22. december 2019

MM: “Hvis danske mænd levede i kortere tid, end det er tilfældigt nu, ville Danmark få en bedre score.”

Jeg har måtte blokere ‘teamchef’ Martin Frost fra Ugebrevet Mandag Morgen på Facebook, da han ikke evner simpel debat, og ligefrem føler sig nødsaget til at sende personlige beskeder over Messenger. Mandag Morgens ‘Tjekdet!’ er ikke desto mindre bedre end Cand.polittens ideologiske ageren – Danmark ryger ned ad ligestillingsliste, men listen bygger på ‘absurde resultater’.

“Danmark ryger ned ad ligestillingsrangliste. Sådan lyder budskabet i artikler, der tirsdag er lagt online af flere danske medier. Bag ranglisten står den schweiziske fond World Economic Forum, der hvert år på omtrent denne tid offentliggør en ny stor rapport om, hvordan det globalt set står til med ligestilling.

Straks blev artikel og rapport delt af prominente navne som organisationen Dansk Kvindesamfund, fodboldspiller Pernille Harder og sanger Pernille Rosendahl. Flere af dem kommenterede, at Danmark sakker bagud, når det kommer til ligestilling. Erhvervskvinden Stine Bosse er endda blevet ’simpelthen så vred’ over Danmarks placering.

Ligestillingsminister Mogens Jensen (S) erklærer sig over for Ritzau utilfreds med Danmarks placering i rapporten:

‘Det viser blot, at vi fortsat har en lang række udfordringer på ligestilling, som vi skal have tacklet. Det vil regeringen og jeg sætte os i spidsen for at komme til at tackle,’ siger Mogens Jensen ifølge Ritzau.

… Først og fremmest er det ikke helt korrekt, at Danmark er faldet fra at være nummer 13 til at være nummer 14. Kigger man nøje i rapporten, deler Danmark 13.-pladsen med Costa Rica, da begge lande har 782 point ud af 1.000. I princippet er Danmark altså ikke gledet ned ad listen, Costa Rica har bare arbejdet sig op på siden af os.

Rasmus Tue Pedersen, seniorforsker ved Vive, Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, siger, at rapporten er både gennemsigtig og gennemarbejdet. Men man bør ikke tage Danmarks plads for bogstaveligt. …

De subjektive valg bunder i WEF’s holdning til, hvordan kløften mellem mænd og kvinder skal måles. Mere præcist bedømmer rapporten et lands ligestilling ud fra emnerne uddannelse, økonomi, sundhed, og om kvinder deltager i politik. … De forskellige emner er herefter målt på en ratio. Det vil sige, at landene bliver bedømt på, hvor relativt godt det går for kvinder i et givet land. Og det sammenligner WEF så med andre lande. Den logik belønner, at mænd og kvinder klarer sig lige skidt, i stedet for om kvinder reelt klarer sig godt.

… Ifølge WEF har kvinder i Danmark i gennemsnit en forventet levealder med et godt helbred på 73 år, og kvinderne i Nicaragua må regne med 69 gode år. Det udløser en førsteplads til Nicaragua, men en plads som nummer 110 for Danmark på lige præcis det parameter.

Den overraskende placering skyldes, at mænd i Danmark kan regne med 70,7 år med godt helbred, mens mænd i Nicaragua kun kan se frem til 64,8 år. Forskellen mellem mænd og kvinder er altså forholdsvis større i Nicaraguas tilfælde. Forskellen er tilmed i kvindernes favør, da de jo lever længere end mændene. Og det sender altså Nicaragua op ad ligestillingens rangstige.

‘Hvis danske mænd levede i kortere tid, end det er tilfældigt nu, ville Danmark få en bedre score. Men der er jo ikke nogen, der vil sige, at det forbedrer ligestilling i Danmark,’ siger Rasmus Tue Pedersen.

(Ugebrevet Mandag Morgens ‘teamchef’ associerer undertegnede med nazisme, 2019)

Oploadet Kl. 19:32 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106889/trackback

30 Comments »

 1. Han hopper bare først. Så lover jeg, at hoppe lige bagefter…

  Kommentar by Fascist — 22. december 2019 @ 19:53

 2. Hvis blonde, bare piger i smuk natur er nationalsocialistisk, så må I gerne kalde mig Himmler.

  Kommentar by P — 22. december 2019 @ 19:58

 3. Ugebrevet, hvad er det for en ligegyldighed?
  Nå men jeg tjekkede da lige, og ganske rigtigt… Det er bare nogle nasserøve, der bliver nødt til at være politisk korrekte for at kunne rage 2,4millioner tvangsindrevne kroner til sig i fallitbo-støtte.
  Det kunne ligne, at Frosten lider af mindreværd over Møllerens hits tæller…

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. december 2019 @ 20:06

 4. “nå” – sidst jeg tjekkede en retsstavningsordbog hed det “når” – STAVEMONGOL

  Kommentar by Anonym — 22. december 2019 @ 20:07

 5. Akademikerproduceret nonsens, viderebragt af statsafhængige medier, kommenteret af de sædvanlige lyserøde sludrehoveder.

  Vi betaler for det reb, vi skal hænges i og/eller det lort, vi skal druknes i.

  Kommentar by Crass Børsting — 22. december 2019 @ 20:22

 6. De lyder som bolchevikker og de er farlige

  Kommentar by BS — 22. december 2019 @ 20:27

 7. Ahh Goodwin levede ikke forgæves kan jeg se…

  Hvorfor måler de her undersøgelser aldrig på bunden af samfundet?

  Kommentar by Realist2 — 22. december 2019 @ 20:27

 8. Hvad er ligestilling mellem kønnene? Der er som bekendt genetisk/biologisk forskel m/k. Det svært at komme udenom. Det er kun kvinder, der kan føde børn. Bare for at nævne én ting. Kvinderne styrer reproduktionen. De bestemmer hvem der skal være fædre til deres børn. En biologisk nøglerolle, som slår alle mænds indbildte macho.

  Kommentar by A-mad — 22. december 2019 @ 20:34

 9. Hvornår bliver eks-“Erhvervs”-kvinden Stine Bosse vred over at kvinder bliver diskrimineret, fordi der ikke kræves lovpligtig værnepligtig af kvinder ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 22. december 2019 @ 21:06

 10. Kim Møller jeg rose dig for din sans til at opspore vanvittige udsagn.

  Jeg citerer fra dit blogindlæg:

  … Ifølge WEF har kvinder i Danmark i gennemsnit en forventet levealder med et godt helbred på 73 år, og kvinderne i Nicaragua må regne med 69 gode år. Det udløser en førsteplads til Nicaragua, men en plads som nummer 110 for Danmark på lige præcis det parameter.

  Den overraskende placering skyldes, at mænd i Danmark kan regne med 70,7 år med godt helbred, mens mænd i Nicaragua kun kan se frem til 64,8 år. Forskellen mellem mænd og kvinder er altså forholdsvis større i Nicaraguas tilfælde. Forskellen er tilmed i kvindernes favør, da de jo lever længere end mændene. Og det sender altså Nicaragua op ad ligestillingens rangstige.

  Så vi mænd kan ikke tage os sammen til at dø tidligere og længere tid før kvinderne.

  Hvad er der dog galt med disse mennesker?

  Kommentar by T. H. — 22. december 2019 @ 21:15

 11. Kvinder kan da sagtens selv – Nogen kræver åbenbart at få hjælp rigtig rigtig meget og hele tiden.
  Ligestillings-kvinder af i dag er en skamplet for kvindekønnets kvaliteter.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 22. december 2019 @ 21:27

 12. @4,Anonym: Der findes to danske ord: “Nå” og “Når”. “Lider af danskhed” anvendte ordet “Nå”, men missede det efterfølgende obligatoriske komma foran “men”.
  Men STAVEMONGOL, det er du selv.

  Kommentar by ino — 22. december 2019 @ 22:10

 13. Feministerne er ved at destruere den vestlige verden. Den feministiske syge har spredt sig til store dele af kvindekønnet. De ramte har så travlt med at realisere sig selv, at de stopper med at føde børn. Hvis de endelig får børn, får de så travlt med at smide manden ud, at mange børn vokser faderløse op. Især drengene tager skade og udvikler sig til vattede, undertrykte, ubeslutsomme, feminiserede mænd, som ikke evner at tage ansvar for forsvaret af deres land og deres efterkommere. Feministernes irrationelle trang til at ville redde hele verden, og underkaste sig en totalitær ideologi, fører til en kapitulation overfor den fjendtlige invasion. Hovedresultatet af deres selvrealisering er en realisering af en vestlig deroute.

  Kommentar by JC — 23. december 2019 @ 00:04

 14. Feminismen har været dybt marxistisk fra start af.

  > “In 1908, the wives of Russia’s political elite created the first “Woman’s Congress” in St.
  Petersburg. Rejecting the “feminist” label, they opted instead for ravnopravok. One of its
  attendees was Alexandra Kollontai. The institutionalization of Russian feminism at this and other
  conferences created a “new woman.” She was unkempt, had short hair and had abandoned all
  feminine manners. The more radical were part of the nihilist movement and all read
  Chernyshevsky. They refuse to shave or clean their fingernails. This was a deliberate shock to
  Russian society.”

  https://www.rusjournal.org/wp-content/uploads/2016/07/Rus_Sex.pdf

  Kommentar by Dennis — 23. december 2019 @ 00:10

 15. Prøv at undersøg hvor meget de had Julius Evola som skrev bogen “Revolt Against The Modern World”

  Kommentar by Dennis — 23. december 2019 @ 00:11

 16. ino — 22. december 2019 @ 22:10
  Tak for rettelsen, jeg ser min fejl. Samtidig er jeg lettet over, at jeg ikke er udfordret på enstavelsesord. Mon det var en korrekturlæser fra Ugebrevet…?

  Kommentar by Lider af danskhed — 23. december 2019 @ 01:00

 17. Bare lige et forslag:

  Hvad med, om danske mænd stemte efter logik fra hjernecellerne i øverste etage, frem for lysternes sædceller i nederste?

  Mange kvinder tager afstand fra feminismen og stemmer derfor IKKE på disse. Men da de gang på gang bliver stemt ind i politik, må det skyldes, at de mænd der stemmer på dem overgår de kvinder der ikke gør.
  – feministerne, overladt til egne rækker, vil vise deres ynkelige formåen: Nemlig NIKS og intet!

  Hvem, af mændene selv, starter oprydningen? F.eks. med at udråbe mandlige feminist-vælgere til ???

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. december 2019 @ 01:21

 18. Det bliver interressant en dag når Mogens Jensen står med ansigt til Gud og fortæller ham han ville gøre det bedre en skaberen selv her på jorden….:lol

  Kommentar by Jp — 23. december 2019 @ 04:06

 19. 20:34 A-mad, du har ret – da patriarkatet blev afskaffet indsattes matriarkatet automatisk i stedet, pga denne forskel (som oprindelig nødvendiggør patriarkatet).

  Desuden har kvinder vist sig at vinde i demokratispillet ved at organisere sig bedre. Kvinderne har overtaget den mest betydende rolle for den samlede udvikling i samfundet. Denne dominans hidrører direkte fra den dominans i familien/hjemmet, som følger med magten over fertiliteten, dybest set

  Den brydning der sker mellem kommunisme/stat på den ene side og frihedsidealerne/folket på den anden side er en konflikt, som også hidrører fra modsatrettede (politiske) tendenser mellem kønnene.

  Kommentar by Stevie — 23. december 2019 @ 06:49

 20. Moderne krimifilm er urealistiske og politiserende. Og kedelige. Men femikrimier er dog de mest urealistiske.

  Kommentar by JC — 23. december 2019 @ 10:16

 21. Troede ellers, at vi var færdige med at høre om Stine Bosse (Danmarks førende erhvervskvinde #1).

  Kommentar by Bastardo — 23. december 2019 @ 10:33

 22. […] […]

  Pingback by Politiken ‘s propaganda slog fejl: Udstiller muslimernes had til julen – Free Speech Blog — 23. december 2019 @ 10:37

 23. Men hun vejrer morgenluft med den ny røde regering.

  Kommentar by Bastardo — 23. december 2019 @ 10:38

 24. P. Andersen = TP = Alexander Beaumont = Ole Jensen = Bent Nielsen og utallige andre pseudonymer…

  Kommentar by Revisoren — 23. december 2019 @ 11:27

 25. @19 Kommentar by Jp — 23. december 2019 @ 04:06

  Den var helvedes god ;-)

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 23. december 2019 @ 11:41

 26. Stine Bosse – er det ikke hende der deler insideviden over rødvin

  Kommentar by jesper — 23. december 2019 @ 12:28

 27. Islam har ret mht kvinder

  Kommentar by jesper — 23. december 2019 @ 12:28

 28. NS lort…hmm, mens han formentlig selv byder islamiseringen velkommen som er nazisme x 10. Åbenbart er han allerede vænnet til det ny tyranni og må derfor lefle for de forkerte; de invaderedes uintegrerbare kultur.

  Kommentar by LarsB — 23. december 2019 @ 19:04

 29. Hvis det er et mål for ligestilling, hvorfor giver det så flere point når kvinderne har en fordel frem for mænd.

  Kommentar by Winged Hussar — 23. december 2019 @ 19:19

 30. Fantastisk “gennemsigtig og gennemarbejdet” rapport.

  I virkeligheden er målet jo ikke ligestilling.

  Efter rapportens målestok er tidligere død for mænd end for kvinder lig med ligestilling. Jo tidligere vi dør, jo bedre.

  Kommentar by Jern Henrik — 25. december 2019 @ 06:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper