12. august 2019

Advokat Klaus Ewald om ’68’ernes ekstremisme’: “Man stigmatiserer, når der afviges fra normen.”

I 1970’erne var socialisterne i Århus eksempelvis organiseret i fagkritiske fronter, der ville smadre det borgerlige samfund indefra. De vandt, stort set uden kamp. ‘Sex & Samfund’ blev grundlagt i 1956 af læge Agnete Bræstrup, der havde ‘Ønskebørn skaber gode Hjem’ som motto. På lørdag deltager samme forening i Copenhagen Pride med budskabet ‘Kill your norms’. Operationen lykkedes – patienten døde.

Læserbrev af Klaus Ewald i Fyens Stiftstidende – Når skidt kommer til ære.

“Enhver, der har oplevet Danmark igennem det sidste halve århundrede, vil have bemærket voldsomme ændringer i moral, sprog og adfærd på alle niveauer af samfundet. Lige fra gadeplan til de øverste politiske beslutningsprocesser er der sket en adfærdsændring og en proletarisering af den måde, hvorpå vi agerer indbyrdes. Ungdomsoprøret fra det marxistiske overdrev har ændret samfundet og hænger som en tåge, der hvor meninger brydes.

… Den konsensus om, hvad der var acceptabelt for 50 år siden, ændrede de universitetsstuderende til ukendelighed. Vi lever i det tankegods 68-oprøret efterlod sig. De tidligere oprørske studenter, der nu er på pension eller døde, såede de korn, der har skabt et pressekorps og et kontingent af politikere og meningsdannere, der alle som en er rykket syvmileskridt til venstre fra de sammenligningsparametre, der gjaldt tidligere.

… Bundlinjen er, at fra at have været et dansk samfund baseret på respekt for autoriteter, et samfund, hvor man naturligt forventede et nuanceret åndeligt overskud hos meningsdannere, politikere og journalister, har vi fået et samfund baseret på marxistisk, globalistisk, politisk korrekthed, på meningstyranni frem for meningsudveksling. Man stigmatiserer, når der afviges fra normen. … 68’ernes ekstremisme lever i bedste velgående.”

(‘Sex & Samfund’ på Facebook, 18. juli 2019: ‘Kill your norms’)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103470/trackback

115 Comments »

 1. Det er ikke så sært, at Sodoma og Gomorrah gik under, eller at Herkulaneum og Pompei gjorde – og Romerriget, som også bestod af pædoer og homoer (oftest same-same). Hvordan mon vores endeligt bliver?? Se billedet her, hvordan man hædrer p@@ i anus, så man skulle tro, det var mennesker, der havde gjort en stooor bedrift!! Har man en dag til fejring af familien? Den Kristne kernefamilie? Eller har man en fejring for de mange tusinde mennesker, som redder børn i fx krigszoner?? Var DISSE ting ikke noget at fejre? Nej! NWO ønsker at gøre vores samfund afskyelige og perverse, så der ikke fødes børn længere. Hvorfor betaler Soros milliarder til både NGO’erne, der sejler det halve af Afrika herop, ligesom han pumper milliarder i at henrette børn, også kaldet abortindustrien? Homolobbyen en i Californien er et milliardforetageende. Se billederne omkr 15 minut, hvor reklamer fra Toronto nu er tegnet porno, hvor tre mænd af forskellige racer dyrker gruppesex. Så syg er verden nu, og kom aldrig og fortæl mig, at jeg skal acceptere det, for jeg gør det Ikke! Jeg siger det højlydt i 7/11 og andre steder, om ikke de skammer sig at promovere noget så afskyeligt som bæskubbere!? https://youtu.be/4XviSlcpJZ0

  Kommentar by Kuffar — 12. august 2019 @ 11:23

 2. “Vi lever i det tankegods 68-oprøret efterlod sig.”

  Eller som jeg kalder det : “Den stinkende efterbyrd fra 68″ / Santor for lang tid siden”

  Kommentar by Santor — 12. august 2019 @ 11:34

 3. #1 Og så er homoseksualitet jo også bare et dække for mere pervers adfærd med børn og dyr. Alle er jo grundlæggende ligeglade med om mænd boller hinanden i hjemmet og det udnytter de. Deres bæskubberi er kun starten på accept af alt sygt og pervest. Der findes kun to seksualiteter: normalt mellem mand/kvinde og så sygt pervest.

  Kommentar by Torsten — 12. august 2019 @ 11:47

 4. Det var også den forening for pervertionernes fremme “Sex og Samfund” der havde en reklamekampagne kørende i S-togene mod Donald Trump, da han var blevet valgt. Det var vist noget med, at Trump var skyld i homoers elendighed i et eller andet shithole land i Afrika. Nej, perverts. Det er ikke Trumps skyld. Det er deres eget – frie – valg at se sådan på tingene i det pågældende land. Bland jer udenom.

  Men foreningen er selvfølgelig så frustreret over, at alle grænser nu er brudt ned, så de er nødt til at søge udenlandske frelsermarkeder, for at retfærdiggøre deres eksistens. Med deres lille, men sultne homosnabel i den åbenbart bundløse skattekiste.

  Kommentar by Margrethe — 12. august 2019 @ 11:49

 5. Kommentar by Kuffar — 12. august 2019 @ 11:23

  Aaaaaaiiiih, hvor bliver jeg provokeret over selvcensur på Uriasposten.

  Skriv dog pik i anus.

  Og til jeg andre selvcensurister, det hedder: Fuck, lort, røv, pis, fisse, motherfucker, shit osv. Det her er Danmark, det her er Uriasposten. Det er ikke Twitter, Instagram, Facebook eller USA.

  SKRIV NU TINGENE DIREKTE OG UDEN CENSUR, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. august 2019 @ 12:10

 6. Selv DMI er nu kommet med på noderne og blevet politisk korrekte med deres pridelogo: https://imgur.com/ZbungI4

  Hvad er bedre end en kongekrone med farverne fra prideflaget som baggrund…

  Hvad folk laver hjemme bad en lukket dør må de selv om, men jeg er og bliver træt af denne gentagende og frembrusende måde som LGBT’erne fører sig frem på. De er og bliver en minoritet, men det betyder i sagens natur ikke, at de ikke skal være her. Det betyder blot, at de på lige dette punkt aldrig vil blive som flertallet. De er jo heller ikke syge blot fordi de er bøsser eller lesbiske, men jeg vil dog våge den påstand, at der i denne gruppe er en større %-del af uligevægtige personer. Sammenlignet med befolkningen generelt.

  Jeg er kort og godt træt af at se på deres til tider outrerede opførsel i det offentlige rum.

  Kommentar by na — 12. august 2019 @ 12:19

 7. Den jødiske kultur-revolution har total sejret – ingen tør tale dem imod. End ikke identificere hvilke kræfter der er på spil, hvem der er årsagen til de her ideer.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 12:45

 8. @ Kommentar by Torsten — 12. august 2019 @ 11:47

  Mand-kvinde kan nu også være ret perverst… i hvert fald hvis man tager mere end een ad gangen…. taler af erfaring *GGG

  Kommentar by redneck — 12. august 2019 @ 12:49

 9. #7 Uriasposten er frikadelle-højborg. Af angst for at blive kaldt racist snakker de kun om ideologien islam 24/7!

  Kommentar by Torsten — 12. august 2019 @ 12:50

 10. Respekt for LGBT i 50’erne, der blev tvangsindlagt, medicineret, fængslet og udstødt.

  Det er sgu nemt at komme og joine “kampen” 60 år senere, når både Netto, Folketinget, Politiet og medierne bakker en op.

  At være oprindelig LGBT dengang, var som at være “højreradikal” i dag. Om 60 år vil ungdommen feste løs i gaderne med billeder af Kim Møller, bakket godt op af erhvervsdrivende og myndigheder.

  Kommentar by Fascist — 12. august 2019 @ 12:54

 11. Kommentar by redneck — 12. august 2019 @ 12:49

  Nu er du jo fra 1969, så næsten jævnaldrende med mig, fra 1967. Men jeg tror, jeg kan overgå dig trekantsperversion; jeg har haft et par trekanter, men toppunktet var da jeg for ti år siden gennemkneppede to muslimske kvinder på 25 og 26 år. Totalt frækt. Jeg var lidt betænkelig over for deres fædre, brødre, fætre og den enes eksmand, men de var heldigvis ikke arabere, men persere.

  Hold nu kæft, det rykkede helt nede i røvhullet. De var i øvrigt fra Høje Gladsaxe; snotliderlige, muslimske kvinder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. august 2019 @ 12:56

 12. #9: Den danske “nationale” fløj er så pinlig. Eneste modsvar til islam og masseindvandring er mere gay pride. Gay pride på steroider.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 12:58

 13. #10: om 60 år er dine mulat børnebørn kinesiske trælle.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 13:00

 14. I aften kommer programmet hvor Anne & Anders er i Libanon hvor man ikke fortæller den virkelige historie om Ghassan Kanafani!!!!!!!!!!!! SLÅ HAM SELV OP SOM ET MØNSTER EKSEMPEL PÅ MARXISTISK TERRORISME!!!!!!!!!!

  Kommentar by Moth — 12. august 2019 @ 13:12

 15. .

  Det er de SAMVITTIGHEDSLØSE medier og amoralske journalister der har fået det til at se ud som om de 1-2% perverse, abnorme og pædofile er de normale. Perverse, bøsser, lesbiske og transvestitter fylder så meget i aviser, radio og tv, at man skulle tro de udgør over halvdelen af befolkningen. Og i det radikale parti er de vel allesammen, altså 1OO% af de radikale politikere, vel også abnorme. Men de tror selv at de er helt normale, og at vi andre er ligesom dem. De vil så bare hjælpe os med at komme ud af “skabet”.

  Men sandheden er at de radikale og deres medløbere er dybt perverse, sære, skøre og kyniske. Det kan man også se af deres lovgivning og hele politik, som er familiefjendsk ud over alle grænser, som tillader pædofile at adoptere deres egne værgeløse ofre, som opfordrer til mord på ubekvemme børn inden de når at se dagens lys, som opfordrer til skilsmisser, opløsning og splittelse af familierne, som ønsker alle børn opdraget af statens institutioner, som mener at børn skal være retsløse og kunne tvangsfjernes under ethvert påskud, som mener at mænd bør bagtales og nedværdiges, som mener at sære familier og faderløse børn er det bedste, og at “frigjorte” og løsagtige kvinder er det bedste, og at der iøvrigt er mindst 25 forskellige køn. Og nu går de ind for at børn skal kunne få jurisk kønsskifte fra de er 5-7 år.

  Det radikale parti er en uhyggelig og djævelsk feministisk forsamling, som oveni deres perverse og bøssede politik overfor familierne og børnene, også går efter at nedbryde alt med demokrati, økonomi, velfærd, kultur og hvad der findes af nationale værdier. Værre dæmoner og forrædere findes ikke.

  Se til Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge hvor de ugudelige radikale/rabiate feminister og “humanister”, med Merkel, Macron, Mogherini og Ursula i spidsen er i fuld gang med at omskabe samfundene til røde rædselskabinetter.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. august 2019 @ 13:16

 16. .

  ….. som mener at “frigjorte” og løsagtige kvinder er det allerbedste.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 12. august 2019 @ 13:21

 17. Paraden på lørdag holder sig så langt væk som overhovedet muligt fra muslimerne.
  Næsten hele ruten er i Frederiksberg Kommune.
  Det har da ikke meget at gøre med mangfoldighed og regnbuer.

  Af hensyn til paradens ‘opmarchområde’ er Smallegade iøvrigt lukket (fnis).

  Kommentar by Bastardo — 12. august 2019 @ 13:26

 18. Måske det kan tilføjes at s-s, gjorde noget godt i deres sexoplysning i starten, så blev de korrupte, as usual. De unge der bruger sex som kommunistisk våben, savner en krig at deltage i. De burde sendes til yemen, drcongo, Mexico og tvinges til krigens nedslagtningsbænk..dannelses rejser til dødens marker. Måske ville de så forstå alvor fra leg. Kan man have et krigsbehov? Dem, der for alvor frygter invasionen og elsker danskerfreden, er jo de reelle flygtninge fra krigszoner og diktaturer, som regel kristne.. Kommunisterne har altid ønsket krig, for deres drøm om en ny utopisk blodrød oktober og invasionen er målet helliger midlet.. De svin..

  Kommentar by Gaflen — 12. august 2019 @ 13:28

 19. Jeg håber, islam overtager Europa og får fat i alle jer feje højreorienterede og counter-jihadister. I fortjener ikke bedre.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 13:29

 20. Jeg skal da lige love for at jøderne for skyld for meget her på det seneste …

  Svar mig venligst JQ folk:

  Hvorfor skulle jøderne dog støtte deres værste fjende?

  Hvis vi kan blive enige om at muslimerne bliver en større del af europa, hvorfor fanden i alverden skulle det være i jødernes interesse?

  Det giver ingen mening.

  Kommentar by Realist — 12. august 2019 @ 14:20

 21. Ønskebørn? Copenhagen Pride? Huh!!
  What a dynamic duo!
  Jamen, lige netop dét VÆLTER det da også frem med i homo miljøer. Jow jow, der er da undtagelser. Men det vrimler jo ikke ligefrem med store børneflokke af ønskebørn fra den kant.
  Jeeeeeeeeeeez noget fordrukkent sludder.
  Til gengæld har den gode advokat Ewald en god pointe, i det han skriver. Deri er jeg enig.

  Kommentar by White knight — 12. august 2019 @ 14:29

 22. Man bør ikke glemme, at det gamle borgerskab var stivnet, udbrændt og på grænsen til hjernedød i tresserne. Men hele processen, fra ideernes fødsel til kanten af afgrunden, der tog borgerskabet omkring 200 år, har venstrefløjserne klaret på knap 50 år.

  Kommentar by fidibus — 12. august 2019 @ 14:33

 23. Copenhagen Pride er en syg idé. Hvad er det egentlig, de vil bevise?

  Kommentar by A-mad — 12. august 2019 @ 14:44

 24. Børwe-Muhammed 13:29
  Fortæl os hellere noget, vi ikke véd.
  F.eks om alle vores heelt fejlagtige forudsigelser(HA!) – du selv så elegant levere the smoking gun på.
  Du véd godt, hvad et selvmål er, ikk?
  Ellers finder du sikkert ud af det, når der næste gang spilles VM nede i sandkassen.
  Tror sgu du er gået helt forkert lille Muuhammed.
  Gem du dét til fredagsbønnen.

  Kommentar by White knight — 12. august 2019 @ 14:44

 25. Jeg tror sku verden havde set lysere ud hvis der ikke var fundet en kur mod hiv.

  Kommentar by Piphans — 12. august 2019 @ 14:46

 26. @20 Realist, er du bekendt med Kevin MacDonalds litteratur?

  Take off you frikadelle mindset og vær istedet loyal overfor dit eget folk. Er det så svært!!111

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 14:57

 27. #20 Muslimerne er ikke andet et værktøj i hånden på dem er har lukket dem ind. Som om danskerne og europæerne bare en dag vågnede op og besluttede sig for at lade sig befolkningsudskifte med det værste kneppeaffald fra Mellemøsten og Afrika. Der er nogen der har åbnet porten! Ligesom der er nogen der har overbevist os om at det er bedst hvis vi dræber vores egne børn inde i mors mave. Start med at læs Culture of Critique af den nævnte forfatter i #26.

  Kommentar by Torsten — 12. august 2019 @ 15:04

 28. #20 Realisten, du kunne jo begynde med at spørge nogle af de såkaldte suicidal-smovser. Lyt f.eks. til disse 40 sekunder med Barbara Lerner Spectre:

  https://youtu.be/G45WthPTo24?t=38

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. august 2019 @ 15:11

 29. Hvis man vil forstå baggrunden for den globalistiske og anti-vestlige/anti-hvide agenda, så kan jeg varmt anbefale YouTube-kanalen: “Know More News”.

  Kommentar by HN3 — 12. august 2019 @ 15:13

 30. Det er så pinligt at høre frikadeller jamrer over kultur-marxisme og dets påvirkning på vores samfund. Så læs dog op på stoffet, sæt jer ind i deres ideer! Det jødiske paradigme ejer Europa totalt. Ikke én formår at sætte spørgsmåltegn ved deres aktiviteter.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 15:19

 31. Så er det jagtsæsonen

  Kommentar by JAP — 12. august 2019 @ 15:32

 32. Starter, vend korset på hovedet og lev et liv i helvede

  Kommentar by JAP — 12. august 2019 @ 15:33

 33. @17, STRAM KURS holder deres egen pride parade på nørrebro samme dag, netop fordi kujonerne i LGBT miljøet kun tør gå rundt på frederiksberg og ikke hvor der er brug for det. De sender der sikkert live på youtube som de gjorde sidste år, hvor venstreorienterede forsøgte at overfalde dem for at demonstrere for homorettigheder i et muslimsk område..

  Kommentar by Per — 12. august 2019 @ 15:35

 34. Er er fælles udgang fra den lukkede i dag?!

  Kommentar by na — 12. august 2019 @ 15:36

 35. Vi burde alliere os med salafisterne og stoppe det svineri.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 15:37

 36. *

  Det er de SKAMLØSE, ÆRELØSE, HJERTELØSE OG HJERNELØSE som fører an og giver tonen an, både på Christiansborg, i DR, TV2 og i papiraviserne. Det er derfor Danmark er ved at blive til en sump af hængedynd og korrupt råddenskab. De afstumpede og retarderede ønsker at udrydde alt der har med ordentlighed og kultur at gøre. De foretrækker ligefrem svineri, krig, tyranni og barbari fremfor et velfungerende og menneskevenligt samfund.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. august 2019 @ 15:44

 37. Der er vist et ordsprog der siger :gamle synder kaster lange skygger

  Kommentar by k.m. — 12. august 2019 @ 15:46

 38. Partikel krig

  Kommentar by JAP — 12. august 2019 @ 15:47

 39. Den socialistisk erobring af dagsordenen har medført et åndeligt armod, som har gjort den vestlige verden til en kulturel fattiggård. Det kan aflæses mange steder og i Danmark ikke mindst i sprogets forfald. Kun få danskere, højtuddannede ikke undtaget, kan tale og skrive et korrekt dansk. Endnu færre behersker nuancerne i deres eget sprog.

  Eksempelvis udtrykkes glæde over noget nu om dage ofte kun med udtrykkene: Fedt – og megafedt. Hvor fattigt.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 12. august 2019 @ 15:56

 40. HEJSA PÅ KLAUSDALSBROVEJ: I kan ikke slå os ihjel… forbyd islam i Danmark.

  Grupper på internettet er én af årsagerne til, at den norske pendant til PET har hævet trusselniveauet fra højreekstremistisk terror.

  Den norske efterretningstjeneste Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) vurderer, at der er en øget risiko for højreekstreme angreb. Det siger den på et pressemøde mandag eftermiddag.

  Lørdag blev én ramt ved et skyderi i en moské i Bærum ved Oslo. Politiet i Norge efterforsker sagen som en terrorhandling, da skytten har udtrykt højreekstremistiske og indvandringsfjendtlige holdninger.

  Men allerede i maj hævede PST trusselniveauet for højreekstremistisk terror i Norge til “moderat”, som er det tredje af fem trusselniveauer på PST’s skala. Det fortalte chefen for PST, Hans Sverre Sjøvold, på pressemødet.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. august 2019 @ 16:07

 41. *

  Barbara Lerner Spectre er vist et godt eksempel på en ualmindelig sygelig, vammel og led feminist, der har hovedet fuldt af løse skruer. Se hende hos you tube.

  Kommentar by Ole Jensen — 12. august 2019 @ 16:18

 42. #39, højrefløjen er mindst lige så skyldig i kulturtabet som ventrefløjen. Der findes ingen dansk national politisk bevægelse der vil bevare det danske folk. Kun afarter af liberalister, der forguder markedet enten som venstre- eller højrefløj.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 16:25

 43. @34: Det virker sådan når man læser kommentarene her på uriasposten, men jeg tror ikke de har været udenfor i lang tid.

  Kommentar by Per — 12. august 2019 @ 16:27

 44. Den terrorsigtede nordmand gav selv sit samtykke til, at pressen fotograferede ham i retten. http://nyheder.tv2.dk/udland/2019-08-12-terrorsigtet-nordmand-faengslet-i-fire-uger

  Hvem har tæsket ham?

  PST?

  Eller den 70-årige muhamedaner i nattøj?!?!

  FORBYD ISLAM I DANMARK

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. august 2019 @ 16:32

 45. @43: I guder Per, på femogtyvende år sider du her på Uriaspostens kommentarspor og brokker dig. Når du ikke vil forsvare dit folk og dit fædreland, men agerer spytslikker for den neo-liberale elite, så fortjener du kun sharia GOOD AND HARD.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 16:41

 46. # 42
  Hvilken højrefløj?

  I dansk politik skal begrebet liberal nu forstås i den amerikanske fortolkning. Og det giver jo god sproglig mening: Venstre, Danmarks socialistiske parti.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 12. august 2019 @ 16:48

 47. @46: Henrik, hvis det gjorde en forskel at stemme, var det ikke tilladt.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 16:59

 48. Til alle: hør her hvordan jøderne har infiltreret især USA de sidste 100 år http://www.nordensgraense.com/syndens-koebmaend-29-06-19/

  Kommentar by Jesper — 12. august 2019 @ 18:17

 49. Hvem helvede er så hjerneblæst at blive ved med at fylde på med negere og arabere i Vesteuropa

  ROTTERNE HØRER TIL I KLOAKEN

  Kommentar by JAP — 12. august 2019 @ 18:25

 50. Jeg piller mig i røven, har i et problem

  Kommentar by JAP — 12. august 2019 @ 18:40

 51. De to havenisser(muslimer) der overmandede den unge mand i moskeen, burde tiltales for at bruge unødig vold ved en civil anholdelse

  Kommentar by k. m. — 12. august 2019 @ 19:11

 52. Kommentar by k. m. — 12. august 2019 @ 19:11

  Alle de tililende muhamedanere har da sparket ham i hovedet og hoppet på ham, mens lå ned, som perkerne jo har for vane, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. august 2019 @ 19:16

 53. Realist — 12. august 2019 @ 14:20

  Se de her udpluk, det her er kimen til, at flere og flere bliver kritiske og mistænksomme over for zionistiske jøder og hvilken agenda de ligger for dagen.

  Israeli news live
  Talmud og de 7 noahide love
  youtu.be/zMqXU7Y1h24

  Enden på kristendommen i vesten
  youtu.be/54yb4wW_aPc

  Kommentar by Jan huus — 12. august 2019 @ 19:49

 54. tp

  Det vil sikkert passe den rødradikale 5. kolonne fint, hvis jøderne kan få skylden for de rødes og de radikales ugerninger.

  Kommentar by TP — 12. august 2019 @ 20:04

 55. Hvad i alverden skal den vulgære JAP-kommentar 18.40 forestille? Et forsøg på at være så klam, plat og fladpandet som muligt, for at skade Uriaspostens omdømme?

  Kommentar by TP — 12. august 2019 @ 20:08

 56. Som billedet viser: De har vore børn.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. august 2019 @ 20:28

 57. Freaks.

  Kommentar by Kimski — 12. august 2019 @ 20:38

 58. Der er mange alle steder i Danmark, som endnu ikke har forstået, at den såkaldte højrefløj i Danmark er samme lebbe/bøsse antiparti, som enhedslisten. Det er det samme parti.

  En eller anden gang for flere årtier siden infiltrerede den daværende venstrefløj højrefløjen og siden da har vi kun haft socialdemokratiet her i Danmark, underordnet den globale organisation, også kaldet den internationale sataniske, pædofile socialist-mafia, (anti-mennesker, som ønsker at ødelægge alle nationer, så de kan styre alting fra et fjern globalt parlament) som styres, må det formodes, af psykopaterne i Det Demokratiske Parti, som jo også fik stablet EU på benene, og som gennem forskellige transatlantiske (går fra Pentagon til Europa) organisationer benhårdt styrer EU, hvem som skal være i komissionen osv

  Kommentar by Cat Girl — 12. august 2019 @ 20:42

 59. Jan – 19.49 – linkene virker ikke, kan du ikke kopiere dem fra videoen og sætte dem på igen?

  Kommentar by Kuffar — 12. august 2019 @ 21:46

 60. # Torsten, 15.o4: “Der er nogen der har åbnet porten”. Ja, det er der. Det er først og fremmest typer som Merkel, Juncker, Macron, Mogherini, Ursula Leyen, Jelved, Zenia, Lars Quisling, Mette F, Thulesen Dahl, Pernille Weiss, Joy Mogensen, Ida Auken, So fie Carsten, Pernille Skipper, Magdalena Meyer, Uffe Elbæk, Rosenkranz Theil, Helle T-S, Helle Degn, Auken-typerne, Hækkerup-typerne, Ellemann-typerne, Schall Holberg, Rønn Hornbech osv.

  “Der er nogen som har overbevist os om at dræbe børnene” osv. Ja, det er jo kommunisterne, nihilisterne og journalisterne. Så kunne der blive mere plads til familie-splittelse og mere plads til masseindvandring.

  Kommentar by TP — 12. august 2019 @ 21:58

 61. For et kristent perspektiv vedrørende judeo-satanisterne,se Youtube kanalen:Trunews.

  Kommentar by dan.c — 12. august 2019 @ 22:05

 62. Boykot Coca-Cola!!! Se lige deres klamme reklamer, hvor de promoverer bæskubberi!! Orban, og 30.000+ ungarere er gået til modangreb. Flot! Herhjemme bliver man vel efterhånden snart henrettet på åben gade, hvis man siger noget imod det svineri! Forpulede, belortede Svin, og den djævelskab tager man børn med til?? Det er jo børnemishandling. https://barenakedislam.com/2019/08/11/coca-cola-would-never-consider-doing-advertising-like-this-in-a-muslim-country-so-why-are-they-doing-it-in-a-predominantly-conservative-christian-country/

  Kommentar by Kuffar — 12. august 2019 @ 22:20

 63. #59: TP, du er en fucking turbo-delle.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 22:33

 64. Velkommen til de nylige ankomne kommentatorer. I er da en flok rablende gale semi-nazier.

  Pis dog af!

  Kommentar by Santor — 12. august 2019 @ 22:34

 65. Her nogle kloge og oplysende artikler og film:

  Sundheden rasler ned i region Hovedstaden og region sjælland (om hjertepatienter osv.

  Grænseløs inkompetence i job-centrene

  Rådhuset i Landskrona er bombesprængt, omfattende skader

  Vilde skyderier plus bomber i Malmø, boligblok smadret

  Ubegavet knallert valgt som gruppeformand i socialistpartiet Venstre

  Fordummelsens koalition fordummer danskerne, men Pernille Theil er begejstret

  Danmark er splittet og opdelt

  Merkels migrant import/one year on, EU = Europas undergang, Kalergi planen og Marokko-traktaten

  Kan læses i 24nyt.dk, den korte avis og ses på you tube.

  Kommentar by TP — 12. august 2019 @ 22:43

 66. Hovsa, Merkels migrant crisis

  Kommentar by TP — 12. august 2019 @ 22:46

 67. Endnu en dag på uriasposten: Man kigger ind for at læse artiklerne, og forlader siden igen på grund af socialklasse 5 (and below) i kommentarfeltet.. Hvordan kan det være tilfredsstillende at blive ved med at lægge så meget arbejde i at finde og skrive artikler for de samme 15-20 mentalt udfordrede tosser, er det virkeligt godt nok for dig kim møller? Du spilder virkelig dit talent på det nuværende format her, og jeg tror du holder fast i kommentarfeltet på uriasposten af gammel vane istedet for at udvlkle det til noget som normale danskere ville have lyst til at bruge tid på. FJERN dog det betændte kommentarfelt under artiklerne og lav istedet en udvidet version af off-topic hvor man kan lægge billeder og videoer ind eksempelvis, sammen med en direkte email adresse til kontakt. Så holder du artiklerne seriøse og saglige, og tosserne kan rable løs for sig selv om chemtrails osv på et sidespor uden at mudre billedet af siden som de har gjort i årtier. Jeg beklager sammenligningen på forhånd, men din stædighed får dig til at minde om en nationalkonservativ udgave af poul madsen.

  Kommentar by Per — 12. august 2019 @ 22:53

 68. #63: lol, Santor, du har også siddet og jamret som en tandløskælling her på kommentarsporet de sidste ti år. NEJ til i-slam, JA til svinekød og bare patter!11

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. august 2019 @ 22:56

 69. Apropos Pernille Rosenkrantz-Theil lykkedes det hende i aftes i Deadline at negligere, at den store lærerflugt fra folkeskolen har noget at gøre med børnenes mangel på opdragelse og gensidig hensyntagen. Alt var selvfølgelig i hende optik noget med, at skolen har for faste rammer. Så klogere er hun altså ikke.

  Det lader heller ikke til, at politiet, medier, politikere og de såkaldte profiler i Norge kan få sig selv til at se i øjnene, at det er andre kræfter end “det ekstreme højre”, som er årsag til tragedien i Bærum. Og det selv om en ung mand, der ser meget syg og forstyrret ud, lige har myrdet sin søster, og et forældrepar må være ude af sig selv af sorg.

  Dette er vist ikke rigtigt sivet ind hos Norges konservative statminister kaldet Jernerna. Hun har travlt med at trøste muslimer, skønt ingen muslimer har mistet livet. Muslimerne er selvfølgelig ikke sene til at udnytte situationen.

  Norske MSM tager bad i politisk korrekthed og taler om dejavu, dyrker selvgodheden i laser, og i dansk presse fortæller overskrifterne, at morderen og terroristen skam er millionær. Det får overskrifter. Så bliver det ikke mere åndsfattigt.

  Men denne gang er borgerne ikke så nemme at narre, og nu er Jernerna på Facebook og får tæsk af sine landmænd. Det rokker dog næppe ved hendes indstilling. Jeg har den aller dybeste medlidenhed med de arme forældre og håber, at de ikke skal igennem den same mølle som Breivks forældre, der fik en aldeles forfærdelig behandling, blev vendt i tjære, parteret og lagt på hjul og stejle.

  Det er vel ikke så svært at se, at den unge mand er sindssyg, som Breivik også var og er det.

  Efter Breivik forlød det, at norsk psykiatri skulle gennemgå en omkalfatring, men det er næppe sket i nævneværdig grad.

  Kommentar by Thomas — 12. august 2019 @ 23:13

 70. @Kommentar by Carlo Di Napoli II — 12. august 2019 @ 12:56

  Jeg bøjer mig i støvet for sine bedrifter med de to perser kvinder! Jeg leger dog kun frække lege med min kone og ingen af os bryder os om kvinder med hår på ryggen, så vi nøjes med de nordiske typer

  Kommentar by redneck — 12. august 2019 @ 23:41

 71. # Per, 22.53: Ja, nogle kommentarer er så platte og vulgære at de ser ud til at være indsendt for at bringe Urias-posten i vanry, bl.a. ved at det bliver lettere for papiraviserne mv. at skrive noget negativt og nedladende om kommentarfeltet.

  Kommentar by TP — 13. august 2019 @ 00:00

 72. p.s. Det skal med, at den 21-årige nordmand, som alverdens avisredaktioner i øjeblikket kæder sammen med “det ekstreme højre”. mistede sin mor, da han kun var få år gammel og kort efter mormoderen. Begge begik selvmord.

  Hans egen handling er også en form for selvmord, han har jo for altid ødelagt sit liv. Det kan aldrig blive rigtigt godt efter en sådan udåd og har måske aldrig været det. Umoden er han også, lagde barnebilleder af sig selv ud på nettet.

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 00:00

 73. p.s. Det skal med, at den 21-årige nordmand, som alverdens avisredaktioner i øjeblikket kæder sammen med “det ekstreme højre”. mistede sin mor, da han kun var få år gammel og kort efter mormoderen. Begge begik selvmord.

  Hans egen handling er også en form for selvmord, han har jo for altid ødelagt sit liv. Det kan aldrig blive rigtigt godt efter en sådan udåd og har måske aldrig været det. Umoden er han også, lagde barnebilleder af sig selv ud på nettet.

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 00:01

 74. @TP, jeg tror medierne er bedøvende ligeglade med uriasposten, også selvom du sikkert har ret i at der sidder nogle røde tumper og forsøger at lave en “false flag” i kommentarfeltet her nu og da. Jeg tror faktisk heller ikke engang de gider bruge tid på det i større omfang selvom det ville være nemt, hvilket burde være et advarselssignal i sig selv. For hvis MSM eller den yderste venstrefløj ikke opfatter uriasposten eller lignende sider som en trussel der kan ødelægge deres narrativ, men istedet som et ligegyldigt ekkokammer for en håndfuld sære typer uden betydning, hvad er så egentlig pointen udover at agere varmestue for førnævnte typer?

  De burde frygte den her side og forsøge at ødelægge den hver dag med smædehistorier som de gør med paludan og trump og gjorde med den korte avis i begyndelsen, men den udgør ingen trussel for dem fordi den kører på autopilot som resten af højrefløjens aldrende copy/pastende medier.

  Jeg vil have opsøgende journalister der stiller spørgsmål der får politikerne til at svede, debatprogrammer og interviews, og livesendinger når perkere og autonome går amok så de ikke kan gemme sig under MSM’s slør længere! Der er youtubere der gør det hele i usa frivilligt på egen hånd med en mobiltelefon, men danmarks højrefløj sidder bare og skriver af fra de venstreorienterede medier. Det er sgu da for pinligt.

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 00:59

 75. 73 – Thomas – jeg fik ondt af den unge fyr, da jeg så et klip med ham. Han har et nærmest fortvivlet desperat udtryk i øjnene. Det, du nu fortæller, forklarer nok yderligere en del. Et andet problem er videospil, som mange unge driver med i dag, og som forherliger vold og drab og udvisker realitetssansen. Børn og unge i dag har det ikke nemt, og de udsættes for alt for mange syge film og indtryk fra sociale medier. Deres hjerner er ikke udviklede nok til at kunne kapere og sortere i det.

  Kommentar by Kuffar — 13. august 2019 @ 01:28

 76. Per – 00.59 – følg lige lidt med: youtube lukker kanaler fra en kant af, og jeg taler ikke om nazi/Democrat-kanaler, men konservative kanaler! Hvor længe tror du, at UP ville overleve Googles og tubens stalinistiske censur? Bliv du bare i din drømmeverden, hvor du tror, at alt er fjong, og globalisme er en konspirationsteori blandt mange.

  Kommentar by Kuffar — 13. august 2019 @ 01:35

 77. -> Per

  “Jeg vil have opsøgende journalister der stiller spørgsmål der får politikerne til at svede, debatprogrammer og interviews, og livesendinger når perkere og autonome går amok så de ikke kan gemme sig under MSM’s slør længere!”

  Er lige kommet hjem fra job, og kan forstå jeg dovner den. Nuvel. Jeg bringer gerne din første video, som opsøgende journalist.

  Kommentar by Kim Møller — 13. august 2019 @ 02:07

 78. Istedet for at blive fornærmet burde du tænke over hvad jeg skriver. Jeg er godt klar over at uriasposten er et enmands projekt og at du arbejder ved siden af, det er derfor jeg opfordrer til at udvide butikken. Eksempelvis må der være nogle unge fra generation identitær der kunne være interesserede i at være journalister på frivillig basis, mikael jalving mfl kunne være gæste bloggere eller faste skribenter, du eller andre tilknyttede kunne lave selvstændige videoer med debatter, interviews, og meget andet som egenproduceret indhold, osv osv osv. Se på rasmus paludans interview med diverse personer, det er ikke raketvidenskab at producere men utroligt effektivt.

  Udvid butikken, fjern den psykiatriske varmestue kommentarfeltet har udgjort i årtier som ødelægger det hele, og gør det nemmere at komme med nye tips i form af billeder eller på en direkte mail. Der er tusind ting der tilsammen kunne udgøre et reelt alternativ til MSM hvis man samlede de bedste fra hvert hjørne af højrefløjen, men du virker tilfreds med at underholde den samme lille flok af sære eksistenser med små godbidder udvalgt fra venstrefløjens medier på deres præmisser. Det kan da umuligt være nok for dig?

  Hvis venstrefløjen og mainstream medierne skal udfordres er det bare ikke nok at citere deres småfejl og politiske slagside længere, det ved folk godt. Der skal et reelt alternativ til som hr og fru danmark vil citere uden frygt for at blive sat i bås med konspirationstosserme i kommentarfeltet. Jeg skal gerne hjælpe til med indhold men der skal være en reel platform for det først, og den er svær hvis ikke umulig at få øje på i det her copy/paste blog landskab der udgør højrefløjens nuværende medier, om det er uriasposten eller den korte avis, eller nogen af de andre.

  Du siger du er kommet hjem fra job, hvis du nu tænkte lidt ud af boksen og tog imod mine råd kunne det her være dit job. Stifter af det første danske FOX news der tæver alle de andre med få midler som youtube og en hær af frivillige skribenter, og freelance videofolk i marken til demonstrationer osv som local eyes gør det. Film det, send det til uriasposten. Skriv det, send det til uriasposten. Du behøver ikke gøre en skid udover at lave platformen og efterlyse frivillige, så kan du rive hele MSM rundt og tvinge dem til at være objektive da alle ved at de kan tjecke alt hvad de skiver eller sender på uriasposten.

  Men du virker tilfreds med at brokke dig over venstrefløjen imens du citerer deres medier, og for en mand der altid kritiserer dem der insisterer på status quo virker det bare lidt kontraproduktivt, når det nu kunne være så meget mere. Tænk større istedet for det uambitiøse dansker pis der ALTID holder det her land tilbage, og giver venstrefløjen vind i sejlene fordi ingen lægger sig reelt i vejen for dem. Eller luft i det mindste ideen for nogen der kan føre det ud i livet, du kan sikkert hurtigt komme i tanke om et par stykker. Jeg tænker nogle af dem fra generation identitær der stadig har et ungt drive og energi, men uanset hvem så skal der ske noget snart hvis ikke venstrefløjen skal have 90% af stemmerne i al evighed, og danmark forvandles til en svensk provins.

  Det blev meget langt, men tænk på det sådan her: Hvornår er uriasposten sidst blevet nævnt i medierne? De ser dig ikke engang som en trussel. Burde det ikke være målet, fremfor status quo i at deles om deres artikler på deres præmisser?

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 03:26

 79. Kuffar — 12. august 2019 @ 21:46

  Du skal bare kopiere bogstaverne til højre fra skråbjælken og smide ind på en browser for så at trykke søg.

  Du kan kun smide ét link ind af gangen ellers fanger filteret det og moderatorer skal godkende beskeden.

  Men den ene dokumentar/interview jeg har linket til har du set.

  Kommentar by Jan Huus — 13. august 2019 @ 06:19

 80. Lige for at konkludere ang. JQ folkene.

  Jeg har ikke fået nogle brugbare svar. I snakker udenom eller lader tvivlsomme youtube videoer tale for jer. Pinligt.

  Kommentar by Realist — 13. august 2019 @ 06:47

 81. Tvivlsomme? nu må i simpelthen stoppe.
  Alt er dokumenteret, alt hvad der bliver sagt kommer direkte fra hestens mund. De bruger og refererer til jødernes egne kilder, såsom aviser, blogs og medier osv.

  Man kan ikke trække en hest til truget, hvis den ikke selv vil drikke.

  Kommentar by Jan Huus — 13. august 2019 @ 08:50

 82. Det hedder: man kan godt trække en hest til truget, men man kan ikke tvinge den til at drikke.

  Kommentar by TP — 13. august 2019 @ 09:20

 83. TP / Realist…se nu og følg Know More News på YT samt læs Culture of Critique som vi har sagt til jer. Der er folk der har været benægtere og ignoranter, som har læst den bog, som blev deres første redpill. Derfra er der metervis af litteratur og vidoer i kan begynde at studere.

  Kommentar by Torsten — 13. august 2019 @ 09:36

 84. Er der noget, modstandere af nærværende blog vil kunne rygcrawle i. Er det ikke så meget de finker, der ryger af panden ind i mellem.
  Men, at se os “slås” indbyrdes.
  Dét vil mer’ end noget andet ku’ gi’ dem a field day.
  Bare tænk på de stridigheder der forekommer i div. partier – senest nu Venstre.
  Dét, mere end noget andet, kan få folk til at afskrive hele projektet.

  Kommentar by White knight — 13. august 2019 @ 10:28

 85. Kan i ikke bare svare på mit spørgsmål?

  Hvorfor skulle jøderne hjælpe deres værste fjende? Det er fanme dårlig planlægning.

  Kommentar by Realist — 13. august 2019 @ 13:19

 86. 03:26 Per, i tosser udenfor uriasposten og i Politikens skur er så sataniske, så i kun kan projicere, hvilket i så også gør i hver eneste sætning

  Kommentar by Cat Girl — 13. august 2019 @ 14:21

 87. Per.

  Du mangler elementær orientering. Kommenentatorsporet er ganske rigtigt storslemt, men enhver kan jo se, at det er hærget af en femte kolonne.

  Imidlertid forholder det sig sådan, at Kim Møller allerede i flere år har været storleverandør af indlæg til en nydelig blog, som den du efterlyser. Det er det norske aktieselskab Document NO AS, hvor aktiemajoriteten ligger hos den daglige redaktør Hans Rustad, som kalder sig historiker men efter alt at dømme ikke er det.

  Rustad er selvlærd journalist og synes at lide at et så indædt had til danske aviser og politikere, at man efter danske forhold med stor ret kan mene, at det ligner en sygdom, der kræver behandling. Han får mig altid til at tænke på Anders And, når han går amok.

  Rustad var tidligere glødende på den yderste venstreside. Så blev han fyret og liberal, men i øjeblikket kalder han sig natonalkonservativ. Kortsagt er han der, hvor det giver ham selv de bedste muligheder. Han har efter alt at dømme et tæt samarbejde med internationale jødiske kredse.

  Formand for bestyrelsen er den norske advokat Trond Ellingsen, der i mange år har været en fremtrædende politiker i Fremskrittspartiet, som set med danske briller ligner DF, men selv hævder at være et liberalt parti og søsterparti til danske Venstre. Denne påstand synes aldrig at være blevet bekræftet fra dansk side, hvor man tværtimod tidligere har konstateret en umiskendelig socialdemokratisk indstilling gennem hele Fremskrittspartiets ideologi, selv da det var søsterparti til danske Fremskridtspartiet. Er du forvirret, må du trøste dig med, at det er du ikke den eneste dansker, der er.

  Document NO AS havde sidste år en indtægt på knap 4 mio. no. kroner, og her skriver Kim Møller dagligt side om side med Rustad og Ellingsen i den dansksprogede udgave, der også har et par danske præster som bidragyder sammen med pseudokunstneren Uwe Max og Lars Hedegaard. Skulle nogen betvivle disse oplysninger, vil de kunne få dem bekræftet via wikipedia og proff.no Den daglige administrator af den danske udgave er efter sigende Rustsads søn Odin (!), hvis uddannelse vi har fornøjelsen at finsiere på Københavns Universitet.

  Hvordan virker denne udgave så i praksis? Det er vanskeligt at sige. Der er næsten ingen kommentarer, og de er censurerede og ligegyldige. Jeg vil ikke betegne siden som en dansk succes, bevares, den er nydelig, men hvorfor skal det rustadske tågehorn dagligt gjalde over Danmark? Hvor meget tjener han på det?

  Personligt foretrækker jeg så langt Uriasposten, men det er et stort problem, at sådanne som Ole Jensen dagligt fylder siderne med næsten enslydende indlæg og under forskellige navne. Hvad der får ham til det, ved jeg ikke, det er jo ikke mængden, der gør det, og hans mange indlæg har en destruktiv effekt.

  Kuffar. Vi er ganske enige om det med spillene og de unge sind, der fyldes med påvirkninger, vi ved meget lidt om. Vi ældre har jo også kunnet mærke, hvordan den digitale revolution har påvirket os og har både positive og negative eftervirkninger.

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 15:18

 88. Jeg kender godt document siden, de kopierer teksten direkte fra uriasposten og andre bloggere, som kopierer den direkte fra venstrefløjens medier, tilsat en kort kommentar. Uanset folkene bag og deres motiver er det stadig ikke det jeg efterlyser = Selvstændigt, egenproduceret, originalt indhold. Det er som om det er fuldstændigt utænkeligt at være kreativ på højrefløjen i danmark, og det er præcist derfor venstrefløjen vinder.

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 15:49

 89. Bortset fra generation identitær, der gerne bruger deres fantasi og de (relativt) nye medier og metoder til at sætte fokus på problemerne. Jeg krydser fingre for at den næste generation på højrefløjen vågner, for den nuværende snorksover. De værste klæder sig ligefrem ud som venstreorienterede for at passe ind, som lars løkke mfl. Det er sguda en falliterklæring at det værste vi kan gøre imod venstrefløjen er at citere hvad de mener! Grav dog noget nyt frem! Uriasposten gør det også i måske 2% af artiklerne, og al respekt for det når det sker. Freespeechblog har også lavet en del nye afsløringer om alternativets flyrejser og islamist-forbindelser eksempelvis, også stor respekt for det. Men tænk hvis der var et medie hvor det var standarden istedet for undtagelsen, med journalister der modsat de nuværende på msm, spurgte de involverede politikere direkte hvorfor de er fulde af løgn bagefter! Jeg kan virkelig ikke se hvorfor den ikke ligger lige til højrebenet, for behovet er der i den grad.

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 16:05

 90. 16_05 Per, gider du ikke stoppe dit sludder og lave dine egne medier, som du plejer, eller hvad du har gang i. Ethvert moderne medie med respekt for journalistiske standarder åbner et kommentarspor for at åbne for berettiget (og uberettiget) kritik, granskning og reflektion over indholdet fra hvem som helst.

  Gør skribenten ikke det er det et sikkert signal om at artiklen er propaganda eller som minimum sandsynligvis lodret løgn, uvedkommende eller fordrejet sludder, eller en overskrift uden belæg i brødteksten

  Kommentar by Cat Girl — 13. august 2019 @ 16:26

 91. Nej, venstrefløjen “vinder” ikke, fordi den er kreativ. Dens kreativitet er for mange år siden stivnet i forudsigelig manér.

  Venstsrefløjen gik fra tresserne succesrigt efter magttillinger i alt fra menighedsråd til børneinstitutioner, alt vedr. undervisning og alt vedr. kunst, og fagforeningerne sejrede ad helvede til.

  Venstrefløjen kom på den måde til at sidde på en masse offentlige midler til uddeling, og derfor har vi fx så at sige ingen erklærede højreorienterede kunstnere og forskere, for det ville afskære dem fra penge og dermed modarbejde deres arbejde og eksistens. Kunst og videnskab har fra tidernes morgen altid været afhængig af andres penge men sjældent villet indrømme det.

  Det er sandt, at Generation identitær er en tiltrængt fornyelse, men hven siger, at den ikke findes i andre ungdomsorganisationer men blot har holdt lav profil i lang tid. Billedet af den nye LA-boss med venner og skydevåben sender da uden tvivl nogle nye signaler, og som en fremtrædende officer en gang gjorde opmærksom på, har forsvaret aldrig manglet mandskab til de farefulde indsatser, vi har sendt dem ud på.

  Jeg har netop besøgt Den korte avis, som jeg rent ud sagt finder kedelig og bebyrdet med for meget small talk.

  Derefter loggede jeg ind på Trykkeselskabets stærkt censurerede blog, der under formandens jeremiader om Tommy her og Tommy der er blevet inderligt ligegyldig. På det site kommer jeg kun for at se Niels Thomsens tegninger, den mand er guld for satiren. Se endelig hans seneste om Muhammed, der sad på en knold og sang.

  Endelig tog jeg et smut forbi liberale Jyllands-Posten, der år efter år tllader Uhrskov, Selsing og Jalving at skrive al det lort, de overhovedet kan opdrive om liberale. Selsings nyeste opus er virkelig elendigt, og det gælder for alle tre, at de længe har gået i tomgang og kun beskæftiger sig med bedrevidende kritik. Aldrig konstruktiv nytænkning, for dertil regner jeg ikke deres partiskifter. De har alle tre benene plantet solidt i den blå luft og giver sig aldrig ud, hvor det bliver rigtigt farligt, og hvor sådanne som Lars Løkke dagligt har befundet sig.

  For hvordan man end vender og drejer det, er Danmark fuldstændig afhængig af at skabe globale relationer, som vi kan afsætte vores varer til. Vi er nødt til at have fingeren på pulsen i international sammenhæng og ikke mindst handel, og hvis man ikke har begrebet det, er man simpelthen for dum. Vi har altid tidligere magtet at gøre det på vores egen måde, så at den utrolig givtige udenlandske inspiration fik et dansk touch, der er helt vores eget. Jeg kan godt være urolig for, om internettet får ødelagt disse forhold.

  Det voldsomme had, som nationalkonservatismen med stigende intensitet kaster af sig, er farligt for det borgerlige Danmark. Tidligere i dag læste jeg Bent Winthers seneste opus på Berlingske, der handler om en smadret blå blog. Så slemt vil jeg ikke betegne den, jeg er sjældent enig med Winther, men at det er selvransagelsens time, og at den er yderst påkrævet, er der ingen tvivl om. Man mærker, at de fleste nationalkonservative enten er offentligt ansatte og tror, at pengene blot regner automatisk ned fra himlen og ind på kontoen, eller at de er i lavtløsjob, hvor alt pr. tradition er “de stores” skyld. Man skal ikke så langt tilbage for finde nærmest familieagtigt forhold på danske virksomheder, hvor chefen var i en faderlig rolle og vel at mærke tog den alvorligt.

  Jeg kan ikke lide at skrive det, men det er et faktum, at når det kommer til de konservative politiske førerskikkelser, man tidligere havde, drejede det sig næste altid om mennesker fra samfundets højere lag med en opdragelse og principper, som er ved at blive udryddet. Scruton er en ener af lidt anden slags.

  Ole Jensen lykkes givetvis med at gøre mange led og ked af Uriasposten, men hvordan blive af med ham og ligesindede?

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 17:13

 92. Thomas, Per og hvad i hedder alle sammen må jo være i panik over, at der måske skulle eksistere mennesker, som læser uriasposten og begynder at forstå, at der findes en konsistent beskrivelse af virkeligheden, som forklarer tings egentlige sammenhæng

  Men forklar venligst den om hadet igen. Det er da klart vi hader vores sataniske fjender – er det ikke?

  Kommentar by Cat Girl — 13. august 2019 @ 20:18

 93. – Per

  Det kræver midler at lave et medie, men alle kan lave en gratis blog baseret på en observation (med dok) og sende linket rundt.

  Jeg prioriterer min tid hårdt, og hurtige medieuddrag har også en vigtig funktion. Det evige arkiv.

  Du er sikkert ikke enig i prioriteringen, men det er en personlig blog, ikke en konkurrent til Berlingske Hus.

  Kommentar by Kim Møller — 13. august 2019 @ 20:48

 94. Uriasposten er en privat blog, hvor ejeren naturligvis kan disponere, som han vil. Det samme gælder faktisk facebook og youtube, men det overses tit.

  Jeg vil gerne tilføje noget til mine bemærkninger om den unge nordmand, der tog sin søsters liv og ødelagde sit eget. Hans advokat Unni Fries optræder med takt og moderlige omsorg, og han har nu fået et meget fint skudsmål af rektoren på det gymnasium, hvor han gik, og beskrives som en meget venlig og omgængelig og velopdragen person, der er velovervejet, tænksom og velskrivende. På nogle af de senest offentliggjorte fotografier ser han mere end almindeligt godt ud, og således skulle alt have været godt, men er det ikke. Hvilken tragedie

  Medens de sædvanlige vælter sig i henvisninger til Breivik og det sædvanlige, synes offentliggheden denne gang i vid udstrækning at tænke i nye baner, og i Danmark omtales Philip Manshaus som en mellemting mellem en knøs og en forslået terrorist. Medlidenheden er mærkbar. Alle forældre med vilde teenagere må med gysen tænke deres om, hvordan det kan gå.

  Nu har statsminister Soelberg lagt en ny kurs, som jeg synes, vi skal lægge stor vægt på men også påpege svagheden ved. Hun skændes med en svensk minister om svenske nynazister, som åbenbart er begyndt at marchere i Norge og at trække nordmænd med sig. Heraf kan vi i hvert fald konkludere, at dette ikke kan være “tonen”, der har forårsaget dette. Vi kan også slå fast, at samme “tone” er helt anderledes rå i Danmark, og at vore skandinaviske naboer tit betragter os som helt upassende fandenivolske.

  Men har nogen kendskab til marcherende nynazister i Danmark?

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 21:19

 95. fandenivoldske.

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 21:21

 96. Thomas snakker i øst og vest men bekræfter samtidig min pointe om at højrefløjen er delt i en masse små ligegyldige fraktioner uden indflydelse, cat girl udgør pointen om kommentarfeltet i sig selv med sit sataniske psykofarmika ævl, og kim møller: Som nævnt flere gange er jeg klar over at din blog er et enmands projekt ved siden af et fuldtidsarbejde, og al respekt for det. Du har bidraget med meget gennem årene og gør det stadig, jeg efterlyser bare nogle større ambitioner end at kopiere uddrag fra MSM til de samme brokkehoveder herinde, for det vil altid foregå på MSM’s præmisser når det er deres medier man citerer, og resultatet udebliver for du afslører ikke noget nyt når du bare skriver af fra nyheder der allerede er bragt. Det gælder iøvrigt alle medierne som den korte avis, 24nyt, og hvad de ellers hedder. Der er intet nyt, det er bare tomgangs-snak om hvor slemt det hele er, tilsat en masse ævl om jøder, chemtrails, satanister, og hvad kommentatorene ellers har kørende rundt i hovedet i kommentarsporet. Hvad skal vi med det? Hvad skal danskerne med det?

  Paludan viser vejen, og han optager de mest sete vidoer på sin mobiltelefon! Den fra vollsmose har rundet en million nu. Det er ikke mangel på midler, det er ambitioner der mangler på højrefløjen, samt et sted at uploade det for de få der rent faktisk gerne VIL bidrage. Du har jo også været med ude og filme et par af paludans demoer, det er præcist den slags jeg efterlyser mere af, ved at du eksempelvis gjorde det muligt at uploade billeder herinde. Lige nu kan man ikke engang finde en emailadresse hvor man kan viderebringe dem, og det har været sådan i årevis. Din off-topic side står til at være opdateret sidst i 2014.. Din blog kører i tomgang og dampene har lullet folk i søvn, eller gjort dem skøre i hovedet. Luft ud og opdater til 2019, det er alt jeg beder om. Om det så er dig der gør det eller nogen fra de andre højrefløjs blogs og “aviser” er jeg ligeglad med, men der skal ske noget mere end at folk sidder foran hver deres computer og copy/paster historier fra MSM. Og nej det behøver ikke kræve en masse penge. Kendskab til at lave en god sikker hjemmeside er nok, efterfulgt af åbenhed overfor nye bidrag og ideer udefra. Og nu har jeg skrevet det samme 3 gange så jeg vil lave noget andet, men i ved godt at jeg har ret alligevel, allesammen.

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 21:37

 97. Har Paludan indflydelse?

  Hans videoer er frygtelig kedelige, der sker jo næsten ingenting, og det er det samme hele tiden. Man gider ikke hænge på ret længe. Det kan i en periode have en vis interesse at se, hvor langt man kan gå, men det er jo ikke en holdbar situation, og Paludan er ikke en kommende stjernepolitiker. Folk er allerede ved at være trætte af ham, og han har tilsyneladende opbrugt sine ressourcer og kører blot på det sadvanlige.

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 21:52

 98. Nuvel, det var ikke helt rigtigt, at Paludan har opbrugt ressourcerne, han forsynes jo med himmelråbende beløb, som han ikke burde have og har i forvejen misbrugt et svimlende antal millioner, fordi politiet skulle beskytte ham.

  Hvad jeg mener er, at Paludan har opbrugt sine idéer og kører i gabende tomgang. Og så vil han altså nu have familiefaderen Kim Møller til at lægge blog til og betale gildet samt givetvis ødelægge sin blog og udsætte sig selv for alvorlig fare.

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 22:22

 99. @Thomas: Han har også lavet et par interviews med islam kritikere, de ligger på “frihedens stemme” på youtube som har flere gode eksempler på hvad jeg efterlyser. Eksempelvis fra hele perioden hvor han var efter de autonome i kbh, og lavede interviews med lokalpolitikere om deres (mis)brug af folkets hus, samt meget andet.

  Udover det, jeg så lige tv avisen fra kl 18.30 i dag. Der var et PERFEKT eksempel på hvor der kunne være brug for et aktivt opsøgende kritisk højrefløjsmedie: Mette frederiksen har givet godhavns drengene en officiel undskyldning på statens vegne for misbruget af dem imens de var anbragt på børnehjem i 60’erne og 70’erne, hvilket fik flere andre grupper til at kræve undskyldninger for overgreb fra statens side.

  Det er så lige præcist der en af “vores” journalister kunne løfte pegefingeren på pressemødet, og spørge om de tusindvis af ofre for indvandrervold og voldtægter også skal have en officiel undskyldning, fra de politikere der gav gerningsmændene opholdstilladelse i danmark!

  Der er bogstaveligt talt tusindvis af tilfælde hvor opsøgende selvstændig kritisk journalistik er bedre end at sidde og kopiere udklip fra venstrefløjens medier, men første skridt er at indse det.

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 22:31

 100. Jeg vil dog godt som indlæg nummer 100 (jeez) tilføje at det også er helt fint at gøre det digitalt, som eksempelvis når uriasposten går ind finder ting fra de mest sindssyge venstreradikale forums som aldrig ville være blevet bragt i MSM, og viderbringer det, som eksempelvis den nyere artikel om white-shame festen i folkets hus. Thumbs up for det.

  Det handler grundlæggende om at afsløre noget NYT man ikke kunne finde andre steder, fremfor at kopiere MSM nyheder tilsat en lille kommentar. Om det så kun betyder 1 artikel hver 14 dag, so be it. Det er stadig langt bedre end “se her, nogle perkere har overfaldet en mand, igen” efterfulgt af “det er jødernes og 5G’s skyld, forbyd islam i danmark!” 100 gange i træk.. It’s been done, og ingen udover de sædvanlige 15-20 stykker lytter til det mere.

  Kommentar by Per — 13. august 2019 @ 22:53

 101. “Det handler grundlæggende om at afsløre noget NYT man ikke kunne finde andre steder, fremfor at kopiere MSM nyheder tilsat en lille kommentar.”

  Nej. På Uriaspostendet handler det grundlæggende om, hvad Kim Møller ønsker at beskæftige sig med, for det er hans fritid og hans penge og meget andet, der er i spil. Det er lysten, der driver værket, og jeg hører til dem, der undrer mig over, hvordan man i så mange år kan generere et sådant overskud.

  Dermed være ikke sagt, at jeg selv ville have skrevet om de samme ting, men det vedkommer ikke sagen, for det er ikke min blog, og jeg er her udelukkende på de betingelser, som blogejeren selv definerer. Jeg har faktisk generet ham ganske meget.

  “Om det så kun betyder 1 artikel hver 14 dag, so be it. Det er stadig langt bedre end “se her, nogle perkere har overfaldet en mand, igen”

  Det er den metode, jeg selv ville have valgt, men det vedkommer som sagt ikke sagen. Jeg er ikke i nærheden af at læse blot en fjerdedel af alle artiklerne her på Uriasposten, udbuddet af politisk stof er jo overvældende, hvis man kan læse aviser på hovedsprogene og lidt til. Som vist efterhånden de fleste, synes jeg, at jeg bruger for lang tid foran skærme.

  Hvad drengene fra Godhavn angår, er undskyldningen efter min mening intetsigende og kan meget nemt tolkes som et billigt reklamestunt. Mig bekendt har de borgerlige politikere gennemgående meldt ud, at man ikke kan undskylde for noget, som man ikke har haft indflydelse på, og undskyldningen har da også været på tapetet i mange år uden at blive til noget. Faktisk fik jeg selv mange syngende lussinger og eftersiddinger, da jeg gik i skole og føler nærmest medlidenhed med de lærere, der ikke kunne finde ud af andet. Jeg har ikke sat mig ind i, hvad undskyldningen omfatter.

  Kommentar by Thomas — 13. august 2019 @ 23:14

 102. Når både Per, ALEXANDER BEAUMONT-TP og co er så, vedholdende, kloge på, hvordan Kims blog skal udformes, hvad der skal bringes og hvem der bør kommentere, kan jeg da kun, igen, opfordre til, at de bare laver deres egen*. Den må da få masser af opbakning, så “mange” der alene her på UP tiljubler det.
  Det kunne tillige bringe en del af de kompetente kommentatorer tilbage, der var aktive indtil ALEXANDER BEAUMONT-TP og co for knap et år siden entrede UP og omgående startede en meget useriøs, selvcentreret debatform.
  Det ville også gavne på andre parametre, men det er måske netop derfor, at Per, ALEXANDER BEAUMONT-TP og co ikke bare omsætter egne forslag, til den perfekte succes?

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. august 2019 @ 01:20

 103. Grunden til at jeg ikke selv gør det er at jeg ikke ved hvordan man laver en god sikker hjemmeside fra bunden som ikke bliver pillet ned for “hadtale” så snart den er færdig, hvilket google fjerner snart hveranden side på nettet med hvis man skriver noget der ligger lidt til højre for DDR. Det var derfor jeg efterlyste folk der ved hvad de laver til at gøre det, men det missede du måske også som så meget andet af det jeg skrev.

  At så mange af jer ikke kan se behovet for fornyelse og bare insisterer på status quo understreger virkelig min pointe. Når venstrefløjen ingen modstand får fordi i har det fint med bare at sidde og brokke jer lidt over et par godbidder fundet i ekstra bladet her og der som en internet version af en skurvogn i frokostpausen, så er der sgu ikke noget at sige til at de har magten over snart hele samfundet, fra skoler til medier og politik. Der er jo ingen der holder dem ansvarlige for noget som helst, eller bare tør stille et kritisk spørgsmål til dem. De har købt alle journalisterne, (for jeres penge) og i har det helt fint med det. Det er fandme patetisk.

  Kommentar by Per — 14. august 2019 @ 04:29

 104. Jeg venter stadig spændt på svar fra JQ tosserne?
  Kan i ikke forstå spørgsmålet?

  Kommentar by Realist — 14. august 2019 @ 08:12

 105. #104 Se #83. Der får du dine svar.

  Kommentar by Torsten — 14. august 2019 @ 08:40

 106. Ja jeg får dem ihvertfald ikke fra dig. Kujon.

  I magter ikke at svare på selv de simpleste spørgsmål, de eneste svar man får er:
  Se denne youtube video! HVER GANG! Gerne serveret med lidt hovenhed.

  I bliver ved med at kaste bolden videre.
  Hvordan skal nogen tage det seriøst?
  De eneste i gør er at spamme alle kommentarspor med links til youtube.

  Hvad med at blive muslimer? I de kredse er jeres teorier nemlig almene holdninger, hvilket er paradoksalt, for det passer ikke med jeres teorier.

  Hvis dit svar er “se denne youtube video” så flytter jeg til Israel!

  Kommentar by Realist — 14. august 2019 @ 09:47

 107. Per/4:29

  Hvis du vil betale den rette pris, er Kim Møller måske villig til at handle.

  Jeg er blot en uønsket antiautoritær og direkte forhadt liberal, der af og til kommer tilfældigt forbi. Selvsagt går mine ønsker i en anden retning end jeres, omend jeg gerne ser alle muslimer forsvinde fra landet hurtigst muligt pga. al deres udspekulerede og intrigante kiv og strid.

  Kommentar by Thomas — 14. august 2019 @ 14:39

 108. Per — 14. august 2019 @ 04:29:

  Næ, det missede jeg ikke. Jeg foreslog såmænd bare at man kunne slå dig sammen med ALEXANDER BEAUMONT-TP og co , der jo jævnligt har ytret lignende ønsker.
  Jeg er bestemt ikke imod fornyelser, men har det det okay med at vente, til Kim finder tid, penge og programmer til det og skulle det blive et program der kan rydde op, så der ikke er flere profiler på samme ip-adresse, er det så absolut ventetiden værd.

  Kommentar by M.S. Carstens — 14. august 2019 @ 16:57

 109. Realist — 14. august 2019 @ 09:47

  Det er morsomt med jer, hvis man kun er kritisk over for muslimer, staten, folk der stemmer til venstre, er jeg den meste rationele og saglig person der findes, men Gud nåde trøste mig hvis jeg formaster mig til at være kritisk over for jøder og deres ageren, så er man både antisemitisk, nazist eller en konspiration tosse. En ting har mange af jer venstreorienterede og højreorienteret til fælles, i er fuldstændig ensrettet og indoktrineret.

  Hvem siger at muslimer er jødernes fjender, jøderne beskrev det at leve under muslimsk herredømme i Al-Andalusien, som den gyldne tid eller guldalderen. Hvor mange dansker er der ikke blevet slået ihjel af muslimer kontra jøder, her i Danmark.

  Fortæl mig hvilken jøder (som sidder i nøgle positioner) der har udtalt sig kritisk om indvandringen fra ikke vestlige lande og som ikke arbejder for, at Danmark skal overbefolkes af araber og afrikaner.

  Men det er vel selvhadende jøder, ikke. Det er utroligt så meget fripas de får når de skider i egen/vores rede.
  Hvis det var en dansk politiker, som havde gang i det som sker i Europa nu, ville i ikke være sene til at kalde personen for landsforræder og skulle straffes, (som der også bliver gjort) og med rette.

  Hvad giver dig den ide at jøder skulle være på vores side. De identificere sig ikke engang som hvide, så hvordan kan de have lod og del i vores/Europas skæbne, det der sker nu er for at zionisterne kan presse jøder ud af Europa, så de begynder at emigrere til Israel. Så deres profiti kan gå i opfyldelse.
  Og tro mig det bliver meget meget værre i nu.

  Men hvis du ikke spillede så dum, som jeg tror du gør, og så de link jeg lagde i mit skriv, så ville du også få et fyldestgørende svar på alt det som er blevet sagt.

  1200 rabbiner er gået sammen om et dekretet, som skal åbne op for uhindret og uden en øver grænse for indvandring, til vesten, bare en lind strøm ud i det uendelige.
  Eller rabbiner som udtaler sig om hvordan at Edom/vesten og Ishmael/araber skal mikses sammen og hvordan horder af araber, afrikaner osv til Europa er godt.
  Men du gør dig bevidst dum. Men dig kan jeg nok ikke overbevise, du lyder som en der har spillet penge på nogle af hestene.

  Kommentar by Jan huus — 14. august 2019 @ 19:50

 110. Jan huus — 14. august 2019 @ 19:50:

  Lige kort og uden yderligere kommentarer eller deltagelse i temaet:

  Dan Utzon var en, af hvor mange jøder i Danmark?
  – jeg tænker lige på noget forholdsregning iht. dit spørgsmål -> ” Hvor mange dansker er der ikke blevet slået ihjel af muslimer kontra jøder, her i Danmark. “

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. august 2019 @ 00:45

 111. M.S. Carstens — 15. august 2019 @ 00:45

  Realist, skriver blandt andet, at muslimer er deres værste fjende, så påpeger jeg at der slået flere danskere ihjel i Danmark af muslimer kontra jøder. Så vidt jeg husker, så blev der dræbt en i 80’erne og så er der Dan Utzon.

  Hvor mange hundrede dansker er ikke blevet myrdet de sidste mange årtier.

  Kommentar by Jan Huus — 15. august 2019 @ 06:14

 112. Der skulle stå

  Der er slået flere danskere ihjel kontra jøder, i Danmark af muslimer.

  Kommentar by Jan Huus — 15. august 2019 @ 06:18

 113. Man vil ikke længere ære livet. Det vil sige blive et menneske, der forsøger at blive voksen, og tage sig af sig og sine. Der er ingen godhed mellem mennesker, der kun vil sine rettigheder.

  En ung kvinde var blevet gravid i Aarhus. 8 mennesker, herunder 5 kvinder, overfaldt hende med grove spark og slag for få hende til at abortere. Hvem var de? Jeg tror det var perkere grundet volden. Men læger havde med glæde gjort det samme, dog uden bedøvelse.

  Når hedonisme og vold overtager samfundet, er det på vej ned.

  Når man knepper uden den mindste kærlighed i hjertet, er man tæt på at være et ødelagt menneske.

  Islam er en djævelsk religion, der har sat liderlighed og vold i system. En svag og umoralsk kultur, der konstant viger, er dens mindste mundfuld, lige til at hapse. Alt handler i bund og grund om at kneppe og slå fjender ihjel. Hvorfor altid gruppevoldtægt? Jo fordi det gør offeret endnu mere svagt, og sammenholdet i ondskab stærkere.

  Islam er tom og djævelsk. Pyntet med smukke ornamenteringer, slør og bønnekald.

  Lars Hedegaard siger, at det europæerne har skabt, at kunne male et fint og indfølt billede af et barn, der reddes med en lusekam, eller skrive en symfoni for den sags skyld, vil aldrig kunne være sket i et islamisk samfund.

  Hvis vi skal rejse os, må vi også selv gøre op med den djævelske tomhed.

  Kommentar by Uno — 15. august 2019 @ 08:57

 114. Enig i Unos beskrivelse af islam og den rungende tomhed i vort eget pornoficerede samfund.

  Kommentar by Thomas — 15. august 2019 @ 10:42

 115. Tak for et rigtigt svar!

  “Hvem siger at muslimer er jødernes fjender”

  Det siger koranen, mange gange, flere steder. Og det bliver flittigt reciteret i moskeerne.
  Koranen kalder jøder for afkom af svin og aber.
  Har du hørt om de arabisk-israelske krige? Der var da bred overensstemmelse om at jøderne skulle udryddes dengang.
  Hvordan kan du ignorere det?

  “jøderne beskrev det at leve under muslimsk herredømme i Al-Andalusien, som den gyldne tid eller guldalderen.”

  Der er kristne kilder der siger fuldstændigt det samme.
  Det er alt sammen løgn.
  Historikerne finder flere og flere beviser på det apartheid samfund det var.
  Der var en grund til at Spanierne brugte over 700 år på at smide dem ud. Der var ikke noget Islam tilbage da de var færdige. Så helt så rart kan det ikke have været for Dhimmier.
  Der har aldrig været en fredelig islamisk guldalder noget sted i verden. Aldrig.

  “Fortæl mig hvilken jøder (som sidder i nøgle positioner) der har udtalt sig kritisk om indvandringen fra ikke vestlige lande og som ikke arbejder for, at Danmark skal overbefolkes af araber og afrikaner.”

  Ufatteligt få. Men det samme gælder etniske danskere.
  Jeg kan huske da Kim Bodnia ikke ville medvirke i den næste sæson af broen. Meget vagt sagde han i et interview at han ikke følte sig sikker i Malmø længere. Det er sørgeligt at man ikke kan sætte ord på problemerne, men hvis han gjorde var hans karriere nok ovre.
  Det er iøvrigt muslimer der forfølger jøder i Malmø.

  “Men det er vel selvhadende jøder, ikke. Det er utroligt så meget fripas de får når de skider i egen/vores rede.
  Hvis det var en dansk politiker, som havde gang i det som sker i Europa nu, ville i ikke være sene til at kalde personen for landsforræder og skulle straffes, (som der også bliver gjort) og med rette.”

  De er ligeså meget landsforrædere som vores politikere! De burde ikke skånes nej. De bliver alle skånet for virkeligheden synes jeg.

  “… det der sker nu er for at zionisterne kan presse jøder ud af Europa, så de begynder at emigrere til Israel. Så deres profiti kan gå i opfyldelse.”

  Det er det her jeg ikke forstår. Lad os sige at Europa bliver stort set muslimsk om 100 år.
  Så bliver Israel MEGET alene i området. Lige pludseligt så bliver der meget langt til USA. Hvis Europa er i flammer så får USA hænderne fulde.

  Der er ca. 14 millioner jøder i verden. Der er ca. 1,8 millarder muslimer.
  Jøder har ikke råd til at Europa bliver muslimsk.

  Islam giver ikke afkald på territorium per definition.

  “Og tro mig det bliver meget meget værre i nu.”
  Det ved jeg. Det kan jeg sagtens se.

  Kommentar by Realist — 15. august 2019 @ 12:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper