29. november 2019

Obaidul Karim Khan om racisme: “Volden har jeg kun oplevet fra mennesker, jeg deler hudfarve med.”

En herboende inder påpeger, at han ikke har oplevet voldelig racisme fra hvide danskere, og Dagbladet Informations kommentarspor går til angreb. ‘Han må lide af en eller anden form for falsk bevidsthed’, skriver en Flemming Olsen, og jeg kan ikke afkode, om det er seriøs ment. Skribenten har tidligere ejet ‘Rutens Spille Cafe’, nabo til en række islamiske forretninger.

Læserbrev af Obaidul Karim Khan i Information – Jeg har kun oplevet voldelig racisme fra brune indvandrere som mig selv.

“Som ikkevestlig indvandrer, der efterhånden har boet i Danmark i mange år, har jeg oplevet den brune racisme på egen krop. Personer med samme hudfarve som mig har gentagne gange overfaldet mig og ødelagt min butik i Tingbjerg. Årsagen til volden var, at jeg ikke var deres landsmand.

Alle mennesker er mere eller mindre racister. Racismen er et helt almindeligt menneskeligt instinkt, der er en kombination af frygt og jalousi. Den eksisterer i hele verden.

Blandt danskere er racismen mild og passiv. Men medierne overdriver den, og de venstreorienterede bruger den mod deres politiske modstandere. … Jeg forstår, hvorfor mange danskere er kritiske over for indvandring.

Mange danskere er måske ikke glade for udlændinge, men de er aldrig voldelige. Volden har jeg kun oplevet fra mennesker, jeg deler hudfarve med.

Intet land er frit for racisme. Men det danske samfund er ikke udpræget racistisk. Det er helt naturligt, at danskere vil beskytte deres samfund, og deres kærlighed til Danmark er ikke racistisk, den er patriotisk.

(Ruten 14, Tingbjerg, 2010); Foto: Maps)

Oploadet Kl. 01:32 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106317/trackback

11 Comments »

 1. Forretning og forretning min bare, der er ingen seriøse forretningsfolk med rod i Mellem Østen eller Afrika der kan drive lovlige butikker i Danmark, de bliver konstant taget i ulovlig omgang med fødevarer samt momssvindel. det hele køres under radaren for at beskytte politikernes fejlslagne import af sandnegere og halenegere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. november 2019 @ 03:44

 2. “Racismen er et helt almindeligt menneskeligt instinkt, der er en kombination af frygt og jalousi.”
  Er det det man kan kalde brun logik? Obaidul Karim Khan. På mig virker det som noget vrøvl.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2019 @ 04:42

 3. # Nielsen — 29. november 2019 @ 04:42: Hvorfor? Det er da en meget præcis beskrivelse, selvom han nok rettelig burde have sagt misundelse fremfor jalousi. Det er naturligt at frygte/mistro fremmede (jo ofte med god grund..) eller misunde de fremmede, der klarer sig “urimeligt” godt (fx kinesere i Malaysia/Indonesien og østaterne i Stillehavet el. jøder stort set overalt) eller opfattes som “privilegerede” (hadet til hvide fra ikke-hvide i Europa, USA mv.). Min racisme skyldes frygten for, at de fremmede gradvis overtager Danmark og ændrer det til ukendelighed/ødelægger det. Samt en særdeles konkret frygt for at blive udsat for vold og chikane fra negre og arabere.

  Kommentar by Odo — 29. november 2019 @ 05:41

 4. Gode almenmenneskelige betragtninger. Ja, det er godt beskrevet. Rigtige ord.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. november 2019 @ 06:38

 5. > Odo
  Fordi han skriver at racismen er grundet frygt og misundelse. Ikke at han skriver,at racisme er instinktiv og almindelig. Det ved vi jo godt. Men den kan ikke begrundes med frygt og misundelse. Ellers har jeg personlig en uvilje mod ting der benævnes med ord der ender på -isme.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2019 @ 07:46

 6. Ja der fik jeg lige forvekslet jalousi med misundelse. Jeg håber meningen alligevel fremgår.

  Kommentar by Nielsen — 29. november 2019 @ 07:51

 7. Jeg tror, jeg kunne tale fordomsfrit med Obaidul Karim Khan uden at lægge alt for meget bånd på min ytringsfrihed.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. november 2019 @ 11:30

 8. Mon ikke Obaidul Karim Khan forveksler racisme med forbehold?

  Han er også præget af venstrefløjens negative verdensbillede “vi er alle racister” og sikkert sin egene oplevelser i forbindelse med især islam.

  Der var en tid hvor man som ny på en arbejdsplads, vennekreds eller familie skulle vise at man var et ordentligt menneske før man blev accepteret. Det er der intet forkert i men det er ikke racisme, mere et forbehold mens man bliver set an.

  Kommentar by Santor — 29. november 2019 @ 12:37

 9. Man skal høre sandheden fra børn, fulde folk og indere…

  Kommentar by Revisoren — 29. november 2019 @ 15:25

 10. Begreber som “Islamofobi”, “Xenofobi”, “Racisme” etc. er opfundet for at udskamme og lukke munden på folk af europæisk herkomst.

  Kommentar by Jens Larsen — 30. november 2019 @ 00:19

 11. Dejligt og sjældent med en ærlig mand.

  Kommentar by Winged Hussar — 30. november 2019 @ 08:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper