19. september 2019

Mogens Lykketoft: Thorning videreførte Lars Løkkes ‘ubehagelige store skattelettelser til de rigeste’

Tilbage i 1968 samlede han penge ind på Strøget i København til Nordvietnam og Vietcong’erne i Sydvietnam, sammen med Kommunistisk Forbund, Revolutionær Aktion og lignende. Pengene skulle bruges ‘på våben til at udkæmpe krigen mod imperialisternes USA’, og den daværende 23-årige stud.polit., var en kendt politiker, da han næsten tyve år senere betegnede Cubas kommunistiske diktatur som værende ’samba-socialisme’. Mogens Lykketoft er jo nok blevet klogere, men det er næsten ikke målbart.

“Det at man, selvom vi havde fået enestående store skattelettelser, ubehagelige store skattelettelser til de rigeste, under Lars Løkkes første regering. Så besluttede vi at fortsætte med en skæv profil, med størst lettelser i toppen, også under Helle Thorning.” Bogense Lykketoft, Radio24syv, 17. september 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104471/trackback

18 Comments »

 1. Hvilken overraskelse, at Lykkertoft heller ikke forstod, at Vietnam var en borgerkrig, og at det var grunden til, at USA skulle have holdt sig væk, hvad de også ville have gjort, vsar Johnson ikke blevet præsident.

  Kommentar by BB — 19. september 2019 @ 11:11

 2. Et fint citat, Kim , og for en gangs skyld er jeg ikke enig med dig. Helle Thorning var en skamplet som socialdemokratisk statsminister. Helt blank på det intellektuelle og med nedarvet sans for at støtte de rigeste i samfundet og lade dem skovle til sig .

  Kommentar by Mort — 19. september 2019 @ 11:12

 3. `

  Ja, Helle T-S var endnu en uduelig, asocial, arrogant og fisefornem feminist og politik-kvinde. Hvorfor i alverden udvalgte S hende som deres statsministerkandidat? Kunne de virkelig ikke finde en som var mere kvalificeret? Eller ville man med syvtommer-søm have fastslået at S ikke længere var et arbejder-parti, men et parti som fandt det sjovt at pisse på de menige lønmodtagere og danskere.

  Lykketoft er en gammel og uforbederlig kommunist.

  Kommentar by Bent Nielsen — 19. september 2019 @ 11:25

 4. -> Flere

  Der findes ikke ‘ubehagelige skattelettelser’. Punktum. De rige, når det kommer fra socialister, inkluderer typisk en gennemsnitlig arbejderfamilie med et parcelhus.

  Kommentar by Kim Møller — 19. september 2019 @ 11:33

 5. Som jeg har skrevet utallige gange, er det rødkommunistiske politikerslæng over en kam operette- og salonkommunister.
  Kig på deres virker gennem årene.
  De har alle VOLDberiget sig, og ført et liv milevidt fra det, de har præket.
  Eneste undtagelse – hvis ikke jeg tager helt fejl – var Anker J.
  Men han blev jo også latterliggjort af alle sine “røde”(HA!) “næstekærlige” socialhumanistiske parteigenossene. Og hånligt kaldt “arbajeren”.
  Jow jow det er en køn flok.
  Gid de dog bare ville lukke røven.

  Kommentar by White knight — 19. september 2019 @ 13:35

 6. Hr. Mogens Lykketoft, der er ingen af politikerne på Borgen der igennem de sidste 50 år har gjort noget godt for Danskerne, I har skidt os op og ned af ryggen med løgne og den største er at medlemskab af EF ville blive et Eldorado for Danmark, den næste løgn er at Islamister og Afrikanere ville være en kulturberigelse for Danskerne, ja okay men det var nok ikke den måde Danskerne ønskede at lade sig kulturberige på, for at dække over løgnene så har I hævet skatter og afgifter år efter år til langt over hvad andre lande i verden byder deres borgere og det ender ikke her, men en dag så gør det, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. september 2019 @ 14:43

 7. Mine fjenders fjende er min ven… tak Mogens for at sige sandheden om den tomme gås Helle Thorning-Schmidt.. og sikkert også om hendes efterfølger Mette-Pigen

  Kommentar by redneck — 19. september 2019 @ 15:03

 8. Nu bliver den gamle senile olding Mogens “Che” Lykketoft sgu nok ikke inviteret med til tøzeaften på Bogø hos Botox Helle, Skrigeskinken og voldspsykopaten Rosenkrantz Theil…

  Kommentar by Revisoren — 19. september 2019 @ 15:18

 9. Mens vi venter på at Helle Thorning-Schmidt indfrier løftet fra kampagnen “Det Danmark du kender”, er der så ingen som ligger inde med det TV klip fra TV3, hvor Mogens Lykketoft går amok og smadrer en rude i en dør for at komme ind i radiostudiet?

  Kommentar by DS — 19. september 2019 @ 15:34

 10. DS 15:34 klippet er fra 1996, hvor Mogens Lykketoft smadrer ruden med smøg i kæften på Københavns Radio https://underholdning.tv2.dk/comedy/2016-04-05-fupnummer-fejler-mogens-lykketoft-banker-sig-ud-gennem-en-laast-doer forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 19. september 2019 @ 15:46

 11. Mogens Lykketoft er en kræftplet på Danmarks historie.
  Put psykopaten Mogens Lykketoft i spjældet og landsforvis hans vælgere.

  Kommentar by Piphans — 19. september 2019 @ 16:04

 12. *

  Ca. halvdelen af statsbudgettet går TIL SPILDE hvert år, i den forstand at omkring 55O milliarder kr. bruges på projekter som danskerne ikke har fordel af, tværtimod. Over 2OO milliarder bruges på indvandring, “integration”, Afrika-, EU- og FN- projekter og diverse fjollede kunst-projekter osv.

  Personskatterne kunne reduceres med 5O%, og momsen kunne sættes ned til 12,5% og parkeringsbøderne kunne sættes ned til en fjerdedel. Eller man kunne give arbejdsløse, patienter og voldsofre osv. en langt bedre behandling.

  Folkepensionisterne er nu sakket agterud med 8-1O.OOO kr. om året i forhold til inflationen. Og enhver der bliver syg er “sikret” at komme i hænderne på at alvorligt forringet sundheds-system.

  Yderligere skal en lang række kommuner og hospitaler nu til at spare mange, mange millioner af kroner på i forvejen stramme budgetter. Fordi man vil skaffe flere penge til evighedsturisterne.

  Vores demokrati er blevet en lyssky og danskerfjendsk omgang. Politikerne er ikke demokrater, men tyranner. Og de tyranniserer og snylter på alle. Selv politiet og forsvaret tyranniseres og udnyttes på snesevis af måder.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. september 2019 @ 16:18

 13. *

  På nogle hospitaler er telefon-pasningen nu så nedsparet, at det kan være næsten umuligt at ringe hospitalet op. Det er noget som kan skade patienter, eller koste dem livet. På nogle hospitaler er det fuldstændig grotesk hvad patienter og pårørende kan blive udsat for. Også andre steder er tlf-pasningen grotesk. Det kan tage en halv time eller mere at ringe op til politiet og få andet end en robot i røret. Og der mangler penge, så politifolk kan få deres overarbejde betalt. I stedet bliver de sendt hjem og på ferie.

  I hjemmeplejen fik V, K og DF skåret 6,5 millioner timers hjemmehjælp væk, så ensomme svagelige danskere kun får tyve minutters hjemmehjælp hver tredje uge. Og en ny hjemmehjælper hver gang. Nogle af dem fra Arabistan eller Afrika, der ikke taler dansk.

  Kommentar by Ole Jensen — 19. september 2019 @ 16:29

 14. Lykketoft er fortid- dead man walkin’ ligesom Bjerregaard- dødt kød!

  Kommentar by Hul igennem? — 19. september 2019 @ 17:21

 15. Tak Carlo Di Napoli II, men man ser selvfølgelig ikke hvordan han prøver at pande radioværten en på hatten…

  Kommentar by DS — 19. september 2019 @ 17:28

 16. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/minister-dropper-udskaeldt-udrejsecenter/7798422

  Kommentar by Anonym — 19. september 2019 @ 17:55

 17. Lykketoft: Helle Thorning var “fejlcastet” – Ja, dem er der en hel del af i dit parti; intet nyt her – Men hvad med dig selv Mogens, synes du, at det casting bureau som fandt dig har haft heldet med sig?

  Kommentar by T. Flodur — 19. september 2019 @ 18:38

 18. haha, fandeme nogle gode kommentarer herinde. Lykketoft er en rigtig meget stor jødehader.

  Kommentar by Johnson — 19. september 2019 @ 21:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper