25. december 2019

Ziadeh: Vestlige IS-jihadister var de mest brutale, deres fremmede pas gav dem ‘immunitet for straf’

Det mest retfærdige for ofrene vil være at forbrydelsen straffes territorielt, altså ‘hvor de blev begået’, skriver eks-kommunisten Hanna Ziadeh, der indtil fornyligt var ansat på Institut for Menneskerettigheder. Kronik af ph.d. Hanna Ziadeh i Berlingske – Når vi husker bødlerne og glemmer ofrene for Islamisk Stat.

“Det mest afslørende i Mohameds beretning handlede dog om den bestialske radikalitet, som kendetegnede de vestlige jihadister.

De opførte sig som herrefolk over for os. De tilegnede sig de bedste huse og kørte i de fineste biler. …’

Ifølge Mohamed udviste de vestlige jihadister en uset kompromisløshed i udførelsen af de skrappeste sharia-straffe.

I modsætning til lokale medlemmer af Islamisk Stat, som var klar over, at deres handlinger kunne få konsekvenser i form af hævnaktioner, hvis Islamisk Stat tabte krigen, opførte de udenlandske jihadister, især de vestlige, sig som om, at deres fremmede pas gav dem et immunitet for straf. En slags flybillet væk fra konsekvenserne. Den adfærd, som de vestlige jihadister udviste, hviler på deres overbevisning om, at de har en udvej. De kunne regne med at rejse hjem eller blive udvist til deres vestlige lande, mens irakiske og syriske jihadister risikerede døden, hvis de blev fanget af deres modstandere,’ lød det fra Mohamed.

… Klanmedlemmer, som tilsluttede sig Islamisk Stat, satte sig ikke helt uden for disse uskrevne regler, og de frygtede fremtidig hævn. De vestlige jihadister var derimod ikke styret af disse kulturelle hensyn. De begik folkemord, myrdede, plyndrede og holdt tilfangetagne piger som sexslaver.”

(Islamisk Stat i Raqqa, 2014; Foto: Daily Express)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/106960/trackback

10 Comments »

 1. Lukas Dam, Victor Kristensen og Kenneth Sørensen. Tre danske jihadister har været i Syrien. De øvrige “danskere” har/havde fake indfødsret og var udelukkende vestlige, jf. en bekendtgørelse.

  Kommentar by Fascist — 25. december 2019 @ 21:28

 2. tja roennebaerene er sure,de andres skyld , islam islam

  Kommentar by dunk — 26. december 2019 @ 08:16

 3. Kan venstrefløjen se sig selv i øjnene, når de først ved at give disse muslimer statsborgerskab og dernæst ved at ville tage dem “hjem” igen er med til på en meget direkte måde at understøtte disse grusomheder?

  Kommentar by piusXII — 26. december 2019 @ 10:27

 4. Hvor er det dejligt nemt for politikere at have konventioner at skjule sig bag, uden disse blev de jo noed til at forholde sig serioest, pragmatisk og intelligent til bl.a. trusler som “danske” islamister der flaeber om at komme “hjem”. Det afskum der stadig er dernede skal have lov til at raadne op dernede, med koner og yngel; de udyr der beklageligvis er kommet ind i landet igen maa noedvendigvis overvaages 24/7 og helst have en gps-chip i hoved og roev for en sikkerheds skyld. Der er og bliver tale om individer der af egen fri vilje har begivet sig udenfor enhver form for civilisatorisk sammenhaeng, og de skal haandteres tilsvarende. Rettididig omhu er i hoejeste grad paakraevet her.

  Kommentar by krassisten — 26. december 2019 @ 10:31

 5. Det er fjender, de bør aflives.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. december 2019 @ 11:16

 6. Mullah Østergård og de andre syge regeringsmedlemmer synes vi har brug for mange flere af den slags her i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 26. december 2019 @ 14:39

 7. De “danske” jihadister skal vel bare henrettes, hvilket vel må inkludere hele folketinget?

  Kommentar by Stevie — 26. december 2019 @ 15:46

 8. https://www.bt.dk/udland/ekspert-advarer-is-er-som-al-qaeda-paa-steroider

  Kommentar by Anonym — 27. december 2019 @ 05:05

 9. Enig med Hanna Ziadeh. IS-krigerne og deres familier, burde selvfølgelig straks henrettes ved stand-ret qua den militære undtagelsestilstand i det land deres forbrydelser blev begået i dvs Syrien. Her har de heldigvis dødsstraf. Under og efter besættelsen af Danmark blev der også henrettet landsforrædere qua den militære undtagelsestilstand.

  Det er en misforståelse frembragt af medierne, at IS-krigerne og deres familier befinder sig på kurdisk område. Folkeretligt befinder de sig på Syrisk område.

  “Bashar Hafez al-Assad er Syriens nuværende præsident, øverstkommanderende for Syriens væbnede styrker og generalsekretær for det regerende Baath-parti. Han har fungeret som præsident siden år 2000, hvor han efterfulgte sin far, Hafez al-Assad, som ledede Syrien i 30 år indtil sin død.” Wikipedia

  Kommentar by A-mad — 27. december 2019 @ 08:50

 10. Må de udlandske Jihadister være de første som dør (Indklusiv dem som desværre har fået Dansk Pas….eller konvertiter til denne livsfjendske perverse religion). Giv dem frit til Assad eller Putin.

  Kommentar by Michael Unna — 28. december 2019 @ 20:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper