26. august 2019

180 grader-leder: Enhedslisten er ‘et ekstremt parti, der ønsker at omvælte det samfund, vi har i dag’

God leder af Claes Kirkeby Theilgaard på 180 grader – Vi må ikke glemme, hvor ekstremt et parti Enhedslisten er.

“I går afrundede Enhedslisten deres sommergruppemøde med et pressemøde. Her stod Pernille Skipper og konsorter til ansvar overfor store dele af den danske pressestand. Som partiets spidser stod der og besvarede pressens spørgsmål på Christiansborg, er det nemt at glemme, hvad Enhedslisten egentligt er for et parti. Under valgkampen hørte man da også mest slagord om lighed, solidaritet og mangfoldighed, men bag de klassiske venstrefløjsparoler gemmer Enhedslisten på et principprogram med målet om at gennemføre ‘en socialistisk og demokratisk revolution’, der bl.a. vil betyde en ny, ikke nærmere defineret ’socialistisk grundlov’ og en afskaffelse af den private ejendomsret.

Der danses let henover det, men nogle skal sige den sandhed, de røde ikke holder af at høre: Enhedslisten er et ekstremt parti, og bør behandles som sådan. … når Mette Frederiksen og alverdens andre blev forargede over, at Løkke overhovedet turde omtale Enhedslisten som et ekstremt yderfløjsparti, viser det, at det politiske Danmark har et særligt blind spot for venstreekstremisme.

Som kommentar til Løkkes valgkampsudtalelse understregede kommentatoren Jarl Cordua, at Enhedslisten i det mindste ikke ‘vil pille ved folks borgerrettigheder’ i modsætning til Stram Kurs. Jeg ved ikke, hvad Cordua og andre tænker, men for enhver borgerlig bør den private ejendomsret stå som en central borgerrettighed – og denne ønsker Enhedslisten at afskaffe.

Uanset, hvor anstændige og pæne Enhedslisten kan tage sig ud i deres daglige arbejdsgang på Christiansborg, må vi ikke glemme, at de er et ekstremt parti, der ønsker at omvælte det samfund, vi har i dag, for til gengæld at indføre tidligere tiders socialistiske katastrofer på dansk jord. Den mission må de aldrig lykkedes med.”

(Eks-trotskisten Pernille Skipper i front for revolutionære Enhedslisten, 21. august 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103789/trackback

18 Comments »

 1. Enhedslisten har droppet ideen om voldelig revolution. Officielt.

  Det faktum at sådan et parti kommer i folketinget viser nemlig præcis at vi har et stort problem med kommunister og kommunist-kuriøse mennesker, der ikke er i stand til selvforsørgelse og kun kan og vil modtage.

  Tæt på 70% enten arbejder for eller er direkte forsørget af staten. De resterende 30% betaler hele gildet. En udnyttet minoritet, som har den umulige opgave, at opnå et flertal af stemmerne for at få noget som helst lavet om.

  Kommentar by Quark — 26. august 2019 @ 13:30

 2. Over for dem står Det Muslimske Broderskab. De bruger også demokratiet til at afskaffe demokrati og frihed.

  Kommentar by k.m. — 26. august 2019 @ 13:37

 3. .

  Jarl Cordua “glemte” at fortælle at det er indvandrenes “borgerrettigheder” kommunistpartiet ikke vil røre ved. Derimod vil de røde gerne fjerne danskernes ejendomsret og rettigheder. Enhedslisten er et rødnazistisk parti, og Pernille bruges som frontfigur for at vi skal tro godt om partiet. Ligesom Johanne S-N blev brugt. EL regner med at når man har en nuttet frontfigur, vil partiet blive opfattet som ufarligt.

  Både EL, de Radikale og Uffe Elbæks badutspringer parti er så langt ude i idioti og galskab, at de bør betragtes som landsskadelige og folkefjendske ekstremister.

  Det samme kan selvfølgelig siges om ethvert parti som deltager i masseimporten af kulturfremmede.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 26. august 2019 @ 13:54

 4. Kommunisme handler om at destruere det oprindelige (I Europa og USAom at folkemyrde den hvide race). Det var hvad der skete i Rusland og imod europæerne i WW2 og det er hvad der sker nu i Europa via aborter, befolkningsudskiftning, masseimmigration osv.

  Kommentar by Kim Henriksen — 26. august 2019 @ 14:03

 5. Det er dette, de (kommunistpartiet på Borgen) arbejder på: folk skal opgive deres ejendomsret og friheder, der skal være een valuta på globalt plan, landbruget skal statsstyres (undskyldningen vil være for at imødegå klimaændringer, der som bekendt er skabt med fuldt overlæg, det fleste af dem), og folk skal flytte fra landet til byer, hvor de skal stuves sammen i små kasser (lejligheder, sovjet-style), og så skal der total overvågning på! Overalt! Det er den nye verdensorden, og jeg kan garantere, at mange politikere arbejder sammen m EU og UN på den plan! Nogle sandsynligvis uvidende om det fatale i den verdensorden. Se Vrillex’ Rosa Koire om emnet. Spørg dig selv, hvorfor mon de hele tiden arbejder på det kontantløse samfund? Det er noget, som alle burde være stærkt foruroliget over. https://youtu.be/uoGPK3YQuKE

  Kommentar by Kuffar — 26. august 2019 @ 14:08

 6. Kommunisterne og Enhedslisten holdes kunstigt oppe af DR&TV2’s forenede hjernevaskerier. De burde senest efter Murens og Jerntæppets fald have været lige så ugleset, som nazisterne blev det efter den 5.maj 1945. Så enkelt er det. De har historisk udryddet 100 mio af deres egne medborgere, fordi de ikke støttede at Kommunisterne og Enhedslisten fik total magt.

  Kommentar by A-mad — 26. august 2019 @ 14:12

 7. Hele “Højre-Fløj/Kapitalisme vs Venstre-Fløj/Socialisme” er blevet mindre relevant.

  Den helt afgørende skelnen i dag er “Nationalisme vs. Globalisme”.

  Vi mangler desværre i høj grad et ægte/etno Nationalistisk parti i Danmark.

  Kommentar by HN3 — 26. august 2019 @ 14:56

 8. Det ska’ vi huske – men vi må heller ikke glemme, hvor ekstrem Claes Kirkeby Theilgaard og LA Ungdom er..

  “Immigration og integration [LA Ungdom]
  Danmark bør have åbne grænser, herunder fri indrejse- og opholdsret. Integration bør ikke være et statsligt anliggende. Det bør tilstræbes, at have en asylpolitik, der hjælper folk på flugt uden at gøre dem til passive klienter.” laungdom.dk/politik/principprogram/

  Kommentar by anno — 26. august 2019 @ 15:57

 9. Eks-trotskist… Siden i går?

  Kommentar by Luca — 26. august 2019 @ 16:05

 10. Godt skrevet, desværre skrev han det på en side ingen læser. Og så har han tilsyneladende også sit eget blind spot overfor enhedslisten = deres ultravoldelige og fascistiske ungdomsafdelinger som SUF og ANTIFA mfl som han underligt nok ikke nævner. Det er en daglig medieskandale at den sammenhæng ikke bliver omtalt i pressen, men journalisterne går jo bogstaveligt talt i seng med enhedslisten i det her land så hvad kan man forvente.

  Kommentar by Per — 26. august 2019 @ 16:20

 11. k.m. skriver: “Over for dem står Det Muslimske Broderskab. De bruger også demokratiet til at afskaffe demokrati og frihed.” Han skulle have skrevet: Sammen med dem står …

  Kommentar by Anonym — 26. august 2019 @ 16:25

 12. k.m. skriver:”Over for dem står Det Muslimske Broderskab. De bruger også demokratiet til at afskaffe demokrati og frihed.” Han skulle have skrevet: Sammen med dem står …

  Kommentar by Ole Madsen — 26. august 2019 @ 16:26

 13. https://www.dr.dk/nyheder/politik/birthe-roenn-enhedslisten-hoerer-ikke-hjemme-i-folketinget

  Kommentar by Vakse Viggo — 26. august 2019 @ 17:25

 14. Når man tænker på einhetzlistens erklærede program der tilsiger max 2 år på pinden så kan det undre hvordan de overhovedet kan opretholde en langsigtet plan.

  Min umiddelbare opfattelse er at einhetzlisten bliver kontrolleret af en flok unavngivne der udpeger folk til de forskellige poster. Det gør einhetzlisten til et meget dystert og kynisk parti der IKKE tør stå ved deres egen topfolk som vi andre så overhovedet ikke kender og derfor heller ikke kan stilles til ansvar.

  Af alle partier i folketinget er det einhetzlisten der mest ligner det gamle tyske nazi-parti blot uden våben og den magt der ligger i det, men de kan over tid sagtens nå at udvikle den “kvalitet”.

  Kommentar by Santor — 26. august 2019 @ 18:05

 15. Santor — 26. august 2019 @ 18:05:
  Særdeles interessante betragtninger, der nok ikke er helt hen i vejret!

  Da jeg under en anden blog har et længere kommenter stående i moderation, vil jeg her blot nøjes med, at henvise til mine kommentarer, der viser ELs, selvforståede, appetit på vore skattekroner i bloggen:

  http://www.uriasposten.net/archives/103591#comments

  fra kommentar nr. 33

  Kommentar by M.S. Carstens — 27. august 2019 @ 00:40

 16. Hexia Gestapo er efterkommer af nazisterne, som vi amerikanere installerede i den tyske weimarrepublik for at undergrave de svansede Europæere og deres nordlige stat svanse-mark

  Kommentar by Cat Girl — 27. august 2019 @ 10:01

 17. Quarq 13:30
  Så Ejendomsmæglerlisten skulle gøre det 10% bedre(HA!) end Dyhret Pia’s SF?
  Her har jeg set tal, der indikerer 60% står med deres fedtede hånd fremme. Og 20% til at stikke dem noget i hånden. Og lige under 20% der FORSØGER at betale gildet for de 80%.
  Og så KRÆVER OG FORLANGER de selv samme partier, at alle ANDRE skal betale noget mere til fallitboene.
  Tror de to madammer skal være glade for, at deres sammenrend af fallenter der kalder sig et parti, trods alt ikke er større.
  For så var det frem med kam og saks, og klippe de mest kunstfærdige frisurer på hinanden.

  Kommentar by White knight — 27. august 2019 @ 10:47

 18. Enhedslisten har også tætte bånd til det sædvanlige kneppeaffald af autonome som alle vil dø hurtigt uden civilisation og velfærdssamfund. Her bliver de udstillet fint som de fjender af danskere og landsforrædere de er: Sesil Rønsholdt Knage, Rune Bødker Nielsen, Susanne Dahl, Jesper Legarth Qvist, Dan Vidar Berg, Lukas Rostgaard Hartvig, John Deff, Anders Cristtreu, Eva Sainz, Tanja Bjørn Zabell

  https
  :
  //
  www
  .
  nordfront.dk/roedlingerne-stak-hovederne-frem-i-koebenhavn/

  Kommentar by Hans — 27. august 2019 @ 20:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper