14. december 2019

Radikale Kristian Hegaard: “Tyder mere på et fravalg af Corbyn end et tilvalg af Brexit og Boris.”

Det er mig en gåde at Kristian Hegaard kan kalde sig MF’er, men han må appellere til radikale kernevælgere. Folk der har et afslappet forhold til den konkrete virkelighed. Analyse af Boris Johnsons historiske sejr af Rowena Mason i The Guardian – Five reasons the Tories won the election.

“Boris Johnson took a huge gamble by calling a December general election for the first time in almost a century. But he was celebrating on Friday morning after the Conservatives scored one of their biggest general election victories in recent years…

1) Brexit … Boris Johnson’s message that he would ‘get Brexit done’, repeated over and over again, appears to have resonated with a public weary of the lack of resolution over the UK leaving the EU. He stressed throughout the campaign that he would sort out the issue quickly with his ‘oven-ready’ deal, even though the UK is heading for years of trade negotiations and uncertainty at the end of next year when the transition period comes to an end. And he repeatedly stressed the prospect of a Labour government leading to another referendum.

2) Simplicity of message … The Tories’ message was much more focused than Labour’s. Johnson focused relentlessly on the ‘get Brexit done’ slogan as well as pledges about more police officers and nurses. In contrast, Labour had a multiplicity of huge policy offers from mass nationalisation to free broadband and compensating women in their 50s for the rise in the pension age. Ultimately, concentrating on a small number of core pledges seems to have given Johnson the cut-through he needed. …

4) Labour’s weakness … The Labour vote dropped dramatically in many areas. In some places, the Conservative vote did not go up hugely but Johnson’s candidate came out on top because traditional Labour voters appeared to have stayed at home or voted for the Brexit party. Defeated MPs have variously blamed the party’s Brexit position and Corbyn’s leadership for the suppression of the Labour vote.”

(Kristian Hegaard på Twitter, 12. december 2019)>/p>

Tyder mere på et fravalg af Corbyn end et tilvalg af Brexit og Boris. Stakkels de mange britere der inderst inde helst vil være del af det europæiske fællesskab. #eudk #dkpol” (Kristian Hegaard)

Oploadet Kl. 18:12 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106713/trackback

37 Comments »

 1. Den nar har tabt sutten.

  Kommentar by Ewing — 14. december 2019 @ 18:45

 2. De Radikale forveksler de de ønsker med virkeligheden! De findes sikkert en klike af englændere som tænker sådan cirka som de Radikale, det er så de englændere de radikale taler med. Det får dem så til at tro at de repræsenterer alle englændere!
  Det kan sammenfattes i faktaresistens!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. december 2019 @ 18:48

 3. “Det radikale pak!” (Oberst Hackel, Korsbæk)

  Kommentar by Revisoren — 14. december 2019 @ 19:06

 4. De Radi-rablende-bindegale og virkeligheden er ligesom at lade en narkoman passe på et apotek, og de har en påfaldende lighed med Herlev Hospital i 80’erne, hvor øverste etage også stod gabende tomme.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 14. december 2019 @ 19:08

 5. Jeg tror, man skal være faktaresistens, for at være Radikal.

  Jeg husker en sketch fra en gammel studenterrevy i TV, der handlede om hjernetransplantation. Der var forskellige hjerner at vælge imellem. Der var en, hvorom det blev sagt, at den var helt ubrugt, – nemlig den Radikale Hilmer Baunsgård’s. Intet synes at have ændret sig siden.

  Kommentar by NotaBene — 14. december 2019 @ 19:31

 6. WHAT? Er Norge og Schweiz ikke en del af det europæiske fællesskab? Sidst jeg var Schweiz var folk meget flinke og velhavende. I Norge er billedet det samme. Der forstår jeg endda det meste af, hvad de siger. Tror Kristian Hegaard skal rulle lidt udenfor hans 10 år lange evighedskandidat og nu også Borgens tunge mure.

  Kommentar by Fascist — 14. december 2019 @ 19:37

 7. Kristian Hegaard: “… et fravalg af Corbyn (snarere) end et tilvalg af Boris.” – Hold dog din kæft mand, den sang kender vi; den er sidste vers i den svanesang, de socialdemokratiske trubadurer ynder at aflire når vælgerne er kloge nok til at ekspedere dem ned af taburetterne – I ved den sang, som går på, “at vi ikke har været gode nok til at forklare vores politik” – Jeg stopper her Mister Hegaard; jeg er på vej ud til brækspanden!

  Kommentar by T. Flodur — 14. december 2019 @ 19:43

 8. Kristian Hegaard er ikke tabt bag en vogn, han er tabt foran, og kørt over….

  Radikale venstre er et andet ord for: Dunning Kruger, tjek selv ud om jeg har ret !

  https://da.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effekten

  Kommentar by Christian Sørensen — 14. december 2019 @ 20:09

 9. De “radikale” vil altså ikke anerkende resultatet af afstemning. De “radikale” ved nemlig, at vælgerne ikke er kvalificerede nok.
  Hitler og Mao og Stalin mente også, at deres mening var alt rigeligt.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 14. december 2019 @ 20:17

 10. Kristian Hegaard har et iøjnefaldende handikap, som umiddelbart kalder på min sympati. Men hans omsorg for de mange stakkels britere, der inderst inde helst vil være del af det europæiske fællesskab, deler jeg ikke. Jeg tænker mere på de mange stakkels danskere, som inderst inde hellere ville være fri for EU.

  Kommentar by Ole Madsen — 14. december 2019 @ 20:26

 11. Sidste danske valg var også mere et fravalg af Lars Luskebuks end et tilvalg af Mette Frederiksen

  Kommentar by redneck — 14. december 2019 @ 22:08

 12. Radikale er importører af fremmede mennesker. De skulle alle anses som landsforrædere.

  Kommentar by Nielsen — 14. december 2019 @ 22:10

 13. På en måde er tossen lidt undskyldt. Af iøjnefaldende grunde er han jo afskåret fra omgang med alm mennesker, hvorfor han heller ikke kan vide noget om, hvad der rører sig ude i samfundet.

  Kommentar by Knud Madsen — 14. december 2019 @ 23:01

 14. Kommentar by Nielsen — 14. december 2019 @ 22:10

  Ja de er…de har helt bevidst og med fuldt overlæg, med alle former for viden og fakta til rådighed, forrådt Danmark og danskerne!

  De de er medskyldige i er, at vi i DK har en situation som kun bliver værre og værre og som det mest frygtelige…at det ikke kan ændres eller laves om…ulykkerne er kommet for at blive…indtil islam´s herskere er mange nok og Danmark ophører med at eksistere og vi alle bliver permanente dhimmier!

  Danskere…God Jul ad helvede til…!

  Kommentar by Black Watch — 14. december 2019 @ 23:09

 15. Tør øjnene Kristian Hegaard og tag en stor britisk tudekiks.

  Kommentar by Realist2 — 14. december 2019 @ 23:19

 16. Hvorfor er det nogle idioter tror at det England med øer er et paradis der nu bliver ødelagt. Wales Skotland og England er jo lortelande med høj fattigdom, kriminalitet og for mange en temmelig kummerlig hverdag. Storbyerne er fyldt med tosser og knivstikkerier og daglig mini jihad og sådan har det været i flere årtier. Hvis det er hvad EU og billig importeret arbejdskraft kan tilbyde, så prøv da noget andet. For mig at se bliver det aldrig bedre, EU eller Brexit, det er ligegyldigt.

  Kommentar by Flaskeposten — 14. december 2019 @ 23:38

 17. @ Realist2 — 14. december 2019 @ 23:19

  Send ham en pakke Digestive ;)

  Kommentar by Santor — 14. december 2019 @ 23:57

 18. Den Dansk spraach er sae jen ,Fravalg?????? Conservatives won Labor ost de ae da et saa svaee

  Kommentar by dunk — 15. december 2019 @ 00:07

 19. Det er ikke et fravalg af Corbyn. Det er et fravalg af et EU.

  I forhandlingerne har EU opført sig som et forkælet barn. EU har tordnet med ikke flere forhandlinger, ikke flere tidsfristforlængelser. Og EU har opført sig som en forkælet gymnasietøs fordi Brexit afstemningen var så tæt. Nu hvor Boris Johnson har fået et klart mandat kommer EU garanteret krybende og vil gerne lave en masse aftaler. Bare vent og se !!

  Kommentar by Gregers — 15. december 2019 @ 00:32

 20. # 13 Kommentar by Knud Madsen
  Lige præcis.
  Kristian Hegaard er et ubrugeligt og overflødigt menneske, som hele sit liv har levet af penge som andre mennesker har tjent og tager det som en selvfølge. Og han tager det også som en selvfølge at han skal leve af skatteslavernes penge resten af livet. Og så mener han oven i købet at han er et godt menneske, når han kan medvirke til at påføre skatteslaverne endnu flere byrder , ved masseimport af flere bistandsklienter.
  Kristian Hegaard er et i bund og grund et gennemført modbydeligt og ondt menneske.

  Kommentar by Danskeren — 15. december 2019 @ 00:54

 21. Kristian Hegaard bryster sig af at være cand. jur. Undertegnede gik ud af skolen efter 7. klasse.
  Højtærede Hr. Hegaard ; det hedder: EN brite, FLERE briter, ALLE briterne !! Og IKKE flere britere.
  Men DE, Hr. Hedegaard, mener måske også at det hedder: ET tog, FLERE toge ??
  Har de HR. Hegaard, trukket deres eksamensbevis i en automat, på et afsidesliggende toilet på juridisk fakultet på KU ??
  Underskrevet en skatteslave som har været med til at betale deres uddannelse.

  Kommentar by Danskeren — 15. december 2019 @ 01:11

 22. Hvad fanden er dog det for en mongol at høre på.

  Kommentar by Piphans — 15. december 2019 @ 01:22

 23. Stor Britannien er nu de heldige, der bliver fri fra et overstatsligt skizofrent parlament.
  Kun sinker har tillid til et parlament, der flytter forvirret 13 gange pr.år mellem Strasbourg og Brussel.

  Kommentar by Anonym — 15. december 2019 @ 01:27

 24. Er han ikke akademiker? Det hedder ikke “britere”

  Kommentar by BB — 15. december 2019 @ 01:33

 25. Endnu en stor-løgner fra det satanistiske, landsskadelige 5.kolonne parti – Det Radikale Venstre (B).

  Føj for satan.

  Kommentar by Iznogut — 15. december 2019 @ 06:17

 26. Det Radikale Venstre er mere fravalg af intelligens, end tilvalg af sund fornuft.

  Kommentar by k.m. — 15. december 2019 @ 07:44

 27. – – – det er bare permanent ynk – ynk – ynk – – –

  Kommentar by Elis — 15. december 2019 @ 08:25

 28. # 25 Kommentar by k.m.

  Hæ-hæ, den var god !

  Kommentar by Danskeren — 15. december 2019 @ 08:54

 29. Jeg mener Labour og Corbyn straffes for fejlslagen strategi.

  Corbyn troede at han kunne spænde ben for the Conservatives på en underfundig måde ved angiveligt hverken at være tydeligt for eller imod Brexit i princippet, men ved taktisk at sabotere enighed i Brexit afstemninger i parlamentet. Det lykkedes et stykke af vejen, idet May måtte gå af, men så kom folkelige Boris bare i stedet. Briterne kan godt gennemskue at Labour er den største grund til at Brexit er trukket i pinligt langdrag, og det fik de straf for i stemmeboksen.

  Derudover harvLabours mangel på vilje til strammere udlændingepolitik skabt mistillid, og gjort deres andre valgløfter om mere velfærd og gratis glæder som bredbånd til alle komplet urealistiske.

  Kommentar by Zatopek — 15. december 2019 @ 08:57

 30. Flere medier skriver, at Gucci Helles “mand” Stephen Kinnock måske er kandidat til formandsposten i Labour.

  Så er det vel slut med at medvirke i flere russiske pornofilm?

  Kommentar by Revisoren — 15. december 2019 @ 10:48

 31. Ja og en glædelig jul til dig B.W. Jeg synes også lige at Christian Sørensens henvisning til Dunning-Kruger er værd at tage med. Den er jo nærmest noget hele forsamlingen i radigale venstrrr lider af.

  Kommentar by Nielsen — 15. december 2019 @ 11:59

 32. Det Radikale Venstre, parartiet der har en lang tradition for udansk virksomhed, både før under og især efter WW II. Partiet har altid været løbedrenge for usselheden og forræderiet. Når Danmarks folk sælges er det altid en Radikal politiker som bestyrer ”butikken. Der går en lige linie fra forræderen Corfitz Ulfeldt til idioten Morten Østergaard.
  Det Radikale Venstre er efterhånden transformeret til et hadefuldt racistisk præget parti, der går de fremmedes ærinde, og stempler andre der ikke deler deres tåbelige meninger som racister og mørkemænd.
  At være radikal er ikke en politisk overbevisning, men en karakterbrist.
  At skade Danmark, har fra partiets start i Odense, været en hovedhjørnesten i Det Radikale Venstre´s politik.

  Det Radikale Venstre-de tre store Sér: Selvglad, Selvgod, Selvretfærdige og ”B” står for bjergsomhed. Som historikeren Søren Mørch skrev i ”24 Statsministre”: Så længe partiet har eksisteret, har dets fremtrædende medlemmer altid været kendt for at tage sig godt betalt og at se stort på, hvor pengene kom fra.”

  Kommentar by der Adler — 15. december 2019 @ 12:03

 33. Grunden til at Folketingets administration lukkede ind/udgangen ud mod ridebanen var at de var trætte af at de radikale gik frem og tilbage mellem de to udgange i timevis for at beslutte sig for hvilken dør de skulle gå ud af!

  True story ;)

  Kommentar by Santor — 15. december 2019 @ 13:58

 34. Kommentar by der Adler — 15. december 2019 @ 12:03

  Og SM var da vist oven i købet inkarneret socialdemokrat…bevares nok af den gamle skole…men alligevel.

  Kommentar by Black Watch — 15. december 2019 @ 16:23

 35. Jeg går ud fra at rigtige valg vægter mere en de noget anløbne opinionsundersøgelser og briterne har nu to gange stemt sig ud af EU. Første gang i 2016 ved folkeafstemningen og anden gang nu her ved valget hvor de bakkede massivt op om de Konservative.
  Der har ganske vist været en opinionsundersøgelse midt mellem de to afstemninger, som viste at briterne havde fortrudt, men det var altså bare en opinionsundersøgelse og man kan ikke regerer et land på opinionsundersøgelser! Selvom mange politikere tror at det skal man!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. december 2019 @ 07:09

 36. Lad os for guds skyld få nogle flere folkeafstemninger, det er jo folkeafstemningerne, som afspejler folkets vilje. Naturligvis har der været kritik af folkeafstemninger specielt de Radikale, men også Venstre er modstandere! De hævder at folk ofte stemmer om noget andet end det der er til afstemning. Sandt nok men det kunne være fordi politikerne ikke sender de ting til folkeafstemning, som ligger folk på sinde! F.eks har flygtninge/indvandringe politiken aldrig været udlagt til folkeafstemning. Det skyldes naturligvis at politikerne er rædselsslagne for at blive underkendt!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. december 2019 @ 07:19

 37. Det Radikale Venstre , tja, det er det sædvanlige med dem, de kan ikke få EU nok.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. december 2019 @ 18:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper