22. oktober 2019

Professor: “… en tendens til, at flertallet fravælger at bo i byområder, hvor der er mange indvandrere.”

Adjungeret professor Hans Skifter Andersen forsøger efter bedste evne, men kan ikke vinkle sig ud af den banale virkelighed. Danskere gider ikke indvandrere, og indvandrere gider ikke danskere. Herunder blot konklusionen fra indlægget på Videnskab.dk – Byområder med indvandrere fravælges af flertallet.

“Alle lande vi sammenligner os med i Vesteuropa og Nordamerika har byområder, hvor der bor en høj andel af indvandrere og etniske minoriteter.

I forbindelse med udarbejdelsen af min bog ‘Ethnic spatial segregation in European cities’, som udkom i England i juni måned, har jeg haft lejlighed til at gennemlæse forskningslitteraturen om årsagerne til denne udvikling.

… Danmark er faktisk et af de europæiske lande, som har mindst segregation. Alligevel er der en tendens til, at flertallet fravælger at bo i byområder, hvor der er mange indvandrere.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle af forklaringerne på, at det forholder sig sådan, og hvilke ting der gør, at indvandrere ofte ender med at bo de samme steder. De ressourcestærke fører an i adskillelsen

Kort fortalt er der tre hovedelementer, som forklarer etnisk segregation:

Etniske minoriteters adfærd,
Majoritetsbefolkningens adfærd
, og
Forholdende på boligmarkedet – hvilke boliger har indvandrere adgang til, og hvor er de lokaliseret i byerne.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/105276/trackback

21 Comments »

 1. !

  Der er en tendens til at medierne af snobberi vil have “”professorer” til at forklare folket, hvad enhver med bare en smule fornuft har vidst i årevis. Muslimernes adfærd er så forskellig fra danskernes adfærd, at der selvfølgelig opstår masser af spændinger og konflikter. Når indvandrere stiller endeløse krav og er truende og voldelige, siger det sig selv, at det er bedst at de bor hver for sig i hver sine områder. Det allerbedste er at de bor hver for sig i hver sine lande.

  Merkel, Ursula og Ylva er tre skrupskøre feminister, som ønsker at afrikanisere og islamisere Europa. Merkel fortsætter, hvor Hitler og nazisterne slap. Snart er Tyskland “judenfrei”. Snart kan hele Europa også være “europæer-frei”. For at overførslen af 5OO millioner afrikanere og arabere som Kalergi-planen og Marokko-pagten lægger op til, vil ende i terror, borgerkrig, massakrer og blodbade som aldrig før set, er indlysende. Europæerne vil på et tidspunkt gøre oprør mod rødnazisterne. Eller vil de swedish style lade sig udrydde uden modstand? Det sidste er vel næppe sandsynligt.

  Herhjemme har vi også skrupskøre rødnazister og feminister som ikke viger tilbage for udskiftning og etnisk udrensning af danskerne. De er især samlet i enhedslisten, i det radikale parti og hos Elbæks bøsse-parti, men alle de gamle partier er marionet-dukker for EU og Merkel. Selv DF er gået over til løftebrud, hykleri og skuespil.

  Oveni forberelserne til etnisk udrensning af danskerne, dyrker Christiansborg mange andre former for udskejelser og ondskab, som Uriasposten og andre net-aviser dokumenterer.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 01:03

 2. Virkeligheden kan de ikke forklare. Indvandrer til et land, der ikke er eller har været et indvandrerland?
  Hvad fanden er meningen? Muslimske voldspsykopater er væltet ind i landet som “flygtninge” el. “familiesammenførte” besættere.
  Intet andet og danskerne har se lortet udfolde sig på aller-nærmeste hold. Ellers kan de bare se en tilfældig video, hvor Rasmus Paludan nærmer sig besætterne og deres kommunist-socialistiske medløbere.

  Hvor skal danskere, i Danmark, bo, når voldspsykopaterne kontrollerer mere og mere af landet?

  Kommentar by Iznogut — 22. oktober 2019 @ 01:17

 3. Har prøvet at bo multietnisk, men kunne ikke se fidusen. Hvorfor leve sammen med mennesker, man ikke har noget tilfælles med?
  Jeg vil tale med mine naboer, grine med dem, drille dem, drikke en øl med dem. Snakke uhindret og utvungent med konerne, pigerne og børnene. Have mange sammenfaldende værdier og kunne diskutere bravt om uenigheder.
  Betaler så en høj ghettoafgift for at leve blandt ligesindede og nyder det.

  Kommentar by Jakob — 22. oktober 2019 @ 01:27

 4. # Jacob

  Bemærk at både V, K, S, SF og R nu vil til at TVINGE danskerne til at have nærkontakt med islamister og “berigere”. Dels gennem nedrivning af tusindvis af boliger, dels via en ny skolelov som pålægger fri- og privatskoler at optage 3O%-4O% arabere og afrikanere i hver klasse. Det er skabsradikale Lars Quisling og kommunisten Pernille R-Theil som har påbegyndt nedrivningen/foreslået skole-tvangen.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 02:11

 5. >Michael J
  Ursula von der Leyen er nøjagtig det samme som Angela var. Se på dem og lyt til deres intetsigende vrøvl blandet med bankstersnak og lovprisninger af ting de aldrig selv rigtig har troet på. Og mest af alt: Læg mærke til hvor meget de arbejder på at afskaffe Tyskland som et land med grænser.
  I øvrigt er det da klart,at man ikke ønsker at leve blandt fremmede i sit eget land

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2019 @ 03:00

 6. En af de få gode ting ved muslimer er deres stærke familierelationer som også har den fordel at de ofte bor i de samme områder, så man kan undgå dem alle andre steder. Jeg har boet i de mest indvandrertunge byer og områder, hvilket har været stærkt medvirkende til at jeg i dag bor langt ude på landet i en by der er så lille og dansk at den minder om danmark i 60’erne. Eller “morten korch idyl” som de mest venstreorienterede i københavn bruger som en fornærmelse, imens de kravler langs murene for at undgå at blive stukket ned af muslimer.

  Desværre spreder de sig også jo flere de bliver, så man i dag kan møde grupper af unge muslimske fyre i dynejakker og med et ondt blik der bare venter på en grund til at overfalde folk, i byer med indbyggertal omkring de 10.000. Har man fulgt stram kurs’ live videoer fra hele landet, får man jo nærmest et chok i sig selv bare af deres antal, når de myldrer frem fra de sociale boligblokke i selv de mindste flækker rundt omkring. Og når de så åbner munden lyder de som om de lige er kravlet ud af en bmw fra nørrebro, selvom de er vokset op i kolding eller haderslev eller en hvilken som helst anden dansk provinsby hvor de står og råber “wolla jeg knepper din mor”. Muslimer er et “hive-mind”, de har endda selv et ord for det: “Uhmmaen”, og de er stolte af deres gruppementalitet. DET er hvad gør dem livsfarlige, og utroligt effektive som samfundsomstyrtere. Venstrefløjen og EU ved dette, og bruger dem som en trojansk hest til at opløse nationalstaterne så de kan gennemføre deres planer om et stort europa uden lande, og fortsætte projektet hvor kommunismen og nazismen fejlede. De har bare overset en ikke ubetydeligt detalje: Muslimerne har præcist de samme planer, og deres inkluderer ikke nogen venstreorienterede “no borders” typer eller vantro europæere.

  Så hvem skal vi egentlig være vrede på når det kommer til stykket? Muslimer der gør som de altid har gjort i 1.400 år og forsøger at sprede islam som deres religion befaler? Eller de politikere der har forsøgt at bruge dem som en slags biologisk krigsførelse i fuld størrelse for at splitte os? Jeg er ikke et sekund i tvivl om hvem der bærer hovedansvaret for tilstandene i danmark og europa i 2019, og der er ikke et eneste muslimsk navn iblandt dem. Når det også går op for flertallet, så sker der forhåbentlig noget.

  Kommentar by Per — 22. oktober 2019 @ 04:09

 7. Hans Skifter Andersen: “Byområder med indvandrere fravælges af flertallet” – Kan denne professor (lønklasse plus/minus kr. 1.000.000) prøve at blive lidt konkret. Indvandrere hvad!? – Så kald dog for helvede lorten ved dens rette navn!

  Danskerne har intet imod indvandring; men vi er ved at brække os i lårtykke stråler (Sumo bryder style) over at blive invaderet af horder af semi-retarderede voldspsykopater fra Mellemøsten; bedre kendt under betegnelsen Islamister! – Hvor svært kan det være hr. professor?

  Kommentar by T. Flodur — 22. oktober 2019 @ 05:50

 8. Noget nyt? Det skulle vel aldrig have noget med Islam at gøre? Har professoren hørt noget om den genbrugte ord – Belastede boligområder (eller det misbrugte ord – Ghetto-) :-). Støt SIAD. God Tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. oktober 2019 @ 06:44

 9. Kommentar by Per — 22. oktober 2019 @ 04:09.

  “Jeg har boet i de mest indvandrertunge byer og områder, hvilket har været stærkt medvirkende til at jeg i dag bor langt ude på landet i en by der er så lille og dansk at den minder om danmark i 60’erne.”

  Samme her, Per, og af præcis samme årsager.
  -Og sådan foretrækker vi faktisk også at det forbliver fremover, herude!

  Kommentar by Kimski — 22. oktober 2019 @ 06:57

 10. Adjungeret professor Hans Skifter Andersen har brugt mange år på at læse tykke bøger for skatteslavernes penge.
  Nu får han så formentlig omkring 1 million kr. yderligere pr. år af skatteslavernes penge, for at finde ud af det som Maren i kæret altid har vidst.

  Kommentar by Danskeren — 22. oktober 2019 @ 07:17

 11. # Per

  Stærkt formuleret indlæg!

  Du rammer bulls eye 100 %!

  Kommentar by Revisoren — 22. oktober 2019 @ 07:32

 12. Kan jeg ikke snart blive fri for at høre om det virkelighedsfornægtende begreb “etniske minoriteter”.

  Der er een gruppe, der tales om hele tiden, fordi det er dem, der skaber alle problemerne.

  MUHAMEDANERNE.

  Kommentar by Bastardo — 22. oktober 2019 @ 09:00

 13. Glimrende at social demografi og bysociologi bliver taget til efterretning. Det er ikke ny erkendelse, men den er mere end 100 år gammel!
  Her gælder “Follow the Money” og “lige børn leger bedst”. De er drivere for, hvor man vil bo.

  Enicitet X religion X økonomiske klasser.

  Hvor vil du placere dig på spillepladen? Dér hvor folks mentalitet er ligesom din egen. Folk du kan tale indforstået med, hvis børn leger med dine børn, fordi de forstår hinanden og har den samme form for humor.

  Socialdemokratiske kommuner med flertal valgt af de røde opførte kæmpe sociale cement lejekaserner for mindrebemidlede ofte med store lejligheder og altaner i parklignende områder. Store statssubsidier, så man valgte ikke den billigste løsning.

  Få år efter startede masseindvandringen og det blev efterhånden muslimer, der flyttede ind, fordi deres lille økonomi og store familiestørrelse gav dem forret. Sådan opstod ghettoerne betalt af danske skatteydere, der også økonomisk forsørger ghetto-beboerne med socialhjælp.

  Ikke-røde kommuner f.eks i Nordsjællland – hvor de rige bor og husene er dyre og derfor ikke kan blive hvermands eje – forsøgte så vidt muligt at undgå socialt boligbyggeri og beholdt på den måde et ikke-rødt flertal i kommunalbestyrelserne. Selvom det blev forsøgt modarbejdet af de røde flertal i folketinget, lykkedes det heldigvis i vidt omfang at bevare store byområdet i nordsjælland næsten fri for sociale tabere og muslimer. Den samme byudvikling ses i de fleste større byer i DK f.eks Århus.

  Som med negrene i sin tid i USA er der derfor nu på samme vis kommet fokus på skolerne. “Hvide” og “brune” skoler og privatskoler, hvor etniske “hvide” danskere sender deres børn i skole for at undgå indvandrere og især muslimer.

  Det gør som bekendt sågar nuværende og tidligere socialdemokratiske ministre – selv statsministre. De vil ikke sende deres børn i de skoler, hvor ‘negrene’ går. Som i sydstaterne i USA i sin tid.

  (Hans Skifter Andersen. Statens Byggeforskningsinstitut. Aalborg Universitet. 20 oktober 2019) Som der står i rapporten:

  “Alle lande vi sammenligner os med i Vesteuropa og Nordamerika har byområder, hvor der bor en høj andel af indvandrere og etniske minoriteter.”

  “Generelt er den etniske opdeling af byerne mindre i Europa end i USA. Der findes kun få byområder – primært i England – med en høj koncentration af én bestemt etnisk gruppe.”

  Min kommentar. Der er dog en betydelig opdeling med en høj koncentration af én bestemt religion nemlig muslimer. Denne ‘ghetto-isering’ skyldes bl.a ovennævnte mekanismer i bosættelsen i byerne: Enicitet X religion X økonomiske klasser.

  Kommentar by A-mad — 22. oktober 2019 @ 10:20

 14. “Etniske minoriteters adfaerd”, glemte muhamedanernes,det er jo lige problemet,saa er den ikke laengere

  Kommentar by dunk — 22. oktober 2019 @ 11:20

 15. Hvad hvis dette var herhjemme.
  Børnepenge?!
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/40-aarig-har-foedt-44-boern-men-nu-er-det-slut/7841554

  Kommentar by Anonym — 22. oktober 2019 @ 11:52

 16. # Kimski og Per m.fl.

  Bor nu i en lille by hvor der stadig er idylliske tilstande.

  Javel ja. Men desværre bliver flere og flere af de helt små byer nu også invaderet. Så hvor længe endnu holder idyllen? Selv byer ned til 2OO eller 2OOO indbyggere begynder nu at blive koloniseret af berigere og evighedsturister. Bl.a. pga. Lars Ulykkes sindssvage og komplet idiotiske plan om at nedrive tusindvis af lejligheder i boligblokke og rækkehuse, for at tvangsfordele muslimerne ud i et tyndt lag udover hele Danmark. S, SF, R, enhedslisten, Uffes bøsseparti og DF er mere eller mindre med på idéen, så snart vil islamisterne være overalt. (og endnu flere er på vej pga. Marokko-pagten. Og nu vil man til at TVINGE privatskolerne til at putte 3O-4O% negre og arabere ind i klasserne)

  Det ikke bare ligner forræderi og forbryderisk svineri overfor vi danskere, det ER forræderi og forbryderisk svineri.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 13:10

 17. Jeg skummer indvendig når jeg ser det flyfoto af Mjølnerparken som er på Videnskab.dk ( Hmmm ).

  Den Danske arbejder klasse er henvist til nedslidte boligkvarterer bygget i starten af sidste århundrede i ydrekanten af københavn mens indvandre på bistandshjælp får de nyeste boliger staten kan skaffe – for de selv samme arbejderes skattekroner.

  Det er simpelthen den mest ondskabsfulde disrespekt af den Danske arbejderklasse. Vores regering består af røvhuller der vil skide os alle en lang march!

  Kommentar by Santor — 22. oktober 2019 @ 16:13

 18. En perkerkælling snakkede en hel bustur om en skide guldring hendes familie skulle købe til hende. Og de skulle bare makke ret.

  Man vil ikke bo sammen med så dumme mennesker, som ikke en gang har pli overfor deres egen familie.

  Kommentar by Uno — 22. oktober 2019 @ 21:42

 19. Jeg kender flere som har henvendt sig for at blive skrevet op til en lejlighed i det almennyttige boligbyggeri, og de har konsekvent fået det svar, at de kan godt komme på listen, men aldrig få en lejlighed. Årsagen er simpel: Der bliver ved med at komme muslimer til landet, og de kommer ind i toppen af ventelisterne, så danskerne reelt aldrig får muligheden. Eneste undtagelse er danskere med børn.

  Var det i Kolding hvor man ville smide danske pensionister ud af deres lejligheder, for at leve op til nogle underlige regler fra en af politikerne ghetto-pakker?

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. oktober 2019 @ 22:15

 20. Christiansborg gider da ikke sørge for at der er boliger til danskerne, som jo alligevel skal udskiftes og etnisk udrenses. Man vil meget hellere stå sig godt med evighedsturisterne, invasionstropperne og besættelsesstyrkerne som er på bistandshjælp, men alligevel er det nye “herrefolk”.

  Til helvede med danskerne. De er jo ikke andet end stemmekvæg, malkekvæg og slagtekvæg.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 23:42

 21. https://24nyt.dk/indvandrere-og-efterkommere-i-flertal-paa-14-gymnasier/

  Gymnasier, boligområder, sportsklubber. Vi gider ikke de forbandede muslimer, og de gider ikke os. De skal bare hjem, hvor de hører til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 23. oktober 2019 @ 02:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper