13. august 2019

Totalitære Knud Lindholm Lau om Trump mfl., der ‘tilsyneladende kan udløse handlinger med ord’

Hvis man nakkeskød alle racister, ville ‘oplevet racisme’ falde med 46 procent, og hvis man udelukkede højrefløjen fra sociale medier, ville angreb på asylcentre falde med 19 procent. Jeg ironiserer lidt, men det virker som om Knud Lindholm Lau har opbygget en virkelighed, hvor multikultur skal være immun overfor kritik, og modstand mod indvandring bør som tilskyndelse af vold mod indvandrere. I et demokratisk samfund må man naturligvis adskille holdning og handling. Alternativet er langt værre. Lindholm Lau er totalitær.

Kronik af Knud Lindholm Lau i Berlingske – Danske ytringsfrihedsfundamentalister burde lære af USA: Ord kan føre til drab.

“Siden Muhammedtegningerne har mange politikere, meningsdannere og mediefolk gentaget, at der ikke er nogen forbindelse mellem ord og handling. Derudover skal alle kunne tåle hån, spot og latterliggørelse, og vi bør i øvrigt fastholde verdensmesterskabet i disciplinen ‘at kalde en spade for en spade’. Men ortodoksien er uholdbar, og efter masseskyderierne i Dayton og El Paso er der grund til at reformere den fremherskende selvforståelse.

​Samfundet er et system med vekselvirkninger mellem strukturer, aktører og udefrakommende påvirkninger. Man kan derfor sjældent fastslå, at én bestemt faktor har forårsaget en handling. Derimod må man forestille sig, at samfundet kan være i en tilstand, hvor årsagsfaktorer sammenlagt kan tippe et menneskes psykiske balance med racistisk vold til følge. …

​Forskerne bag studiet af Trump-tweets og hadforbrydelser i USA har også påvist en sammenhæng mellem Facebookkommunikation og hadforbrydelser i Tyskland. Jo mere fremmedfjendtlig kommunikation, des flere forbrydelser mod flygtninge. Efter en serie statistiske tilbagevisninger af modargumentationer konkluderer man:

‘Vore resultater antyder, at sociale medier ikke alene er en frugtbar platform for spredning af hadefulde idéer, men også tilskynder til handling i den virkelige verden.’

En beregning med studiets statistiske model viser, at hvis intensiteten af fremmedfjendsk retorik på Facebook kun var halvt så stor, ville antallet af overgreb mod flygtninge falde med 13 procent. …

Når nu såvel det almindelige menneske i Tyskland og London som en magtfuld præsident i USA tilsyneladende kan udløse handlinger med ord, kan det vel også gælde de ord, der kommer fra politikere, presse og borgere her i landet? At alles ord kan virke som bitte små doser arsenik, som Victor Klemperer skrev det i sin ‘LTI – Det Tredje Riges sprog’. …

Sammenfatningen af 134 amerikanske undersøgelser viser, at oplevet racisme påvirker helbredet negativt, det fysiske som det psykiske, blandt andet ved at skabe stress og en usund livsstil, og mekanismen ses også i Europa.

Diskrimination går faktisk direkte ind i kroppen. Udsætter man personer for en oplevelse af social udelukkelse, er der aktivitet i hjernen, som var der tale om en fysisk smerte.

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103493/trackback

37 Comments »

 1. .

  KNUD LINDHOLM LAU er vel en af indvandringsindustriens eller enhedslistens nyttige idioter?

  Han har dog ret i at ord kan få voldsomme konsekvenser. Ord udtalt af Merkel, Juncker og Mogherini osv. har ført til at det halve Afrika er på vej til Europa. De føler sig inviteret af EU.

  Det er EUs mening at 3OO eller 5OO millioner kulturfremmede skal have lov til at slå sig ned i Europa og Skandinavien. Det vil fører til konflikter, katastrofer og blodbade vi knap kan forestille os.

  Det er muligt at kritik af EUs vanvittige og morderiske politik vil kunne fremkalde tilfælde af vold. Men omvendt er det helt og aldeles sikkert, at hvis ikke kritiske røster og protestbevægelser får sat en stopper for de vanvittige planer om at afrikanisere og islamisere Europa, vil fattigdom, elendighed, sygdom, terror, borgerkrig og massedød blive Europas fremtid.

  Så hvilke ord er værst? Dem som støtter pladderhumanisternes galskab, eller dem som skrives og siges for at stoppe galskaben?

  Men Knuds IQ rækker vel ikke til at forstå at det hele slet ikke er så enkelt og “humanistisk” som han påstår. Eller er han så korrupt at Europas og Danmarks fremtid for ham er noget ligegyldigt?

  Kommentar by Ole Jensen — 13. august 2019 @ 01:56

 2. Knud Lindholm Lau er “Talelærer og kommunikationsrådgiver med uddannelser og baggrund i medieretorik, samfundsvidenskab og journalistik” der fra sin hvide, gentrificerede ghetto på Christianshavn tror, at ord kan udrette mirakler. Heldigvis betyder Lindholm Laus ord ingenting, ellers ville han være en farlig mand

  Kommentar by BB — 13. august 2019 @ 03:01

 3. ‘En beregning med studiets statistiske model viser, at hvis intensiteten af fremmedfjendsk retorik på Facebook kun var halvt så stor, ville antallet af overgreb mod flygtninge falde med 13 procent.’

  Fuldstændig censur vil få antallet af overgreb til at falde med 26%…eller noget.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 13. august 2019 @ 04:28

 4. Borgerlige politikere skal holde op med at kritisere de høje danske skatter. De inspirerer til bombeterror mod Skattevæsnet. Kun et mirakel forhindrede dødsfald.

  Kommentar by JC — 13. august 2019 @ 05:35

 5. Hvis ikke D. Trump var så psykisk og fysisk robust som han er, ville Demokraternes og journalisternes hadefulde ord om ham have givet ham voldsomme fysiske smerter.

  Kommentar by JC — 13. august 2019 @ 05:45

 6. Det havde været læseværdigt, hvis han havde behandlet emnet konceptuelt, men det tror jeg ikke han evner. Nu bliver det et angreb på den ene fløj, men friholder den anden. Det er en dogmatisk tilgang, som ingen kan bruge til noget – andet end til netop stigmatisering, udelukkelse og diskrimination. Nå ja, og så selvfølgelig til at blive fejret af de mennesker, der altid står klar til at fejre dem, der skriver noget, de kan genkende som politisk korrekt.

  Interessante titler, han forsøger at give sit fjerlette skrift tyngde med. Det virker lige modsat hensigten. Man får et indtryk af massiv inkompetence.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. august 2019 @ 06:05

 7. Det står efterhånden klart at de her mennesker er modstandere af ytringsfrihed og ja er autoritære.
  Jeg føler at de skjuler det bag en masse ord, det er uærligt.

  Men ifølge hans teori så kan eks. koranen da slet ikke gå an. Det ser han ikke, derfor er han totalt retarderet.

  Kommentar by Realist — 13. august 2019 @ 06:44

 8. Og indvandres had imod kristne og andre folkeslag, taler vi ikke højt om. Især ikke Deres had til friheden…. Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2019 @ 07:09

 9. (Når virkeligheden ikke passer til idealerne,…må vi cencorere :-) :-) :-) ).

  Kommentar by Michael Unna — 13. august 2019 @ 07:10

 10. JEG SØGER PSYKIATRISK BOSTED ODENSE KOMMUNE

  Kommentar by JAP — 13. august 2019 @ 07:10

 11. I fucking Berlingske, som angiveligt skulle være en “højreorienteret” avis.. Suk.

  Kommentar by Realisten — 13. august 2019 @ 07:25

 12. Facebook er helt med på hans tankeverden. Jeg har fået slettet profil, firmaprofil samt Messenger efter jeg delte “free Tommy” billedet, der ellers florerede en del sidste år. Tommy Robinson eksisterer ikke mere ifølge Facebook og det gør dem der nævner ham så heller ikke.

  Kommentar by Jakob — 13. august 2019 @ 07:27

 13. Forlaget Hovedland har lige udgivet en bog med titlen : Den politiske korrekthed og virkelighedens forsvinden.
  Heri har Monica Papazu et fremragende indlæg om netop en type som Knud Lindholm.

  Kommentar by Danskeren — 13. august 2019 @ 08:04

 14. Kollega til dræbt betjent: Vi er magtesløse over for vanvidsbilister i muskelbiler
  – Der sker virkelig ikke noget på det her område, siger politiassistent.

  Problemerne med store, leasede biler, der kører råddent i København og på motorvejsnettet omkring hovedstaden, er store, konstaterer Henrik Schmeisser – og meget svære at løse.

  —Ganske ofte må vi konstatere, at vi simpelthen ikke kan *fange dem. Hvis man bliver taget og får frakendt kørekortet eller aldrig har erhvervet et kørekort, så har vi mulighed for at konfiskere køretøjet tredje gang, det sker.

  —Men den har nogle regnet ud. Så de køretøjer, de kører i, er ofte registreret hos en stråmand. Så vi står magtesløse og kan ikke gøre noget. Vi må tage nøglerne fra dem, men vi må efterfølgende udlevere nøglerne igen til rette indehaver, siger politiassistent Henrik Scheiße.

  —Der sker virkelig ikke noget på det her område. Vi har efterlyst det i mange år. Man kunne forestille sig, at der blev lavet ændringer, så biler, der blev brugt til disse gerninger, blev konfiskeret. Det vil også lære leasingselskaberne, at det er bad luck, hvis de her **grupperinger bliver taget, siger politiassistenten.

  *så nu vil jydebetjent Bendtsen selv have udleveret nøglerne til en 560HK Mercedes-AMG C63 S til alle biljagter med perkerne.
  **grupperinger er politi speak for perkersvin af muhamedansk oprindelse, forbyd islam i leasede BMW M6 og Mercedes-AMG E63 og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. august 2019 @ 08:11

 15. Norge er lige som sindssygt som Sverige, når det kommer til perkere og deres lorteislam.

  Litteraturhuset i Oslo vil ikke leje sine lokaler til det norske Selvstændighedspartiet, efter man blev bekendt med, at Rasmus Paludan skulle komme til et arrangement den 16. august.

  Partiet, der stiller op til kommunalvalget i Oslo til september, havde først oplyst, at de ville afholde et pressemøde i Litteraturhusets lokaler, men mandag fik det så at vide, at partiformanden Rasmus Paludan fra partiet Stram Kurs ville komme.

  Det gjorde altså, at Selvstændighedspartiet ikke fik lov til at afholde arrangementet alligevel på grund af besøget fra den danske politiker, skriver norske VG, forbyd islam i Norge og forbyd islam i Kongeriget Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. august 2019 @ 08:28

 16. Der er en syg og ækel tendens i Mohammedanmark og den er, at det virker som om at jo mere personer snylter på danske skatteydere jo mere virkelighedsfjerne og landsskadelige er de overfor Danmark og de danskere der forsørger dem.

  Kommentar by Piphans — 13. august 2019 @ 08:36

 17. .

  Lindholm Lau er da helt RUNDTOSSET. Han taler meget om overgreb mod flygtninge. Men flygtninges overgreb mod danskere nævnes ikke, selvom det er disse overgreb der er langt, langt flest af!!!

  Kommunisten Lindholm snakker altså udenom og bytter rundt på op og ned.

  Dertil kommer at de fleste kulturfremmede ikke er flygtninge, men økonomisk motiverede migranter og asylanter, som vil til Danmark for at få alting gratis. De får jo gratis boliger, gratis møbler, gratis cykler, gratis mad, gratis radio- og tv, gratis jobtilskud, gratis skoler, gratis taxakørsel, gratis tog- og bustransport, store pengegaver, større rettigheder end danskerne fra dag 1, og der er gratis lægehjælp, gratis hospitalsophold og nem adgang til førtidspensioner.

  Alt betales jo af de danske skatteydere.

  Men hvis indstrømningen fortsætter, ender det med utallige nedskæringer af danskernes velfærd og sundhed. Og lidt derefter følger kulturel og økonomisk statsbankerot, overvældende kriminalitet, terror og svenske tilstande. Det er indlysende for alle tænkende danskere, undtagen for de blinde og døve i de socialistiske, borgerlige og radikale partier og medier.

  I Sverige er skyderier, bombesprængninger, gadeoverfald, hjemmerøverier, påsatte brande, vanvidskørsler, voldtægter, svindelsager, knivstik og mord nu blevet til en landeplage. Hele tiden er de almindelige svenskere i risiko for at blive ramt af den hverdagsterror som popper op igen og igen overalt i samfundet.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. august 2019 @ 08:46

 18. BREAKING: MUSLIMSK KULTURBERIGELSE OG DRAB I SYDNEY

  Tirsdag morgen er en ung mand gået amok i Sydney, Australien. Mindst én person er kørt på hospitalet.

  Sky News oplyser, at man har fundet et lig i forbindelse med angrebet.

  Videoklip viser, at den unge mand råber Allahu Al-Akbar, mens han holder en kniv.

  Han bliver pacificeret med en mælkekasse og en stol, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. august 2019 @ 08:58

 19. PS: I Sverige er en lang række kommuner nu ramt af fallit og konkurs. Hundredtusindvis af almindelige svenskere er ofre for den økonomiske nedtur og de deraf følgende velfærdstab. Og den svenske valuta er meget svækket.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 13. august 2019 @ 08:58

 20. B.T., der citerer Sky News, nævner, at han råbte Allahu Al-Akhbar, mens TV NYHEDERNE, der citerer AFP, intet nævner, der kan afsløre, at gerningsmanden er muhamedaner, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. august 2019 @ 09:06

 21. Nul penge holder nassere væk. Og det virker også på Magnus-Tyndarm og de andre blege aspargeser fra evighedscandpillerierne..

  Kommentar by Hul igennem? — 13. august 2019 @ 09:10

 22. Der er nogle flere videoer af den meget unge jihadist i Sydney, der render rundt gaden med en meget lille kniv, men han råber Allāhu Akbar, indtil han bliver kastet ned på jorden med en mælkekasse og en kontorstol, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. august 2019 @ 09:19

 23. Knud Lindholm Lau: “Hvis intensiteten af fremmedfjendsk retorik på Facebook kun var halvt så stor, ville antallet af overgreb mod flygtninge falde med 13 procent.” Det undrer mig, at han ikke kan sætte nogen decimaler på.

  Kommentar by Ole Madsen — 13. august 2019 @ 09:35

 24. Og hvis der var nogle flere voldelig og vanvittige der blev hængt, så ville voldelige overgreb falde med 95,784%

  Kommentar by Hul igennem? — 13. august 2019 @ 09:39

 25. e

  Kommentar by Hul igennem? — 13. august 2019 @ 09:42

 26. Hvis der skrevne ord er så farligt så forbyd koranen!

  Kommentar by Kenneth — 13. august 2019 @ 09:45

 27. Uanset hvilke ord, der bruges, kommer der en modreaktion. Og det er fordi vi aldrig vil eller kan være hele verdens socialkontor, uden at begå selvmord, eller kan lave vort land om til en flygtninge – og migrationslejr. Det kræver ikke andet end en kugleramme og papirblok og papir at erkende dette.

  Man kan sagtens udføre jihad uden at være særlig påvirket af ord. Visse ting er nedlagt i vores DNA, og er forstærket af trangen til et tilhørsforhold. De skyldige er relativisterne
  og deres lemfældige omfang med vor civilisations grundlag. De har solgt os.

  Jihadisten har ofte mange venner, vore mordere er ofte venneløse.

  Igår kunne det erfares på radio 24/7, at som følge af det nye “ forståelsespapir “
  (latterligt ord i øvrigt!) kommer der jo ikke noget udrejsecenter på Lindholm, men de adspurgte socialdemokratiske borgmestre fra bl.a. Køge og Ishøj ville modsætte sig at få det i deres kommune.

  En letantændelig ung mand vil i fremtiden igen kunne miste tålmodigheden. Forskellen på de muslimske bosættere og os er, at vi ikke hylder denne unge mand eller synes, at han skal være vores martyr.

  Kommentar by Uno — 13. august 2019 @ 09:57

 28. Men det kunne egentlig være spændende at indføre nationalkonservativ generalstrejke. Stoppe alle ytringer for en tid, og lade sig indlægge frivilligt på skrømt i det sindssygehospital Danmark vil blive, bevæbnet med forråd, flugtveje og let transporterbare våben.

  Kommentar by Uno — 13. august 2019 @ 10:04

 29. 356 migranter er reddet om bord på norsk skib i Middelhavet
  Det norske skib ‘Ocean Viking’ har i alt reddet 356 migranter, der i løbet af de seneste dage var kommet i havsnød i forsøget på at krydse Middelhavet i gummibåde.

  Det oplyser Læger uden Grænser og den franske nødhjælpsorganisation SOS Mediterranean😱🤢🤮 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 13. august 2019 @ 10:05

 30. 13% står for 50%
  2% står for 40%

  Kommentar by O — 13. august 2019 @ 10:42

 31. Kommentar by Realist — 13. august 2019 @ 06:44

  Lige netop – I virkeligheden ønsker hele den såkaldte elite, at indføre totalt forbud mod ytringsfrihed for dem de ikke kan lide (den såkaldte højrefløj osv.). Grundtanken er altid totalitær, i virkeligheden vil man ikke høre andre end sig selv og man vil bestemme alt!

  Kommentar by Black Watch — 13. august 2019 @ 10:43

 32. Den reelle racisme er den befolkningsudskiftning og folkemord der pågår de hvide især i USA og Europa. De hvide har aldrig nogen sinde bedt om at have brune og sorte som naboer med alle de problemer det giver. Det er vores lande og ikke de brune og sorte.

  Kommentar by Torsten — 13. august 2019 @ 11:15

 33. Frihedskamp mod det totalitære Kinastyre i Hong Kong.

  https://theintercept.com/2019/08/07/protest-hong-kong-looks-like-pro-democracy-marchers-lose-fear-police/

  Det minder jer sikkert om antifa, men hvordan bekæmper man ellers magthavere og deres lakajer?

  Kommentar by Zatopek — 13. august 2019 @ 13:13

 34. #27 Uno: “Jihadisten har ofte mange venner, vore mordere er ofte venneløse.”

  Netop. Jeg tænker på allhuakbar-Omar, som skød og dræbte Dan Uzan og Finn Nørgård. Ved muslimens begravelse dukkede omkring 1000 muslimer op, for at hylde deres helt. Det temmelig betændte forhold har danske MSM ikke villet røre med en ildtang.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. august 2019 @ 15:51

 35. #33 Zatopek: “Det minder jer sikkert om antifa”

  Du er helt galt på den kammerat. Antifa er globalisternes forlængede arm. Hvis du er i tvivl om, hvad jeg mener, så tænk tilbage på EDLs besøg i Århus. Der stod almindelige idioter side om side med politikere, Soldiers of Allah og Antifa, for at udtrykke deres fælles had mod nationalisterne. At netop Antifa-svinene angreb en ellers fredelig demonstration blev på ingen måde problematiseret af de pæne anstændige mennesker.

  Folkene i Hong Kong kæmper for deres frihed. Helt bogstaveligt.
  Antifa kæmper for at smadre den vestlige verden.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. august 2019 @ 19:35

 36. Når nu vi taler om diskrimination, så kan jeg ikke lade være med at tænke på den hændelse som fandt sted ved Langelands Festivalen, hvor man konsekvent NÆGTEDE Rasmus Paludan adgang til pladsen. Det er, efter min mening, også diskrimination, men det gør jo ikke noget. Han er jo bare “en ond racist”, ikke?. Jo, der er sandelig forskel på Per Smed og Jørgen Hattemager.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 13. august 2019 @ 21:22

 37. Det gør ikke noget, at fysisk vold udøves af besætterne i Sverige… hvem prøver jeg at narre? – over alt, hvor islams blodhunde er trængt frem – men, psykisk vold (?)… DET ER SLEMT… siger kar-Knud.

  Løkke-Fonden bugner af velstand under Danmarks besættelse.

  Kommentar by Iznogut — 14. august 2019 @ 00:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper