10. september 2019

‘Røde Frank’ ansat af DFI: “.. kommer med et stort og bredt engagement i kultur- og samfundsforhold”

Som ung var han militant venstreradikal i omegnen af Antifascistisk Aktion, senere blev han filminstruktør, og vandt sågar en ‘fredspris’. Han har ‘et stort og bredt engagement i kultur- og samfundsforhold’, eufemiserer direktør for Det Danske Filminstitut Claus Ladegaard, der netop har ansat ham som højtbetalt konsulent.

Frank Piasecki Poulsen bliver fra oktober Filminstituttets nye konsulent for Det Danske Filminstitut med ansvar for dokumentarfilm. Fra DFI.dk – Frank Piasecki Poulsen bliver ny konsulent for dokumentarfilm

“Filminstituttets nye konsulent for dokumentarfilm, Frank Piasecki Poulsen, er uddannet på Den Danske Filmskole og har arbejdet som instruktør, manuskriptforfatter og konsulent. …

Direktør på Filminstituttet Claus Ladegaard siger om valget:

‘Frank Piasecki Poulsen er en stærk stemme i dansk film. Han har som instruktør stået bag markante og modige film som ‘Blod i mobilen’ og ‘Guerrilla Girl’, der udspiller sig i nogle af verdens farligste områder, og har derudover lang erfaring i medieverdenen som udvikler, underviser med mere. Frank Piasecki Poulsen kommer med et stort og bredt engagement i kultur- og samfundsforhold, som jeg er sikker på vil komme dansk dokumentarfilm til gavn.’

… Frank Piasecki Poulsen siger:

‘Jeg glæder mig til som konsulent at bidrage til at fastholde og udvikle Danmarks rolle som førende dokumentarfilmnation. Den gode film for mig er den, der gennem et konkret emne åbner for noget universelt og giver forståelse for almenmenneskelige problemstillinger. …”

(Frank Piasecki Poulsen modtager pris i Berlin ifm. ‘Cinema for Peace Gala’, 2011; Foto: Youtube)

Apropos.

“Hun skal bare fise af. Hun er racist og har intet at gøre her.” (Frank Piasecki Poulsen om Pia Kjærsgaards Nørrebro-besøg, 1998)

Oploadet Kl. 17:29 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104083/trackback

23 Comments »

 1. *FRANKÆÆÆH, du fortjener en røvfuld, forbyd islam i Danmark.

  *Citat: Pusher (1995)

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. september 2019 @ 17:32

 2. Okay, den er fra 1996, sorry.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 10. september 2019 @ 17:33

 3. Man skal jo nok ikke forvente en dokumentarfilm om de russiske gulags, og hvorfor og hvordan folk endte op i dem, lige fra den side.

  Kommentar by Kimski — 10. september 2019 @ 17:36

 4. https://ekstrabladet.dk/opinionen/ibenmariazeuthen/kan-en-strid-i-en-bus-virkelig-handle-om-race-etnicitet-eller-religion/7784898

  Når Amina med barnevogn og tre børn mangler plads, kan den danske mor bare vise respekt

  Kommentar by k. m. — 10. september 2019 @ 17:49

 5. Kommentar by k. m. — 10. september 2019 @ 17:49.

  Hvis du tror på bare ét ord af det skrevne, så har du ikke været opmærksom nok. Det dér er et klassisk eksempel på hvordan ‘væmligboerne’ i medierne opfinder historier, så de kan høste sig lidt ekstra-point i ‘virtue’-signalering.
  Langt de fleste af historierne viser sig at være løgn og latin ved nærmere inspektion, som derefter dementeres med en undskyldning skrevet i småt, nederst på side 15 et par dage senere.

  Kommentar by Kimski — 10. september 2019 @ 18:03

 6. Kimski
  Jo da, jeg har tænkt det er løgn, men jeg lagde den op som eksempel.
  Een ting er hvad jeg tror, noget andet er at bevise en påstand

  Kommentar by k. m. — 10. september 2019 @ 18:15

 7. Kommentar by k. m. — 10. september 2019 @ 17:49.

  Enig. Der er ikke antydning af bevis der understøtter historien, hvilket i sig selv er ekstremt mærkeligt, når man tænker på at majoriteten i dag går rundt med et kamera i deres telefon.
  Og at mange i bussen, ifølge Iben Maria Zeuthen selv, blandede sig i diskussionen.
  Folk plejer generelt at være ret oppe på mærkerne, når der er noget der skal filmes nu om dage, og her har vi en fyldt bus, hvor ingen reagerede?

  Nej, sandheden er nok snarere, at Iben-pigen lige skulle have sit daglige emotionelle fix, med en hurtig omgang opmærksomheds-prostituering, da hun hev den historie ud af ærmet.

  Anekdoter kan under de rette omstændigheder være meget interessante og debatskabende, men de er og bliver anekdoter, indtil andet er bevist.

  Kommentar by Kimski — 10. september 2019 @ 18:40

 8. Det sidste de røde har tænkt sig er at overholde menneskerettigheder. Og Lars fadbums Løkke og hele slænget der underskrev marokko-aftalen er landsforrædere af værste slags. Vi bør følge Storbritanien ud af eurokratiets kommunistiske jerngreb. Lad verdensborgerne syde i deres eget fedt i Berlin Cannes og hvor de ellers udstiller deres intellektuelle overlegenhed (ha ha)

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2019 @ 18:49

 9. Kimski
  Om ikke andet kan historien bruges som eksempel på hvor langt DR er parat til at gå

  Kommentar by k. m. — 10. september 2019 @ 19:06

 10. #4

  “Hun havde en barnevogn med. Og tre andre børn”. (sic)

  Altså fire børn i alt. Bare for at få fakta på plads. Iben nævner det sikkert, fordi hun mener, at antallet af børn trumfer alt i denne situation. Kvinden, som i øvrigt står op med sin baby i en slynge, har jo kun ét barn. Læg mærke til, at vi ikke får etniciteten på den stående kvinde. Der kan faktisk være tale om en disputs i bussen, som udelukkkende foregår på arabisk uden en eneste med dansk baggrund, men alligevel bliver sagen drejet over på, hvorvidt man har mindre at have skulle sagt og ikke kan hævde sine rettigheder, hvis man har en anden etnicitet end dansk.

  Man skulle ikke tro, at Iben er journalist. De klart subjektive retoriske spørgsmål er så søgte, at man aldrig er i tvivl om det politiske ståsted. Hun får en enkelt “episode” beskrevet af “Amina” og opstiller derefter en potentiel problematik i Danmark på det yderste af det mandat.

  Jeg tvivler på, at personer med andre etniciteter end dansk ser problemer med at hævde deres ret i Danmark. Det er faktisk min opfattelse af de fleste danskere bøjer af i lignende situationer og opgiver deres ret, for at undgå konflikter. Man skal bare følge med i dagspressen en enkelt dag, for at få utallige eksempler på dette.

  Kommentar by Larsen — 10. september 2019 @ 19:09

 11. Det er et symptom på hvor meget DF egentlig har svigtet os.

  Anti-DF’erne får skatteyderbetalte topposter og vi drukner i muslimsk berigelse.

  Hvad har DF reelt udrettet?

  I 2015 var 11,6% af befolkningen indvandrere eller efterkommere, dette tal er nok 14-15% i dag. Konservativt estimeret er ca. 60% ikke-vestlige, dvs. primært muslimer.
  I 2015-tal giver det ca. 425.000 ikke vestlige (i dag nok min 500.000), hvilket giver 255.000 muslimer (hertil vil komme eventuelle konvertitter) – der er næppe under 300.000 muslimer i Danmark i dag.

  Da DF blev stiftet i 1995 var der ca. 50.000 ikke-vestlige indvandrere og efterkommere – dette
  tal er altså ti-doblet i en periode, hvor DF potentielt har haft endog meget stor indflydelse.

  Hvad skal vi egentlig med Dansk Folkeparti, hvis de ikke kan og vil stoppe befolkningsudskiftningen?

  Vil DF rulle udviklingen tilbage og hjemsende individer der ikke kulturelt er hjemhørende i Danmark?
  Nej, det vil DF ikke, og derfor hører de til på historiens losseplads.

  DF tjener alene sig selv og deres levebrødspolitikere.

  Se gerne befolkningspyramiden på s. 14 og tænk over hvordan det kommer til at påvirke os og muslimernes demografi i Danmark.
  https://www.dst.dk/Site/Dst/Udgivelser/GetPubFile.aspx?id=20703&sid=indv2015

  Kommentar by Polka — 10. september 2019 @ 19:12

 12. Dokumentarer der er styret af en ekstremist…… Det er før set i Europa.

  Kommentar by Gregers — 10. september 2019 @ 19:26

 13. Endnu engang ansætter de røde en rød så de er sikre på at linjen bliver holdt.

  Skal den slags stillinger ikke slå op et eller andet offentligt sted?

  Kommentar by Santor — 10. september 2019 @ 19:36

 14. Man kan allerede mærke at vi har fået en rød kulturminister. Nu skal vennerne til truget og have snablen i. En venstreekstremist var nok trods alt ikke blevet udpeget under Mette Bock. Nu vil vi komme til at se en stribe af film med venstreekstrem slagside. Dem gider publikum nok heller ikke se. Spild af skattekroner.

  Kommentar by JC — 10. september 2019 @ 19:54

 15. Fjern nu bare statsstøtten til film.

  Kommentar by na — 10. september 2019 @ 20:26

 16. I dansk medie og filmsammenhæng kan alt bruges, også ekstremerne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 10. september 2019 @ 20:30

 17. # Polka 19.12

  Jeg har været en del rundt i Danmark, og tror slet, slet ikke på de officielle tal. Så vidt jeg kan se er hver 3. person man møder, fra et afrikansk eller arabisk land. De vrimler overalt, i gaderne, i stormagasinerne, i bankerne, i skolerne, i togene osv. (og hver af dem koster 2OO.OOO kr. om året, i g.snit)

  Ja, hvad skal vi dog med DF?? Partiet er jo ikke andet end varm luft, løgn og bedrag. I de sidste ti-tolv år har DF INTET gjort for at leve op til deres valgløfter. Jeg så en reklame i et blad, hvor Thulesen var at se med et lumsk smil, og så var der teksten “der er så meget vi skal passe på!”….Men Thulesen har da ikke passet på noget som helst. Han har svigtet lønmodtagerne, pensionisterne, de syge og mange andre.
  Den mand er en pjalt, en klovn og en landsforræder. Jeg får kvalme af at se fotos af hans dumme fjæs i DF-reklamer.

  DF er lige så ringe som V, K, S og SF. De har snydt os, og er lige til skraldespanden. Thulesen er “en idiot i politiker-klæder”. Eller har han hele tiden infiltreret DF som en slags kommunistisk 5.kolonne agent?

  Kommentar by TP — 10. september 2019 @ 22:19

 18. Kommentar by Gregers — 10. september 2019 @ 19:26

  Du tænker vel på Joseph Goebbels og filmmanipulatoren Leni Riefenstahl, som bar nazismen frem og ud til alle i den tyske befolkning.

  Ligesom der her i landet har været en lignende overenskomst mellem kommunisterne, socialisterne, medierne, politikerne, om at udbrede den sande lære på alle måder, på alle planer, hvor også manipulation, propaganda og ren løgn og bedrag er den bærende kraft…den sande lære har vundet indpas i snart sagt alle befolkningsdele her i landet…

  På den måde vinder den nye fascisme indpas i Danmark.

  Løgn og bedrag, censur og knægtelse af ytringsfriheden og udbredt forskelsbehandling med dobbelte standarder og lov og ret på retur. Det sker helt åbenlyst og ingen gør noget ved det…for man kan ikke…Danmark er færdig som Danmark!

  Kommentar by Black Watch — 11. september 2019 @ 01:07

 19. Den tidligere EU kommisær var i sin ungdom Mao-ist oprører.

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2019 @ 05:21

 20. (Beklager der er ingen bedre tråd).

  I dag er det præcist 18 års tid siden, jeg i min vildfarelse troede, at det var mig der var paranoid angående hvor modbydelig Islam var. Den vildfarelse blev jeg helbredt for præcist i dag, og fik et afslappet forhold til denne modbydelige religion. Der var ingen bortforklaringer længere i mit sind.- Had din næste som dig selv- blev tydeliggjort af den religion. Hvis jeg husker det sætter jeg lys i vinduet for at mindes ofrene for New York,s massakren. Må denne ondskab dø med tiden. Må vi bekæmpe den. Støt SIAD. God 11 september.

  mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2019 @ 05:26

 21. #11 Polka, og nu tror folk herinde at det bliver anderledes med NB og SK som præcis som med DF er kontrolleret opposition og som underkaster regimet! Hvorfor mon forskellen mellem V og S er minimal og som løgnepressen alligevel forsøger at gør til en stor forskel? Ligesom demokrater og republikanere i USA? Der er ingen forskel. De tjener et regime der er igang med at befolkningsudskifte og folkemyrde den hvide race.

  Kommentar by Allan Nielsen — 11. september 2019 @ 07:45

 22. # 20

  Har du hørt om OT-tråden?

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 08:36

 23. Uwe Max Jensen skriver på sin blog, at den såkaldte kulturminister Joy “sædcontainer” Mogensen har svaret, at hun “ikke har nogen mening” om ansættelsen af den venstreradikale filminstruktør…

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 10:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper