19. november 2019

Kastrup om ‘fundamentalistiske danskere’: “Er der ingen jul i Riyadh, skal den påbydes i Randers…”

“Kvinder vil have mindre frihed om ti år, end de har i dag”, skriver Henrik Dahl i Berlingske, og påpeger at boligområder såsom Nørrebro, Brøndby Strand og Tingbjerg til den tid vil fremstå ‘endnu mere mellemøstlige, end de gør i dag’. Den udvikling skal man naturligvis bekæmpe med næb og klør, uanset om Ekstra Bladets lederskribent krummer tæer, og Mandag Morgen ikke ser problemer med Ikeas ‘vinterfest’-glas og Føtex’ ‘vinterbolle’.

Håbløs leder af Mads Kastrup på EB.dk – ‘Et knæfald for islam.

“Før vinterbollen i Føtex var det ‘vinterfest’ i Ikea, der var et ‘knæfald for islam’. På trods af at heller ikke Ikea har tænkt sig at afskaffe jul, men blot havde givet en kollektion navnet ‘vinterfest’. …

Der bliver hele tiden sagt nej til at give køb på det sekulære samfund ude i det virkelige liv. Af folk der holder sig til almindelig sund fornuft, fakta samt det liberale demokrati. Af folk, der tror på Danmark.

… nu vælger en del i stigende grad at spejle fundamentalismen i fjenden. Hvormed de – tilsyneladende umærkeligt for dem selv – antager skikkelse af det, de ellers er imod. Er der ingen jul i Riyadh, skal den påbydes i Randers og resten af nationen. Det er det egentligt interessante i denne historie. Efter vi i mere end et årti har talt om radikaliserede muslimer, er vi tilsyneladende nået dertil, hvor vi tillige har fået fundamentalistiske danskere.

(IKEA på Facebook, 2019)

(Mannequiner hos Max Mara på Strøget i København, 18. november 2019; Fotos: Tilsendt)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106028/trackback

25 Comments »

 1. Jeg kan nu godt lide det muslimske tørklæde, det gør muslimer langt nemmere at genkende og undgå.

  Kommentar by Per — 19. november 2019 @ 00:44

 2. Man stopper ikke en stor ondskabsfuld køter ved at lægge sig på knæ for den. Man tager halsbåndet af sin egen, større og mere ondskabsfulde køter, og slipper den fri.

  Kommentar by Kimski — 19. november 2019 @ 01:39

 3. Fordi barbarerne ikke fejrer jul i Riyadh skal den forbydes i Randers.

  Sådan. Fixede den for dig, dhimmie-Mads.

  Kommentar by Iznogut — 19. november 2019 @ 02:50

 4. IKEA er en kynisk kapitalist. De ved godt, at de vantro kommer hos dem uanset hvad, men at muslimerne elsker at blive pleaset. De kan se det på bundlinjen. De er fuldstændig ligeglade med religion, men islam er altså 25% af Sveriges befolkning. Det handler om penge og hvis jeg var aktionær i IKEA, kan jeg godt forstå linjen. Det er jo sådan set ikke IKEA der har valgt, at Sveriges befolkning skulle udskiftes. Det er bare ægte Ingvar Kamprad ånd. Da tyskerne kom, handlede han med dem. Så med englænderne. Nu med muslimerne. Deres religion er profit.

  Kommentar by Fascist — 19. november 2019 @ 04:11

 5. Jamen boykot da dem som boykotter julen. Støt Dem som støtter julen.
  Støt SIAD. Generation Identitære. DDF. DDL. Trykkefrihed. TR-tv (Tommy Robinson) (etc). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2019 @ 06:53

 6. Det var ikke længe Mads Kastrup hold til gruppepresset fra de nye kolleger på EB/Politikens Hus!?

  Kommentar by T. Flodur — 19. november 2019 @ 07:01

 7. https://voxmeter.dk/meningsmalinger/
  Enten er tallene manipuleret eller også ER danskere verdens dummeste folkefærd.

  Det kan ikke passe at Socialdemokratiet går frem efter at de allerede er afsløret i løftebrud. Den er også helt gal med Nye Borgerlige.

  Uden at kunne bevise noget, holder jeg på at meningsmålingen tager gruelig fejl.

  Kommentar by k.m. — 19. november 2019 @ 07:50

 8. Mads Kastrup har lært : “man hyler som de ulve man er iblandt.”

  Kommentar by k.m. — 19. november 2019 @ 07:53

 9. Du forstår ikke hvordan venstreorienterede tænker k.m. Når socialdemokratiet går til valg på at videreføre en stram udlændingepolitik og løber fra det bagefter, så ser de det ikke som et løftebrud, men som at de kom til fornuft. At de sagde noget der teknisk set var usandt i månedsvis før valget var jo bare en nødvendighed for at få magten i deres øjne. Når man ikke har nogen moral og følger totalitære ideologier er løgn et abstrakt begreb der sagtens kan gradbøjes. Når det så er sagt, så er lars “straksopbremsning” løkke ikke et hak bedre, eller den nye ellemann der også ser ud til at være en mangfoldig EU luder som sine forgængere i venstre.

  Så uanset hvad du har imod nye borgerlige er det kulturelt selvmord at stemme på nogen andre end nye borgerlige, stram kurs, eller måske DF hvis de får skiftet slipsedrengene i toppen ud. Ingen af de andre har dine interesser, tværtimod.

  Kommentar by Per — 19. november 2019 @ 08:17

 10. Eller du mente måske at den er gal med nye borgerlige i afstemningen, beklager, det er tidligt om morgenen:) Men ja danskere er idioter, og den grafik bekræfter det kun. Det gør den slags målinger iøvrigt altid.

  Kommentar by Per — 19. november 2019 @ 08:21

 11. Tryk avler modtryk.. og ja, kald mig bare fundamentalist, men frikadeller, flæskesteg, julesalmer og og en tur i kirke den 24 er DANSK jul.

  At de andre idioter så fejrer vinter (grøn vinter?) rager mig en høstblomst, så længe jeg ikke skal se på “vinternisser” i butikkerne og kællinger med slør i mine “vinterkataloger”

  Kommentar by redneck — 19. november 2019 @ 08:38

 12. Per
  Jeg vil gerne have NB højere op. Når jeg siger den er helt gal, er det fordi de står under spærregrænsen. Det svarer ikke til virkeligheden

  Kommentar by k. m. — 19. november 2019 @ 08:49

 13. https://www.bt.dk/samfund/asylansoeger-overfaldt-to-14-aarige-drenge-rejste-hjem-til-syrien-med-statsstoette

  Kommentar by k. m. — 19. november 2019 @ 08:54

 14. k.m. — @ 07:50
  I Berlingske Barometret står NB til 2,4:
  https://www.berlingske.dk/barometeret

  Kommentar by Henning Jensen — 19. november 2019 @ 09:31

 15. Voxmeter viser 1,4% til NB.
  Vi behøver ikke russerne til at manipulere vores valg. Det klarer mediere selv.

  Kommentar by k. m. — 19. november 2019 @ 09:42

 16. Mit skøn, da jeg var der.
  Sidst jeg var i Bilka i Ishøj, var 2/3 muslimer
  Sidst jeg var i City2 i Tåstrup var 1/2 muslimer.
  Sidst jeg var i Ikea i Tåstrup var 1/2 muslimer.
  Sidst jeg var i Ikea i Gentofte var 1/3 muslimer.
  Sidst jeg var i Bilka i Hillerød, var 1/10 muslimer

  Kommentar by A-mad — 19. november 2019 @ 09:49

 17. Så længe danske medier med de statsdrevne i spidsen elsker muslimer, sker der ikke nogen afgørende politisk ændring der kan stoppe tilstrømningen. Danskerne er tilstrækkeligt autoritetstro til at rette ind efter den offentlige mening som er styret af de store medier.

  Jeg har lige hørt “Verden ifølge Gram” i DR om antisemitisme. De var sandelig glade for at de seneste gravskændinger som tåbelige nynazister stod bag. Nu kunne de afspore debatten om antisemitisme og foregive at det var et problem der kom fra Højre, til trods for den kendsgerning at det i altovervejende grad er et muslimsk problem. Bent Blüdnikow forsøgte flere gange at gøre opmærksom på den muslimske antisemitisme, men blev stoppet hver gang.

  Kommentar by JC — 19. november 2019 @ 10:21

 18. London er ikke en engelsk by længere, Paris er snart ikke længere en fransk by, Stockholm vil snart være en arabisk by, og samme vej er København ved at gå, hvor er det dog trist.
  Det der undre mig er at den bestemmende klasse, ikke kan se de tegn, der er på at den kristne kultur i Europa vil forsvinde, som den er forsvundet i Mellemøsten!
  Vores problem er at vi har en meget ubegavet elite, hvis den da overhovedet er en elite!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. november 2019 @ 10:59

 19. https://www.bt.dk/forbrug/coop-ramt-af-jule-shitstorm-skal-jeg-grine-eller-graede

  Kommentar by Anonym — 19. november 2019 @ 12:03

 20. Det er vel kun et spørgsmål om tid, inden klimamongolen Greta Thunberg indtræder i IKEA’s bestyrelse…

  Kommentar by Revisoren — 19. november 2019 @ 12:58

 21. Den såkaldte borgerlige avis Berlingske følger nu trop med løgnesprøjten Ekstra Bladet, og i dagens leder (bag betalingsmur) beskylder man blandt andet Peter Skaarup for at lide af paranoia.

  Berlingske har som bekendt ansat den kulturradikale Mette Østergaard – med en fortid på Politiken – som chefredaktør, så hvad kan man forvente?

  Kommentar by Revisoren — 19. november 2019 @ 13:50

 22. Hvis Mette Frederiksen nu går frem i meningsmålingerne, skyldes det Venstres svigt. Når de i den grad forsøger at pakke flygtningeproblematiken ned under gulvbrædderne og ligefrem udbassunerer at muslimer er velkomne i Danmark, så søger mange vælgere mod S, som i det mindste i retorikken gir den som Danmarks hårdeste flygtningestrammere.

  Kommentar by JC — 19. november 2019 @ 14:30

 23. > Revisoren 13:50

  Har været længe på vej. Den afdøde grundlægger af Ikea gik rundt med en hut på, der havde lange fletninger som hende den af blæste forældre pacede rundforvirrede teenager. Gætter på, at hutten hed ‘Svenna’ eller ‘Lotta’ eller deromkring. Dog næppe ‘Billy’ ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. november 2019 @ 18:30

 24. > JC 14:30

  Han hedder Jan E. Jørgensen og er lidt sløv, for han vil egentlig gerne følge Jens Rohde til de radikale, hvor han også hører til.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. november 2019 @ 18:33

 25. Den skabsradikale halalhippie Søren Pind fylder 50 år i dag.

  Mon ikke dagen skal fejres sammen med hans gode venner Pelle Voigt og Jarl Cordua?

  Skulle vi her på Uriasposten skillinge sammen til et nyt glasøje til fødselaren?

  Kommentar by Revisoren — 20. november 2019 @ 16:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper