9. september 2019

Gratisavisen B.T. metro, ‘Verdens bedste nyheder’: ‘Tre klimamyter – og hvorfor de ikke passer’

‘Danmarks kommunistiske avis dropper papirudgave’, skrev BT tidligere på året, og noterede at det skyldtes faldende oplagstal. For et par uger siden afslørede BT, at de fra 2020 kun vil være en betalingsavis i weekenden. De trykte aviser er presset af ‘faldende oplagstal’, og det forstår man godt. Gratisaviser udsætter blot udviklingen.

Herunder en lille collage baseret på fredagens udgave af gratisavisen B.T. metro. Omkranset af ‘Verdens bedste nyheder’, der udpeger tre ‘klimamyter’, herunder at ‘Ny teknologi kommer og redder os’. Bizart nok, så kan man på side femten i samme avis læse, at ‘Opfindelser skal redde verden’. Umiddelbart skulle man ikke tro, at det ville være ‘en god nyhed’, at teknologi ikke redder menneskeheden, og man kan roligt erstatte ‘bedste nyheder’ med ‘konstruktive nyheder’. BT lægger medie til NGO’ers holdningsmassage, og det skal nok virke efter hensigten, men det har intet med kritisk journalistik at gøre. Ubrugelig som nyhedsmedie, men velegnet til indpakning af fisk.

<

(Grafik: Collage, BT, ‘Verdens bedste nyheder’, 6. september 2019)

Oploadet Kl. 16:18 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104180/trackback

10 Comments »

 1. Fuck B.T. og forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 9. september 2019 @ 16:31

 2. Hvordan mon det kommer til at påvirke BT´s mediestøtte. Skal de til at leve at indsamlinger blandt publikum, som de fleste andre netmedier, eller fortsætter de med at have hånden i lommen på skattebetalerne?

  Kommentar by Santor — 9. september 2019 @ 16:39

 3. James Delingpole afleverede en humoristisk hudfletning til klima-nørderne tidligere i dag, ovre på Breibart.
  Britisk humor, så det virkeligt trækker røde og hævede striber.
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/09/ship-of-fools-vi-another-global-warming-expedition-scuppered-by-ice/

  Kommentar by Kimski — 9. september 2019 @ 16:54

 4. Skatteyderne skal betale mere, pensionisterne skal have mindre.
  Man skal glæde sig over den hjernekraft, der nu bliver frigjort til nye udfordringer; måske de skal omskoles til grænsevagter?

  Kommentar by Hul igennem? — 9. september 2019 @ 17:05

 5. At Kim:
  Ikke velegnet til indpakning af fisk. Formatet er for småt, og der er for mange farver.

  Kommentar by Bastardo — 9. september 2019 @ 17:25

 6. BT er en joke, halvdelen af overskrifterne er clickbait hvor man skal gætte hvad artiklen handler om, den anden halvdel er historier om hvad kendisser har skrevet på twitter.

  Det værste er at de faktisk KAN lave gode dybdegående artikler, også set fra vores politiske standpunkt, men de VÆLGER at skide folk i ansigtet fordi nogen i mediebranchen har bildt dem ind at folk bare elsker at spise afføring.

  I et lidt større perspektiv kunne man få den tanke at nogen højere oppe havde en grund til at distrahere os med ligegyldigheder, så vi ikke opdager at de er ved at udskifte os med nye europæere der er mere tilbøjelige til at stemme “rigtigt”, men lige i BT’s tilfælde er det nok bare det første.

  Igen igen, den første der laver et dansk FOX news eller REBEL MEDIA bliver milliardær, for jeg har da aldrig nogensinde set et andet land (udover sverige) der har mere brug for det end danmark med alle de hjernevaskede får der udgør dets indbyggere, en effekt som medier som BT i den grad har bidraget til. Nu jeg tænker over det igen, så er det måske ikke helt usandsynligt at de gør det med vilje. Tænk hvis de skrev om de virkelige problemer, og afslørede hvem der skabte dem..

  Kommentar by Per — 9. september 2019 @ 17:59

 7. Kunne det tænkes at der fulgte nogle krav om fordummelse af befolkningen med mediestøtten? Det er jo nok næppe skrevet ned, men en form for “stille aftale” mellem politikerne og mediecheferne? Det var da en ide til når der en dag kommer et medie på højrefløjen med ærlige journalister.

  Kommentar by Per — 9. september 2019 @ 18:05

 8. .

  Det ligner en artikel, men er i realiteten en annonce indrykket af lobbyister der lukrerer på den store klima-løgn om co2. Det står med meget små bogstaver hvem der har indrykket annoncen på fire sider.

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 18:56

 9. .

  Det er DANIDA der har betalt annoncen.

  Kommentar by TP — 9. september 2019 @ 21:33

 10. BT er hverken værre eller bedre end de andre mainstreammedier. Dvs. talerør for den politisk korrekte og sammenspiste snakkende klasse. Og derfor fuld af fordrejelser, fortielser og propaganda.

  Klimaet er blevet grebet af de disse globalistiske kredse som et effektivt værktøj til bekæmpelse af de nationalkonservative, som ønsker at bevare de europæiske nationalstater og den europæiske civilisation. BT påstår f. eks. at det er en myte at jordens overbefolkning har noget som helst med miljø- og klimaproblemer at gøre. Det er den sædvanlige taktik med at give Europa og USA hele skylden for alverdens dårligdomme og gøre U-landene til ofre for den europæiske ondskab.

  Kommentar by JC — 10. september 2019 @ 08:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper