12. december 2019

Landsdækkende anti-terror-aktion: Tyve personer anholdt, “… drevet af et militant, islamistisk motiv.”

Onsdag eftermiddag anholdt politiet 20 personer ved en koordineret aktion på mere end 20 adresser i syv af landets politikredse, i det der skyldes mistanke om forberedelse af terrorangreb med ‘et militant, islamistisk motiv’. Det drejer sig om adresser i Greve, Valby, Herlev, Husum, Gullestrup (Herning), to steder i Aalborg og en gård i Munkebo (Odense). Detaljerne er sparsomme, men det drejer sig angiveligt om personer der har anskaffet sig ‘remedier til at fremstille sprængstof’, og forsøgt at anskaffe sig skydevåben.

I skrivende stund interviewer TV2 News tidligere PET-chef Frank Jensen, der for nogle år siden proklamerede, at ‘højreekstremisme’ var ‘langt mere farlig’ end islamisk terrorisme. Virkeligheden gør ofte det grimme ved tendentiøse eksperter.

(Tidligere PET-chef Frank Jensen, sikkerhedsekspert på TV2 News, 12. december 2019)

“PET har gennemført en intensiv efterretningsindsats baseret på en mistanke om, at flere personer forberedte terrorangreb. De er drevet af et militant, islamistisk motiv. De har intention og kapacitet til at begå terror i Danmark.” (Flemming Drejer, sagde operativ chef i PET, 11. december 2019)

Oploadet Kl. 00:58 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106632/trackback

29 Comments »

 1. En meget spæd begyndelse til en kommende borgerkrig. Vi sparede måske 50 døde denne gang, men de kommer til at dø de næste ti år. Når det er sket, får de skyldige politikere røven på komedie.

  Kommentar by BB — 12. december 2019 @ 01:11

 2. Frank Jensen, din skovl.

  Kommentar by Ewing — 12. december 2019 @ 01:55

 3. 20 sten sikre stemmer, ikke sandt Mullah-Østergaard (B)?

  Kommentar by Iznogut — 12. december 2019 @ 02:46

 4. Sidste folketingsvalg viste at indoktrineringen af danskerne har været en dundrende succes.

  Kommentar by Hagmann — 12. december 2019 @ 05:44

 5. Så Frank Jensen er det nu vi skal være bange for de forvirrede unge mennesker fra Randers?

  Kommentar by Den Nervøse — 12. december 2019 @ 05:50

 6. *Hagmann
  Du har desværre fuldstændigt ret!
  Vi har mødt en mur af indoktrinering omkring klimaforandringer, som måske er menneskabt og måske ikke! Flertallet af forskere siger at det kan man ikke sige noget om, mens resten siger at menneskelig indflydelse er måske af marginal betydning. Kun et mindretal på omkring 3% af forskerne siger at menneskelig aktivitet er den væsentligste årsag! Det bliver på journalistisk nysprog til en overvældende konsensus omkring at årsagen er os og vores forbrug!
  Islamisk terrorisme, det taler vi ikke om!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. december 2019 @ 05:57

 7. Det bliver interessant at finde ud af hvad, de ville gøre.

  Givetvis slå en eller flere danskere ihjel.

  Sådan er de jo altid.

  Kommentar by Rasmus Paludan — 12. december 2019 @ 06:36

 8. Puha, elmquist får travlt.
  Mål, mine bud jule marked, stadion, tivoli, gågade. Et eller flere steder. Hvad der ikke lykkedes på stedet ville muslimske ansatte tage dig af på sygehus.

  Kommentar by Anonym — 12. december 2019 @ 07:10

 9. @ 5. Det forlyder at onkel Bonnichsen ifoert kamouflage-gevandt ,kikkert og klap for venstre oeje luskede rundt i et krat i den del af kongeriget…

  Kommentar by krassisten — 12. december 2019 @ 07:57

 10. #7, mon ikke MSM, politiet og politikerne på Christiansborg vil forsøge at holde og i uvidenhed, og fortsætte komedien om den succesfulde integration? … som sædvanlig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. december 2019 @ 07:58

 11. Hele EU banden i Brussel er skyld i islamisk terror i bla. Danmark, oveni påstår landenes ledere at EU har afværget krige og skabt fred, men med den uhæmmede import af indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister så må nogle lyve om den om sig gribende terror, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 12. december 2019 @ 08:29

 12. Det skal stå enhver frit at finde ud af, hvem der skuede mest klarsynet ud i forhold til hvem, der er blevet den største sikkerhedstrussel for Danmark anno 2019:
  Systems mand anno 2008, Frank Jensen eller fremskridtsmanden anno 2001, hr. Mortensgaard
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2012/10/24/opskriften-pa-et-muhamedaner-helvede/

  Kommentar by Karsten Lund — 12. december 2019 @ 08:31

 13. Man lefler for det som man sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af. Cencurere dem som tydeligvis modigt fremviser årsagen herhjemme, og i udlandet, og så leger politikerne åbenbart at de er overraskede over omfanget (Så dumme kan de vel ikke være?). Statsmininisteren- er vred over at der er nogle der ikke vil Danmark det godt (Storartet)-, hvad bliver så den (konsekvensløse) reaktion på det? Idiotcirkuset vil ingen ende tage. Ifølge SIAD,s hjemmeside vil Merkel cencurere for at beskytte friheden og demokratiet….?????. Godt og grundigt træt af det forfrakørende konsekvensløse cirkus overfor de ansvarlige. Idiotiet var til at forudsige for lang lang lang tid siden, men ingen Politiker vil drage den selvfølgelig konsekvens. Fejhedsdiplomatiet triumfere. Støt SIAD og Rasmus Paludan. God jul og god torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. december 2019 @ 08:38

 14. Hvis 50 danskere var blevet dræbt på dansk jord i et terrorangreb tror jeg ikke engang det havde rykket ved noget.

  En ny omgang tågesnak om at stå sammen og ikke skabe splid. Fakler og ‘Imagine’, evt. lidt Outlandish.

  Kommentar by Johnson — 12. december 2019 @ 08:56

 15. Dansk Folkeparti tumler rundt i flosklerne. Her er en gylden mulighed for af få fokus på de modbydelige mennesker, der har invaderet vores land og de modbydeligheder der har gjort det muligt, men DF har blot gang i floskel fabrikken.
  Vist er det forfærdeligt og vores politi gør et formidabelt stykke arbejde men de har kun begrænsede muligheder så bastet og bundet de er. Ikke en eneste verbal udfordring til de partier, der har bragt os der og vi skal føle os trykke og vi skal leve vores normale liv…og og og …. lirum larum. Ikke et konkret forslag til at bringe os ud af suppedasen. Kun almindeligheder og opsummering. Stiller DF op til næste valg?
  Det synes overflødigt!

  Kommentar by pseudonym — 12. december 2019 @ 09:14

 16. @ 13. Michael Unna ” (Saa dumme kan de vel ikke vaere?) ” Det maa vaere et retorisk spoergsmaal. Graensen for politisk dumhed er endnu ikke naaet, heller ikke i Danmark; det eneste der overgaar den dumhed maa vaere den stupiditet der kraeves for ikke, eller i bedste fald uendeligt langsomt, at tage ved laere af fejl, egne saavel som andres. Laeg dertil den umaadelige arrogance der skal til for at regne sit vaelgergrundlag for endnu dummere end dem selv, saa har du opskriften paa de fleste siddende danske politikere…

  Kommentar by krassisten — 12. december 2019 @ 09:32

 17. Kun 8 fremstilles i grundlovsforhør….dvs 12 terror mistænkte løslades

  Kommentar by redneck — 12. december 2019 @ 09:34

 18. > 7 Rasmus 06:36
  Det får vi da aldrig at vide. dhimmestrisserne skønner givetvis,at det ikke er noget danskere har behov for at vide. Og regn ille med at Lame Stream Media graver i det.

  Kommentar by Nielsen — 12. december 2019 @ 10:09

 19. Super-geniet hans jørgen bonnichsen var også ude i går og sige at de 20 anholdte personer på 20 forskellige adresser i syv af landets politikredse kunne tyde på at der måske var tale om et netværk…

  Kommentar by Per — 12. december 2019 @ 10:16

 20. I gårsdagens 19-nyheder på TV2 Fake News belærte den islamofile “journalist” Janni Pedersen pøblen, at terrortruslen mod Danmark alene skyldes vores deltagelse i krigene i Irak og Afghanistan samt naturligvis de onde Muhammed-tegninger.

  Med andre ord; Jævnfør TV2 er det helt og holdent vores egen skyld, at de sarte muhammedanerne har set sig sure på os…

  Kommentar by Revisoren — 12. december 2019 @ 10:19

 21. Moské det i virkeligheden er folk som Frank Jensen der er den største og farligste sikkerhedstrussel for Danmark og Danskerne?

  Havde han været sit salt værd var folketinget og folket ikke blevet fejlinformeret igennem alle de år han var chef og så ville det Danske politi ikke bruge resurser på at optrævle islamiske terrorister her mere end 10 år efter hans afgang og udviklingen ville have formet sig i en retning af mere julefred end det vi oplever under den nuværende doktrin.

  Med andre ord er det folk som Frank Jensen og sukkerdrengen i den lyserøde skjorte samt alle de andre embedsmænd og medier der har fyldt Danskerne med løgn gennem de sidste 20 – 30 år der er de direkte skyldige i den situation vi står i i dag.

  Dansk sikkerhedspolitik skal revurderes, af folk med indsigt, så Danskerne kan leve fredeligt i deres eget land!

  Kommentar by Santor — 12. december 2019 @ 10:44

 22. Allermest AFSKYELIGT er det at høre tosse-partiernes ledere udtale sig rosende om Politiets indsats – umiddelbart efter arrestationerne. Inden vi overhovedet ved noget fornuftigt om hvem og hvorfor?

  Selv overklasse trotskisten Pernille Skipper var uhørt positiv.

  De fleste politikere er som uansvarlige børn, der leger med tændstikker på et halmloft. Først tillader de denne indvandring af religiøse tosser og asociale galninge – og er bagefter lettede over, at der er voksne tilstede, som har sat liv og helbred på spil for at rette LIDT op på idiotien.

  Jeg håber, at Polle Nyrup (og de andre i 4-banden) var udset til at få et (ulovligt) kanonslag op i deres dertil indrettede. Det ville være terror, der trods alt havde et vist fornuftigt formål.

  Kommentar by MKM — 12. december 2019 @ 10:52

 23. Fredens religion.

  Kommentar by Bastardo — 12. december 2019 @ 11:06

 24. . . .og nu venter vi bare på at de sædvanlige politikere stiller sig frem foran kameraerne og proklamerer at vi ikke må forandre vores levevis og livssyn. Vi skal endnu engang bare vende det blinde øje til og håbe at politiet næste gang også får held med at stoppe disse personer inden de får held til at udøve deres udåd. . .

  Kommentar by Kenny — 12. december 2019 @ 11:27

 25. Altså det er jo fredens religion, så mon ikke bare det var lidt bordbomber til nytår?
  Alternativt og mere sandsynligt var det til d. 24! Hvilken bedre højtid at påminde de kristne om Islams tolerance.

  #19 Per
  Haha, man skal ikke dømme folk ud fra deres udseende, men jeg har aldrig kunnet lade være med Bonnichsen. Han både ligner og opfører sig som en der ikke har nogen anelse om hvad der foregår omkring ham.
  Han er definitionen på statsstøttet uduelighed. Og så er der Frank Jensen ….

  Kommentar by Realist2 — 12. december 2019 @ 13:05

 26. Apropos terror. Snart hverdag i avisen. Knivstik. Ikke mere.
  Og denne…
  https://ditoverblik.dk/brutalt-mord-ved-julemarked-de-tyske-medier-skriver-ikke-om-gerningsmaendenes-baggrund/

  Kommentar by Anonym — 13. december 2019 @ 05:01

 27. #21 Santor
  Det har du så sandelig ret i. Tænk hvis PET havde haft en mand som Ken Andersen. Det ville have gjort en forskel på borgen.

  Kommentar by Tim Pallis — 13. december 2019 @ 05:44

 28. @ Tim Pallis — 13. december 2019 @ 05:44

  Nu ved jeg ikke lige hvem Ken Andersen er men jeg kan da regne ud at han må være på linje med “os” og det udelukker ham selvklart fra indflydelse i PET ;)

  Kommentar by Santor — 13. december 2019 @ 12:16

 29. Jeg undrer mig over, at hver gang man omtaler terroraktioner, eller forberedelse til sådanne, så bliver udøverne altid kaldt islamister. Hvorfor ikke kalde dem ved den rette betegnelse, muslimer. Hvad er forskellen på muslimer og islamister?, for mig at se, ingen.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 14. december 2019 @ 05:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper