18. november 2019

Blå oppostionsleder til ‘alle religiøse mindretal’: Der er plads til jer (ikke plads til jeres modstandere)

Medierne vil gerne tale om splittelse i Det Liberale Venstre, men uenigheden stikker ikke dybere end Støjbergs Facebook-profil. Hun sætter ord på folkelige frustrationer over masseindvandringen, og accepteres kun, fordi Venstre har brug for hendes vælgere. Partiformand Jakob Ellemann-Jensen harcelerede på det netop overståede landsmøde over hærværk og chikane rettet mod danske jøder, men den måde han vender ordene på indikerer et slet skjult angreb, ikke blot på et par tilfældige nazister i Randers, men på frustrerede danskere en bloc. Der er plads til ‘alle religiøse minoriteter’, men ‘ikke plads’ til… modstandere af kulturfremmed indvandring.

En historie set hos MSN – Ellemann tager afstand fra at udvise muslimer på grund af deres tro.

“Der er fortsat diskussion om, hvilken linje i udlændingepolitikken Venstre skal have. Det står fast efter en meget omdiskuteret undersøgelse i Mandag Morgen fra oktober. Den viste, at 28 procent af danskerne mener, at muslimske indvandrere bør sendes ud af landet.

Nu blander formand Jakob Ellemann-Jensen sig i debatten. Det sker til Venstres landsmøde i Herning, hvor han indirekte kommenterer undersøgelsen og de reaktioner, der har været på den. …

– Venstre vil altid stå på et urokkeligt fundament af trosfrihed.

– Derfor vil jeg også gerne sige det meget klart til alle religiøse mindretal: Det er ikke jer, der ikke skal have en plads i Danmark. Det er dem, der chikanerer og forfølger religiøse mindretal, der ikke er plads til i Danmark, siger Ellemann-Jensen.”

(Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen og Kristian Jensen, Venstres landsmøde, Herning, 16. november 2019)

“Når målingen viser det, så er det sikkert, fordi der er rigtig mange, der har det ligesom mig: Jeg er så træt af at høre om islam mig her og islam mig der som begrundelse eller dårlig undskyldning for alt fra de fejeste terrorhandlinger til såkaldt æresrelateret vold, krav om indskrænkning af ytringsfriheden og retten til at kritisere religion, manglende ligestilling, krav om særbehandling på arbejdspladsen, i skolen eller i svømmehallen. Alt det, som bekymrer rigtig mange af os…” (Inger Støjberg, BT, 4. november 2019, ‘Derfor har så mange danskere fået nok’)

“Vi skal ikke finde os i, at de mennesker bliver udsat for en nedrig og udskammende retorik, alene fordi de er muslimer eller tilhører en hvilken som helst anden trosretning. De skal ikke hænges op på mindretallets ugerninger. Langt størstedelen af vores muslimske medborgere lever i fredelig sameksistens med den brede danske befolkning. Vi må aldrig lade dem tvivle på, at de er velkomne. Selvfølgelig er de det. Vi har brug for alle mennesker, der kan og vil Danmark.” (Jan E. Jørgensen, Fatma Øktem mfl., Jyllands-Posten, 14. november 2019, Vi har brug for alle dem, der kan og vil Danmark)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106007/trackback

60 Comments »

 1. “Vi har med andre ord mindre brug for Yahya Hassan end for mere faktuel viden og statistik og langt mere årvågne medier, der kaster anstændighedens slør af sig og træder i karakter i forsvaret for det Danmark, der er under hastig omkalfatring på grund af årtiers fejlslagne masseimport af mennesker med fremmede normer og religioner – og liberale partier, der ikke kan forsvare den politiske orden, de tager for givet.

  https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE11759760/haps-der-kom-hassan-og-alle-de-kloge-klappede-i-kor/

  Kommentar by BE — 18. november 2019 @ 12:55

 2. Den der med “mindretallets ugerninger” vender snart, så de stakkels gutmenschen skal til at snakke om “flertallet, der ødelægger det for mindretallet”. Men man skal ikke forvente at deres holdninger ændrer sig tilsvarende.

  Desuden er det da rart at få en klar udmelding fra Venstre. Der er plads til ikke-danske indvandrere, men danskere som ikke bryder sig om det, er der ikke plads til. Venstre ved du hvor du har: på den modsatte side af danskeres og Danmarks interesser.

  Kommentar by Quark — 18. november 2019 @ 13:01

 3. Ellemann-Jensen siger: “Det er dem, der chikanerer og forfølger religiøse mindretal, der ikke er plads til i Danmark”.

  Det vil sige, at der gerne plads til dem, som chikanere og forfølger et flertal !

  For venstre er flertallet altså anden-klasses borgere.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. november 2019 @ 13:03

 4. Hele Elleman familen, er lede venligboere.

  Kommentar by Ewing — 18. november 2019 @ 13:10

 5. Det er så trætende at høre, hvordan de bøjer udsagn for at fremstå frelste og korrekte. “Udvises fordi der er muslimer …” Nej – hvis man “bare” er muslim, er der ingen, der skal udvises. Men hvis du er muslim og aktivt modarbejder integration, kræver særregler m.v., så står du langt fremme i køen til ønsket udvisning. Og det gælder også andre kommet udefra (ikke-muslimer): Hvis du ikke følger reglerne, så venligst rejs videre (skik følge eller land fly). Det har derfor INTET at gøre med om man er muslim eller ej – men om, hvordan du opfører dig i det offentlige rum. Og her er muslimer desværre voldsomt overrepræsenteret, når det gælder de kedelige eksempler. Derfor er det dem, der er fokus på. Men det er ikke på grund af deres religion men på grund af deres opførelse. Men det faktum forsimpler Jacob Ellemann for at prøve at “ophøje” sig selv til Morten Østergaards “niveau”. Det tegner trist for Venstre.

  Kommentar by Realist — 18. november 2019 @ 13:26

 6. Jakob Ellemann: Hvis flygtninge har opholdt sig 15 år i Danmark, bør de have lov til at blive for evigt

  https://ksdha.wordpress.com/2019/11/15/jakob-ellemann-hvis-flygtninge-har-opholdt-sig-i-danmark-i-15-aar-boer-de-have-lov-til-at-blive-for-evigt/

  Kommentar by KSD — 18. november 2019 @ 13:26

 7. Jakob Ellemann = Uffe Ellemann = Morten Østergaard = Uffe Elbæk

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2019 @ 13:36

 8. Hvor er virkeligheden?

  Kommentar by Moth — 18. november 2019 @ 13:42

 9. Inger Støjberg er lige som Dansk Folkeparti nyttige ventiler for status quo. Stram Kurs er muligvis et reelt alternativ – i så fald det eneste før fascisme.

  Kommentar by Fascist — 18. november 2019 @ 13:42

 10. Wir schaffen das-retorikken spøger!

  Kommentar by Moth — 18. november 2019 @ 13:46

 11. Jacob Ellemann skaber grobund til et Danmark i samme kaos som udspillede sig på Balkan. Det han praler af at have oplevet dernede som soldat har ikke gjort ham klogere på religiøse og etniske konflikter.

  Kommentar by k.m. — 18. november 2019 @ 13:50

 12. Jacob Ellemanns udtalelse bringer mindelser frem fra vores sydlige nabo.
  Fra Den Store Hukommelse:

  I 2015 udtalte den 61-årige regeringspræsident, CDU politiker Walter Lübcke følgende: ”Det står enhver tysker frit for at forlade landet, hvis de ikke delte hans ”værdier” på migrantområdet.” I juni (02.) 2019 blev han dræbt med et pistol skud i sit hjem i delstaten Hessen.

  Hvad nu, hvis nogle danskere fik samme indskydelse!
  Vi er nået dertil, hvor det er “gæsterne” der fortæller værten hvor bordet skal stå.

  Den tyske kanslerkandidat Martin Schultz sagde i 2017: ”Hvad flygtningene giver os, er mere værd end guld.”

  Kommentar by der Adler — 18. november 2019 @ 13:53

 13. Jakob Ellemann-Jensen, er han monstro frimurer? Er hans far?

  Kommentar by Michael Nielsen — 18. november 2019 @ 13:55

 14. Skal den forhenværende bankassistent Kristian Jensen nu tilbage til sit gamle job som bankassistent?

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2019 @ 13:57

 15. Man kan også stille spørgsmålet på en anden måde. Findes der frimurere som er imod invandringen?

  Kommentar by Michael Nielsen — 18. november 2019 @ 13:58

 16. Ellemann Jensen er akkurat så politisk korrekt og skadelig som jeg frygtede.

  Kommentar by redneck — 18. november 2019 @ 14:02

 17. #11 k.m. da den unge Ellemann var i kongens klær, kæmpede han jo for muslimerne mod de kristne, så deeet…

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. november 2019 @ 14:43

 18. Citat: “Dan E. Jørgensen og Fatma Øktem mfl., Jyllands-Posten, 14. november 2019: ‘Vi har brug for alle dem, der kan og vil Danmark’.” .
  Denne frase kværner igen og igen fra frelste røde og brune, men ingen stiller det enkle spørgsmål: “Hvad skal vi bruge dem til?”
  Disse omtalte kan og vil og gør intet, og er i bedste fald en belastning for samfundet!!!
  Og tilbage står stadig spørgsmålet: “Vil de muslimske og afrikanske indvandrere overhovedet Danmark?”
  Fornuftige normalbegavede mennesker, der færdes ude i dagligdagen, kender svaret.

  Kommentar by Henning Jensen — 18. november 2019 @ 14:58

 19. @ 13 Michael Nielsen

  Ifølge matriklen (2014) for Den Danske Frimurerorden, så er Uffe ikke medlem af ordenen.

  Kommentar by der Adler — 18. november 2019 @ 14:59

 20. Danskernes eneste håb er efterhånden at blive et mindretal… så er vi jo pludselig opfattet af Venstres beskyttelse.

  Problemet er så bare, at til den tid er Venstre nok ikke ved magten længere

  Kommentar by redneck — 18. november 2019 @ 15:19

 21. @ 19 Adler

  OK, takker. Så må han være købt af den arabiske liga eller lignende. For ellers giver det ikke mening at han udtaler sig som han gør.

  Apropos frimurerne, kan det så virkelig passe at de har 50.000 medlemmer, alene i København?

  Kommentar by Michael Nielsen — 18. november 2019 @ 15:37

 22. Det er ligeledes værd at huske på, at dhimmien Jakob Ellemann Jensen tidligere har været medlem af dødssejleren Liberal Alliance (Radikale Venstre for mænd).

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2019 @ 15:39

 23. Husker at den gamle senile olding Uffe Ellemann sammen med fru Alice og nogle naboer gik totalt amok for et par år siden.

  Årsagen til raseriet var, at en spekulant truede med at opkøbe en villa på Sundvænget i Hellerup, og leje den ud til migranter.

  Multikulti er så dejligt ifølge Uffe-manden – bare ikke lige i det fashionable og kridhvide 2900 Hellerup!

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2019 @ 15:50

 24. Revisoren skal revideres.
  Ny Alliance.

  Ellemann-Jensen meldte sig ud af Venstre i februar 2007, da Karen Jespersen blev medlem af partiet. Derefter meldte han sig ind i Ny Alliance og var medlem, indtil partiet blev nedlagt året efter. Herefter var han ikke medlem af noget parti, før Lars Løkke Rasmussen blev formand for Venstre i 2009, hvorefter Ellemann-Jensen genoptog sit medlemskab af partiet.[5]
  https://da.m.wikipedia.org/wiki/Jakob_Ellemann-Jensen

  Kommentar by Peter Buch — 18. november 2019 @ 16:01

 25. ”Langt de fleste af vore muslimske medborger går på arbejde hver dag og er fredelige medborgere.” Hvorfor skal vi altid høre de samme ord? Hvad hvilken betydning har det?
  ”Langt de fleste af de nazistiske medlemmer i Tyskland i 20erne og 30erne levede i fred med sine medborgere, og var venlige, arbejdsomme, fredelige, hjælpsomme mod alle.”
  Mens disse nazister var gode borgere var der nogle andre som gik rundt og slog folk ihjel og var uforskammede mod jøder. De gode fik meget at gøre med at melde sig ud af nazipartiet efter krigen senere. For de forstod jo at de havde støttet nazismens ugerninger ved at støtte partiet.
  Prøv denne her: Masser af fredelige muslimske medborgere går på arbejde hver dag. Andre muslimer, altså medlemmer af den samme organisation, går rundt og slår tusinder europæere ihjel, med bomber, ak47, kniv, økse. De er i samme klub, følger eksakt samme program som de dårlige muslimer, men de gode muslimer kunne ikke drømme om at smide dem ud af klubben, eller selv melde sig ud hurtigst muligt. For de kan ikke se at de støtter terrorprogrammet. Total forvirring råder. Men heldigvis kan politikerne løse problemet. De befinder sig allerede på islams side, nærmest uden at vide, som et offer i Stockholmsyndromet står forbryderens side.
  De vil hjælpe de stakkels muslimer som bakker terroristerne op. Uh, det bliver besværligt.

  Kommentar by jørgen — 18. november 2019 @ 16:06

 26. # Hr. Buch

  Ny Alliance = Liberal Alliance

  Hr. Buch bør holde igen med indtagelse af for store mængder altervin…

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2019 @ 16:12

 27. @ 21 Michael Nielsen

  Der florerer mange rygter om frimurerne. EB kører i øjeblikket en artikel serie om ordenen.
  Der er mellem 8-10.000 frimurere i hele Danmark. Har talt den ene matrikel igennem, det gav tallet ca.8.944, så tallet 50.000 alene i Kbh. er vildt overdrevet.

  Du skriver: ” Så må han være købt af den arabiske liga eller lignende. For ellers giver det ikke mening at han udtaler sig som han gør.”

  Som Jacobs farfar Jens Peter “Døgnbrænder” udtalte for mange mange år tilbage om knægten Uffe: “For meget Ellemann og for lidt Jensen!”

  Partiet Venstre vil ikke Danmarks bedste, som mange andre partier besidder de landsforræder genet. Læs artiklen i JP fra fredag 15.ds. hvor fem MF fra Venstre med gale Bertel i spidsen udtaler sig om muslimer. Det lugter fælt af, at de ikke aner et klap om, hvad islam står for, iøvrigt lig med de resterende 80 pct.af Danmarks befolkning. “Huset Danmark” slår revner, men folk flest ønsker tanketom og nedgørende underholdning.

  Kommentar by der Adler — 18. november 2019 @ 16:39

 28. Ingen kan være i tvivl om, at tilstrømningen af muslimer til Vesteuropa er et politisk projekt. Som CDU i Tyskland har Venstre i Danmark hele tiden stået centralt i udrulningen af dette projekt. Unge Ellemann bærer blot faklen videre. Støjberg er blot fastansat lynafleder.

  Som politisk projekt skal den muslimske indvandring til Danmark naturligvis tåle den samme hårde kritik som alle andre politiske projekter. Det hedder ytringsfrihed og er forudsætningen for et velfungerende demokrati. Det mener unge Ellemann tydeligvis ikke, og dermed placerer han faktisk sig selv uden for det gode selskab

  Han foregiver, at danskerne forfølger muslimer. Det findes der stort set ingen eksempler på, mens der findes utallige eksempler på det modsatte. Nej, danskere forfølger ikke muslimer. Men mange danskere er forståeligt nok særdeles skeptiske over for de mange af vore politikere, som gennem årtier har banet vejen for ulovlig masseindvandring af muslimer fra især Afrika og Mellemøsten. Disse mennesker udgør som en samlet befolkningsgruppe et kæmpeproblem overalt i Europa, hvor de er nået frem i et vist antal.

  At nogle muslimer måske er flinke mennesker har intet med sagen at gøre. Man kan ganske enkelt ikke have en politisk debat om fænomenet muslimsk indvandring, hvis man tager udgangspunkt i enkeltpersoner. Det ville være meningsløst og kortslutte enhver debat. Man er nødt til at se på denne befolkningsgruppe i sin helhed, og at se på hvordan den som sådan påvirker det omgivende samfund, in casu Danmark, for derefter at kunne træffe de nødvendige og rigtige beslutninger. Det er der ikke mange danske politikere, der ønsker. Derfor har man fra politisk hold slået befolkningen oven i hovedet med dogmen: “Man må ikke skære alle over en kam”. Nej, det må man måske ikke, og det er der nok heller ikke mange der gør. Men man må bestemt gerne både se og belyse et problem i en perspektiveret helhed.

  Det ønsker Venstres nye Formand bestemt ikke. Men at lukke ned for en fri debat om et politisk emne er censur og dermed grundlovsstridigt. Også uanset hvilke snedige undskyldninger, som man finder på.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. november 2019 @ 16:54

 29. Revisoren

  Styr dine fantasier:
  Ny Alliance var et dansk politisk parti, der blev stiftet den 7. maj 2007 af udbryderne MF Naser Khader og Anders Samuelsen fra Det Radikale Venstre samt Gitte Seeberg fra De Konservative. Det eksisterede indtil 28. august 2008, hvor det skiftede navn (og samtidig i høj grad politisk profil) til Liberal Alliance.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Ny_Alliance

  Hvornår var det lige Ellemann-Jensen var medlem?

  Kommentar by Peter Buch — 18. november 2019 @ 17:09

 30. @13 – Michael Nielsen: Du kan bide spids på at han og rigtig mange andre er frimurere, men det er jo et lukket kultisk land, hvor der ikke er gennemskuelighed, og Folketinget har såmænd også en Frimurerloge, og hvornår har vi sidst hørt om dette i medierne?

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 18. november 2019 @ 17:11

 31. Erdogan opfordrer til vold mod de vantro.
  Er der stadig plads til alle? kære Jacob Ellemann

  Kommentar by k. m. — 18. november 2019 @ 17:26

 32. Alice Vestergård– Jakob Elleman Jensens mor– var SUGAR BABE i byen Hjørring i Vendsyssel indtil nogle af byens borgere fik nok og deporterede hende til København. ( kan dokumenteres )

  Kommentar by dansker — 18. november 2019 @ 17:42

 33. I sandhed en værdig aftager for Marrakesh-Lars …

  “Det er dem, der chikanerer og forfølger religiøse mindretal, der ikke er plads til i Danmark”, siger Ellemann-Jensen.

  Lad testen begynde – iklæd Elleman & hans far vade igennem ghettoerne iklædt kalot, så vil det hurtigt blive klart, hvem der ikke er plads til i Danmark.

  Hvilket arrogant svin – jeg og mine har ydet mere for Danmark gennem generationer end Ellemann-klanens ækle journalist-snuder. Ikke plads …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 18. november 2019 @ 17:49

 34. Arvtager skulle der have stået :-)

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 18. november 2019 @ 17:50

 35. # dansker — 18. november 2019 @ 17:42

  Spændende sladder – må vi se den dokumentation?

  Kommentar by Quark — 18. november 2019 @ 18:16

 36. Men hvad så hvis et religiøst mindretal forfølger et endnu mindre religiøst mindretal? Vi kan jo se flere steder at det ikke bliver taget seriøst.

  Kommentar by Realist2 — 18. november 2019 @ 18:19

 37. Jo men, nu er der jo ingen der vil udvise muslimer fordi de er muslimer. Sammenhængen er den anden vej rundt. “Vi” vil udvise de uintegrerbare og da muslimer meget ofte er de uintegrerbare så bliver det altså meget ofte muslimer der skal udvises.

  At tåber prøver at gøre det til et religiøst spørgsmål er deres egen sag. De skal “vi” andre vel ikke stå på mål for?

  Og med tåber mener jeg den samlede venstrefløj, som så tilsyneladende qua Ellemann-Jensens udtalelser strækker sig helt til over til Venstre og Ellemann-Jensen ( dem begge ) minus Støjberg.

  Når man forstår sammenhængen og forskellen mellem uintegrerbare og muslimer må det stå lysende klart for enhver.

  Kommentar by Santor — 18. november 2019 @ 19:36

 38. “jeg er traet af at hoere om islam mig her og islam mig der”
  Der maa da vare en grund din klodrian

  Kommentar by dunk — 18. november 2019 @ 19:36

 39. Apropos “borgerlige” partier:

  Ifølge seneste meningsmåling fra Voxmeter, så står partiet Fremad til 0,1 % og Partiet Klaus Riskær Petersen står til 0,0 % af stemmerne.

  Den konkursramte trussetyv Klaus Riskær er tilsyneladende bedre til at gøre unge naive tøsebørn gravide, end til at overbevise vælgerne om sine formidable politiske visioner…

  Kommentar by Revisoren — 18. november 2019 @ 19:52

 40. Man snakker ofte om den såkaldte “almindelige” muslim, der passer sit arbejde. Men STOP lige en halv.

  Alle undersøgelser viser med lysende klarhed, at et stort flertal af dette djævleyngel, vil sætte sharia over dansk lov og ret, hvis de havde magt som de har agt. Se jer omkring!
  Alle folkeslag der er overvundet af muslimen, må enten konvertere, flygte eller blive dræbt. Alternativt kan man betale en kopskat, så man kan henslæbe et usselt liv. Hvorfor skulle det være anderledes i Europa.

  Islam kan på ingen måde sammenlignes med verdens andre religioner, og den simple kendsgerning ønsker vores usselrygge til politikere ikke kommer frem i lyset.
  Er man muslim, så må man tage hele “pakken,” der er ingen mellemløsninger. Man kan godt vælge noget fra, men så er man også jagtet vildt, så enkelt er det. Og disse umennesker har vores politikere i Europa hentet i millionvis, det er topmålet af dumhed.

  Fra Den Store Hukommelse:

  ”Assimilation er en forbrydelse mod menneskeheden.”
  (Recep Tayyip Erdogan, sagt foran 20.000 tyrkere i Køln/Tyskland, 13.02.2008).

  ”Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er koranens.”
  (Sagt 2008 af Recep Tayyip Erdogan – Kilde: Jyllands Posten 02.06.2008 s.12).

  ”Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta?”
  (Udtalt af samme tyrkiske premerminister, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som ”moderat islam.”
  Samme herre udtalte også: ”-at amoralsk opførsel kommer fra vesten.”
  (Kilde: Weekendavisen/Bøger s.06, nr.29, 2008).

  ”Demokrati, frihed og retsstatsforhold (…) disse ord har for os ikke længere nogen værdi.”
  (Recep Tayyip Erdogan/ Jyllandsposten ”Debat” s.19, 26.3.2016)

  Behøver jeg at sige mere!

  Kommentar by der Adler — 18. november 2019 @ 19:57

 41. Et smukt par, Jensen og Jensen, som de står der og deles om en vissen brudebuket.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 18. november 2019 @ 20:13

 42. @ Henrik Wegmann — 18. november 2019 @ 20:13

  Ja, jeg troede først at det var billeder fra et bøsse-bryllup :)

  Kommentar by Santor — 18. november 2019 @ 20:17

 43. Vi og Venstre har bestemt ikke været heldige med den seneste aftapning af Elleperson Jensen. :(

  Kommentar by Knud Madsen — 18. november 2019 @ 20:47

 44. Ja, æblet falder ikke langt fra stammen. Hans far er en eu-jubelnar og sønnen ligeledes. Jeg er mere bange for venstre med Ellemann ved roret end da LLR ledede partiet. Ellemann er eu-globalist, pricipfast og snedig/lusket. LLR var da i det mindste til salg for et par nye underbukser og en regeringsperiode mere…

  Kommentar by PPG — 18. november 2019 @ 20:49

 45. Uden Inger støjberg er venstre bare Radikale venstre. Feltmadrasser hele bundtet.

  Kommentar by Flaskeposten — 18. november 2019 @ 21:03

 46. I morgen starter Nye Borgelige kampen mod lempelser i udlændingepolitikken. Folketinget skal førstebehandle et forslag fra regeringen om at øge udgifterne til offentlig forsørgelse af migranter på integrationsydelse.

  Mellem 200 og 300 millioner kroner skal der udbetales til indvandrede familier, der i stedet for at tage et arbejde og forsørge sig selv, bliver forsørget af de danske skatteydere.

  Skal vi gætte på, at Venstre med Ellemann i spidsen og bistået af Skrigeskinken, vil gøre alt for at sabotere et nej til lempelser, henover hovedet på flertallet af de danske vælgere?

  Kommentar by Kimski — 18. november 2019 @ 21:25

 47. Jacob elle bælle mig fortælle mand bliver aldrig statsminister i Danmark han er lige som de fleste andre taburetklæbere på hoppeborgen levebrødspolitiker, overskrift i Jyllandsposten, Sveriges statsminister Løfven udtaler at det er ikke indvandringen der er skyld i bandekrigene? han er verdens største klaphat, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 18. november 2019 @ 21:27

 48. Jakob Ellemann-Jensen: “Det er dem, der chikanerer og forfølger religiøse mindretal, der ikke er plads til i Danmark”.

  Koranen: “Dræb jøderne hvorend i finder dem”.

  Manden er jo komplet idiot som lars løkke også var det, men jeg vælger at se ham som en rigtig god grund for de gamle venstre vælgere til at vågne op og stemme på nye borgerlige næste gang.

  Kommentar by Per — 18. november 2019 @ 21:30

 49. 35)— I en retsal.—- Men spørg hende selv.Hun er jo liberal. Og det er LIBERALT.

  Kommentar by dansker — 18. november 2019 @ 21:51

 50. Jakob Halalleman-Jensen er et genetisk misfoster der sammen med top psykopaten Uffe Halalleman-Jensen burde have været en ækel plet på gulvet i stedet for en levende snyltende amøbe.

  Kommentar by Piphans — 18. november 2019 @ 22:08

 51. Glimrende lille Ellemanse, så hæld muslimerne ud, de forfølger jøderne… Eller pæren falder moské ikke langt fra hesten? Det hele er bare ondsindet mundlort udgydt i had til danskerne!? Præcis som far Ellemann. Han har heller ikke en skid til overs for dem, som betaler gildet.
  Jeg fatter ikke, at folk kunne sidde og holde vejret i spænding over, hvem der skulle være formand i det helt igennem ligegyldige parti Venstre.

  Kommentar by Lider af danskhed — 18. november 2019 @ 22:13

 52. @32 dansker
  I følge de røde fagforeninger i Mohammedanmark er Uffe Halalleman-Jensen indbegrebet af hustru mishandler. På samtlige fagforeningskurser jeg har været på blev vi belært om at Uffe Halalleman-Jensen smadrede konen hver gang tossen fik fat i hende.
  Venstre, landsforræder partiet du ved hvor du har hahahaha….bare spørg konen :)

  Kommentar by Piphans — 18. november 2019 @ 22:13

 53. Så længe blå bloks statsministerkandidat fremstår som slappere på udlændingepolitikken end rød bloks kandidat, som det er tilfældet i øjeblikket, så vil meningsmålingerne fortsætte med at være i rød bloks favør. Venstre foretrækker åbenbart en laaang ørkenvandring frem for at omfavne de andre partier i blå blok og præsentere danskerne for en strammere udlændingepolitik.

  Kommentar by Helios — 18. november 2019 @ 23:32

 54. På mange måder er det en velsignelse for antistøjberg fløjen i Venstre at Nationalsocialister havde vandaliseret den jødiske kirkegaard i Randers, ikke fordi vandaliseringen på nogen måde kan forsvares, men det gav antistøjberg Venstre det figenblad, som gjorde at de kunne undlade at tale om den virkelige trussel mod jøderne, og der er da også arrangeret fakkeltog i sympati, men der er larmende tavshed når synderen er en muslim. Ingen fordømmelse ingen fakkeltog!
  Men det er altså ikke pga. nogle forvirrede drenge fra Randers at synagogen og andre jødiske institutioner bevogtes døgnet rundt! Det er helt anderledes alvorligt, og Venstres reaktion fortæller mig at Venstre ikke er et regeringsdueligt parti, men et strudseparti!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. november 2019 @ 23:37

 55. Kommentar by Piphans — 18. november 2019 @ 22:13.

  Min afdøde mor behandlede faktisk konen på Rigshospitalet, en af de gange hvor hun blev bragt ind, efter at være “faldet ned af trappen”.

  Kommentar by Kimski — 19. november 2019 @ 01:23

 56. Muslimerne er jo ikke kommet til Danmark for at “ville” Danmark. De er primært kommet for at berige sig selv og få del i den velstand som de ikke selv kan skabe, hverken her eller i deres egne primitive middelaldersamfund.

  Men den væsentligste grund er at de bliver ansporet til rejse for at kolonisere og islamisere Europa. Det kan de gøre takket være de håbløse konventioner, som vores dumme politikere prioriterer højere end hensynet til deres eget folks fremtid. De har snydt sig ind i vores land som “flygtninge”. De burde ikke have ret til at komme og vi har aldrig haft brug for dem. Tværtimod koster de samfundet kassen.

  At Venstres ledelse ikke kan indse dette er forargeligt. Og i endnu højere grad forargeligt at de bruger den grundlovssikrede religionsfrihed til at legitimere befolkningsudskiftningen. Venstre graver forhåbentlig sin egen grav.

  Kommentar by JC — 19. november 2019 @ 10:06

 57. #56

  “De har snydt sig ind i vores land som “flygtninge”.” NEJ!

  De er inviteret herop af vore politikere understøttet af medier, NGO’er, venligboere, Folkekirken, etc. Det er et politisk projekt, og snyderne – ja det er politikerne. Som konstant lyver og prøver at bilde os ind, at de vil “straksopbremse”.

  Efter helt det samme mønster som i alle de andre vesteuropæiske lande.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. november 2019 @ 12:05

 58. Måske skal vi her erindre om, at de invasionsaccepterende samarbejdspartier i marts 1943 fik 90 pct. af stemmerne.

  Kommentar by Peter Buch — 19. november 2019 @ 12:55

 59. 52) Det må så være U.E.J.s 1. hustru. En gren af min familie kender familien hvor sugar daddy kom fra . De havde alle bibelske navne ( indre mission)Han hed David og var “moderne”. Hjørrings første møntvaskeri blev startet af ham.– A.V. er ikke en kvinde, der accepterer ” slående kommunikation”.

  Kommentar by dansker — 19. november 2019 @ 18:34

 60. Ellemann er åbenlyst dummere end vådt bølgepap, ikke overraskende med den forfærdelig skabsradikale faderfigur. Venstre er helt kaput og politisk korrekte, lige så egnede til at lede et land som CDU i Tyskland, dvs. elendige.

  Kommentar by LarsB — 19. november 2019 @ 20:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper