2. oktober 2019

Eks-MF’er vil have ‘brede aftaler’ der inkl. Enhedslisten, V og K, “… ikke så meget Dansk Folkeparti”

Uret tikker for Radio24syv, og selvom Huxi Bach jo nok ender på livslang forsørgelse via ‘hele Danmarks Radio’, så er det trods alt en god ting. Som overskurken i’Goldfinger’ svarer James Bond , der fastbundet til et bord før sin snarlige død, spørger, hvorvidt han forventer, at han vil tale: “No Mr. Bond, I expect you to die.”

At høre forhenværende MF’ere diskutere dansk politik anno 2019 i ‘Huxi og det Gode Gamle Folketing‘ er ikke for børn. Alle er enige om at Stram Kurs ingen indflydelse skal have, uanset hvad. Nye Borgerlige nævnes ikke engang, og selv en rød socialdemokrat vil hellere have et samarbejde med Venstre og De Konservative end Dansk Folkeparti. Enhedslisten er omvendt helt uproblematisk, og når Lars Løkke Rasmussen kaldte dem for kommunisterne, så var det lige over grænsen.

Huxi Bach, vært: … hvilket også var Lars Løkkes pointe, jeg synes vi skal lave et samarbejde henover midten, for som Lars Løkke sagde, der står nogle partier helt ude til højre, Stram Kurs blandt andet, og det kan vi simpelthen ikke forsvare at gøre noget på. Eller præge budgetterne, vi er nervøse for hvad kommunisterne ude i Enhedslisten vil, som de nogle gange kalder dem. Det er vel bare en konstatering af, at det der samarbejde inde på midten, det er jo ikke dødt. …

Helle Sjelle (K): … Jeg tror da også, at hvis man havde set at Stram Kurs kom i folketinget, så ville der da også være nogle som havde været mere nærliggende at samarbejde med end Stram Kurs.

Huxi Bach: – Det må man da håbe.

Helle Sjelle: – Ja.

[…]

Sonja Mikkelsen (S): Jeg hæftede mig ved, at han primært sagde det i relation til at holde Enhedslisten ude. … Jeg har da en forventning om, at der vil blive lavet mange ting henover midten, der også rummer Enhedslisten. … Vi havde jo en socialdemokratisk regering – af navn i hvert fald, og der var jo ikke god stemning, men det er der nu, Alle føler sig godt behandlet. Vi er tilbage i kerne-socialdemokratisk politik. Det oplever støttepartierne som trygt og godt, så derfor er udgangspunktet jo godt. Jeg har da en forhåbning om, at der er en rummelighed, der giver en forventning om, at få andre partier med. Venstre og De Konservative typisk, måske ikke så meget Dansk Folkeparti, det tænker jeg sådan set ikke at man vil beskæftige sig meget med. Og måske heller ikke så meget Liberal Alliance. Jeg tror vi vil få mange brede aftaler, også fremadrettet.

(Guy Hamilton Goldfinger, 1964; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/104792/trackback

29 Comments »

 1. Man kan sige meget om Kammerat Stalin, men han var da klar i mælet:
  “It’s not the people who vote that count, it’s the people who count the votes.”

  Imens de interne afvigere ryger for skueprocessen i dobbeltsengen.

  Kommentar by Fascist — 2. oktober 2019 @ 11:34

 2. Intet kan være mere ligegyldigt end, hvad diverse forhenværende politikere mener om, hvad Løkke, afgående statsminister og formand for Venstre, sagde engang for allerede langt tid siden.

  Hvad jeg hæfter mig ved er, at Mette Frederiksen med åbningstalen har skabt kant til venstrefløjen, menighedsbladet Politiken og ros.

  Kommentar by np — 2. oktober 2019 @ 11:47

 3. Sonja Mikkelsen – var det ikke den gamle sæk, der var såkaldt transportminister under Nyrup?

  Kommentar by Revisoren — 2. oktober 2019 @ 11:53

 4. Huxi Bach og det Gode Gamle Folketing er ganske enkelt en joke. Alle x-politikere – uanset parti, er jo håndplukkede ud fra en konsensus om, at DF, NB og Rasmus P. er sat på jorden af fanden ham selv. Der er absolut ingen uenighed, ingen nuancer faktisk ingenting i det program udover, at højredanmark er usselt.

  Føj!

  Kommentar by Cicero — 2. oktober 2019 @ 11:55

 5. Fascist 11:34

  Apropos stemmeoptællere: Stram Kurs har af Astrid Krag fået afslag på at gennemgå samtlige ugyldige stemmesedler.

  Derfor demonstrerede Stram Kurs mod valgfusk igår ved Christiansborg, men jeg har intet set desangående i Lamestream Media, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. oktober 2019 @ 11:59

 6. Det er dybt bizart, at Enhedslisten er velkommen på de bonede gulve! Det er et parti, som ønsker et opgør med grundloven, hvilket Paludan trods alt ikke ønsker. Enhedslisten vil afskaffe den private ejendomsret, undtagen til din tandbørste, som de så malerisk har udtrykt sig. Det er et revolutionært parti, der først for nyligt, måske, har skrevet revolutionen ud af partiprogrammet. Det er et sammenrend af Danmarks Kommunistiske parti DKP, Venstresocialisterne VS og Socialistisk Arbejderparti SAP
  Det er voldsdømte Pelle Dragssted og gammelkommunisten Fran Aaen fra tiden hvor DKP var vesteuropas mest Moskva tro kommunistparti.
  Pelle Dragssted skamroste den voldlige venstreradikale Hugo Chavez.
  Det er er parti som hylder mellemøstlige terrororganisationer som PFLP.
  De har forbindelser til voldlige venstreradikale, der slår folk ned på gaden
  Så hjælper det ikke at have små søde piger i spidsen når de frådende uhyrer står umiddelbart i næste led! Enhedslisten er et moralsk anløbet og modbydeligt parti!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. oktober 2019 @ 12:38

 7. .

  Det nuværende Christianborgske “demokrati” og fjolseting er et stort skuespil og narrespil. De gammelkendte røde, radikale, socialistiske og borgerlige partier er reelt set eet stort sammenspist enhedsparti. Om man stemmer på Enhedslisten, V, K, S, SF eller DF er snart eet fedt. Alle har de godkendt Marokko-traktaten og hvad deraf følger.

  Medmindre der sker en slags mirakel, vil danskerne først vågne op….. og frigøre sig fra den hypnose og psykose som DR, TV2 og aviserne har hensat dem i….. når alt er for sent. For evigt! Danmark synes nu forudbestemt til at lide samme skæbne som Libanon, Balkan, Venezuela, Sverige, Preussen og andre fejlslagne stater.

  Racisme-, Klima-, EU-, feminisme- og globaliserings-kampagnernes succés viser at det er pærelet at trække flertallet af danskerne rundt ved næsen. De hopper på hvad som helst, og sluger enhver løgn råt, når bare den har officiel og politisk opbakning.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. oktober 2019 @ 13:14

 8. 4. Carlo Di Napoli II
  Kan det nægtes en politiker at gennemgå stemmerne, for at se om der er begået valgfusk.

  Det kan jeg bare ikke tro.

  Patrioten Rasmus giver ikke op
  Støt og stem derfor på Stram Kurs (P)

  Kommentar by Charles Nielsen — 2. oktober 2019 @ 13:30

 9. “Medmindre der sker en slags mirakel, vil danskerne først vågne op….. og frigøre sig fra den hypnose og psykose som DR, TV2 og aviserne har hensat dem i….. når alt er for sent.”

  Tsk tsk. Nu tror den psykisk syge “Alexander Beaumont”, at DR og TV2 anvender sig af hypnose …

  Sølvpapirshattene plejer ellers at hævde, at det er stråler fra mobilmaster og tilsætning af klor til drikkevandet, som magthaverne benytter sig af til indoktrinering af befolkningen.

  Kommentar by np — 2. oktober 2019 @ 14:01

 10. Helle Sjelles holdninger bør ikke overraske nogen. Da Lars Barfoed den radikale formand for De Konservative i 2013 forlod sin kone var det netop for at danne par med Helle Sjelle. Det var nok Helle Sjelles politiske holdninger Lars Barfoed faldt for.

  Kommentar by bjarne binee — 2. oktober 2019 @ 14:58

 11. # np

  Hov hov, du glemte at sølvpapirshattene også hævder, at “chemtrails” er et bevis på, at “de” sprayer befolkningen med kemikalier fra fly…

  Kommentar by Revisoren — 2. oktober 2019 @ 15:09

 12. Guffi Bach og 24lyv samt de andre sugerørsekvilibrister er bare de afdankede, udbankede, fallerede pauseludere, der optræder i pausen mellem de rigtige svindlernumre..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. oktober 2019 @ 15:17

 13. Hele 140 akademikere er valgt ind i folketinget PT, det vil sige 140 ræve røde politikere uddannet på RUC og KU, fremlægningen af regeringens finanslovs forslag vil øge det offentlige med flere tusinde uduelige akademikere der skal diktere dig hvordan du skal betale dine skatter og afgifter, der er allerede afskedigelser på vej i den private sektor, håbet er at landet går rabundus så alle kan få en ny start og alle skal til klare sig selv, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 2. oktober 2019 @ 15:21

 14. .

  Endnu flere tåbelige og underlødige kommentarer fra feministen og trollen “np”. Håber hun på en karriere i Uffe Elbæks parti?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 2. oktober 2019 @ 15:33

 15. Lille Ida møder den muhamedanske virkelighed på selveste Christiansborg, forbyd islam i Danmark.

  – Ida, jeg har stor respekt for dig og især fordi du arbejder ihærdigt for den grønne omstilling.

  – Men denne gang synes jeg at du skyder over målet. Det er næsten helt Støjbersk.

  – Lad da ‘idioten’ selv bestemme om han vil give hånd eller ej, uden det skal piskes op til alt mulig stort om kvindeundertrykkelse mm.

  Føler mig nærmest spedalsk
  Sådan skriver Flemming Ø i en meget populær kommentar (38 anbefalinger), der er skrevet til et indlæg fra Ida Auken, der fortæller om en episode på sit kontor. Ida havde nemlig besøg af mand fra en københavnsk moské, der ikke ville give hånd, når han sagde farvel:

  Bliver vred af to grunde
  – Dels føler jeg mig som kvinde nærmest spedalsk, når min hånd bliver set som noget, der fra nu af ikke må komme i nærheden af ham.

  – Dels bliver jeg vred over, at han tillader sig at komme ind i demokratiets højborg og nægte at trykke min hånd, fordi jeg er kvinde, skriver Ida Auken, der også tænker på, hvordan det må være at være hans kone eller hans datter.

  – Får de også konstant oplevelsen af at være det forkerte køn? Eller hvad med hans børns klasselærer eller mødrene til de andre børn i klassen?

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. oktober 2019 @ 16:40

 16. Ond stemning hos Ida Auken: Muslim ville ikke give hånd
  Muslimen rejste sig op gik, da Ida Auken indledte en debat om håndtryk og kvindeundertrykkelse. Nu ruller debatten
  https://ekstrabladet.dk/nationen/ond-stemning-hos-ida-auken-muslim-ville-ikke-give-haand/7815737 forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. oktober 2019 @ 16:49

 17. Islam is right about women

  Kommentar by Tøhø — 2. oktober 2019 @ 17:18

 18. Ida Auken kan bare klappe i. Det er hendes egen skyld.

  Én gang Radikal, altid Radikal.
  Vi andre er blevet tudet ørerne fulde med racisme og nazisme hver gang vi siger noget negativ om Islam – nu rammer det hende selv.

  Jeg nyder ydmygelsen.

  Kommentar by k.m. — 2. oktober 2019 @ 17:28

 19. Hvorfor er der aldrig en journalist, der spørger Ida Auken:
  —Du har jo selv stemt ham islamisten ind i Danmark.
  —Så du har jo selv et medansvar?!
  —Hvad svarer du til det, Ida?
  – – –
  Hvilken journalist eller blogger kan søge aktindsigt i alvorlige domme over muslimer og dernæst samkøre med Lov om indfødsrets meddelelse fra 1980 og frem til 2004 og samkøre de muslimske navne i loven med domsbogen.

  Og dernæst gå til Christiansborg og stille se medlemmer af Folketinget, der stemte for lov om indfødsret til de nu dømte kriminelle muslimer og stille spørgsmålet:
  —Hvad er dit personlige ansvar for denne voldtægt eller dette manddrab?
  —Du har selv stemt forbryderen ind i Danmark?
  —Hvad vil du gøre personligt for voldtægtsofret?
  —Vil du sige undskyld til hende eller til den dræbtes familie og pårørende?
  —Vil du gøre noget for at få denne kriminelle ud af Danmark igen?, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. oktober 2019 @ 18:23

 20. #18 k.m. Jeg tror bare at hun kategoriserer hændelsen i “De få der ødelægger det for de mange”. Ingen bristede illusioner dér.

  Kommentar by Hr. Snusk — 2. oktober 2019 @ 19:04

 21. .

  Det er jo kun pga. naive, godtroende, feminiserede og indoktrinerede mænd samt en masse tossede feminister og kvindesagskvinder, at Merkel og Ursula er valgt ind i EU, og Ida Auken, Pia Dyhr, Sofie Carsten, Joy Mogensen osv. er valgt ind i fjolsetinget. Uden alle disse hysteriske, kortsynede og politiserende kvinder havde Europa haft en chance, nu vil vores lande gå rabundus eet efter eet indenfor få år.

  Muslimernes kvindeundertrykkelse er alt for hård og brutal. Men at skandinaviske mænd ligger og kravler rundt ved de rabiate ligestillings-feministers fødder, er at gå til den modsatte yderlighed. I Sverige er mændene ved at finde ud af at det er selvmorderisk dumhed og vejen til civilisationens ruin og undergang.

  Kommentar by TP — 2. oktober 2019 @ 20:21

 22. Huxi Bach kom fra DR’s Børne og Ungdomsafdeling, og dér skulle han afgjort også være blevet. Hans sprog er et underligt miskmask af sætninger der ikke fører noget sted hen, og en dybtliggende manglende forståelse for ordenes betydning, som altid får mig til at se mig om efter en tolk.
  Det ovenstående citat fra Huxi tjener således som et godt eksempel på middelmådighedens triumf indenfor DR, både hvad blanke nulbon studieværter og politisk konsekvens-forståelse angår.

  Kommentar by Kimski — 2. oktober 2019 @ 20:45

 23. Bubber Bach..

  Kommentar by Hul igennem? — 2. oktober 2019 @ 22:22

 24. Test

  Dette er en live test…

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 2. oktober 2019 @ 22:40

 25. Åh, ja, jeg glemte helt at få Sonja Mikkelsen med i den forrige kommentar:

  Islam har ret med hensyn til kvinder.

  Kommentar by Kimski — 2. oktober 2019 @ 23:39

 26. .

  Hvis Ida Auken virkelig havde været spedalsk og i 3. stadium, havde hun været mindre skadelig og farlig for sine omgivelser og Danmark, end hun er nu som blodrød politiker i en blodrød regering, der går ind for mere indvandring og afrikanisering, mere kriminalitet og flere moskeer, samt flere boliger, rettigheder, førtidspensioner og pengegaver til afrikanere og arabere.

  Kommentar by TP — 3. oktober 2019 @ 01:14

 27. Skal dét at bringe afdankede folketingsmedlemmers virkelige tanker om politik koste 24syv livet? 24syv gjorde plads til mange røster, og var et kæmpe fremskridt. Det bliver godt nok tungt fremover. Kværuleren her og på Facebook er IKKE det, der bringer erkendelsen videre!

  Jeg tilgiver aldrig Kristian Thulesen Dahl, at han slagtede 24syv. Hvilket eklatant selvmål! Om lidt bliver her i sandhed stille …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. oktober 2019 @ 08:24

 28. # 27 Morten
  Det er virkelig dybt tragisk for Kristian Thulesen Dahl at Morten aldrig tilgiver ham at han slagtede 24syv. Mon ikke Tulle nu forlader politik dybt nedbrudt da Mortens manglende tilgivelse næppe kan klares med krisehjælp?

  Kommentar by bjarne binee — 3. oktober 2019 @ 22:56

 29. Her er en versionering, der siger det, jeg tror Sonja Mikkelsen (S) egentlig mener: “Jeg har da en forventning om, at der vil blive lavet mange ting henover de nu åbne massegrave, der også rummer Enhedslisten.” :-)

  Kommentar by A-mad — 4. oktober 2019 @ 15:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper