25. januar 2020

Radikal lebbe: Venstreorienterede cismænd ‘er giften, der siver ind i vores revolutionære bevægelser’

Teksten herunder vil med stor sandsynlighed være det mest absurde du læser denne weekend, og havde sproget ikke være så formfuldendt, så havde jeg afvist det som en højreorienteret parodi på feministisk mandehad. Revolutionen æder sine børn, og de få børnebørn der trods alt blev født læser nu obskur marxistisk litteratur for at retfærdiggøre sit had til repressive konservative normer. Det være sig familien, begæret til det modsatte køn o.l.

I lighed med den amerikanske komiker Dennis Miller støtter jeg feministiske revolutionære. for som han så smukt formulerede det: “Don’t you all look sexy in your little uniforms.” Længere studentikos indlæg af anonym skribent hos Fredagaften.net – Den venstreorienterede cismand – Giften i vores bevægelser.

“… hvis den lesbiske kærlighed skal være et rent politisk valg og dermed renset for eller uafhængigt af begær, overlader vi begæret til den heteroseksuelle form. Spørgsmålet er derimod hvordan begæret kan friholdes eller løsgøres fra dominansrelationer. …

Shulamith Firestone – en anden figur vi må vende tilbage til – påpegede hvordan den revolutionære bevægelse havde grebet kampen forkert an. I stedet for at sætte kræfter ind på at bygge en stærk arbejderbevægelse eller angribe den private ejendomsform, skulle man hellere have taget fat på at afvikle familien. Familierne var jo aldrig på barrikaden. … På den måde afvikler kampen familien. …

De italienske kommunistkvinder havde en talemåde om mændene i deres organiseringer: Kammerater i kampen, fascister i sengen. Når de holdt separatistiske demonstrationer, fik de bank af deres mandlige kampfæller. I dag ved den venstreorienterede cismanden, at vold og voldtægt imod kvinder og femmes er foragteligt. Hans udslettelse af kvinderne omkring ham antager mere sofistikerede former. Hans kvindehad er subtilt.

Venstrefløjsmanden læser Audre Lorde og lyver for alle kvinder han kender. Venstrefløjsmanden ved, at hans følelsesmæssige afstumpethed er patriarkalsk, og giver sin voldelige far skylden, mens han lader femmes i sit kollektiv bøde for hans traumer. Venstrefløjsmanden udgiver feministiske kampskrifter på sit kooperative forlag og lader sine elskerinder abortere alene. Venstrefløjsmanden taler om samtykke, før han binder os til sengen… Venstrefløjsmanden er i åbne forhold og skylder ikke nogen noget. Han er det ultimative neoliberale subjekt.

… Vi kvinder og femmes, der somme tider eller tit har seksuelle og romantiske relationer til mænd på venstrefløjen, hengiver os derigennem til en langsom opløsning af vores selv og vores værdighed. Når vi samler hinanden op fra gulvet endnu engang, efter endnu et udbyttende, undergravende parforhold eller en affære, siger vi til hinanden: ‘Det er ikke dig, det er patriarkatet.’ Men på et tidspunkt bliver selv den stærkeste i tvivl. Den venstreorienterede cismand slår os ikke ihjel, han venter tålmodigt på, at vi har lidt så længe, at vi selv får lyst til at gøre det. Det er giften, der siver ind i vores revolutionære bevægelser: venstrefløjsmandens subtile kvindehad, der langsomt eroderer bevægelsernes vigtigste aktivister.

… Vores kærlighed til cismænd kvæler os, gør os syge. Vores bevægelser kan ikke holde til det. … Vi må udslette den ømhed der drager os mod vores undergang, vi må sabotere de konstellationer, den driver os ud i, konkret og materielt. Nu. Vi må forgifte den middag, vi igen har tilberedt til en mand der alligevel ikke vil have os, hælde menstruationsblod i den bog vi ville give ham i gave, lænke os til vores venner før vi kan nå at tage af sted til endnu et natligt møde med en cismand der tager det for givet.

Kun lesbisk kærlighed fra nu af!

(Neve Campbell og Denise Richards i Wild Things, 1998)

Oploadet Kl. 10:04 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107648/trackback

24 Comments »

 1. Hæ hæ, og alligevel må man antage at sådanne eksemplarer af det kvindelige køn igen og igen vil kæfte op om fri indvandring, fordi de inderst inde ved, at muhamedanske mænd ikke gider høre på sådan en spand mundlort – mon ikke det midt i deres revolutionære kamp er et fromt ønske om at blive voldtaget, sendt tilbage til kødgryderne og ikke mindst spærret inde i en sort særk?!

  Kommentar by Anonym — 25. januar 2020 @ 10:33

 2. Kritik er drivkraften i den permanente revolution.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. januar 2020 @ 10:49

 3. Det må være det man kalder en eksistentiel krise!

  På film er det altid de lækreste damer- som på billedet.

  I virkeligheden er det de store tykke trunter ( Tak til Anden ) også kaldet beton-lebber.

  Kommentar by Santor — 25. januar 2020 @ 10:49

 4. Det er en bevægelse i retning af at komme til at leve lidt mere som elefanter.

  Kvinder i flokke sammen med afkommet. Og hvor kvinder kan hjælpe hinanden med yngelplejen. Flere kunstige befrugtninger og en velfærdsstat, der kan hjælpe til med forsørgelsen. Og mænd som mere eller mindre uforpligtede strejfere, som kan træde til efter behag og behov.

  Vi er allerede kommet et godt stykke af vejen.

  Kommentar by BE — 25. januar 2020 @ 11:03

 5. Man forstår godt hun foretrækker at være anonym

  Kommentar by Martin — 25. januar 2020 @ 11:06

 6. Så er der ikke mere fizze til stakkels Tue Hammer…

  Kommentar by Revisoren — 25. januar 2020 @ 12:56

 7. Epstein begik selvmord. Hvis han ikke havde gjort det,ville han straks have samlet dem op,for at tage dem med hjem til Prins William. -Og til alle de andre,som har brug for at være under tøflen,støvlen,sandalen eller hvad de nu skal være nervøse for at være under.
  Publicity and journalism has nothing to do with free speach and liberty.

  Kommentar by Nielsen — 25. januar 2020 @ 13:28

 8. Hvordan går det forresten med den lille sædcontainer Joy Mogensen?

  Er hun blevet insemineret igen?

  Kommentar by Revisoren — 25. januar 2020 @ 13:52

 9. Den anonyme frk. skribent har afgjort for megen tid tilovers til tom teoretiseren og fabuleren med afsaet i lesbiske ligegyldigheder fra det venstreradikale overdrev. En fast beskaeftigelse vil givetvis goere undervaerker…

  Kommentar by krassisten — 25. januar 2020 @ 13:57

 10. Feministerne har da vist røget alle de sjove svampe. Rent usammenhængende selvtilfredsstilende.
  Det er ren skitzofreni for fuld udblæsning. Det er endda længere ude i hampetågerne end Alternativet.

  Kommentar by Oppenhaimer fan — 25. januar 2020 @ 15:04

 11. 1) Ifølge vores biologi er der kun samleje mellem mand og kvinde. Menneskets sexdrift er et medfødt instinkt, hvis eneste formål er forplantning. Hvad skulle instinktet ellers være der for?

  2) Al anden sex er onani. Defineres ifølge patienthåndbogen: “Onani (masturbation) er en seksuel nydelse, du giver dig selv ved at stimulere dine kønsorganer”

  3) Men bliv ikke deprim. Både 1) og 2) er OK, for som Tuli Kupferberg*, sagde: “Masturbation is holy. Fucking is devine!”

  *Tuli Kupferberg (1923-2010) var en amerikansk digter, forfatter, tegneserietegner, anarkist, forlægger og medstifter af gruppen The Fugs
  (hør deres ‘Supergirl’ på youtube)

  I want a girl that can
  Fug like an angel
  Cook like a devil
  Swing like a dancer
  Work like a pony
  Dream like a poet
  Flow like a mountain stream
  [Chorus]
  Super girl, my super girl
  Super girl, my super girl

  (Supergirl fra “The Fugs Album The Village Fugs Sing Ballads of Contemporary Protest, Point of Views, and General Dissatisfaction”)

  Kommentar by A-mad — 25. januar 2020 @ 15:17

 12. Lidt godt kom der da ud af historien. Tak for billedet. Havde helt glemt Denise Richards.

  Kommentar by DavidK — 25. januar 2020 @ 16:21

 13. Feminismen har massive problemer, gud ske lov. På den splittet i fire dele, de specialiserende lgbt grænseløse, de intellektuelle misandrikere (mandehadere), de lavpandede egoister, der ser god business, og den kæmpestore gruppe af komplet sindssyge, rablende, som her, der alle vil ende alene i dyb offerollesump. Fælles for dem er at de er ligeglade med invasionens gennembankede fødefabrikker, de er en hæmsko, fordi de repræsenterer et reelt praktisk problem, som hvis løses, vil være en bombe under invasionens kernevåben: børnesoldaterne. For feminister er mænd deres “jøde”, nemt offer, fint pengetræ. Jeg kan godt lide mænd på deres egne præmisser, gud fader, smæk de femitosser i måsen..

  Kommentar by Gaflen — 25. januar 2020 @ 16:36

 14. Teksten handler om VENSTREFlØJSMÆND!!
  Hvilket problem skulle vi have med det? Det handler jo slet ikke om os.
  Det er da sikkert fuldstændig korrekt hvad, der står.

  Kommentar by Steffen Richter Nielsen — 25. januar 2020 @ 17:28

 15. Ude i vildmarken er ingen kvinder lesbiske.–

  Kommentar by dansker — 25. januar 2020 @ 18:17

 16. Hun har nok haft ham fra Enhedslisten i tankerne. Han lavede jo en “sniger” på en tilsyneladende lesbisk kvinde. I mens han holdt sin fast om hofterne på sin faste bolleveninde for at have et bedre greb. Åh ja, de venstrefløjsmænd. Men sikke mange ord, hun skulle bruge. Lider hun mon af søvnløshed?

  Kommentar by Realist — 25. januar 2020 @ 20:54

 17. Jeg mangler begreber for at forstå, hvad hun mener

  Kommentar by BS — 25. januar 2020 @ 21:26

 18. Hun ER da sjov!

  Kommentar by Bastardo — 25. januar 2020 @ 22:40

 19. # 9 krassisten Ja den tanke kan man godt faa

  Kommentar by dunk — 26. januar 2020 @ 04:26

 20. I USA hedder “bevægelsen” Extinction Humanity. Syge mennesker alle vegne.
  Før verden gik a lave, så man op til dygetige, kloge, vidende og idérige mennesker.

  I dag er åbenbar sygdom et must for at komme i medierne.

  Kommentar by Iznogut — 26. januar 2020 @ 04:34

 21. Wauw….

  Kommentar by Realist2 — 26. januar 2020 @ 04:43

 22. Sære tider vi lever i, virkelige sære! Specielt på venstrefløjen foregår der besynderlige ting, ting der giver mindelser om Romerrigets sidste tid, hvor perverse orgier og ligegyldighed overfor sunde værdier var fremherskende!
  Der er venstrefløjen som er kimen til vores opløsning, det er der de perverse seksuele udskejelser foregår, det er der ligyldigheden overfor vores værdier trives, de hader vores samfund og er ligeglade hvis det bryder sammen, ja det er selve formålet, at få det til at bryde sammen! Så vil de kunne starte et nyt samfund, tror de da! Naive sjæle!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. januar 2020 @ 10:42

 23. When in Rome, do as the romans!

  Kommentar by Hul igennem? — 26. januar 2020 @ 16:32

 24. […] ***Maya Tekeli har tidligere spredt falske utroskabsrygter om daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen, da Tekeli var vært på Radio24syv.Se også Radikal lebbe: Venstreorienterede cismænd ‘er giften, der siver ind i vores revolutionære bevæg… […]

  Pingback by Tyrkisk journalist kalder DF-politiker for ‘rotte’ – Free Speech Blog — 26. januar 2020 @ 20:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper