20. september 2019

Facebook om Tommy Robinson: På niveau med ‘Ratko Mladic’, organiserer had, “… opildnen til vold”

Det er stort set umuligt for menigmand, at få Facebook til at forklare sig, og i den forstand var det befriende at få sat ansigt på Facebooks mand i Norden. Han var som forventet. En glat politolog i en stribet Ralph Lauren-skjorte, der skrev sin bachelor for Det Radikale Venstres pressetjeneste – typen der kan alt, bortset fra at blive konkret. Facebook har fjernet Tommy Robinson, ikke på grund af en enkelt opdatering, men en samlet vurdering der gør han til hadprædikant i stil med Ratko Mladic. En krigsforbryder, der er dømt for folkedrab.

Facebook vurdere, at Tommy Robinsen organiseer had, og lidt vævende, var en del af ‘opildnen til vold. Det ville aldrig holde i retten, men det er heller ikke nødvendigt. Det skulle dog stadig være tilladt at kritisere Tommy Robinson, fortalte han, uden at forstå det problematiske i demokratisk henseende.

Peter Andreas Münster har udtalt sig til Journalisten, og var gæst i gårsdagens Deadline.

Peter Andreas Münster, Facebook: Problemet er ikke i udgangspunktet, at man nævner hans navn. Problemet er at han er faldet i en kategori, som vi vurderer er en hadprædikant. Folk som primært bruger deres position i det offentlige rum til at organisere had eller opildne til vold mod en minoritet. Og det tillader vi ikke. Vi tillader ikke at man deler hatespeech, racistiske angreb, men vi tillader faktisk heller ikke at folk der har det som en væsentlig del af deres offentlige profil, at opfordre folk til noget lignende. Så det er en hård sanktion. …

Vores regler forbyder ikke at kan omtaler Tommy Robinson, man må godt skrive, at ham kan man ikke lide, eller at ham synes man er et idiot, som det blev nævnt i introen. … I udgangspunktet, der er det man ikke må ifølge vores regler, det er at støtte eller hylde eller på anden måde give en repræsentation af de her hadprædikanter. … Hvis vi har en politik, som betyder at en mand som Tommy Robinson ikke må have en profil og han heller ikke må have en side, så går det selvfølgelig heller ikke, at han har en følgerskare som kan være på Facebook, som skriver at ‘Jeg har talt med Tommy Robinson i dag – Han bad mig om at sige til Jer sådan og sådan’. Så det har vi også en politik imod. …

Det burde ikke være sådan, at hvis man problematiserede en person af den her type, at det så blev taget ned. … Det er ikke tale om et politisk pres, der handler om Tommy Robinson. Men man skal have levet under en meget stor sten de sidste par år, hvis man ikke kan se, at vi har haft nogle udfordrende år. Vi har haft nogle år hvor der har været meget fokus på, at vi ikke har taget tilstrækkelig nok ansvar, ikke bare for teknologien som teknologi, men den anvendelse som folk har af teknologien. Og det har været et efterslæb. … Hvor vi tidligere har set os som varetagere af en teknologisk platform, som man kunne bruge til det man ville… det er ikke nok. Vi er nødt til at tage et bredere syn på vores ansvar for platformen. Som også handler om, hvad det er folk bruger den til. …

Vi giver folk mulighed for at sige hvad de tænker, uden at spørge om lov først, og uanset hvilket politiske ståsted de har. Det er der vi starter, men så har vi så også et ansvar for at sørge for at platformen er sikker og tryg, og ikke forfølger minoriteter, og især ikke er sådan årsag til at de bliver overfaldet når de går på gaden. … Tommy Robinson er efter vores bedste vurdering i kategorien hadprædikant. Altså, vi betragter ham på den måde som en person på linje med Ratko Mladic, altså folk som – altså, det er jo ikke fordi alt er ens, men personer, offentlige personer, hvis handler er en del af en organisering af had imod minoriteter, og opildnen til vold. … Der er ikke sådan et opslag, som så er det, det var. Det her er som sagt et drastisk skridt, og det er en afgørelse vi træffer på baggrund af en masse forskellige signaler. Hvad laver folk når de ikke er på Facebook? Hvad laver de alle mulige andre steder? Hvad er det for nogle demonstrationer de er med til at organisere? Hvem er i øvrigt nøglepersoner i det miljø? – og hvad er det de står for? Så det er en nuanceret, seriøs vurdering, som bliver foretaget på en case-by-case basis.

(Collage: DR2, Linkedin)

Oploadet Kl. 02:33 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104485/trackback

51 Comments »

 1. “Vi tillader ikke at man deler hatespeech, racistiske angreb”

  Elastik i metermål, og derfor er følgende også fuldstændig meningsløst:

  “Så det er en nuanceret, seriøs vurdering, som bliver foretaget på en case-by-case basis.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. september 2019 @ 03:04

 2. Muligvis har han en smule samvittighed, men med den løn Facebook giver ham – skal vi gætte over millionen? – kan han godt udholde et par minutters lodrette løgne, som at “Tommy har opfordret til vold mod muslimer.”
  Hvilken patetisk, glat fyr, og så tabte han endda Deadlines ret milde spørgsmål. Det er sådan nogle, der når langt, og derfor skal man ikke undre sig over, at den danske “elite” sælger deres land og deres landsmænd.

  Kommentar by BB — 20. september 2019 @ 03:41

 3. Man må ikke skrive hadefulde indlæg på Facebook, så bliver man smidt ud og bannet, hvorfor må AFA klientellet så have masser af hjemmesider på Facebook, sammen med masser af andre venstresnoede sider, som aftaler overfald osv. på alle dem de ikke kan lide, og det uden at blive bannet eller lukket helt ned ?

  Og hvad med Muslimer som komme med hadefulde indlæg mod anderledes tænkende osv. osv. osv. og som skriver de glæder sig over at uskyldige får halsen skåret over, eller direkte trusler mod alt og alle der ikke tænker som dem, eller er som dem..

  Kan facebook´s radikale Peter Andreas Münster forklare dette ????

  Kommentar by Christian Sørensen — 20. september 2019 @ 04:01

 4. Det kommer ikke ligefrem som en overreskelse, at han skrev sin bachelor for Det Radikale Venstres pressetjeneste

  Kommentar by traveler — 20. september 2019 @ 04:20

 5. Blot en forloren undskyldning for at cencurere i Facebook. Hvad bilder de dem ind? Tommy Robinson har kæmpet imod børnepædofilibander, som florerede i England hovedsagelig blandt Pakistanere, hvor hovedparten var muslimer. For at fremstille hvor forlorent sygt Facebook,s forklaring er, så har de også blokkeret for Trykkefrihedsselskabet (Nyhed dags dato). Mit gæt er at Facebook er i lommerne på Arabere, og vel også Merkel, som direkte opfordrede Facebook at cencurere for åben mikrofon i EU regi. Kan Mark Zuckerberg være det bekendt? Boykot facebook. Brug Email eller andre platforme. (Youtube har såvidt jeg kan konstatere-for to dages tid siden- ikke cencureret). Støt SIAD (Generation Identitære, DDF, Trykkefrihedsselskabet, DDL o.a i den dur). God fredag. mvh Michael Unna (Holder nok pause i skriverierne)

  Kommentar by Michael Unna — 20. september 2019 @ 04:52

 6. .

  Det er igen EU og de radiGALE der trækker i trådene. Målet er nu at kvæle demokratiet og ytringsfriheden. For at få de hæslige fascistiske og menneskefjendske hensigter til at fremstå som pæne og ordentlige, pakker man CENSUREN ind i hyklerisk snak og diverse løgne om at det er for at beskytte borgerne og befolkningerne mod mennesker der helt urimeligt, uretfærdigt og unødvendigt kritiserer magtmisbrug, masseindvandring, systematiske overgreb på børn, kommunistisk og feministisk vanvid og ondskab, organiseret undergravning af Europas kultur, familieværdier, demokratier, økonomier, fred, sundhed og sikkerhed.

  Alle dem som er kritikere af djævelsk politik som udplyndrer, tyranniserer, piner, plager og dræber, alle som er kritiske overfor diktatur og gangstervælde, alle som er modstandere af Europas totale ødelæggelse og undergang, skal nu udråbes til at være “had-personer”, racister, fascister, skimlede kældermennesker og gale hunde.

  Med den slags hetz mod folk der siger sandheden, skal vejen banes for det røde diktatur og den udskiftning og udryddelse af europæerne, som frau Merkel, frau Ursula Leyen, Mogherini og deres medsammensvorne har tilrettelagt. Foreløbig er de ved at flytte millioner og atter millioner fra Afrika og Arabistan til Europa.

  Hvis disse kommunister og feminister og andre korrupte galninge og psykopater får deres vilje, bliver EU en ny Sovjet-union, og Europa går under i et blodigt ragnarok.

  Peter Münster er en hykler, løgner og usling, der har ladet sig købe af åndsformørkede kræfter, der ikke har andet end dunhed, ondskab og forræderi i bagagen. Hans “snedige” formuleringer om “ikke i udgangspunktet” og bla-bla-bla, er et ordvalg der er typisk for en glat snog fra det radiGALE overdrev.

  Læs hos Snaphanen og Black Pidgin mv. om de MASSEMORD og FOLKEMORD der kan være på vej. Fordi alt for mange har lyttet til og ladet sig narre af rødfascisternes løgnekampagner og feministernes vås og plidder-pladder. Se Merkels migrant crisis/one year on, hvis den ikke er censureret væk. Eller læs om muslimernes og islamisternes storangreb på Europa og Wien i 1683, der kun blev afværget fordi kristne tropper fra Polen gik i kamp mod de blodtørstige fjender.

  Og læs også om Stalin, Lenin, Hitler og andre rødbrune socialistiske massemordere. Læs “Kommunismens sorte bog” og “Stalinismens fascination”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2019 @ 05:17

 7. .

  DE RADIKALE OG FALSKE BORGERLIGE ER ONDSKABENS TJENERE, LØGNENS LAKAJER OG DØDENS DRABANTER

  Det er igen EU og de radiGALE der trækker i trådene. Målet er nu at kvæle demokratiet og ytringsfriheden. For at få de hæslige fascistiske og menneskefjendske hensigter til at fremstå som pæne og ordentlige, pakker man CENSUREN ind i hyklerisk snak og diverse løgne om at det er for at beskytte borgerne og befolkningerne mod mennesker der helt urimeligt, uretfærdigt og unødvendigt kritiserer magtmisbrug, masseindvandring, systematiske overgreb på børn, kommunistisk og feministisk vanvid og ondskab, organiseret undergravning af Europas kultur, familieværdier, demokratier, økonomier, fred, sundhed og sikkerhed.

  Alle dem som er kritikere af djævelsk politik som udplyndrer, tyranniserer, piner, plager og dræber, alle som er kritiske overfor diktatur og gangstervælde, alle som er modstandere af Europas totale ødelæggelse og undergang, skal nu udråbes til at være “had-personer”, racister, fascister, skimlede kældermennesker og gale hunde.

  Med den slags hetz mod folk der siger sandheden, skal vejen banes for det røde diktatur og den udskiftning og udryddelse af europæerne, som frau Merkel, frau Ursula Leyen, Juncker, Mogherini, Marianne Helved og deres medsammensvorne har tilrettelagt. Foreløbig er de ved at flytte millioner og atter millioner af afrikanere og arabere til Europa.

  (Noget som allerede har ført til kaos, terror, bombesprængninger og et mylder af indbrud, røverier, overfald og mord i Tyskland, Frankrig, Belgien, England og Sverige)

  Hvis disse kommunister og feminister og andre korrupte galninge og psykopater får deres vilje, bliver EU en ny Sovjet-union, og Europa går under i et blodigt ragnarok.

  Peter Münster er en hykler, løgner og usling, der har ladet sig købe af åndsformørkede kræfter, der ikke har andet end dumhed, ondskab og forræderi i bagagen. Hans “snedige” formuleringer om “ikke i udgangspunktet” og bla-bla-bla, er et ordvalg der er typisk for en glat snog fra det radiGALE overdrev.

  Læs hos Snaphanen og Black Pidgin mv. om de MASSEMORD og FOLKEMORD der kan være på vej. Fordi alt for mange har lyttet til og ladet sig narre af rødfascisternes løgnekampagner og feministernes vås og plidder-pladder. Se Merkels migrant crisis/one year on, hvis den ikke er censureret væk. Eller læs om muslimernes og islamisternes storangreb på Europa og Wien i 1683, der kun blev afværget fordi kristne tropper fra Polen gik i kamp mod de blodtørstige fjender.

  Og læs også om Stalin, Lenin, Hitler og andre rødbrune socialistiske massemordere. Læs “Kommunismens sorte bog” og “Stalinismens fascination”. Se film om Victor Orban i Ungarn.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 20. september 2019 @ 05:33

 8. https://ekstrabladet.dk/112/politiet-reagerer-paa-sms-om-bandekrig/7798952

  Kommentar by Anonym — 20. september 2019 @ 05:44

 9. Jeg får kvalme af høre på denne Peter Andreas Münster (jeg så tilfældigvis deadline i går aftes) Hvorfor fanden lader Lotte Folke Kaarsholm/Deadline redaktionen denne slambert få frit spil? – Det skulle vel ikke være fordi at Danmarks Radio er lige så plumrådden som dette modbydelige venstresnoede Facebook fænomen?

  Som jeg har underholdt med tidligere; så stirrer jeg ikke selv ind i det røvhul som hedder Facebook! Det synes jeg ærligt talt også I andre skulle lade være med! – OK, jeg indrømmer at der kan være fagligt/journalistiske grunde til at overvåge skidtet, men det er en anden sag.

  Kommentar by T. Flodur — 20. september 2019 @ 05:49

 10. Jeg gider ikke se programmet, men jeg gætter på at deadline ikke spurgte den radikale fascist om den ændring facebook lavede i deres retningslinjer for nyligt, hvor opfordringer til direkte vold var i orden på facebook, hvis det var rettet imod personer eller grupper som facebook vurderede var hadefulde! Se lars andersens video om det på youtube, det får man mere ud af end DR.

  Kommentar by Per — 20. september 2019 @ 06:52

 11. Udover det er han fuld af løgn, folk får slettet deres opslag i løbet af få minutter hvis de skriver “jeg afskyr tommy robinson” på facebook. Nogle får endda blokeret deres konto i en måned bare for at afprøve påstanden! Slet lortet, det kan gøres under indstillinger.

  Kommentar by Per — 20. september 2019 @ 06:58

 12. Hvilket udsøgt røvhul. Og hvilket ækelt instrument for den globalistiske “elite”, Facebook har udviklet sig til.

  Kommentar by Bror Lerbror — 20. september 2019 @ 07:31

 13. Burde nemt kunne få en toppost i Enhedslisten, og springe ungdomstingen med vold og hærværk over, og gå direkte til millionvillaen og medieko.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. september 2019 @ 07:35

 14. Manden modsiger sig selv flere gange. Peter Andreas Münster er intet andet end en papegøje der højst sandsynligt ikke er klar over konsekvensen af det hans herskere har gang i. Ikke at han er undskyldt, medløbere og håndlangere er lige så ækle som dem der styrer slagets gang. Han er radikaler og derfor uden principper og karakter. Han er alt det Zuckerberg ønsker i en undersåt.

  Kommentar by Hagmann — 20. september 2019 @ 07:54

 15. Det må være svært at udrykke sig klart når man har Mark Zuckerbergs hånd oppe i røven. En slags moderne Kaj og Andrea hånddukke

  Kommentar by redneck — 20. september 2019 @ 08:14

 16. Den kulturradikale spazzer bor i det kridhvide Hellebæk i Nordsjælland i en liebhavervilla med havudsigt, på behagelig lang afstand af nærmeste ghetto…

  Kommentar by Revisoren — 20. september 2019 @ 08:26

 17. @ 15, redneck. Det lyder sgu som fisting by Zuckerberg. Noget uappetitligt for at sige det mildt. Men ret beset er det jo det den lede karl har gang i paa globalt plan, og enormt belejliget for politiske eliter der tager imod dette(og andre)censur-instrumenter med kyshaand.
  FB? Har jeg sgu aldrig brugt, og kommer heller ikke til det…

  Kommentar by krassisten — 20. september 2019 @ 08:39

 18. Problemet er, at hvis ikke vi giver plads til en Tommy Robonsen, så risikerer vi at få en Ratko Mladic.

  Kommentar by Michael — 20. september 2019 @ 08:45

 19. Risiko? Jeg ser det som en gylden chance.

  Kommentar by Træt — 20. september 2019 @ 08:54

 20. Bare synet af det lede, glatte fjæs. Når han fylder 90, ser han lige så dan ud. Livet går sporløst hen over hovedet på dem, der ikke er i det, men blot snylter på det…

  Kommentar by Margrethe — 20. september 2019 @ 08:54

 21. Perkerne rykker på sig; er det ramadan eller eid?

  SMS kæde blandet perkersvinene, der alle skal dø:

  Der er blevet erklæret en stor bandekrig og der forventes meget skyderi, pas på med at tage ud om aftenen.

  Jeg har lige fået den her besked fra en kontakt: Der er erklæret krig i Valby, Nørrebro, Ishøj, Vanløse og Amager. Hold dig langt væk fra de områder.

  Nørrebro menes der hele vejen fra Nørrebro til Brønshøj.

  De har sagt, at alle bliver skudt, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 20. september 2019 @ 08:58

 22. Hold da op en glatnakke!

  Kommentar by Bastardo — 20. september 2019 @ 09:06

 23. Grundlovens § 77: Enhver er berettiget til på tryk i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende foranstaltninger kan ingensinde påny indføres.

  Så med mindre Per Andreas Munster kan påvise helt ædrueligt, at Tommy Robinson opfordre til vold og halshugninger, i den sammenhæng vil anbefaling af selvforsvar ikke tælle som vold og at være tilhænger af dødsstraf vil, selv om det er kontroversielt, ikke være ulovligt i følge grundloven, så gør Per Andreas Munster sig skyldig i grundlovsbrud.

  Kommentar by Den Nervøse — 20. september 2019 @ 09:16

 24. Jeg ville aldrig risikere penge ved at købe aktier i Facebook. De graver deres egen grav. De er føler sig i øjeblikket overmægtige fordi de har en monopolstatus. Men det vil markedet ikke tolerere i længden. Der vil vokse andre muligheder op til udbredelse af det frie ord. De har jo ikke monopol på teknologien, der i virkeligheden nok er simpel, sammenlignet med så meget andet idag.

  Kommentar by JC — 20. september 2019 @ 09:55

 25. Da jeg hørte ham igår tænkte jeg hele tiden “dobbelt tale”.

  Kommentar by Moth — 20. september 2019 @ 10:15

 26. Markedet er tydeligvis ikke løsningen på vor tids problemer. Måtte det en dag trænge ind hos de såkaldte nationalkonservative.

  Kommentar by Sløruglen — 20. september 2019 @ 10:31

 27. Så programmet…undtagelsesvis…

  Jeg fik det helt dårligt af at se og høre den radikale fascist sidde som en anden kommissær, fra en fascistisk totalitær stat og definere ytringsfrihedens ophør og den af dem legale forfølgelse af anderledes tænkende…som at se en film baseret på George Orwells 1984 roman.

  Den glatte politiske kommissær skal overveje om ikke han skal til at løbe stærkt for ikke at sige spæne meget stærkt væk…når det hele brager sammen og lortet vælter… og andre kommer til magten…!
  Hvad sker der med landsforrædere?

  Kommentar by Black Watch — 20. september 2019 @ 10:38

 28. P.A.N en slibrig type

  Kommentar by dunk — 20. september 2019 @ 10:48

 29. Og andre med anden observans end nationalisme bliver banned fra Uriasposten.

  Primitivt og grinagtigt hykleri herinde.

  Kommentar by Kurt Olsen — 20. september 2019 @ 12:10

 30. Münstereksemplet på en baldsmører siger: “Problemet er ikke i udgangspunktet, at man nævner hans navn. Problemet er at han er faldet i en kategori, som vi vurderer er en hadprædikant. Jeg vil straks stoppe al min støtte til T.R. Jeg kan ikke lide en person,som pludselig er blevet imam.

  Kommentar by Nielsen — 20. september 2019 @ 13:30

 31. Jeg bryder mig bestemt ikke om Peter Münster; jeg ved ikke, om jeg hader ham, men han indbyder i hvert fald til had. Hvis jeg havde en platform á la Facebook, ville jeg blokere for ham. Med de synspunkter han har, ville han sikkert vise stor forståelse for en sådan beslutning.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. september 2019 @ 13:56

 32. Hvad er Facebooks syn på børneprostitution?
  Deres behandling af TR har indgydt mig tvivl.

  Kommentar by Sådan er det jo — 20. september 2019 @ 14:01

 33. […] Se også: Facebook om Tommy Robinson: På niveau med ‘Ratko Mladic’, organiserer had, &ldquo…. […]

  Pingback by Facebooks magtudøvelse « Snaphanen.dk — 20. september 2019 @ 17:18

 34. En tur igennem det tidligere “pæne” Frederiksberg viste mig på få minutter fire tildækkede somali-kvinder (iøvrigt ikke i samme selskab), der spankulerede dovent rundt i deres gevandter og lignede det de er: Nogen der aldrig har eller kommer til at være godt for Danmark. Det eneste gode ved at somali-Ali og islam er kommet til Frederiksberg er, at snart har den bydel også transformeret sig til et shitty hole. Og så kan alle de “pæne” og politiske korrekte på Frederiksberg jo glæde sig over deres “åhh så humane” holdninger og stemmeafgivelser de seneste 20 år.

  Islam ud af Danmark!

  Kommentar by Dansk Stolthed — 20. september 2019 @ 17:26

 35. 24nyt.dk. Skriver at Trykkefrihedsselskabet har ført deres FB-konto lukket De skrev om Tommy R.

  Kommentar by Allan B. — 20. september 2019 @ 19:34

 36. Men heldigvis kan man stadig finde Hizb Ut Tahrir og AFA på facebook

  Kommentar by Morten Binns — 20. september 2019 @ 20:31

 37. Sidste nyt er at det kommunistiske lortemedie Facebook ikke længere er et socialt medie, men nu er det et nyhedsmedie med alt hvad det indebære.
  Ps.
  kun idioter bruger Facebook.

  Kommentar by Piphans — 20. september 2019 @ 21:35

 38. Jeg fattr ikke at nogen kan ophidse sig over FB. Jeg fatter endnu mindre at nogen bruger FB.

  Kommentar by g wiltek — 20. september 2019 @ 22:31

 39. FB, Leger myndigheder, og det har FB ikke kompetence til.
  Hele FB´s ledelse burde spjældes for grundlovsbrud og ytringsfrihedsfornægtelse.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. september 2019 @ 23:33

 40. 37. g wiltek
  Jeg selv bruger ikke FB.
  Der er dog mange dumme mennesker, og dem er der flest af, derfor har FB så meget magt som FB har.
  For mig må de gerne brænde lortet af.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. september 2019 @ 23:36

 41. Kurt Olsen = Per Henrik Rasmussen

  Kommentar by Revisoren — 21. september 2019 @ 09:53

 42. Zuckerjøden har underkastet sig socialist-islam alliancen – sandsynligvis for profittens skyld ?

  Kommentar by Bilka — 21. september 2019 @ 12:10

 43. “Og andre med anden observans end nationalisme bliver banned fra Uriasposten.

  Primitivt og grinagtigt hykleri herinde.

  Kommentar by Kurt Olsen — 20. september 2019 @ 12:10

  Din kommentar har stået her et stykke tid nu. Hvad fabler du om retarderede socialdemokrat? Dræb nu dig selv. Du er affald. Skrald. Cancer for verden.

  Kommentar by Korrekt — 21. september 2019 @ 12:29

 44. Facebook er magthaveren og engang lød det fra enhver journalistelev at journalistens fornemmeste opgave er at være kritisk ift magthaverne. Alle standarder tilsidesættes når de venstreorienterede skal forestillle at lege den 4. statsmagt. Deres magtsyge er uovertruffen.

  Kommentar by PiusXll — 21. september 2019 @ 14:21

 45. @Bilka
  Ja, bl.a. profitten. Kan du se det er smart med de nye “hate speech”-love i EU? Med bøder på op til 50 millioner € for ikke at have slettet en anti-islam post indenfor 24 timer, vil nye platforme aldrig nogensinde kunne komme til. Facebook/YT/osv. er i ledtog med de psykisk syge kristne, CDU, Merkel/SDU, stalinkommunisterne og deres allierede.

  Hvis der er nye platforme der kommer til, reelle alternativer, tror du så ikke et par imamer/pædofilpræster lige skriver et par grimme ting på de nye platforme? Vupti så ryger der millioner af € i bøder over på den nye platform.

  Det hele er planlagt. Der kommer aldrig alternativer til FB/YT/Twitter osv.

  Kommentar by Korrekt — 21. september 2019 @ 21:11

 46. Så er det godt, at I har Uriasposten, hvor al racisme og nationalisme er mere end velkomment. Mens modsatte holdninger bliver slettet.

  Kommentar by Kurt Olsen — 22. september 2019 @ 09:10

 47. @Kurt Olsen aka Per Henrik Rasmussen
  Stop med at lyv, igen igen socialdemokrat. Nåh vent det kan du ikke, det er i dit DNA som du siger.

  Lad os mødes til en samtale ansigt til ansigt eller er du kun smart bag en skærm?

  Kommentar by Korrekt — 22. september 2019 @ 13:13

 48. – Kurt Olsen

  Kan du komme med et eneste eksempel?

  Kommentar by Kim Møller — 22. september 2019 @ 13:15

 49. Hædersmanden Lars Andersen har lagt en god video på Youtube, hvor han udstiller Facebooks løgne.

  Lars Andersen og hr. Møller kunne blive et sandt dreamteam, hvis de samarbejdede!

  Kommentar by Revisoren — 22. september 2019 @ 16:59

 50. 48. Jamen, det er da dejligt at høre, at du har renset ud i Uriasposten så. Ligesom Facebook gør. Dog er ad hominem stadig gældende, kan jeg se i f.eks. #43

  Men så bliver der jo fremover helt øde i kommentarsporet for nationalistiske og eventuelle racistiske ytringer.

  Kommentar by Kurt Olsen — 22. september 2019 @ 17:51

 51. […] og overvejer, hvordan hun skal sige ingenting til det). Og så har jeg set Facebook-håndlangeren Peter Andreas Münster sidde på tv og sammenligne Den Unævnelige med selveste Ratko Mladić  – uden dog at kunne […]

  Pingback by Tilbage på Facebook efter en uges karantæne – Tankesite — 24. september 2019 @ 19:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper