16. oktober 2019

Journalist Laura Na Blankholm forsvarer hærværk: “Anahita Malakians er ikke blot et stakkels offer…”

Selvom den revolutionære venstrefløj er langt fra Revolutionen, så har de trods alt opbygget en fasttømret subkultur bestående af dedikerede aktivister. Det er en fordel, når man skal finde en fest i 2200 fredag aften, men en stor ulempe, når man kommunikerer med folk der ikke har drukket af kommunismens eliksir.

Kommentar af en Albert Scherfig (oldebarn af kommunisten Hans Scherfig), og Laura Na Blankholm i Dagbladet Inormation. Hun har tidligere lavet dokumentarer om højrefløjen for P1, mens hun var tilknyttet venstreekstreme Modkraft, men fastholder alligevel at postulerede voldelige højreekstremister behandles stedmoderligt af det officielle Danmark. Set på Information.dk – Forsvar for Anahita Malakians bruger frihedsrettigheder som en tankeløs floskel.

“Et svimlende antal offentlige personer har stået i kø for at tage afstand til hærværk siden den negative omtale af og anslagene imod burgerrestauranten på Nørrebro i København, hvor Anahita Malakians fra Nye Borgerlige var bestyrer.

Anahita Malakians er ikke blot et stakkels offer og en familiemor, der nu har følt sig tvunget til at opsige sin stilling som forretningsdrivende i sit lokalmiljø. Ifølge Anahita Malakians er hendes politiske kandidatur for Nye Borgerlige udledt af hendes flugt fra præstestyret i Iran og en forestilling om, at farlig islamisering også er en udbredt trussel i Danmark.

Nørrebro er ikke et neutralt sted, og det er ikke svært at forudse, at Anahita Malakians bestyrerjob på en lokal burgercafé af nogle bliver betragtet som en provokation. …

I Danmark føres en blind moralsk justits, der forsvarer alt fra den yderste højrefløj, også selv om det er opfordring til politisk vold mod minoriteter. Dette forsvar bæres oftest frem af argumentet om, at et forbud mod ekstremistiske ytringer eller handlinger fra højrefløjen betyder en krænkelse af frihedsrettigheder, der truer det højt besungne demokrati. … Magtanalysen er totalt fraværende.

Når den xenofobiske højrefløj kan anses som politisk legitim og noget, der indædt kan forsvares med moral, forvandles ideer om ytringsfrihed og retsstat til tankeløse floskler.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/105118/trackback

33 Comments »

 1. Klart.. .helt klart. Vi ser jo næsten dagligt marcherende højreekstremister med skrårem og ridebukser.

  Ligeledes er der bestemte kvarterer i København hvor venstreorienterede ikke kan vise sig uden at blive overfaldet. Og politiet blokerer venstreorienterede fredelige demonstrationer i samme kvarterer.

  Endelig er vi vidne til årlige nazistiske forsamlinger på rådhuspladsen til fejring af Hitlers fødselsdag. Med taler af fremtrædenden nazister og efterfølgende fredags heil fra de forsamlede højreorienterede inden de spiser de rituelle svinegrill pølser.

  Eller har jeg misforstået noget???

  Kommentar by redneck — 16. oktober 2019 @ 11:32

 2. Verden ifoelge BLANKholm…

  Kommentar by krassisten — 16. oktober 2019 @ 11:41

 3. Redneck har vist ikke misforstået noget. Det er ubestrideligt at nazismen (sammen med co2) har udviklet sig til den allerstørste trussel mod alle danske bilister, fodgængere og hjemmeboende. Se bare hvordan biler brændes af i hundredvis, se hvordan kvinder overfaldes i hundredvis, se hvordan stats- og kommunekasserne udplyndres året rundt. Det kan da KUN være nazister der opfører sig så stygt. De er ganske vist holdt op med at bruge hagekors, men man kan jo genkende dem på travet. Vi er heldige med at venligboerne tilbyder dem dialogkaffe og kager m.m., så de kan lære at blive ordentlige mennesker.

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 11:49

 4. Disse mennesker er imod nationalstater, mener at vi ikke har en særlig ret til vort land og ønsker fri indvandring for alle. Alligevel ser de Nørrebro som deres territorium, hvor de laver reglerne og hvor bestemte mennesker med bestemte holdninger ikke er velkomne. Det er tribalisme for fuld udblæsning, ufatteligt at de selv ikke er i stand til at se hykleriet.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 16. oktober 2019 @ 11:51

 5. 1. fin fin ironi redneck.

  Det ses jo herme at Paludan er venstreorienteret, og Nazisterne har magtmonopolet. Ironi slut.!

  Politiet har mistet grebet om Nørrebro. D.v.s. At de ikke har magtmonopolet længere, men pøblen.
  Se mere på:
  https://hodjasblog.one/alvorlig-terrortrussel-mod-rasmus-paludan/#comment-28969

  Støt og Stem Stram kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. oktober 2019 @ 11:54

 6. “også selv om det er opfordring til politisk vold mod minoriteter.”

  Da Islam har gennemgribende regler og påbud om praktisk taget alt i hverdagen, er det således ikke hverken hudfarven eller racen der definerer dem, men udelukkende deres semireligiøse krigsideologi.

  Da der er 2,3 billiard af deres trosfæller fordelt på kloden, er man altså noget længere ude i hampen end normalt, når man vælger at klassificere muslimer som en minoritet.

  Specielt når deres krigsideologi konstant er rettet med en global minoritet på 8%, der er blevet frataget retten til at forsvare sig, og samtidigt straffes hårdere overtrædelser.

  Hvad nazisme anklagen angår, så er det da yderst tankevækkende, at ‘Mein Kampf’ er den næstbedst sælgende bog i de muslimske lande, og har bibeholdt den position siden Anden Verdenskrig.

  Venstrefjøjen har altid været vildt begejstrede for Alinsky’s ‘Rules for Radicals’…

  Kommentar by Kimski — 16. oktober 2019 @ 12:13

 7. Kommentar by Kimski — 16. oktober 2019 @ 12:13.

  Straffes hårdere FOR overtrædelser..

  Kommentar by Kimski — 16. oktober 2019 @ 12:15

 8. […] Danskerne kan se frem til at skulle betale 108 millioner skattekroner til Radio4 i licensradioens første leveår.Se også Journalist Laura Na Blankholm forsvarer hærværk: “Anahita Malakians er ikke blot et stakkels off… […]

  Pingback by Licenspengene ruller igen: Tidligere radikal minister bliver radiovært – Free Speech Blog — 16. oktober 2019 @ 12:15

 9. Det er er overordentlig interessant artikel. For tilskyndelse til vold og hærværk er faktisk grundlovsstridigt! Nu kan det naturligvis diskuteres om forsvar for allerede foretaget hærværk er tilskyndelse til nyt hærværk? Det mener jeg, men jeg kunne godt se en eller anden advokat , som kunne dreje sagen, så det pludseligt var helt uskyldigt.
  Blankholm sætter spørgsmål ved om højrefløjen er politisk legitim, hun stiller spørgsmål ved om, det hun vurderer til at være ektremistiske ytringer, bør være tilladt. Hun mener ikke at Nørrebro er et neutralt sted, det er en indrømmelse af at Pernille Vermund har ret, Nørrebro er tabt. Altså at Nørrebro ikke er Danmark, men et land overtaget af et uskønt sammenrend af venstreekstremister og islamister, og på mange måder er det jo sådan. Politiet har i alle tilfælde ikke magten!
  I øvrigt kunne jeg godt tænke mig at se en Statestik på mængden af venstreorienteret vold, sat op mod mængden af højreorienteret vold!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. oktober 2019 @ 12:22

 10. > I Danmark føres en blind moralsk justits, der forsvarer alt fra den yderste højrefløj

  JA FOR HELVEDE! Sikke noget svineri, sådan at have “justice is blind” som ideal og praksis. Det kan vi simpelt hen ikke acceptere. Vi er nødt til at have et retssystem, som følger én bestemt politisk ideologi og dømmer modsatte ideologier / ikke dømmer forbrydelser imod andre ideologier.

  Ligesom i gode, gamle USSR.

  > opfordring til politisk vold mod minoriteter

  Dette viser præcis hvordan venstreekstremisterne tænker. DERES “politiske vold” er reel vold – men den er god og ønskværdig.

  Men højrefløjens lovgivning og argumentation er metaforisk “politisk vold” – som er ond og uønskværdig.

  Der skal noget alvorligt doublethink til for at kunne indeholde de to positioner samtidig.

  Kommentar by Quark — 16. oktober 2019 @ 12:23

 11. > I øvrigt kunne jeg godt tænke mig at se en Statestik på mængden af venstreorienteret vold, sat op mod mængden af højreorienteret vold!

  Pas på hvis du begiver dig ud i en søgning. Der er ganske mange af netop de statistikker, som er manipuleret i hoved og røv, for at vise den omvendte virkelighed. Venstreekstremistisk vold der ikke klassificeres som sådan, eksempelvis.

  Kommentar by Quark — 16. oktober 2019 @ 12:31

 12. (det kommer sig blandt andet af, at der på institutionelt niveau i stort set hele Europa, “forskes” uendeligt meget mere i såkaldt højreekstremisme, end i venstreekstremisme)

  Kommentar by Quark — 16. oktober 2019 @ 12:34

 13. I de gode gamle dage (før nutidens AFAister var født), havde de i Tyskland demokratisk indrettet sig således, at terrorister ikke blev ansat i det offentlige. De venstreorienterede kaldte det ‘berufsverbot’, og det talte pædagoger og skolelærere herhjemme i Danmark meget om i firserne.

  Mon ikke vi skulle se at få det indført nu?
  INGEN TERRORISTER OG MUHAMEDANERE I OFFENTLIG TJENESTE!

  Kommentar by Bastardo — 16. oktober 2019 @ 12:58

 14. Overordnet set har EU, godhedsindustrien, partierne og medierne gjort fælles sag for at nedbryde nationalstaterne, de lokale demokratier og de oprindelige befolkninger. Bl.a. via masseindvandring fra islamistiske stater. Det har skabt konflikter i hele Europa og Norden. For de vågne dele af de oprindelige befolkninger har selvfølgelig stor modvilje mod at lade sig rende overende af kulturfremmede og blodtørstige stenalderfolk. Konflikterne er uundgåelige, og kan udvikle sig katastrofalt.

  Tankeløse floskler pumpes især ud i den offentlige debat af de radikale og marxistiske grupperinger, der konstant benægter at EU er udemokratisk og undertrykkende, og at indvandringen er en gigantisk trussel mod europæernes liv og fremtid.

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 13:00

 15. Hvornår lærer i det “drenge.”

  Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
  Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?

  Kommentar by der Adler — 16. oktober 2019 @ 13:42

 16. – Den Nervøse

  “Blankholm sætter spørgsmål ved om højrefløjen er politisk legitim…”

  Hun er i øvrigt tilknyttet Foreningen Ansvarlig Presse. Det kan man tænke lidt over.

  Kommentar by Kim Møller — 16. oktober 2019 @ 13:59

 17. Antallet af kommunisternes “fejltagelser” løber op i over 1OO millioner mennesker, der blev sultet ihjel eller terroriseret og massemyrdet i KZ-lejre. (siden hen kopieret af de brune Hitler-kommunister/socialister)

  Når man kan begå så mange fejltagelser, er man selvfølgelig undskyldt. Så KAN der jo ikke være tale om ondskab eller en pervers ideologi. Så skyldes de utallige mord naturligvis alene undskyldelig uvidenhed og momentan forvirring og sindssyge, og hvis man er 1OO% uvidende og 1OO% sindssyg, er man som bekendt uskyldig og har ret til ikke at blive straffet.

  Så stop nu lige den der kritik af kommunismen. Den er bare SÅ uretfærdig.

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 14:10

 18. Kritikken af marxisterne er jo også smålig. Som lyst- og massemorderen Stalin sagde: man kan ikke lave omelet og æggekage, uden at knække nogle æg.

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 14:23

 19. Forresten var både Lenin, Stalin og Beria enige om at TERROR mod bønder og byboere var det bedste middel til at skabe et godt og lykkeligt, retfærdigt og menneskeværdigt samfund.

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 14:28

 20. Apropos det rummelige og inkluderende Nørrebro – her er Anne Kirstine Cramon, kommende presse- og kommunikationschef for Liberal Alliance:

  (Afskrift fra Det Vi Taler Om, Radio24syv)

  “Altså, jeg har også boet på Nørrebro, forskellige steder i mange år, og nu bor jeg ret tæt på Blågårds Plads, og jeg vil sige, i forhold til at Thomas ikke har følt sig utryg; jeg føler mig utryg.

  [bliver afbrudt af Thomas].

  Der er biler, der kommer kørende megastærkt, fem mennesker der vælter ud, og ind i en baggård…

  [bliver afbrudt igen]

  Der var tre uger nu her, hvor jeg simpelthen var ved at pakke mine ting og forlade det. Min bil blev smadret. Der var en bil der var parkeret to biler væk fra min, der blev brændt af, og min kæreste afbrød et overfald, med en far der stod og simpelthen tævede sin datter på åben gade, lige nede foran hvor vi bor. Og hvor er også kommer en gruppe hen, der hænger ret meget ud der omkring vores hoveddør, og står og siger: “Hvorfor blander du dig? Hun har ikke gjort som sin far sagde.” Altså hvor politiet kom, og det endte i sådan en biljagt ned ad Rantzausgade og ud på Åboulevarden. Altså, hvor jeg bare tænker “Det er bare ikke et særlig fedt sted at være. Ligesom luften dirrer af dårlig stemning.”

  [efter lidt snak i studiet]

  Men der jo et problem […] især Enhedslisten er meget uenige i at Nørrebro er tabt, og så er der nogen på den yderst højrefløj der siger, at det er den. Men altså, jeg flytter. Jeg er ved at finde ud af, hvad jeg skal. Jeg har ikke lyst til at bo der længere. Jeg synes simpelthen det er for … for … der er bare en dårlig “vibe” derude. Jeg vil gerne væk derfra.”

  https://www.24syv.dk/programmer/det-vi-taler-om/56594472/frede-og-jokke-i-paris-ninna

  Start 1:30:00 (AKC fra 1:33:40)

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. oktober 2019 @ 15:24

 21. 20. snusk
  Prøvede linket :
  Kom også frem til, (Det Vi Taler Om, Radio24syv)

  Ja dem er der mange af: Hvad for een er det af dem.??

  Start 1:30:00 (AKC fra 1:33:40). Hvor ???

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. oktober 2019 @ 15:59

 22. Det kommer som forlængelse af indslaget om Ninna Skedeager Olsen:

  https://www.24syv.dk/programmer/det-vi-taler-om/56594472/frede-og-jokke-i-paris-ninna?start=5400

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. oktober 2019 @ 16:33

 23. Quark: “I øvrigt kunne jeg godt tænke mig at se en Statestik på mængden af venstreorienteret vold, sat op mod mængden af højreorienteret vold!”

  Den rapport er lavet og uriasposten skrev vist også om den. Jeg kan desværre ikke finde den nu, men så vidt jeg husker stod den omtrent 27-1 til venstrefløjen. Måske er det også derfor jeg ikke kan finde den, men andre med bedre søgeevner kan måske.

  Angående hende “journalisten” så lyver hun om politiske modstandere uden skyggen af beviser og modsiger sig selv i hveranden sætning, på en dag hvor stram kurs har fået forbud fra PET mod at opholde sig på det “tolerante” nørrebro for 3 dag i træk på grund af drabstrusler fra voldelige muslimer og venstreradikale fascister.

  Vold fra højrefløjen er baseret på løse rygter fra skizofrene venstreradikale, vold fra venstrefløjen udløser advarsler fra PET der indfører nødret på nørrebro. Selv uden den rapport jeg omtalte før burde forskellen være til at få øje på.

  Kommentar by Per — 16. oktober 2019 @ 18:46

 24. Jeg fandt lige det her på stram kurs’ facebookside, citat:
  Albert Scherfig og Laura Na Blankholm kommer i dag i Dagbladet Information med løgnagtige og usande påstande om, at medlemmer af Stram Kurs skulle have begået hærværk mod zambiske Bwalya Sørensens bopæl. Bwalya er alenemor til 4 børn (med 3 forskellige mænd) og på overførselsindkomst

  Partileder Rasmus Paludan udtaler: “Vi må som parti overveje en injuriesag mod de to venstreekstremister, med mindre de trækker deres løgne tilbage. Der er intet, absolut intet, belæg for denne grundløse og uhyrlige påstand.”

  Laura Na Blankholm er i øvrigt en kendt venstreekstremist, der bl.a. plejer omgang med den kendte voldsmand Rune Eltard Sørensen, der både begik vold mod statsminister Anders Fogh Rasmussen og den nu afdøde borgmester i Farum Peter Brixtofte.

  Albert Scherfig, også kendt venstreekstremist, er ifølge Bwalya Sørensen den ansvarlige for at “håndtere politiet”, når den zambiske alenemor begiver sig ud på gaden og demonstrerer mod hvide mennesker.

  Om Laura Na Blankholm
  http://www.uriasposten.net/archives/80084

  Om Albert Scherfig
  https://www.facebook.com/NaChileshe.Chibulu/posts/10218020041225293

  Citat slut.

  Min kommentar: Hvis jeg troede det gjorde en forskel ville jeg opfordre folk til at tippe chefen på information om hende, men jeg tror desværre det var derfor hun blev ansat..

  Kommentar by Per — 16. oktober 2019 @ 19:45

 25. Nå hov, det gik lige op for mig at hun bare havde skrevet et læserbrev og ikke en artikel på information. Men så gå ind i kommentarfeltet derinde og henvis til uriasposten hvis i har en profil der. Hun er sikkert ligeglad men jo flere der ved hvad de læser når venstreradikale fører propaganda i medierne, jo bedre.

  Kommentar by Per — 16. oktober 2019 @ 19:51

 26. Blanke Laura Na Na – Na Na Na, er en invasiv gang kineserudflåd.
  Blanke Laura er undtagelsen, der bekræfter reglen om asiaters høje(re) IQ.
  SKRID og ta’ Lune Retard med dig.
  Det er så stupidt, det ikke fortjener en meningsfuld kommentar.
  Krage søger mage:
  Den ene er Blank, den anden Eltarderet.
  Mageløst.

  Kommentar by White knight — 17. oktober 2019 @ 09:32

 27. -> White knight

  I får eftermiddags hørte jeg en DR-journalist klynke på Radio24syc over kritiske beskeder fra Syrienblog. Bloggen havde sendt kritiske spørgsmål til hende over email, men havde også dummet sig, og gjort det personligt med en kommentar i stil med ‘kineserudflåd’. Den gode kritik druknede i den dårlige, og DR-journalisten blev portrætteret som et offer for stalking. Du må selv stå til ansvar for hvordan du formulerer din kritik, men den der personfikserede tilgang giver blot Laura Na Blankholm mulighed for at gøre sig selv til offer for det der vil blive fremlagt som Uriaspostens hetz.

  Kommentar by Kim Møller — 17. oktober 2019 @ 12:17

 28. Kim,

  Aldeles enig. Eksempelvis brugen af øgenavne er en alt for let undskyldning for et “offer” at bruge og de fleste som ser med fra sidelinjen vil give “offeret” ret.

  Det, personerne siger og gør, er *mere* end rigelig grund til at kritisere dem. Deres navn, ikke så meget.

  Kommentar by Quark — 17. oktober 2019 @ 17:47

 29. Nørrebro ikke “neutralt”…?
  Jeg troede, at der i den højt besungne fristad nr. 2 var “plads til alle” som del i den fremherskende åben- og mangfoldighed..?

  “Magtanalysen”, den manglende, ser jeg frem til!

  Kommentar by Henrik Larsen — 18. oktober 2019 @ 12:12

 30. #27 Kim
  Tonen TONEN!
  Den gode sobre kritik preller helt af på idioterne IMHO. Det er de for langt ude til.
  But by all means – be my guest.
  UP er blevet en rigtig fin lille PC blog.
  Hvor folk dagligt kriges indbyrdes.
  Det tror JEG til gengæld giver bloggens modstandre mere og bedre ammunition.
  Men sådan er vi så forskellige.

  Kommentar by White knight — 18. oktober 2019 @ 23:30

 31. White Knight,

  Den sobre kritik har ikke nødvendigvis som formål, at overtale den, der kritiseres. Det handler lige så meget om de, der læser kritikken. Hvis kritikken består af øgenavne og skældsord, bliver det alt andet lige sværere at overtale en tilfældig læser om, at kritikken er berettiget.

  At UP skulle være blevet PC er en ret absurd påstand.

  Kommentar by Quark — 19. oktober 2019 @ 09:03

 32. -> Quark

  “At UP skulle være blevet PC er en ret absurd påstand.”

  Den mest kommenterede post de sidste tre dage er den om Georg Metz på Radio24syv. En eller flere antisemitter er formentligt gået i selvsving, og uden at have nærlæst tråden tør jeg godt vædde med, at de fleste kommenterer ikke omhandler Metz’ særlige definition af demokrati og diktatur.

  For god brug af kommentarsporet, kan jeg nævne nummer 20 (af Hr Snusk) i denne tråd. En konkret henvisning til et radioprogram, som jeg burde høre – og måske blogge.

  Kommentar by Kim Møller — 19. oktober 2019 @ 11:41

 33. Det er i dag svært at forestille sig, at dagbladet Information startede som et illegalt blad for modstandsbevægelsen under krigen.

  I dag er Information degenereret til en total ligegyldig pamflet for en lille sølle sekt på den yderste venstrefløj.

  Smudsbladet ville dog ikke have en chance for at overleve uden den generøse støtte fra det onde kapitalistiske samfund…

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 16:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper