9. november 2019

Snaphanen, seks måneder efter ransagelse: “De tog mine tre computere, og de har dem stadig…”

Fra Snaphanen, der for seks måneden blev lagt i håndjern, og stadig ikke har fået sine tre konfiskerede computere tilbage. Jeg slap for noget lignende, og det er jeg naturligvis glad for, omend jeg er helt på linje med Steen. Franz Kafka skrev et bog om en lignende proces…

“I går den 8 var det præcis et halvt år siden fem politifolk raidede mig kl 6.30 om morgenen, lagde mig i håndjern, kørte mig på Bellahøj, satte mig i en celle i en time uden sko med snørebånd og tog DNA fra mig. …

De tog mine tre computere, og de har dem stadig skønt det vel tager en formiddag at kopiere nogle harddiske. Jeg har intet hørt fra politiet siden, ikke ét kvæk, og de har stadig mine laptops. Det er naturligvis ren chikane, foruden det viser, at politiet slet ikke har tid til lovlydige borgere som mig. Jeg bebrejder selvfølgelig ikke politiet, at de udfører ordrer, og jeg tvivler på de selv har fundet på at behandle mig som en farlig terrorist.

Jeg har noget at sige til det danske retsvæsen, der burde bekymre dem. Jeg er en gammel dreng, og jeg er ustraffet gennem seks årtier. Uanset om de en dag dømmer mig – hvilket jeg er ganske ligeglad med – vil jeg efter en dom føle mig lige så ustraffet som før. Sådan ville jeg ikke have det, hvis jeg følte skyld, men det gør jeg ikke. Mine motiver var rene. Jeg opponerede imod 1400 danske artikler med fortielser om jihad-mordene i Marokko, og jeg er ikke vant til, at det skal være strafbart at sige sandheden.

Jeg ‘delte’ ikke en video, jeg kun udholdt at se med lyden slået fra. Jeg linkede til et sted, der linkede videre. Ingen af de to steder, der jo var før mig, fik besøg af politiet. Sad der en apparatchik højere oppe, der ligesom i tilfældet Lars Hedegaard bare ventede på en halv chance til at klappe til mig? Jeg får aldrig at vide…”

Oploadet Kl. 14:00 af Kim Møller — Direkte link80 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/105791/trackback

80 Comments »

 1. Man skulle tro at der er én stor sammensværgelse i gang over hele Europa.
  Politiet i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Frankrig og England, opfører sig på samme stereotype måde.
  Konspirations teori, måske, men virker lidt for iøjnefaldende til blot at være tilfældigheder.
  Ser frem til en eventuel retssag, men sigtelsen bliver sikkert frafaldet.
  Der er ikke fugls føde på den.
  Du skal blot holdes på pinebænken så længe som muligt, ikke andet end regulær chikane.
  Fatter ikke at der er lovhjemmel i ubegrundet beslaglæggelse af privat ejendom.

  Kommentar by Finn A. Skov — 9. november 2019 @ 14:28

 2. Der er mange fjender der skal overvindes:
  Regeringen og dens vælgere, som faktisk opfører sig som 5´te kolonne og stikkere.
  Så er der Islam og dens medløbere, Politi, domstolene. Politiet er allerede infiltreret af Islam.

  Kommentar by Charles Nielsen — 9. november 2019 @ 14:40

 3. Politiet er håbløst bagud med alt. Det er ikke sikkert, der ligger nogen personlig chikane bag den lange sagsbehandlings tid. Noget andet er at det lige blev Snaphanen, man valgte at anholde og så på den måde…

  Kommentar by Martin — 9. november 2019 @ 15:19

 4. @Martin: Se alt hvad jeg skriver. Der er udeladt noget her. Jeg er udmærket klar over politifolkenes situation

  https://snaphanen.dk/2019/11/09/det-ar-varre-an-ni-tror/

  Kommentar by Snaphanen — 9. november 2019 @ 15:53

 5. Det er en skændsel, og et magtmisbrug uden sidestykke, det der skete for Steen fra Snaphanen.
  Ligeledes det der skete den 21.10. med en Kasper fra Jylland, der lagde en burkaklædt kludedukke op på Facebook, hvorefter 2 politifolk troppede op på mandens bopæl og anklaget for paragraf 266B (racisme-paragraffen).

  I begge tilfælde udbad de sig foto/fingeraftryk og en DNA-prøve, som overhovedet ikke står i forhold til det skete. Denne usle handlemåde er et diktatur værdig. Sådan er det, når muslimen får magt og hjemlige korandiciple bøjer nakken, for at kysse muslimens beskidte fod.

  I bladet “Dansk Politi” nr.4/2019 fortæller erfarne kriminalfolk, at alvorlige forbrydelser som f.eks. knivstikkeri, indbrud og skud ikke bliver efterforsket, med begrundelsen mandskabs-og resurse mangel. Man må tage sig til hovedet og sige idiot.

  Det væsentlige er, hvem har givet disse betjente ordre til at møde op! Først er der deres chefer, men hvor har de deres ordrer fra? Kommer det fra politisk hold, og i givet fald fra hvilken politisk observans! Det er spørgsmålet.
  Det er ved at skride for Danmark, og vi er ved at bevæge os hen, hvor der kun bliver plads til en mening, nemlig den på parnasset gældende.
  Hvis de borgerlige rettigheder bliver indskrænket, jamen, så må det private initiativ tage over og vi må gå til stålet.
  Derfor, slib kniven, hold krudtet tørt og hold dig i form, for på et tidspunkt bliver der brug for folk, hvor man kan se stålet i deres øjne.

  Kommentar by der Adler — 9. november 2019 @ 15:53

 6. Grundlovens paragraf 77.:

  “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres.”

  Et eksempel på “andre forebyggende forholdsregler” kunne jo være statslig chikane af borgere med uønskede holdninger. Med politiet som udøvende magt.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 9. november 2019 @ 15:57

 7. Martin 15:19
  Det tror jeg ikke på.
  Jeg har længe ment, at der ligger en hemmelig aftale i Europa om at slå ned på højrefløjen.
  Du ser det når Rasmus Paludan demonstrerer, og helt grotesk i Lars Andersens video, hvor manden på voldsom vis trues til at følge med på stationen.

  I Tyskland stemples AfD som et nynazistisk parti, men det passer jo ikke for mange tyske jøder melder sig ind.
  Fakta er at det meste jødehad stammer fra muslimer og deres allierede på venstrefløjen.

  Når man meget aggressiv går efter folk der har delt Marokko-videoen er jeg ret sikker på motivet er at skjule Islams brutalitet.
  Dernæst gælder det om at forhindre Islam-kritik. Her spiller Facebook og Google(youtube) en aktiv rolle.

  Kommentar by k.m. — 9. november 2019 @ 16:07

 8. @ k.m.: Jeg var klar over samme morgen – dvs, efter at jeg så småt var vågnet – at det drejede sig om politikernes panik over at have masseinstalleret så stor en sikkerhedsrisiko. Skal jeg koge det helt ned, ville det være: Det handlede om at redde politikerrøve.

  Kommentar by Snaphanen — 9. november 2019 @ 16:12

 9. Gummiparagraf. Hvornår anholder de Ekstrabladets journalister, der viste Gaddafi blive myrdet? Hvornår bliver Gyldendal anholdt, for at have billeder af lig fra KZ-lejre i deres historiebøger? Hvad med fotograferne fra Vietnamkrigen?

  Kommentar by Fascist — 9. november 2019 @ 16:34

 10. Det står efterhånden klart (jf. blandt andet Lars Andersens video) at den omtalte type politiarbejde afvikles i henhold til vilkårlighedsprincippet – Metoden, som selvfølgelig er bevidst, er højeffektiv; den rammer de få og skaber derfor ikke noget kollektivt oprør fra folkedybet – Men da handlingen er så stinkende uretfærdig spredes rygtet med lysets hast; folket forstår vinket med vognstangen og holder kæft! – Til de politikere/myndigheder som bringer metoden i anvendelse vil jeg sige: Føj for satan hvor er I nogle feje stakler!

  Kommentar by T. Flodur — 9. november 2019 @ 16:35

 11. Som jeg nu siger tit: Fascismen er i færd med at blive indført på mange områder…denne indførelse vil på sigt ikke kunne styres og man ender i en form for en rendyrket fascisme…da tingene vil få sit eget liv og handlingerne i den forbindelse vil ske pga. mere eller mindre nødvendige tiltag…som så ender i et ufrit samfund præget af manglende ytringsfrihed, trusler og terror…alt i takt med at rets- og politiområdet sander til og folk ustraffet tager loven i egen hånd…Vi er på vej mod et af de sorteste tidspunkter og forløb i den danske historie…Det er startet og vil ikke kunne stoppes…det har vi danskere ikke forstand på…vi dukker os og følger bare med!!

  Kommentar by Black Watch — 9. november 2019 @ 16:35

 12. Der mangler meget almindeligt uniformeret politi.

  Kommentar by Hul igennem? — 9. november 2019 @ 16:40

 13. “… jeg er ikke vant til, at det skal være strafbart at sige sandheden …”

  Tillad mig at sige et borgerligt ord:

  Hvornår er en drabsvideo – iscenesat af muslimske terrorister for at skabe frygt og kaos i Vesten – blevet til sandhed?

  Hvad med de to kvinders pårørende? Deres mødre, fædre og søskende? Har de ingen rettigheder? Er deres smerte ikke i forvejen stor nok? Skal de oven i også tåle, at hele verden kan se deres kære få skåret halsen over – igen og igen – for nogen blot en joke? Skal de endog også gøre honnør for selvbestaltede internetkrigeres ideologiske kamp mod islam og masseindvandring? “Oh, hvor er du en hædersmand, du nutidens Voltaire, som delte videoen af drabet på min datter!”

  Og endelig:

  Hvad med konsekvenserne for det danske samfund? Nu ser vi, at dumme børn, som endnu ikke har lært at skelne mellem godt og ondt, tilsyneladende har ladet sig inspirere af drabsvideoen til nye forbrydelser.

  Kommentar by np — 9. november 2019 @ 16:45

 14. @Black Watch: Jo, det er alt for sent gået op for mig, at målet med EU er et fascistoidt oligarki.Meningen med det hele, er at de store pengeformuer skal have den politiske magt – og vi vil ikke forstå det, før det er for sent.

  Kommentar by Snaphanen — 9. november 2019 @ 16:47

 15. @np : Dit synspunkt er jo netop dækket af den paragraf § 264 d staten hev frem til anledningen. Hele landet er vigtigere end familien, og derfor var sandheden vigtigst.

  Jeg bloggede netop sandheden på den mest hensynsfulde måde, jeg kunne. Familien havde kendt videoen med eller uden mig.

  Kommentar by Snaphanen — 9. november 2019 @ 17:03

 16. Det her vækkede trollen np
  En stor kirke i Holland er i brand, det ligner billeder fra Notre Dame.

  “Hvad med konsekvenserne for Europa?

  Kommentar by k. m. — 9. november 2019 @ 17:05

 17. Det minder efterhånden om “De lange knives nat”….

  Kommentar by Dansk Stolthed — 9. november 2019 @ 17:21

 18. Kunne være interessant, hvis Nye Borgerlige stillede spørgsmål om det til den nye justitsminister.

  Kommentar by tavsen — 9. november 2019 @ 17:56

 19. Rystende. Simpelthen rystende.
  Og mens sagen har stået på, viste alverdens medier billedet af en druknet far og hans lille søn, som begge havde mistet i livet i deres forgæves forsøg på at krydse floden mellem Mexico og USA. Her blev ingen PC’er konfiskeret. Ingen hentet om natten og fængslet. For her var det jo den onde nationalistiske Trump som var morderen. Og når den hvide mand selv med det yderste af neglene kan beskyldes for andres død, så er der ingen grænser. Så skal der lig på bordet – og på forsiden.
  Hvor længe mon vi finder os i det?

  Kommentar by Thomas — 9. november 2019 @ 18:08

 20. Åh gud normies, i havde ikke set en muslim i DK ud over diplomater/handelsrejsende, hvis tyskerne havde vundet. Fascisme og National Socialisme var netop en modreaktion imod alt det i sidder og jamre over år efter år herinde og på snaphanen!

  Kommentar by Benny — 9. november 2019 @ 18:08

 21. Da jeg læste overskriften tænkte jeg, at myndigheder dyrker fascismen med deres kontrol/chikane, af borger der ikke er enige med Regimet i DK eller EU, og samtidig dyrker sandheden og fortæller den!
  Blach Watch skriver det så fint! i disse dage fejres Murens fald, ja, tak for det! mens EU arbejder på højtryk for at få fascismen genindført, så de kan bevare kontrollen og der med magten!

  @ NP “Hvornår er en drabsvideo – iscenesat af muslimske terrorister for at skabe frygt og kaos i Vesten – blevet til sandhed?”

  Den 100% sandhed for mig, fordi den som folkeoplysning informere mig om hvad jeg har i vente, i nær fremtid i det nord-Europa, hvor jeg bor og helt sikkert hvis jeg rejser til et muslimsk land!

  “honnør for selvbestaltede internetkrigere” er vi ikke alle selvbestaltede? ingen har bedt mig skrive her på UP og ingen behøver gøre honnør af den grund!

  Ja, absolut Internettet har bragt os meget lort. Google & FB med deres censur og “fake-news”

  Familie&pårørende har den rettighed, der består i et valg. Sluk!

  Min Voltaire & Hædersman det er 100% Steen!

  De dumme børn er ofte dumme p.gr.a. deres forældre. Se bare Johanne SN, hun har squ siddet i for mange hash-tåger som lille!

  SIAD. Ud af EU&FN. Støt SK! Stem på NB!
  P.

  Kommentar by Piotr — 9. november 2019 @ 18:15

 22. https://vafo.dk/artikel/r%C3%B8veri-p%C3%A5-langelinie-mand-tvunget-til-at-udlevere-ur

  Udenlandske røvhuller plyndrer danske borgere på gaden, og du forsvarer politiet, når de på grov facon trænger ind i en fredelig danskers hjem og tvinger ham til at følge med

  Kommentar by k. m. — 9. november 2019 @ 18:45

 23. Min18:45 er til np

  Kommentar by k. m. — 9. november 2019 @ 18:54

 24. Politiet skal bruge lang tid, da de skal have installeret bagdøre og specielle komponenter i computerne, og det sker på specielle værksteder med venteliste.
  jfr. dronesagen.

  Kommentar by Zatopek — 9. november 2019 @ 18:55

 25. Det her viser bare at vort land er i opløsning. Aldrig har jeg oplevet så meget skørt og så mange dumme mennesker, der ikke kan se at vi skal kæmpe for vort land.

  Kommentar by IES — 9. november 2019 @ 19:53

 26. […] (Mere om Føtex’ vinterbolle her)Se også Snaphanen, seks måneder efter ransagelse: “De tog mine tre computere, og de har dem stadig …”… […]

  Pingback by Føtex er kommet med et svar på kritikken af sin ‘vinterbolle’ – Free Speech Blog — 9. november 2019 @ 20:09

 27. Yup, det er fanden æde mig en skændsel at Dansk politi fremture som en flok stasi svin.

  Det bør undersøges hvem der er ansvarlig for den væmmelige fremfærd. Hele kommando kæden skal stilles til ansvar for den helt igennem uacceptable optræden.

  Desværre er MSM ikke på ytringsfrihedens side så det lader til at det bliver en borgerjournalist der skal dykke ned i det ækle dyb, derfor vil jeg opfordre alle der bare har lidt i overskud til at støtte op om de folk de stoler på.

  Vi har kun os selv at støtte os til!

  Kommentar by Santor — 9. november 2019 @ 20:16

 28. k. m. kl. 18:45

  Jeg synes, at vi skal lade venstrefløjserne om at kritisere politiet. De er så gode til at få knippelsuppe og sidde i futtog.

  Det klæder imidlertid ikke højrefløjen. Vi skal være “the good guys”. Vi skal være på systemets side, retstatens og demokratiets. Vi skal være 100 procent lovlydige i vores moralske og etiske afvisning af masseindvandring, multikultur og islam.

  Okay, mindre kan måske også gøre det. Men at være redskab for nogle afstumpede marokkanske kvindemordere og være medvirkende til at sprede deres grusomme drabsvideo på nettet … det kommer jeg aldrig til at sympatisere med.

  Kommentar by np — 9. november 2019 @ 20:16

 29. Jeg kan (også) godt lide Snaphanen, der har en lidt anden profil end UP, men layoutet er forvirrende for mig.

  Kommentar by Johnson — 9. november 2019 @ 20:45

 30. Der er fra øverste myndighed,det må være Justitsministeriet, givet ordre til politiet, at alle “racismesager” skal prioriteres før andre “forbrydelser”.
  Det ved jeg fra en sag, hvor politiet selv forklarede det, selv om sagen var åbenlys løgn. Der blev taget fingeraftryk og det hele.
  Sagen kom for retten, hvor den anklagede blev pure frifundet.
  Sagen drejede sig om en vicevært, som havde givet en muslimsk, uopdragen møgunge en passende skideballe. Familien påstod derefter, at ungen var blevet slået.
  At politiledelsen ikke selv forstår, at det er rivende galt, at politisere politiarbejde, er blot en del af den nymarxisme, som er ved at gennemsyre vort samfund på alle niveauer og kommer via vore universiteter, som i vore dage inden for mange fag fagligt er videnskabeligt værdiløse grundet politisering.
  Man bliver næppe politimester i dag uden at have den rette politiske holdning, husk på at sådanne stillinger besættes med jurister fra Justitsministeriet uden erfaring om politiarbejde.

  Kommentar by T. Snorrason — 9. november 2019 @ 20:54

 31. #26, np:

  Kender du til nogen, som har været “redskab” for afstumpede nazi-mordere, ved at sprede deres filmede gerninger på nettet eller via andre medier? DR? TV2? Viasat?

  Skal vi til at have stoppet de utallige udsendelser om Hitler og hans “brutale følgesvende”, hvor der sandt for dyden ikke mangler voldelige videoer, f.eks. massenedskydninger af jøder ved de såkaldte Einsatzgruppen?

  Mon der ikke findes slægtninge til de myrdede, her fra 2. verdenskrig eller senere krige, f.eks. Vietnam krigen, som ikke ligefrem finder behag ved (endnu) et re-run af deres familiemedlems voldelige død?

  Hvorfor er “spredningen” af disse mord ikke omfattet af din manglende sympati?

  Kommentar by Henrik Larsen — 9. november 2019 @ 20:59

 32. >26 np kl. 20.16
  I princippet er jeg enig, men hvad politiet gør afhænger jo ikke af den enkelte betjent “på gulvet”, der sikkert har moralen i orden, men af de DJØFere, der er kravlet op ad karrierestigen til toppen af kommandostrukturen. Tænk fx. på Hans Jørgen Bonnichsen og Jakob Scharf.
  Vi må ikke bilde os selv ind, at politiet altid er vores medspillere i kampen for Danmark.

  Kommentar by Hertz — 9. november 2019 @ 21:16

 33. np er og bliver en tvetunget troll.
  Jeg er parat til at skrive noget grimmere om hr/fru/frøken np, men det må vente til en passende lejlighed

  Kommentar by k. m. — 9. november 2019 @ 21:25

 34. DUP er i princippet et uafhængigt klagenævn, der skal behandle sager, hvor politiet måske/måske ikke har misbrugt dets magtbeføjelser.

  I praksis kommer man noget i tvivl, når man læser Steens historie og til almindelig nedmuntring denne: https://www.bt.dk/samfund/betjente-frikendt-efter-forkert-anholdelse-grotesk

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. november 2019 @ 21:50

 35. Med denne sag, Tavakoli sagen og med andre sager som f.eks dem der mister jagttegn p.gra af simple forseelser må man nok se i øjene at vores system med 98% af Christiansborg tjener med alt sansynlighed en fremmed magt. Politiet som man altid plejer at sige gør hvad de får fortalt, må man tillægge de tjener et system de sympatisere med. Ellers ville flere politifolk som bla. Lars Andersen sige deres job op.

  Kommentar by Jp — 9. november 2019 @ 22:05

 36. Jeg synes egentlig godt man kan tillade sig at bebrejde politiet, den der med at de bare parerer ordre holder ikke 100%.

  Kommentar by Johnson — 9. november 2019 @ 22:42

 37. Kunne det ikke være interessant at få at vide hvad justitsminister Nick Hækkerup og statsminister Mette Frederiksen mener om disse sager. Men vil nogen spørge dem, og bringe deres svar videre til os?

  Kommentar by J HANSEN — 10. november 2019 @ 01:06

 38. Stram Kurs minimum 90 mandater eller Danmark vil være tabt forevig, og vi danskere vil forevig være underlagt islamister og det syge shariapoliti.

  Kommentar by Piphans — 10. november 2019 @ 02:14

 39. Shariakorpset gør bare deres arbejde. Politi er politi og såmænd i mange tilfælde en gave for samfundet. Når så samfundet begynder at blive fattigt og når det begynder at blive umuligt at følge med, så bliver politiet bare endnu en bande i blandt bander.

  Kommentar by Flaskeposten — 10. november 2019 @ 07:18

 40. #20 Nu forholder det sig bare sådan, at nazisterne samarbejdede med muslimer i Mellemøsten. Der var flere vigtige muslimer, der tog ophold i Tyskland, og der blev f.eks. også opstillet muslimske enheder i SS.

  Kommentar by na — 10. november 2019 @ 08:29

 41. Politiet er her ude i klare ulovligheder, i forhold til grundloven og mange andre bestemmelser og regler. Meningen med et politi er at det skal beskytte befolkningen. Her bruges politiet til at undertrykke befolkningen. Det er magtmisbrug. Politimesteren på Fyn er medlem af det radikale Venstre. Det er politimesteren i Horsens måske også?

  Kommentar by J HANSEN — 10. november 2019 @ 09:18

 42. Venstrefløjen har altid bekæmpet politiet, verbal og fysisk.
  Det er dem der altid har filmet for at bevise “politibrutalitet”.

  I takt med Islam indvandring har Staten og Folketinget bevæget sig i retning af venstrefløjens metoder, så venstrefløjen nu mere eller mindre er fredet. Vi så det ved hende der smed syre på Rasmus Paludan.
  Hun blev beskyttet selv om hun var den skyldige.

  Den unge mand i Norge der skød i en moske udstilles som en abe i bur. Her er ingen krav om at sløre, eller forbud mod at filme.

  Tommy Robinson, der graver i indvandreres pædofili-ringe, fængsles og ydmyges.

  De betjente der går ind til “islamkritikeren” siger “læg telefonen, du skal ikke filme” og han svarer “jeg har lov at filme i mit eget hjem”

  Det er formentligt på grund af venstrefløjens vold mod politiet, at de har erstattet navneskilte med nummer. Betjente går med bodycam for at kunne dokumentere en hændelse, men forhindrer borgere i at dokumentere politiets opførsel ved anholdelse af en “systemkritiker”.

  Det er derfor np er så kæphøj nu hvor “systemet” viser sin magt over borgere der bruger deres grundlovssikrede ret til at ytre sig i skrift og tale(inden for lovens rammer).

  Det uheldige er at magtmonopolet rykker grænserne for ytringsfriheden så visse grupper friholdes for kritik og diskussion.

  I løbet af ganske kort tid kan Danmark komme til at ligne Syd Amerika hvor alt er ved at bryde sammen i vilkårlige drab og mafiametoder.

  Kommentar by k.m. — 10. november 2019 @ 09:33

 43. k.m. kl. 09:33

  Jeg er, som man kan forvente, dybt uenig. Danmark er ikke en politistat, som du antyder i dit indlæg. Danmark er tværtimod et af de mest frie samfund i verden og i historien. Og modsat f.eks. Rusland, Kina og landene i Mellemøsten tager vi udgangspunkt i det enkelte menneskes rettigheder.

  Den paragraf i straffeloven, som delerne af drabsvideoen muligvis har forbrudt sig mod, sikrer nemlig individet mod at blive afbildet i ydmygende situationer, også efter dets død.

  Det er en ganske fornuftig lov. Det kan enhver vist indse, hvis man for et øjeblik sænker paraderne og tænker over, hvis det var en selv, som blev udstillet for alles nyfigne blikke.

  Kafkas Processen nævnes i sagen om delingen af drabsvideoen. Den ender med, at Josef K. bliver myrdet med en kniv af to ikke nærmere identificerede mænd i et stenbrud. Han slap i det mindste for, at nedslagtningen af ham blev delt med resten af verden.

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 10:39

 44. Det er egentlig påfaldende så lidt de store medier skriver om disse overgreb fra politiets side. Fremfærden minder jo om Stasimetoderne i det hedengangne DDR, og burde være totalt uacceptabelt i et demokrati.

  Det skyldes jo nok at MSM medierne er så sammenspiste med regering og embedsværk at de forsøger at sløre den slags overgreb. Måske godter de sig ligefrem lidt over at undergrundsmedierne får nogen slag over snuden, da de har et horn i siden på disse medier. De stjæler jo af deres læsergrundlag.

  Sagen viser at de store medier svigter deres demokratiske funktion, og at det er nødvendigt med alternative medier og en fri debat på de sociale medier.

  Kommentar by JC — 10. november 2019 @ 11:24

 45. @ np — 10. november 2019 @ 10:39

  Hvorfor blev samtlige aviser så ikke raided af politiet da de ALLE udkom med billedet af den lille dreng der lå og skvulpede i vandkanten?

  Blot en af mange!

  Du forsøger dig som talsmand for en “blød” linje der til forveksling ligner venstrefløjens og som skifter når det passer i deres kram. Altså ingen konsekvens!

  Kommentar by Santor — 10. november 2019 @ 11:29

 46. @ 43 np

  Danmark er endnu ikke blevet en politistat, men vi er ude på en glidebane.
  Efter muslimens hærgen rundt om i verden, så er vores dagligdag blevet forringet. Politiet og PET har fået udvidet beføjelser til at snage i folks privatliv. Og hvad skal man ikke igennem i Kastrup, for at komme op i en flyver.

  Der er Tibet-sagen, hvor politiet og andre myndigheder løj så det baskede.
  Hvad med Christiania sagen, hvor det blev slået fast, at der var noget der hedder en nødløgn.
  Vores by bliver overplastret med koran-klodser.

  Politikerne fylder os med halve sandheder og hele løgne.

  Den 22.03.2019 ved en demostration af Hizb-ut-Tahir, tonede betjenten Jeppe Nyboe Jensen frem, og truede en dansk moddemonstrant med at anlægge en sag i kommunen, fordi han havde taget sit barn med. Blev der truet overfor muslimen, der havde flere børn med, NEJ, det blev der ikke.

  Er der egentlig lovhjemmel til at true en dansk far, med at oprette en sag i kommunen?
  Hvorfor går han ikke over på den modsatte side, og truer de muslimske fædre, fordi de medbringer børn.
  Misbruger han ikke sin stilling? Han lader sin politiske indstilling indvirke på sin dømmekraft, eller rettere mangel på samme. Straffelovens § 150: Når nogen, som virker i offentlig tjeneste eller hverv, misbruger sin stilling til at tvinge nogen til at gøre, tåle eller undlade noget, straffes han med fængsel indtil 3 år.

  Du må være meget fakta resistent, hvis du ikke kan se, hvor vi er på vej hen. Og så er der de 2 sager hvor politiet tropper op på sagesløse borgers bopæl. Det er om noget magtmisbrug. De pågældende chefer burde forflyttes til færdselspolitiet eventuelt hittegods-afdelingen.
  Du har åbenbart valgt at økonomisere med både forstanden og argumenterne,når du afleverer dine gylp her på posten.

  Kommentar by der Adler — 10. november 2019 @ 11:34

 47. Der er krig på kniven mellem de gamle magtpartier og de nationale protestbevægelser. Og krigen føres på mange planer. Metoden med at anklage modstanderne for ulovligheder og så lade sagen køre i årevis, er brugt før. DF og Morten Messersmidt blev anklaget for at have at have svindlet med EU penge, men der kom ikke nogen konkrete anklager og det kom ikke til nogen retssag. MM var en farlig og succesfuld EU kritiker. Det var bekvemt for EU’s ypperstepræster at lade en anklage hænge i luften i årevis for at svække modstanderen i vælgernes øjne. Modstand mod EU og den muslimske masseindvandring er en utilgivelig helligbrøde i magthavernes øjne.

  Kommentar by JC — 10. november 2019 @ 11:39

 48. Det er forbudt at dele drabsvideoer. Helt fint. Men så er forbrydelsen vel heller ikke større. Den kan ikke sammenlignes med mord eller opfordring til vold. Den kunne være straffet ved at udstede en bøde. Den metode der har været brugt mod Snaphanen har karakter af bevidst chikane, forfølgelse og intimidering med politisk formål. Ligeså i de andre sager der har været nævnt. Jeg forstår ikke at sagen ikke har vakt mere røre og ført til en forespørgsel til justitsministeren i Folketingssalen.

  Kommentar by JC — 10. november 2019 @ 11:50

 49. Santor kl. 11:29

  Jeg er ikke jurist, men her er et bud: den afbillede døde dreng er ikke dansk statsborger, og derfor er det ikke de danske myndigheders opgave at beskytte hans rettigheder. Muligvis har faderen til den døde dreng også givet tilladelse til, at billedet må offentliggøres. Det ændrer ikke på, at mediernes gengivelse af billedet er uetisk.

  I øvrigt er billedet af den døde dreng nok mere udtryk for en personlig tragedie. (Den egentlige ansvarlige for drengens død er faderen). Der er sandsynligvis også et politisk motiv med offentliggørelsen af billedet. Et forsøg på, at Europa skal tage imod flygtninge fra Mellemøsten og Nordafrika. Det er imidlertid ikke et forsøg på at destabilisere de vestlige stater, som de islamiske terrorister hensigt med delingen af drabsvideoen på de sociale medier er.

  Jeg er ikke “blød”, jeg er snarere en hardliner, hvad angår lov og orden.

  Mange misforstår grundlovens paragraf om ytringsfrihed. Vi har som danske statsborgere et udstrakt rum for ytringer, så længe vi ikke bryder straffeloven, injurieloven osv.

  Man kan sammenligne sagerne mod delerne af drabsvideoen med sagen mod tidligere PET-chef Jakob Scharf. Han har med sin bog “Syv år for PET” også overtrådt de danske love, i dette tilfælde ved at bringe andres liv i fare.

  Der bliver slået lige så hårdt ned på ham som på delerne af drabsvideoen, hvis ikke hårdere. Han tilhører toppen af vores samfund med forbindelser til Socialdemokraterne. Skal han også sammenlignes med Josef K?

  I sidste ende handler det om nationens sikkerhed. Der er jeg på myndighederne side. Det synes jeg, at alle andre islam- og indvandringskritikere også burde være.

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 12:07

 50. Adler kl. 11:34

  Jeg er enig i kritikken af betjenten Jeppe Nyboe. Mon ikke, at der har været et efterspil internt i politiet? Det er lang tiden, at man har hørt om ham.

  Men ellers har jeg endog meget svært ved at se, at vi er på vej mod en politistat, og at vores ytringsfrihed er truet, når eksempelvis politiet talstærkt beskytter Rasmus Paludan, mens han flamberer Koranen svøbt i bacon.

  Baggrunden er, at blasfemiparagraffen for ikke så lang tid siden blev afskaffet af partierne på Christiansborg, endda efter forslag af kommunisterne i Enhedslisten.

  Det kan jeg ikke få til at rime med politistat.

  Men i øvrigt opfordrer jeg til at følge det, politifolk siger til en. Så undgår man nok at blive lagt i håndjern.

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 12:27

 51. I øvrigt er to personer tiltalt for – i forbindelsen med terroristernes drabsvideo fra Marokko – at have bifaldet drabene på de to kvinder.

  Hvis man skal følge mine kritikere her på sitet, så må det også være udtryk for politistat.

  Hvorfor må man ikke bifalde drab? Det er bare en ytring.

  Hvorfor må man ikke dele videoer af drab? Det er bare dokumentation og folkeoplysning.

  Hvorfor er alt ikke tilladt?

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 12:58

 52. @n.p.: ” Han slap i det mindste for, at nedslagtningen af ham blev delt med resten af verden”

  Jeg forstår udmærket meningen med paragraf 264 i straffeloven. Spørgsmålet er, om den bør anvendes på mig. Jeg mener ikke, jeg på nogen måder opfylder dens tekst.

  Du har åbenbart ikke set den post, jeg blev afhørt om. Den er gjort så hensynsfuld som muligt, idet jeg blot bruger et MEGET utydeligt screenshot, og jeg linker i anden hånd til, hvor folk kan se videoen. Jeg var jo nødt til at kunne levere et sandhedsbevis for min påstand om halshugning, når jeg nu modsage 1400 danske avisartikler.

  Kommentar by Snaphanen — 10. november 2019 @ 15:14

 53. Uriasposten gjorde akkurat det samme som jeg

  Kommentar by Snaphanen — 10. november 2019 @ 15:15

 54. Det lader ikke til np har set-eller hørt det Lars Andersen fortæller.
  Manden i Horsens blev hentet af politiet for at have lagt et billede op af en tørklædekvinde + plus en kommentar dertil.

  Manden har IKKE noget at gøre med drabsvideoen – så klap dog i for helvede.

  Kommentar by k.m. — 10. november 2019 @ 15:28

 55. “De myrdede slap i det mindste for at mordet på dem blev set af resten af verden”.

  Mærkværdigt udsagn. Det slap mordofrene vel for under alle omstændigheder. De mange som nazisterne, kommunisterne og islamisterne myrdede, og især deres pårørende, ville sikkert ønske og håbe at retfærdigheden indhentede morderne. De færreste mener vel at bestialske forbrydelserne bør forties og skjules. Det vil jo gavne de onde og destruktive kræfter i verden, hvis deres ugerninger glemmes.

  Kommentar by J HANSEN — 10. november 2019 @ 15:44

 56. hvis deres ugerninger gemmes og glemmes.

  Kommentar by J HANSEN — 10. november 2019 @ 15:47

 57. […] like the introduction given to this post from Uriasposten (original also below the […]

  Pingback by Part 1: Something Is, In Fact, Rotten | Things to Remember, Things to Cherish — 10. november 2019 @ 16:00

 58. Det var da posetivt at politiet har så meget at lave; ellers var de vel mødt op med 50 betjente.

  Kommentar by Rinus — 10. november 2019 @ 16:17

 59. k.m. kl. 15:28

  Det er temmelig vigtigt, hvad kommentaren til billedet var. Hvis det eksempelvis er trusler mod den afbillede og muligvis identificerbare kvinde, så er det strafbart.

  “J HANSEN” aka “TP” aka “Alexander Beaumont” aka “Bent Nielsen” aka “Ole Jensen” aka osv. 15:44

  Snaphanen forstår i det mindste i modsætning til dig paragraf 264 d i Straffeloven.

  Der er begået masse af bestialske drab både i Danmark og andre europæiske lande. Billederne af ofrene ligger i politiets arkiver. De hører ikke hjemme i medierne i et civiliseret samfund.

  Muligvis har de en udløbsdato. Man kan eksempelvis på nettet se ligene af de kvinder, Jack the Rippers myrdede og skamferede i sin tid i Whitechapel. De stakkels prostituerede får således aldrig fred. Det håber jeg, at Louisa Vesterager Jespersen og Maren Ueland får.

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 16:23

 60. np fatter ikke en skid, og det denne mærkelige person plus millioner andre i ind-og udland der gør, at Islam og venstrefløjen kupper medier, politi, domstole og venligbo regeringer.

  “systemet” siger selv at der skal slås hårdt ned på højrefløjs aktivitet på de sociale medier. Vi behøver ikke lede længerere efter en forklaring på, hvorfor politiet agerer som det gør.

  Det er sgu da så tydelig, at en dansker trues til at følge med på stationen, fordi han har skrevet noget om en muslimkvinde.

  Jeg har tænkt en del over hvordan jeg ville reagere, hvis mine venner eller familie blev dræbt på samme måde som de to kvinder i Marokko.

  De mistede livet på en grusom måde. Gerningsmændene morede sig sikkert kostelig over ugerningen, og filmede oven i købet det hele.

  Det lyder måske kynisk, men jeg er kommet til den holdning, at en sådan handling ikke skal ties ihjel – men de forbandede svin skal udstilles som det de er, en flok blodtørstige mordere som myrder ud fra en vanvittig religiøs overbevisning.

  Vores eksistens som et frit land er på spil, og det må ikke lykkes “systemet” at skjule ondskaben i Islam. Medier leder udelukkende efter succeshistorier om indvandring, for at holde befolkningen i uvidenhed om hvad der reelt sker.

  Kommentar by k.m. — 10. november 2019 @ 17:09

 61. Jeg tilstår jeg så lidt af omtalte drabsvideo. Jeg kunne ikke klare at se det hele. Jeg har også set (begyndelsen til) et par andre videor, blandt andet én, hvor islamisk stat krigere skærer hovederne af en hel række af fanger, der er bagbundne på en strand (?) er iklædt lyserøde dragter. Der har været flere af den slags videoer.

  F.eks “Steven Joel Sotloff var en amerikansk-israelsk journalist. I august 2013 blev han kidnappet i Aleppo, Syrien, og holdt fanget af militante fra den islamiske stat i Irak og Levanten. Den 2. september 2014 frigav ISIS en video, der viser, at et af dets medlemmer halshugger Sotloff”. Wikipedia (Oversat fra engelsk)

  “ISIS releases another video of beheading
  The militant group ISIS has released another gruesome video, this time showing the execution of kidnapped Japanese journalist Kenji Goto. The Japanese government says it appears to show his beheading at the hands of his captors. Holly Williams reports.”
  CBS NEWS FEB 1, 2015

  De må ikke vises i dansk tv, så danskerne kender nok hverken grusomheden eller antallet. Er det public service fra de statsejede tv-massemedier eller er det beskyttelse af islam, “fredens religion”, der i de seneste 30-40 år rekord hurtigt i forbløffende stort omfang har bredt sig i både Danmark og i resten af EU?

  wiki oplister mere en 50 offentliggjorte halshugnings videoer:
  Beheading videos released

  “The first beheading video was of Daniel Pearl in 2002.”

  pre-2004

  Six captured Russian soldiers, beheaded September 5, 1999, in the village of Tukhchar, Dagestan by Chechen Republic of Ichkeria militants

  Daniel Pearl, U.S. citizen, beheaded February 1, 2002, in Pakistan by al-Qaeda jihadists

  A video (published in July 2002 by the FSB) shows a woman being beheaded by alleged henchmen of Chechen commander Movsar Barayev
  2004

  Nick Berg, U.S. citizen, beheaded May 7, 2004, in Iraq by Muntada al-Ansar jihadists

  Paul Marshall Johnson, Jr., U.S. citizen, beheaded in June 2004 in Saudi Arabia by al-Qaeda jihadists

  Kim Sun-il, South Korean citizen, beheaded in June 2004 in Iraq by jihadists of Tawhid and Jihad

  Georgi Lazov, Bulgarian citizen, beheaded in July 2004 in Iraq by jihadists of Tawhid and Jihad

  Mohammed Mutawalli, Egyptian citizen, beheaded in August 2004 in Iraq by jihadists of Tawhid and Jihad

  One Nepali citizen, beheaded in August 2004 in Iraq by jihadists of Tawhid and Jihad

  Eugene Armstrong, U.S. citizen, beheaded in September 2004 in Iraq by jihadists of Tawhid and Jihad

  Jack Hensley, U.S. citizen, beheaded in September 2004 in Iraq by jihadists of Tawhid and Jihad

  Kenneth Bigley, British citizen, beheaded in October 7, 2004 in Iraq by jihadists of Tawhid and Jihad

  Shosei Koda, Japanese citizen, beheaded in October 29, 2004, in Iraq by jihadists of al-Qaeda in Iraq

  2005–2013
  Shamil Odamanov, Russian citizen of Dagestani descent, beheaded in 2007, in Russia by neo-Nazis

  Nikolay Melnik, Kazakhstani citizen, beheaded July 18, 2008, in Podyachevo, Russia by his fellow neo-Nazi Konstantin Nikiforenko of the NSO-North

  Piotr Stańczak, Polish citizen, beheaded in February 7, 2009, in Pakistan by Tehreek-e-Taliban jihadists

  A Tunisian man was beheaded for converting to Christianity
  2014

  Aytemir Salimgereev, Russian citizen, beheaded in July 2014 in Russia by Vilayat Dagestan jihadists

  James Foley, U.S. citizen, beheaded August 19, 2014, south of Raqqa, Syria by Islamic State of Iraq and the Levant jihadists

  Four Egyptians, beheaded in August 2014 in Sheikh Zuweid, by Ansar Bait al-Maqdis jihadists

  Steven Sotloff, U.S. citizen, beheaded in August 2014, south of Raqqa, Syria by ISIL jihadists

  David Cawthorne Haines, U.K. citizen, beheaded in September 2014 in Syria by ISIL jihadists

  Hervé Gourdel, French citizen, beheaded in September 2014, east of Algiers, Algeria by Jund al-Khilafah jihadists supporting ISIL

  Alan Henning, U.K. citizen, beheaded in October 2014, in Syria by ISIL jihadists

  Peter Kassig, U.S, citizen beheaded in November 2014, in Dabiq, Aleppo, Syria by ISIL jihadists

  Eighteen Syrian soldiers of the Syrian Arab Army, beheaded in November 2014, in Dabiq, Aleppo, Syria by ISIL jihadists

  2015
  Haruna Yukawa, Japanese citizen, beheaded in January 2015 by ISIL jihadists.

  Kenji Goto, Japanese citizen, beheaded in January 2015 near Raqqa, Syria, by ISIL jihadists.

  Twenty–one Egyptian Coptic Christians, beheaded in February 2015 near Tripoli, Libya, by ISIL jihadists

  Twenty–eight Ethiopian Christians, beheaded in Libya in April 2015 by ISIL jihadists

  A video (article published July 2015) shows a boy executing a Syrian soldier using a knife, while within Palmyra

  Four Kurdish Peshmerga members, beheaded in Iraq in October 2015 by ISIL jihadists

  2016
  John Ridsdel and Robert Hall, Canadian citizens, beheaded in April 2016 and June 2016 respectively in the Philippines by Abu Sayyaf jihadists.

  Abdullah Tayseer Al Issa, Palestinian citizen, beheaded in July 2016 in Syria by Nour al-Din al-Zenki Movement rebels, allegedly of the Liwa al-Quds: this incident precipitated the end of Timber Sycamore in Syria[55]

  2017
  Jürgen Kantner, German citizen, beheaded in March 2017 in the Philippines by Abu Sayyaf jihadists.[56]
  2018
  A young man was decapitated by Tirso Meleán gang after robbing a ranch

  Louisa Vesterager Jespersen, Danish citizen, and Maren Ueland, Norwegian citizen, beheaded in December 2018, in Morocco by alleged ISIL jihadists

  Kommentar by A-mad — 10. november 2019 @ 18:07

 62. k.m. kl. 17:09

  Jeg tror, at du er langt klogere, end du giver udtryk for i dine kommentarer. Det læser jeg mellem linjerne.

  Jeg kan ikke forestille mig, at vi er uenige i målet. Vi er uenige om midlet til at nå målet.

  For mig er islam en pest. En pest langt værre end nazismen og kommunismen, fordi den den er kulturbundet. Det er ikke kun en politisk ideologi. Den er så at sige i visse befolkningsgruppers DNA i Mellemøsten og de steder, hvor ideologien har spredt sig til i Afrika og Østen.

  Den hører ikke hjemme i Danmark. Der er ikke noget urent (haram) i Norden. Mænd og kvinder er ligemænd her. Vi er både produkter at renæssance, reformation og oplysningen, fænomener islam bekvemt har undgået og derfor fremstår som en grusom drage fra før moderniteten.

  Lad mig bruge et billede om frihedskampen mod islam. Lad os ligne den med en fodboldkamp. Vi kan vinde ved at spille godt, eller vi kan vinde ved at spænde ben. Jeg foretrækker, at vi vinder ved at spille godt.

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 18:45

 63. Jeg bliver harm over, hvad der er sket for voksne, velbegavede og velfungerende, mennesker, der blot har delt/linket til videoen i Danmark og de andre eksempler der er trukket frem her (Jaleh Tavakoli ikke at forglemme) og må igen tænke på, hvad der, UDEN INTERESSE FOR MYNDIGHEDERNE, dagligt ses på tv i stuerne, hos muslimske børnefamilier i Danmark, fra morgen til aften, transmitteret direkte fra hverdagens gru og bestialitet i islamiske stater/på IS-slagmarken.

  Her er der virkelig grund til, at undersøge tingene ganske nøje, i og med at det tjener til understøttelse af forældrenes PLIGT, til at opdrage børnene efter KOranens forskrifter.
  Hvor er den lov/myndighed i Danmark, der griber ind og SIKRE, at ingen børn i Danmark udsættes for sligt?
  Kan np svare?

  Se gerne min kommentar på OT (7988) ifb. med Nicolaj Sennels debatoplæg https://24nyt.dk/psykolog-radikalisering-af-boern-skader-ligesaa-meget-som-paedofili/

  Kommentar by M.S. Carstens — 10. november 2019 @ 22:21

 64. “Kan np svare?”

  Det kunne såmænd han godt, men han vil nødig fylde for meget i debatten :-)

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 22:33

 65. Det kunne han såmænd godt …

  Kommentar by np — 10. november 2019 @ 22:34

 66. På den ene side: Det står den enkelte frit for at klikke sig ind på ubegribeligt modbydelige videoer. Personligt har jeg holdt mig langt væk, da mine øvrige mareridt er rigelige.

  På den anden side: Mennesker – måske især fra Godhedsindustrien inklusive de Radikale, Præster+Biskopper for Islam, Bedsteforældre for Asyl osv.-osv. – vil have vældig godt af at se, hvordan deres elskede muslimer tilbeder vold, mord og modbydeligheder.

  Mht. at tage Kling & Klang, Bonnichsen og andre nuværende og forhenværende tumber i politiet alvorligt, har jeg personligt andre erfaringer.
  Og lad endelig ikke ham Jeppe Nyboe, Kramme-Charlotte eller Astma Abdol-Hamid få plads i færdselsafdelingen, dér er så rigeligt med svagt begavede.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. november 2019 @ 07:22

 67. Det er spild af spalteplads at reflekttere på np’s spam. Desuden gør det UP mindre underholdende.

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2019 @ 08:18

 68. reflektere

  Kommentar by Nielsen — 11. november 2019 @ 08:19

 69. np ER ikke andet en en trold, der i 95% af sine indlæg kommer med whataboutery.

  Men der er stadig personer her, der tror at trolden er enig i præmissen her, nemlig at indvandringen af muslimer og negre er en katastrofe, og Danmarks største problem.

  Det er den ikke, dens formål er kun at sande debatten til

  Kommentar by Træt — 11. november 2019 @ 09:32

 70. Træt kl. 09:32

  Du lader til at have insiderviden.

  Du fremstiller Uriasposten som et parti, hvor man skal være enig i præmissen (som tilsyneladende er, at indvandringen af muslimer og negre er en katastrofe).

  Jeg troede, at det var en politisk blog, hvor det var tilladt at have flere synspunkter.

  Kommentar by np — 11. november 2019 @ 11:14

 71. np, bette troll

  længere oppe i sporet skriver du “for mig er Islam en pest”

  i svaret 11:14 modsiger du dig selv ved at så tvivl om, at indvandring af muslimer og negre er en katastrofe.

  Islam og Afrika-velfærdsflygtninge ER en katastrofe, det hersker der ingen tvivl om, men du snakker og røven går – det ene øjeblik mener du Én ting, et par minutter efter det modsatte.

  Kommentar by k.m. — 11. november 2019 @ 12:33

 72. Hvad med en lille rask duel på sabler et eller andet gudsforladt sted mellem k.m. og np? Med lidt held ville vi andre blive forskånet for mindst én af dem.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. november 2019 @ 13:24

 73. Henrik Petersen
  hvem vil du helst af med ?

  Kommentar by k.m. — 11. november 2019 @ 14:29

 74. Lad os tage en afstemning her.

  np kan ryge ad helvede til, sammen med Per Henrik Rasmussen papfiguren, der søger samme sabotagemål, blot med mindre raffinerede midler.

  Kommentar by Træt — 11. november 2019 @ 16:06

 75. k.m. kl. 12:33

  “Længere oppe i sporet skriver du “for mig er islam en pest”. I svaret 11:14 modsiger du dig selv ved at så tvivl om, at indvandring af muslimer og negre er en katastrofe.”

  Jeg er faktisk 100 procent konsistent. Jeg skelner mellem religion/ideologi på den ene side og mennesker på den anden side. Det er to forskellige katagorier.

  Det er i første omgang religionen/ideologien skadelig, ikke menneskene, ikke deres hudfarve.

  Kristne arabere, som der fakisk er en del af, er for mig at se ikke en udfordring for Vesten, i og med at vi deler værdier.

  I øvrigt var min kommentar til “Træt” ironisk. Man skal da ikke være enig i en bestemt præmis for at deltage i debatten på en politisk blog. Med mindre man bor i Nordkorea …

  Og endelig betegner jeg afrikanere og efterkommere af afrikanere ikke som negre, men som sorte. Der er nok tale om en generationskløft. Min far insisterede på at kalde dem for negre, da han mente at det blot var afledt af spansk for sort.

  Jeg selv orker ikke racisme.

  Kommentar by np — 11. november 2019 @ 17:35

 76. Den tager jeg lige igen:

  Det er to forskellige kategorier. Det er i første omgang religionen/ideologien, som er skadelig, ikke menneskene, ikke deres hudfarve.

  Kommentar by np — 11. november 2019 @ 17:37

 77. np forsøger for 117. gang at redde sit skind, men opnår kun at cementere sin dumhed

  Kommentar by k. m. — 11. november 2019 @ 17:48

 78. np bruger stråmanden om fælles værdier med kristne fra MENAP.

  Det er bullshit, de har meget mere til fælles med, end til forskel fra muslimer fra samme område.

  Kommentar by Træt — 11. november 2019 @ 19:00

 79. Politiet er SYSTEMETS magtredskab. Så fat det dog !

  Kommentar by Bilka — 11. november 2019 @ 22:26

 80. I Sverige innebär det automatiskt fyra (4) månaders fängelse för att man delar något eller delar en länk till en länk till något som visar vilka lögner legacy media och politiker driver, att deras narrativ består av lögner och förräderi. Anledningen till at tdet tar lång tid för idioterna som kallar sig för poliser att “utreda” är för att man dels vill kartlägga kontakter och nätverk men också så vill man verkligen se till att man kan sätta dit personen ifråga till ett straff och lest sa det ara ett längre straff. “Brott” av denna arten innebär per automatik att man får en boost i sin poliskarriär. Man säger ett men gör något helt annat som polis precis som politiker och journalister.

  Att poliser har låg intelligens kan man se i vissa klipp från Paludans demonstrationer. De idioter som kallar sig för poliser anser sig själva vara smarta men Paludan är ju advokat. Paludan är smart, det är man inte om man är polis och speciellt inte om man inte förstår som polis att man ska hålla käften för att man kommer att hamna på video och internet om man tror sig vara smart men man blir ju inte polis, politiker, journalist för att man är smart, har talanger och klarar av att tänka som normalintelligenta.

  I Sverige är det så, att så fort du har en avvikande åsikt från narrativet och är vokal så skickas det kommunister till din adress, det skickas korrupta journalister och så dyker det upp poliser som anser att du gjort dig skyldig till brott som ingen hört talas om. Det är därför man kan försöka spåra upp mig men jag är smartare än genomsnittet så försök igen.

  Kommentar by Kevin — 15. november 2019 @ 01:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper