11. august 2019

Ikke-nyhed (2014): Statsminister Helle Thorning-Schmidt med riffel – “… er det lars hun sigter efter”

Liberal Alliances Alex Vanopslagh fik tidligere på ugen en tur i mediemøllen, fordi han på et feriebillede fra 2017 poserer med et håndvåben. En hyklerisk socialdemokrat så et problem, og pludselig var det en landsdækkende historie. Der var ingen historie, da Magnus Heunicke, vor nuværende Sundheds- og ældreminister, tilbage i 2014 lagde et billede på Facebook af daværende statsminister Helle Thorning-Schmidt med en riffel. Fra EB.dk.

“Billedet blev på daværende tidspunkt offentliggjort af Nicolai Svejgaard Poulsen, der er medlem af Venstre. Det florerede for nyligt igen på hans åbne Facebook-profil, hvor tidligere Regionsrådskandidat for Socialdemokratiet, Runa Dorph Petersen, delte det og stillede spørgsmål til intentionen med billedet.

– Uenighed i politik er der meget af, men man skal ikke stille det op sådan mod hinanden. Uanset hvilken side, man kommer fra. Jeg endte med at lade være med at følge den tråd, efter jeg havde delt billedet. Jeg fik sviner efter sviner, af de andre i kommentarsporet, siger hun til Ekstra Bladet.

Billedet har fået flere af ‘de røde’ politikere på Christiansborg til at tage kraftigt afstand fra Liberal Alliances politiske leders ageren. (EB.dk, 8. august 2019)

(Helle Thorning-Schmidt med en riffel, Facebook, 8. maj 2014)

“er det lars hun sigter efter” (Bent Adolfsen), “Skyder efter billeder af morten massersmits” (Martin Møberg Milo), “Hvis det er Morten ‘flyvmaskine’, der nedlægges, skal du have en stor tak.” (Bent Ottesen)

Apropos Runa Dorph Petersen

(Socialdemokraten Runa Dorph Petersen på Facebook, 27. oktober 2013)

(Socialdemokraten Runa Dorph Petersen på Facebook, 1. maj 2013)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103450/trackback

12 Comments »

 1. Helle pigen må gerne hun er så sød og så går hun i stiletter

  Kommentar by redneck — 11. august 2019 @ 23:08

 2. opdatering
  For hver minut der går , bliver jeg mere kold”
  Det er meget usundt ,kl.01.00 kom 3 Usbekistan dialekt talende til vores bord.
  Vi har ofc. optagelser.Både hvor de helt åbenlyst fortæller , om tidl. smuglinger
  Det er helt vildt , dette er cavling prisen ,hvis jeg var DDR journalist/aktivist.
  Hvorfor ikke forhøre om , prisen leveret .
  Af tyrkiske vognmænd” i Danmark…..Og det er DER vi virkelig forstod, hvad der foregår .
  har vi ikke set det , ordensmagten stoppe tomme tyrkiske tung transporter i Danmark….EU ..

  Kommentar by dan hansen — 12. august 2019 @ 00:15

 3. Gucci Helle reklamerer måske for, at folketingsmedlemmer og top”humanister” skal have livstids ret til at bevæbne sig med skarpladte våben.

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. august 2019 @ 00:25

 4. v

  Ifølge FEMINISTISK TÆNKNING skal drenge helst lege med dukker, og alle former for vrede og våben skal være forbudt, og så skal vi have een stor globaliseret verden hvor alle er lige, alle er ens, har samme køn, kommer hinanden ved og hvor vi inviterer alle jordklodens kulturer og kulturfremmede indenfor i folkehjemmet, til hjemlig hygge og eet stort festligt fællesskab.

  De smukke tanker har de prøvet ovre i Sverige. Desværre gik det ikke helt som forventet af de naive. Tværtimod er den dejlige multi-kulti og storfamilie-hygge endt som et blodigt mareridt, og situationen bliver værre og værre. Vold, overfald, brand og mord ligger på lur overalt, og bomberne springer med så korte mellemrum, at det er begyndt at virke monotont.

  Pladderhumanismen derovre ser ud til at ende i sammenbrud, katastrofe, sygdom, krig og massedød.

  Men det er blot det sædvanlige med de røde og radikale idioter. De er så store teoretikere at de helt har mistet jordforbindelsen. Og resultaterne er derefter.

  Læs “Kommunismens sorte bog” eller læs om rædslerne i Sovjet-unionen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. august 2019 @ 01:23

 5. Arh, den er lidt søgt kim møller. Du glemmer vist lige at nævne at alex vanopslagh havde skrevet “til kamp mod de røde” på billedet hvor han står med et stort gevær, den havde du sgu også grebet hvis det var en fra venstrefløjen der havde gjort noget lignende. At ham idioten rune dorsk petersen så støver det af her flere år efter fordi det kan udnyttes politisk lige efter et par skyderier i usa, og at lorteavisen nummer 1 mener at det er en nyhed der er værd at spilde folks tid med, det er så noget andet.

  Kommentar by Per — 12. august 2019 @ 01:38

 6. Udover det er det komplet sindssygt at facebook opslag nu er landsdækkende “nyheder”, de pseudo-medier kan ikke have langt igen før de lukker fuldstændigt ned. BT er faktisk endnu værre end EB der trods alt citerer politikere osv, BT kan skrive lange artikler om hvad tilfældige anonyme mennesker ikke bryder sig om på de sociale medier. Alt dette sker imens bomber og pistolskud runger i gaderne, så igen- igen må jeg bare opfordre til at i skribenter på højrefløjen udnytter det gigantiske hul der er i mediebilledet, og laver et dansk “FOX news”. Altså med journalister der tager ud af huset og laver interviews, sender live på youtube fra begivenheder, osv. Med dagens teknik koster det jo næsten intet, en pc og en mobiltelefon så kan ekstra bladet tæves i bund på fagligheden med ucensurerede nyheder som joakim lamotte eksempelvis laver dem i sverige. Jeg fatter simpelthen ikke hvorfor i insisterer på at sidde bag hver jeres skærm og citere de samme lortemedier år efter år, når i kunne vælte hele mediebranchen ved at lave en koncentreret paludan.

  Kommentar by Per — 12. august 2019 @ 01:47

 7. -> Per

  “Du glemmer vist lige at nævne at alex vanopslagh havde skrevet ‘til kamp mod de røde’ på billedet hvor han står med et stort gevær…”

  Næh, det gjorde han ikke.

  Kommentar by Kim Møller — 12. august 2019 @ 01:53

 8. Nej det kan jeg da godt se nu ved nærmere eftersyn, det var hans ven Nicolai Svejgaard Poulsen der skrev det. Så er det jo bare endnu mere til grin at kalde det for en historie i EB. Igen – igen – igen, vi mangler VIRKELIG et ordentligt højreorienteret eller bare borgerligt alternativ til de lortemedier.

  Kommentar by Per — 12. august 2019 @ 05:29

 9. Hykleriet bliver til en sublimeret cuntart sorry KUNSTart, jo længere vi kommer ud på det blodrøde overdrev.
  Hvordan holder de “mennesker” sig selv ud?

  Kommentar by White knight — 12. august 2019 @ 05:57

 10. Børnenes legeplads Facebook.
  Når børnene leger, skal man lade dem være i fred.

  Kommentar by Bastardo — 12. august 2019 @ 08:25

 11. #8 Du blev snydt af MSM gjorde du ;)

  Og så igen, Liberal Alliance virker nu ret harmløse, man skal aldrig sige aldrig …. meeeeeeen.
  De har ihvertfald ingen tæskehold som visse andre partier.

  Kommentar by Realist — 12. august 2019 @ 10:07

 12. Jamen vi skal heller ikke glemme socialdemokraten Mogens Camre der rendte rundt med en gun, men det er selvfølgelig en bagatel når man er suicidaldemokrat.

  Kommentar by Piphans — 12. august 2019 @ 14:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper