29. december 2009

“De største patrioter bor i Leicester.”, lød det fra multikulturalisterne, og alle var glade

Journalist Lene Frøslev var en af flere på Kirkeasyls positivliste. En ukritisk artikel i dagens Berlingske Tidende – Muslimer i Europa er nationale patrioter.

“De europæiske muslimer føler et meget stærkt tilhørsforhold til det land og den kultur, de bor i. Men samtidig føler de sig i stort omfang som en slags andenrangsborgere, som diskrimineres og ikke anerkendes som ligeværdige landsmænd af det omgivende samfund.

Det fremgår af den internationale undersøgelse »Hjemme i Europa«, der finansieres af filantropen og milliardæren George Soros…

»Anti-muslimske synspunkter er et reelt problem i Europa,« fremhæver Nazia Hussain, der er direktør for projektet.

[…]

De største patrioter bor i Leicester. Her føler 82 pct. af muslimerne sig som briter. I Danmark er omkring 200 muslimer på Nørrebro og i Odense blevet interviewet til undersøgelsen. Her svarer 40 pct., at de føler sig som danskere – nogenlunde samme niveau af patriotisme som i Paris og Stockholm…

I flere europæiske lande, heriblandt Danmark, er det en udbredt opfattelse, at muslimer, der bærer islamisk klædedragt – f.eks. hijab eller kalot og fuldskæg – lever i parallelsamfund med kun sporadisk tilknytning til den kultur, de bor i til daglig. Men det passer ikke, viser undersøgelsen.

Der er ingen forskel på muslimernes kulturelle og nationale identitetsfølelse. Om de bærer religiøs klædedragt eller aktivt dyrker islam eller ej gør ingen forskel på graden af patriotisme…

Det fremgår samtidig af undersøgelsen, at muslimer og ikke-muslimer langt hen ad vejen deler de samme værdier. Respekt for loven, tolerance og lige rettigheder vejer f.eks. lige tungt. Begge grupper kommer også generelt godt ud af det sammen, men muslimer vægter respekten for religionen højest som national værdi.”

(Open Society Institute & Soros Foundations Network)

Oploadet Kl. 15:36 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/10709/trackback

18 Comments »

 1. Det var lige før jeg begyndte at græde da jeg læste den stort opsatte artikel i dagens berlinger.

  Det er så ukritisk en gang referat af en politisk interesseorganisations informationsmateriale at man ikke forstår hvordan det kan trykkes i en seriøs avis. Sjovt nok havde jeg så sent som i går set Lisbeth Knudsen i den seneste udgave af presselogen hvor hun kritiserede tv2 for ukritisk at godtage venstreekstremisters informationer i forbindelse med minkfarmene, netop fordi det var en politisk organisation.

  Iøvrigt forekommer det mig at resultaterne af denne “undersøgelse” bliver trykt som en nyhed igen og igen. Berlingske skrev også om den for flere måneder siden, med den samme Hussein som talsmand osv..

  Kommentar by Superman — 29. december 2009 @ 15:43

 2. Den historie kan slet ikke overraske.
  Som det korrekt påpeges var Lene Frøslev på Kirkeasyls positivliste. Læsning af hendes mellemøstreportager i Berlingske har været rystende ensidig, med kærlig befamling af forskellige palæstinensiske grupper og altid med Israel som den store slyngel.
  Det er forsat med hendes indlandshistorier i Berlingske, derfor hendes venneforhold til Kirkeasyl og den kendte personkreds omkring dette foretagende.
  Men kan man vente andet fra den side med hendes fortid på Information og den yderste venstrefløj?
  Berlingskes ansættelspolitik har altid været en gåde og er det forsat

  Kommentar by sl — 29. december 2009 @ 16:20

 3. OT

  Fra DR.dk i dag “Tjenestepige fundet dræbt på ambassade”. Man har på den libanesiske ambassade i Tyskland har fundet en fillipinsk tjenestepige, dolket til døde.

  Tidlige på måneden havde DR en anden historie hvor “10 tjenestepiger døde på syv uger”. Historien var fra Libanon, hvor hver 4 familien har en udenlandsk hushjælp. Her blev dødsfaldene rubriceret som selvmord i forsøget på at flygte..

  Det er vist ikke sjovt at være i tjeneste hos libanesere….

  Kommentar by lmnord — 29. december 2009 @ 16:26

 4. @imnord
  du skal ikke sætte ? ved om det er selvmord
  De beskrives som nogle af de værste selvmord man har set i mands minde, man har klare beviser , idet der i flere af pigerne er fundet mange knive i ryggen på disse , derfor klart selvmord ikk . 8:))

  Kommentar by father — 29. december 2009 @ 16:36

 5. Jeg kan specielt godt lide denne: “Begge grupper kommer også generelt godt ud af det sammen”

  Min kammerat har boet 5 md. i Odense ghettoen. Han kunne ikke sove om natten, for de spillede kattemusik til ofte langt ud på morgenen og det var nærmest livsfarligt at spørge dem om at skrue ned. Han havde et lille værksted, hvor han reparede biler. Men efter to indbrud, havde han ikke mere værktøj og måtte flytte. De unge grinede ad ham, hvis han spurgte efter hvem der havde stjålet værktøjet. Nu er han flygtet.

  Fandt også dette på en blog i dag. Glemt navnet. Fra 3 december.

  “I går var min søster sent på banegården, da hun fik sent fri. Som altid hang flere muslimske fyre rundt omkring på centret. Min søster skulle bruge hæveautomaten, men kunne ikke komme til, fordi der stod en del omkring den. Hun spurgte pænt om hun måtte få lov til at komme til automaten og svaret var: “Fuck dig Svineluder”

  Begge tilfælde er udtryk for, at danskere og muslimer kommer godt ud af det med hinanden. Derfor er der ingen tvivl om sandheden i dette udsagn: “..muslimer føler et meget stært tilhørsforhold til det land og den kultur, de bor i.”

  Men læg iøvrigt mærke til, at kvinderne syntes at være overrepræsenteret blandt de gode. Og det er faktisk lidt mystisk i betragtning af den muslimske kulturs behandling af kvinder.

  Men i sidste instans er det jo fuldstændig ligegyldigt med alle disse naive medieludere. Men kan nemlig ikke flygte fra virkeligheden. Den har det med at indhente en. Så klokkerne ringer også en dag for frk. dumrian en dag.

  Kommentar by dommedag — 29. december 2009 @ 17:03

 6. Lisbet Knudsen var i debat med Ralf Pittelkow på P1 mandag. Utroligt som hun kan snakke og ingenting sige, og hvor Pittelkow flere gange fik hende til at modsige sig selv. Berlingeren er blevet ynkværdig, desværre.

  Apropos udnyttelse af billig arbejdskraft er Kuwait et skræmmende eksempel.

  Tilbage i august 2008, gik tusinder af bangladesherne på gaden for at demonstrere i Kuwait by og klage over deres elendige lønninger (60 dollars om måneden for mere end 12 timers dagligt arbejde) og som de ikke havde modtaget i månedsvis.

  Da det kuwaitiske politi forsøgte at opløse demonstrationen, blev nogle af demonstranterne rasende. I følge øjenvidner blev tre bangladeshere skudt ned og over 300 arresteret.

  Den 10. august 2008, sagde talsmanden for Indenrigsministeriet, at omkring 5000 bangladeshere ville blive udvist. Adskillige øjenvidner rapporterer, at det kuwaitiske politi lavede razziaer i Jilib Al Shiyukh, hvor de fleste bangladeshere bor i barakker. Disse mennesker blev lagt i håndjern og ført til lufthavnen for at blive deporteret. De fik ingen mulighed for at indsamle og medbringe deres personlige ejendele.

  At lande i Vesten accepterer lignende slavehold hos arabiske pengemænd der opholder sig i Vesten er afskyvækkende, men penge kan lukke kæften på alle.
  Læs skrækhistorie fra Tyskland her:
  http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/05/slavehold-hos-sheiker-i-vesten.html

  Kommentar by synopsis-olsen — 29. december 2009 @ 18:46

 7. “finansieres af filantropen og milliardæren George Soros…”

  Alt hvad denne satan har med at gøre er suspect. Han er ogsaa manden med pengene bag Obama.

  Kommentar by marius — 29. december 2009 @ 19:27

 8. Ak, ak, ak!

  Det, at muslimer i England identificerer sig som briter, er bestemt ikke noget, vi skal misunde dem!! De føler sig som englændere, fordi England i stor stil har givet los overfor muslimske krav og har ladet islam overtage visse områder fuldstændigt. Det betyder også, at islam desværre er begyndt at få ejerfornemmelser og ikke frivilligt lader sig assimilere, idet den muslimske kultur nu, ifølge staten, er lige så engelsk som den oprindelige engelske kultur og derfor mindst har krav på ligeberettigelse.

  Lad jer ikke narre af den tilsyneladende ro, der hersker i turist-London; det er ude i de kedelige forstæder, at alt det multikulturelle bliver mindre lyserødt.

  De muslimske områder i England er IKKE sikre for englændere selv, i hvert fald ikke når gaderne bliver mere mennesketomme i aftendæmringen.

  Den store engelske arbejderklasse, der opbyggede og betalte den social forsog England har i dag, er i disse dage vidne til, at netop deres børn kommer bagerst i køen mht. uddannelse, statsstøtte, bolig osv.

  Der er en vis sandhed i denne sangtekst:

  http://www.youtube.com/watch?v=7dxAtpgoGhE

  Se f.eks. Crimewatch-galleriet fra det politisk(meget)korrekte BBC:

  http://www.bbc.co.uk/crimewatch/wanted/index.shtml

  Kommentar by Egtvedpigen — 29. december 2009 @ 20:49

 9. What Soros Wanted, Obama Delivers.

  http://www.americanthinker.com/2009/10/what_soros_wanted_obama_delive.html

  Kommentar by marius — 29. december 2009 @ 21:52

 10. “Respekt for loven, tolerance og lige rettigheder vejer f.eks. lige tungt.”

  Når muslimer er så begejstrede for tolerance, respekt, imødekommenhed, forståelse, rettigheder og multikultur – og andre lignende plusord – så er det primært fordi argumentation med henvisning til disse begreber i 99 ud af 100 tilfælde drejer sig om andre menneskers pligt til at besinde sig på dem – og pligt til at flytte sig.

  Kommentar by BE — 29. december 2009 @ 21:58

 11. Multikulti-dyrkerne har efterhånden tømt det at være britisk for alt indhold.

  Undrer det så, at muslimer har nemt ved at tage betegnelsen til sig?

  Kommentar by Henrik — 30. december 2009 @ 00:44

 12. Det er jo rendyrket løgn.

  Det var det samme skred i ytrings-hæderligheden, der gjorde at Hitler løj sig til magten. Ingen troede at nogen kunne være så overbevisende løgner.

  Reelt set, lever vi i mere og mere info-mørke, i et brøl af bullshit. I dag kan man købe en undersøgelse, som man køber sokker.

  Vi er tilbage til at alene måtte støtte os til vores egne erfaringer. Absurd.

  Kommentar by Marco Mekkerskij — 30. december 2009 @ 00:49

 13. Køb ikke berlinske tidende mere, indtil delletanten das Frau islamist/socialist knudsen er fyret.
  Hvis et gratis eksemplar alligevel havner i hjemmet, så må det ikke bruges i fugleburet, da det er dyremishandling, men skal transporteres seperat til genbrugspladsen og afleveres som farligt affald, husk det.
  Tåbelig artikel, som en dårlig B-film med dåselatter.
  Øv.

  Kommentar by li — 30. december 2009 @ 01:18

 14. De største patrioter bor i Leicester. Her føler 82 pct. af muslimerne sig som briter.

  Gad vide, om det er samme slags briter, som gammelbriterne føler sig som?

  Kommentar by Børge — 30. december 2009 @ 12:41

 15. “I flere europæiske lande, heriblandt Danmark, er det en udbredt opfattelse, at muslimer, der bærer islamisk klædedragt – f.eks. hijab eller kalot og fuldskæg – lever i parallelsamfund med kun sporadisk tilknytning til den kultur, de bor i til daglig. Men det passer ikke, viser undersøgelsen.”

  Men det passer ikke? Hvor dum kan man være?
  Ufatteligt at Berlingske bringer det lort.

  Ligesom Superman, så mener jeg også at jeg er blevet præsenteret for dette makværk flere gange tidligere. Fordi journalisterne i MSM bare VIL bringe lyserøde historier om multi-kulti-samfundet? Så er det fandme ligemeget hvordan virkeligheden ser ud!

  Kommentar by Peter R — 30. december 2009 @ 12:55

 16. Tante Berlingske bliver mere og mere ynkelig. Engang var avisens hjemmeside min foretrukne læsning, nu er den erobreret af venstreorienterede journalister.

  Men kunne man forvente andet af Lisbeth Knudsen?

  Kommentar by Jern-Henrik — 30. december 2009 @ 14:14

 17. Ikke så negativ. Vi skal vær glade for, at det går så fremragende med integrationen i England. Selvfølgelig er muslimene glade, når de har smidt de indfødte ud i deres erobrede bydele. De er taknemlige, fordi de har erobret et nyt land. Også englænderne er taknemlige, fordi de så ikke har en muslimsk nabo. Det er det, man kalder parallelsamfund. Så udviklingen i Europa går den rette vej. 0gså i Sverige.

  I Stockholm har 28,1 procent af befolkningen udenlandsk baggrund. Selvfølgelig mest muslimer. I bydelen i Rinkeby har 89,3!! procent af fredsfolket slået sig ned. Endnu har de dog ikke delt sig op i Shiamuslimer og Sunnimuslimer og dermed indledt en religiøs kamp om magten, men det er noget vi har tilgode.

  Man må sige, at der sker noget i Europa.

  Kommentar by dommedag — 30. december 2009 @ 16:01

 18. Lene Frøslev er en af de største muslimelskere, vi har. Artiklen påviste jo også, at 40% af de danske muslimer(200 spurgt!) følte sig som danskere: historien kunne altså være vinklet til at 60% af danske muslimer støtter Al-Qaeda! Men nu skulle muslimerne hvidvaskes ovenpå de sidste terrorforsøg.

  Kommentar by Frode Fredegod. — 31. december 2009 @ 07:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper