20. januar 2020

Robinson om Deadline-postulater: “Det er ren løgn. Hvis det var sandt, ville der være beviser på det.”

Den tidligere politibetjent Lars Andersen har set nærmere på Deadlines bizarre interview med Tommy Robinson, og henviser blandt andet til Robinsons tale tidligere samme dag, hvor han gendrev nogle af de beskyldninger der cirkulerer i massemedierne. Påstande der ikke lader sig dokumentere, men ikke desto mindre danner basis for den digitale udrensning af Tommy Robinson på sociale medier.

Morten Uhrskov kommenterer Deadlines famøse interview med Tommy Robinson, og citerer lidt fra dialogen – Steen Nørskov fra Deadline totalt til grin i interview med Tommy Robinson.

“Gentagne gange og efterhånden mere og mere febrilsk forsøgte Steen Nørskov sig med løgnehistorier om Tommy Robinson, som lynhurtig i replikken svarede, at

‘Har du prøvet at finde beviser for det, de skriver?’

‘Har du fundet nogen?’

Hvortil Steen Nørskov svarer, at facebook – som har lukket Tommy Robinsons konto for længst – har ’slettet det’.

Hertil svarede Tommy Robinson med et modspørgsmål:

‘Tror du ikke, at en journalist ville have kopieret mine opslag og skrevet om dem?’

Steen Nørskov forsøgte helt lamt:

‘Det var ifølge BBC det, der stod i opslagene’

Efter lidt her og der siger Tommy Robinson:

‘Det er ren løgn. Hvis det var sandt, ville der være beviser på det’

‘Ingen i mainstream-medierne har fremlagt nogen beviser for de her opslag’

(Fra Tommys oplæg: Islamist praler over at være brugt som ekstern rådgiver for Facebook)

Oploadet Kl. 12:13 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107539/trackback

23 Comments »

 1. Nørskov, blev helt rød i hovedet. Fjolset, tåler jo ikke sandheden.

  Kommentar by Ewing — 20. januar 2020 @ 12:41

 2. Hurra for Tommy Robinson og trykkefrihedsselskabet. Støt Dem og ham (og selvfølgelig SIAD, DDF, DDL). Fortsat god mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. januar 2020 @ 12:42

 3. Man kunne godt mærke på Tommy, at han er vant til at tumle sådanne journalistspirer som fjolset nørskov, en helt igennem utiltalende partisk skiderik.
  STOR tak til Trykkefrihedsselskabet for at have bragt denne seance på benene.

  Kommentar by Knud Madsen — 20. januar 2020 @ 12:52

 4. DR og Nørskov er lige så forudsigelige, som at solen står op i morgen. DR har komplet mistet evnen til at skamme sig over sin politiske aktivisme. De burde være i gang med at grave deres egen grav, men så vågne er det danske stemmekvæg ikke.

  Kommentar by BB — 20. januar 2020 @ 13:04

 5. Og ens Nørskov og de andre idioter leger en leg om at TR er verdens farligste mand, så fortsætter perkerne med at smadre den verden, som vi alle lever i:

  https://www.bt.dk/krimi/fem-biler-udbraendt-i-nat-i-albertslund-politiet-er-paa-bar-bund

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. januar 2020 @ 13:12

 6. Der må være mange i de statsstøttede medier og såkaldte eksperter der er bange for at blive afsløret som løgnere, når man i demokratiske lande prøver at skræmme indbyggerne med fængsel eller tvangsfjernelser af deres børn,så tangerer det til ren kommunisme og alle ved hvad det ender ud i, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 20. januar 2020 @ 13:22

 7. Jeg er fuldstændig ligeglad hvordan dr vender og drejer sagen om Tommy Robinson, derimod finder jeg det afskyeligt at der i vesten er deciderede voldtægtsbander bestående af fremmede fjender. Seriøst hvad fanden er det for et samfund vi efterhånden har skabt? Hvad fanden er det for nogen forældre der ikke har styr på deres børn, og som overlader deres børn til mænd af en hvilken som helst afstamning. Kæft det er sygt…

  Kommentar by Draugr — 20. januar 2020 @ 13:26

 8. […] Allah er stor på Krogerup Højskole.Se også Tommy Robinson om Deadline-postulater: “Det er ren løgn. Hvis det var sandt, ville der være bevi… […]

  Pingback by Burkaklædt islamist underviser på Krogerup Højskole – Free Speech Blog — 20. januar 2020 @ 14:01

 9. DDR’s propagandist par excellence Steen Nørskov kommer tit galt afsted med sine løgne.

  Surt for Steen-lystløgner, da han skulle tilbagevis ideen om “Befolkningsudskiftningen”, for den til lejligheden inviterede RUC-professor demograf Henrik Toft Jensen bekræftede:

  Andelen af indvandrere i Danmark er stigende, det er indiskutabelt… Så den udskiftning, der er tale om, ja, den er der jo

  Men trods dette krystalklare udsagn fra professoren endte Steen Nørskov med løgnagtigt at konkludere omkring om der er en befolkningsudskiftning i gang i Danmark:

  I hvert fald ikke ifølge Henrik Toft Jensen og andre demografer

  http://www.uriasposten.net/archives/102300

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. januar 2020 @ 14:08

 10. Steen Nørskov er nærmest en karikatur på en venstredrejet journalist, der har solgt sin sjæl til karriere og penge. Sandheden, som en journalist burde kæmpe for, er for ham ligegyldig, eller rent faktisk bekæmper han sandheden. Han skulle fyres øjeblikkeligt. Han kommer med uunderbyggede postulater, der kun har til hensigt at karaktermyrde tm, men han bliver selvfølgelig beskyttet af dr. En skandale. Intet mindre.

  Kommentar by piusXII — 20. januar 2020 @ 14:09

 11. Steen Nørskov snøvler og hans engelsk er ringe. Han havde ingen nysgerrighed mht. TR og var udelukkende interesseret i at jorde. Klassisk DR.

  Kommentar by Johnson — 20. januar 2020 @ 14:15

 12. Kæmpe selvmål af DR, de beviser jo også Tommy Robinson har ret i det de ikke kan skrive hans navn på Facebook. Ærgerligt at DF har gjort DR til en evighedsmaskine over skatten!

  Kommentar by Jens — 20. januar 2020 @ 15:36

 13. @ nr. 11, Jens:

  Enig. Og minsandten om ikke Søren Espersen nu galper op om at regulere Fjæsbog – et ’socialt medie’ som vistnok henvender sig til ældre fruentimmere og svagtbegavede teenagere. Komplet ligegyldig i lyset af at samme Søren Espersen er delagtig i, at DDR og de øvrige løgnemedier nu finansieres over skatten, hvilket vil sige at den rød-brune propagandamaskine og dens sjovernalister nu kan ekspandere ad libitum – på skatteborgernes bekostning. Hvor er hans proportioner?

  Kommentar by Voldposten — 20. januar 2020 @ 16:10

 14. Politifolk nægtede at stoppe sexmisbrug af 1.500 piger. De var bange for »etnisk uro«

  I en britisk by misbrugte pakistanske mænd i en halv generation hundredvis af piger, og politiet nægtede at gøre noget. En ny rapport fortæller, hvorfor politiet foretrak voldtægter frem for retssager.

  https://www.facebook.com/12787473132/posts/10156912129543133/

  Tallene er den slags, som er på kanten af det troværdige, men de er sande: 426 mænd sexmisbrugte gennem 16 år mere end 1.500 piger i den britiske by Rotherham.

  Mændene slap afsted med det, fordi politiet valgte ikke at gøre noget, og en ny rapport bekræfter nu årsagen til politifolkenes forsømmelse:

  De gjorde ikke noget, fordi mændene var af asiatisk afstamning – fortrinsvis pakistanske – og politiet ville ikke risikere etnisk uro eller beskyldninger om racisme. Og derfor lod de år efter år mændene misbruge pigerne frem for at retsforfølge dem, fremgår det af rapporten fra den uafhængige politiklagemyndighed IOPC (Office for Police Conduct). Rapporten er ikke offentliggjort endnu, men The Times og BBC har fået adgang til den.

  Som en politikommissær ifølge rapporten dengang sagde til en desperat far, der ville have myndighederne til at gribe ind:

  »Vi kan ikke risikere, at det kommer ud. For der er tale om asiater.«

  https://www.bbc.com/news/uk-england-south-yorkshire-51160707

  Kommentar by Bjovulf — 20. januar 2020 @ 17:20

 15. Nå, Facebook bruger islamister som politiske smagsdommere og sandhedsvidner.

  Tja, hvem er efterhånden overrasket?

  Godt man ikke støtter dette plumrådne foretagende…

  Kommentar by Revisoren — 20. januar 2020 @ 17:39

 16. Off topic. Både på Document.dk og på Den Korte Avis kritiseres Facebook, men man skal abonnere på Facebook for at kommentere. Hvem er på Facebook? Og hvorfor? Zuckerberg fik en god idé og tjente milliarder. Jeg har ikke noget imod, at ærlige mennesker tjener milliarder, men jeg har noget imod, at de bruger pengene til at promovere deres private politiske agenda.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. januar 2020 @ 20:01

 17. Jeg undrer mig også over hvorfor de to ovennævnte bruger Facebook.

  På Den Korte Avis huserer den hadske LA’er, berygtet fra 180grader.dk, pghn, under kortformen af sit navn, Per Nielsen, fulde navn Per Gade Holdorff Nielsen, logistikansvarlig hos Siemens Windpower.

  Kommentar by Træt — 20. januar 2020 @ 20:59

 18. “Interview med omstridt prismodtager”

  P1 Orientering i eftermiddags. Ha,ha,ha. DDR P1 er også nervøse for at blive udelukket pga. Facebook’s ‘fællesskabs regler’ for at skrive I ved nok hvem.

  Men, linket handler om et interview med hhv. ‘I ved nok hvem’ af Tom Carstensen og efter følgende et interview af Søren Carlsen – med Aia Fog.

  Lyt, lær og bliv mere vidende om hvad der er værd at vide.

  https://www.dr.dk/radio/p1/orientering/orientering-2020-01-20

  Tidsstempler:

  Interview med omstridt prismodtager 1:09:49
  Facebook lukker formand for Trykkefrihedsselskabet ned 1:18:55

  ./Thorbjørn

  Kommentar by Thorbjørn — 20. januar 2020 @ 20:59

 19. Og her pghn seneste guldkorn på DKA:

  “Per Nielsen
  Så længe df er for mennesker på overførsel og skattelettelser er en ny i Rusland. Så kan df ikke kaldes borgerlig.”

  Stavefejlen er Per Gade Holdorff Nielsens egen

  Kommentar by Træt — 20. januar 2020 @ 21:29

 20. Her er een der også er vær at se.
  https://youtu.be/VHX7hfR1Tk4

  DR DEADLINE KNÆGTER YTRINGSFRIHEDEN – MEN LAVER SELVMÅL – Tommy Robinson i Danmark 18. januar 2020

  Den engelske islamkritiker Tommy Robinson har været i Danmark d. 18.januar 2020 for at modtage Trykkefrihhedsselskabets Ytringsfrihedspris.

  DR Deadline forsøger i den forbindelse at få det til at fremstå som om han går med sølvpapirshat. Som om hans påstande om, at ytringsfriheden er under pres fra en global dagsorden, der ikke bryder sig om at høre sandheden om Islams DNA.

  Kommentar by Charles — 20. januar 2020 @ 23:07

 21. Undskyld hvis det er lidt OT., men det har i det mindste noget med Fake News at gøre.
  For det er helt grotesk at en prinsesse fra Angola kan trække overskrifter hos Fake News i Mohammedanmark pga. påstået underslæb, når man tænker på, at der ikke er et eneste ord i Fake News Mohammedanmark om verdens næstmest økonomisk kriminelle familie efter the Clintons og the Obamass nemlig the Bidens.
  Luk Fake News Mohammedanmark, og statuer af Sankt Glistrup på alle offentlige pladser.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 20. januar 2020 @ 23:45

 22. Tommy Robinson blev bandlyst – først i England, siden på Facebook – da han ihærdigt prøvede at fortælle sandheden om de uhyggelige sexovergreb begået af muslimske mænd. Nu er sandheden – langt om længe – begyndt at dukke op til overfladen i England sammen med begrundelsen for, hvorfor man fra officiel side prøvede at skjule den: https://www.dr.dk/nyheder/udland/ny-rapport-slaar-fast-britisk-politi-ignorerede-omfattende-sag-om-seksuelle-overgreb

  Det burde give oprejsning til Tommy Robinson. Tvivler dog på det sker, da selvkritik er en mangelvare på venstrefløjen og hos de Radigale i samme grad som regn på Månen.

  Kommentar by Realist — 21. januar 2020 @ 07:30

 23. Det lidt spøjse ved interviewet er, at både Steen Nørskov og Tommy Robinson faktisk ønsker at Europæiske lande skal være multi-kulturelle/multi-etniske. Ingen af dem mener således, at vestlige lande tilhører vesterlændinge. De er begge globalister.

  Kommentar by Jens Larsen — 21. januar 2020 @ 11:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper