20. august 2019

Epstein havde maleri af Clinton iført blå kjole og højhælede: Petrina Ryan-Kleid, Parsing Bill (2012)

Uden at dyrke det konspiratoriske, så tror jeg godt man kan fastslå, at Jeffrey Epstein må have holdt nogle vilde fester. Fra Daily Mail.

“Jeffrey Epstein had a bizarre portrait of Bill Clinton in a dress hanging in his Manhattan mansion, DailyMailTV can reveal.

The picture depicting the former president apparently lounging on a chair in the Oval Office, wearing red heels and posing suggestively in a blue dress redolent of Monica Lewinsky was in a room off the stairway of the Upper East Side townhouse. …

The original painting is called ‘Parsing Bill’ and is by Australian-American artist Petrina Ryan-Kleid…

The painting was secretly snapped inside the pedophile’s lavish $56 million home in October 2012, four years after Epstein completed his sweetheart deal for prostitution of a minor and seven years before he was accused of running a sex trafficking ring of underage girls.

(Petrina Ryan-Kleid, Parsing Bill, 2012)

Oploadet Kl. 01:30 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103646/trackback

38 Comments »

 1. .

  The Clintons er blevet forgudet af venstrefløjserne/socialisterne, men var vist ikke helt fine i kanten? Hvorfor var Clinton med på at bombe de kristne serbere til fordel for muslimerne/islamisterne i Bosnien?

  Maleriet er vel et udtryk for at der har været et miljø hvor man dyrkede alle mulige former for dårlig smag og sygelige udskejelser.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. august 2019 @ 02:25

 2. .

  Dekadent, lastefuld og depraveret er måske de tre ord der bedst beskriver det moralske forfald i visse partier, kliker og sekter. Ordet råddenskab kan vel også bruges nogle gange.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. august 2019 @ 02:38

 3. “Uden at dyrke det konspiratoriske, så tror jeg godt man kan fastslå, at Jeffrey Epstein må have holdt nogle vilde fester”
  Ja det fremgår da vist med al tydelighed på det klip der har været vist de sidste par dage der viser en overeksalteret Donald Trump der ikke kan vente med at “grap the pussy” på de sikkert mindreårige tøser der er tilstede.I iøvrigt vil enhver der er trænet i at spotte det kunne se at han er påvirket af et eller anden form for euforiserende stof. (sansynligvis coke)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. august 2019 @ 02:59

 4. JAP overplaster nu samtlige debatter med at han eller hun søger psykiatrisk bosted i Odense kommune. Det gør han/hun næppe. Mon ikke det er et forsøg på at nedgøre Uriasposten?!!

  Kommentar by Alex B. — 20. august 2019 @ 03:06

 5. JAP overplastrer nu samtlige debatter med at han eller hun søger psykiatrisk bosted i Odense kommune. Det gør han/hun næppe. Mon ikke det er et forsøg på at nedgøre Uriasposten?!!

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. august 2019 @ 03:07

 6. .

  # PHR: Hvor har de “klip” været vist? Kan de ikke være noget foto-manipuleret humbug som led i den hetz der er i gang mod Trump?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. august 2019 @ 03:12

 7. Alex Bøvmont
  Hvis du ellers bevæger dig lidt udenfor dit osteklokkeliv ville du vide at både DR og TV2 men også adskillige udenlandske medier har vist det klip
  Bl.a her
  https://www.theguardian.com/us-news/2019/jul/17/trump-jeffrey-epstein-party-footage-surfaces

  Men prøv at google Donald Trump Jeffrye Epstein under videoer så finder du adskillige links.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 20. august 2019 @ 03:24

 8. wauw. Kedelig var han ikke :-). Bortset fra det, så har SIAD et link på Deres hjemmeside, som fremviser Demokraterne og Obama forlange mere grænsekontrol og flere fra national Guard, og tilskud til hæren om at bevogte grænsen til Mexico. …Det er ret interessant alt den tid, man har skældt Trumf ud for det samme. Fortsat god dag. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2019 @ 07:16

 9. Epstein var hyret af mossad til at bringe især hvide amerikanske politikere i fedtefadet med uheldige billeder og videoer på hans pedo-ø. Så ud over bestikkelse og trusler om død, så kan Israel og jøder styre dem sådan. Det er uafhængig af partifarve.

  Kommentar by Torsten — 20. august 2019 @ 07:24

 10. Yup Torsten,det er også mine observationer.

  Kommentar by Nielsen — 20. august 2019 @ 08:53

 11. At blive “hyret” kan også være at være tvunget/presset. Og mossad eller PET eller NSA er same shit af cia og alle de der krigsforherligende foretagender,som til syvende og sidst bliver aflønnet af våbenfabrikanterne. Aflønnet er et stort ord,da de bliver betalt med falske penge=DKR dollars rubler eller andre valutaer,som aldrig har haft hold i egentlige værdier. Det er nedfældet i The constitution,at kun guld og sølv er lovlige betalingsmidler. Hvorfor er guldprisen steget fra 35 til 1500 eller mere på 70 år? Jo fordi at banker trykker såkaldte penge efter hvad de nu behøver.
  Læs Tragedy and Hope
  Og når du er færdig med den,så læs War is a Racket

  Kommentar by Nielsen — 20. august 2019 @ 09:04

 12. Ja, verden er komplet rådden og at folk herinde stadig tror på de officielle forklaringer er mig en gåde. Tak for bogtips, de er røget på læselisten. Jeg kan også anbefale bøger af Deanna Spingola som sætter navne på den globale elite før og under 2. verdenskrig som ikke var andet end et setup for at myrde især hvide mennesker, plyndre og sælge våben.

  Kommentar by Torsten — 20. august 2019 @ 09:15

 13. “ALEXANDER BEAUMONT”: Prøv at styr din uendelige kommentarstrøm. Så interessant er dine udgydelser heller ikke. Der er i det hele taget for meget tomgangsbræehen at skulle spilde Scrollingtid på. Som om folk har fundet sig et messende mantra, der luner så godt. Men det gør ingen klogere….

  Kommentar by Margrethe — 20. august 2019 @ 09:17

 14. Ja, Lars Løkke og Claus Frederiksen er bare et par billige stratenrøvere langt nede i hierakiet, i forhold til disse aber.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. august 2019 @ 09:21

 15. En jøde,en kristen eller en hindu,har i mine øjne altid været i modsætning til dansk tankegang. Vi har som danere haft Thor og de andre guder som værende guddommelige. Der var indtil Gorms og hans kones krisning af Danmark,intet i vejen med det. Men vi er blevet løbet over ende af blandt andre afrikanere.

  Kommentar by Nielsen — 20. august 2019 @ 09:56

 16. Jeg tror at nøglen til at prøve at identificere grunden til, at vi ser alle disse perversioner udspille sig for nærmest åbent tæppe, kan findes ved at studere symbolerne i Baphomet figuren. Baphomet bliver dyrket i de hemmelige klubbers øverste hierarkier samt en stor del af underholdnings- og musikindustrien m.fl.

  Jeg tror desværre at en stor del af globalist-parnasset er involveret i alskens vederstyggeligheder, og det bliver sværere og sværere for vore ellers nøje kontrollerede medier at fortie uhyrlighederne.

  https://www.bbc.com/news/magazine-33682878

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 20. august 2019 @ 10:52

 17. Måske var Monica Levinsky affæren i virkeligheden en skandale fordi der var tale om et heteroseksuelt forhold?

  Gad vide hvor cigaren ellers har været?

  Kommentar by redneck — 20. august 2019 @ 11:19

 18. Those pesky Jews!

  LOL Det er sgu da en konspirationsteori der basker, Tosser!

  I øvrigt er billedet malet som en kommentar til Monica Lewinsky´s afsutning af clinton.

  Kommentar by Santor — 20. august 2019 @ 11:41

 19. # Margrethe

  Hvorforfor sender du sådan et surt opstød til Beaumont? Er I ellers ikke på linje mht. flere ting?

  Kommentar by Ole Jensen — 20. august 2019 @ 12:13

 20. Hvis du rejser rundt omkring uden for Danmark,vil du erfare at du er fremmed.

  Kommentar by Nielsen — 20. august 2019 @ 12:18

 21. 17) Der er da heller ingen grund til at stille op som præsident for verdens stærkeste millitærmagt, ….hvis man ikke engang kan få et ordentlig blowjob fra en af sine undersotter :-) :-) :-) :-), og så skal belemres med pressen, hver gang man desperat dypper den udenom familien, som enhver anden rutine for publikum :-) :-) :-). Træls :-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2019 @ 12:53

 22. Hvad tror man egentlig politik drejer sig om???? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2019 @ 12:58

 23. Margrethe.

  Du må vist være den eneste, der ikke har fundet ud af, at Ole Jensen og Alexander Bømong er den samme person.

  Kommentar by Thomas — 20. august 2019 @ 14:05

 24. Jeg bryder mig ikke om Bill Clinton, men på den anden side er der ikke grund til at tro, at han behøvede at sidde model til det politiske makværk af et maleri. Ansigtet er sikkert malet efter et fotografi fra medierne, og kjolen ligner en, som Hilary Clinton har optrådt offentligt i.

  Der er al mulig grund til at tro, at masser af mennesker vil komme til at opleve at se sig selv i samme situation på de sociale medier, hvor det allerede går hårdt for sig.

  Det hykleriske er, at venstrefløjen elsker perversiteter men forarges, når Clinton optræder som pervers model. At Trump løber efter mindreårige pigebørn, kan vel ikke undre nogen, han er en stupid, påfaldende udannet og primitiv person. Måske er det det, der skal til i de tider, vi er på vej ud i.

  Kommentar by Thomas — 20. august 2019 @ 14:14

 25. Maleriet er en konstruktion. Et klippe-klistre arbejde af flere forskellige forlæg.
  Grill Bill’s mug alene, er tilføjet et andet forlæg.
  Formentlig en madamme, der har båret den blå kjole siddende i den stol i dét rum.
  Og så er Bill’s fjæs tilføjet senere.
  Proportionerne, vinkler, kropsholdning etc peger i den retning.
  William Jefferson’s hoved bl.a., er alt for stort ift resten.
  Men hold kæft en syg idé.
  Derived from a depraved imagination.
  Ep-smovsen, fremstår mere og mere syg som dagene går – som om det overhovedet var muligt
  Det man slet ikke fatter, er hans store omgangskreds af kedisser, der har måttet ku’ sige/ spørge sig, om det vise i, at blive associeret med en SÅ syg stodder.
  Hvor fristende det end måtte ha’ været. Tror jeg nok, jeg lige ku’ ha’ holdt snotten væk.

  Kommentar by White knight — 20. august 2019 @ 14:46

 26. Torsten 07:24 Øøøøh, troede ikke du troede på Alex Jones .. var det ikke ham, som “shillede” for Israel?

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 15:44

 27. 15:44 (fodnote) Alex har visse forpligtigelser overfor Jøderne, ligesom Danmarkskerne/Dumskerne, som modtog en sending tilbage sidst i 1500-tallet (Danmark bestod af Danere da), og som har været allierede med dem lige siden, i modsætning til nazisterne/socialisterne/marxisterne/satanisterne/kommunisterne, som altid bruger dem som “scapegoat” (syndebuk) for deres egne forbrydelser

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 15:51

 28. 15:51 glemte liberalisterne sammen med so-cialisterne/feministerne/marxisterne/kommunisterne og ikke mindst satanisterne (islamisterne/muslimerne/muslimisterne)

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 15:55

 29. Der findes i øvrigt mange forskellige klasser af Jøder, Jeg ved ikke engang, hvilken specifik gruppe af jødern du taler om, Tprsten. Der jo AIPAC-jøderne, så er der de danske jøder, de amerikanske jøder generelt, kryptojøderne (dem som bruger jødedommen til at dække sig bag), jøderne generelt, jøderne internationalt udenfor Israel osv osv

  Hvis du endelig vil lede efter skyldige, skal du nok koncentrere dig mere om de grupper, jeg har nævnt, PLUS DE MASONISKE LOGER

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 16:10

 30. #26 Nej jeg tror ikke på at kinesere styrer USA og hollowood og saudi arabere styrer Wallstreet, hvilket Alex Jones siger. Alle de grupperinger du nævner er direkte eller indirekte kontrolleret af jøder. National socialisme var jo en modreaktion imod kommunisme som jøderne stod bag.

  Kommentar by Torsten — 20. august 2019 @ 17:56

 31. #29 Jeg skriver heller ikke at det er alle jøder osv. Og ja der findes forskellige typer jøder men hovedsageligt kommunister og zionister. Men de er der altid i overrepræsenation i forhold til deres eget antal, så derfor er det naturligt bare at skriver jøder.

  Kommentar by Torsten — 20. august 2019 @ 17:58

 32. Jeg kan jo kun se det som at nogen her “shiller” for fjenden, når jeg ikke kan få lov til at poste links på denne side og selvom jeg blot giver refs, så bliver de jo slettet, til trods for, at historierne alligevel dukker op kort efter overalt, så her prøver jeg alligevel, at sende dig et link:

  https
  :
  /
  /
  www
  .
  zerohedge.com/news/2017-06-06/chinas-scandal-tinged-push-buy-hollywood-media

  Resten du skriver er stråmænd

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 18:40

 33. 18:40 (fodnote) Så, altså ko-mmunister og so-CIA-listerne, de er jo også det kinesiske kommunistparti, ligesom Antifa, EU osv osv

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 18:43

 34. 18:43 Det Demonkratiske Parti er jo også so-CIA-lister

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 18:43

 35. #32 Jeg kan heller ikke poste hele tiden. Ok der er kinesisk indflydelse tyder den artikel på.

  Kommentar by Torsten — 20. august 2019 @ 18:47

 36. 18:47 Alex kan umuligt “shille” for jøderne, da hans reportering handler om meget andet, desuden har han jo været hoveddrivkraft i angrebet på hele deres netværk at pædofile so-CIA-lister, bl.a. en af hovedaktørerne og sponsor for den globale ko-mmunisme (so-CIA-listme) hrr George Soros og han kan jo heller ikke være Mossad, da nah interviewer Piezcinick og lignende CIA, som kommer med al informationen, som vedrører Mossad/Epstein/911 osv

  Kommentar by Cat Girl — 20. august 2019 @ 18:59

 37. #36 tjek her
  https
  :
  /
  /
  www
  .
  youtube.com/watch?v=3mOynpjUqEQ&list=PLKuugIHeLOLCy3rg_QvDY9mVBoNMG-aXn&index=2

  Kommentar by Kim Henriksen — 20. august 2019 @ 19:22

 38. HVAD ER MARGRETHES MENING med på nederdrægtig vis at falde en allieret i ryggen? Hvad er meningen med at skælde ud over dansksindede og oplysende indlæg? Hvad med Margrethes egne “udgydelser”? Hvad er meningen med at Margrethe, Per Henrik Henriksen og Thomas rakker ned på medbloggere, modstandere af islamisering, Trump og anti-kommunister m.fl. Har bloggere der sviner national-konservative til, mon rent mel i posen, eller er de en slags 5. kolonne?

  Kommentar by Ole Jensen — 20. august 2019 @ 23:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper