30. juli 2019

DR-TV for de 3-6 årige: Che Guevara for børn…

DR Ramasjang sender for tiden den norske rejsedokumentar ‘Flaskepost fra Stillehavet‘, hvor man fra et barns vinkel følger Ivi og Jack, der sammen med forældrene Susann og Thomas, samt fætteren Jørgen, rejser til stillehavsøen Tikopia. Kort inde i første afsnit ses 4-årige Jack iført en t-shirt der hylder den stalinistiske massemorder Che Guevara. Ramasjangs målgruppe er de 3-6 årige…

(DR Ramasjang, Flaskepost fra Stillehavet, afsnit 1, 27. juli 2019)

Oploadet Kl. 00:25 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103121/trackback

23 Comments »

 1. Som det står at læse på

  https://journalista.dk/loenfesten-fortsaetter-paa-dr-selv-menige-journalister-tjener-nu-over-550-000-kroner-om-aaret/

  ” Men vi kan prioritere at fortsætte forandringerne mod et nyt DR. Til et DR med en klar kultur- og aktualitetsprofil, et yngre og mere digitalt DR, et mindre DR med et skarpt fokus på unikt indhold, der skaber værdi for danskerne.”

  Ja, det må, med rædsel, siges at det lykkedes mere og mere for hver dag der går!

  Kommentar by M.S. Carstens — 30. juli 2019 @ 01:20

 2. Mange unge mennesker har endda en tatovering af Che Guevara uden nogen form for historisk viden. Det er bare blevet et ikonisk billede og man vil jo gerne være en del af klubben og sende “det rigtige signal” om, at man skam er “samfundsbevidst”, uden dog at vide, hvad man er bevidst om. De kunne lige så godt have Peter Lundin eller Anders Breivik tatoveret på armen.

  Kommentar by Larsen — 30. juli 2019 @ 05:17

 3. Kun 34 % af danskerne bruger DDR ugentligt (alle platforme). Se DDR’s Public Relations rapport 2018. Og alligevel får DDR 4 milliarder tvansudskrevne milliarder til indoktrinering og bekæmpelse af nationalstaten, danske værdier, pro-EU, anti- Trump og anti- Brorsons EY exit

  Kommentar by H. Nielsen — 30. juli 2019 @ 06:30

 4. Forlængst afdøde Che Guevara var ikke massemorder. Hids dig hellere op over Kim Jung Un eller de muslimske despoter i Saudi Arabien, som pt myrder løs i Yemen.

  Kommentar by Zatopek — 30. juli 2019 @ 06:40

 5. De aner jo heller ikke hvad de render rundt med….På et tidspunkt i min søns barndom rendte han da også rundt med en T-shirt der stod 88 på. Ifølge kryptiske meddelser skulle det betyde Heil Hitler…hvilket jeg ikke anede en dyt om. For mig at se var det bare en ligegyldig T-shirt. Har da også en T-shirt, hvorpå der står -Hellere dø end at holde min kæft-lars Hedegaard. Den er jeg stolt af, men bære den selv. Jeg ville aldrig (bevidst) pakke børn ind i politiske budskaber, som de ikke har en dyt forudsætning for at forholde sig til. Uanset hvad. Støt SIAD. God tirsdags. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juli 2019 @ 07:10

 6. Familien er helt sikkert tilfældigt valgt og t-shirt’en er også helt tlifældigt. Løgnepressen har ingen agenda og slet ikke en agenda om at udslette den hvide race som slet ikke er ved at ske nu!

  Kommentar by Torsten — 30. juli 2019 @ 07:11

 7. Zatopek — 06:40

  Medgiver du i det mindste, at det er bevist, at Che Guevara var morder – Og i givet fald, synes du så, at det er rimeligt at han hyldes i et program for mindre børn?

  Kommentar by T. Flodur — 30. juli 2019 @ 07:20

 8. Kommentar by Zatopek — 30. juli 2019 @ 06:40

  “Forlængst afdøde Che Guevara var ikke massemorder.”
  Det er vel et spørgsmål om difinition.

  Som et gammelt ordsprog siger:
  Slå ti ihjel, og du er en massemorder. Slå 10 mill. ihjel, og du er en eroberer.

  Og ellers:
  Opsig Konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 30. juli 2019 @ 07:56

 9. Tjek den her…
  https://www.bt.dk/krimi/mand-toemte-pulverslukker-i-hovedet-paa-to-kvinder-kunne-ikke-taale-afvisning

  Kommentar by Anonym — 30. juli 2019 @ 08:50

 10. Nu vil regeringen tage 500 migranter PR år med særlige behov PLUS 5000 familiesammenføringer pr år=det giver et antal på størrelse med Randers by på 10 år. Sæt bare skatten op. Den er jo kun 90% for nuværende!!

  Kommentar by H. Nielsen — 30. juli 2019 @ 09:06

 11. Che Guevara smed gringoerne ud af Cuba og var med til at indføre stærkt racistiske regeringer i Afrika, der forfulgte de hvide.

  Che Guevara er der vi burde mødes med venstrefløjen. Det er lige der, vi kan prikke til Pelle Dragsted og sige, du er jo selv lige som os. Vi skal bare kalde vores migranter for imperialister – og det er ikke meget løgn.

  Kommentar by Fascist — 30. juli 2019 @ 09:59

 12. Måske kunne man lave billedbøger til bærn,som anskueliggør konsekvenserne af den multikultur som statsradiofonien elsker at lyve for os om. https://balletmagnifique.blogspot.com/2019/07/ny-ddelig-trend-blandt-migranter.html

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2019 @ 10:25

 13. børn

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2019 @ 10:25

 14. DANMARKS RADIO, som støttes af både de røde og “borgerlige”, er et decideret kommunistisk foretagende, så for DR er det helt naturligt at gøre seriemordere, lystmordere og massemordere til idoler og forbilleder. Og iøvrigt er DR jo også tilhængere af den masseindvandring og besættelse af vores land, som med usvigelig sikkerhed vil føre til vanvittige og blodige tilstande, og sandsynligvis også til velfærdskollaps og massemord på danskerne.

  Men det ignoreres af den kvindelige topfigur i DR, såvel som af bestyrelsen og DR-journalisterne.

  Kommentar by Ole Jensen — 30. juli 2019 @ 10:46

 15. @4-Zatopek
  Che myrdede flittigt under Fidel Castros ledelse.
  Men den røde front vil altid se ham som en helt og de ignorante tager Che-trøjerne på som enhver anden t-shirt.
  Her er en udmærket side:
  http://www.nomos-dk.dk/roedterror/che1956-1967.html

  Kommentar by En rigtig dansker — 30. juli 2019 @ 11:08

 16. Gad vide om ikke majoriteten af de betydende medarbejdere i DDR ikke alle har en led fortid i et af de mange kommunistpartier?

  Kommentar by Knud Madsen — 30. juli 2019 @ 11:19

 17. #7 T. Flodur
  Che Guevara ledede soldater, og dræbte fjender i kamp, og var leder af et fængsel hvor der skete omkring 100 henrettelser i den tid. Dette var led i en revolution og det efterfølgende retsopgør mod et brutalt militærdiktatur. Henrettelserne i fængslet var primært straf for mord begået af det tidligere regime, men det kan vel diskuteres om rettergangen var fair. De henrettelser var ikke kun Che Guevaras ansvar.

  Jeg er ikke socialist, jeg er ikke fra Cuba, jeg er ikke fan af Che Guevara. Men han var ikke en massemorder i nogen meningsfuld betydning.

  Kommentar by Zatopek — 30. juli 2019 @ 12:52

 18. Så mangler vi bare en t-shirt med motivet af – fra venstre mod højre – Marx, Engels, Lenin, Stalin og Mao. Mangler egentlig blot Pol Pot og et par negerkonger (Idi Amin og MugAbe fx) samt Hitler, så er der vel nærmest fuld plade?

  Den stakkels indoktrinerede dreng har jo ingen anelse om Che Guevara, det kunne lige så godt have været Anders And eller TeleTubbies, gætter jeg på. Tvangsfjernelse fra hans modbydelige forældre må være svaret.

  Og ja, det er stadig muligt at framelde sig tvangsmedielicensen, da det varer nogle år, før svineriet er overgået til skattefinansiering.
  Sæt i værk, så vidt jeg husker, var det blandt DR-ledelsens største bekymringer, at rigtig mange ville framelde sig, når licensen langsomt overgår til skattesystemet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2019 @ 13:08

 19. Og hjernevask virker! Norge er meget styg med at promovere både transkønnethed, homofili og andre perversiteter og/eller psykiske sygdomme. Man kan nærmest ikke se eet program på NRK, uden at der skal være homoer eller lebber og multikultur 🤮 Jeg havde en oplevelse i toget mod Hillerød den anden dag: en mor var på tur med sine to tvillinger på ca 8, og en køn lille blond pige m smukke blå øjne, ca 4 år, iklædt en shortsdragt i røde og hvide striber. Hun var indbegrebet af nordisk friskhed og skønhed, og jeg tænker, at hun bliver en skønhed som voksen (medmindre hun bliver en ‘han’), men så begyndte hun at tale om sin drengeven, Alfred, og udbrød næsten helt fortørnet: “Moar, jeg vil osse være en dreng!” Moderen svarede, at “måske leger I to så godt sammen, netop fordi du er en pige”. Den købte pigen ikke, og en af tvillingesøstrene forsøgte med skræmmetaktik: “Jamen, så skal du jo ha en tissemand!?” Det kunne den lille ikke lide, så hun lavede det om til, at hun gerne ville være BÅDE pige og dreng! Moderen sagde, “jamen, så er du jo en HEN”. Jeg sad og tænkte, at verden er syg, og man forsøger at ødelægge børn og unge med syge tanker. Men selvfølgelig: kan man få millioner til at blive enten homoer eller antage een af de efterhånden adskillige ‘køn’, så når man jo eet af målene i agenda 2021, NWO, eller som det første punkt på de sataniske Georgia guide Stones, nemlig at nedbringe jordens befolkning, helst til 500 mio. Stakkels børn og unge i dag. . Globalisterne skulle på hjul og stejle!

  Kommentar by Kuffar — 30. juli 2019 @ 15:24

 20. Zatopek — 12:52

  Nu mener jeg ikke, at samfundet skal ændres gennem revolutionære tiltag; men jeg må vel medgive, at det tid efter anden kan være nødvendigt, gennem vold, at fjerne tyranniske diktatorer.

  Jeg mener også at det er påvist, at Che Guevara, uden forsvarlig rettergang, personligt har henrettet politiske modstandere. Det er i disse, uciviliserede psykopatiske handlinger, vi ser og fordømmer morderen Che Guevara!

  Venstrefløjens forherligelse, af denne psykopatiske forbryder, skal ved enhver given lejlighed fordømmes.

  DR-Udsendelsen Ramasjang er ganske nøje udtænkt og gennemredigeret. Der er, med garanti, ikke overladt noget til tilfældighederne her (den ros skal DR trods alt have) – Den omstændighed at drengen bærer den omtalte T-shirt er en bevidst provokation. Det skal påtales, og det skal Møller ikke skoses for!

  Kommentar by T. Flodur — 30. juli 2019 @ 16:03

 21. #20 T. Flodur Jeg synes bestemt heller ikke børn skal bære Guevara t-shirts, eller andre markante politiske budskaber, de ikke forstår.

  Hvis vi skal måle Che Guevara set fra den moralske høje hest, deltager jeg meget gerne. Men så skal vi da også måle vores allierede fra samme.

  Kommentar by Zatopek — 30. juli 2019 @ 16:14

 22. Che Chevara er død, og godt for det. Han var en uduelig drømmerevolutionær, hvor mennesker der kom i vejen for hans uduelige drømme, blev henrettet…..Hurra for hans bortgang. Synd der er blinde venstrefolksromantikere, som hylder svinet…..Men børnene aner jo intet, så de er forhåbentlig fredet. Også herinde. Støt SIAD. God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 30. juli 2019 @ 20:30

 23. Det mest latterlige er brugen ad nauseam af det samme stærkt forskønnede billede af manden. Man sku’ tro de allerede havde haft photo shop tilbage i 50-60’ernes Cuba.
  Che var en fedladen grimrian. Og ikke denne helteagtige yngling på t-shirts, muleposer og hvor lortet var trykt op gennem 70’erne. Og nu igen
  Det hele beror på en lattervækkende naiv revolutionsromantik. Der ikke har nogen gang på jord i et land som DK.
  Husker Ørhard J’s besøg en time i en realklasse en gang tilbage i 70’erne.
  Pludselig er der en drønnert på bageste række der umotiveret udbryder: “Øøøøhm øøøø REVOLUTION!”
  Hvortil Mimi’s papa lige læner sig lidt til siden, siddende på katederet, så han ka’ se kvajet og svarer ham:
  “Revolution?!! Det vejer du 30 kg for meget til unge mand!”
  Revolution, det er, når folk ikke for nok at spise”
  Så var den tand ligesom trukket ud.

  Kommentar by White knight — 30. juli 2019 @ 21:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper