14. november 2019

“Den borgerlige danske stat skal styrtes ved revolutionær vold… Derfor brænder vi i dag Dannebrog…”

“Revolutionære i Danmark fejrer 100-året for Danmarks Kommunistiske Parti”, skriver ‘Socialistisk Revolution’, en ny anonym blog skrevet af en gruppe der kalder sig ‘Røde Bølge’. Efter billederne at dømme ligner det et efterskoleprojekt, og hvis det ikke er et humoristisk stunt, så kan den seks minutter lange video ses som en opvisning i historieløshed. Frygt ikke deres revolution. Det er alt for koldt på denne årstid, og de får for lidt i lommepenge til at købe tunge våben.

(‘Røde Bølge’ varsler voldelig revolution, 2019: Fotos: Daily Motion)

“Revolutionære fra Røde Bølge fejrede den 9. november 100-året for konstitueringen af Danmarks Kommunistiske Parti, ifølge en rapport sendt til Socialistisk Revolution. Fejringen var præget af en kampvillig og klassebevidst stemning, med kampråb såsom ‘Danmark skal dø, det kan alle se! Én vej frem, genrejs DKP!’, ‘Styrk den internationale solidaritet! Proletariatets kampenhed!’, ‘Død, død, død over Danmark!’, ‘Danmark er et diktatur! Folkekrig er vores kurs!’, ‘Leve Marx! Leve Lenin! Leve Mao Tse-tung!’ og ‘Forsvar Formand Gonzalos liv!’.” (Socialistisk Revolution, 2019)

Mere

“I Danmark findes der i dag en håndfuld organisationer, der påstår at være ‘kommunistiske partier’. Nogle har mere opbakning end andre, men deres revisionistiske karakter er tydelig for masserne, der med rette betragter dem som en indspist gruppe gamle nisser, der ingen forbindelse har til klassekampen, og hvis eneste teoretiske viden består i 70’er-nostalgi. Hverken ‘Arbejderpartiet Kommunisterne’, ‘Kommunistisk Parti’, ‘Kommunistisk Parti i Danmark’ eller – mest fornærmende af alle – gruppen ‘Danmarks Kommunistiske Parti’ i Enhedslisten, har krav på at bruge denne benævnelse. Ingen af dem er rodfæstet i de dybeste og bredeste masser, der lever på randen af eksistensen i de proletariske nabolag på udkanten af byen, og som arbejder på de mest usle bedrifter. Ingen af dem forstår eller anvender marxismen. Ingen af dem har en konkret revolutionær strategi for den socialistiske revolution i Danmark. De tjener alle i sidste ende imperialismens interesser ved at sprede en ubrugelig ‘ideologi’ i arbejderbevægelsen. Som Lenin sagde det – revisionismen er borgerskabets forpost blandt masserne.” (‘Røde Bølge’, 9. november 2019)

Oploadet Kl. 01:48 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/105877/trackback

14 Comments »

 1. Den sidste tumpe er ikke født endnu, DESVÆRRE.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 14. november 2019 @ 04:13

 2. Det der senere blev til Danmarks Kommunistiske Parti blev stiftet på et møde på Hotel Hafnia i Fredericia søndag eftermiddag den 9. november 1919. Entreen til mødet var 25 øre, men så var der til gengæld også bal bagefter.

  Stiftelsen af dette nye “venstre-socialdemokratiske parti” vakte dengang ikke meget opmærksomhed, heller ikke i egne rækker. Det socialdemokratiske dagblad “Solidaritet” i København har dog et par dage efter det nye konkurrerende partis stiftelse, en lidt større artikel på side 3 den 12. november 1919, under overskriften “Venstreparti”.
  Konklusionen i avisens artikel var, at dette nye “venstre-socialdemokratiske parti” var helt overflødig, og skiver i artiklen meget forudseende bl.a.:

  “Overfor det nye Partifænomen er vor Stilling saa klar og ligetil, som vel muligt, det eneste Partiet kan drive Propaganda for, er Demonstrationer, der ikke er en Pibe Tobak værd, men som kun kan føre til Spektakler.”

  Når skidt kommer til ære…
  Pudsigt nok opførte Fredericia Teater samme dag som partistiftelsen også et fatamorgana, nemlig Holbergs “Jeppe paa Bjerget”, hvor den simple bonde våger i baronens seng til liflige toner, og forbavset udbryder: “Ej! hvad er dog dette? Hvad er dette for en Herlighed, og hvordan er jeg kommen hertil? Drømmer jeg, eller er jeg vaagen?”

  Kommentar by Henning Jensen — 14. november 2019 @ 04:31

 3. 100 år og 100 millioner døde. “Det må vi prøve igen” siger de røde.

  Ingen er dummere end de mennesker, ingen.

  Kommentar by Per — 14. november 2019 @ 04:35

 4. Fra deres blog: “Revolutionære fra Røde Bølge fejrede den 9. november 100-året for konstitueringen af Danmarks Kommunistiske Parti… Der var også deltagelse fra massernes side.”

  Der er otte folk på billedet der følger den udtalelse. “Masserne.”

  Kommentar by William — 14. november 2019 @ 04:54

 5. Jeg forventer et langt indslag i dagens Deadline på DR2, hvor indbudte eksperter fra den nationale højrefløj advarer mod den voksende trussel fra den voldsparate yderste venstrefløj.

  Nårh nej…

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2019 @ 08:17

 6. De oversætter marxistisk læsestof og egne taler til både perfekt engelsk og tysk. De er harmløse, ingen tvivl om det. Men efterskolen hedder nok RUC.

  Kommentar by Fascist — 14. november 2019 @ 14:04

 7. De beviser jo så utvetydigt, hvor anti-danske, de er. Ingen grund til at fare i flint over det, fordi det er nøjagtigt dét, de ønsker. De er nogle små kakerlakker, der er i gang med at grave deres egen grav.

  Kommentar by Voltzejn — 14. november 2019 @ 14:35

 8. > William 04:54

  Ha-ha, tak for dagens grin. Ifølge den kulturradikale sprøjte Politiken er der ca. 60 medlemmer af DKP, hvis vi tager et par stykker ekstra til de øvrige kommunistiske partier i Danmark bliver det vel omkring ca. 70. Held og lykke med revolutionen, tosser.

  Kommentar by Henrik Petersen — 14. november 2019 @ 15:24

 9. Jag undrar vad som hade hänt om en kinesisk kommunist hade bränt en kinesisk flagga. Min gissning är att de hade hämtat de som hade gjort det och låst in dem på obestämd tid, och sålt deras skördade inre organ vid första bästa tillfälle.

  jag tycker att de som brände den danska flaggan ska flytta till Kina och leva, jobba och bo som kommunister gör. Man ska inte leva bland folk som har riktiga jobb, som man fått på riktiga meriter och hata dem för att man själv är en förlorare. Man ska åka till kommunist Kina och vara där, de ska vara bland de som tror på samma ideologi och kommunistiska lagar.

  Kommentar by Kevin — 14. november 2019 @ 15:54

 10. Anti-imperialisterne har engelske undertekster på deres videoprojekt og den tilhørende WordPress-blog har annoncer for den nyeste VW Polo.

  Det er skægt :-D

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 14. november 2019 @ 20:30

 11. *Per kl. 04:35
  100 mio. det kan næppe høre det.
  Stalin fik vel slået 75 mio. ihjel
  Mao omkring 100 mio.
  Lenin var der ikke så længe så han holdt sig under 10 mio.
  Pol Pot ca. 3 mio.
  Omkring 40 lande har forsøgt sig ned kommunisme i diverse afarter. I samtlige tilfælde er det endt i tyranni og ofte også i folkedrab i en skala hvor Hitler med 25-30 mio. ikke kan være med og slet ikke Mussolini med nogle få tusinde.

  Kommentar by Den Nervøse — 14. november 2019 @ 21:57

 12. Det var jo ikke det de ville da de i 1970 erne gik imod EF, som siden blev til EU. Tværtimod var de de mest Nationalt sindede :-) :-) :-) :-). Alt lige fra Sebastian til diverse andre kommunistinspirede kunstnere hylede Danmark:-) :-) :-). I dag hylder de en religion, som Karl Marx foragtede, og som er det mest reaktionære konservative undertrykkende der findes, imens de skoser alle dem som forsøger at bekæmpe denne religion. DKP er en joke og også ved at uddø. Støt SIAD. Generation Identitære. DDF. DDL o.a deslige. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 15. november 2019 @ 10:42

 13. Maoister som dette er det i Norge også, de kaller seg “Tjen Folket” og har egen seksjon i den offisielle fagbevegelsens første mai tog hvert år.
  De virker mer sikkerhetsbevisste enn de fleste andre på ytre venstre, sladder/maskerer bilder fra demonstrasjoner, signerer ikke artikler etc, de er også meget mer dogmatiske og sekteriske enn vanlige sosialister, autonome osv.
  Det er ikke mange av dem, antagelig noen få hundre i hele Skandinavia
  og det er bra tatt i betraktning at de idoliserer naxalittene i India og senderistene i Peru, altså “folkekrig”.

  Kommentar by Oslo/Norge — 15. november 2019 @ 17:16

 14. Som formand for Danmarks Kommunistiske Parti vil jeg kort gøre opmærksom på, at DKP ikke står bag denne video og intet har med gruppen bag den at gøre.

  Kommentar by Henrik Stamer Hedin — 21. november 2019 @ 21:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper