22. oktober 2019

Yougov-måling, Mandag Morgen: 28 procent mener at ‘muslimske indvandrere bør sendes ud af landet’

Professor Jørgen Goul Andersen (tidl. VS) er bekymret, og gætter, at de adspurgte kun har taget afstand fra muslimer som ‘et abstrakt fjendebillede’, og glæder sig over at den ’samlede højrefløj gik tilbage’, og Stram Kurs blot fik 1,8 procent af stemmerne. For professorer handler det ikke om muslimers samlede input til danskernes dagligdag, men om danskere der forføres af politikere. Politikere der i lignende artikler hænges ud som populister.

Danskernes er rekord-kritisk overfor indvandring, kan man læse i en sidehistorie, og selvom danskerne stemmer på mere af det samme, så er det trods alt solstråler på regnvejrstunge efterårsdage. Fra Mandag Morgen – Hver fjerde dansker: Muslimer skal ud af Danmark.

Over hver fjerde dansker – hele 28 procent – erklærer sig enige i synspunktet om, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet. Dermed ligger de på linje med kontroversielle politikere som Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der nærmest har gjort det til sin mærkesag at sikre et muslim-frit Danmark.

Under halvdelen af danskerne – blot 45 procent – er uenige i holdningen om, at muslimer bør sendes ud af landet.

Det bemærkelsesværdigt høje antal fremgår af en undersøgelse af vælgernes holdninger i forbindelse med folketingsvalget, som professor Jørgen Goul Andersen fra Aalborg Universitet har foretaget i samarbejde med Mandag Morgen. Over 5.900 personer har deltaget i undersøgelsen.

… Hans undersøgelse viser, at selv blandt dem, der svarede ‘helt enig’ i at sende muslimske indvandrere ud, var der i gennemsnit kun en sympati for Stram Kurs på 3,1 på en sympatiskala fra 0 til 10.

‘Det tyder på, at svarene ikke altid skal tolkes helt bogstaveligt som ønske om etnisk udrensning. …’ siger Jørgen Goul Andersen.”

(Kilde: Mandag Morgen, Jørgen Goul Andersen, Yougov)

“Det er mildest talt temmelig skræmmende, uanset hvordan man tolker det. Udsmidning af muslimer strider jo mod religionsfriheden i Grundloven. At så mange alligevel erklærer sig enige i holdninger, som vi normalt har betragtet som utilstedelige, tyder på et forfald i demokratiske værdier, som man næsten kun kan bebrejde den politiske elite. Den har måske sat en lavine i gang, som kan være svær at stoppe. (Jørgen Goul Andersen)

“Det er brutalt, at man kan få så mange til at være enige i, at muslimer bør sendes ud af landet. Det kan være en effekt af paradigmeskiftet fra foråret, der netop handler om, at flygtninge skal sendes hjem, når forholdene i hjemlandet tillader det. Det gælder også, hvis de skulle have et arbejde i Danmark. Der er altså en politisk åbning for hjemsendelse, som støttes af et flertal, der omfatter både Venstre og Socialdemokratiet. Når de politiske ledere siger det, følger mange vælgere dem. (Christian Albrekt Larsen)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/105268/trackback

19 Comments »

 1. Man er kun fri til at dyrke sin religion, hvis den ikke strider mod sædeligheden og den offentlige orden. Islam gør begge dele i enestående grad.
  Det er derfor i strid med grundloven at lukke islam ind i landet.

  Kommentar by Sådan er det jo — 22. oktober 2019 @ 00:14

 2. Og jeg foreslår at Jørgen Goul Andersen sendes med, og hurtigst muligt.

  Kommentar by Piphans — 22. oktober 2019 @ 00:24

 3. Så må Goul Andersen jo sætte lidt svensk pædagogik ind imod befolkningens meninger

  Kommentar by BB — 22. oktober 2019 @ 00:30

 4. Hverken Paludan eller Glistrup har foreslået totalt muhamedanerfrit Danmark. Glistrups forslag om udvisninger omfatter kun folk med oprindelse i Muhamedanien indvandret til Danmark efter 1965.

  Tilbage i Danmark vil blive en hel del konvertitter af dansk oprindelse, som Glistrup forventede ikke ville udgøre den store fare, men hvis de rettroende overtager magten i Tyskland og Sverige kan det vel for at undgå terror blive nødvendigt at udbygge Glistrups Lov om Muhamedanerfrit Danmark med landsforvisninger.

  Kommentar by perhag — 22. oktober 2019 @ 01:17

 5. Løgnepressen og deres vildt utroværdige meningsmålinger (polls) gav Stram Kurs ikke under 4 mandater – enkelte gøs og sagde 8-9 pladser på tinge.

  Her er så en måling, hvor 28% af de adspurgte siger: Skrid ad helvede til Muh-ammed, Alli og resten af voldspsykopaterne fra islams sørgelige ørken-lorte-huller.

  Men, kun 1,8% stemte på Stram Kurs? Yeah Right….

  Kommentar by Iznogut — 22. oktober 2019 @ 01:23

 6. # OO.14

  På Christiansborg og i de fleste avisredaktioner mv. er de kommet så langt ud eller ind i umoral og åndelig formørkelse, at de har bildt sig selv ind at løgnekampagner, klima-svindel, landsforræderi og etnisk udrensning af danskerne er helt i orden. De tromler frem med indoktrinering, fordummelse, vrøvl og snedige bortforklaringer.

  Det er vås at returnering af folkefjender strider mod grundloven. Islamismen er en krigs- og erobringsideologi der virker ved vold, og slet ingen normal religion. Derfor er det som OO.14 skriver i strid med grundloven når politikere og journalister arbejder for at få Danmark ind under islamistisk fremmed-herredømme. Det er også i strid med straffeloven.

  Men mange politikere, journalister og jurister fortolker, vrider og vender grundloven og straffeloven efter forgodtbefindende.

  I Sverige er regeringen begyndt at anvende gestapo-metoder mod folk der kritiserer indvandringen. Men intet folk har pligt til at lade sig udskifte og udrydde. Men muligvis er svenskerne blevet så hjernevaskede af kommunistisk/feministisk radio og tv mv., at de tror på at det er en borgerpligt at forære sit land og sin fremtid væk til invaderende barbarer fra fjerne lande…. ?

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 01:26

 7. “Der er også “loven om nødret”. Hvis nogen er ved at lemlæste eller myrde en, eller ens familie, har man ret til at forsvare sig, ret til at slå igen. Måske ikke ud fra en eller andet kringlet fortolkning af nogle paragraffer, men ud fra enhver moralsk betragtning.

  At den politiske “elite” ikke gider forsvare danskerne, men hellere vil udskifte dem, er en etisk og moralsk nedstyrtning til noget absolut ondt og utilgiveligt.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 01:40

 8. Når de taler om at dem der vil have muslimer sendt ud af landet jo trods alt ikke stemte på stram kurs, så burde de medregne nye borgerlige der jo grundlæggende vil det samme (de vil sætte islam uden for indflydelse hvilket i praksis vil få mange muslimer til frivilligt at forlade landet) men siger det på en væsentlig mere stueren måde end paludan. Og hvem stemmer DF af andre grunde end en bekymring for indvandringen? Så vil man have det reelle tal bør man lægge stemmerne på nye borgerlige, stram kurs, og DF sammen. Det er stadig alt for lavt, men dog væsentligt højere end de forsøger at nedtone det til i den artikel.

  Kommentar by Per — 22. oktober 2019 @ 04:36

 9. #2 Ja, Jørgen Goul Andersen skal også sendes ud, sådan en nar.

  Kommentar by Johnson — 22. oktober 2019 @ 05:07

 10. Hvorfor stemte befolkningen så som de gjorde (Klimaets skyld?)? …Desværre idioter. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. oktober 2019 @ 06:46

 11. De KAN ikke integreres, de skal ud! Hvor mange flere eksempler og ødelagte liv kræver det, før den metaforiske ti-øre falder for majoriteten?

  Hvis man sammenholder antallet af eksempler med de andre lande i Europa, så snakker vi hundredevis, måske tusindvis, OM DAGEN nu.

  Man kan simpelthen ikke indoktrinere og radikalisere børn fra 3-4 års alderen, med de voldelige metoder som utallige skjulte kamera optagelser har påvist nu, og så forvente at en forhøjet levestandard og venlig behandling vil ændre en skid, på den grundlæggende ‘tankegang’ der er indprogrammeret.

  Igen, de KAN ikke integreres, end of story.
  Send dem hjem, de vil være meget lykkeligere med det eneste system, og de eneste regler de helt åbenlyst FORMÅR at skabe.
  -Og, absolut ikke mindre vigtigt, det samme vil vi.

  Kommentar by Kimski — 22. oktober 2019 @ 06:48

 12. Det er Jørgen Goul Andersens”demokratiske værdier” som er “i forfald”, når han laver meningsmålinger og kritiserer svarene bagefter. Som valgforsker skal han holde sig neutral eller fyres på gråt papir.

  Kommentar by Zatopek — 22. oktober 2019 @ 07:24

 13. Det der undrer mest er, at det kun er 28 % af danskerne, der ønsker at smide de voldsparate og arbejdssky muhammedanere ud på røv og albuer.

  Er hele 72 % af danskerne virkelig så hjernevaskede og faktaresistente?

  Kommentar by Revisoren — 22. oktober 2019 @ 07:43

 14. Der blev snakket om valgfusk lige efter valget, hvor Paludan pludselig lå en del under meningsmåling.
  Før-valg meningsmålinger og så den her passer slet ikke sammen. Det ser mistænkelig ud med så stor stemmeskred på så kort tid.

  Hvorfor stemte alle disse vælgere ikke på Paludan eller NB ved valget?

  Når vi ser hvordan Paludan og Nye Borgerlige svines og mistænkeliggøres, hvordan politi og domstole agerer, da stoler jeg ikke på at vi har frie valg. Alt tilrettelægges efter mere indvandring, højere skatter og mindre selvbestemmelse for danskere.

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2019 @ 07:49

 15. På baggrund af målingen må man konkludere, at den danske presse er et demokratisk problem. Meningsmålinger har i fire årtier vist, at det danske folk ikke ønsker et multikulturelt samfund, ikke ønsker massiv indvandring, og nu altså også at kun et mindretal ikke vil hjemsende de muslimer der bor i landet. Alligevel får vi det.

  Den danske presse har i samme periode været leveringsdygtig i en syndflod af succeshistorier (der viser sig ikke at holde vand), rollemodeller (der siden bliver taget i kriminalitet), historier om stramninger (der ikke vender strømmen) og bortforklaringer (der ikke ændrer på fakta). Og folk tror på det, for det er jo den danske presse, der tihvertifald ikke kunne finde på at lyve.

  Ved sidste valg er det så åbenbart lykkedes pressen at sætte folk sådan en klima-skræk i livet, at 28% der vil have muslimer hjemsendt bliver til 1,8% på valgdagen. Flot!

  Kommentar by Henrik — 22. oktober 2019 @ 09:02

 16. Islam handler også om klima. Det handler bare om indeklima.

  Kommentar by Jp — 22. oktober 2019 @ 12:49

 17. Jeg tror at det med at kun hver fjerde dansker forsvarer udsmidning af primært muslimer hænger sammen med at, trods alt, et stort flertal, udelukkende følger begivenhederne igennem de statsstøttede medier, som hver og en har ringe, eller slet ingen lyst til at skildre tingene som de i realiteten er. Derfor resultatet.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 22. oktober 2019 @ 17:55

 18. Gennemgående er folk bare for dumme, de fatter ikke en dyt. Gå en tur på Istedgade og se alle de
  mellemøstlige mænd, det er ikke dit land længere. Jeg hader det og ønsker mig ud på en øde ø med masse af dyr.

  Kommentar by IES — 22. oktober 2019 @ 22:02

 19. Undersøgelsen viser også, at de yngste er de mindst kritiske i forhold til islam. De har ganske enkelt ikke oplevet Danmark før invasionen. De unge mennesker er vokset op i et land, hvor det hører til dagens orden, at man kan blive sparket til lirekassemand af vilde negre og allahs soldater. Hvor daglige skudepisoder og knivstikkerier hører til normen.

  De skulle bare vide…
  Inden jeg fyldte 20 år, havde jeg aldrig hørt om sharia, halal, burka, integrationsprojekter, æresvold osv. osv. Listen over ord, som vi lykkeligt kunne leve uden, er blevet meget lang efterhånden. Sygt at man som dansker er nødt til at skulle forholde sig til forbandede islam.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. oktober 2019 @ 22:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper