11. september 2019

Identitær-talsmand udsat for natlig chikane ved privatadresse: SUF-‘klistermærker op på familiens dør’

Klistermærker for Enhedslisten-tilknyttede Socialistisk Ungdomsfront (SUF) ses overalt i gadebilledet, ofte side om side med lignende mærkater for erklærede militante Antifascistisk Aktion (AFA). Det er typisk AFA-materiale, der bruges ved besøg på privatadresser ud fra devisen ‘Vi ved hvor du bor’ eller ‘Her bor en racist’. Nu kan man så læse, at det denne gang er propaganda for SUF, og så er det lidt en anden sag. En konkret ikke-anonym politisk forening, der rundt omkring i landet forener Enhedslisten med venstreradikale gadekrigere.

Tidligere Enhedslisten-MF’er Pelle Dragsted tager på opfordring afstand fra chikanen, men rundt omkring på den yderste venstrefløj er de lidt i tvivl. Tidligere professor Niels Ole Finnemann, der i sine yngre år boede i kommunistisk kollektiv med Rudi Dutschke, mener eksempelvis slet ikke at der er tale om egentlig chikane.

En historie fra Identitær – Enhedslistens ungdomsorganisation bag chikane mod børnefamilie?

“Mandag morgen vågnede Aurelija, talsmand for Generation Identitær og hendes familie op til, at nogen havde afspærret den beboelsesejendom familien bor i med rød minestrimmel, hvorpå der står ‘Racismefri zone’. Minestrimmelen bærer logo og navn fra Enhedslistens ungdomsorganisation ‘Socialistisk Ungdomsfront’ og både bygningens gård, vejen ved siden af bygningen og en sti bagved huset, var blevet spærret af med strimmelen. Der var desuden sat en stor mængde klistermærker op på og omkring bygningen. Inden i gården var der sat klistermærker op på familiens dør, så der ikke var tvivl om, hvem der var mål for chikanen. Klistermærkerne var ligeledes fra Socialistisk Ungdomsfront.

Det venstreradikale website Redox har tidligere skrevet, hvor familien bor. Siden da er der både blevet sat klistermærker op på døren og malet graffiti på bygningen, hvor familien bor. Faderen i familien, Daniel, der blogger under navnet Storm over Europa, blev tidligere på året slået ned af venstreradikale på Nørrebro. Det kan du se mere om her.

… det var ikke tale om en organisations kontor eller offentlige lokaler, men derimod om en families hjem. Chikanen fandt sted i et ganske almindeligt boligkvarter i København og blev opdaget da familien skulle på arbejde og i skole. Vi finder det forkasteligt, at man opsøger sine politiske modstandere på deres hjemmeadresse for at chikanere dem og skabe utryghed i deres familier. …

Socialistisk Ungdomsfront er Enhedslistens ungdomsorganisation. De har tidligere anvendt det røde bånd med påskriften ‘Racismefri zone’ til aktioner. Blandt andet ved kunstmuseet Aros i Århus. Båndet kan ikke købes på gruppens website eller lignende, så man kan med rimelighed antage, at det er personer med tæt tilknytning til organisationen, der står bag chikanen.

Socialistisk Ungdomsfront modtager, i modsætning til Generation Identitær, stor offentlig støtte. Således vurderes det, at de modtager over en million i støtte fra Dansk Ungdoms Fællesråd.”

(Fotos: Generation Identitær, der har lagt flere online)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104251/trackback

14 Comments »

 1. Frihed for alle der mener det samme som os.

  Kommentar by Bastardo — 11. september 2019 @ 17:11

 2. Husk Twin Towers.

  Kommentar by Bastardo — 11. september 2019 @ 17:12

 3. Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
  Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?

  Her kunne man så også berettiget spørge, hvorfor formår den såkaldte højrefløj/nationale danskere, ikke at lave noget i samme stil, det er da oplagt.
  Skal vi bare lade os føre til slagtebænken, og finde os i diverse ydmygelser fra muslimen?

  Kommentar by der Adler — 11. september 2019 @ 17:19

 4. Hvad med om aberne fik et arbejde?

  Kommentar by Michael — 11. september 2019 @ 17:33

 5. Jamen SUF,s perverse selvforståelse må de for min skyld da gerne reklamere med. Den siger mig alligevel ikke en disse. De er ikke værdige til noget moralsk alligevel. Riv det bare ned, hvis det ser grimt ud. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 11. september 2019 @ 17:45

 6. Voldelige SUF i chikane under bøsse-mafiaens flag.

  Hvor er det flot.

  Pelle ‘tæskeholdsleder’ Dragsted tager en snak med sojadrengene.

  Jammen dog, Pelle. Er du tilbage som tæskeholdsleder igen?

  Ærligtalt, hvad har de borgerlige egentlig lavet de sidste 25år, udover at fylde deres egne lommer?

  Kommentar by Polka — 11. september 2019 @ 17:52

 7. Straks er vamle Pelle ude og bruge anledningen til at købe aflad for hans mildest talt blakkede fortid. Er han troværdig?
  >4 Michael 17:33
  Hvad med at standse de vanvittige skatter oog afgifter,som bliver brugt til fylde levebrødspolitikernes lommer og til at underholde gadeterroristerne med?

  Kommentar by Nielsen — 11. september 2019 @ 18:09

 8. Ufatteligt at denne terrorisme kan foregå i dagens Danmark!
  Hvor er politiet, hvor er justits ministeren og domstolene?
  Enhedslisten står som sædvanlig i kø ved håndvasken, men uanset kan de ikke vaske snavset af.
  At de er repræsenteret i Folketinget, er en regulær skandale. Et parti der hylder marxisme, stalinisme og indførelse af statsterror er en skændsel for folkestyret, og alle som har stemt på partiet burde gå i skammekrogen til evig tid.
  Et parti som har tilbedt Chee Guevara, Pol Pot, Mao, Stalin, Fidel Castro, Venezuelas magthavere, Envar Hoxa og DDR,s skiftende despoter, er enten totalt forladt af sund fornuft, eller bare regulært dumme.
  Hvorfor tilbeder de disse, historiens største massemordere?
  De er jo i grunden en organisation af terrorister, dårligt camoufleret som demokrater.
  De udgiver sig som selvbestaltede “antifacister” men optræder som brunskjorterne i Nazi Tyskland, blot iført en anden uniform.
  Det er på tide at myndighederne retter søgelyset mod de virkelige terrorister her i landet i stedet for fiktive “højre ekstreme” som aldrig har været særlig ekstreme.

  Kommentar by Finn A. Skov — 11. september 2019 @ 18:36

 9. For god orden skyld; den venstreradikale voldspsykopat Pelle “AFA” Dragsted er ikke længere medlem af Folketinget, da han ved valget røg ud på grund af Enhedslistens såkaldte rotationsprincip.

  Men mon ikke der venter ham en lukrativ stilling hos kammeraterne i Danmarks Radio?
  Eventuelt som “mangfoldighedskonsulent”?

  Kommentar by Revisoren — 11. september 2019 @ 18:46

 10. AFA = Allahs Fascistiske Army

  Kommentar by Christian Sørensen — 11. september 2019 @ 19:41

 11. *

  Vi danskere er i fuld gang med at opføre os lige så dumt og kortsynet som svenskerne. Der jo har overladt magten i landet til feminister, kommunister og gak-gak humanister, samt alle de asylanter fra arabiske og afrikanske lande, som socialdemokraterne, rødhumanisterne og “de moderate” har importeret.

  Svenskerne har snorksovet længe, mens politikerne undergravede deres liv og fremtid.

  Idag er Sverige en Big-Mother stat, en slagmark, en terror-rede. En kæmpemæssig katastrofe og tragedie udspiller sig.

  Lige overfor os ligger et land hvor politikere, journalister og feminister har gjort fælles sag, for at udnytte det svenske folk til sidste blodsdråbe.

  På få år har de forvandlet en rig og strålende civilisation til en fejlslagen stat. På vej til at blive en fattiggård og jungle fuld af vilde og blodtørstige rovdyr.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. september 2019 @ 20:00

 12. >2 Bastardo
  Michael hayden,Dick Cheeney,George Bush and Larry Silverstein vs Judy Wood.

  Kommentar by Nielsen — 11. september 2019 @ 21:54

 13. Klassisk modbydelig venstreradikal “dialog”. Dialogen går kun én vej og du skal holde din kæft. De har ret ligegyldigt hvad.
  Voldelige narcissister.

  Og ledelsen vasker deres hænder … men skal vi købe den? Især når man tænker hvad der ville være sket, hvis det var med omvendt fortegn: Altså hvis fx. Nye Borgerlige Ungdom gjorde det samme. Hvordan ville medierne så vinkle den? Kunne Pernille bare “tage en snak” med dem? Don’t think so.

  Kommentar by Realist — 12. september 2019 @ 09:40

 14. Pelle-manden jamrer på Twitter over, at hans adresse også er blevet offentliggjort på “højreradikale” hjemmesider.

  Men han havde sgu da ingen problemer med at opsøge Johnny Hansen i Greve, og save hans plankeværk ned med en motorsav…

  Kommentar by Revisoren — 12. september 2019 @ 15:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper