9. september 2019

Mads Kastrup: “Politisk korrekthed og herunder krænkelseskultur er en form for fascisme.”

Mads Kastrup kommenterer seneste angrebsflanke fra det kulturmarxistiske overdrev i Ekstra Bladet – Når de kloge opfører sig som idioter.

“Fra institut for Kunst- og Kulturvidenskab har man udsendt mail, hvor instituttets undervisere blandt andet får besked på, at de bør undgå at sige ’han’ eller ’hun’ til deres studerende.

’Undgå at samle/anråbe de studerende med kønnede betegnelser, såsom: damer/piger eller gutter/drenge,’ skriver institutlederen og studielektoren dertil i mailen.

Institutleder Mette Sandbye udtaler til Uniavisen, at instruksen skyldes, at der mangler retningslinjer for, hvordan man undgår situationer, ’hvor non-binære og transpersoner ikke føler sig inkluderet’, som avisen skriver.

Politisk korrekthed og herunder krænkelseskultur er en form for fascisme. Det ved folk, der er knap så svage i ånd og tanke som institutledere og rektor på Københavns Universitet.

Historie, lærdom og sprog forsøges saneret i en bestræbelse på at skjule virkeligheder, man ikke bryder sig om, eller som individer finder degraderende. Sproget må ikke røbe en virkelighed, der er ubekvem i forhold til, hvordan en gnidningsfri verden skal se ud. …

Man kan være belæst uden at være begavet.

Oploadet Kl. 07:26 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104166/trackback

61 Comments »

 1. Kære Kim,

  Her et OT tip: Akacieparken er Valbys største perkerghetto. Moske det er kulturberigelse.

  Masseslagsmål i nat: Flere er stukket med kniv

  Københavns Politi har natten til mandag afspærret område i Valby efter slagsmål og knivstikkeri.
  Et ukendt antal personer er kommet til skade i et slagsmål i Valby natten til mandag. En eller flere personer er ramt af knivstik.

  – Flere tilskadekomne er bragt til Rigshospitalet. Vi er massivt til stede i området, skriver Københavns Politi i et tweet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. september 2019 @ 07:39

 2. Killer-argumentet i klummen kommer her: “Hvis man vil undgå ’situationer, hvor non-binære og transpersoner ikke føler sig inkluderet’, behandler man dem, som man behandler alle andre. Det vil sige uden at skele til deres seksualitet eller køn, da det ikke har nogen relevans for undervisningen.”

  Det uhyggelige er, at så enkelt kan man faktisk sænke hele denne moderigtige og løstfunderede tænkning.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. september 2019 @ 08:26

 3. Politisk korrekt er et marxistisk begreb. Hvorfor skal socialisme altid kaldes for fascisme når det er så slemt at alle kan se det er forkert.

  Det ødelægger budskabet når alle ved at universiteterne ikke er fascistiske.

  Kommentar by 2pakkerSukker — 9. september 2019 @ 08:31

 4. Københavns Universitet underviser ikke de studerende, de lærde indoktrinere eleverne så de er dummere når de er færdig uddannede end da de startede på KU, der er ikke noget at sige til at de fleste forbliver arbejdsløse DJØFer, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 9. september 2019 @ 08:46

 5. Ekstrabladet skal nu ikke føre sig frem som den politiske korrektheds fjende nummer 1. Avisen har under chefredaktør Madsen selv været den førende ridder af den politiske korrekthed. Især hvad angår invasion af fupflygtninge og u-integrationen.

  Kommentar by JC — 9. september 2019 @ 08:46

 6. Burde man ikke anlægge det såkaldte “armslængdeprincip” overfor den slags idioti?

  Kommentar by redneck — 9. september 2019 @ 08:49

 7. Man må nok heller ikke bruge sin MEDFØDTE intelligens under studierne.
  Det ville jo være ekskluderende.

  Kommentar by Bastardo — 9. september 2019 @ 09:02

 8. – Hvis intelligens da overhovedet KAN være medfødt i vores samfund?

  Kommentar by Bastardo — 9. september 2019 @ 09:03

 9. Det er langt ude, men jeg bliver først rigtig bekymret, når den syge ideologi kommer til skurvogne og omklædningsrum.

  Der er kun to køn. Resten er sociale konstruktioner.

  Kommentar by np — 9. september 2019 @ 09:05

 10. Jaja, danskerne laller videre i deres stressede hverdag, de har så travlt med karrier og FB!

  Alt imens offentlige institutioner finder på flere & flere fascistiske regler/påfund, blot for at tækkes et mindretal socialistiske, feministiske & radigale individer (hens) samt deres tendenser i tiden, indfører vort Regime gerne dette vanvid for personlig vinding skyld(stemmer), samt nye karrier muligheder!

  ps. Poul Madsen, dette intet-køn af en luder/alfons, skriver hvad som helst for Regimet, blot for at bevare Mediestøtten. (ellers var han jo død for længe siden).

  “die dumme dänen” tror kun på det de ser på FB! det er rystende og bliver katastrofalt hvis de vågner i tide!

  Støt SK. Stem Nye Borgerlige. SIAD. Ud af EU/FN. P.

  Kommentar by Piotr — 9. september 2019 @ 09:12

 11. Altså, køn bliver jo til i mødet. Derfor kan ingen mand ‘kirurgisk’ eller på nogen anden måde tilvælge en kvindes lod. Det er umuligt. For han kan ikke ændre mit syn på ham. Det er og forbliver hans vilkår.

  Kvinder har ét vilkår. Mænd et andet. Og det kan ikke forandres. Hverken af skalpeller eller sproghersen.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. september 2019 @ 09:12

 12. Mennesket beskrives som et væsen med højt udviklet hjerne.
  Det vi ser her er måske evolutionen der er ved at nedbryde menneskets opfattelse af videnskab og biologi.

  Tænk på en ornitolog der ser en fugl. Den kan kun beskrives som en “hen” fordi det er krænkende at sige han eller hun.
  Det er jo fuldstændig ødelæggende for menneskets fremtid, hvis alting skal koges ned i en kønsløs sødsuppe.

  Jeg smider måske højtflyvende teorier op i luften, men Mette Sandbye´s henstilling til voksne mennesker på universitet kan ikke kun være politisk funderet. Ligger der en skjult sygdom bag de skøre tanker ?

  Kommentar by k.m. — 9. september 2019 @ 09:18

 13. […] Se også Mads Kastrup: “Politisk korrekthed og herunder krænkelseskultur er en form for fascisme.” […]

  Pingback by ‘Altanpige’ og islamisk knivoffer er en venligbo, der ser racister overalt – Free Speech Blog — 9. september 2019 @ 09:47

 14. Man kunne høre en af de studerende medunderskrivere i 24 Syv morgen. Hun kaldte sig “binær transseksuel” og ville omtales “de” i stedet for “hun.” 24 Syv lå fladt på maven for tossen.

  Kommentar by BB — 9. september 2019 @ 09:50

 15. X-X og X-Y . Basta. Har fungeret ganske fint i temmelig lang tid, og det er faktisk grundlaget for en (endnu)fungerende civilisation. De faa promille hvor naturen/biologien har klokket i det, er og bliver “freaks of nature” . De resterende 115 koen der i den seneste tid er skudt op af jorden som svampe, skulle nok snart erkende at deres “problem” udelukkende har hjemme i deres hoveder, ikke ude i den virkelige verden. Det er og bliver deres PRIVATE anliggende. Der kan anmodes om professionel assistance hvis det kniber. Hold for helvede op med kraeve og forvente forstaaelse for rodet inde i jeres hoveder, for ikke at tale om denne bizarre fastholdelse af en selvbestaltet “ret” til at dominere og ansvarligholde samfundet paa alle leder og kanter! Det er ved at faa det samme sygelige skaer som saa mange ‘ismer og religioner…

  Kommentar by krassisten — 9. september 2019 @ 09:59

 16. Institutluder Mette Sandbye er fascistleder i KKK (Københavns Universitets institut for Kunst-Kvinde-og Kulturvidenskab = statsbetalt politisk korrekt fordummelse)

  Kommentar by A-mad — 9. september 2019 @ 10:04

 17. Man bliver dum af at gå på universitetet, det viser sig gang på gang. Især på KU og RUC. Men det er ikke noget nyt. Allerede på Ludvig Holbergs tid trivedes dumheden, som det på morsom vis anskueliggøres i skuespillet Erasmus Montanus.

  Kommentar by JC — 9. september 2019 @ 10:16

 18. Desværre er jeg tvangsindlagt til at finansiere hele bundtet. Ellers kunne jeg jo ellers være ligeglad med hvad opmærksomhedssyge fjolser går og siger til hinanden.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. september 2019 @ 10:24

 19. Høn, høn, hønsegård.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. september 2019 @ 10:26

 20. .

  Den rødfascistiske ideologi med 25 eller 125 køn er hentet i Sverige. Fornylig var Politiken endda nået op på 1OOO forskellige køn. Det brugte man en forside på plus to fulde sider inde i bladet, hvor en skør feminist fik lov til at udbrede sig om sine stupide og sygelige fantasier.

  Mads Kastrup artikel viser at selv EB ind i mellem har noget der er værd at læse.

  Man kan umiddelbart grine ad den feministiske og sortbrune socialistiske galskab, fordi den er så ekstremt forskruet som den er, men når eftertanken melder sig, er der mere grund til at græde. For det er en galskab som fører til nationers undergang, katastrofer og massedød.

  Sverige har allerede dødsdømt sig selv, iflg. Snaphanen, og vi véd ikke om Danmark overlever. Christiansborg og alle gamle medier arbejder jo på at feminisere, ruinere, afrikanisere og islamisere Danmark.

  Enten kommer der andre boller på suppen, eller Danmark er fortabt.

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 10:29

 21. Selv efter et lang arbejdsliv i byggebranchen, har jeg ikke nerver til blot at nærme mig, dette stykke (brugte)-lokumspapir som benævnes Ekstra Bladet

  Men tak til Kim Møller for at finde de godbidder, som tid efter anden, tilsyneladende, dukker op – Og selvfølgelig også tak til Mads Kastrup for at klappe til det flæbende- og skrydende segment af storbytosser som har den uhørte frækhed at drive vores universiteter!

  Til d ‘ herrer og damer, prorektor, dekaner, institutledere, m. fl. – Føj for helvede hvor skulle I skamme jer!

  Kommentar by T. Flodur — 9. september 2019 @ 10:34

 22. Man lader altså en forsvindende lille procentdel, der ikke kan acceptere sig selv, definere hvad der skal være acceptabelt for det store flertal?

  Man kan jo kun undre sig over at femi-marxismen, der jo er den ideologiske grobund for offer-mentalitets-psykosen og den politiske korrekthed, ikke forlængst er blevet afskaffet som dybt samfundsskadelig, efter at kvinders rettigheder blev sikret ved lov.

  Det her stopper jo aldrig, når selv mennesker med åbenlyse psykiske problemer, der burde være i behandling i stedet, således kan tiltuske sig en højere placering på offer-pyramiden end de i forvejen har, bare de råber højt og længe nok.

  Og hvad stiller vi så op med den ene, der selv-identificerer som en polka-prikket hollandsk træsko med pelsindlæg, når vi inden længe når dertil?

  Kommentar by Kimski — 9. september 2019 @ 10:52

 23. Fascisme er ikke nogen god betegnelse. Tyranni er bedre.
  Jeg hader den dynamik der går på, at så snart minoriteter får anerkendelse og rettigheder går de Pride-amok og skal proppe deres dagsorden ind i alt. Det, der startede som et ydmygt ønske om at kunne rummes i samfundet bliver til et krav om at styre det.
  Et eksempel var Pride paraden i år, hvor nogle virksomheder lavede regnbueprodukter og blev udskammede for ikke at sende provenuet til Pride. Støtten var ikke nok, de ville da også have pengene. Gad vide til hvad egentlig. Koster det noget at være homo?

  Kommentar by Zatopek — 9. september 2019 @ 11:04

 24. KU ligner mere og mere RUC. Det er dog intet nyt. Allerede i min studietid var det en fordel at være medlem af Danmarks Kommunistiske Parti. Enkelte professorer meldte sig dog ud i 1959 i forbindelse med Ungarns opstanden.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. september 2019 @ 11:11

 25. Skulle være 1956.

  Kommentar by Ole Madsen — 9. september 2019 @ 11:14

 26. > Den rødfascistiske ideologi med 25 eller 125 køn er hentet i Sverige

  Faktuelt forkert. Den begyndte i USA og blev første gang “ratificeret” af Canada i form af lovgivning. Sverige er skyld i meget, men i dette tilfælde er de blot ofre for idelogien, ikke ophavsmænd.

  Sverige derimod har været på forkant mht. kønsneutralisering af sproget. Som kun indirekte har forbindelse til situationen omkring “ikke-binære kønsidentiteter”.

  Kommentar by Quark — 9. september 2019 @ 11:41

 27. Vi tager den igen…
  https://youtu.be/uqNbIVbG2R8

  Kommentar by P — 9. september 2019 @ 11:41

 28. Læg mærke til en tråd her, uden de sædvanlige rablerier!! Skønt!

  Er ytringsfriheden stækket…think not!

  Kommentar by Black Watch — 9. september 2019 @ 12:00

 29. Non-binær, er det som at mangle en binyre???

  Seriøst, jeg spørger, fordi jeg ikke fatter hat af dette bizarre cirkus.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. september 2019 @ 12:14

 30. Politiet på Twitter:

  En person er dræbt ved slagsmål i Valby

  I forbindelse med et større slagsmål i nat i Valby er en person dræbt og yderligere tre såret.

  Københavns Politi fik i nat klokken 00.40 en melding om et større slagsmål ved Carl Th. Dreyers Vej i Valby. Her skulle omkring 15 mennesker være oppe og slås og adskillige patruljer blev med det samme afsendt til stedet.

  I forbindelse med slagsmålet er fire personer knivstukket. En 27-årig mand er i den forbindelse afgået ved døden. De pårørende er underrettet. De tre andre er ikke i kritisk tilstand.

  – Vi arbejder ud fra formodningen om, at det er to lokale grupper, der er stødt sammen. På nuværende tidspunkt tyder det ikke på, at det er banderelateret, siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, Brian Belling.

  Kommentar by H.nielsen — 9. september 2019 @ 12:37

 31. Selvfølgelig er det fascisme at forlange at andre SKAL følge deres tåbelige fantasier. Igen, ikke så forskelligt fra andre religiøse idioter.

  Men, man kunne jo skabe totalt forståelse overflow ved selv at opfinde betegnelser som idioterne i deres tåbelige selvforståelse var nødt til at følge. Noget så simpelt som at forlange at blive tiltalt Sir – Deres Højhed( virker bedst hvis man kun er 155 cm ).

  Som oftest er humor og spydigheder den bedste vaccine mod idioter. Man behøver ikke være uforskammet, men bare uforskammet høflig!

  Kommentar by Santor — 9. september 2019 @ 12:49

 32. Når mennesker bruger begrebet non-binær om sig selv, synes jeg man er tæt på en lægefaglig diagnose, hvor et smart ord beskriver en fysisk eller psykisk tilstand.
  Slå evt op under bi-polar og døm selv om der er noget der lapper over

  Kommentar by k.m. — 9. september 2019 @ 12:55

 33. @TP 10:29

  Knivstikkeriet skyldtes vel, at en binær tiltalte en trinær, som om den trinære var en tetranær, og det var så krænkende for den trinære, at den trinære stak den binære ned, så den binære blev til zeronær.

  Kommentar by traveler — 9. september 2019 @ 13:13

 34. @ Henrik Petersen — 9. september 2019 @ 12:14
  Det betyder blot en person der er i tvivl om sit køn efter at have kigget sig mellem benene uden tøj.

  Kommentar by redneck — 9. september 2019 @ 13:14

 35. .

  Mon ikke det vil være klogt hvis danske mænd REVURDERER deres syn på feminister og politiserende kvinder. I tre-fire årtier har naive og godtroende mænd ladet sig trække rundt ved næsen af rødstrømper, kvindesagskvinder og ligestillings-fanatikere. Kvinderne har forlængst opnået ligestilling og positiv særbehandling m.m. Men det er ikke nok, for nu vil de også styre, bestemme og have overmagt. De får aldrig nok.

  Nu er vi også blevet belemret med et ligestillings-ministerium plus diverse rabiate kvindeklubber og politik-kvinder, som året rundt skriger op om at de danske kvinder undertrykkes, er under “glaslofter”, snydes for “kvoter” og slet ikke “tilgodeses” i tilstrækkeligt omfang.

  Og nu er hævnens time inde, mener femi-marxisterne. Mændene har nu undertrykt de danske kvinder uafbrudt i 5OO år, eller er det 2OOO år, så nu er det pay-back time. Læg mærke til hvordan mange feminister foragter og hader mænd, familier, demokrati og nationalstaten/ fædrelandet. Det er vel derfor deres politik går ud på at destruere hele molevitten, ved at skifte civilisation ud med barbari.

  Femi-fascisterne har svækket og destabiliseret hele Vesteuropa, og med Angela Merkel og Ursula Leyen i spidsen er de nu ved at udslette alt med økonomi, fred, sikkerhed og kultur.

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 13:14

 36. Neeeeeej for helvede! – Her troede man at skribenterne havde forstået vinket med vognstangen jf. forrige tråd – Men fandengalemig om ikke denne H. Nielsen (12.37) dukker op med, for denne tråd, fuldkomment ligegyldig pladder – Forhold dig til tråden H. Nielsen; i modsat fald bedes du tie stille!

  Kommentar by T. Flodur — 9. september 2019 @ 13:20

 37. # H. Nielsen: Ja, medierne har selvfølgelig ikke oplyst hvem det er som stak med knive i masseslagsmålet, men det kan vel kun betyde een ting: det var ikke danskere.

  # Quark: Da Sverige ligger tæt på, og da der er mange kontakter hen over Øresund, tror jeg stadig at Sverige er den primære smittekilde hvad angår den feministiske syge.

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 13:23

 38. H.Nielsen er sgu nok Carlo med falsk IDpapir

  Kommentar by k.m. — 9. september 2019 @ 13:25

 39. .

  Sidste bemærkning fra mig i denne omgang: Det kan vel godt være ok med en kommentar til en aktuel begivenhed. Det er vel ikke pladder at orientere om at nu har der igen været kamp og blodsudgydelse i gaderne pga. de radiGALES storimport af somaliere og marokkanere osv.

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 13:28

 40. Er du foedt med “periskop’ er du mand uden er du kvinde.Maskulinum/femininum,eet eller andet sted er der naevnt at 2-5%
  af jordens befolknig har et problem med identiteten,det er der jo i “westens”,lande boedet paa ,med parforholds rettighheder og tolerance fra befolkningerne, men nu vil de 2-5 %v eller hvem der nu styrer dem saette dagsordenen for resten det hoere vist ikke nogen steder hjemme undtagen i “westen”pt totalt ulogiske opfoersel mht, han ,hun, hen vroevl, tidsdsdpilde ,hvis der er flere problemer forplumrer den nutidige dialog totalt emnet

  Kommentar by dunk — 9. september 2019 @ 13:49

 41. KU ligger som bekendt i København og København ligger åbenbart alt for tæt på Sverige. Det kan må og skal være forklaringen på den type akademisk vanvid!
  Der er åbenbart ikke noget mindstemål for evner og begavelse for at blive ansat på endsige institutleder på KU. Der kræves øjensynligt kun de rigtige meninger.

  Kommentar by Den Nervøse — 9. september 2019 @ 14:24

 42. Måske nogen skulle hæve blikket fra deres skridt, til deres studieindsats?

  Kommentar by Hul igennem? — 9. september 2019 @ 14:34

 43. I USA er de meget længere fremme, så bare vent. Disse freaks vil også have fat i de helt små børn, så indoktrineringen bliver maksimal:

  “Drag Queen Story Hour (DQSH) is just what it sounds like—drag queens reading stories to children in libraries, schools, and bookstores. DQSH captures the imagination and play of the gender fluidity of childhood and gives kids glamorous, positive, and unabashedly queer role models.”

  https://www.dragqueenstoryhour.org/

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. september 2019 @ 14:40

 44. Den Nervøse

  Teorierne om gender, queer og non-binary er skabt af amerikanske universitetsfolk. Det er let nok at google.

  Københavns Universitet forsøger at kopiere amerikanske universiteter med sine opfordringer angående behandling af seksuelle minoriteter, hvilket Mads Kastrup også skriver i sit indlæg i Ekstra Bladet.

  LGBT- og “regnbuebevægelsen” er opstået i Californien og er en udløber af den seksuelle frigørelse i 60′ og 70’erne.

  Kommentar by np — 9. september 2019 @ 14:40

 45. ..Eller der kan indføres et nyt studie; Cand. Mag. i Skridtforvirring? Kønsdispersion? Toiletdialektisme? Hvem-slikker-hvems på lægdansk?.. Hvem har dog brug for fremmedsprog eller Sinologi i vore dage, når kulturforsimplingen hersker?

  Kommentar by Hul igennem? — 9. september 2019 @ 14:42

 46. Det er det lort vi betaler til:

  https://kunstogkulturvidenskab.ku.dk/ansatte/?pure=da%2Fpersons%2Fmette-sandbye(22ca5125-b7f1-4d0d-a894-4c814d4740eb)%2Fcv.html

  Kommentar by jrp — 9. september 2019 @ 14:52

 47. Man kan i dag læse på dr.dk at sorte fodboldspillere oplever “stigende racisme” fra tilskuere i England og Italien, trods et årtis stort anlagte antiracismekampagner fra UEFA, FIFA og andre organisationer.
  (Det må være hårdt for staklerne at høre på den slags fis når de kun tjener en sølle million ugentligt på at sparke til en bold.)
  Optrapningen mod racisterne fortsætter med ansigtsscanninger af fans og drakoniske straffe.

  Kommentar by Zatopek — 9. september 2019 @ 14:52

 48. @Kommentar by Black Watch — 9. september 2019 @ 12:00
  Nu skal du ikke glæde dig for tidligt.
  Derudover er jeg langt hen af vejen enig med Mads Kastrup.
  Hvem husker ikke “sagen” med den skønne sang.
  “Den Danske sang er en ung blond pige”
  der åbenbart skulle virke diskriminerende på alle der ikke er unge blondiner

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 9. september 2019 @ 14:52

 49. Her er en ægte bi-polær person. Må jeg præsentere Abradolf Lincler!

  https://www.youtube.com/watch?v=oP3uAtUyjyU

  Enjoy ;)

  Kommentar by Santor — 9. september 2019 @ 16:32

 50. Np

  Ok med andre ord, mener du at København ligger tæt på Californien!
  Jeg må lige konsulterer mit atlas.
  Spøg til side. Dekadence er et klart tegn på en kultur i opløsning, og desværre er det måske der vi er. Vi bliver seksuelt måske for frigjorte og vi mister evnen og lysten til at forsvarer os.

  Kommentar by Den Nervøse — 9. september 2019 @ 16:44

 51. TP skriver:

  > Da Sverige ligger tæt på, og da der er mange kontakter hen over Øresund, tror jeg stadig at Sverige er den primære smittekilde hvad angår den feministiske syge.

  Det giver ikke rigtig nogen mening. Når man lige har oplyst dig om, at du tager fejl, gentager du blot den fejltagelse, som jeg lige har forsøgt at rette op på. Med andre ord tror du stadig, du har ret, selvom fakta taler dig direkte imod.

  (en tendens jeg har lagt mærke til, i øvrigt. Derfor denne lille test om du rent faktisk kan/vil søge at falsificere dine egne overbevisninger – det kan vi så se du ikke kan/vil).

  Kønsidentitetspolitikkens historie er klar, uanset hvad du mener om Sverige.

  Kommentar by Quark — 9. september 2019 @ 16:51

 52. Zatopek 14:52
  Mener du at det er indkomstbestemt hvor meget smitsomt munddiarré man skal finde sig i ?

  “Fis” og lavpandet værkstedshumor er fint nok med mig men lad den dog blive indenfor den brune bodegas fire vægge i et muntert drikkelag og ikke ta´den med ud i en større offentlig forsamling for i en brandert udstille en IQ der måske kunne trænge til en justering eller to.

  Ansigts scanning er primært for at sortere hjernedøde ballademagere fra der kun kommer med det ene for øje at opsøge/starte vold og er med til at en familiefar nok lige tøver med at ta´ sine børn med for at dyrke en oprigtig interesse for fodbold

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 9. september 2019 @ 17:07

 53. Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 13:23.

  Det du nok har oplevet, er konsekvenserne af at svenskerne altid har været væsentligt mere anglofile end danskerne generelt er, (mullet hairdo’s,(svenskerhår), og store dollargrin, bare for at nævne et par eksempler), og derfor var meget tidligere fremme i adapteringen af de mere radikale aspekter af feminismen.
  Men den kommer originalt fra østkyst universiteterne i USA, og udsprang af hippiebevægelsen, efter at denne blev opslugt af progressive marxistiske elementer, der tilsatte den et solid dosis af Marx’s klasseteori, så man kunne skabe splid i samfundets grundsten, familien, og dermed ødelægge samfundet fra bunden.

  “Destroy the Family, You destroy the Nation”, er et citat direkte taget fra Lenin, og det burde faktisk være feminismens læresætning nummer ét, for den har virket over al forventning.

  Kommentar by Kimski — 9. september 2019 @ 17:22

 54. > redneck — 9. september 2019 @ 13:14

  Tusind tak, så blev jeg lidt klogere. Mærkelige ‘personer’ i dette LGBTQRXCVXYZ+ segment.

  Jeg må selv google ‘Kunst og Kulturvidenskab’. Gad vide, om ikke det såkaldte institut er tæt knyttet til ‘Institut for interkulturel og mellemøstlig forståelse’. Eller noget….

  Utroligt, hvad KU tilbyder på humaniora. Ikke at de andre såkaldte universiteter er bedre.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. september 2019 @ 18:01

 55. @42 Hul igennem. Kanske der ikke er saa langt fra skridt til studieindsats naar det kommer til stykket. Meget kunne tyde paa at skridtet befinder sig inde i hovedet for manges vedkommende, navnligt den del af skridtet der peger mod syd naar de kigger mod nord…

  Kommentar by krassisten — 9. september 2019 @ 18:33

 56. .

  Nå, man skal åbenbart have en forhåndstilladelse fra Quark, “np” og fru Carsten, inden man kan tillade sig at tro, tænke eller mene noget. Ellers bliver man af de tre åndelige fyrtårne og sandheds-eksperter opdraget og korrekset, og belært om at man tager fejl, misforstår og er dum osv.

  Jeg har ikke udtalt mig om hvor de skøre fantasier om mange forskellige køn oprindelig opstod for mange år siden, de har sikkert eksisteret i adskellige hoveder i mange lande, men der har ikke været meget i vores medier om tosserne 7OOO km væk, hvorimod tosserne få km fra København har fået en del omtale de senere år. Men Quark må da meget undskylde at jeg ikke lod en komplet historisk oversigt følge med, da jeg tillod mig den frækhed at mene at vores hjemlige feminister nok især har ladet sig inspirere af de svenske køns-marxister. Jeg burde naturligvis have studeret emnet i nogle måneder inden jeg udtalte mig om ad hvilke dunkle veje ideerne var nået til Sverige-Danmark, og det er da for dårligt at jeg ikke tog alle mulige forbehold om at min teori sagtens risikerede at blive pillet fuldstændig fra hinanden, hvis Quark (der selvfølgelig har monopol på den endelige sandhed om alt) fik den analyseret i sit røntgenapparat.

  Til slut skal jeg endnu en gang undskylde og beklage overfor alle kønsforskere, LGBTQXYZÆØ’ere, feminister og rødstrømper samt Quark, at jeg i ungdommelig letsindighed kom til at påstå eller antyde at den feministiske syge var hoppet over Øresund og havde inficeret vores hjemlige feminister. Men der er selvfølgelig slet, slet ikke tilfældet. Det er igen Trumps USA der er skurken. Eller er det canadierne der var de værste?

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 18:49

 57. Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 18:49.
  Rolig nu. ;)
  Det ene udelukker jo så langt fra det andet, specielt i forhold til hvor flittige DR altid har været, (og stadig er), i promoveringen. Og lige hvad dén fisk angår, så den skal såmænd nok have parkeret cyklen på den anden side af sundet, mange flere gange end man lige regner med.

  Kommentar by Kimski — 9. september 2019 @ 19:15

 58. @Per Henrik Rasmussen 17:07
  At sammenligne en neger med en abe er rent barnligt drilleri. Få hvide personer ville blive fornærmet af det samme. Alle ved, at mennesker ikke er aber, det morsomme består faktisk i at negrene bliver sure. Når man er så fantastisk en fodboldspiller at man tjener 1 mil om ugen, så er bananer på banen ikke et problem, der bør fylde. Der er nok få mennesker, der overøses med anerkendelse som fodboldspillere. Til sammenligning er f.eks. politikere langt dårligere betalte og værdsatte og skal lægge ryg til meget kritik og moralisering.

  Kommentar by Zatopek — 9. september 2019 @ 19:51

 59. TP skriver:

  > Nå, man skal åbenbart have en forhåndstilladelse fra Quark, “np” og fru Carsten, inden man kan tillade sig at tro, tænke eller mene noget.

  Suk, altså. Nej, du skal ikke have tilladelse. Men når din viden er utilstrækkelig, og din holdning baseret på induktioner, så er det lidt mystisk at du ikke tager det bare en smule til dig og tænker: hmm, måske var der noget jeg skulle undersøge, skal jeg lige lave en søgning på “Canada gender identity”?

  Som sagt: symtom på en generel tendens.

  TP fortsætter:

  > Men der er selvfølgelig slet, slet ikke tilfældet. Det er igen Trumps USA der er skurken. Eller er det canadierne der var de værste?

  Det er meget spidsfindigt formuleret, det må man give dig. Meget retorisk. Opstillet således at jeg puttes i kasse med Trump-haderne, trods det at du utallige steder herinde har kunnet læse hvad jeg mener om Trump-hadere.

  Er Canada værst? Det må være op til dig selv at bedømme. Slå Canada og C-16 op. Orientér dig selv, i stedet for at blive fornærmet.

  Kommentar by Quark — 9. september 2019 @ 19:58

 60. .

  Historie, lærdom og sprog søges saneret! Netop, de røde nazister ønsker at nedbryde alle traditioner og al kultur.

  Politisk korrekthed og feministisk krænkelseskultur er en form for fascisme. Ja, og derfor bør de røde, feministerne og gak-gak humanisterne møde hård folkelig modstand.

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 21:28

 61. Zatopek 19:51
  “At sammenligne en neger med en abe er rent barnligt drilleri”
  J0 jo men problemet er at nogen tilsyneladende ikke evner at blive voksne og at børnehave mentaliteten overføres til voksenlivet
  I øvrigt vil jeg med interesse følge udviklingen her hvor det på overfladen ser ud til at Møller har afrettet cirkushestene så de ikke bides indbyrdes og fremkaldt en nok noget skrøbelig våbenhvile
  Men lur mig hvis ikke Møller kommer på overarbejde.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 10. september 2019 @ 05:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper