5. august 2019

El Paso-manifest: “… next logical step is to decrease the number of people in America using resources”

Lørdag formiddag dræbte 21-årige Patrick Crucius 20 mennesker, da han med automatvåben gik til angreb på latinamerikanere i et Walmart-center i El Paso, Texas, få kilometer fra den mexicanske grænse. Kort før skyderiet lagde han et fire sider langt manifest på 8Chan, som TV2 Nyhederne betegner som ‘racistisk og immigrantfjendsk’. DR Nyheder beretter enslydende, at manden ville stoppe ‘invasionen af folk fra Mellem – og Sydamerika’, og de næste dage vil medier ganske sikkert tæppebombe sendefladen med postulater om Trumps medansvar.

(Patrick Crucius, 21-årig mand fra Dallas, anholdt for El Paso-massedrab)

Patrick Crucius var at dømme efter hans nu slettede Twitter-profil Trump-tilhænger, men manifestet indikerer på ingen måde at han var Republikaner. Han var imod befolkningsudskiftningen længe inden Trump blev præsident, og han var motiveret af flere ting, herunder klimaalarmismen.

Herunder et par detaljer fra fra manifestet, som medierne ikke finder relevant at bringe.

“Even though new migrants do the dirty work, their kids typically don’t. They want to live the American Dream which is why they get college degrees and fill higher-paying skilled positions. This is why corporations lobby for even more illegal immigration even after decades of it of happening. They need to keep replenishing the low-skilled labor pool. Even as migrant children flood skilled jobs, Corporations make this worse by lobbying for even more work visas to be issued for skilled foreign workers to come here. Recently, the senate under a Republican administration has greatly increased the number of foreign workers that will take American jobs. Remember that both Democrats and Republicans support immigration and work visas. Corporations need to keep replenishing the labor pool for both skilled and unskilled jobs to keep wages down.

… The cost of college degrees has exploded as their value has plummeted. This has led to a generation of indebted, overqualified students filling menial, low paying and unfulfilling jobs. Of course these migrants and their children have contributed to the problem, but are not the sole cause of it.

The American lifestyle affords our citizens an incredible quality of life. However, our lifestyle is destroying the environment of our country. The decimation of the environment is creating a massive burden for future generations. Corporations are heading the destruction of our environment by shamelessly overharvesting resources. This has been a problem for decades. For example, this phenomenon is brilliantly portrayed in the decades old classic ‘The Lorax’. Water sheds around the country, especially in agricultural areas, are being depleted. Fresh water is being polluted from farming and oil drilling operations. Consumer culture is creating thousands of tons of unnecessary plastic waste and electronic waste, and recycling to help slow this down is almost non-existent. Urban sprawl creates inefficient cities which unnecessarily destroys millions of acres of land. We even use god knows how many trees worth of paper towels just wipe water off our hands. Everything I have seen and heard in my short life has led me to believe that the average American isn’t willing to change their lifestyle, even if the changes only cause a slight inconvenience. The government is unwilling to tackle these issues beyond empty promises since they are owned by corporations. Corporations that also like immigration because more people means a bigger market for their products. I just want to say that I love the people of this country, but god damn most of y’all are just too stubborn to change your lifestyle. So the next logical step is to decrease the number of people in America using resources. If we can get rid of enough people, then our way of life can become more sustainable.

My ideology has not changed for several years. My opinions on automation, immigration, and the rest predate Trump and his campaign for president. I putting this here because some people will blame the President or certain presidential candidates for the attack. This is not the case. I know that the media will probably call me a white supremacist anyway and blame Trump’s rhetoric. The media is infamous for fake news. Their reaction to this attack will likely just confirm that.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103253/trackback

40 Comments »

 1. Det er dybt tragisk at de her mennesker myrder fuldstændig uskyldige mennesker. Og det er egentlig ganske uhyggeligt at de amerikanske demokrater kan presse folk til at begå disse uhyggelige overgrab på uskyldige mennesker.

  Desværre har vi også oplevet det i vores egne nabolande.

  Kommentar by Piphans — 5. august 2019 @ 01:26

 2. De samme medier “glemte” vist at bringe den her historie i torsdags: https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/08/terror-i-usa-sort-mand-skubber-offer.html

  Men det er jo nok tilfældigt, eller noget..

  Kommentar by Per — 5. august 2019 @ 01:27

 3. Drabene i Dayton peger imod en fra venstrefløjen iflg hans twitter profil.
  https://twitter.com/vdare/status/1158129647437041664

  Kommentar by CCC — 5. august 2019 @ 01:33

 4. Uddraget ovenfor er mod indvandring, men er også anti-kapitalistisk og miljøforkæmpende. Man kan ikke samlet set kategorisere det som højreorienteret.

  Kommentar by Zatopek — 5. august 2019 @ 01:58

 5. Det er en “logik”, der er helt uforståelig for mig, at fordi A skulle være helt eller delvis enig med B, bliver B medskyldig, hvis A gør noget dumt…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 5. august 2019 @ 02:04

 6. Det link jeg satte op er dødt men gå til vdare´s twitterkonto som rummer en del screenshorts fra gerningsmandens profil og historie. Journalisten Andy Ngo har skrevet dette om ham og han har haft en stærk sympati for ANTIFA og deres aktioner.https://twitter.com/MrAndyNgo/status/1158160023911989248?fbclid=IwAR0Je50IN-ohdOxdcdMVPt2a_R0Gr9Zu-NBYlrGTwLKO8fLcrHbHeoU7pZU

  Kommentar by CCC — 5. august 2019 @ 04:12

 7. DE RØDRADIKALE OG SKABSRADIKALE, med typer som Merkel, Mogherini, Ursula, Macron, Jelved, Zenia, Østergaard, Lars Lusk, Johanne S-N, Pernille Skipper, Pernille Weiss, Stine Bosse, Löfven osv. fører en politik, hvor man i dens kølvand finder tusinder af dødsofre og hundredtusinder af ulykker og tragedier.

  Politikken er at man via masseindvandring fra Afrika opløser og destruerer den europæiske økonomi og kultur indefra, og igangsætter en stedfortræderkrig som kan udslette alt med fred, sikkerhed, demokrati og velfærd. Kalergi-planen og Marokko-pagten afslører at der er tale om ren og skær galskab og ondskab.

  Et politisk vanvid som truer hele Europas og Skandinaviens civilisation med undergang, pga. tilstande med kaos, gangstervælde, fattigdom, terror, barbari, sygdom, krig og massedød. Hvis man ikke forstår at dette er hvad der kan vente forude, hvis Merkels og EUs kurs ikke ændres, har man ikke forstået situationens alvor.

  Se netaviserne ang. stribevis og tusindvis af uhyggelige og blodige hændelser i Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Italien, Grækenland og England osv.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. august 2019 @ 05:37

 8. 8chan er en “anonymt” portal til et hav af forskellige fora. 99% af disse kan på ingen måde beskrives som værende “racistisk” eller “fremmedfjendsk”.
  Af brugerne på de fora hvor sådanne ting skulle foregå, der er nok 99% ganske almindelige mennesker, der ikke tager del i det.
  Nu skal 8chan så lukkes ned af udbyderen Cloudflare grundet “manglende moderation”.
  Det er til trods for, at alle tråde hvor manifestet blev lagt op blev lukket ned af moderatorerne og anmeldt.
  Manifestet blev dog gemt, og genoplagt af flere brugere, og det er sgu svært at følge med til som moderator.

  Sider som f.eks. facebook skal dog ikke lukkes ned til trods for, at der sker mange ulovlige ting her dagligt.

  Hyklertoget tromler støt videre.

  Kommentar by O — 5. august 2019 @ 07:19

 9. JEG SØGER PSYKIATRISK BOSTED ODENSE KOMMUNE

  Kommentar by JAP — 5. august 2019 @ 07:27

 10. En syrer, Sabri H. slår umotiveret en 30årig tysker til jorden, og offeret dør af sine kvæstelser. Overfaldet er foreviget på overvågningsvideo og nu kræver morderen videoen fjernet fra youtube.
  Læs mere på Bild.de :Magdeburg, totprügler will youtube-video sperren lassen.

  Tænk lige over den. Et sort svin slår en tysker ihjel på åben gade og youtube lader den ligge på siden.

  Imens sletter Facebook interessegrupper, f.eks. hundeejere der deler billeder og information.

  Kommentar by k.m. — 5. august 2019 @ 07:50

 11. Mexico vil have udleveret gerningsmanden. Mexico skulle hellere rydde op i deres eget lorteland.
  https://www.information.dk/debat/2019/07/3000-drab-paa-maaned-vidner-mexico-land-krig

  Kommentar by k.m. — 5. august 2019 @ 08:10

 12. Donald Trumps kritikere har grebet muligheden i forbindelse med dette attentat til at angribe ham, som den egentlige bagmand bag angrebet. Det er helt ude i hampen. Med denne tankegang kan man jo ikke udtale sig politisk overhovedet. Hvis man kritiserer politiske modstandere, kunne man inspirere voldsmænd til at begå dødsvold mod disse. Hvis man kritiserer et for stort kødforbrug, eksempelvis, kan man forlede miljøfolk til at myrde slagtere og kokke.

  Man kunne med samme logik beskylde Obama for at stå bag attentatet i El Paso. Han sørgede ikke for at stoppe den illegale indvandring fra Latinamerika, og har derfor gjort bekymrede borgere så desparate, at de griber til våben for at forsvare sig mod indvandringen.

  Kommentar by JC — 5. august 2019 @ 08:21

 13. >2 Per 01:27
  Skæbnens ironi,at skadedyret angreb en “journalist” fra New York Slimes

  Kommentar by Nielsen — 5. august 2019 @ 09:14

 14. Løsladt efter fire timers stand off med fuldt kampklædt antiterror betjente fra Aktionsstyrken i perker ghetto Bispehaven i Hasle ved Aarhus.

  Yup, brug af 450.000,00 kroner på en forsmået perker far, og så løslades han bare unden grundlovsforhør, yes det ER en muhamedaner.

  Den 27-årige mand, der søndag eftermiddag forskansede sig med sin 4-årige datter i en lejlighed i udkanten af Aarhus, bliver løsladt senere i dag, mandag.

  Det skriver Østjyllands Politi på Twitter, forbyd islam i politiet og forbyd islam i Danmark,

  ‘Vores jurister har vurderet, at der ikke er grundlag for at fremstille den 27-årige mand i grundlovsforhør. Han er fortsat sigtet i sagen, men vil blive løsladt i løbet af dagen’.

  Episoden begyndte, da politiet klokken 11.56 søndag modtog en anmeldelse om, at en 27-årig mand havde forskanset sig i en lejlighed på Hasle Centervej.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 5. august 2019 @ 09:34

 15. Tja, det står jo tydeligt i det manifest, at det er klimatosseriet, der leder ham til at dræbe.

  Kommentar by Winged Hussar — 5. august 2019 @ 09:55

 16. Kim Møller

  Lige en bibemærkning til ovenstående: Kim du citerer manden for at være klimaalarmist – “og han var motiveret af flere ting, herunder klimaalarmismen” – Som jeg læser det, så maner manden blot til besindighed gældende hovedløs resurseforbrug; det er ikke det samme som klimahysteri/alarmisme!?

  Vi er vel alle enige om at bruge klodens resurser fornuftigt, men det har intet, eller meget lidt, at gøre med de naturlige klimaforandringer som nogen påstår er menneskeskabte?

  I øvrigt; alle mandens vanvittige gerninger ufortalte.

  Kommentar by T. Flodur — 5. august 2019 @ 09:58

 17. Det “sorte” Chicago slår alle rekorder med skyderier som danske medier ikke interesserer sig for
  https://www.thetrace.org/2018/12/gun-violence-shooting-map-data/amp/

  Kommentar by k. m. — 5. august 2019 @ 10:04

 18. Medierne/polikere/forskere har opfundet kategorien “white supremacist” (tilhænger af hvidt overherredømme) og vil have alle i denne kategori inkl. alm. fredelige mennesker, der hader indvandring, mistænkeliggjort som potentielle terrorister. Det er en kategori som snedigt favner både venstresnoede og højreorienterede modstandere af indvandring. Skak og mat!

  Kommentar by Zatopek — 5. august 2019 @ 10:19

 19. Helt ærligt – kun en idiot giver en potte pis for den historie. Det er klart, at der ikke finde en armada af mennesker, som alle udfører samme type massemord med tilhørende dokument der skal forklare der handlinger, give me a break. FBI laver disse skyderier, det burde alle vide nu

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 10:22

 20. Venstreekstremist og Greta-bimmelimmer- ja, selvfølgelig.
  Det er de altid- og hvis han kunne læse dansk havde han læst sin daglige Pølsetidende..

  Kommentar by Hul igennem? — 5. august 2019 @ 10:23

 21. Hvornår er der svensk Gretist og karsesnasker der smider roemosen og skyder vildt omkring sig i et ICA?

  Kommentar by Hul igennem? — 5. august 2019 @ 10:24

 22. Tja, manden er naturligvis gal. Men at vores klode er overbefolket, især når det gælder 3. verdens lande er et matematisk faktum. Og at venstrefløjens ide om at import at disse mennesker ikke vil medføre en civilisations destruerende katastrofe er faktisk mere tosset og morderisk end det som Patrick Crucius har lavet her! At den parasitiske elite går ind for denne befolknings indflytning stammer fra deres overtro på at en generelt dummere befolkning vil give en nemt kontrollerbar befolkning. Dette har dog ikke været tilfældet i nogen de 3. verdens lande hvor tilflytningen kommer fra. Så elitens satsning vil slå fejl. Den eneste løsning er at arbejdsomme civilisationsbærende folk begynder at forberede sig på at finde sig et sikkert opholdssted inden konflikten bryder ud. Selv hvis man elsker sin nation, vil det når civilisations kollapset kommer ikke være muligt at rede den indefra. Man vil kun kunne kæmpe for sin nation hvis man har alle sine sårbare værdier flyttet ud til et sikkert ståsted først. Det vil sige sårbare familie medlemmer og andre værdier skal være bragt ud af vesten inden konflikten begynder! Ellers vil man stå i den situation at alle disse ting kan bruges til gidseltagning under konflikten, hvilket vil forhindre en i at kæmpe 100% imod parasitterne. Lande som de vest-Europæiske og Japan er pt de eneste bud på sikre ståsteder til en sådanne konflikt. Så jeg vil igen opfordre til at folk overvejer at kigge på disse muligheder inden for de nærmeste årtier, før det er for sent.

  Kommentar by Hvideplov — 5. august 2019 @ 10:37

 23. Medierne går let hen over de hundredevis af demonstranter som arresteres i Rusland. Oppositionen holdes brutalt nede af Putin.
  Det er lettere at kaste sig over en tilfældig hvid amerikaner, og gøre Trump medskyldig i hans massemord.

  Kommentar by k.m. — 5. august 2019 @ 10:44

 24. 10:37 Øst-europæiske vel, det er parasitterne der skal dø – nu, vi skal udrydde den politiske klasse og hvordan det skal ske? Ja, det er jo op til ofrene for deres tyranni

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 10:45

 25. Hvis du vil have fred – så forbered dig på krig – Si vis pacem, para bellum

  Kommentar by k.m. — 5. august 2019 @ 10:47

 26. mange thumbs up på youtube citat:

  Worst week for Democrats since nov.2016…and suddenly there are 2 mass shootings on the same day. What a coincidence…

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 10:54

 27. I SVERIGE har der nu været udbrud af Ebola-sygdommen, den afrikanske virus-sygdom som har en dødelighed på op mod 9O%. Hvor mange svenskere der er blevet smittet, skjules antagelig. Også multi-resistent tuberkulose m.m. er kommet til landet.

  Nogle danske soldater er vendt hjem fra Irak og Afghanistan smittet med diverse trope-sygdomme.

  Læs på nettet om “TROPESYGDOMMENES SKRÆKKELIGE TOP TI”….. eller se “import og tropesygdomme”. (inden man rejser sydpå, bør man nok læse om disse meget uhyggelige sygdomme)

  # Hvideplov 1o.37: Du skriver vest-europæiske, men mener vel øst-europæiske? Bortset fra det vil mange danskere jo ikke have mulighed for at slippe væk i tide. Og hvis mange rejste, ville det vel fremme at Danmark overtages af migranter og asylanter?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. august 2019 @ 11:09

 28. #16 T. Flodeur

  Man kan vel argumentere for, at hvis man skyder folk fordi klimaet påstås at være under pres, ja så er man da ekstrem.

  Måske er det i virkeligheden Greta Thunberg der har radikaliseret denne mand. Nej vent, det er trump og al hans miljø snak ;)

  Kommentar by Realist — 5. august 2019 @ 11:26

 29. #27 Det håber jeg virkelig er løgn. Ebola er nok en af de værste sygdomme man overhovedet kan forestille sig, jeg mener ‘Zaire’ versionen har en 95 % dødelighed.
  Kroppen bliver opløst indefra, og indvoldende skides ud i takt med sygdommens forløb.
  Ebola er meget smitsom, og det kræver enorme ressourcer at holde sygdommen i karantæne.

  Der er meget få mennesker der fortjener den skæbne!

  Kommentar by Realist — 5. august 2019 @ 11:31

 30. Efter et utrætteligt benarbejde(HA!) og længere tids venten, har DR1 kunnet bringe nyt om en af de “utallige”(HA!) rabiate højrenationale terrorhandlinger.
  Flooooot!
  Men hvor bliver alle de røde møgsvins nyheder om venstrefløjens kæleperkere af, garneret med bløddryppende samuraisværd og video overvågningssnaser af folk der bliver skubbet ud foran buldrende hurtitog?
  Der er skam ellers flotte farver i det!
  Jeg mener, med hensyn til de sidste hændelSER. Er der endda masser af episoder, at vælge mellem. Hvis man søger at få,) de helt “rigtige” kameravinkler!
  Vore MSM er mindst ligeså skyldige som vores forræderiske politikere og ditto dommerstand.
  Lad det fremgå af det opgør der vil komme en dag.

  Kommentar by White knight — 5. august 2019 @ 12:02

 31. Til #27 ALEXANDER BEAUMONT
  Jo, jeg mener naturligvis visse øst-europæiske lande. Tak for korrektionen.

  “Bortset fra det vil mange danskere jo ikke have mulighed for at slippe væk i tide. ”
  Jo, flere der kan slippe væk i tide, jo flere kan hjælpe dem der ikke har mulighed for at slippe væk i tide. Man kan jo ikke hjælpe andre hvis man ikke engang kan hjælpe sig selv.

  “Og hvis mange rejste, ville det vel fremme at Danmark overtages af migranter og asylanter?”
  Nej dette er faktisk 100% forkert, da Danmark ligesom alle andre nordiske lande ikke har nogen let anvendelige naturresurser. Husk på at alle disse folk fra syden kommer fra og er udviklet til at leve i miljøer hvor goder, især mad, er let tilgængelige. Vores land Danmark har igennem det meste af historien ikke kunne producere mad til mere end 0.5million mennesker. Så hvis alle de civilisations bærende dele forsvinder for et moderne landbrug, vil der allerede med den nuværende mængde af parasitiske fjender komme øjeblikkelig en hungersnød som de aldrig selv vil kunne løse. Så hvis alle de civilisations bærende danskere er ude vil parasitterne ikke have nogen til at arbejde for sig, og de vil omgående være nødt til enten at kapitulere eller død af sult. En sådanne strategi vil sikre at der kommer meget få tab af værdifulde danske liv inden landet er renset for de værste parasitter og kan genopbygges. Denne strategi er absolut at fortrække fremfor en væbnet konflikt som venstrefløjen forhindre at det danske militær har midler til at gennemføre alligevel. Reelt set er der tale om en form for brændt-jord-strategi, der selv for russerne virkede selvom deres modstandere faktisk havde forståelsen til at genopbygge det afbrændte.

  Kommentar by Hvideplov — 5. august 2019 @ 13:07

 32. Altså hvis alle kollektivt nægter at bruge vold mod statsbureaukratiet og embedsmændene til verdens ende, så kan vi jo ligeså godt lægge os til at dø

  Kommentar by Cat Girl — 5. august 2019 @ 13:07

 33. Enig med Hvideplov, det er vigtigt med stærke eksildanskere. Jeg bliver dog nok. Der er brug for vidner.

  Kommentar by Uno — 5. august 2019 @ 13:21

 34. til #24
  “Øst-europæiske vel,”
  Korrekt, min fejl.

  “det er parasitterne der skal dø – nu, vi skal udrydde den politiske klasse og hvordan det skal ske? Ja, det er jo op til ofrene for deres tyranni”
  Det er ikke hele den politiske klasse der er parasitter. Jeg taler naturligvis om den “parasitiske elite” som dog stadig kun er en del-mængde af “eliten”. Desværre kan man næppe gøre noget direkte ved dem, da de altid indsmigre og indgifter sig således at de kan blive ved**.
  Så det eneste man kan gøre er at undlade at blive deres ofre ved at tillægge en strategi der forhindre dette. Som jeg forklare i anden del af mit indlæg #31(13:07); så er der muligheder for at kæmpe meget effektivt imod, selv uden voldsomme mængder af våben, som gode mennesker alligevel ikke får adgang til i tide.

  **Se eventuelt RPG super video omkring en af de vigtigste elite parasitter der er kommet til i EU:
  https://www.youtube.com/watch?v=sJQeFBXXiAo

  Kommentar by Hvideplov — 5. august 2019 @ 13:22

 35. Til #32
  “Altså hvis alle kollektivt nægter at bruge vold mod statsbureaukratiet og embedsmændene til verdens ende, så kan vi jo ligeså godt lægge os til at dø”
  Pointen er at statsbureaukratiet og embedsmændene ikke kan eller vil producere noget. Så hvis der ikke er den nødvendige mad produktion, fordi de folk der kan finde ud af at holde denne produktion kørende er væk. Så er det lige meget hvad politikerne tror eller bestemmer. Der kommer ikke nok mad, og de vil aldrig finde nogen løsning da de er både for dumme og dovne til dette! Det er klart at politikerne og Islamisterne og så videre vil prøve med vold, men i krig gælder der altid den regel at en hær vandre på sin mave. Hvis der ikke er nogen mad kan de heller ikke føre krig. Glem ikke at de fleste konflikter i dagens Afrika kun kan køre fordi deres hære reelt fodres af FN og anden nødhjælp. Næsten alle muslimske lande kan i dag ikke brødføde sig selv, og det var manglen på korn fra USA der startede det såkaldte arabiske forår. Så uden mad vil parasitterne ikke klare den. Og især parasit-eliten der jo reelt lever i toppen af det der svare til en biologisk føde-orden, vil være stærk sårbare. For opretholdelsen af deres position kræver et større føde/forbrugs-grundlag end folk længere nede i ordnen.

  Kommentar by Hvideplov — 5. august 2019 @ 13:42

 36. Hvideplov 13:22
  Håber 7-børns materen (skabsmuslim?) frau von LiderLeyen’s yngel rigtig må blive muslimberiget.
  Nu mor er gået hen og blevet Rigsbefuldmægtiget for EU indsat The Angel(a) of death.
  Berigelsen er jo noget vi gi’r til hinanden, ikk?
  Men, det bliver sgu nok kun ved ønsket.
  Hendes slags har allerede ubåden liggende – tanket op til drøblen.
  Det plejer de jo og ha’.
  Så den ka’ nå Argentina uden stop, – lige rettidigt inden ballonen går op.
  Her ligner hendes slags også alle de importerede protegéer.
  Helt bristefærdige af ære!

  Kommentar by White knight — 5. august 2019 @ 13:51

 37. 13:42 ikke :22

  Kommentar by White knight — 5. august 2019 @ 13:53

 38. # Cat Girl 1O.22: FBI har da intet med disse skyderier at gøre. Prøv nu at holde igen med vilde teorier som nok udspringer af en lidt for livlig fantasi. Du mister troværdighed hvis du ikke sorterer helt usandsynlige teorier fra.

  Kommentar by TP — 5. august 2019 @ 13:53

 39. Til #36+37
  Hun er en kvalmende parasit der på overfladen altid ligne hvad hun har behov for at opnå penge, status og magt. Hun er så klam at man næsten ikke kan fatte at hun blev EUs præsident. I fremtiden vil vi helt sikkert komme til at høre mere om hende og hendes amoralske tve-tunge. Og du har sikkert ret i at hun også har en ubåd til Argentina liggende, pakket med tyvegods.

  Kommentar by Hvideplov — 5. august 2019 @ 20:25

 40. Så ser det ud som at forbryderen ikke var højreorienteret -nok en gang. Hvilke tilgange til ham tager MSM så? Det kan være,at han har fundet ud af at han var vildledt af det system(skoler,gymnasier og universiteter) han sandsynligvis har været tvunget ind -med eller mod hans forældres vidende. Det kan også være,at han reagerede mod deres hjernevask. Jeg ved det ikke. Men den måde medier og politikere opfører sig på,kan ikke holde i længden.

  Kommentar by Nielsen — 5. august 2019 @ 23:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper