29. september 2019

Niels Lillelund: “Fem år senere skulle hendes datter, Ida Feline, i 1. klasse. Ikke på den lokale…”

Socialdemokraterne hader privatskoler, men er til gengæld helt vild med den inkluderende folkeskole. Nu vil undervisningsmoinister Pernille Rosenkrantz-Theil afskaffe karakterer, da det stresser børnene. Herom har Niels Lillelund skrevet et par borgerlige ord, her sakset fra JP.dk – Kampen mod kundskaber.

“… Men hvis der skal være plads til alle og helt fri for stress, er der ingen, der lærer noget. Det ved de godt, også i Socialdemokratiet. Eller rettere: Det ved den enkelte socialdemokrat. Derfor sendte Helle Thorning-Schmidt sine børn til Ingrid Jespersens Skole, kaldet Ingrid blandt indviede, og Helle Thorning-Schmidt er blandt de indviede, så hendes børn skulle ikke i den inkluderende folkeskole. Man eksperimenterer jo ikke med sine egne børn, som det hedder; det gør socialdemokrater heller ikke.

Børnenes statsminister ser da heller ikke med milde øjne på privatskolerne: ‘En stor del af ansvaret for, at folkeskolen fungerer, ligger hos os forældre. Det nytter simpelthen ikke, at forældre med overskudsbørn sender deres børn i privatskole, så snart der er problemer i folkeskolen. …,’ skrev Mette Frederiksen under overskriften ‘Alle skal tage medansvar for folkeskolen’.

Det var i 2005. Fem år senere skulle hendes datter, Ida Feline, i 1. klasse. Ikke på den lokale Egebjergskolen i Ballerup tæt ved hjemmet, men i den lille, private Hareskovens Lilleskole i pittoreske Hareskovby, der er så langt fra verdens ondskab, man næsten kan komme i Danmark, hvor gated communities endnu ikke er en realitet.

Og da Ida Felines lillebror nåede skolealderen, blev han også sendt i privatskole. Det var det mest praktiske, sagde Mette Frederiksen. Og ’som forældre skal man træffe den beslutning, der er bedst for ens barn’, som hun sagde.

‘Nu står jeg i den situation, at min datter har behov for en lille skole, og så går det op for mig, at det ikke nødvendigvis er så let, når man som forældre står og skal vælge skole.’

Nej, det er ikke let som ansvarlig og kærlig moder at sende sine børn i en skole, der har fravalgt undervisning og karakterer, fordi det stresser og gør børn kede af det. For det er at svigte sine børn, og det ved Mette Frederiksen naturligvis godt. Så det lille eksperiment vælger hun fra for sine egne børns vedkommende.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104718/trackback

42 Comments »

 1. Hyklere. Hvem stemmer på det lort og er i stand til at se sig i spejlet?
  Piphans har ret. Danskere er for en stor del et dumt og selvudslettende folkefærd. Suk, hvorfor tager jeg på arbejde imorgen? Er jeg præcis lige så dum? Bør vi alle efterleve Glistrups eksempel med at droppe skattebetaling, så det store offentlige monster kan dø af sult?

  Kommentar by Lider af danskhed — 29. september 2019 @ 12:12

 2. Og som forældre skal man træffe den beslutning, der er bedst for ens barn!
  Ja ja en skole hvor man lærer noget og en skole fri for dominerende voldlige mellemøstlige drenge, en skole hvor succeskriteriet er mere end at der er ro i klassen og helst en skole hvor lærerne ikke stemmer rødt. Det sidste bliver svært for 80% af lærerne stemmer rødt, men sådan går det jo når man aldrig har forladt skolebænken, aldrig været ude i det virkelige liv, aldrig skulle få en forretning til at give overskud og ikke kan forstå at vi ikke alle har lønmodtager tankegang!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. september 2019 @ 12:22

 3. Vi skal sørme ikke alle tage ansvar for folkeskolen. Men alle dem, der ikke har stemt konsekvent på det mest indvandringskritiske parti, skal.

  Kommentar by Winged Hussar — 29. september 2019 @ 12:50

 4. Moral er godt. Dobbelt moral er dobbelt så godt :-)

  Kommentar by Michael Unna — 29. september 2019 @ 12:51

 5. Luk de såkaldte folkeskoler!

  Kommentar by Revisoren — 29. september 2019 @ 13:07

 6. At venstrefløjens tossede vælgere ikke kan se at når de stemmer for “vores fælles bedste” bliver udkommet langt mindre end middelmådigt, især for deres børn og specielt når de skal interagere med børn fra de IQ-fattige/kulturelt udfordrede lande.

  Dem der kan, helgardere sig og sender deres børn på udvalgte skoler og vil da skide deres vælgere et langt stykke, hvilket er en socialistisk specialitet. De lader med GLÆDE jeres børn tage skaldet.

  Den slags viden er desværre noget man først får når man bliver voksen. Det kaldes erfaring. Prøv det, det virker!

  Kommentar by Santor — 29. september 2019 @ 13:15

 7. ¤

  Vi almindelige danskere har al mulig grund til at hade og foragte de politikere og journalister der har gjort det til en levevej at hykle, lyve og bedrage året rundt. Det er ikke bare på skoleområdet og indvandringsområdet de snyder og forråder os, det er på ALLE områder.

  Kommunisters løgnagtighed er massiv. I Sovjet-unionen havde man demokrati, officielt altså. Men havde et parlament og en grundlov/forfatning spækket med menneskerettigheder. Det var den officielle facade. Bag facaden havde man så det totale diktatur med statsterror, tortur, dødslejre og massemord.

  Man bør tage sig i agt for falske humanister, klimareddere, ligestillingstosser og radikale kvindesagsforkæmpere. Deres “humanisme” er ikke andet end løgn, dumhed, korruption og ondskab.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. september 2019 @ 13:23

 8. Hykleriet gjort til en kunstart.
  Ekvilibristerne findes altid på det røde overdrev.
  At der efter sådan en gang “brugtvogsforhandlersang” er nogen, der kan fæstne lid til – endsige stemme på – kællingen is beyond me.
  Det hun (og Hellepigen) i grunden siger til de danske vælgere med de to handlinger er:
  Folkeskoken er glimrende god nok til pøbelens taberyngel.
  Smukt verdenssyn hun og Bistro-Helle gone overklasseløg lægger for dagen.
  Det skal da ha’ alle dumme danskeres mandat.

  Kommentar by White knight — 29. september 2019 @ 13:23

 9. ..Man havde et parlament….

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 29. september 2019 @ 13:25

 10. Åååh gud, TV 2 NEWS sender live fra Nørrebro Station med perkeren Alaa Hussein med en kæmpegynter perkernæse på størrelse med Rundetårn, der på gebrokkent perkerdansk og fake Gucci halstørklæde prøver at forklare sen vantro reporterkælling, hvad han kan bruge Metro Cityringen til alt i mens, en kulsort sandnigger teenager og nogle muhamedanske teenageperkerdrenge, der sende ør bande håndtegn på live tv.

  Nørrebronx er tabt territorium, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 29. september 2019 @ 13:55

 11. Den gamle afdankede kommunist Mogens Lykketoft mener som bekendt, at Gucci Helle var fejlcastet til rollen som statsminister.

  Her må man nødtvungent give den gamle marxist ret.

  Botox-gimpen burde have holdt sig til jobbet som ekspeditrice i grillen i Bilka i Ishøj, hvilket havde sparet den danske befolkning for meget…

  Kommentar by Revisoren — 29. september 2019 @ 13:56

 12. Rasmus Paludan er vor tids største AFA-mand og antifascist. Han forsøger at løse problemet inden for demokratiets rammer, inden fascisme igen bliver uundgåeligt.

  Kommentar by Fascist — 29. september 2019 @ 14:12

 13. Inspireret af “Lider af Danskhed”

  Hykleri, løgne, bedrageri, manipulation, forsæt selv.
  Det er hvad der kommer fra hOppeborgen! Hvis du virkelig holder af dine børn, find en privatskole! Så slipper du for, at inkompetente Kolbøtter(levebrødspolitikere som Rosenkommunisten) experimentere med dit barns fremtid. Rosenkomunistens bagtanke er såmænd såre enkel: en mindre bemidlet befolkning er lettere at manipulere!

  Den største løgn i nyere tid, er valget til FT(hOppeborgen)!
  Et kup nøje tilrettelagt af unge socialister fra partiet S.
  skrigeSkinken(fupMette) skulle være frontfigur i valgkampen, hun havde det bedste udseende, store ærlige dybe blå øjne, en rimmelig smart-poker hjerne, der forstår at fuppe sig til gevinsten(=Magten).

  Herefter skulle hun bare forsvinde ud af rampelyset, alle hendes loyale socialistiske kammerater fra SSU skulle herefter tage ordet og forsvare luftkastellet.
  Meget bekvemt for skrigeSkinken, at på denne slippe for ubehagelige spørgsmål og uheldige optrædener. (Igen skriver MSM løgnagtigt, at socialisterne er kommet stærkt fra start, det må blåblok indrømme!
  Faneme NEJ, vi ikke en blåblok! og skrigeskinken gemmer sig!)

  #2 Løgn: Nedslidte på arbejdsmarkedet skulle da helt klart 100% på før- tidspension!
  Arne blevet hevet frem af bunken, jamen, han skulle da tilkendes førtidspension! forkyndte skrigeSKinken løgnagtigt…Arne åd det råt!
  Og Arne møder de flinke unge socialister og udtaler: “de er så flinke og helt nede på jorden som almindelige mennesker”. (hvor DUM kan man være Arne?).

  Og hvad fik Arne så af de “svages Beskyttere” en FUCKfinger lige op i
  ansigtet! pengene går til den “økonomiske-bekvemmeligheds-flygtning” Ali med 2 koner + hans kneppeaffald i Allerød.
  Problemet er Arne, han stoler blindt på en socialist!

  Næste store løgn! Støttepædagoger(vistnok kaldet spin-doktorer)et anvendt udbredt fænomen i nyere tid, beviser blot nytidens kolbøtters inkompetence, de har ingen kompetencer og ikke begreb om at styre et land, men magten er så Skøn og uden konsekvenser!
  0g alle dem der har deltaget i at planlægge kuppet for sin fede belønning, uanset kvalifikationer!

  MiljøHysteriet: skabt for at der kan inddrives flere skatter og afgifter. Derfor forsættes olie/gas udvinding i a Vesterhav ufortrødent. I 2030 bliver det således afgiftsbelagt at slå en skid og vi må kun købe elbiler!

  Og EU: MSM, der overvejende er rødt og betalt af Regimet, berettede at skrigeSkinken var skeptisk til EU! men MarokkoTraktaten forbliver urørt, EU kan forsat censurerer Internettet(Magtfuldkommenhed) samt bestemme hvor mange “økonomiske-bekvemmeligheds-flygtninge” danskerne
  skal betale for & leve med.
  Disse ofre til EU-mafiaen er yderst vigtige, da de danner grund for fremtidige personlige indtægter!

  Jeg mener vi, danskerne fortjener bedre, uanset hvad, ja, stop skattebetalingen! stem på noget andet eller undlad at stemme.
  Politik skal ikke være en karrier mulighed, en levevej! 2 perioder og UD! nye krafter, med nye ider, der svarer til folkets behov!

  Det parlamentariske system SKAL laves om, så det bliver folket der bestemmer og ikke kolbøtterne med deres hykleri og deres Djøfere der lever på 1.klasse på vores bekostning, fordi der er penge nok og det er ansvarsfrit at svine med dem.
  Med folk som Arne bliver det ikke let, men så må der tages andre midler brug! Hvornår tager vi fornuften tilbage?

  Direkte Demokrati NU! Uda af EU&FN!
  P.

  Kommentar by Piotr — 29. september 2019 @ 15:28

 14. En socialdemokrat er en samfundsnedbrydende satan,som skulle have været kvalt i fødslen.

  Kommentar by Nielsen — 29. september 2019 @ 15:49

 15. Karakterer i folkeskolen stresser børnene, men koranskolerne der med millioner i tilskud fra staten indoktrinerer børnene til at tro at hele verden er imod dem i en evig kamp imellem muslimer og vantro på ordre fra allah som vil lade dem brænde op i helvede hvis ikke de gør hvad han befaler, gør ikke..

  Så længe der eksisterer en eneste statsstøttet muslimsk friskole i danmark kan de stikke deres floskler op hvor solen ikke skinner.

  Kommentar by Per — 29. september 2019 @ 16:12

 16. Der er mange politikere der slår os andre i skridtet, fordi vi heller ikke vil lægge børn til islamistiske eksperimenter.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. september 2019 @ 16:40

 17. Det siger desværre mere om dumskerne end det siger om de kriminelle landsskadelige forrædere vi kan stemme på.

  Kommentar by Piphans — 29. september 2019 @ 17:16

 18. @13 Piotr
  Og lad os ikke glemme at det var Mette Frederiksen og den kriminelle kineser Anna Mee Allerslev der med deres førtidspensionsreform smadrede mange syge danskere(ikke perkere selvfølgelig).

  Kommentar by Piphans — 29. september 2019 @ 17:25

 19. At 5 “luk de såkaldte folkeskoler”

  Du har fuldstændig ret. Men vi må gå til ondets rødder:
  – luk de såkaldte pædagoguddannelser.
  – luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 29. september 2019 @ 17:32

 20. # 19

  100 % enig!

  Man bør starte med at køre en bulldozer gennem kommunistfabrikken RUC…

  Kommentar by Revisoren — 29. september 2019 @ 18:24

 21. .

  Hvis jeg ikke tager meget fejl, har alle de gamle partier været med til at bruge så mange penge på indvandring og EU-regler, at det blev “nødvendigt” skære voldsomt ned på alt med pensioner og velfærd til danskerne. Selv DF deltog lystigt i løjerne.

  Kommentar by TP — 29. september 2019 @ 19:12

 22. Ingrid Jespersens GYMNASIEskole, om jeg må be’ (IJG (ikke længee Ingrid) blandt venner): En skole, der er så kridhvid, at de mørkeste børn er dem, der hedder Pundik, og hvor børn med brune øjne er en minoritet i forhold til dem med blå. En skole, hvor de eneste brune mennesker, er dem, der gør rent. En skole, der i hele sin grundtanke er ligeså så radigal som lærerne og lederne er homoseksuelle (og DET er de), og hvor Carsten Jensen allernådigst har nedladt sig til at lade sine unger gå.

  Kommentar by Hertz — 29. september 2019 @ 19:33

 23. At Folkeskolen inddrages i den øvrige fordummelsesindustri – MSM, de skåkaldte ‘universiteter’, film- og underholdningsindustrien, bogforlagene o.s.v. – er jo bare logisk, nemlig forudsætningen for at overklassen (‘eliten’) kan beholde magten. Det kræver blot et uvidende folk.

  Kommentar by Voldposten — 29. september 2019 @ 20:29

 24. Hvornår lære dumskerne at der er en kamp mellem politikerne og skattekvæget. Systemet er en modpart og politikerne er højtbetalte løgnere..

  Kommentar by Jp — 29. september 2019 @ 20:30

 25. #22 I Norden burde der altid være et flertal af børn med blå øjne.

  Kommentar by Odo — 29. september 2019 @ 20:51

 26. Husk Vestager

  »Jeg skal ikke eksperimentere politisk med mine børn«

  Interview: Margrethe Vestager, Politiken 24.04.2005

  https://snaphanen.dk/2008/08/03/domstole-underkender-afslag-pa-f%C3%A6tter-kusine-%C3%A6gteskaber/

  Kommentar by Snaphanen — 29. september 2019 @ 21:55

 27. #23 Voldposten:

  https://voiceofeurope.com/2019/09/swedish-schools-to-erase-ancient-history-from-history-class/

  Menneskehedens historie begynder med de onde europæeres slavehandel. Så kom de onde nazister og skabte Holocaust. LGBT-bevægelsen er også vigtig for at forstå vores rødder, fordi de blev undertrykt af onde hvide mænd.

  Så glemmer vi Holodomor, Det Armenske Folkedrab, Det Store Spring Fremad, Khmeer Rouge osv. Arabernes fortsatte slavehandel er irrelevant. Og grækerne? Det er vist noget med charterferie og tzatziki. Romerretten? Hvor længe skal den koge?

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. september 2019 @ 21:58

 28. Nørrebro metrostation bør lukkes af hensyn til resten af København, inden den bliver til kældermoske og bandeklubhus.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. september 2019 @ 23:17

 29. .

  De politiske pampere på Chrborg vil ikke “eksperimentere” med deres børn ved at sende dem i folkeskolen. Men de eksperimenterer med dem alligevel, ved at afrikanisere og islamisere danmark. For udenfor privatskolerne er en enorm forråelse af samfundet jo i fuld gang. Kriminaliteten er ved at blive overvældende og ustyrlig. Og pga. Merkels, Ursulas, Jelveds, Zenias, Lars Quislings og Østergaards politik, er mængden af vold og mord, vanvidskørsler og påsatte brande vokset eksplosivt i hele Vesteuropa. Læser man Document.dk om hvordan hundredvis af komplet sagesløse borgere overfaldes, mishandles og slagtes på åben gade, på banegårde eller hjemme, i Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig og England osv., kan man dårligt undgå at blive bekymret for sine børns fremtid.

  Selv pampernes børn går en dyster fremtid i møde pga. deres forældres dårskab og mangel på moral.

  Kommentar by TP — 29. september 2019 @ 23:27

 30. .

  # Snusk 21.58: Ja, og så undlader “humanisterne” jo behændigt at fortælle om at det som regel var negerstammerne selv som indfangede andre negerstammer, og bragte dem ud til kysterne som slaver. De sorte var ikke bedre end de hvide. Og de indfangede var sikkert blevet myrdet, hvis de ikke havde kunnet sælges.

  Kommentar by TP — 29. september 2019 @ 23:34

 31. Folkeskolen er en hjernevaskeranstalt, som skal få børnene til at være arbejdsbier/slaver, ikke tænke selvstændigt, tro på, at mennesket stammer fra aber, og at mennesket rent faktisk har været på månen. Ikke at forglemme den massive hjernevask ift homofili som noget ‘godt og naturligt’, 🤮 hvilket det jo absolut ikke er, at man kan vælge ml 100 køn nu (siger svenskerne og de skøre briter), at vi skal være globalister og lukke hele Afrika og shitøsten ind (ellers er man racist!), at klimaet går bananas, fordi vi spiser hamburgere osv osv! Er det mærkeligt, at en voksende del af danske børn har det rædderligt og må til psykolog pga stress, angst og søvnbesvær ?

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. september 2019 @ 23:39

 32. Kære fru skrigeskinke, hvorfor blev der sat ild til en retarderet indavlet perker på RY skole, en perker der i statur lignede en voksen mand og med det udnyttede han til at true sine klassekammerater på livet, skulle det animerer de Danske forældre til at sende deres børn i folkeskole, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. september 2019 @ 23:42

 33. Kommentar by Fascist — 29. september 2019 @ 14:12

  Vi har allerede fascisme i udbredt grad!

  Det er det man tyr til, når man ikke kan skjule forfaldet og løgnene mere…dokumentation for min påstand?

  Se og lyt hvad er foregår i disse tider – løgn og bedrag, manipulation og udeladelser, forskelsbehandling, tvang og uretfærdighed overalt.

  Alle er ved at falde over deres ben for at følge med ned i sumpen og samfundets fallit!

  Kommentar by Black Watch — 30. september 2019 @ 00:16

 34. “Folkeskolen er en hjernevaskeranstalt, som skal få børnene til at være arbejdsbier/slaver, ikke tænke selvstændigt, tro på, at mennesket stammer fra aber, og at mennesket rent faktisk har været på månen.”

  Du ramte næsten plet. Folkeskolens formålsparagraf lyder:

  § 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder dem til videre uddannelse og giver dem lyst til at lære mere, gør dem fortrolige med dansk kultur og historie, giver dem forståelse for andre lande og kulturer, bidrager til deres forståelse for menneskets samspil med naturen og fremmer den enkelte elevs alsidige udvikling.

  Stk. 2. Folkeskolen skal udvikle arbejdsmetoder og skabe rammer for oplevelse, fordybelse og virkelyst, så eleverne udvikler erkendelse og fantasi og får tillid til egne muligheder og baggrund for at tage stilling og handle.

  Stk. 3. Folkeskolen skal forberede eleverne til deltagelse, medansvar, rettigheder og pligter i et samfund med frihed og folkestyre. Skolens virke skal derfor være præget af åndsfrihed, ligeværd og demokrati.

  https://www.uvm.dk/folkeskolen/folkeskolens-maal-love-og-regler/om-folkeskolen-og-folkeskolens-formaal/folkeskolens-formaal

  Kommentar by np — 30. september 2019 @ 00:18

 35. 33. Black Watch! Fuldtstændigt enig i påstanden om, at Fascisme er udbredt i DK!

  Jeg mener det kommer klart til udtryk i den måde Regimet styrer befolkningen. Med et Lov&rRegel sæt så omfattende at selv landet højeste dommere skal bruge år på at afsige en dom. Dommere der i øvrigt er styret af Regimet!

  Regimet fremsætter konstant flere love&regler, med trusler om bøder, sanktioner, straf og likvidering om ikke borgeren makker ret.
  Alle disse love&regler fremsættes overfor en forsvarsløs befolkning, når først Regimet sætter i gang.

  Regimet er ej heller bleg for fremturer med sin magt, i flot samarbejde med landet førende virksomheder&banker.
  Jeg tænker her på hvordan Regimet via sin behændige lovgivning, kan beordre en evt. arbejdsgiver til at tilbageholde løn fra en ansat, når Regimet mener der findes et udestående. F.eks SKAT!

  Regimet hat sat på Infrastrukturen hvad angår veje, kommunikation og nyhedsformidling. Befolkningen er forsvarsløs overfor dette. Det har altid været for dyrt, med elendig service. Regimet ved dette, skider på borgernes krav og sætter prisen op!

  Se blot på hvordan valg til FT foregå samt det øvrige parlamentariske virke. Det er totalt utidssvarende, fordi kolbøtterne der sidder på FT bestemmer totalt, hvordan det parlamentariske system skal fungere, da de alle sammen er levebrødspolitikere, med politik som deres karriervej, bliver det aldrig ændret! Flere folkeafstemninger og direkte demokrati. ER du da sindssyg!

  EU er ligeledes fortaler for fascisme, med deres komplette magtfuldkommenhed.

  Og PipHans: jeg har ikke glemt skrigeSkinkens ageren som Indenrigmonster under “Helledusseda”, en fin beskytter af de svage! TAK god pointe !
  P.

  Kommentar by Piotr — 30. september 2019 @ 01:13

 36. # Piotr og Black Watch har ret, regimet er fascistisk. Det er udemokratisk, udansk, uretfærdigt, korrupt, kortsynet og altødelæggende. Det har en negativ og fjendtlig holdning til vælgerne, borgerne, familierne, mændene og børnene. Som igen og igen er ofre for overgreb og svinestreger fra systemets side. Også holdningen til de almindelige normale kvinder er fjendtlig og forræderisk. Man udleverer dem gerne til islamisk slaveri, tyranni, vold og undertrykkelse.

  Borgens kommunister og feminister vil fremture til Danmark er en filial og kopi af Afrika og Sverige, til familierne er destruerede og danskerne er udskiftet og udrenset.

  En klog mand har sagt at der er alt for mange kolbøtter og tåber på Chrborg. Det er så sandt som det er sagt. Og tåberne bakkes op af de ondsindede og direkte korrupte og forræderiske typer som der også er en del af.

  Danskernes fremtid kan blive et blodigt mareridt.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. september 2019 @ 08:19

 37. PS: Løsriv Jylland kl. 23.39 har også ret. Den formålsparagraf som “np” citerer, er et officielt figenblad, som bruges til at skjule hvad der foregår af rød og radikal indoktrinering og hjernevask i folkeskolerne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 30. september 2019 @ 08:35

 38. Helle Thorning-Skidt, var det ikke hende, der sad for bordenden, da Bjarne Cory-Dong stjal danskernes olie og gas?

  Apropos korrupte politikere:
  https://www.youtube.com/watch?v=W7VnFzUmrec

  Kommentar by Iznogut — 30. september 2019 @ 09:55

 39. #38 Iznogut, jamen selvfølgelig hjælper den ene social”demokratiske” pamper den anden – til en lukrativ post i jødefirmaet Goldman-Sachs. Eller var det McKinsey? Samme surdej. Forbandede snyltere, som vil skide på os småfolk.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. september 2019 @ 10:26

 40. np – 00.18- godt fundet, np 👍Formålspatagraffen var helt ukendt for mig.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 30. september 2019 @ 10:51

 41. > Odo kl. 20:51
  Enig. Danskere har ~16% brune øjne og ~50% blå øjne, verdensgennemsnittet er omtrent det omvendte. Og der er desværre ikke mange skoler i København, hvor fordelingen ligner den danske.

  Kommentar by Hertz — 30. september 2019 @ 10:54

 42. For segmentet af de røde ismer glæder det til stadighed:

  1. Goderne tilhører alene mig!
  2. Det er din pligt at arbejde for mit!
  3. Fortæl de andre hvor god du er til det!

  Føler du dig snydt? -> Du har gjort for lidt ud af 3., din lille no-likes.

  – og så hopper alle de MSM-bedøvede op på hesten igen. Nu med den fulde viden om livets største mysterier: det er “likes” der er den store belønning :)))))

  til pøblen!

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. oktober 2019 @ 00:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper