17. december 2019

Lektor om identitetspolitik på KU: Ligner det vi så ‘med totalitære regimer i Nazi-Tyskland og Sovjet’

Berlingske har talt med lektor Marianne Stidsen, der modigt går til angreb på det Københavns Universitets identitetspolitiske overdrev. Jeg er ikke vild med analogien, men rødgardisterne fortjener jo egentligt at smage deres egen medicin. Fra Berlingske.dk – Lektor om identitetspolitik på KU: Det minder om Nazi-Tyskland.

“Københavns Universitet har længe været en kampplads for identitetspolitiske opgør. …

‘Der er forskel på, at sproget udvikler sig gradvis, og at man laver sproget om, så der er bestemte ordklasser og pronominer, man ikke må bruge. Det er et indgreb i vores sprog. Så griber man ind i ytringsfriheden og akademisk frihed, som et moderne universitet ikke kan leve uden,’ siger hun i denne uges udgave af den politiske podcast Cordua & Steno.

Ifølge Marianne Stidsen er bevægelsen, der vil diktere, om man bruger han- eller hun-pronominer på Københavns Universitet, ‘et kæmpe problem.’ …

Man skal være utrolig blind, hvis man ikke kan se, at det her er en del af noget større, der har nogle totalitære træk. Det handler om noget, der aldrig må foregå i et demokratisk samfund, nemlig at staten eller dens institutioner har en bestemt ideologi, som skal trumfes igennem. I det her tilfælde en radikal feministisk og identitetspolitisk ideologi. Det svarer til, hvad vi førhen har set med totalitære regimer i Nazi-Tyskland og Sovjet i 1920erne,’ siger Marianne Stidsen.”

Oploadet Kl. 01:23 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106744/trackback

5 Comments »

 1. Jeg er chokeret! Lektor Marianne Stidsen lyder som et normalt intelligent meneske, men findes der virkelig normale intelligente mennesker på Københavns Universitet? Jeg forstår godt at hendes (eller hvad det nu hedder)kolleger er forfærdede.

  Kommentar by bjarne binee — 17. december 2019 @ 01:56

 2. Kig på venstrefløjens historie, deres DNA er totalitær helt ind til knoglerne og har altid været det.

  Kommentar by Per — 17. december 2019 @ 02:54

 3. Venstrefløjen ER totalitær. Så længe der ikke gøres op med de historiske erfaringer og de manglende erkendelser, forbliver venstrefløjen totalitær og idiotisk. Det der er underligt og bekymrende er hvorfor den bliver ved at ha stemmér?
  Hvem og hvorfor stemmer man på det lort.

  Kommentar by Heisahero — 17. december 2019 @ 05:03

 4. Det lader til at tosserne får modstand og det er da en god ting. Spørgsmålet er så hvor lang tid hun får lov til at blive.

  I øvrigt er det ikke et “indgreb” men et overgreb, en verbal gidseltagning af normale mennesker!

  Kommentar by Santor — 17. december 2019 @ 07:59

 5. Først fortæller de dig hvad du ikke må sige – dernæst fortæller de dig hvad du skal tænke.

  Kommentar by Elvadatter — 17. december 2019 @ 09:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper