16. november 2019

Højre/velorienteret: DR-ungdomsvært kalder i Københavns Byret nærværende blog for ‘Urinposten’…

Nye Borgerliges Mette Thiesen var fredag i Københavns Byret, da DR-vært Mahmoud Loubani havde sagsøgt hende for injurier på grund af hendes omtale af ham, som værende ‘terrorist-sympatisør’. Der falder først dom om fire uger, men når nu nærværende blog blev en del af forsvaret, så må jeg hellere gennemgå detaljerne.

(Uddrag fra live-bloggen på BT.dk, 15. november 2019)

Jeg har ikke skrevet flere indlæg om Mahmoud Loubani, som det påstås af BT. En søgning på Loubani i min database giver tre hits. To artikler om den langskæggede Grimhøjmoské-bestyrelsesmedlem Youssef Loubani, og et enkelt om DR-værten Mahmoud Loubani. Den pågældende artikel hentede dokumentationen fra den anonyme FS-blog, og fik overskriften: DR-ungdomsvært håber ‘Allah’ ser i nåde til Omar El-Hussein: ‘Glæder mig til de tilintetgøre USA’. Det hele er baseret på to screencaps, der er selvforklarende.

(Mahmoud Loubani om den islamistiske jødemorder Omar el-Hussein, 2018)

(Mahmoud Loubani om USA, udateret)

Jeg titulerer ham neutralt som ‘DR-ungdomsvært’, ‘vært’ og ‘herboende palæstinenser’, omend en hurtig gennemgang af hans ageren på sociale medier, indikerer at han tager kritik af Islam meget personligt. Inger Støjberg omtales som den umenneskelige ‘frk. Rødhåret stønneberg’, en lokalpolitiker kommer fra “Nazi-Raci DF’, og daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen var ‘nazi-Løkke’. Han er usædvanlig kritisk overfor (Barack Obamas) USA og ‘den hykleriske lobby’, og roser Jimmy Carters 2015-udtalelse om fredssøgende Hamas.

(Mahmoud Loubani på Facebook, 2. maj 2015)

Mahmoud Loubani kalder i retten min blog for ‘Urinposten’, og mener den som ‘meget højreorienteret’ ikke er troværdig. Jeg har sjovt nok ikke skrevet at han sympatiserer med Omar el-Hussein, eller kaldt ham for ‘terrorist-sympatisør’. Det kunne jeg godt have gjort, når nu indicierne peger i den retning, men jeg foretrækker at lade kilderne tale, at citere ordret. Hermed gjort. Højreorienteret betyder ofte blot velorienteret.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/105950/trackback

21 Comments »

 1. Det er så typer som ham, der laver fjernsyn til vores unge mennesker, vor herre bevares. Mine børn forbydes at se DR!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. november 2019 @ 15:48

 2. Aben Laubani ved godt han er kandidat for hjemsendelse to hans Zoo land.

  Kommentar by jrp — 16. november 2019 @ 16:19

 3. Hans retssag mod Mette Thiesen bliver forhåbentlig en fuser

  Kommentar by k. m. — 16. november 2019 @ 16:22

 4. Name calling fra den kant, og så i retten, er et godt bevis for, at nærværende blog er sandhedsvidne i modsætning til tvangsfinansierede DR. Argumenterne slap som sædvanligt op, det sker let, når man lever på en løgn.

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. november 2019 @ 16:23

 5. Hold da kæft hvor er Mette Thiesen egentlig en super MILF.

  Ku’ godt…

  Kommentar by Revisoren — 16. november 2019 @ 16:56

 6. Hvad laver han i Danmark ?

  Kommentar by Ewing — 16. november 2019 @ 17:10

 7. SVINEPEST_ SVINEPEST_ SVINEPEST.-Hos Dansh Crown er c 33% af de ansatte udlændinge. Hos svineproducenterne c 50&. Her går befolkningsudskiftningen af etniske danskere stærkest. Tag svampe, klude plastikposer og plastikhandsker med. Tag på svinepestjagt i et land med svinepest.Og bring det til Danmark.– Det kaldes nødværge eller selvforsvar.Eller blot sund fornuft. De nævnte udlændinge sendte sidste år c 10 mia ud af landet. Det sker hvert år.

  Kommentar by dansker — 16. november 2019 @ 17:15

 8. Gab, Mahmoud Loubani endnu en syg perker der burde være straksudvist(samme dag som han/hun kom til vores land).

  Kommentar by Piphans — 16. november 2019 @ 17:36

 9. Bæ.Te. Perkerlingske og YallahPosten og Pølsetidende trækker også grin..

  Kommentar by Hul igennem? — 16. november 2019 @ 18:01

 10. Endnu en ‘kulturberigende’ besætter som visse politisk naive danskere byder velkommen, alt imens vedkommende tydeligvis modarbejder alt der er dansk. Det her kan jo ikke ende godt, det ‘takker’ vi sådanne idioter for…

  Kommentar by LarsB — 16. november 2019 @ 21:20

 11. Desværre er Retsstaten Danmark ophørt! HVis dommeren er en radiGal væmmeligbo, er det desværrre kørt for Mette Thiesen.
  SIAD! Støt Genertion Identitære!
  P.

  Kommentar by Piotr — 16. november 2019 @ 22:18

 12. Der forventes dom i sagen den 13 Dec kl 8:00 og frem.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. november 2019 @ 23:23

 13. Borde inte bli något om domarna är neutrala och kompetenta.

  I Sverige skulle det räcka att en smutslim inte tycker om någon för att man ska bli hämtad av polisen. Svenska shariapolisen, där svenska polisen vet vilka som sysslar med kraftiga detonationer, automatvapen-eld mitt på ljusa dagen, mord och våldtäkten men väljer att bjuda dem på pizza istället. I malmö ger man hellre ett låtsasjobb till en muslim eller neger som inte ens kan svenska för att det är inte politiskt korrekt att ge jobbet till någon vit med kunskaper i språk och riktig jobberfarenhet.

  Svensk public service, sponsras numera via skatt för det var så många som inte ville betala licens för att se och lyssna till felaktig information och propaganda ihopsatt av de med lägst intelligens. >

  Sedan är det så att man får inte jobb på svensk public service om du inte är vänsterextrem, vänsterradikal, miljöradikal och en massa annat. helst ska du bryta (gettosvenska) när du snackar för det anses vara en stark merit inom svensk public service.

  Ett tag kom muslimerna på att de skulle begära skadestånd för allt de kunde. ett exempel var en muslim som fick ett låtsasjobb men vägrade att hälsa genom att ta i hand, för att han inte tog vita i hand. han fick sparken och begärde skadestånd. Vid ett annat tillfälle var det en muslim som inte ville ta en läkare i hand och när läkaren sparkade ut muslimen begärde muslimen skadestånd. Numera har man stoppat detta muslimska fenomen men ett sådant skadestånd kunde bli uppemot 75000kr. jag undrar om jag hade kunnat få asyl i saudiarabien eller pakistan, och om jag kom in om jag kunde begära skadestånd. jag tror att de hade halshuggit mig. Jag hade “försvunnit” som khassoggi.

  Kommentar by Kevin — 17. november 2019 @ 01:02

 14. Hvorfor skulle du skrive at han sympatiserer med Omar El-Hussein, når han siger det selv? Det eneste spørgsmål domstolene burde tage stilling til er, hvornår Taber-Loubani og hele taber-familien skal interneres i Vestre Fængsel, indtil de har samlet nok penge ind i den arabiske verden til en enkeltbillet hjem til deres taber-hjemland.

  Kommentar by Fascist — 17. november 2019 @ 02:21

 15. Hvad laver sådan et skadedyr overhovedet her i Danmark? Send ham hjem sammen med hele hans sandsynligvis kriminelle familie.

  Kommentar by Nielsen — 17. november 2019 @ 02:34

 16. TV vaert der ikke kan taale kritik,men lille pus da .

  Kommentar by dunk — 17. november 2019 @ 07:48

 17. Det är så med muslimer. negrar, kommunister, feminister och äckliga fransmän. De själva anser att de är smartare än alla andra för att de fått ett låtsasjobb som någon annan smartare kunde fått och de anser sig smarta för att de haft kontakt med luder som jobbar inom offentlig sektor och att alla andra ska böja sig för deras mycket låga intelligens när det sedan kommer till det verkliga livet, där folk har normalintelligens och uppåt och fått sina jobb på riktiga meriter. Det är då dessa avskyvärda och vidriga äckel anser att alla andra är rasister och det är då bomber sprängs för att man inte får som man vill. Muslimen måste ju ha rätt, han är ju muslim och han har ju rätt oavsett vad motparten säger. han själv anser sig vara smart, har har ju kommit hela vägen till europa och extraherat massor med gratispengar. I Sverige får man 250 000 Sek skattefritt per vuxen person som kommer till sverige och om du har barn med dig får du retroaktivt barnbidrag per barn och sedan får du betald lägenhet, du får 60kSeK skattefritt för att handla möbler. det är därför det är massor med muslimer på IKEA. vid malmö polishus ser man alltid muslimska mammor som ska försöka få loss sin son som är en bra pch fin kille och inte sysslad med grov kriminalitet. hade en vit svensk skrikit utanför polishuset hade de låst in en.

  Kommentar by Kevin — 17. november 2019 @ 13:40

 18. Mette Shariapoli Thiesen

  Kommentar by Kurt Olsen — 17. november 2019 @ 17:39

 19. […] Det er skræmmende, at de danske skatteydere må slippe 17,5 millioner kroner i mediestøtte til Jyllands-Postens værdiløse journalistik hvert år.Se også Højre/velorienteret: DR-ungdomsvært Mahmoud Loubani kalder i Københavns Byret nærværende blog f… […]

  Pingback by Jyllands-Posten om jødehad på Nørrebro: De kristne og internettet bærer skylden – Free Speech Blog — 17. november 2019 @ 21:25

 20. Kurt Olsen = Per Henrik Rasmussen

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2019 @ 08:16

 21. […] (Mere om Mahmoud Loubani hos Uriasposten) […]

  Pingback by Ærekrænket fitnessinstruktør kalder selv andre for terrorister – Free Speech Blog — 16. december 2019 @ 10:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper