1. august 2019

Lektor Niels Bjerre-Poulsen: Trump er ‘implicit racistisk’, når han henvender sig til ‘black community’

Man skal ikke prøve på at gøre den talende klasse tilfredse, for det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre. Ingen ved det bedre end Donald Trump, der ville være fuldstændig ligeglad med hvad en forlæst lektor kan ideologisere sig frem til. Fra Politiken – Lektor om A$AP Rocky-sag: Donald Trump er implicit racistisk.

“A$AP Rockys anholdelse fik USA’s præsident, Donald Trump, til at skrive flere opslag på Twitter for at få hjælp af den svenske statsminister til at få rapperen løsladt før retssagen.

‘Meget skuffet over statsminister Stefan Löfven for ikke at kunne handle. Sverige har svigtet vores afroamerikanske befolkning’, skrev Trump i et af flere opslag på Twitter torsdag aften.

Trumps udtalelser om sagen fungerer primært som et svar til dem, der har diskuteret Trumps tidligere racistiske udtalelser. Det mener Niels Bjerre-Poulsen, der er lektor i amerikansk politik ved Syddansk Universitet.

‘Når Trump forsøger at få A$AP Rocky løsladt, er det primært et forsøg på at bevise, at han selv ikke er racistisk.

Men Trump er implicit racistisk, når han tydeligt henvender sig til afroamerikanere ved at skrive ‘black community’ i sine tweets, fordi det er underforstået, at A$AP Rocky er en af ‘deres”, vurderer Niels Bjerre-Poulsen.”

(Politiken.dk, 29. juli 2019)

Oploadet Kl. 00:36 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103178/trackback

21 Comments »

 1. Ha ha… Lektor med røds klovnenæse.. At se Politiken og DR.. Og resten af msm, er som at være til messe i de rødes sæbeboblekirke.. Røds Taqiyya.

  Kommentar by Gaflen — 1. august 2019 @ 00:47

 2. Carsten Hønge kalder Trump en mulig racist, her i TV i aftes.

  Han tilhører da også Waffen SF. En rigtig Lort.

  Kommentar by Charles Nielsen — 1. august 2019 @ 00:48

 3. Niels Bjerre-Poulsen er en syg spasser der burde sidde på den lukkede afdeling i stedet for at nasse på vores skattekroner.
  Luk lortedanmark.

  Kommentar by Piphans — 1. august 2019 @ 00:51

 4. Ord som “racist”, “xenofob” og “anti-semit” blev opfundet for at tilsvine og udskamme mennesker af europæisk herkomst. At foretrække folk fra sin egen etniske gruppe er fuldstændig naturligt.

  Kommentar by HN3 — 1. august 2019 @ 01:06

 5. “Trumps udtalelser om sagen fungerer primært som et svar til dem, der har diskuteret Trumps tidligere racistiske udtalelser.”

  Jeg har stadig til gode, at se bare ét eneste eksempel på Trumps påståede racisme. Måske vores allesammens drive-by idiot Per Henrik Rasmussen kan give et eksempel? Bare et enkelt, please…

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. august 2019 @ 01:22

 6. Hold da kæft hvor er disse folk med RACISME PÅ HJERNEN dog latterlige. De vrøvler rundt i “racisme” årti efter årti, og vil bilde os ind at “racisme” eller “ikke-racisme” er den akse som hele universet med sole, kloder, måner og galaxer drejer sig om. Hvis vi ikke synes at AFRIKANISERING OG ISLAMISERING AF DANMARK er den rene lykke og berigelser, er vi nogle racistiske, fascistiske og nazistiske svin. Hvis vi ikke med stor glæde ser frem til svenske tilstande med kaos, vold, mord, brand, sygdom, terror, krig og folkedrab, så er vi vel nok dumme og retarderede.

  Det har vi nu en klog lektors ord for, en fin akademiker som kommer fra noget så fint og klogt som syddansk universitet, der jo til enhver tid er et endnu finere sted end idiot-anstalten Roskilde universitet. (RUC)

  Husk det nu kære venner. Racisme er slet ikke noget forældet og manipulerende ordgas, men limen der holder sammen på solsystemet og universet. Så at tage hatten af og bøje hovedet i underdanig respekt, det er hvad vi bør gøre, når Niels B-P stiller sin strålende IQ og visdom til rådighed for os.

  Så vidt jeg kan se, er Niels B-P lige så klog som Jelved, Zenia, Pia Dyhr, Stine Bosse, Uffe Elbæk og Pernille Weiss tilsammen! Og det siger jo ikke så lidt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. august 2019 @ 01:28

 7. Men bortset fra at Niels B-P straks bør gøres til æresmedlem af AFA, bør vi nok fordybe os endnu mere i hvad Chrborg, DR og papiraviserne er ved at gøre ved os allesammen. Det kræver ganske vist stærke nerver at læse om det hos Black Pigeon, Snaphanen, den korte avis, SIAD, DDF og 24nyt.dk, men det øger Danmarks og vi danskeres overlevelses-chancer ret betydeligt.

  Sidste nyt fra indvandrings-fronten er iøvrigt at det er blevet moderne at skubbe de ækle hvide kvinder, mænd og børn ned på skinnerne når toget kommer kørende. Eller ud foran rutebiler og lastbiler.

  Hertil kommer at der nu spares så meget til fordel for migranter og asylanter, at lægevagten 1813, sundhedsstyrelsen, styrelsen for patientsikkerhed, ambulancetjenesten, skadestuerne og de resterende hospitaler generelt set, eller på mange punkter, er kommet til at fungere så dårligt, at dødens høst er meget bedre end tidligere, hvor langt flere danskere overlevede et møde med sundhedsvæsnet.

  Det bør vi være glade for, for det fremmer udskiftningen af gammeldags danskere med højmoderne migranter, som jo er dem som repræsenterer berigelsen, fremskridtet og fremtiden.

  Så lad os udbringe et trefoldigt de længe leve, for vores dejlige politikere på Chrborg. De længe leve, hurra, hurra, hurraaaaaa.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. august 2019 @ 02:10

 8. I de rette syge hjerner kan ALT twistes og drejes, så det får det “rigtige” – det ønskede negative udtryk. Den ros skal du ha’ N. B-P.
  Søg hjælp lille latterlige lektor.
  Novra, du er sandelig en ren kapacitet – med denne flotte, store og respektindgydende eksamen.
  Vi andre kaster os uværdige i støvet, bøjer os – og varmer os ved lyset fra dit strålende intellekt.
  Idiot!

  Kommentar by White knight — 1. august 2019 @ 02:43

 9. Han deltog lidt i debatten om hans udtalelse på Politikens FB:

  https://www.facebook.com/search/top/?q=politiken&ref=eyJzaWQiOiIwLjA2ODk3NjA2MDQxMjg0Mzk5IiwicXMiOiJKVFZDSlRJeWNHOXNhWFJwYTJWdUpUSXlKVFZFIiwiZ3YiOiJiZWUwOWY5M2ZhNzMyY2ZhNTlhMWNiNmQ5ZjQ1MGQzODkyNDI0ZTQ5IiwiZW50X2lkcyI6W10sImJzaWQiOiIxY2UxZWYzZjg2MDFlYjg3ODcwMmRkNWU5MjU4NTE3NyIsInByZWxvYWRlZF9lbnRpdHlfaWRzIjpudWxsLCJwcmVsb2FkZWRfZW50aXR5X3R5cGUiOm51bGwsInJlZiI6ImJyX3RmIiwiY3NpZCI6bnVsbCwiaGlnaF9jb25maWRlbmNlX2FyZ3VtZW50IjpudWxsLCJjbGllbnRfdGltZV9tcyI6MTU2NDYyODg1MzgxMH0&epa=SEARCH_BOX

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 1. august 2019 @ 05:10

 10. ….uddannelse (isf eksamen – eksem måske?)

  Kommentar by White knight — 1. august 2019 @ 05:13

 11. Damned if you do, damned if you don’t. Det sgu ikke nemt i en racisme-besat lektors verden. Gud ske tak og lov, trods alt, for den verden der befinder sig udenfor lektor Bjerre-Poulsens hovede…

  Kommentar by krassisten — 1. august 2019 @ 06:23

 12. Det er jo Niels Bjerre-Poulsen, der er racist.
  Han hører også hjemme i Waffen SF!

  Kommentar by A-mad — 1. august 2019 @ 07:18

 13. Jeg tror den kære Niels ville blive overrasket over hvor mange sorte tilhængere Trump har.

  Kommentar by O — 1. august 2019 @ 08:23

 14. Selvom Niels Bjerre-Poulsen skriver sådan, betyder det naturligvis ikke, at identitetspolitiske venstrefløjsaktivister er tilsvarende “implicit racistiske”, når de henvender sig til sorte og brune, og når de udtaler sig direkte negativt om hvide.

  Der er nemlig ét sæt regler for dem, og et andet for os andre.

  Kommentar by Quark — 1. august 2019 @ 08:49

 15. Asger Baunsgaard 05:10

  Linket er slettet. Det levede godtnok ikke længe…

  Kommentar by Quark — 1. august 2019 @ 08:50

 16. Jeg forstår ikke at medierne stadig bruger de eksperter i USA-politik,som fejlede så markant ved det seneste præsidentvalg. De burde diskvalificeres. Der er åbenbart ikke andre.

  Kommentar by JC — 1. august 2019 @ 10:38

 17. Hvis Trump er “implicit racistisk”, så må Niels Bjerre-Poulsen være “eksplicit racistisk”.

  Kommentar by traveler — 1. august 2019 @ 16:36

 18. Iflg. typer som NBP – som altid har haft enormt svært ved at skjule at han hader Trump – vil Trump altid tabe en sådan sag med Rapperen i den forstand at hvis Trump ikke havde forsøgt at gøre noget ville NBP og ligesindede have postuleret at Trump er ligeglad med de sorte..

  Kommentar by frank mathiesen — 1. august 2019 @ 21:25

 19. Hvis man interesserer sig for Amerikansk politik er dansk MSM en afskrift af CNN.
  Jeg kan anbefale:
  theconservativetreehouse
  judicialwatch
  og
  operation freedom

  Kommentar by Sebastian — 1. august 2019 @ 21:29

 20. Afro- amerikaner = Neger.
  Det ligner nu ikke Donald Trump at være politisk korrekt, men der er måske noget som jeg har misforstået, eller?.
  Hvad får lige pludseligt Trump til at kere sig så stærkt om denne “afro-amerikaner” , eller er det blot et af MSM mediernes sædvanlige nyheds tricks?.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 2. august 2019 @ 17:02

 21. Helt normalt, at Trump kerer sig om amerikanske statsborgere, der er kommet galt afsted i udlandet. Der behøver ikke at ligge onde motiver bag. Og det er ikke et egennyttigt trick, hvor han prøver at være politisk korrekt.

  Der er masser af eksempler på en sådan praksis.

  For eksempel da journalisten Yücel blev fængslet i Tyrkiet for spionage, kritiserede den tyske regering dommen. I det hele taget modtog Yücel stærk offentlig støtte i Tyskland i hele sin fængselstid på trods af (eller måske netop fordi), at han var kendt for sine nedsættende og hadefulde kommentarer om tyskere.

  Kommentar by traveler — 2. august 2019 @ 18:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper