6. august 2019

Journalist om Dayton-drab: “Den amerikanske borgerkrig er begyndt. Få dage efter Trump sagde…”

Dagbladet Informations Niels Ivar Larsen er ikke den værste venstrefløjser, men han lider klart af ‘TDS’ (Trump derangement syndrome). Havde en markant højrefløjsdebattør associeret et nationalistisk massemord med Islam, så ville det været en del af debatten i flere uger. For balancens skyld, må denne her hjerneblødning være i det evige arkiv. Hermed gjort. Detaljer om Dayton-gerningsmanden i tidligere post.

(Niels Ivar Larsen på Facebook, 5. august 2019)

Oploadet Kl. 01:56 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103283/trackback

38 Comments »

 1. Desværre så er der masser af Fake News psykopater som Niels Ivar Larsen. Men det værste er at vi er tvunget til at forsørge dem med vores skattekroner, præcis som med de såkaldte professor snyltere.

  Kommentar by Piphans — 6. august 2019 @ 02:19

 2. Er Præsident Donald J. Trump racist, som MSM og DemonKKKrats hævder?

  https://www.youtube.com/watch?v=FHavbDMrt88

  Løkke-Fonden og Co. bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 6. august 2019 @ 03:07

 3. Godt spottet NaIvar.
  Alt er Trumps skyld! ALT
  Den 1.amerikanske borgerkrig, nye skyderier, klimaet, badevandstemperaturerne, farven på telefonbøgerne…
  Nå nej, for Satan. Dét ka’ vi ikke gi’ HAM skylden for længere.
  Men HAVDE vi stadig haft dem….
  Det BLI’R sgu’ ALDRIG som i niggerhøvdingens tid, hva’ NaIvar?
  DÉT, var embedsførelse – med fred og ro…
  KLOVN!

  Kommentar by White knight — 6. august 2019 @ 04:42

 4. Surt for ham, at det Demokratiske klimaflagellanter og kvindehadere, der starter den anden amerikanske borgerkrig.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 6. august 2019 @ 04:42

 5. Alle mennesker har en medfødt bias mod dem, det er relateret til. Det kan kun være “supremacisme” hvis man antager, at ens etniske gruppe har moralsk ret til, at overtage et område som andre etniske grupper beboer fordi ens gruppe er moralsk overlegen. Hitler mente, at det ariske folk var det slaviske folk overlegen og skulle give “lebenraum” til dem. Hitler mente, at Polen og østeuropa tilhørte en overlegen race. Men der er ingen i vesten som taler om, at overtage andre folks områder som Hitler. Folk i vesten vil bare leve med folk, der ligner demselv og det er så “rascisme” og “supremacisme”, at mene det.

  Det “humanitære” er vores tids nazisme. Det er en “lebensraums-ideologi” som nazismen. “Overmennesket” som har moralsk ret til vesten er folk fra den 3.verden iflg. vore tids Fritz Clausen -Niels Ivar Larsen som ikke kan få nok af hans overmennesker som vælter ind i vesten med krav om “lebensraum”/asyl.

  Kommentar by CCC — 6. august 2019 @ 05:01

 6. Lidt forandring er der dog fra tidligere hvor alt var Putin’s skyld.

  Kommentar by hans01 — 6. august 2019 @ 05:13

 7. Altså. Trumf sagde at de skulle tage tilbage, hvor de kom fra og reparere de lande før de kritiserede USA,s demokrati og ham. Rimeligt sagt….Han talte ikke om sort og hvid…Det gjorde De (Demokraterne).

  Kommentar by Michael Unna — 6. august 2019 @ 05:54

 8. CCC kl. 5.o1…. Du skriver at Hitler mente at tilhørte en overlegen race. Men du mener vel at han mente at østeuropæerne var en underlegen race hvis lande burde erobres og overtages af det tyske “herrefolk”?

  Hitler selv var en psykopatisk ordjonglør, løftebryder og vulgær og afstumpet pseudo-intellektuel samt sadist og lystmorder, som var totalt underlegen hvad kultur og moral angår. Han kom fra rendestenen, og burde være forblevet der.

  Kommentar by TP — 6. august 2019 @ 06:18

 9. Rettelse: Du skriver at Hitler mente at østeuropa tilhørte en overlegen race. Men….

  Kommentar by TP — 6. august 2019 @ 06:19

 10. Hvor er det dog nogen uvidende kommentarer. Niels Ivar Larsen har kæmpet en årelang kamp for ytringsfriheden i Danmark. Han var deltager i arrangementet i Krudttønden under terrorangrebet af Omar Abdel Hamid El-Hussein.

  Kommentar by np — 6. august 2019 @ 06:40

 11. Pudsigt nok går HITLERS TANKESÆT igen både hos EU-toppen og hos islamisterne. Merkel, Ursula, Mogherini og Juncker osv. mener at Tyskland bør dominere, udnytte og fjernstyre alle Europas lande. Og islamisterne mener også at de bør være et “herrefolk” som alle andre bør underkaste sig.

  2. verdenskrig var en katastrofe for millioner og atter millioner af fredelige og harmløse familier. Nu ser det ud til at vi kan være på vej mod en endnu større katastrofe, fordi galskaben og ondskaben er kommet tilbage. EU-kommunisterne vil have 3OO-5OO millioner arabere og negre til at flytte til Europa, og islamisterne/muslimerne mener at de har ret til at terrorisere, voldtage, fordrive eller DRÆBE/MYRDE alle som ikke falder i deres smag, dvs.:

  ….. alle “vantro”, “urene”, kristne, kommunister, bøsser, lesbiske, kvinder med “dårlig” tøjsmag, folk som ikke tilbeder røverhøvdingen 5 gange om dagen, folk som spiser “forkert”, folk som ikke har nøjagtig samme meninger som de selv, folk som ikke virker krybende og underdanige nok, kvinder som deltager i politik eller bare har jobs med indflydelse.

  folk som ikke synes at deres land, byer, boliger, kvinder, velfærd, penge, skoler, kirker, jobs og butikker osv. skal overtages af migranter, samt folk som ikke bryder sig om moskeer med kæmpehøjtalere som kalder til bøn i tide og utide.

  Og så er der de folk som bor i lejligheder som migranterne vil have fat i. (bare spørg de hundredvis af svenskere som er blevet tvunget til at forlade hjemmet og nu bor på gaden)

  Læs Snaphanen om det røde og feministiske vanvid som hærger Sverige. Læs “Jeres politik slår folk ihjel”, “De vil ikke beskytte os længere”, “Sverige er i krig”, “Terror i Malmø” osv. (gå 2-15 dage tilbage)….Se black pigeon og den korte avis om terror i Europa og Skandinavien.

  IFLG. koranen har muslimerne ligefrem PLIGT til at dræbe os, eller gøre os til trælle og slaver.

  De røde, de radikale og de falske konservative og borgerlige, som vil masseimportere de kulturfremmede, lægger op til kaos, økonomisk ruin, kæmpekriminalitet, massedød og Europas og Danmarks fuldstændige ødelæggelse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. august 2019 @ 07:02

 12. Så var der igen en underlødig kommentar fra feministen np. Kim Møller skriver jo netop at Ivar Larsen ikke er den værste venstrefløjser, men….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. august 2019 @ 07:07

 13. “Alexander”

  Du kan ikke læse indenad. Jeg skriver udtrykkelig “kommentarer”. F.eks. den første:

  “Desværre så er der masser af Fake News psykopater som Niels Ivar Larsen.”

  Kommentar by np — 6. august 2019 @ 07:20

 14. Det er også utroligt, at du switcher fra “TP” til “Alexander Beaumont” på under en time. Du er og bliver en psykisk syg afviger.

  Kommentar by np — 6. august 2019 @ 07:27

 15. Kritik af “farvede/etniske” personer er racisme.

  For demokraterne og Berlingske er det racistisk og en had-forbrydelse at kritisere “farvede” personers aktiviteter, uanset hvad de gør.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 6. august 2019 @ 08:00

 16. Jeg skrev forleden at Alex Jones sagde at venstrefløjen ville starte en borgerkrig i USA .. så .. i kan jo se, at de alle er enige og alle hører sammen ..

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 08:34

 17. De virkelige racister er selvfølgelig de venstreorienterede som altid, som de har været i alle de lande de har opnået kontrol, og som de er herhjemme og i Europa, hvor de bruger minoriteterne til at fremme raceskel og racekonflikter med overlæg.

  De er altså de virkelige racister, som konstant postulerer at vi andre er det.

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 08:37

 18. Enig Piphans 02:19.
  Trump er frihedens stemme. De totalitære hader friheden og ønsker alle mennesker lagt i statens lænker. De drømmer om kommunismens genkomst, så de kan bevare deres jobs og privilegier uden at blive ofre for disruption og konkurrencen online. De er maskinstormere. Længere er den ikke.

  Kommentar by A-mad — 6. august 2019 @ 08:45

 19. 06:40 Du er jo syg i hovedet. Information kæmper for ytringsfriheden??? Det er det største falsum i verdenshistorien. Jeg har prøvet at debattere på information, din lort. De slettede min konto på under et par timer efter jeg havde sagt min mening stille og roligt om et eller andet emne. De største censurmagere du kan finde, fuck da dig, din svans

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 08:47

 20. Information er en lang propagandaløgn, lige til at lukke op og skide i. De er helt på linje med the Guardian og den øvrige korporative verdenspresse. Syge totalitære løgnemagere

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 08:50

 21. Kan vi ikke lave et resume af Informations artikler om Muellers undersøgelse af Trump og hele den “russiske indblanding” i det amerikanske 2016 præsidentvalg?

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 09:28

 22. 7:27 “psykisk syg afviger”, det er tydeligvis, det du er, men du slynger alligevel den label imod andre. Mere venstrefløj kan man næsten ikke blive. Du er simpelthen en pastiche på en venstreorienteret satanist.

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 09:35

 23. Et helt andet emne: vores dyrebare ytringsfrihed er død.

  Swebbtv.se er KVALT på alle platforme !!!

  Kommentar by H.nielsen — 6. august 2019 @ 09:45

 24. 09:45

  Ja, myrderierne starter umiddelbart efter at alle kanaler er lukket ned, men du kan da stadig gå på infowars dot com, og se de sande nyheder direkte.

  Det her med at lukke ytringsfriheden ned er nok mest et skuespil, som er umuligt at gennemføre, da vi netop lever i et informationssamfund med en overflod af kanaler og muligheder på et brintbombesikkert internet.

  Jeg vil tro, der altid vil findes ytringsfrihed gennem andre kanaler

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 09:57

 25. OT
  Faktisk er det vigtigere, at vide hvad man egentlig taler om, end om man kan sige det, det ene eller det andet sted

  Generation Identity 2019 Conference – Dr. Tomislav Sunić
  YT-Hash: _Td0z9yIXik

  Generation Identity UK & Ireland
  Offentliggjort den 5. aug. 2019

  In this speech from our 2019 conference, Identitarian thinker Tomislav Sunić speaks about positive forms of national identity and patriotism, as well as the need to not compromise on the language Identitarians use.

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 10:13

 26. 6:40
  np: at Niels Ivar Larsen deltog i Krudttønden er ikke en garant for reel kamp for ytringsfrihed. Selvom han var tæt på voldsmanden, er der flere af de her tilsyneladende ytringsfrihedsforkæmpere – hangarounds, der ikke selv står distancen, hverken vidensmæssigt eller analytisk. Vi har intet at skamme os over, når vi ser på, hvad manden spreder omkring sig. Han er kedelig og utroværdig.

  Kommentar by Uno — 6. august 2019 @ 10:45

 27. Cat Girl — 09:35

  En pastiche på en venstreorienteret satanist – Er det ikke en dessert?

  Kommentar by T. Flodur — 6. august 2019 @ 10:53

 28. Først skriver “np” at en kommentar, om at Niels Ivar Larsen er en af mange fake news psykopater, er et udtryk for uvidenhed. I næste omgang skriver hun at NIL har kæmpet i årevis for ytringsfriheden. Og tager et besøg på krudttønden som bevis for hans gode hensigter, selvom han vel kun var der som nysgerrig journalist.

  Men kommentaren fra “Piphans” er da ikke et udtryk for uvidenhed, men for indsigt. Og iøvrigt er “np” en frådende feminist som ikke tåler kritik af f.eks. de svenske feminister som er ved at ødelægge Sverige sammen med kommunisterne. I stedet for argumenter tømmer hun en skraldespand af skældsord, diagnoser og beskyldninger ud over andre bloggere, hvis de er uenige med hende, altså “np”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. august 2019 @ 11:02

 29. De massive falske narrativer, som venstrefløjens kollektivt vedligeholder og taler op til ren hysteri gennem Fake News (orange mand ond, hvid mand racist, Russian Collusion, Vesten ond, Vesten skyld i at verden går under om føje år, osv) skaber så alvorlige kognitive dissonanser i nogle følsomme sjæle, at de reagerer udadvendt i alle mulige og umulige varianter med manifester og hele pivtøjet osv.

  Derved kan man godt sige, at det er Trumps skyld, da han gør det utænkelige ved at underminere de falske narrativer og levere ubehagelige sandheder, hvilket skaber paniske tilstande i samfundet.

  Kommentar by traveler — 6. august 2019 @ 11:14

 30. 10:53 Jo, netop en desert :).. i betydningen en gentagelse af en gennemkværnet model, set til hudløshed, så det bliver en slags tegning af den selv, en så typisk udgave, så den er en fremførelse af alle de fordomme nogen måtte have om modellen (sjw-typen) ..noget som bliver en slags for forudsigelig udgave af sig selv

  Kommentar by Cat Girl — 6. august 2019 @ 11:22

 31. Iflg. Snaphanen og andre netaviser er Sverige nu i frit fald, efter at mængden af indvandrere nærmer sig et par millioner. Overalt i Sverige vokser utrygheden, mængden af “hændelser” og antallet af kommuner der er ved at gå fallit.

  Med velfærds-sammenbrud til følge. Plus hospitalsskandaler, boligmangel og familieopløsning. Og en epidemi af livsfarlige smitsomme sygdomme er begyndt. (Ebola, resistent tuberkulose mv.)

  Også Danmark hærges af voldsom kriminalitet, selvom der her “kun” er ca. en million indvandrere, indtil videre! For mange flere er på vej, efter at Lars Lusk, Pape, Mette F, Pia Dyhr, Østergaard og Tullesen fra DF osv. accepterede Marokko-traktaten.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. august 2019 @ 11:29

 32. Pis nu af med Sverige.

  Jeg gider kraftedme ikke høre mere om Sverige på Uriasposten. Hvis du er så pisseinteresseret i Sverige, så brug gerne timevis på Snaphanen, som jeg af samme grund aldrig besøger.

  I bund og grund hader jeg Sverige. Lad bare Sverige sejle i sin egen sø.

  Vi skal IKKE have mere Sverige på Uriasposten, men derimod mindre eller intet. Igen brug Snaphanen alt det, I har lyst til, når det kommer til Sverige.

  Vi bor i Danmark. Uriasposten hører til i Danmark, og vi hat rigeligt med problemer med klamme sandniggere og ulækre perkersvin her til lands. Så lad os fokusere på dem.

  Når vi sammen og effektivt har løst vores herboende muslimspørgsmål, så kan vi rette fokus på Sverige og hjælpe dem af med deres lokale muslimspørgsmål, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2019 @ 14:09

 33. Og hvem er det der har pisset benzin på bålet via masseimmigration de seneste 4-5 årtier i både Europa og USA? Kunne det tænkes at den oprindelige befolkning ikke ønsker at blive udskiftet og folkemyrdet (aborter)? Kunne det tænkes at der faktisk kommer en reaktion?

  Kommentar by Torsten — 6. august 2019 @ 15:49

 34. # Carlo….. forstår godt at det kan virke lidt irriterende at Sverige tit bruges som et afskrækkende eksempel på hvad kommunisme og pladderhumanisme kan føre til. Men det er virkelig på tide delvis at lukke broen til Sverige, eller at sætte tredobbelt politi-vagt på, døgnet rundt, med grundig kontrol af hver eneste bil der vil over broen. Ligesom det er på tide at tage ved lære af Sverige, hvor et folkemord er begyndt. Ellers kommer Danmark til at lide samme skæbne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 6. august 2019 @ 17:17

 35. White knight.
  Du glemte at nævne “Rigsdags Branden” og Krystalnatten, som helt sikkert også var Donalds skyld!
  Sverige er kanariefuglen i minen og en indikator på hvordan det kommer til at gå i Danmark, derfor følger jeg med på Snaphanen.
  Med den nuværende regering er vi allerede godt på vej, social akrobaterne har altid set på Sverige som et samfund til efterligning.

  Kommentar by Finn A. Skov — 6. august 2019 @ 19:10

 36. Kommentar by Finn A. Skov — 6. august 2019 @ 19:10

  Dejligt for dig; svælg gerne i dækning af perkere og sandniggere i Sverige på Snaphanen, MEN HOLD DETTE VENLIGST ***HELT*** borte fra Uriasposten.

  Vi dansksindede er fucking ligeglade med galeanstalten Sverigstan, respekter venligst dette ALTID PÅ URIASPOSTEN.NET, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 6. august 2019 @ 20:02

 37. Carlo Di Napoli II — 20:02

  Så er det sengetid Carlo! – Et stort glas varmt mælk med honning, hertil et par briketter Fenemal. Og træk så dynen godt op over begge ører og snydeskaft – Ikke mere forvirret snak fra dig i dag, tak!

  Kommentar by T. Flodur — 6. august 2019 @ 21:02

 38. STOR EKSPLOSION PÅ ØSTERBRO!! Nær boliger og skattevæsnet. Iflg. radio-avisen midnat.

  Kommentar by Ole Jensen — 7. august 2019 @ 00:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper