19. januar 2020

Tommy Robinson i København, 18. januar 2020: “Telling the truth can never be radicalizing.”

Trykkefrihedsselskabet (TFS) kunne ikke presse flere ind i Landstingssalen, da Tommy Robinson i går modtog Sapphoprisen. Jeg var ikke selv tilstede, men der er allerede nu en hel del materiale online.

Tommy Robinson er ikke bare forhadt af globalistiske medier og den yderste venstrefløj, men også af kredsen bag ‘Fri debat’. Værst er i den henseende forfatter Jens-Martin Eriksen, der kan være sober og reflekteret om multikultur, men ser rødt ift. TFS og den gæstende englænder. Robinson er ‘en uartikuleret parasit’ og ‘en sølle lykkerider’. Ytringsfrihed, men… dog ikke for højrefløjens censurramte.

Robinsons interview med Steen Nørskov i Deadline havde samme tendens. Der blev fokuseret på en 15 år gammel (irrelevant) voldsdom, han blev sammenlignet med en terrordømt islamist, og i det store og hele fremstillet som en konspirationsteoretiker. Lige den del blev absurd, og Tommy Robinson svarede fint for sig. Nørskov forsøgte at fjerne fokus fra ytringsfrihedsaspektet, og kunne ikke dokumentere de postulerede Facebook-overtrædelser. “Telling the truth can never be radicalizing.”, som det så smukt blev formuleret af den unævnelige uartikulerede.

“Man ser, at DR´s angivelige journalist Steen Nørskov gjorde, hvad han kunne, for at deligitimere Tommy Robinson, til igen verdens nytte. Når man går ind i et DR studie, er det for at blive politisk slagtet. Det skal man vide, eller efter behag holde sig væk. DR er mindre vigtigt, end de selv tror. Det er højrøvet, men det har næsten ingen seere. Ingen interesserer sig for, hvad Steen Nørskov mener, andre end hans politiske foresatte. (Snaphanen)

Hvor Jens-Martin Eriksen kun brugte efternavnet ‘Robinson’ på Facebook, så anvendte DR kun initialerne ‘TR’. I dagene op til mødet blev både Trykkefrihedsselskabets grundlægger Lars Hedegaard, og nuværende formand Aia Fog blokeret på på samme medieplatform. Censuren er en realitet, selv modstanderne anerkender det, men Tommy Robinson kan som islamkritiker ikke være et offer. MSM når MSM er værst.

(Fri debats Jens-Martin Eriksen om Tommy Robinson for ‘en uartikuleret parasit’, Facebook, 2020)

(DR Deadline kalder Tommy Robinson for ‘TR’, Facebook, 18. januar 2020)

Tommy Robinsons takketale

Ezra Levant fra Rebel Media forsøger at få venstreradikale moddemonstranter i tale

(Fotos: Rebel Media)

Det lykkedes ikke moddemonstranterne at genere arrangementet, dertil var de for få. Rebel Medias Ezra Levant talte lidt med Bwalya Sørensen, og de fleste var gamle revolutionære kendinge. Bemærk dog, at islamisten Khalid Alsubeihi (i gul trafikvest) også var en del af moddemonstrationen. Redox’ Simon Bünger fotograferede, som vanligt. Ekstra Bladet holdt mikronen for Lene Junker fra Fællesinitiativet mod Racisme og Diskrimination, der forlod Enhedslisten for nogle år siden på grund af partiets højredrejning.

“Jeg fatter ikke, hvad han skal her i Danmark. Vi har en lov mod hadprædikanter, og sådan en er han. Så det har intet med ytringsfrihed at gøre. … Tværtimod er det et udtryk for, at den yderste højrefløj og fascisterne tager scenen på Christiansborg, og dermed kommer til at se mere respektable ud, og det er rigtig dårligt.” (Lene Junker, Fællesinitiativet mod Racism, 18. januar 2020)

(Venstreradikal taler, Khalid Alsubeihi hører på, Simon Bünger cirkulerer yderst til højre; Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107501/trackback

33 Comments »

 1. Venstrefløjsfacisternes afstumpede selvretfærdige had, imod en Helt, som er Winston Churchill Værdig. Selvfølgelig har det alt med ytringsfriheden at gøre, især når han bliver cencureret på Facebook. Deres afstumpede fejhed og pyntehellighed skal skjule at de er flintrende ligeglade med alle De voldtægtsofre -1400 mindreårige piger, fra ressoursesvage midt engelskefamilier, som blev sex slavegjort af hovedsagelig Pakistanske bander, imens pressen holdt Deres kæft, hvor kun Tommy Robinson og følger pressede på, indtil dokumentationen ikke kunne undertrykkes af pressen og domstolene. Venstrefløjsfacisterne har min dybeste foragt- og de er ikke bedre end de nazister de selv påstår at bekæmpe. (Føj for den lede). Kongratulation Tommy. You are Worthie of Winston Churchills honor.

  Kommentar by Michael Unna — 19. januar 2020 @ 15:41

 2. Hvordan kan alle disse protestanter forsvare sex mod mindreaarige ,
  der maa I have mig unsklydt

  Kommentar by dunk — 19. januar 2020 @ 15:43

 3. Jeg var på Christianborg, det var en fantastisk oplevelse med Tommy Robinson, ville ønske flere kunne opleve det. Al det han har været igennem og kæmper stadigvæk for at fortælle om islam, og hvad det kommer til at gøre ved vores samfund. Bare flere kunne få øjnene op for virkeligheden.

  Kommentar by IES — 19. januar 2020 @ 15:51

 4. De kalder Ezra for et nazisvin, når han selv er jødisk. WTF?!?!

  Kommentar by Anders — 19. januar 2020 @ 15:53

 5. 2. dunk.
  København’s ShariaPoliti acceoterer.

  Kommentar by Charles — 19. januar 2020 @ 16:01

 6. p

  Kommentar by Charles — 19. januar 2020 @ 16:01

 7. DRs general Marie røv høtyv bør omgående fjernes fra hendes stilling, det er fra hendes hånd at der spredes fake news for andres penge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. januar 2020 @ 16:34

 8. Saif Shah Muhammad roser Lene Junker.

  https://www.facebook.com/events/536959387040106/permalink/560156218053756/

  Kommentar by Ewing — 19. januar 2020 @ 17:16

 9. Lars Andersen om Deadlines “attentatforsøg”:

  https://youtu.be/cNMn0xGJB2U

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 19. januar 2020 @ 17:40

 10. Det bliver spændende, at se om DDR fortsætter linjen med folks tidligere meritter, fx:

  Voldsmanden og hærværksforbryderen Pelle Dragsted
  Terroristen Nelson Mandela
  Voldtægtsforbryderen Martin Luther King
  Osv.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. januar 2020 @ 18:12

 11. Fik politiet anholdt alle dem, der overtrådte maskeringsforbudet??

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. januar 2020 @ 18:14

 12. Forrygende oplevelse at være tilstede i Rigsdagssalen ved uddeling af Sapphoprisen – Tommy var veloplagt, fuld af humor og i det hele taget fit for fight!

  Senere på aftenen var det knapt så morsomt. I Deadline kunne man overvære, en rød i hovedet hysterisk/stakåndet Steen Nørskov; formentlig med ståpik (ja, så ophidset virkede han sgu) forsøge at trække bukserne af en behersket og veloplagt Tommy Robinson!? – Hus helt, helt forbi Steen Nørskov! Du sad der med hele den røde mediemastodonts, tvangsinddrevne, penge- og magtapparat i ryggen; og bød næsten kun ind med halvkvædet løg og udokumenterede beskyldninger!

  Hvis intentionen var at fjerne fokus fra de uoverskuelige problemer som det islamistiske djævelskab har bragt ned over hovedet på den britiske befolkning; ja, så lykkedes du i stor stil, den ros skal du have! – I aftes (22.30 – 23.05) blev vi alle dummere!

  Kommentar by T. Flodur — 19. januar 2020 @ 18:16

 13. Lene Junker = nyttig idiot.

  Kommentar by Ewing — 19. januar 2020 @ 18:27

 14. Var Kramme-Charlotte og Sharia-Jeppe fra dialog-politiet til stede, for at beskytte Antifa mod de onde islamofober?

  Kommentar by Revisoren — 19. januar 2020 @ 19:54

 15. DDR i fuld galla.
  Luk lortet og forbyd krigsideologien iSlam på off. dansk jord.

  Kommentar by Iznogut — 19. januar 2020 @ 21:47

 16. Tak Kim, for en veldokumenteret blok!
  Og tak til alle som mødte op og til de som her deler det med os!!

  Mine tanker under læsningen:
  Når RV+, segmentet af de røde ismer og Journalistisk Venstreforening er så vedholdende stædige, over for fakta om iSlams bestialitet midt blandt os, forledes jeg til at tænke;
  De er sq så langt uden for, normal vestlig, gennemsnitlig, IQ, at det må være pære let for iSlams fremfarende tropper, at bygge deres Grooming op i Danmark på de nævnte segmenters kære (børn/børnebørn), for de må da stå med uden et hvert forsvar mod sligt?
  Synd for børn/børnebørn, men ansvaret ligger ALENE hos de forældre, der pleasede iSlam og svigtede deres egne*!!!

  * for selv at nyde prestige, på børn/børnebørns bekostning?

  – Føj for en klam moral; at pantsætte sin børn/børnebørn til iSlams gruefulde magt/slaveri/børnesex-distribution, for egen præstige, i medløberiet, af venstrefløjens forfalskede godhedsetiketter :((((

  Ps.
  Findes der et ord, der overgår begrebet top-egocentrisk livsførelse?

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. januar 2020 @ 22:08

 17. Ikke helt OT:

  Lars Hedegaard er ekskluderet af FB, så derfor deler jeg linket her:

  https://www.document.dk/2020/01/19/facebook-staar-for-fald/

  hvori han, bl.a., fortæller, at Aia Fog g.d. også fik sin FB-konto deaktiveret!

  Kommentar by M.S. Carstens — 19. januar 2020 @ 22:24

 18. Facebook har da ellers bekendtgjort tilbage i september 19, at man gerne må skrive, “at Tommy Robinson er en skidt fyr”, så man forstår da ikke DR og Jens-Martin Eriksens behov for at gå på listefødder i den henseende. De bestiller jo ikke andet end at kalde ham for en skidtkarl.

  Men med al respekt: Hvorfor er Steen Nørskov “angiveligt” journalist? Uddannet fra Journalisthøjskolen kan det vel ikke benægtes, at han ER det. Til gengæld er DRs og hans tydeligt politiske stillingtagen en skændsel.

  Kommentar by Mette — 19. januar 2020 @ 23:10

 19. Tak kim møller for at se deadline for mig, jeg selv har ikke livskraft nok til at ofre mit gode humør ved at se dr, de rødes selvreligiøse vanvidskanal.. Som jeg tvangsfinancierer. Håber frihedskæmper mr.T.Robinson fik fat i nogle tvivlere derude. Håber han ved vi er en masse ghost og skygge modstandere mod islam, her i børnelandsbyen de rødes Danmark.

  “forlod Enhedslisten for nogle år siden på grund af partiets højredrejning.” ha ha ha ha.. Stor humor, kim.

  Selvom invasionen, er dybt afhængige af de røde, der baner vejen for dem, så må de alligevel bekymre sig over de rødes ubegrænsede absurde dumhed! Når invasionen kommer til magten, får de store problemer med håndteringen af de røde, komplet vanvittige mennesker har en utrolig evne til at klyngefucke alting op, uanset hvad. De er dybt smitsomme.

  Og søde fugle, jeg nyder også naturens gaver hver dag.

  Kommentar by Gaflen — 19. januar 2020 @ 23:16

 20. Som Eva Selsing påpeger, er Danmarks Radio hykleriske i ovenstående citat:

  Ifølge den voldsdømte, britiske islamkritiker og stifter af English Defence League TR er politiet, domstolene, tech-giganterne, medierne og de politiske partier alle imod ham. Der er tale om ”den dybe stat”, der konsekvent forhindrer ham i at ytre sig frit og fortælle sandheden om islam.

  Hvis Danmarks Radio ikke er enige i, at Tommy Robinson vitterligt bliver chikaneret af tech-giganterne, hvorfor skriver de så “TR” i stedet for hans navn?

  Kommentar by MartinH — 19. januar 2020 @ 23:25

 21. Danskerne er angste og dæmoniserer de fremmede, mener Bent Melchior og Özlem Cekic
  Vi siger så: ’Der er ingen grund til at være bange. I skal bare have kontakt med hinanden

  Det gik så ikke så godt for denne kvinde:

  “En 33-årig mand med afrikansk baggrund blev i går lørdag varetægtsfængslet i en sag, hvor han er sigtet i forbindelse med et sexovergreb. Konkret er manden sigtet for 15. januar i år at have voldtaget en kvinde

  Ifølge sigtelsen tog den 33-årige også kvælertag på hende, ligesom han ligeledes slukkede en cigaret i kvindens ansigt.

  Det skal da bare skylles ned med dialogkaffe…

  https://ekstrabladet.dk/112/mand-faengslet-voldtog-narkopaavirket-kvinde/7963426

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. januar 2020 @ 23:50

 22. HVORNAAR BEGYNDER BORGERKRIGEN /

  Kommentar by Holger D. — 20. januar 2020 @ 01:05

 23. Eriksen udstiller sig selv som en fej tøsedreng.

  Kommentar by BB — 20. januar 2020 @ 04:56

 24. Modsat de såkaldte journalister=landsfjendske femtekolonne-folk er der (forhåbentlig) flere almindelige borgere, der skildrer begivenheder, f.eks med deres mobiltelefon/smartphone (note:jeg har bestilt min 1. smartphone, set i annonce på YouTube): https://twitter.com/BreesAnna?lang=da

  Kommentar by barfbag — 20. januar 2020 @ 05:25

 25. OT.. finder vi ikke det her i Danmark? Det gratiskriminelle lystmord p på Emilie Meng og den reelt ikkeeksisterende politiefterforskning.. Mon ikke der er samme massive invasionskorruption i Danmark? https://www.berlingske.dk/europa/politifolk-naegtede-at-stoppe-sexmisbrug-af-1.500-piger.-de-var-bange-for .. Til sammenligning.. https://www.berlingske.dk/samfund/nu-begynder-retssagen-om-drabet-paa-nedim-yasar .. “Det skal jo ikke hedde sig” som man siger.. En ækel lille samfundsnasser af en bandelort, er mediernes følelsesporno-darling. Invasionen godter sig i sortskægget og fester for alle de døde vantro, på Rådhuspladsen, ved at hylde deres massemorder.. Lige i fjæset, vantro!..

  Kommentar by Gaflen — 20. januar 2020 @ 10:18

 26. Her har vi- for en sjælden gangs skyld – sort på hvidt (men desværre bag betalingsmur) at Tommy Robinson har ret. Selvom det ikke er en overraskelse. Overraskende er det imidlertid (trods alt) at man bliver udskammet for at fortælle sandheden: https://www.berlingske.dk/europa/politifolk-naegtede-at-stoppe-sexmisbrug-af-1.500-piger.-de-var-bange-for

  Min foragt for de mennesker – både de direkte forbrydere samt dem, der prøver at skjule sandheden – kan ikke beskrives.

  Kommentar by Realist — 20. januar 2020 @ 11:42

 27. Vi er ALLE Tommy Robinson, (83% af vælgerne har bare ikke opdaget det endnu.)

  Kommentar by Kimski — 20. januar 2020 @ 11:51

 28. (“Kun islamister I Deres gader” :-) :-) :-). Støt SIAD. God mandag aften :-). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2020 @ 17:48

 29. Jens-Martin Eriksen, aner ikke hvem den sølle stodder er, kender kun geniet Jens Martin Knudsen…der er bogstavelig talt et univers i mellem dem…

  Kommentar by LarsB — 20. januar 2020 @ 18:10

 30. […] Mere om den politiske hetz mod den frikendte mand på DocumentSe også Tommy Robinson i København, 18. januar 2020: “Telling the truth can never be radicalizing.” […]

  Pingback by Alternativets kampagneleder: Dømmer uskyldig mand som voldtægtsforbryder – Free Speech Blog — 20. januar 2020 @ 20:15

 31. Yderst komisk at IS-sympatisøren Khalid Alsubeihi tilsyneladende fungerer som en slags bodyguard for de tyndarmede Antifa-hashvrag.

  Mon Antifa også deltager i fredagsbønnen i moskéerne på Nørrebronx?

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2020 @ 21:33

 32. Lad os se hvad Naser Khaders nabo siger. https://ekstrabladet.dk/opinionen/nimazamani/trykkefrihedsselskabet-hylder-voldsdoemt-islamofob/7966227

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2020 @ 11:58

 33. >Holger 01:05
  Den er startet Holger,du har bare glemt,at optage dit våben,og bruge det mod de dhimmistrissere,som helt sikkert er på de fremmedes side.

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2020 @ 12:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper