12. december 2019

Albertslund: 43-årig pakistaner anklaget for mishandling og voldtægt af sin kone, fik hjælp af sin mor

Den citerede artikel herunder er identisk med en artikel på TV2 Lorry, men mangler dog en enkelt sætning: “Hos Københavns Vestegns Politi oplyser kommunikationsmedarbejder Claus Buhr, at familien stammer fra Pakistan.”

Fra SN.dk – Mor og søn anklages for mishandling og voldtægter.

“I omkring to år blev en kvinde jævnligt voldtaget af sin mand, som sammen med sin mor også mishandlede hende og parrets to børn og forbød hende at forlade lejligheden i Albertslund alene.

Sådan lyder sigtelsen mod en 43-årig mand og hans 68-årige mor, der i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup tirsdag begge blev varetægtsfængslet i fire uger. De nægter sig begge skyldige.

Ifølge sigtelsen blev kvinden og de to døtre på halvandet og to og et halvt år jævnligt udsat for vold af manden og hans mor.

Manden er desuden sigtet for incest og for trusler på livet. Ifølge sigtelsen har han ved én lejlighed forgrebet sig seksuelt på sin to og et halvt år gamle datter…”

(TV2 Lorry, 10. december 2019)

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106636/trackback

12 Comments »

 1. En islamisk barbarer som tæver konen og voldtager småbørnene på 1 og 2 år.
  En af Mullah-Østergaards vælgere.

  Kommentar by Iznogut — 12. december 2019 @ 04:34

 2. En lille del af mig håber, at konen, der blev voldtaget, er en dansk raceforræder.

  Kommentar by Voltzejn — 12. december 2019 @ 09:18

 3. Kom så ikke at sig, at muslimske kvinder ligger på den lade side.

  Kommentar by Michael — 12. december 2019 @ 10:13

 4. Rettroende Paki og hans hjælpsomme mor adlyder bare Koranens bud:

  “Jeres kvinder er pløjejord for jer, så gå til jeres pløjejord, som I vil. Koranen sura: 2: 223.

  Derfor kan Fætter Paki heller ikke erkende sig skyldig i noget som helst – for han gør bare, som Allah Befaler ham at gøre.

  Den virkelige skyldige er hans frigide møg-ko af en hustru. Hun er sikkert besat af en ond ånd – eller har fået uheldig påvirkning fra vantro kartoffel-danskere. Hun vil utvivlsomt ende i Helvede, sammen med os andre vantro. Wallah.

  Kommentar by MKM — 12. december 2019 @ 10:18

 5. De behøver ikke længere at oplyse etnisk oprindelse. Hvis det havde været en etnisk dansk mand skulle de nok fortælle omverdenen om det.

  Myndighederne elsker jo eksempler på etnisk dansk kriminalitet, for at kunne påstå at danskere er lige så kriminelle som indvandrere. Når det tilmed fremgår at det skete på vestegnen,kan man lægge to og to sammen. Denne slags forbrydelser ligger desuden langt fra dansk kulturtradition.

  Kommentar by JC — 12. december 2019 @ 10:20

 6. Ud!

  Kommentar by Bastardo — 12. december 2019 @ 10:59

 7. Har Kvinfo en kommentar til “begivenheden”?

  Kommentar by Santor — 12. december 2019 @ 11:03

 8. @7 Kommentar by Santor — 12. december 2019 @ 11:03

  “Har Kvinfo en kommentar til “begivenheden”?”

  Ja. Vestlige hvide hetero mænd er nogle svin.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 12. december 2019 @ 12:24

 9. #7 Santor
  Vi venter, særdeles, spændt.

  #8 Neuhammer
  Som hvid heteroseksuel mand vil jeg gerne undskylde på vegne af en fremmed patriarkalsk voldelige kvindefjendsk kultur, jeg intet har at gøre med overhovedet. Det er nemlig min skyld det hele. Er det godt nok?

  Kommentar by Realist2 — 12. december 2019 @ 12:54

 10. Albertslund kommune – det er i øvrigt i dette røde islamistiske shithole, at Asmaa’s mand svindlede kommunekassen for 6 millioner kroner.

  Hey Asmaa, er pengene blevet betalt tilbage igen?

  Kommentar by Revisoren — 12. december 2019 @ 14:20

 11. Det eneste positive, der over tid, kan komme ud af de alt for mange horrible historier, om vold af den ene eller anden karakter, herunder den seksuelle vold, er at de kommenede generationer, vælger at udvikle sig fra det nuværende infantile stade, og til de modne. At de danske børn af i dag, når de engang bliver voksne, vælger at bevæge sig fra både den individuelle og kollektive umodenhed til den individuelle og kollektive modenhed.

  For hermed, så vil deres modne debat, fremover, bære præg af en pragmatisk tilgang, og dermed skabe grundlag for, at volds fænomenet bliver løst, bid for bid. Løst med al den kreativitet, som vi trods alt, stadigvæk ikke har mistet, endnu, i vores kultur.

  Så tillad mig at sige, til de få progressive, der endnu er tilbage i denne debat, herunder den volds-seksuelle debat, at hermed er endnu et argument, for at smide muslimerne ud af vores land. Smide dem ud for at beskytte vores kritiske og kreative tankegang, og dermed sikre os at de ikke ødelægge den, endnu mere end de allerede har gjort. For skadet den, det har de allerede gjort. Via deres hadfulde, sadistiske og dominansorienteret, muslimske konsensustankegang. En tankegang der kun har styrket had segmentet, i vores eget folk og dermed i vores fælles debatkultur.

  Som nogle af jer allerede ved, så er had en excellent forløser, af ubearbejdet vrede, skam og ydmygelse. Forløst via vold. Men samtidig er hadet jo også en elendig udgangsposition, for at anskue selv de mest voldlige fænomener, i vores danske adfærds og dannelses kultur, på en konstruktiv og pragmatisk vis.

  Som nogle af jer ved, så er jeg af den opfattelse, at vi faktisk skylder ofrene for vold, uanset volds typen, inklusiv den seksuelle vold, at vi påtager os denne debat, på konstruktiv og pragmatisk vis. Den modne debat.

  Kommentar by Michael Nielsen — 13. december 2019 @ 09:05

 12. Apropos voldtægt. Mon det skulle være…
  https://www.bt.dk/udland/fem-italienske-maend-faar-36-aars-faengsel-til-sammen-udsatte-kvinde-for

  Kommentar by Anonym — 14. december 2019 @ 14:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper