1. januar 2020

Danske Beredskaber: “I løbet af nytårsdøgnet har der været 17 fyrværkeriangreb mod brandfolk”

‘Brandfolk beskudt af fyrværkeri’ noterer TV2 News i et skilt her til eftermiddag, men selvom fyrværkeriet bliver mere og mere avanceret, så sælges det hverken med selvantænding eller målsøgning. Brandfolk beskydes med fyrværkeri, ikke af fyrværkeri – forskellen er alt.

I Århus måtte Østjyllands Brandvæsen trække sig fra en containerbrand i Gellerup, og der blev skudt imod bybusser flere steder, blandt andet mod 4A i Gellerupparken. ‘Kørslen i vestbyen er hårdest ramt’, fortæller HR-chef Bjarne Larsen fra Aarhus Sporveje til Århus Stiftstidende, og beretter om relaterede sager.

Der var også angreb på brandfolk i Vollsmose. “Da brandmændene var i gang med at slukke branden, begyndte en gruppe mennesker nemlig at skyde mod dem.”, fortæller TV2 Fyn. Udover (påsatte) containerbrande, udbrød der brand på en altan i Dianavænget (kaldet ‘det lille vollsmose’, og Catja Stubberup fortæller til TV2 Fyn, at hun her til nytår er ‘bange’ for at være i sin lejlighed.

I det centrale Flensborg, seks kilometer syd for Kruså blev en 24-årig mand knivdræbt efter skænderi med personer der i de tyske medier beskrives som 5-6 voksne mænd med ‘dunkle Haare’ og ‘dunklen Teint’. Officiel opgørelse set hos Danske Beredskaber – Nytårsfejring gav stor travlhed for beredskaber i hele landet.

“Fra tirsdag middag klokken 12 til onsdag morgen klokken 04 har de kommunale beredskaber landet over rykket ud 567 gange. Det viser en opgørelse, som Danske Beredskaber har lavet. …

Opgaverne har varieret fra den klassiske mindre containerbrand til en større brand i en bevaringsværdig bygning i Svaneke på Bornholm. Her er indsatsen fortsat i gang for at redde en del af bygningen, der er fra 1700-tallet.

Som det typisk er nytårsaften, er det fyrværkeri, der relaterer sig til de fleste indsatser.

– Den klassiske opgave er skraldespands- og containerbrande, der forekommer i næsten alle dele af landet – og ofte er bevidst påsatte. I den mere dramatiske ende har der været 49 bilbrande i det fri og fem brande i motorcykler og/eller knallerter, siger Cecilie Hedegaard Petersen.

I løbet af nytårsdøgnet har der været 17 fyrværkeriangreb mod brandfolk.

– Det er heldigvis stadig et fåtal, der ikke ved, hvordan man skal fejre nytår. Vi gør alt, hvad vi kan for at passe på vores brandfolk, og derfor er fyrværkeriangrebene naturligvis noget, vi tager meget alvorligt, siger Cecilie Hedegaard Petersen.”

(Klinikassistent Kristina Andersen på TV2 News, Albertslund, 1. januar 2020)

“Vi kommer ud for at slukke en lille containerbrand. Så bliver der skudt efter brandfolk og brandbiler med fyrværkeri – formentlig romerlys.” (Brian Arendtsen, indsatsleder, Østjyllands Brandvæsen, TV2 Østjylland, 1. januar 2019)

Oploadet Kl. 17:11 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107054/trackback

13 Comments »

 1. OG ????— Der bliver højst vedtaget noget lovgivning af folketinget ” der retter bager for smed ” . Altså hovedsageligt rammer etniske danskere.

  Kommentar by dansker — 1. januar 2020 @ 17:21

 2. “Nu kommer Hovedstadens Beredskab med en opfordring til danskerne.”

  “»Jeg vil gerne opfordre til, at folk lader være med at beskyde politiet, brandvæsenet og andre, der er på arbejde i aften og nat, med fyrværkeri,« siger operationschef ved Hovedstadens Beredskab Brian Eriksson.”

  Typisk danskere!

  https://www.bt.dk/krimi/efter-flere-episoder-nu-kommer-beredskabet-med-opfordring

  Kommentar by Fascist — 1. januar 2020 @ 17:30

 3. “Det er heldigvis stadig et fåtal, der ikke ved, hvordan man skal fejre nytår.”

  Stadig? Lyder som om, at Cecilie HAR fattet, hvordan fremtiden kommer til at se ud. Godt at beredskabet er beredt.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. januar 2020 @ 18:05

 4. Mette Frederiksen lovede i nytårstalen at gøre noget ved problemerne da hun sagde: “når en 12-årig bliver fjernet fra hjemmet, så ligger der ofte 11 dårlige år bag… derfor bør flere udsatte børn også bortadopteres”.
  Men hvis det er de samme børn som jeg tænker på, så skal der jo ligefrem bygges lejre for at rumme dem?

  Kommentar by Henning Jensen — 1. januar 2020 @ 19:13

 5. I 2018 afsatte daværende regering over 6 millioner kr. til bekæmpelse af den uhæmmede beskydning mod bla. brandvæsenet, dette beløb vil den nuværende regering forhøje, men de fleste Danskere ved godt at det er ren symbolpolitik af de skide politikere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. januar 2020 @ 19:37

 6. Det er en fatal misforståelse at tro, at disse banditter ikke ved hvordan man skal fejre nytår. Det ved de godt, hvordan man skal, når man er dem. Det er jo netop det, de gør! Det lykkes dem at gøre danskerne så bange, at de ikke tør gå ud. Det lykkes dem at tvinge brandfolk til at søge dækning, så de ikke kan slukke de af banditterne selv påsatte brande. Det lykkes dem at udstille de danske myndigheder som de rene idioter. Det er en meget vellykket nytårsfejring for dem!

  Kommentar by JMR HH Jr — 1. januar 2020 @ 20:01

 7. “Brandfolk beskydes med fyrværkeri, ikke af fyrværkeri – forskellen er alt.”

  Et glimrende eksempel på, at det betaler sig at tale/skrive og forstå dansk korrekt. Skræmmende få gør det efterhånden. Og er derfor nemme at manipulere.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 1. januar 2020 @ 20:33

 8. Ang. drabet i Flensburg, så har EB en artikel. Bemærk hvilken information, der bevidst er udeladt:

  “Politiet har få spor at gå efter og mangler et signalement på gerningsmanden. Til gengæld er mellem fem og seks mænd set løbe fra stedet. De beskrives alle i alderen 20-30 år.

  Der er ligeledes tale om mænd med sort hår. Flere af dem kan have båret hvide jakker.”

  https://ekstrabladet.dk/112/efterlyser-danske-vidner-efter-drab/7939486

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. januar 2020 @ 20:36

 9. “Min kæreste har sagt, at hvis det bliver ved, så må vi finde et andet sted at bo”

  https://www.bt.dk/krimi/gade-forvandlet-til-kampzone-boernefamilier-holder-sig-vaek

  Synes at der har været en del artikeler i det seneste halve år, hvor danskere fortæller om deres kommende interne fordrivelse.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. januar 2020 @ 20:42

 10. Danskerne er i topeliten af klodens dummeste folkefærd…vi er så dumme, at vi bare lader det ske bevidst, med fuldt overlæg og med vilje, i det ene årti efter det andet!

  Det er målestokken vi kan bruge, når vi skal kåre den højeste potens af dårskab og selvdestruktivitet!

  Kommentar by Black Watch — 1. januar 2020 @ 20:55

 11. Jeg hørte Brian Arendtsen, Østjyllands Brandvæsen, på TV2, hvor han udtalte sig om en lille containerbrand i Gellerup. Han virkede dejligt beroligende.

  Kommentar by Ole Madsen — 1. januar 2020 @ 21:59

 12. Fra år til år er de eskalerende angreb mod sagesløse og folk på arbejde/i beredskab proportionalt stigende, med tilvæksten af ikke vestlig herkomst/m´sLimsk formering og blødsøden VR/venstrefløjspolitik.

  Må enhver modstander af dette vanvid melde sig ind i SK/NB og til enhver tid, have mod til, at forsvare deres medlemsskab IRL og IKKE kun bag tastaturet, for argumenterne skal ud til dem, som ikke selv vil finde ind, til kerne af deres egen forløjede “in-status” -> medløberne; der pisser i egen rede, for at føle sig inde i varmen, mens de fornægter deres eget ansvar for deres nuværende liv og endda de børn de har sat i verden.

  Må år 2020 være modets år, hvor forlårene masker forgår, til fordel for oprigtighed og sandfærdig omgang med hinanden.

  Jeg erindrer igen, et skriv jeg læste i “Nordenfjords Rebeller”? i 1980, efter hukommelsen:
  “Fremmed for dig selv og fremmed for andre, vil du ikke vide dine levende råd!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 2. januar 2020 @ 00:42

 13. […] […]

  Pingback by Opfordring til danskerne? – Free Speech Blog — 2. januar 2020 @ 14:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper