22. januar 2020

Nørrebro-moské fik 4,9 mio. kr. fra Saudi-Arabien: “… en hjælp til samfundet og til danske muslimer”

Helt frem til 2017 var Masjid Taiba på Titangade officielt blot et ‘Kultur- og aktivitetscenter’ der også inkluderede ‘religiøse aktiviteter’. Her har vi problemet med masseindvandringen i koncentrat. Med muslimer følger Islam, og det er en eksponentiel vækst, der gør at man som demokrat nødvendigvis må være imod begge dele. Det betyder at man må råbe vagt i gevær, når Hadi iført bedetøj anskueliggør religionsundervisningen på en skole i Randers, eller når Krogerup Højskole lader burkaklædt islamist forsvare retten til at gå klædt efter shariaens foreskrifter.

Nu vil politikere lovgive imod økonomisk støtte fra Saudi-Arabien. Islam er både kultur og religion, og det lader sig næppe gøre i praksis. Symbolpolitik, der blot forsinker de nødvendige tiltag. Fra DR Online, der henviser til Berlingske, der fortæller at – Saudi-Arabien har doneret millioner til københavnsk moské. 4,9 mio. kroner!

“Saudi-Arabien har doneret millioner til en moské i København. … Det fremgår af Taiba-moskéens årsrapport, som er blevet offentliggjort på Kirkeministeriets hjemmeside.

… Det saudiarabiske styre er berygtet på grund af rapporter om økonomisk støtte til terror, for dets behandling af homoseksuelle og andre minoriteter samt styrets generelle angreb på menneskerettighederne i landet. …

Både Taiba-moskéen og den saudiarabiske ambassade afviser over for Berlingske, at Saudi-Arabien får noget til gengæld for donationen.

– Donationen er givet som en hjælp til samfundet og til danske muslimer. Det er helt i overensstemmelse med dansk lov, regulering og praksis, skriver ambassaden i en mail til Berlingske.”

(Masjid Taiba – Islamisk Center og Moské, Titangade, København)

(Masjid Taiba, Købehavn; Foto: Youtube)

Oploadet Kl. 11:39 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107581/trackback

37 Comments »

 1. Nørrevangsskolen, på facebook : Bemærk, at særligt kvinderne forsvarer dette.

  Karen Wallberg Christensen Jürs :

  Ej hvor spændende for klassen, at få vist hvordan man beder og er klædt smukt i Islam. Hvor bliver de børn i netop lige den klasse vidende og alsidige i deres sociale tilgang til klassekammeraterne. Respekt til Nørrevangsskolen.

  Kommentar by Ewing — 22. januar 2020 @ 12:06

 2. Hvad med alle de supermarkeder som der ansætter tørklædepiger til at sidde i kassen, uden at der er sørget for en alternativ kasselinje til os der tager afstand fra sharia?

  Det er de små nøk i hverdagen der nedbryder vores kultur. Og butiksejerne fatter ikke noget som helst, de er totalt uvidende. Fik endda at vide “… det lyder temmeligt racistisk det du dér siger…” da jeg protesterede i Lidl.

  Kommentar by liz. — 22. januar 2020 @ 12:10

 3. Nogen der ved om skolelederne kan dømmes efter gældende lov, eller skal der nye love til?

  For det er danske børn der hjernevaskes.

  Kommentar by Michael Nielsen — 22. januar 2020 @ 12:13

 4. 70% muslim-reduktion i 2030.

  Handlingsplan nu!

  Kommentar by Egon Olsen — 22. januar 2020 @ 12:18

 5. Socialdemokratiet og andre politikere vil nu forbyde udenlandske “gaver” til moskeer. Det kan nok ikke lade sig gøre, når man samtidig vil tillade gaver/tilskud fra socialisten Soros til andre socialister.
  Men mon ikke moskerne også får uregistrerede “tilskud” f.eks. tilskud til såkaldt “sociale” formål for trængende muslimer.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 22. januar 2020 @ 12:19

 6. Der er jo tale om indirekte partistøtte til Enhedslisten og Det Radikale Venstre, da det i høj grad er disse to partiers kernevælgere, der frekventerer moskéen (kasernen).

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2020 @ 12:39

 7. Jamen hvad pokker havde man regnet med? Man leger overrasket over Saudi Arabisk donation til en Mooske?????? Sig mig er man totalt idiot????!!. Man lyver sig til Islams tolerance overfor Vantro som om man allerede frivilligt har overtaget dhimmirollen, med løgn (kaldet Taauqia), imens man lader soldater kæmpe- og dø- for det i udlandet, som man lefler for herhjemme. Føj jeg kan ikke andet end udtrykke min dybeste foragt overfor min samtids pilrådne moral. Faktisk langt værre end dem som leflede for Nazismen i 30 erne og 40 erne. I og for sig understøtter de jo blot den ånd islam er- usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal- som sætter ethvert samfund af den karakter i mental spændetrøje, og skaber civilisationkatastrofe i et frit demokratis samfund. Til idiotmoralisterne med Deres verdensfjerne ideal uden hensynstagen til hvad de har med at gøre- man kan ikke intergrere Islam i et frit demokratisk samfund. Enten går det ene eller det andet til grunde-, og det er et etisk og moralsk svigt på frihedens vegne at nutidens moral og etik er så piilrådent overfor Islam. Stratetisk set er det vel langt værre at Saudi Arabien har opkøbt- Statens serumsinstitut- hvor der i kælderen (såvidt vides) opbevares vaccine imod Kopper…..så er I advaret (advarsel for dhummies). Støt SIAD. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2020 @ 12:49

 8. “Sciences of Sharia” hehe. Hehehehe. HEHEHEHEHE det er sjovt.

  Bortset fra det, så forbyd islam i Danmark og riv alle moskeerne ned (eller konverter dem til svineopdræt med henblik på eksport). Og få så det religion ud af folkeskolen!

  Kommentar by Quark — 22. januar 2020 @ 13:22

 9. Skriv igen
  Hold da kæft, det anede jeg ikke. Følger tydeligvis for lidt med. Så igen, er jo under konstante millimeter-bølge angreb og overlever på gaden, så det hele kan jeg jo ikke.

  MEN

  Hvordan fanden kan Saudierne få lov til at købe Statens Serum Institut! Nu har de jo adgang til at producerer biologiske våben, på dansk jord. Kan injicerer den netop i vaccinen.

  Jeg kan læse at Ellen Trane Nørby (V)hævdede, at hun ikke havde så meget med salget at gøre, eftersom det var blevet påbegyndt, før hendes tid som sundhedsminister. Men altså, hun kunne vel stadigvæk havde standset salget.

  Er der nogle af jer andre, der helt præcist ved, hvem der solgte Statens Serum Institut til Saudierne?

  Undskyld at jeg blander Statens Serum Institut ind i debatten om Nørrebro-moskéen, men Saudierne er jo involveret i begge fortagender. De har tydeligvis strategiske hensigter. Ikke af den gode slags.

  Salget skal tilbagerulles, så Statens Serums Institut kan komme tilbage på danske hænder.

  Kommentar by Michael Nielsen — 22. januar 2020 @ 13:25

 10. Hoer nu her , nu har vi proevet dit og dat ,det virker jo ikke,islam kan ikke ,vil ikke, og maa for deres kontrorloerer ikke “intergeres” for hvilken betydning dette maa have,for nogen,jeg vil det Danmark tilbage hvor 2 spejderdrenge for 69 aar siden cyklede Danmark naesten rundt paa 3 uger, vore foraeldre syntes det var en gaev ide,og vi havde en fantastik tur,Den islamske kultur med dens manglende historiske kendskab,og forstaaelse, hvilket de har tilfaelles med mange nutidige Danskere vaagn nu op for fanden

  Kommentar by dunk — 22. januar 2020 @ 13:57

 11. Jeg glemte den med Serum Instituttet,et nationalt flagskib hvor ligger ansvaret det minder lidt om B&W og er vi “Danskere” slibrige

  Kommentar by dunk — 22. januar 2020 @ 14:01

 12. “en hjælp til samfundet” = en hjælp til ummah’en.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. januar 2020 @ 15:27

 13. Det er spørgsmålet, om man ikke slet og ret skulle afvise Islam som en legitim religion, fordi dens grundbog, Koranen, er spækket med utallige aggressive og fjendtlige dogmer, der er uforenelige med et moderne demokrati. Vi er jo ikke tvunget til at anerkende alt muligt nonsens som religion; heller ikke selvom 2 milliarder tosser tror på det.

  PW

  Kommentar by Peter Wang — 22. januar 2020 @ 16:03

 14. En afskyelig muslimsk møgunge, der burde have været aflivet forlængst.
  Uuuh, det er jo så smukt, at han viser sine klassekammerater, hvordan man beder muslimsk. Iført kjole eller noget.

  Om få år er det møgsvinet, der udøver terror. Sådan cirka det eneste, muslimer kan finde ud af.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. januar 2020 @ 16:15

 15. Ifølge de mere uofficielle undersøgelser, som efterladte til 11-9-2001 fik sat i værk. Skulle Saudi Arabien også via dets efterretningsvæsen have forvirret, det amerikanske, så man ikke nåede at forhindre civilisations katastrofen. Hvis jeg husker rigtigt var 19 af 20 indblandede også Saudi Arabier….men det er blot et hint fra uofficielle undersøgelser. Et fly mislykkedes dog. Passagerene fik det styrtet til jorden, inden det nåede sit mål, vel vidende at der ikke var noget at gøre. Der er lavet en film til de helte, som greb ind, da man allerede dengang fandt ud af, hvad der var sket over mobiltelefonen. Men altså. Det er hvad vi er oppe imod år 2020. Så ved I det.

  Kommentar by Michael Unna — 22. januar 2020 @ 17:21

 16. # 15

  Tak for helt ny banebrydende og vigtig info.

  Ingen af os andre har nogensinde hørt om 9/11 før nu…

  Kommentar by Revisoren — 22. januar 2020 @ 17:46

 17. Omkring den 11. September 2001, så er Loose Change, en god start.
  Loose Change 2nd Edition (HD) FULL MOVIE
  https://www.youtube.com/watch?v=lKO5t3rcIZU

  Kommentar by Michael Nielsen — 22. januar 2020 @ 18:00

 18. De har også lanceret et fitnesscenter i København – KUN for mænd

  https://www.facebook.com/MasjidTaiba1/ (opslag af 17. januar 2020)

  Kommentar by Fascist — 22. januar 2020 @ 18:44

 19. 17.

  Kvinderne har et fitna-center.

  Kommentar by Bastardo — 22. januar 2020 @ 18:50

 20. Eget fitnesscenter. Dem og deres herrefolksmentalitet.

  Det bliver en voldsom borgerkrig. Men det danske folk skal nok vinde.

  Kommentar by Michael Nielsen — 22. januar 2020 @ 19:16

 21. Kommentar by Quark — 22. januar 2020 @ 13:22

  Var også lige ved at kløjs i kaffen af grin over den der!

  Ved nærmere eftertanke er det imidlertid en del af problemets kerne, at disse mennesker forveksler tro med viden. Det er generelt altid skidt, men når den tro, der forveksles med viden, er maksimalt intolerant og selvhævdende, så er det mere end skidt, faktisk småfarligt.

  Kommentar by JMR HH Jr — 22. januar 2020 @ 19:30

 22. […] De to islamister kom dog på fri fod og kunne fortsætte deres terrorregimente indenfor rammerne af det, der blev til Islamisk Stat.Se også Nørrebro-moské fik 4,9 millioner kroner fra Saudi-Arabien: “… en hjælp til samfundet og til d… […]

  Pingback by Ny leder af terrorgruppen Islamisk Stat – Free Speech Blog — 22. januar 2020 @ 19:35

 23. Ja den var vist ikke helt gennemtænkt, den der :-) Røg noget med fra en anden sætning. Godt den kunne afføde et grin.

  Kommentar by Michael Nielsen — 22. januar 2020 @ 21:22

 24. Bedemåtteskæg er 100% bevis på islamisme.
  Og det hører hjemme i Mekka.
  ..Og kun der.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. januar 2020 @ 22:40

 25. Han har salafistskæg, om han teknisk set er salafist ved jeg ikke, men det signalerer islamist på den meget ekstreme og ubehagelige måde. Håber PET er obs på de her typer og hvad de sådan går og pønser på når vi andre er på arbejde for at finansiere dem og deres klan. Der er bare så forbandet mange af dem… Vi skulle aldrig havde ladet dem komme ind i landet, de hører til i ørkenen, slet ikke i Europa eller andre normale og fredelige steder.

  Kommentar by NulTolerance — 22. januar 2020 @ 23:18

 26. Underligt nok har danskerne ikke fået nok og river lortet ned…

  Hvad mon islamisterne ville gøre, hvis vi byggede en kristen indoktrinerings-anstalt midt i en af deres byer? – Vi sidder jo bare og ser til, medns islamisterne render og islamiserer vores byer, som i stigende grad også bliver terroriseret af islamistisk bandekriminalitet..

  Hvor er vikingerne blevet af?

  Kommentar by Bindegal — 22. januar 2020 @ 23:33

 27. #15. Fake news media løgnepressen eksisterede også i 2001, bare lige for en god ordens skyld, man skal ikke tro på alt man hører i massemedierne. Hverken i dag eller dengang, det er nøjagtig samme agenda, dengang som nu (islamisering). Faktisk ved vi jo i dag, at langt det meste der sprøjtes ud i æteren er manipuleret propaganda i en højere globaliserende sags tjeneste, præcis som i dag også dengang. Gør man klogt i at huske, overfor denne evindelige krigsindustris dagsorden.

  Kommentar by LarsB — 23. januar 2020 @ 00:14

 28. Michael Nielsen — 22. januar 2020 @ 13:25:

  Det er godt at du nævner det.

  “https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2016/2016_vaccineproduktionen-solgt_030616
  “Salget af vaccineproduktionen blev sat i gang under den tidligere SR-regering, og aftalen om salget af vaccineproduktionen til AJ Biologics støttes af et bredt politisk flertal i Folketinget bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance, Alternativet og Radikale Venstre.”

  Men sammenhængen mellem saudiernes støtte til m´Slimske kaserner for bestialitet (moskeer) og ejerskabet af seruminstituttet er bestemt ikke uden betydning, for disse kaserners fornemste pligt er, på jævnt dansk, at hjernevaske de fremmødende, til at fuldbyrde* KOranens påbud om skæbne og straf mod vantro**, der bl.a. indebærer:

  4.104 Vær utrættelige i at forfølge de vantro*** folk, selv hvis de måtte være ubehageligt for jer(efter Rudi Parets videnskabelige oversættelse)
  47.15 …de skal blive i ilden til evig tid og får skoldende vand at drikke, der flår deres indvolde i stykker.
  88.5-7 De (vantro) skal brændes i flammende ild, drikke kogende vand og de skal æde torne og tidsler.

  – hvilket anno 2020- jo nemt lader sig mangfoldiggøres med biologiske våben, udtrukket af seruminstituttes vacciner (nu som biologisk våben), endda uden at de m´Slimske bødler selv skal stå og hælde det i halsen på os med egne hænder og med egne øjne se på de ønskede lidelser! -> meget bekvemt for iSlams tilbedere: Main Stream muslimer i Danmark, oftest bosat, med politikkernes velsignelse, i Danmarks almennyttige boliger.

  * modsat er lig foragt for Ahllaen og straffes med samme skæbne!
  ** søg på google -> islaminfo vantro skæbne straf
  *** -> enhver der ikke bogstaveligt følger KOranens påbud.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. januar 2020 @ 00:18

 29. liz. — 22. januar 2020 @ 12:10:

  Ja, du har helt ret!
  Mon ikke vi etniske danskere skulle får startet et krænkelses-opråb, for der da virkelig krænkende, at vi end ikke kan købe vore dagligvarer, uden at både vore vare og vi besudles af reklameskilte og inderlige ønsker fra vore børn/børnebørns bødler!

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. januar 2020 @ 00:25

 30. M.S.Carstens

  Mit ønske er at vi, som der opponerer mod hijabierne i hverdagen, udtrykker vores mening i form af badges. Sådan stille og roligt med brug af non-verbal ytringsfrihed.
  Gad vide om politiet så vil blive tilkaldt og om dette vil blive klassificeret som en hadsk ytring?

  Kommentar by liz. — 23. januar 2020 @ 00:38

 31. liz. — 23. januar 2020 @ 00:38:

  Nr. 2 eller 3 af disse:
  http://griseiluften.blogspot.com/2013/
  vil må kunne gå an ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. januar 2020 @ 01:29

 32. Støt SIAD. DDF. DDL. God torsdags. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. januar 2020 @ 06:52

 33. Ingen muslimer i vore gader.

  Kommentar by Bastardo — 23. januar 2020 @ 11:19

 34. M.S. Carstens — 23. januar 2020 @ 00:18

  Hvad tænker du om en underskriftsindsamling? For jeg tror sku at jeg opretter en. Ikke fordi jeg ser nogen mulighed for at indsamlingen kan tilbagerulle salget, men for ikke at lade forræderiet gå i glemmebogen.

  Med hensyn til Saudiernes overtagelse, så fandt jeg denne underskriftindsamling fra 2018. Som netop omhandler SSI og vacciner.

  Statens serum Institut holder vores børn udenfor vaccinationsprogrammet!
  https://www.skrivunder.net/vores_born_har_ret_til_vacciner

  Kommentar by Michael Nielsen — 23. januar 2020 @ 13:58

 35. Michael Nielsen — 23. januar 2020 @ 13:58

  Det ville da være en god måde, til at få sat fokus på, hvad der reelt er en latent trussel mod danskerne/specifikke områder/boligområder og danske politikeres manglende interesse for Danskernes sikkerhed.
  En sådan underskrift-indsamling kan både bruges til oplysning af Hr og Fru Danmark og til at vise politikerne, at vi ikke lader os føre bag lyset og ej heller sidder som zoombier og sluger alt fra D-DR og TV2s indoktrinerings-kanaler som ønsket.

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. januar 2020 @ 16:56

 36. Randers mod Racisme arrangerer demonstration: Drop truslen mod Nørrevangsskolen.

  https://amtsavisen.dk/artikel/randers-mod-racisme-arrangerer-demonstration-drop-truslen-mod-n%C3%B8rrevangsskolen

  Kommentar by Ewing — 24. januar 2020 @ 21:38

 37. Kommentar by M.S. Carstens — 23. januar 2020 @ 16:56

  Oprettede en underskriftindsamling i går. Men der har ikke været noget respons på de, så den er sandsynligvis dårlig lavet. Så igen – al begyndelse er ny, og dette er mit første forsøg på at skrive den slags tekst.

  Statens Serum Instituts vaccineproduktion tilbage på danske hænder!
  https://www.skrivunder.net/statens_serum_instituts_vaccineproduktion_tilbage_pa_danske_hander

  Kommentar by Michael Nielsen — 10. februar 2020 @ 10:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper