13. januar 2020

Shia-islamist til Martin H.: “Du skal ikke sige, at jeg opildner til terror… pas rigtig godt på din familie.”

Der var adskillige DF-MF’ere på Rådhuspladsen søndag aften, og flere shia-islamister kom i debat med Martin Henriksen. Det være sig imam Mohamnmed Khani fra Imam Ali Moskéen, der påpegede at Iran var et demokrati, og der intet forkert var i at forbyde homoseksualitet. Derudover også Saif Shah Muhammad fra samme moské, der på nettet skiftevis citerer Khomeini og Hitler, og her gav en opvisning i passiv-aggressiv debat. Han ville have at Martin Henrik fjernede Karbala-opslaget, tidligere bragt her på siden. Den fire minutter langt video kan ses her.

“Jeg giver dig 72 timer til at tage den tråd ned. Du skal ikke sige, at jeg opildner til terror. Martin, hav det rigtigt godt, og pas rigtig godt på din familie. (Saif Shah Muhammad)

(Passiv-aggressive Saif Shah Muhammad i dialog med Martin Henriksen)

(Imam Ali Moskéen: t/v: Imam Mohammed Khani, t/h: Saif Shah Muhammad)

“Hvis et land gerne vil have at det (homoseksualitet) skal begrænses i forhold til offentligheden,..- ellers så må man finde et land hvor det er acceptabelt. Det er det ikke i muslimske lande. … I et land hvor flertallet beslutter sig for at der skal være nogle begrænsninger – vil du acceptere demokratiet i det land?” (Imam Mohammed Khani)

Oploadet Kl. 23:22 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107346/trackback

25 Comments »

 1. Saif Shah Muhammad er en meget ekstremistisk terrorist, helt på linje med ISIL – bare på den anden side. Man kan sammenligne Abu Bakr al-Baghdadi og Ali Khamenei med Hitler og Stalin. Den eneste grund til at de har været i krig, er pga. konkurrencen om at være mest onde og rabiate.

  Google > Iran fly > Skyscanner.dk > Billige fly til Iran fra 1500 kroner. Med forbehold for, at Iran skyder fly med deres egne ned, naturligvis. Fordi en iransk radar ikke kan skelne mellem en Boeing 737 og et krydsermissil – åbenbart.

  Kommentar by Fascist — 13. januar 2020 @ 23:28

 2. “I et land hvor flertallet beslutter sig for at der skal være nogle begrænsninger – vil du acceptere demokratiet i det land?” spørger imamen.

  Vil imamen mon acceptere demokratiet i Danmark? Næppe. Som sædvanlig taler muslimerne med to tunger. Det gør de så ofte, at de snart ikke kender forskel på sandhed og løgn eller blot godt og ondt.

  Kommentar by Quark — 13. januar 2020 @ 23:43

 3. Imam Mohammed Khani: “…vil du acceptere demokratiet i det land?…” – Det bliver et nej herfra! Tror denne Khani, at han kan bygge et demokrati på koranen!?

  Hør nu her Khani, din opblæste nar, kør din lorte bog over til Paludan for afbrænding! – Og begynd så med Grækerne, videre til oplysningstidens filosoffer, osv. osv. – Hvis du om 10 år, måske, har fattet en bjælde så kan vi tale ved; indtil da, væk med dig, forsvind dybt op i dit eget røvhul, det kan kun gå for langsomt!

  Kommentar by T. Flodur — 14. januar 2020 @ 00:13

 4. Imamer og min bare…nej, tak. Hjerneblæste islamist fjolser allesammen, komplet uegnede til at agere normalt i denne del af verden, deres intellekt er skræmmende lavt sammenlignet med det gennemsnitlige vestlige, se bare på deres ’seje’ drenge i bybilledet. Der er bogstavelig talt, ingen hjemme…

  Kommentar by LarsB — 14. januar 2020 @ 00:33

 5. Mediernes udlægning af demonstrationen foran KBH. rådhus er at det var repræsentanter fra fredens religion og den opfattelse er der ingen normal tænkende Dansker der hopper på, truslerne mod Martin Henriksen kommer fra Dansk flygtningehjælp og politikerne på hoppeborgen, der siver hver dag stemmer over til Stram Kurs og Rasmus Paludan godt for ham, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 14. januar 2020 @ 02:31

 6. Hvor jeg dog glæder mig til at forlade Danmark for bestandigt, selv om jeg sørger over landets fremtid.

  Kommentar by Michael — 14. januar 2020 @ 04:55

 7. De er ikke nemme at have en samtale med,burde de ikke rejse hjem

  Kommentar by dunk — 14. januar 2020 @ 07:37

 8. Hvor er ramaskriget fra LGBT+-xyz-segmentet?

  Kommentar by piusXII — 14. januar 2020 @ 09:05

 9. Dette er et forvarsel om hvordan dansk politik kommer til at foregå i fremtiden. Mellemøstlige metoder, med trusler og vold som værktøj. Når man importerer Mellemøsten, får man Mellemøsten.

  Kommentar by JC — 14. januar 2020 @ 09:32

 10. Det var modigt af Martin Henriksen at stille op til diskussion med disse repræsentanter for en stærkt voksende gruppe “danskere”. Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan det ville være gået, hvis DF var gået i regering, med Martin som integrationsminister, i stedet for Lars Løkkes hemmelige våben mod DF, symbolpolitikeren Inger Støjberg. Så var det måske DF der var Danmarks største borgerlige parti idag. Og den borgerlige blok havde været størst. Det havde dog nok krævet en helt anderledes værdipolitisk fasthed over for globalisten Lars Løkke.

  Kommentar by JC — 14. januar 2020 @ 09:44

 11. At Inger Støjberg bare var staffage med det formål at bekæmpe DF, så man efter valget. Nu var der ikke længere brug for hende, og partiet kunne sende hende ned i de meniges rækker, da missionen med at halvere DF var fuldført. Det kom så til at gå lidt anderledes, fordi internationalisterne i Venstres top blev nødt til at rette ind efter baglandets brede lag. Men stadigvæk er det de Radikale infiltratorerer der har magten i partiet. Derfor er der stærkt behov for DF og NB.

  Kommentar by JC — 14. januar 2020 @ 09:56

 12. Meget forkert at Saif Shah Muhammad truer Martin Henriksens familie.

  Kommentar by Johnson — 14. januar 2020 @ 10:46

 13. Vi hører ikke mere til sagen herhjemme.
  https://ekstrabladet.dk/112/180-tyske-betjente-i-kaempe-aktion-mod-militant-islamisme/7956668

  Kommentar by P — 14. januar 2020 @ 11:59

 14. Det er vel ikke de homoseksuelle i Iran, der har stemt på det. Så havde de vel ikke hængt på det…i kranerne.

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2020 @ 12:19

 15. Fin billede dokumentation! “Nice to know!”
  Mener i øvrigt at DF er socialistisk! Langt over midten til venstre.

  Siad! Drop FN&EU! Støt SK! Stem NB! Støt GI! Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 14. januar 2020 @ 12:49

 16. Iran skal så sandelig heller ikke føle sig for sikker. EU- stormagterne vil (ifølge elektroniske nyheder) give Iran en gevaldig opsang…EU vil helt sikkert ryste pegefingeren overfor det Iranske regime (som så uhindret kan handle videre og kan få forbedret Deres økonomi, så der bliver råd til terror og oprustning)

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2020 @ 14:59

 17. Det er typisk hjernevaskede islamister at udlægge demokrati som flertalsstyre!

  Men hvad laver stodderen i Danmark? Er han flygtet fra det styre han åbenbart støtter?! I så fald må han retur med det samme – og embedsmanden/politikeren der har givet ham ophold må ha en alvorlig påtale for uansvarligt sjusk. Eller har han fået ophold som tilknyttet hjernevaskcentralen!? I så fald må han ud på røv og albuer for at true en politiker og hans familie. Der er ret strenge straffe for den slags.

  Jeg håber meget at Martins politikerkolleger fra alle partier støtter op, det er helt utåleligt og SKAL få alvorlige konsekvenser for psykopaten at true en dansk politiker.

  Og kald gerne ambassadøren fra diktaturet til samtale og gør dem klart at sker det igen at en af deres statsansatte træder ved siden af, så lukkes butikken.

  Hold kæft en uhyggelig fremtid vi går i møde.

  STOP VANVIDDET. STOP DET NU. BEVAR DEN FRIE VERDEN!

  Kommentar by Stopdetnu — 14. januar 2020 @ 15:28

 18. Ynkelige DF, der er med til at udskifte befolkningen i tyve år, og som derefter vover at troppe op til demonstrationer. Fair nok, problemet er primært elevrådsformanden Kristian Thulesen Dahl. Har respekt for Martin Henriksen, og tror også han vil mere. Men for helvede hvor er jeg færdig med det parti.

  Kommentar by Morten/Realisten — 14. januar 2020 @ 16:46

 19. I princippet har han jo ret i, at det er demokrati at et flertal ikke vil acceptere homoseksualitet, blot ikke liberalt demokrati som i Vesten. Men accepterer man den tilgang, kunne et flertal af danskerne også forbyde islam uden at det var udemokratisk, hvilket han næppe ville finde i orden. Så som sædvanlig hykleri fra muslimernes side. Personligt er dog tilhænger af illiberalt demokrati med visse undtagelser for flertallets ret til at tryne mindretal vedr. ytringsfrihed og personlig frihed (men ikke religionsfrihed), da det er nødvendigt for at genetablere et reelt folkestyre, hvor danskerne er herrer i eget hus.

  Kommentar by Odo — 14. januar 2020 @ 17:16

 20. Faktisk synes jeg, at det er et sf de mest uhyggelige, men også mest sigende klip, der viser, hvordan danskere dagligt bliver truet, hvis de ikke klapper i hænderne over det, der bliver medbragt fra de varme lande, især når vi taler muhammedanere.

  Men det mest uhyggelige er ikke, at det foregår, nej, det er, at vi accepterer det, lever med det og anerkender det.

  Martin Henriksen står op for det danske, omringet af 20- 25 korandyrkere, som er parate til vold, trusler, snyd, bedrag, hvad som helst for at få deres vilje. Det er det sande billede styrkeforholdet i forhold til det liv, der er tilbage i danskerne, og så indvandrernes vilje.

  Kommentar by Uno — 14. januar 2020 @ 17:48

 21. Altså islam er en usekulær diktatorreligion med en Førerprofet som ideal. Alle andre er for dem urene og vantro, som skal udryddes i henhold til det ideal. Derfra er det ufatteligt let at beregne og forstå Deres (Muhammedanernes) reaktioner til alle andre end dem selv. Få det ind og gør modstand. Støt SIAD (indtil politikerne og de officielle medier forstår det og ikke lyder som dumme ekkoer af overraskelser, som burde være selvfølgeligheder når man ser i øjnene med hvad man har med at gøre).

  Kommentar by Michael Unna — 14. januar 2020 @ 20:07

 22. Måske kan den detroniserede Venstre-næstformand Kristian Jensen få en tjans som imam i den Iran-finansierede moské på Nørrebronx?

  Den forhenværende bankassistent har jo tidligere promoveret sit synspunkt om, at masseimportere “kloge negre”…

  Kommentar by Revisoren — 14. januar 2020 @ 23:18

 23. Det er stærkt gået af Martin Henriksen og al ære for offentliggørelsen,
  men:
  Hvorfor er Martin Henriksen ikke stærk nok, til at få Thulesen Dahl vippet af pinden? Er Martin Henriksen ikke bekendt med de “interne” familiemæssige magtpåvirkninger, som meget vel kan være årsagen til Tulledrengens løse håndled/øget islamisering?:
  https://freespeechblog.ch/2019/07/13/selv-i-familien-thulesen-dahl-trives-hadet-til-danskerne/#comments

  – og dermed også årsagen, til islamisternes trusler mod Martin Henriksen og hans privatliv?

  SK og NB er vejen, DF gjorde sig til en del af problemet!

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. januar 2020 @ 00:55

 24. Hvorfor bliver journalister og politikere ved med at anvende ordet, islamist/islamisme, så snart det drejer sig om muhammedansk terror?. Jeg opfatter det sådan at man dermed fritager “religionen” islam fra et hvert ansvar for handlingerne.
  Hvad Iran (Persien) angår mener jeg at EU bør følge Trumps eksempel og opsige alle såkaldte atom aftaler med dette land. Hvordan kan vi stole på ayertolla ernes ord om de vil afstå fra at angribe os med atom våben?!.
  Der står, højt og tydeligt i koranen at enhver troende muslim må forstille, sig (lyve Taqiya”, eller taraf) overfor en ikke muslim, såfremt der falder ud til islams fordel.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 15. januar 2020 @ 21:11

 25. I have met many muslims in my life. Still have not met one that wasn`t completly f***** crazy. It`s like they all share one badly damaged brain. The most idiotic people I have ever met. F*** them all.

  Kommentar by GodDamnedMuslimFilth — 16. januar 2020 @ 09:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper