31. august 2019

Libak om Løkke: “Men så kom valgkampen. Og lige pludselig mente Løkke noget andet. Helt spontant.”

Så røg Lars Løkke Rasmussen, og det borgerlige Danmark kan komme videre. Gudskelov ikke med Kristian Jensen, men desværre nok med Jakob Ellemann-Jensen. Klart bedre end den ældre udgave af sin far, men vi taler om end mand der tilbage i 2007 meldte sig ud af Venstre i protest mod Venstres linje i udlændingepolitikken. Et parti der inkluderede Karen Jespersen, kunne han ikke acceptere, og meldte sig derfor i Det Radikale Venstre-forgreningen Ny Alliance.

Anna Libak om Lars Løkke Rasmussen i Ekstra Bladet .

“Han har ment, at konventioner som FN’s flygtningekonvention er utidssvarende. Så utidssvarende, at Danmark skal kæmpe for, at de bliver lavet om. Det mener han vistnok ikke mere. Nu mener han, at Danmark skal stå vagt om konventionerne. Og han mener det så meget, at han slet ikke vil høre tale om at lade Nye Borgerlige lægge stemmer til Venstres politik. Fy føj. De vil have et opgør med konventionerne, og det er simpelthen for fælt.

Han har også ment, at udgiftsstop og nulvækst i den offentlige sektor var Venstres politik. Det mener han vistnok ikke mere. I valgkampen lovede han i hvert fald at bruge hele råderummet på velfærd. Før ville han spare penge, nu vil han bruge penge.

Han har også tidligere været meget skeptisk over for de negative konsekvenser af grænsekontrol. Det hed sig endda, at når Dansk Folkeparti ikke kom i regering med Venstre efter valget i 2015, var det ikke mindst på grund af DF’s bastante krav om permanent grænsekontrol. Det ville Venstre ikke acceptere. Det var uliberalt. Grænsebomme rejser man af nød og ikke af lyst.

Sådan er det vistnok ikke længere. For pludselig – hov – blev det under valgkampen i år en mærkesag for Venstre at gå ind for permanent grænsekontrol. Basta. Bom.

Og man kunne blive ved. Lige indtil valget var det Venstres politik, at de afviste børnefamilier måtte blive på Sjælsmark. Fordi udlændingepolitikken blev nødt til at være konsekvent.

Lige indtil valget var det nej til kvoteflygtninge, så længe Danmark fortsat giver asyl og familiesammenføring til tusinder hvert år. ….- Men så kom valgkampen. Og lige pludselig mente Løkke noget andet. Helt spontant. Og måske kun privat? Fra dag til dag udviklede hans synspunkter sig uden forudgående varsel.

… Løkkes rationale var – ræsonnerede man – nok det rigtige: Politik er en konspiration om at gribe magten. Og så må politikformuleringen komme undervejs.

Oploadet Kl. 17:42 af Kim Møller — Direkte link107 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/103960/trackback

107 Comments »

 1. Åh. Gud. Jakob Ellemann-Jensen var medlem af Ny Alliance før Venstre; det siger ALT om, hvor han står på muhamedanerspørgsmålet, og han har endda oplevet muhamedanerne tæt på som udsendt til Perker Bosnien, forbyd radigale Venstreformænd og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. august 2019 @ 17:45

 2. Godt at de to skrider- og tag endelig nogle flere med, der er nok af mafiosoer at tage af.
  Det interessante er hvilken POLITIK Venstre vil føre fremover, ikke den ene eller den anden person!
  Hvad m EUdiktaturet? Hvad m islamisterne? Hvad m nasserne fra hele verdenen? Det er det eneste interessante fra en ny forknude- og Ellemann er jo bare en arrogant fars dreng, bare fordi hans farfar var noget , er yngelen jo uinteressant for andet end deres grådighed og arrogance, uden at have noget at have storhedsvanviddet i..

  Kommentar by Hul igennem? — 31. august 2019 @ 17:56

 3. Walk your talk. Var Anna Libak til at lide på, sad hun i NB ikke i det landsforræderparti. Det bliver ikke talking heads som hende her, der kommer til at redde landet. Det er da det eneste, der er helt sikkert.

  Kommentar by Margrethe — 31. august 2019 @ 17:58

 4. ..Og hvad mener Sygdomslisten?
  Er druk- og svingerklubbens penismisundelse og socialbedragerier generelt betegnende for hele sygdomslistens EDCafhængige topsvingere, eller er det bare tilfældig helikopterunderholdning fra skuden under Skipper Blodløs? Hvad mener de om Venstre?.. Og boligskatterne i Kbhvn’s kommune?

  Kommentar by Hul igennem? — 31. august 2019 @ 18:00

 5. OT

  Fransk kulturberigelse?!? En er dræbt, og seks er såret i forbindelse med et knivoverfald i det sydøstlige Frankrig, oplyser en talsmand for de lokale myndigheder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. august 2019 @ 18:01

 6. Tilbage til Venstre; Og deres familiepolitik, altid tage en fra FamilienVenstre, mafiosoer.
  Så; hvad nu m lille Bergur? Skal han nu være dværgen i Spillet om Tronen?

  Kommentar by Hul igennem? — 31. august 2019 @ 18:03

 7. Venstre-orienterede (R) ved vi stadig hvor vi har.
  Altid for befolkningsudskiftning og samfundsundergravende aktivitet.

  Kommentar by Peter Buch — 31. august 2019 @ 18:23

 8. Venstrefolk har, ligesom sosserne, altid svinget rundt i hvad de mener. Løkke har forrådt landet et utal af gange, derfor godt han nu er fortid og Moske Jensen også, desværre ligner det blot en fortsættelse med ham Uffe barnet der virker ligeså blæst og usympatisk som faderen. Det burde snart gå op for vælgerne, at Venstre kan man ligesom S ikke stole på, slet ikke i den altafgørende udlændingepolitik. Begge partier har tydeligvis, ligesom i bl.a. Tyskland og Sverige, solgt ud til overmagten udefra for projektets skyld. Et projekt med masseindvandring der allerede er fejlet overalt i Europa, også JEJ vil ikke have mod eller vilje til at ændre den diskurs.

  Kommentar by LarsB — 31. august 2019 @ 18:33

 9. ENDELIG SLAP VI AF MED HAM…

  Dejligt at vi slap af med Lars Quisling. Men om det hjælper noget er tvivlsomt.

  Hvorfor har baglandet ikke forlængst strittet den løgnagtige pamper og umulius ud? Hans politik har været kynisk, hensynsløs og halvt sindssyg. Han har skadet Danmark og hundredtusindvis af danskere.

  Han lovede straks-stop for indvandring. Straks efter valget åbnede han for sluserne, og påførte danskerne endnu flere milliard-udgifter til migranter og asylanter.

  Han fandt det ok at nyankomne arabere og afrikanere straks fra første dag blev tildelt langt større rettigheder end danskerne, mht. boliger, jobs, penge, pensioner og meget mere.

  Han har foretaget utallige nedskæringer, lukninger, besparelser og forringelser på sundheds- og velfærds-områderne. For at skaffe penge til evighedsturisterne.

  Han generede sig ikke for at begå åbenlyst forræderi mod Danmark. Villigt underskrev han den katastrofale Marokko-traktat for at indynde sig hos Merkel.

  Han udtænkte den mest asociale plan i lang tid: nedrivningen af titusindvis af boliger: udmærkede lejligheder, rækkehuse og boligblokke skulle forvandles til grusdynger. En smadring Lars Ulykke gerne ville bruge 5OO millioner kr. på.

  Borgerlig og dansksindet har Luskebuksen vist aldrig været, snarere radikal/skabsradikal og europat.

  At baglandet ikke forlængst har smidt ham på porten, viser at der er sygelige tankesæt og asociale holdninger i dette bagland.

  Samlet og overordnet set har Lars Lusk og Venstre været en katastrofe for danskerne. Og partiet har været med til at bane vejen for de uhyggelige og blodige svenske og libanesiske kaos-tilstande vi snart kommer til at opleve, også her i Danmark.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. august 2019 @ 19:09

 10. Løkke var som et siv i vinden. Magten betød alt, og politiken noget man gradbøjede efter magten. (“If you cant beat them. Join them” som Uffe E. Jensen spøjst sagde i EU regi (og fodboldpop)). Midt i valgkampen ville han leje Socialdemokrat, og det høstede han (åbenbart) stemmer på, men hvad betyder det så for Venstre, andet end det fremstod som et politisk prostituteret kræmmersjæls parti, uden indhold i forhold til andre partier. Mit gæt er at Løkke ville iseng med De Radikale i stedet for Sosserne (som vist heller ikke kunne eller kan finde sine ben), og DF- på trods af dets gyldne fortid- holdt sin kæft i samarbejdes navn, både da Løkke fulgte Merkel i 2015, og Da han underskrev Marrakesh traktaten, så hvad var de værd? Beklageligvis må jeg- desværre- tilføje….hvor lidt jeg end kan lide det…Hvad var Danskerne værd siden de stemte som de gjorde? De belønnede en mand for at skifte hest midt i vadestedet. De troede på Sosserne nuværende statsminister. I stedet for at stemme på Ny Borgerlige eller Stram Kurs (hvor Paludan yderst modigt og bravt har sagt sandheden i dialog med frihedens fjender, og risikeret sit liv og lemmer for sin politiske sag) gik stemmerne i stedet til Venstre???? Radikale og Enhedslisten fik Imamerne til at forlange at muhammedanerne skulle stemme på Radikale og Enhedslisten…..Jeg beklager dybt, men kræmmersjælen er en af Danskernes dårligste Folkekarakter, og går vi til grunde som Nation? Jamen så har vi selv fortjent det. Minus- og jeg undskylder også overfor dem- Dem som har stemt på DF (på trods af DF,s slappe vilje da de havde magtchancen) , Stram Kurs, og Nye Borgerlige. Trods alt. Fortsat god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 31. august 2019 @ 19:12

 11. Jeg kan virkelig ikke døje Lars løgn men mon ikke bare efterfølgeren er endnu værre?

  Kommentar by redneck — 31. august 2019 @ 19:33

 12. Elleman-quisling bliver kun værre

  Kommentar by Træt — 31. august 2019 @ 19:51

 13. Ja, han er en levebrødspolitiker og opportunist. Han stod vagt om konventionerne, til trods for at de fleste kan se at de er fuldstændig utidssvarende og skadelige for Nordeuropa. Det skyldes jo nok at han nødigt ville lægge sig ud med Merkel og Macron og forskertse sine muligheder for en international toppost. Hvor var hans omsorg for det folk der har valgt ham? Han har ikke selvstændige politiske synspunkter, men er bare dygtig til at sno sig og få det maksimale ud af situationen til enhver tid. Nu har skæbnen indhentet ham i sidste ende. Spørgsmålet er om han stadig kan få den toppost han higer efter.

  Kommentar by JC — 31. august 2019 @ 19:57

 14. Hvis jeg har forstået det rigtigt, så er det på Venstres landsmøde i november, at de delegerede vælger ny formand/næstformand (der har været tale om at fremrykke landsmødet, men det er der vel ikke grund til nu hvor formanden er røget ud på røv og albuer)

  Glæd dig kære læser! Det er først nu, at det hele begynder! – Det er nu (lige om lidt) at de skarpslebne knive, for alvor findes frem fra ærmerne hos medlemmerne i partiet Venstre – Lad os læne os behageligt tilbage, og nyde de næste to måneder (frem til landsmødet) hvor vi vil bevidne et grufuldt blodbad i kampen(e) frem til besættelsen af formandsposten.

  Og en ting til, glem alt om Jakob Ellemann-Jensen; han er et fantom opfundet af pressen til lejligheden. Han har ikke en kinamands chance når helvede for alvor bryder løs!

  Kommentar by T. Flodur — 31. august 2019 @ 19:57

 15. Venstre har fyret Marrakechmanden! Desværre alt for sent.

  Kommentar by NotaBene — 31. august 2019 @ 19:57

 16. Jeg hørte nogle journalister udtale, at de fik en klump i halsen da de så Kristian Jensen få tåre i øjnene og knækkede sammen på pressemødet.
  Jeg kunne ikke være mere ligeglad med det paranas, hvor mange ulykker har politikerne ikke bragt på det danske folk og der er mere i vente.
  Marrakesh aftalen er ikke glemt, den ligger stadig som en stinkende hundelort på dørtrinnet.

  Nu peger det i retning af at det skulle blive Jakob Ellemann som bliver den nye formand. Mon han kan ryste sin fars arv af sig nå han sætter sig i stolen.

  Kommentar by Jan huus — 31. august 2019 @ 20:03

 17. Ingen tvivl om at man ryger hurtigt til tops i politik, hvis man er søn/datter af en kendt politiker, som Karen og Jacob jo er. Nepotismen trives i bedste velgående på christiansborg.

  Kommentar by JC — 31. august 2019 @ 20:18

 18. > 9 19.09

  Det bliver vist svært for så uvederhæftig person at få et job, hvis det ikke er indenfor politik. Måske som kælepanda i dobbeltsengen hos Elendighedslisten …?

  Kommentar by NotaBene — 31. august 2019 @ 20:23

 19. Anna Libak: Fuldstændig korrekt i forhold til Lars Løkke Rasmussen. Alle de fejl du peger på, som han har begået er korrekte. Men der hvor det største problem er, er på indvandrings-området. Det tyder på, at det stadig skal være Inger Støjberg, der er Venstres primus motor i forhold til dette problem, og hvem skulle det da ellers være? Jakob Ellemann ved man ikke hvor man har i forhold til denne problematik. Hans fædrende ophav er næppe helt ligegyldig. Jakob fremstår foreløbig, på dette område, som en vatpik, et skvat under dårlig indflydelse af hans far, Uffemanden, der skred helt ud til venstre og helt ud af dansk politik, en som ingen gider høre på, efter Muhammad-krisen.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 31. august 2019 @ 20:26

 20. Godt vi slap for Lars Ulykke—- han sagde for et par år siden: Jeg ser ikke noget problem med islam. Den lille fede fyr, jeg kan ikke holde ud bare at se ham. Og Jacob Ellemann er heller ikke af det gode.

  Kommentar by IES — 31. august 2019 @ 20:35

 21. Michael Unna 19:12

  Uffemanden sagde jo netop det omvendte i 1992, da Kongeriget Danmark havde stemt nej til (at joine) Maastricht og havde slået (beat) Tyskland i EM i fodbold:

  If you cant join ‘em, beat them, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 31. august 2019 @ 20:51

 22. Først magten og derefter må der formuleres en politik, der passer til magten. Det passer præcist på Lars Løkke Rasmussen, en dygtig, velbegavet og velformuleret politiker, der til gengæld manglede det visionære overblik, specielt på problemet med den uhæmmede indvandring af muhammedanere til Danmark. Jakob Ellemann Jensen er et fuldstændig håbløst alternativ til Lars Løkke Rasmussen. Bliver han valgt til formand for Venstre, vil partiet med usvigelig sikkerhed gå tilbage ved næste folketingsvalg.

  Kommentar by Svend Gønge Borg — 31. august 2019 @ 21:02

 23. *

  Hvis der er et enkelt råddent æble i en tønde med ellers gode æbler, kan man redde indholdet ved straks at fjerne det dårlige æble. Problemet er at Chrborg af i dag er som en tønde hvor alle æblerne, med ganske enkelte undtagelser, er gennemtrængte af mug, skimmel og råddenskab. Måske er der stadig en pæn skræl på den side af æblet der vises frem, men inden i kan æblet stadig være ormædt. Og er politikerne ikke som giftige æbler, er de uduelige, fjollede og evnesvage. Rekrutterings-systemet m.m. er afsporet, og dermed er demokratiet afsporet.

  Se dog hvordan mafia-borgen er blevet alles fjende, hele det danske folks fjende! Kun politikerne selv, nogle journalister og industri-folk mv. nyder godt af den forbryderiske og forræderiske politik. Alle andre taber på den, og kan nårsomhelst blive ramt af overgreb, svinestreger, nedskæringer, jobtab, familietragedier, uretfærdigheder, sygdomme, hospitalsskandaler og en lang række forbrydelser, som er orkestreret og iscenesat af politikerne. Begynder man at analysere på modgang, kan det være at man selv er skyld i den, men oftest vil det vise sig at modgangen, ulykken eller den forbrydelse man er blevet ramt af, kan spores tilbage til lovgivningen, systemet, magtmisbrug, politiske svigt og svinestreger eller lignende. (f.eks. hænger rekord-tallene for skilsmisser meget sammen med lovgivningen, familiepolitikken og mediers løgnekampagner m.m.) Måske er man ikke ramt endnu, men det kan ske nårsomhelst, og fremover vil millioner af danskere komme til at mærke konsekvenserne af mafia-borgens udskejelser. Direkte eller indirekte vil næsten alle blive ramt.

  Vi vil få det ligesom svenskerne som nu undertrykkes, tyranniseres og terroriseres på alle mulige måder. Både af deres kommunist og feminist regering og af migranterne/asylanterne. Sverige i dag er en nation hvor et massemord/folkemord er under udvikling. Et land som på få år er omdannet til en galeanstalt, en slagmark og et rædselskabinet.

  Læs selv om de horrible forhold få km fra København.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. august 2019 @ 21:28

 24. Anna Libak har ret i sin karakteristik/kritik af Løkke.

  Når støvet har lagt sig, bliver historiens dom over Løkke sandsynligvis, at han repræsenterede slingrekurs med en fast hånd på rattet.

  Til allersidst under valgkampen til folketingsvalget grundlovsdag 2019 forsøgte han at forvandle Venstre til et slags Socialdemokratiet 2.0, blot uden højere skatter. Uden at konsultere folketingsgruppen eller baglandet i Venstre. Hvilken populist! Hvilken borgerlig-liberal bedrager!

  Det bedste for Venstre ville i øvrigt være en opsplitning i et liberalt og nationaltkonservativt parti.

  Det liberale parti kunne så udleve alle deres fantasier om at fjerne EU-forbeholdene (EU-hær og euro i stedet for kroner) og gøre Danmark til en multikulturelt og -etnisk region i et føderalt EU.

  Det nationaltkonservative parti kunne besinde sig på danske værdier og samarbejde med resten af det borgerlige Danmark.

  Kommentar by np — 31. august 2019 @ 21:38

 25. # Gønge Borg 21.o2

  Mange fra de gamle partier roser Lars Quisling i høje toner, og kalder ham dygtig, velbegavet, velformuleret, visionær, af et stort format osv. Og de takker ham hjerteligt for hans store “fortjenester” som minister.

  Men ærlig talt, manden har været et stort blålys, en stor hykler, en stor pralhans, en stor skadevolder, en stor ulykke for tusinder af danskere.

  Hvis han er dygtig og velbegavet, hvorfor har han så ført en så kortsynet, landsskadelig og asocial politik? Det kræver da ikke megen intelligens at forstå at masseindvandring, afrikanisering og islamisering hurtigt kan føre til skrækkelige tilstande for danskerne.

  Den beundring visse kredse nærer for Lars Lusk, er vist uden grund og temmelig malplaceret. Lars har et fint snakketøj, men dermed er vel alting sagt. Og selv begavet snak er intet værd, hvis al moral og fornuft er fraværende.

  Efter min mening minder Lars alt for meget om den usle og feminiserede Löfven i Sverige.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. august 2019 @ 21:46

 26. Det værste ved Lars L.S. er nok den store uærlighed og løgnagtighed der præger mange af hans udtalelser gennem årene.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. august 2019 @ 21:53

 27. Lars L.R.

  Kommentar by Ole Jensen — 31. august 2019 @ 21:53

 28. Sikkert far Elleman der havde en finger med i spillet. Del og hersk, blev til split og hersk.

  Kommentar by kratos — 31. august 2019 @ 22:23

 29. Jeg har, bedst muligt, fulgt med i MSMs fremstillinger af Lars Løkke Landsforræders “gode” og dårlige efterladenskaber. Men ikke e´n eneste gang har nogen nævnt Marrakech-underskriften med bare e´t eneste ord!
  – end skønt alle som en længst har (/påbegyndt) underkastet sig medie-afsnittets censurklausuler.
  Derfor har jeg ikke de ringeste forhåbninger til, at noget skulle kunne ændre Venstre stort, for ingen MSM tør åbenbart ytre sig om den førte politik, når det gælder buddene på de nye topfolk i Venstre. Og med den/de som er nævnt som mulige efterfølgere, ser jeg desværre ikke noget nyt i den politiske retning -> det er levebrødspolitikkernes kamp md hinanden det drejer sig om, langt mere end politikkernes kamp for folket.
  Igen og igen lyder det ” vi skal have rettet op, så vi kan vinde valget næste gang/få stemmerne tilbage/få flere stemmer. IKKE et ord om HVAD vælgerne forventer, af dem de vælger, til at varetage danskernes interesser og forvaltningen af den skatteindbetalte statskasse.

  MSM kunne fint have taget underskriften af FNs Migrant Pagt op, sammen med alt det andet de nævner, men nu, som i 2018 og under valgkampen, er alle MSM lukkede som østers/koranklodser/betoneret kemiaffald hvad dette gælder, endskønt det meget snart vil få indflydelse på ALT hvad der skal besluttes for det danske folk af politikkerne.

  Mit håb er, at meget mere vælter/krakelerer inden for kort tid, så Hr og Fru Danmark kan nå, at blive sparket ud af MSM-hypnosen inden næste valg.

  Stem SK/NB og forlang MSM ud af mediestøtte og Danmark fri for islam!

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2019 @ 22:27

 30. Gider ikke læse jere andre indlæg, da jeg har fundet svarene på hvordan Danmark skal forholde sig til de 179 psykopater på åndssvageborgen. De har alle gjort sig skyldige i et eklatant brud på moseloven, grundloven og valgbarhedsloven, da de alle er kriminelle løgnere, hvilket jeg kan bevise øjeblikkeligt

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:31

 31. De danskere som stemte på de forskellige partier, kan sikkert godt forstå, at de har deltaget i og understøttet løgnen om, at danskerne kun udgør 0 af stemmerne i folketingssalen ved at aaceptere og forestille sig at resultatet er realistisk, da de selv er løgnere allesammen

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:34

 32. Det står tindrende og lysende klart for enhver, at det er svært at stemme i Danmark, da man åbenbart anvender den omvendte kors-lov, hvor det at sætte et kryds på en stemmeseddel øjeblikkeligt konverteres til det modsatte, nemlig at man principielt har stemt på det modsatte, dvs alle de partier man egentlig ikke havde tænkt sig at stemme på, da man satte krydset udfor det parti man nu gjorde, og ikke alle de andre. Det er sådan det er at stemme i Danmark og det er dels forkert og dels ulovligt, det er ikke derfor man stemmer og det overskrider straks en lang række moralske løgne og overskrider vores kodeks for hvordan vi skal omgås løgnen i henhold til vores kristne tro

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:38

 33. Ole Jensen — 31. august 2019 @ 21:46 :

  Jeg henviser blot lige til mine kommentarer, om VRs infiltrering ud i ALLE de genvalgt partier.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2019 @ 22:39

 34. Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:31:

  Minus Nye Borgerlige!

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2019 @ 22:41

 35. “.. lang række moralske løgne ..” ovenfor, skulle være: “.. lang række moralske love ..”

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:41

 36. 22:41 Ja, formoder man kan regne dem skyldfri, såfremt de ikke har udtrykt sig usandfærdigt om vores fjender, muslimerne og de øvrige invasorer

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:43

 37. Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:38:

  Se 33 -mit svar til Ole Jensen

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2019 @ 22:45

 38. Nye Borgerlige således foreløbig fraregnet, har de alle løjet overfor vælgerne, dels om hvad vi vælgerne har stemt og dels har de ikke overholdt loven om, hvad de altid skal gøre, som de hele tiden har sagt var nødvendigt og derfor er de alle diskvalificerede, da de brød de vigtigste love

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:47

 39. Det står klart for alle at jeg nu har spillet en dronning, som er et Q, et spørgsmål, som i har et A et answer = svar til – dvs et Es at give mig på: nemlig hvilken lov de alle har brudt bortset fra Nye Borgerlige, som ikke har brudt den endnu?

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 22:49

 40. Hvor er Inger Støjberg
  Der skal vidst vær venstremøde i Herning snart. Og det er lige her Inger Støjberg står stærkt.
  Godt nok vender pilene mod Ellemann, med Inger Støjberg har mange personlig stemmer der. Så vi ser.

  Kommentar by Charles Nielsen — 31. august 2019 @ 22:59

 41. Det er klart at Charles Nielsen ikke har svaret, men i skal til at finde det, fordi nu skal perkerne altså i krig med danskerne

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 23:01

 42. Carstens kone bruger vidst igen den forkerte forkortelse VR om de radigale

  Kommentar by Træt — 31. august 2019 @ 23:05

 43. Som jeg kan se det, værner NB om Grundloven og vil med alle midler agere derudfra, for danskerne.

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2019 @ 23:05

 44. Det nytter ikke noget at danskerne benytter sig af deres ikke så smarte logik, kaldet antifakta når de henvender sig til hinanden og har de ikke fakta, så har de nok de sædvanlige anti-fakta, nemlig dem de altid fremturer med inde på sindssygeborgen

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 23:06

 45. Der ER en rød tråd i Lars Løkke Rasmussens tilsyneladende selvmodsigende udmeldinger. Den er føderalistisk og handler om Det Europæiske Projekt. Dér findes også forklaringen på hans iver efter at fastholde magten langt ud i det tilsyneladende absurde. Løkke tror, at der skal ske store ting i de kommende år, og at det derfor var pinedød nødvendigt, at han var ved roret. Nu bliver hans indsats fra en mere ydmyg position. Men hans kamp fortsætter.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. august 2019 @ 23:08

 46. Træt — 31. august 2019 @ 23:05

  Jeg er ikke Carstens kone!!!

  men du har ret i, at jeg i 33 var for fummelfingret i farten.
  De fleste her må dog efterhånden kende mine småfejl, men må man da også erkende sine egne ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2019 @ 23:10

 47. 23:05 Jeg formoder at det var jeres bedste svar, at de har brudt grundloven, det har de da sikkert, men de har først og fremmest brudt den aftale- og konventionslov de hele tiden taler om, de ikke kan bryde, da de alle har undladt at indbetale de korrekte beløb på deres forsvarsbudgetter, som de skal ifølge Atlantpagten, hvor danskerne blot betaler deres skat, regner med at alt så går efter bogen, og at de har overholdt konventionen om at betale 2%, som de nu ved er konventionen vedrørende vores vigtigste traktat, nemlig forsvarsalliancens budgetkrav efter at Trump på det grundlag mindede danskerne om, at de havde mistet forsvaret af et kontinent på dette grundlag gennem en telefonsamtale med statsforræderiksen Mette og dette er forkert, da vores Grønland altid har været vores vigtigste skat og vigtigste grund til at være medlem at USA’s alliance

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 23:12

 48. 23:12 “.. at USA’s ..” skulle være: “.. af USA’s ..”

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 23:15

 49. Alle i folketinget er derfor løgnere og en løgner vil altid være en løgner, og de kan aldrig trække deres løgn tilbage. Det ved alle danskere også godt når de stemmer på de gamle partier, derfor er det kun løgnere som har stemt på løgnere og det er løgn, da ikke alle danskere er løgnere. Jeg har stemt på Rasmus, men de har åbenbart trukket Søren der blev stukket i hjertet’s stemme fra, da han var ked af det og ikke stemte, hvorefter stemmen gik til fjenderne på borgen, som altid lyver og det danske folks 1.8 stemmer rundede borgen flot ned til 0 stemmer til de ærlige danskere, som stemte på Rasmus, da de vidste han var den eneste som ikke løj, og som de derfor har stemt på

  Danskerne skal totalt have 179 stemmer, da de er danskerne og ejer landet, og er blevet løjet deres land fra dem, og det er løgn at en løgn er sand, og derfor har de tabt, og vi har vundet, og så er den ikke meget længere, men jeg kan selvfølgelig gøre den meget meget længere, hvis der er nogen, der er uenige

  Kommentar by Cat Girl — 31. august 2019 @ 23:20

 50. En sammenlægning af DRV, V og de højrøvede radikale i LA, ville være det mest ærlige overfor vælgerne. Der er jo alligevel ingen husmænd tilbage i Danmark.

  Kommentar by Tilfældig — 31. august 2019 @ 23:53

 51. Svinepesten er heldigvis ved at få aflivet landsforræderne fra venstre som ikke har lavet andet end at rage danskerne skattekroner til sig, derudover er de også medskyldige i mord, voldtægter og overfald på danskere begået af udenlandske terrorister.
  For Danmark og vores efterkommeres skyld må vi håbe at svinepesten får ædt alle landsforræderne fra Venstre.

  Kommentar by Piphans — 31. august 2019 @ 23:59

 52. Alle der har forbindelse til løgnerne og de fremmede fjender fra den psykopatiske morderiske internationale kommunisme, sadisme og socialisme, nazisme, liberalisme, neo-konservatisme, internationalisme, globalisme, konservatisme, som ikke er højre, men venstre, ligesom de sidste forrædere er derfor alle satanister, totalitarister, pædofile, homoseksuelle, fascister, monopolister, monarkister, trotskister, racister, bureaukratister, dybe statister, demokratister, kabukister, jihadister, løgnister, islamister, muslimister, vensterefløjsister, islam-medlem-ister, gangster-ister, big gang-ister, ateister og mange andre dårlige løgnagtige medlemmer af en løgn-ismer, transhumanisme, og mange andre krigeismer og anti-menneskeismer

  Dette agter jeg at fortælle til både Gud og Hr John og afventer kavalleriet

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 00:12

 53. Alle disse løgnere er landsforvist og kan aftræde straks og meddele deres afsked til det danske folk, da de løj og ikke overholdt konventionerne

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 00:21

 54. 00:29 Aha (?) Skal jeg konkludere et eller andet ud fra det du skriver? Hvorfor er kavalleriet os?

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 00:39

 55. 00:50 Nej, diskussionen er jo her og er offentlig, så alle kan deltage og høre alle indlæg. Bare skriv her :)

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 00:54

 56. Føj for en gang Hykleri, at se de selvfede levebrødspolitikere stå og græde SNOT over, at løgeren LarsLORT endelig ikke kunne finde rundt i sine egne løgne&historier.

  Håber virkelig han trækker sin klan med sig af hyklere,personificeret
  i JanEJørgensen, føj for S….

  Alle frygtede de hvordan det skulle gå for Venstre og deres taburet,
  Kraftædemig ikke et ord om danskerne og Danmark, kun hvor nøddigt det hele kunne blive for V og dem selv, hvis taburetten den røg!
  Alt i dansk parlamentarisme i dag handler om kolbøtterne selv! Mig mig mig mig mig og min taburet!

  Kun fordi de selv skaber det system der gør at de kan sidde til evig
  tid, uden konsekvenser!

  Det parlamentariske system skriger på at blive revet helt ned! også bygget op igen, så det tjener danskerne&Danmark. Ikke omvendt som vi ser det i dag. Fedt med et oprør i sumpen!
  Godt skriv af Libak.
  P.

  Kommentar by Piotr — 1. september 2019 @ 01:30

 57. Kommer der ikke snart en der kan følge Cat Girl tilbage til afdelingen ?

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 01:30

 58. Hvem der leder Venstre er mig ligegyldigt. Det bekymrende er at fladpanderne sikkert stemmer på Venstre igen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. september 2019 @ 01:34

 59. Det stikker da helt af med et loonie sprog som muligvis kun pokemon jægere forstår

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 01:40

 60. # Carstens har ret i at vores medier ligner EEN STOR SAMMENSVÆRGELSE. De omtaler Venstre som var det et hæderkronet parti med en dygtig, dygtig og fortjenstfuld afgående formand, der fortjener ros og anerkendelse for sit årelange arbejde “for Danmarks sag”. Ha ha ha og bla-bla-bla.

  Det eneste Lars L. Rasmussen har bestræbt sig på er sin egen fortjeneste i kroner og øre. De tredive sølvpenge og guldkalven har længe været hans største og eneste interesse.

  Når medierne ikke nævner Marokko-pagten, Danmarks dødsattest, med eet ord, har både DR og papiraviserne afsløret sig selv som politikernes sleske tjenere og det danske folks fjender.

  Når de ikke nævner at LLR har blod på hænderne, tøjet og skoene, efter sine sundheds-“reformer” og sin støtte til Danmarks besættelse af krævende, utaknemmelige, omkostningstunge, voldelige, fanatiske, fjendtlige og kriminelle horder af kulturfremmede afrikanere og arabere……. viser medierne at deres journalister er en samling røde og korrupte fascister.

  At fedte for magthaverne, at træde sandheden og det danske folk under fode, at medvirke til Danmarks ruin og ødelæggelse og danskernes etniske udrensning, det er hvad medierne står for i dag. De er fulde af underholdning, der kan aflede opmærksomheden fra det væsentlige og afgørende, den kommunistiske familiepolitik, den snigende besættelse, folkeudskiftningen, velfærdstabene, lukningen af skoler, hospitaler og skadestuer, utallige andre forringelser…… og den hastigt voksende kriminalitet.

  Valget her i 2O19 vil ikke hjælpe danskerne. Men gik alt ærligt til, eller blev der manipuleret?? Ved næste valg bør internationale observatører tilkaldes.

  Men til den tid kan alt være for sent. For hvis danskerne også vil sove de næste fire år, kan det næppe forhindres at København, Odense, Ålborg og Århus bliver krigszoner ligesom Malmø.

  Sandheden er jo at flertallet på Christiansborg arbejder på at Danmark skal blive Sverige nr. 2. Man lader indvandringen af “berigere” fortsætte, selvom den bliver en større og større trussel mod alle almindelige danskere.

  Se Snaphanen, den korte avis, 24nyt.dk, document.dk og black pigeon om de allerede meget uhyggelige tilstande i Danmark og Europa.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. september 2019 @ 02:05

 61. .

  Udvidet udgave

  # Carstens har ret i at vores medier ligner EEN STOR SAMMENSVÆRGELSE. De omtaler Venstre som var det et hæderkronet parti med en dygtig, dygtig og fortjenstfuld afgående formand, der fortjener ros og anerkendelse for sit årelange arbejde “for Danmarks sag”. Ha ha ha og bla-bla-bla.

  Det eneste Lars L. Rasmussen har bestræbt sig på er sin egen fortjeneste i kroner og øre. De tredive sølvpenge og guldkalven har længe været hans største og eneste interesse.

  Når medierne ikke nævner Marokko-pagten, Danmarks dødsattest, med eet ord, har både DR og papiraviserne afsløret sig selv som politikernes sleske tjenere og det danske folks fjender.

  Når de ikke nævner at LLR har blod på hænderne, tøjet og skoene, efter sine sundheds-“reformer” og sin støtte til Danmarks besættelse af krævende, utaknemmelige, omkostningstunge, voldelige, fanatiske, fjendtlige og kriminelle horder af kulturfremmede afrikanere og arabere……. viser medierne at deres journalister er en samling røde og korrupte fascister.

  Når medierne IKKE omtaler og analyserer hvor groft “systemet” udnytter, udplyndrer, undertrykker, diskriminerer og tyranniserer de danske familier, med utallige tragedier til følge – men bruger deres sendetider og avissider på store, langvarige og tåbelige løgnekampagner om “racisme”, ligestilling, kvindekamp, co2-nonsens, “berigelse”, mangel på arbejdskraft og faldende kriminalitet osv., viser journalisternes/ redaktørernes flertal jo tydeligt deres foragt for deres eget folk og fædreland.

  At fedte for magthaverne, at træde sandheden og det danske folk under fode, at medvirke til Danmarks ruin og ødelæggelse og danskernes etniske udrensning, det er hvad medierne står for i dag. De er fulde af underholdning, der kan aflede opmærksomheden fra det væsentlige og afgørende, den kommunistiske familiepolitik, den snigende besættelse, folkeudskiftningen, velfærdstabene, lukningen af skoler, hospitaler og skadestuer osv., utallige andre forringelser…… og den hastigt voksende kriminalitet.

  Valget her i 2O19 vil ikke hjælpe danskerne. Men gik alt ærligt til, eller blev der manipuleret?? Ved næste valg bør internationale observatører tilkaldes.

  Men til den tid kan alt være for sent. For hvis danskerne også vil sove de næste fire år, hvis flertallet af vælgere vil blive ved med at agere som stemmekvæg, kan det næppe forhindres at København, Odense, Ålborg og Århus bliver krigszoner ligesom Malmø.

  Sandheden er jo at flertallet på Christiansborg arbejder på at Danmark skal blive Sverige nr. 2. Man lader indvandringen af “berigere” fortsætte, selvom den bliver en større og større trussel mod alle almindelige danskere.

  Se Snaphanen, den korte avis, 24nyt.dk, document.dk og Black Pigeon om de allerede meget uhyggelige og blodige tilstande i Danmark, Sverige og Europa.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 1. september 2019 @ 02:39

 62. Altså hør nu her i snothoveder. Jeg har registreret at der er 9 bomber der har sprunget op i luften de sidste 6 måneder, og jeg har ikke tænkt mig at sprænge i luften, selvom i idioter muligvis har

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 02:59

 63. Der er ikke kun under 2% som har stemt på den eneste som ikke løj, lad nu være med at være idioter, vi vil gerne tælle efter

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 03:05

 64. Tøsebørn burde ikke være oppe så sent uden opsyn

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 03:11

 65. 03:11 Nu spurgte jeg helt tilfældigvis om målingerne på solindstrålingen’s ind- og udstråling via satellitterne, da jeg skrev med the Guardians læsere og eksperter på deres klimasider, da vi diskuterede klimakatastrofen elle hvad vi skal kalde den, for længe siden, og det viser sig søreme at det spurgte en hvis hr Einstein også om en gang, hører jeg lige her på Lord Monckton, og det viser sig at klimaspørgsmålet er en lang løgn, som vist drejer sig netop om dette, så jeg tror jeg ved, hvem der lyver, og hvem som ikke gør, i kan jo selv høre på infowars, hvad i får ud af dette:

  https
  :
  /
  /
  assets
  .
  infowarsmedia
  .
  com
  /videos/1bb607d3-a49b-43a0-9d3b-6aa0ebcecea5.mp4

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 03:30

 66. Det er muligt du har registreret 9 bombespænngninger hvoraf ingen har medført tab af meneskeskeliv.
  Hvad tror du så det går ud på ?
  Kriminelle gør det for at lægge pres på et i forvejen underfinancieret dansk politi så de får mere ro til deres aktiviteter
  Det er sikkert for svært at forstå for en præmenstruel teenager der burde ligge og sove med hænderne over dynen og eller koncentrere sig om lektier

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 03:35

 67. 03:35 Nu er jeg hverken det ene eller det andet, som du har gang i, men nok både ældre og tilsyneladende en del mere begavet end dig, og alt dit lort Per dum i hovedet. Jeg kender jeres logik, men en løgner er en løgner, og jeg vil bare gerne vide, hvordan jeres antibombe ser ud og hvad jeres anti-løsning nu er på problemet, som i ikke vil løse, men kalde pres på politiet, men jeg kalder det terror

  Og da koranen skriver at den skal regere med terror og dens proselyttere er enige og hele tiden terroriserer os i 50 år i træk, sammen med snotvenstreflokken Per, så er det jer der lyver, kære dumrian.

  Vi vil gerne vide hvor den næste bombe sprænger og hvornår

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 03:43

 68. Det behøver du ikke at vide for den har du selv lige udløst din lille selvmordsbomber

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 03:51

 69. 03:51 Det kan jeg ikke se, men i din særlige anti-logik, vil du gerne skrive dine særlige anti-fakta og de er forkerte, så du kan altså ikke løse problemet, men jeg kan sagtens løse det, kære ven

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 03:53

 70. Jamen held og lykke og skrub så i seng

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 03:55

 71. 03:55 Skrub du bare ned til antifa

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 03:57

 72. Aner ikke hvad det er og vil helst ikke vide det hvis det bare har den mindste tilknytning til dig ;-)

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 04:02

 73. 4:02 Nej, du har den særlige ikke-viden, som i antifa er eksperter i at have, det er det vi andre kalder løgn og snot

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 04:05

 74. Jeg har sjældent været så kongeligt underholdt af et freakshow
  God nat

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 04:13

 75. 4:13 Du er den største taber i Danmark, Per, og det siger en hel del

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 04:16

 76. Mange danskere følger ikke-måden at løse problemerne på, som de altid har fulgt ved at anvende anti-fakta til at argumentere for, hvorfor vi ikke skal løse indlysende problemer, som Skt Glistrup (PBUH) har givet jer løsningerne på for længst, så der er ingen dårlige-gode-anti-undskyldninger eller andet, som i kan bruge til ikke at komme med løsningerne og se at implementere dem, inden vi alle sprænger i luften, og har det anti-godt og er anti-lykkelige

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 04:32

 77. Det tar´jeg som et kompliment fra en der er storsindet nok til at erkende sit nederlag men dog fik en rigtig flot 2. plads
  Tillykke

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 04:39

 78. 04:39 En flot anti-førsteplads til den retarderede venstresnotfløj

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 04:44

 79. En smule ros skal du ha´da du rent sprogmæssigt har flyttet dig fra vuggestue niveau til at komme i betragtning til en børnehaveplads

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 1. september 2019 @ 04:58

 80. 04:58 Per, du kan sidde og flette anti-sætninger sammen til verdens ende, men det ændrer ikke på, at du er et sludrehovede uden hjerne

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 05:01

 81. Som alle kan høre, taler Per, andsk, da han er fra andedam, som er det særlige hul andskerne kan overskue af planeten, som HC Andersen And også beskrev i sine historier, bl.a. kejsernes nye klæder og andre gode andske æventyr

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 05:13

 82. 12) Ja hvis han er som sin far så bliver Ellemann værre. Mit indtryk er han er en Radikal i Venstreklæder (men hvad hans far angår, så kan klæderne vist være ligegyldige). Det kan være hip som hap med Venstre, bortset fra Inger Støjberg, som burde melde sig ud og ind i DF. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. september 2019 @ 07:13

 83. Æblet falder ikke langt fra stammen. Og jeg vil vædde en kasse øl på at det viser sig at Jakob kan være mindst lige så nederdrægtig og ødelæggende som hans far.
  @Ole Jensen
  Har du et link til Nodrisk kriminal Reportage,som du skrev om sent i forgårs?

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2019 @ 07:39

 84. Sidder i seriøst og diskutere om en rådden, korrupt og forræderisk politiker er bedre end den gamle rådne, korrupte og forræderiske politiker? Tror i seriøst at det regime der har ført os hertil vil kunne gøre det godt igen? Tør i tænke tanken at der ikke er folkestyre og hele scenen omkring “demokratiet” er skuespil fra a->å. At vi bare er tæmmede dyr sat i verden til at holde kæft og betale skatter og acceptere at blive befolkningsudskiftet/folkemyrdet?

  Kommentar by Kim Henriksen — 1. september 2019 @ 07:55

 85. Den bedste passus i tråden er Kim Møllers indledning, som kort og klart resummerer tingenes tilstand.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. september 2019 @ 08:09

 86. @43
  M.S. Carstens: “Som jeg kan se det, værner NB om Grundloven og vil med alle midler agere derudfra, for danskerne.”

  Har du ikke bemærket at NB er endnu et ZOG parti der lefler for jøderne? NB værner ikke om grundloven med alle midler for danskere, hvis det går imod deres jødiske mastere især i USA og Israel! NB er kontrolleret opposition og vil i den kommende år snyde danskerne ligesom DF!

  Kommentar by Kim Henriksen — 1. september 2019 @ 08:09

 87. .

  Trænger kommentarsporet ikke til en vis oprydning eller redigering? Ellers ender det med at ingen gider læse URIASPOSTEN.

  Det her bliver ikke ved med at gå. En Uriaspost uden læsere er jo uden mening.

  Kommentar by TP — 1. september 2019 @ 08:14

 88. TP 08:14 Censur?!?! Hvornår meldte du dig ind i Kommunistpartiet?, forbyd censur, forbyd selvcensur og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. september 2019 @ 08:27

 89. @ Ole Jensen er det denne her: https://detgodasamhallet.com/2019/06/04/ny-rapport-invandring-och-brottslighet-ett-trettioarsperspektiv/ du mente? Set på altid fremragende swebbtv.se via hanen

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2019 @ 08:34

 90. Demokratiet kommer ikke til at løse befolkningsudskiftningen. Hvis demokratiet kunne løse befolkningsudskiftningen havde det gjort det i 2001. Det er os der kommer til at løse befolkningsudskiftningen – på en ikke-voldelig måde, og når tiden er rigtig til det.

  Kommentar by Realisten — 1. september 2019 @ 08:50

 91. Realisten 08:50 hvordan vil du repatriere 650.000 perkersvin på en ikke voldelig måde?

  Tror du, de rejser af sig selv?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 1. september 2019 @ 08:53

 92. #93
  Godt spørgsmål; De må ud på samme måde som alle andre, der er blevet fordrevet. Dvs en blanding af nul penge, chikane, indskrænkning af muligheder, tvangsomvending, sterilisering, indespærring, tvangsarbejde, utvetydige opfordringer og forslag om at skride hurtigt inden- terror, frygt, aflivning, folkedrab.
  Det virkede andre steder, det vil også virke her. Islamistiske besættere i Burma skred tilsidst, jøder i Polen skred, jøder i Rusland skred, islamistiske besættere i Israel skrider tilsidst, islamister i Kina skrider, islamister i Ceylon skrider, og islamister i Danmark vil også skride..
  Og da vi har de værste nassere, vil nul penge hurtigt få de fleste til at skride. Med nulpenge vil vi også få den bonus at en masse nassere af etnisk dansk ophav også vil begynde at arbejde- ren vinderstrategi!

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2019 @ 09:52

 93. Lars Lort er psykopat.
  Dette, ikke blot brugt som det sædvanlige skældsord.
  Han ER psykopat.
  Google definitionen, og man vil kunne sætte tjekmærker ud for samtlige ydre tegn, når den lille hæmningsløse lystløgner holdes op mod denne liste.
  Der er så at sige banko på hele pladen.
  Hvis man som udenforstående, kan acceptere og leve med løgn, svig, usselhed, svigt, griskhed, magtbegær for magtens skyld o.m.m.m. – then by all means:
  Kald ham stor politiker (trods en helt unormalt lille vækst – nogen Helmuth Kohl var han ikke i dén henseende!), strateg, eminent politisk håndværker…ja, sågar statsmand…
  – HVOR, andre steder end i politik, kan man slippe afsted med en så gedigen uvederhæftig fremfærd?
  Hans ord, har aldrig været et ord, – hvis det på nogen måde stod i vejen for ham.
  Og, han var/ er altid rede til, at sige alt, og forsikre om endnu mere, hvis det kan tjene HAM til fordel.
  Lars har u-de-lukkende været der – FOR LARS!
  Hvordan, man kan rose og hylde en sådan personbeskrivelse, og smykke vedkommende med smukke plusord – er en sand gåde.
  Dog – ret skal være ret:
  Eet ord, der jævnligt dukker op om manden –
  》intelligent《 – vil jeg medgive, at der trods alt er fuld og hel dækning for.
  Men lige hér, ligger ogaå første grundforudsætningen for at kunne kaldes EN VIRKELIG SUPER PSYKOPAT.

  Dværgen var – og er – hér ubetinget i særklasse. In a gang of ONE.
  Hvilket ikke er det samme som, at han stod mutters alene med diagnosen.
  Psykopatforvaringen – af nogle kaldet Chr.borg – formeligen vrimler med dem.
  Ingen nævnt – ingen glemt.
  Der var rigtig rigtig mange, der burde følge V-formandens gode eksempel.

  Kommentar by White knight — 1. september 2019 @ 09:59

 94. ..En anden måde at komme af m islamisterne på en økologisk forsvarlig måde, ville være at æde dem. Som en slaskfed flæske floske negerkælling der ville æde de rige, kan vi æde islamisterne- der er til flere vintre m smalhans; vi kan også fodre svin med dem- det er godt for eksporten!..

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2019 @ 10:09

 95. Fed Kurs- æd en islamist

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2019 @ 10:11

 96. Perkerkebab, alibager, halalburger.. får en helt ny mening! Spis din ali

  Kommentar by Hul igennem? — 1. september 2019 @ 10:13

 97. Jan E Jørgensen er ikke venstremand ( dårligt nok mand). Han er kultur- radikal i ordets værste betydning og den mest “politisk korrekte” i Danmark. Han kan ikke tale om indvandring uden at rose alle aspekter..ved han Enhedslisten har ekskluderet en muslim, der ikke vil tage afstand fra sharia!!

  Kommentar by H. Nielsen — 1. september 2019 @ 11:01

 98. >>> 94

  Ved at bruge politi og domstole.

  Kommentar by Realisten — 1. september 2019 @ 13:53

 99. I #30 oplyser Cat Girl at hun “ikke gider læse jere andre indlæg”,
  hvorefter hun i løbet af natten selv har 27 indlæg. Gad vide om hun tror vi andre gider læse hendes indlæg?

  Kommentar by bjarne binee — 1. september 2019 @ 16:27

 100. 16:27 Nu har jeg læst alle indlæg og det er ikke fordi jeg ikke læser dem fremadrettet, men fordi nogen gange kommer jeg med mit eget uden at skele til jeres forgående, da jeg har meget at skrive, på den måde forklarer jeg på forhånd hvorfor mit kan være overlappende

  Fandt i ud af hvordan vi kommer af med perkerne, folketinget og finder bomberne?

  Kommentar by Cat Girl — 1. september 2019 @ 16:42

 101. Venstre er et udpræget levebrødsparti. Uden visioner eller ideer. Uden udsyn og ansvarsfølelse. Et parti for bureaukrater og teknokrater. Marionetter for magthaverne i EU. Lars Løkke var måske nok dygtig som administrator af EU lovgivningen og god til at sno sig i det politiske liv. Men hans kommunalreform nedlagde nærmest udkantsprovinsen. Og hvordan går det med politiet efter de forskellige reformer. Grænsekontrol indførte han kun nødtvungent. Hans største ambition har været at blive opfattet som duks i Berlin og Bruxelles. Han forstår ikke befolkningens modstand mod yderligere muslimsk indvandring. Jacob Ellemann passer godt ind i dette parti. Han virker lige så kulturløs og har lige så lidt føling med græsrøddernes synspunkter som Løkke. Ellemann vil være et yderligere tilbageskridt for partiet.

  Kommentar by JC — 1. september 2019 @ 21:31

 102. Kim Henriksen — 1. september 2019 @ 08:09

  “NB værner ikke om grundloven med alle midler for danskere, hvis det går imod deres jødiske mastere især i USA og Israel! ”

  Direkte link som bevis for påstanden mod NB?

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. september 2019 @ 23:49

 103. Dette link modviser vist til fulde Kim Henriksens/antisemitisternes (islaminficerede?) påstande om jødernes verdensomspændende magt:

  https://da.gatestoneinstitute.org/14799/udslettelsen-kristne-mellemosten

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. september 2019 @ 00:32

 104. Tænk tillige på, hvordan islamisterne nu fordriver jøderne fra Frankrig og hvordan jøderne må ansøge om beskyttende foranstaltninger herhjemme og i særdeleshed på den anden side af sundet:

  https://da.gatestoneinstitute.org/14793/hvidvasker-sverige-antisemitisme

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. september 2019 @ 00:46

 105. #96
  Hårde ord? – måske.
  Karaktermord? – nope.
  Som vi alle har gættet på, blev selv dværgens “allernærmeste” HA!, svindlet.
  Hører vi nu, fra hestens – eller rettere dansemusens mund.
  De aftaler og løfter dværgen udstedte i ’14 til musen i en kælder sort som kul var: Løgn.
  Al snak om, at de skulle dele magten og formandsskabet mellem sig, passede naturligvis ikke. Heller ikke det fastslåede løfte om, at musen skulle “arve hele butikken”.
  Det “passede” lige længe nok til, at skaffe den uhæderlige lille løgner, en ny tur rundt i manegen. Alene, solo.
  Dét kom frem, efter de begge var.. ahemmm “trådt tilbage”.
  K.J. anede således intet, om de planer svindler-dværgen puslede med om et SV samarbejde, før det var blevet fremsat offenligt, af den anden HEL-del af “samarbejdet”.
  So much for: “Du og jeg Krisjan!”
  Deres sortie viste også; at der kan være langt mere format og ære over en danse-mus, end en dværg-elefant i en glas-(ryge)kabine.

  Kommentar by White knight — 2. september 2019 @ 08:13

 106. Venstre var allerede godt inficeret af RV men vælger medlemmerne nu Uffe Ellemann som formand, så er det radigale vanvid da sikret både i S og V.

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. september 2019 @ 18:17

 107. OT
  Jeg har ofte skrevet, at alle genvalgte partier er infiltreret af RV, inkl. DF. Det ses bl.a. i dette link:

  https://nordjyske.dk/plus/rebild/80-aarige-karl-forsoeger-at-raabe-politikere-op-jeg-bliver-ved-med-at-skrive-indtil-de-svarer-mig/57f2bfc1-7a80-4ee0-8b71-2390068d5276

  hvor der står at læse, at RVs Leon Sebbelin igen var blevet borgmester for Rebild Kommune efter valget 2017;
  “Det blev afgjort, efter spidskandidaten fra Dansk Folkeparti, Tommy Degn, sprang fra en aftale med Venstre og Den Sociale Fællesliste og i stedet pegede på Radikale Venstres Leon Sebbelin som borgmester.”

  Kommentar by M.S. Carstens — 3. september 2019 @ 11:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper