5. november 2019

Ekspert om antifeministisk netdebat: “… vi har det retoriske tilløb. Vi mangler bare det ene angreb.”

Alle er ofre, bortset fra heteroseksuelle hvide mænd. De er patetiske skikkelser, der opfinder syndebukke, istedet for at ‘kigge indad’. Specialkonsulent ved ‘Center for Digital Pædagogik’ Christian Mogensen er glad for at ligestillingsministeren vil afsætte 700.000 skattekroner til at forske i internettets maskuline subkulturer, hvor nogle folk ligefrem mener at ‘metoo-bevægelsen er gået for langt’. Den antifeministiske retorik kan føre til terrorangreb, og som det så elegant formuleres af specialkonsulenten: “Vi mangler bare det ene angreb.”

Globalisterne problematiserer højrefløjens retorik og taler ofte om radikalisering, men uden kausalitet til konkrete eksempler på vold og terror er det intet andet end forsøg på at stække politiske modstanderes legale ytringer. Der var ingen der talte om radikalisering, da lærerstuderende Sarah Victoria Bruun i 2012 proklamerede, at hun som revolutionær socialist havde til opgave at ‘radikalisere ungdommen’. I dag er hun skolelærer i Horsens, og ingen forskere ser problemet. De er selv en del af det.

Fra DR Online – Ekspert om kvindehadere: Vi mangler bare et angreb.

“Tonen blandt de danskere, der skriver hadefulde kommentarer om kvinder på nettet, er hård og truende. Men i modsætning til flere andre lande, er der herhjemme ikke sket et angreb mod kvinder. Endnu.
Det siger specialkonsulent hos Center for Digital Pædagogik Christian Mogensen.

Vi kan se, at der er antifeminister, der taler om, at ‘revolutionen burde komme’ og ‘nogen burde gøre noget”. Så vi har det retoriske tilløb. Vi mangler bare det ene angreb.

Christian Mogensen har i lang tid beskæftiget sig med de internetfora, hvor især mænd ytrer sig hadefuldt om kvinder, homoseksuelle, jøder, muslimer og mange andre persontyper. Derfor ser han rigtig god fornuft i, at ligestillingsminister Mogens Jensen (S) vil afsætte 700.000 kroner til at undersøge omfanget af de kvindehadske fora på nettet. …

Christian Mogensen har interviewet flere unge mænd, som på nettet har ytret sig hadsk om kvinder. Og fælles for dem er, at de grundlæggende er kede af det.

Det er mænd, der er kede af det. Som har en følelse af, de ikke kan nok, ikke er gode nok – simpelthen at de ikke er nok. Og i stedet for at kigge indad peger man udad og siger, at det hele skyldes, at kvinder er onde væsner, der har aftalt, at jeg ikke skal have sex eller have generel succes med det modsatte køn.”

(Collage: Christian Mogensen, specialkonsulent, Center for Digital Pædagogik)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/105708/trackback

37 Comments »

 1. Åhhh nej! Ikke Christian Mogensen igen. Jeg mener nemlig du tidligere har blogget om den personage. Godt arbejde, Kim Møller.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 5. november 2019 @ 19:46

 2. Er jeg den eneste der i Christian Mogensens blik og udstråling ser lighedstegn med Pelle Dragsted, Morten Østergaard og ligesindede? Den der misundelse og bøv-mentalitet samt fortvivlelsen over at mene noget, man ser hastigt falde sammen om ørerne på sig. Løgnen bliver tydeligere og tydeligere og desperationen stiger og stiger i kommunikationen.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 5. november 2019 @ 19:52

 3. “Christian Mogensen har i lang tid beskæftiget sig med de internetfora, hvor især mænd ytrer sig hadefuldt om kvinder, homoseksuelle, jøder, muslimer og mange andre persontyper.”

  Uriaspostens kommentarspor er heldigvis en undtagelse. Kvinder, homoseksuelle, jøder og muslimer omtales med respekt der :-)

  Kommentar by np — 5. november 2019 @ 19:52

 4. ‘metoo-bevægelsen er gået for langt’. Det kan man ikke sige? I Sverige begik en meriteret teaterleder selvmord over at blive anklaget for en folkedomstol

  Kommentar by Snaphanen — 5. november 2019 @ 19:58

 5. Den rødhårede spazzer ligner en typisk konvertit.

  (Hint: Den såkaldte talsmand for Hizb ut-Tahrir, Junes Kock.)

  Kommentar by Revisoren — 5. november 2019 @ 20:02

 6. Specialkonsulent min bare. Han er bare endnu en uduelig hen der lever af overførselsindkomst.

  Kommentar by Danskeren — 5. november 2019 @ 20:14

 7. Mænd hader og angriber, har problemer med det modsatte køn og burde kigge indad. Javel…

  Det samme kan man selvfølgelig ikke sige om kvinder.

  Kommentar by BE — 5. november 2019 @ 20:25

 8. Det er “forskere” som ham der var lykkelige over brevik så karrieren endelig kunne få et tiltrængt skub, og nu prøver de så at fremprovokere en ny type terrorisme. De er afskyelige mennesker uanset hvilket køn de har.

  Kommentar by Per — 5. november 2019 @ 20:25

 9. Helt ærligt, hvis jeg lignede en pik med ild i som røde Christian, så ville jeg sku også være møg sur.

  Kommentar by Piphans — 5. november 2019 @ 20:32

 10. Jeg kan da kun opfordre Christian Mogensen til at indtaste hashtagget ‘#KillAllMen’, og derefter gå over i ‘billeder’, og så se om han derefter kan finde noget tilsvarende på nettet om kvinder.

  Bare så han har noget at sammenligne med, mens jeg afventer hans forklaring på dét fænomen?

  Nogen gange skal man sgu passe gevaldigt på med hvem man allierer sig med, Christian, uanset om der er støttekroner i det eller ej. Man ved aldrig hvor man risikerer at ende op henne, ellers…
  https://www.youtube.com/watch?v=Y1JQUG7doCE

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 20:43

 11. Nå, der er sådan np ser ud.

  Kommentar by Træt — 5. november 2019 @ 20:59

 12. Soyface!

  Kommentar by Erling — 5. november 2019 @ 21:02

 13. – ‘kritisk raceteori’ og ‘hvidhedsstudierne’.. Men hvor mange er egentlig hvide?

  Twitter: Christian Mogensen‏ @CVMogensen · 15. mar. “.. Hos @CFDPs er vi igang med et stort projekt .. : (ht tps://twitter.com/CVMogensen/status/1106449527647731712) … så vi er igang, men “: “Angry white men, som de også kaldes..” https://cfdp.dk/om-os/nyheder/saarbar-og-vred-mand-soeger/ “Ved indtil flere af de massedrab, der har været i nyere tid (fx skyderiet ved Virginia Tech i 2007, drabene ved Isla Vista i 2014 og varevognen i Toronto i år), ”

  – Virginia Tech i 2007: “Seung-Hui Cho .. Korean American immigrant .. killing 32 people and wounding 17 others ..” (Wikipedia)
  – Isla Vista i 2014: “.. 22-year-old Elliot Rodger killed six people and injured fourteen ..” “His father is British filmmaker Peter Rodger, .. His mother is Li Chin Rodger, a Malaysian Chinese ..” (Wikipedia)
  – Varevognen i Toronto: “Alek Minassian ‘Armenian-Canadian'” (ht tps://en.wikipedia.org/wiki/Minasyan)vehicle-ramming attack Toronto, Ontario, Canada killing 10 and injuring 16, ..” (Wikipedia)

  Kommentar by anno — 5. november 2019 @ 21:16

 14. Man kan se på stodderens Facebook-profil at han synes godt om Zenia Stampe. Behøver man at sige mere?

  Kommentar by Anonym — 5. november 2019 @ 21:16

 15. Jeg mener bestemt ikke der er tale om modvilje mod kvinder generelt. Det er feministerne som mange mænd ikke kan li. Feministerne har ødelagt meget for samfundet. De vil have positiv særbehandling og kønskvoter. De forlanger ligeløn i erhvervslivet, selv om der aldrig har været lige løn her. Folk er altid blevet aflønnet efter kvalifikationer og indsats. Det må kvinder naturligvis også underlægge sig. Feministerne anerkender ikke de genetisk betingede forskelle mellem kønnene. De accepterer ikke de medsøstre der prioriterer deres familie og børn højere end deres karriere. Feministerne er godt på vej til at ødelægge de vestlige samfund som følge af skrumpende befokninger og børn der bliver samfundstabere, fordi kvinderne (under dårlig inflydelse fra feministerne) ikke tager deres opgave som mødre og børneopdragere alvorligt.

  Kommentar by JC — 5. november 2019 @ 21:22

 16. Christian Mogensen. En dresseret abe fra et undervisitet

  Kommentar by BB — 5. november 2019 @ 21:24

 17. Dert er nok noget med at Nordisk Råd vil have nordiske mænd til at holde op med at være så racistiske. Og nordiske kvinder skal helst forstå at vi er problemet og ikke de fremmede og politikerne(især de svenske). Desuden vil rådet vel ikke vige tilbage for alle de andre røvhuller der smider om sig med skatteofrenes penge.

  Kommentar by Nielsen — 5. november 2019 @ 21:25

 18. Naturligvis kan man ikke garantere, at der ikke er nogen, som gør noget dumt! Men jeg syntes det er lige skrapt nok, at vi hvide mænd udråbes som terrorister, inden der overhovedet er sket noget!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. november 2019 @ 21:27

 19. Me-too bevægelsen har medvirket til at skade respekten for kvindekønnet. Og det er uretfærdigt, for me-too kvinderne udgør et meget lille mindretal. De fleste kvinder er så fornuftige at de kan indse det hysteriske i bevægelsen. Fornuftige kvinder forstår at afvise tilnærmelser, både håndfaste og mere forsigtige, og stigmatiserer ikke hele mandekønnet og gør ikke alle mænd til uhyrer generelt set. At der så i visse brancher (kunstneriske) har været tradition for at kvinder udnyttede deres sexappeal til at skaffe sig succes, er jo ikke alene mændenes skyld.

  Kommentar by JC — 5. november 2019 @ 21:34

 20. En engelsk forfatter (jeg mener det var Berhard Shaw) ville engang føre bevis for at der er en luder gemt i enhver kvinde. I et selskab spurgte han sin borddame om hun ville gå i seng med ham for 100 pund. “Er de gal mand. Hvad regner de mig for”. Ja, men så for et par millioner da? Ja, så ville jeg måske overveje det, svarede hun. Det var naturligvis et ondskabsfuldt nummer, og meget useriøst.

  Kommentar by JC — 5. november 2019 @ 21:41

 21. Hvis et tilsvarende amerikansk studie kan være nogen ledetråd, så fandt man ud af at meget af det shit kvinder må stå model til online, faktisk kommer fra andre kvinder, samt at mænd generelt ikke rapporterer de tilfælde hvor de udsættes for det.

  Allerede dér burde skævvridningen i de statistiske tal være indlysende..

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 22:17

 22. Problemet er ikke så meget hadet til ‘mænd’ – vi er mange.. :-) ca. halvdelen af jordens befolkning! Men hadet til ‘hvide mænd’ – vi er dæleme ikke ret mange.. det kan gå helt galt! Og mon ikke de angreb der har været, er begået af samme type som ’skoleskyderen’? https://www.information.dk/udland/2018/02/unge-maend-dybt-had-enkeltpersoner-skolen-verden

  Kommentar by anno — 5. november 2019 @ 22:21

 23. Nemlig, anno — 5. november 2019 @ 22:21. Det er kun hvide mænd de hader, de andre “kan jo ikke selv gøre for det”.

  Hvis vi ser på virkeligheden, hvor mange kvinder er så skadet fordi Mænd hader kvinder. Kan vi få et svar på det Christian Mogensen?

  I øvrigt var en af de første “skoleskydere” i nyere tid en kvinde, eller rettere en pige på bare 16 år.

  Kommentar by Santor — 5. november 2019 @ 23:04

 24. Santor — 5. november 2019 @ 23:04 Hvis vi virkelig hadede kvinder – så havde vi nok, for længst, konverteret til en kendt fredelig religion .. måske ska’ vi til at true med det? :-)

  Kommentar by anno — 5. november 2019 @ 23:28

 25. Det er KFUM som står bag Center for Digital Pædagogik – Hov, er det ikke det foretagende (KFUM/K) som er helt vilde med kolde afvaskninger og hænderne over dynen? – Så forstår vi bedre, hvorfor Christian Mogensen ligner et narefisse emne!

  Kommentar by T. Flodur — 5. november 2019 @ 23:48

 26. The Soy is strong in this one.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 23:51

 27. Christian Mogensen, du er en skændsel for fædrelandet og du bør derfor skamme dig. Se hurtigt at få rettet dit fokus mod islams terrorisering af Europa (herunder vores skoler), så du kan redde den flig af mandighed og kærlighed til fædrelandet du måske har tilbage.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 6. november 2019 @ 00:48

 28. I Sverige hittar man alla feminister och kommunister som ingen vill ha och som blivit över på internet och eftersom ingen vill ha dem så hittar de en muslim eller neger eftersom han betalar för allt, eftersom en vit kvinna befinner sig högre upp i evolutionspyramiden är det stort när en vit kvinna vill bli knullad av dem.

  När muslimen slutligen inser varför han fått tag på en feminist och kommunist ingen vit man ville ha så bjuder han henne på en åktur, hon kastas från en balkong och muslimen säger till svensk polis att hon tagit självmord och ärendet skrivs av inom 72 timmar. Svensk polis har viktigare saker för sig än att utreda brott. I svensk legacy media nämns inte detta fenomen att vita kvinnor, kommunister och feminister tar sitt liv genom att kasta sig själva ut genom balkongen speciellt i muslimers sällskap och i svensk legacy media är det bara vita svenska mäns fel att det sker så många våldtäkter och att den siffran ökar mycket snabbt i statistiken. Bara 10% av dessa våldtäkter utreds i Sverige. 90%, utreds inte av svensk polis (polisens egna uppgifter) och det är bara de 10% där muslimer och negrar streamat våldtäkten på Fakebook eller “Thrashbook” som innebär en dom men det ser de som en förrdel för då kan man pberopa domen och fortsätta vara parkerad på bidrag samtidigt som man säljer narkotika.

  Vita män är hatobjekt nummer ett och man kan fråga sig, vems fel är det att ingen normal man vill ha en eller för att man blir utkastad för man stjäl av sin man.

  En anekdot från Malmö. Där jag bor bodde en amerikan och en svensk kvinna (hon ville inte jobba så hon gick på bidrag och lever bättre på att inte jobba). Han fick inte tag på någon annan än henne, var är en av dem som ingen vill ha, alla normala skydde henne som pesten. Så kom hon på att hon skulle konsumera upp sitt bidrag genom att handla åt sig själv och att amerikanen skulle få skjuta till det hon konsumerat i slutet av månaden när räkningarna skulle betalas. Han tröttnade på hennes smarta tilltag och lämnade henne. De kom överens att de skulle betala hälften var av de kostnader för sonen men hon lurade honom på de pengarna igen och advokater blev inblandade. Kanske inte så konstigt att alla de som ingen vill ha och som blivit över flockas till ett skitställe som Malmö och speciellt på internet och att de ständigt skyller på att det är någon annans fel att ingen vill ha dem, att de är ensamma, har kass lön, ingen utbildning, inget jobb (eller så har de knullat till sig jobbet inom offentlig sektor) eller går på bidrag och stjäl och ljuger så fort de får chansen. Problem kan man skapa själv om man lever ett händelsefattigt liv, man behöver inte en prostituerad från gatan som skapar problem åt en.

  Kommentar by Kevin — 6. november 2019 @ 00:51

 29. Jeg har aldrig, aldrig, hørt antifeminister bruge ordet revolution.

  Kommentar by Realist — 6. november 2019 @ 02:32

 30. De vestlige samfund er gennemført feminiserede.

  Det er derfor, at de er forsvarsløse overfor en voldelig herrefolksideologi som islam.

  Og som en følge heraf, vil de med tiden vil gå til grunde i et kaos af etnisk vold og krig.

  Som overalt, hvor brune mennesker er i flertal.

  Kommentar by Jern Henrik — 6. november 2019 @ 07:35

 31. Flere penge er altid godt.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2019 @ 08:41

 32. “ . . . har i lang tid beskæftiget sig med . . . ser han rigtig god fornuft i, at . . . afsætte 700.000 kroner til at undersøge . . .

  Send flere penge.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2019 @ 08:45

 33. Det mest groteske er at feministerne og deres mange kvindelige disciple, er totalt blinde for den muslimske trussel. De fungerer nærmest som missionærer og medkæmpere for Islam. Islam er jo alt andet end venlig over for kvinder og har et diamentralt modsat kvindesyn i forhold til feministernes. Om dette skyldes dumhed, mangel på viden eller måske et ubevidst ønske/seksuelle fantasier om underkastelse, er ikke nemt at afgøre.

  Kommentar by JC — 6. november 2019 @ 09:29

 34. Samfundet er blevet alt for rigt, når det har råd til at finansiere meget unyttig, og direkte vildledende forskning som den beskrevne. For mange penge er ødelæggende for et samfund. Jeg længes efter en økonomisk krise, som vil stoppe den slags overflødighed og få folk til at koncentrere sig om det basale og besinde sig på deres land fremtid.

  Kommentar by JC — 6. november 2019 @ 09:38

 35. #32 Bastardo, og samtidig bruger Hollywood milliarder af dollars på at produere feministisk mandehadsk propaganda. Seneste skud på stammen er Terminator Dark Fate, hvor nøglepersonen, den fremtidige oprørsleder John Conner, bliver slået ihjel i begyndelsen af filmen. Han har ellers været det bærende element i de foregående fire T-film, men nu skal alle helte være heltinder, og mænd er reduceret til skurke, lallende idioter eller bare døde og dermed ligegyldige.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 09:57

 36. Smuttede lige ind på JP som har feministisk pis på forsiden hver dag, og ganske rigtigt; første overskrift:

  Andelen af ligestillede bestyrelser i statslige institutioner stiger: »Jeg synes ikke, det er hurtigt nok«

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 10:01

 37. The Big Lie of Feminism.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=505&v=w74fTAWJ5PQ

  Kommentar by Kimski — 6. november 2019 @ 10:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper