11. september 2019

Ekspert om krænkelseskultur er ikke blot filosofistuderende: Revolutionær i Socialistisk Ungdomsfront

I seneste udgave af Romerriget på Radio24syv var en af gæsterne filosofistuderende Silas Marker, og selvom han lød som en gennemsnitlig venstreradikal, lod jeg det fare. Han har netop udgivet en bog med Vincent Hendricks med det overordnede budskab, at mediernes krænkelsesdebat, er med til at affærdige nødvendig kritik af gældende normer. Her til eftermiddag agerede Silas Marker ekspert om kønsneutral WORD-opdatering (sic) på TV2 News, og så små jeg vel hellere tilføje ham arkivet.

Silas Marker er aktiv i Socialistisk Ungdomsfront (SUF), var så sent som sidste år medarrangør af en international sommerlejr for socialister i Billund. Herom udtalte han sig til Kristeligt Dagblad. Venstreradikal forsker-aktivist.

“Hvorfor bruger du din sommer på sådan en lejr?

– Det lyder så banalt, men jeg mener virkelig, at hvis der er noget, der er uretfærdigt, som ikke er, som det skal være, så skal man lave det om. Og det gør man bedst ved at organisere sig sammen med andre.

Hvad er det, der skal laves om?

– For mig at se udspiller der sig en generel højredrejning i samfundet på globalt plan, hvor kapitalismen og neoliberalismen galopperer derudad. Og sideløbende en stigning i racisme og fremmedfjendskhed.

– Det kalder på modstand. Det er man nødt til at stoppe.

(Silas Lischang Marker, revolutionær socialist, ekspert på TV2 News, 11. september 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104270/trackback

15 Comments »

 1. Sikke en klaphat. Men det siger også en del om tevetoo.

  Kommentar by Nielsen — 11. september 2019 @ 17:58

 2. – Det kalder på modstand. Det er man nødt til at stoppe.“

  Nå det er man! Det kunne jo være, at ikke alle er enige med denne tosse. Kunne han ikke bare passe sine studier, som samfundet betaler!

  Disse såkaldte revolutionære socialister, de skulle have kamp til deres hår. De skulle slås ned, som de skrællinger som de er. Affald, kræftbyld på et samfund, og deres ideologi er det Mette Frederiksen har fået et “forståelsespapir” med. Stod det til mig, så fik de en enkeltbillet til Undallslund Plantage ved Viborg.
  Sådan gør man med landsforrædere.

  Kommentar by der Adler — 11. september 2019 @ 18:08

 3. Jeg hørte det og måtte slukke for ikke helt ødelægge humøret på en dejlig sensommerdag. Det var ævl og vrøvl fra ende til anden, hvor Knud Romer forsøgte sig med lidt barnlig trods, hvilket prellede fuldstændig af på snakkedyret Hendricks og den socialistiske apologet for “det nødvendige i at diskutere dit og dat” og Den Danske Sang – sagen om ung, blond pige på CBS var overhovedet ikke en brun forskers krænkelsesfølelse, det var bare en “ diskussion”, altså en talehandling. Så vi andre er bare måbende idioter. Jo de er eksperter i at ødelægge og fordreje. De har øvet sig hele livet, mens vi andre knokler røven ud af bukserne.

  Kommentar by Uno — 11. september 2019 @ 18:21

 4. “Frigørelse for alle” det skal man bekæmpe

  Det tager kun få sekunder at udstille venstrefløjens dumhed og modsigelser

  Kommentar by k. m. — 11. september 2019 @ 18:44

 5. Efterdønningerne fra ‘MeToo’ bevægelsen er begyndt at sætte sine spor.

  The Guardian offentliggjorde i sidste uge, en ny undersøgelse der har fundet ud af, at mænd er markant mere tilbageholdne med at interagere med deres kvindelige kolleger efter bevægelsen opstod.

  27 procent af mændene undgår nu, en-til-en-møder med kvinder.

  og

  21 procent af mændene sagde, at de nu ville være tilbageholdende med at ansætte kvinder til en stilling, der kræver tæt samspil.

  https://www.spectator.com.au/2019/09/metoo-is-destroying-lives-oh-and-opportunities-for-women/?fbclid=IwAR3ia-vxZBjMZV_QidgadLVucmZHdnwOc1lKoRmrI_3_zOQghCVedAta7iQ

  Kommentar by Jan Huus — 11. september 2019 @ 18:50

 6. Vincent Hendricks – er det ikke den speedsnakkende neger med det gigantiske hoved, der er overbegroet med sorte krøllede pubeshår?

  Kommentar by Revisoren — 11. september 2019 @ 18:51

 7. Den gode Silas Markers skrivekammerat, Vincent Hendricks, er en af de mest forfærdelige meningsdannere her til lands. Han var i tidernes morgen ikke specielt velset i visse kredse på Københavns Universitet, men han formåede at holde sig gode venner med de helt rigtige mennesker på instituttet – de personer som stille og roligt satte sig på magten inden for filosofi på Københavns Universitet. Her finder man bl.a. Nils Holtug, som privat danner par med den kendte venligbo (og forfatter) Anne Lise Marstrand-Jørgensen. De mere højreorienterede forskere og undervisere blev smidt på porten, selvom de var ganske populære blandt en stor del af de studerende. Kendetegnende var også, at de ikke havde et stort behov for at promovere sig selv offentligt – noget som Mr. Hendricks ikke lider af.

  For en del år siden var Vincent Hendricks med i Debatten på DR2 omhandlende Facebook og de sociale medier. Han plaprede løs med noget omkring problemet med Facebook som et medie for narcissister, og at der var for meget fokus på selvpromovering osv. Man skulle jo ellers tro, at det så var skræddersyet til ham.

  Han ynder at tale, som om hans professortitel har givet ham en indsigt og forståelse for alt her i livet, som ingen andre endnu er kommet i nærheden af. Ironisk nok har han intet forstået, men han lever nu engang også som en stor del af de andre meningsdannere fra den elitære klasse: god økonomi og langt væk fra virkeligheden. Som man kan se på Boligsiden, er hans og konens store rækkehus på Solvænget 8 på Østerbro netop sat til salg. Med en udbudspris på 17 mio. kommer han nok ikke til at mangle tag over hovedet lige foreløbigt. Han skal selvfølgelig finde et nyt sted til de dyre møbler, men mon ikke det bliver et sted i samme område? Det er i hvert fald dér, det er bedst at bo, hvis man vil holde fast i de ”rigtige” holdninger.

  Kommentar by R. W. Emerson — 11. september 2019 @ 19:18

 8. Lad mig da lige tilføje, at Vincent Hendricks er gift med Henriette Divert, som for en del år siden havde et program på DR2 sammen med Mads Øvlisen, hvor de skulle komme med gode råd og tanker mht. forskellige problemstillinger i erhvervslivet (eller noget i den stil). Øvlisen havde mange konkrete forslag, mens Henriette Divert ikke kunne byde ind med meget andet end generelle trivialiteter. Derfor er der nok også tale om et exceptionelt godt match mellem Divert og Hendricks, hvor de sammen har skabt et hjem fyldt med varm luft.

  Kommentar by R. W. Emerson — 11. september 2019 @ 19:26

 9. Vincent Fella Rune Møller Hendricks (født 6. marts 1970) er dr.phil., ph.d. og professor.

  Før i tiden, var titlerne dr.phil. + professor ensbetydende med en kapacitet, idet bliver de smidt i grams til skidesprællere.

  Kommentar by der Adler — 11. september 2019 @ 19:37

 10. *

  De “revolutionære” socialister er een lang parade af snyltere, hyklere og kraft-idioter.

  Kommentar by Ole Jensen — 11. september 2019 @ 19:45

 11. Mon vi kunne få et par eksempler på den påståede racisme og fremmedhad?

  Her tænker jeg ikke på gamle damer der rynker på næsen og andre tænkte forbrydelser der kun finder sted i venstretossernes små hoveder!

  Kommentar by Santor — 11. september 2019 @ 21:05

 12. Kommentar by der Adler — 11. september 2019 @ 18:08

  Man kan håbe at den dag og den time oprinder, hvor man kan stille de hundredtusinder af landsforrædere fra alle dele af samfundet til regnskab, som tiden har vist landet er fyldt op af.

  Men det kommer aldrig til at ske…det er ren ønsketænkning! De har vundet og de sidder på magten og har alle midler til at holde sig ved magten…næææ det bliver i stedet sådan nogle som mig og dig og ligesindende der kommer til at blive retsforfulgt, dømt og skaffet af vejen – det kommer til at ske enten med fuld forståelse af alle, efter de er manipuleret og løjet til at tro, at vi er de onde landsforrædere, eller også sørger nogle andre for, at vi forsvinder…for sådan er fascismen, som man er ved at indføre, så man kan håndtere os og holde sig ved magten.

  Man er i stand til alt, hvis det virkelig gælder…som det er nu får vi lov at sprælle i nettet…lidt endnu!

  Kommentar by Black Watch — 11. september 2019 @ 21:59

 13. #2 Ja, Adler, vi har fået nok af dem.

  Kommentar by Johnson — 12. september 2019 @ 02:38

 14. Ikke et ord om Islam og den undertrykkelse det afstedkommer (Krig terror undertrykkelse….pga den usekulære diktatorreligion med dens Førerprofet ideal den har og er)….Når man ikke vil se virkeligheden i øjnene, men moralisere blindt afsted, kan sådant et idioti jo få plads. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. september 2019 @ 05:14

 15. Dr. debil.

  Kommentar by Bastardo — 12. september 2019 @ 08:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper