26. januar 2020

Punktnedslag i Deadlines angreb på Tommy Robinson (og Aia Fog): Hvad Steen Nørskov ikke fortalte…

I forbindelse med Tommy Robinsons besøg i Danmark, blev han interviewet af Berlingske, og var gæst i Deadline på DR2. Belært af erfaringer med MSM valgt Tommy at optage kommunikationen, og det er artige sager der udstiller Berlingskes tendens (Hans Skovgaard Andersen), og værre – udstiller Deadlines framing af Trykkefrihedsselskabet Aia Fog. Lige den sag er værd at dvæle lidt ved.

Sagen kort. Deadline viser et klip med Tommy Robinson der for rullende kamera banker på hos ‘reporter for den britiske avis Independent’ Mike Stuchbery, og beder ham højlydt komme ud. Steen Nørskov nævner henkastet at der muligvis har været en foregående disput, og lader så Aia kommentere Robinsons ageren. Noget nær irrelevant for prisoverrækkelsen, men Nørskov har en fortid på P1, og kender metodikken: Højrefløj må ikke være ofre.

“Han jagter også journalister, der beskæftiger sig kritisk med ham selv… Der opsøger han en reporter for den britiske avis The Independent, hjemme hos journalisten, som han altså påstår har forsøgt at opsøge ham på samme måde. Prøv lige at se her…” (Steen Nørskov til Aia Fog)

Det kan godt være at Mike Stuchbery er på lønningslisten hos (venstreorienterede) Independent, men som man kan se på hans Twitter-profil, så er han en venstreradikal antifa-aktivist fra Tommys Luton, der i årevis har jagtet politiske modstandere online – herunder specifikt Tommy Robinson. Tommy bankede på hans dør den 4. marts 2019, og det startede bestemt ikke her.

Dagen forinden troppede flere medlemmer fra ‘Resisting Hate’ op foran Tommy Robinsons bopæl (i selskab med journalister), og her taler Mike Stuchbery med en punker med et langt bagkatalog. Officielt er formålet at aflevere en stævning, men man forstår godt at Tommy Robinson ser det som et angreb på hans familie. Advokaten hyrer punkeren (der bl.a. går under tilnavnet ‘Insane Rat Bloke’) til at aflevere stævningen, og Mike Stuchbery er tilsyneladende med hele vejen. Den pågældende truer senere på dagen Robinsons familie i en video. Tommy selv fløj hjem fra Finland nogenlunde samtidig.

(Mike Stuchbery twitter et foto af ‘Dick Coughlan’ fra et advokatkontor, 3. marts 2019)

For Mike Stuchbery er hetzen gratis, men for den tidligere EDL-leder er det blodig alvor. Familien måtte flytte efter episoden.

“I’m gonna mince your kids, mate.” (“jeg vil hakke dine børn i småstykker.”, ‘Dick Coughlan’)

(‘Brother Neuro’ aka ‘@DickCoughlan’ truer Tommy Robinson, 3. marts 2019; Foto: Youtube)

(Mike Stuchbery taler med ‘Brother Neuro’ foran Tommys bopæl, 3. marts 2019; Collage: Twitter)

Bottom line: Tommy Robinson konfronterer en politisk modstander, der var med til at smadre hans families i forvejen udsatte hverdag. Sproget er ikke pænt, men det er vel heller ikke et krav, når vi taler om en aktivist der åbent bifalder vold. En aktivist der med stor ihærdighed kæmper for at gøre Tommy Robinsons liv uuholdligt.

I Tommys video er Steen Nørskov ikke helt afklaret med, hvad han og DR egentligt ved om den foregående strid, men om de lyver bevidst eller bevidst vælger at se den anden vej, går i sidste ende ud på et. God journalistik stiller kritiske spørgsmål, men uden den fulde kontekst står man tilbage med en usand fortælling. DR vildledte.

En oplagt sag for Presselogen, der i skrivende stund kører i baggrunden. Første historie omhandlede en mediehistorie om fjerkræ på et andeslagteri i Struer, hvad blev efterfulgt af en historie om noget Ghita Nørby har sagt om optagelserne til en Dirch Passer-film fra 1959. Kikkerten for det blinde øje. Uge efter uge.

Mike Stuchbery på Twitter.

Opdate. Jeg har tilføjet screencap, der dokumenterer at Mike Stuchbery var med ‘Dick Coughlan’ på advokatkontoret, hvad styrker Tommy Robinsons udlægning: At der var et decideret samarbejde mellem Stuchbery og den truende punker.

Opdate II: For god ordens skyld. Der dukker løbende nye detaljer frem, som ikke ændrer ved det overordnede i artiklen, men dog gør mit bud på den eksakte kronologi mindre sikker. En del af materialet man kunne bruge til at rekonstruere forløbet er slettet af ‘Resisting Hate’, Twitter, Facebook eller Youtube, og det ville tage mig et par dage at lave en fuld gennemgang. Den tid har jeg desværre ikke.

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107669/trackback

53 Comments »

 1. Efter sigende er det karrieremæssig død for en journalist at miste sin professionelle troværdighed. Hmmmm – vi får se.

  Henrik Quortrup – Reimar Bo Christensen – Steen Nørskov – who’s next?

  Kommentar by Bastardo — 26. januar 2020 @ 11:55

 2. For Tommy er det helt almindeligt at opsøge journalister og bede efter beviser på, at han skulle være “racist, narkohandler og hustrumishandler.” Der er intet odiøst i det, som Nørskov antyder. Han opsøgte engang en araber, der havde dødstruet ham, ganske modigt. Han opdagede at manden var psykotisk, tilkaldte en patruljevogn, der fik ham indlagt. Det blev en bevægende video. Til Deadlines orientering.

  Kommentar by Snaphanen — 26. januar 2020 @ 12:00

 3. DhimmiRadio for Danskere. Manipulerendee journalister som afstumpet fordrejer en sag for at svine den mest modige og ærligste journalist til. Føj for den lede- Boykot Steen Nørskov og DR. MSM når de er værst i DR.

  Kommentar by Michael Unna — 26. januar 2020 @ 12:18

 4. […] Jeg har ikke fundet en version af historikeren Michael Pihls fremragende tale med en acceptabel lyd, men dukker den op, kommer den her. Se Urias: Punktnedslag i Deadlines angreb på Tommy Robinson (og Aia Fog): Hvad Steen Nørskov ikke… […]

  Pingback by Tommy Robinson interview in Copenhagen « Snaphanen.dk — 26. januar 2020 @ 12:22

 5. DR 1 Søndagsfrokosten Giver også TB en tur i svinemaskinen.

  4 rabiale om 3 stykker smørebrød betalt med tvangsindrevnen kroner.

  Nogen må gøre noget ved DR

  Kommentar by Anders Nielsen — 26. januar 2020 @ 12:32

 6. @Bastardo: Hvem skulle stå bag “efter sigende”? Min erfaring fortæller mig at man gerne og hurtigt tager journalister ind i folden igen efter at de har dummet sig:
  – Henrik Quortrup blev efter udsoning af sin fængselsdom modtaget med åbne arme i programmet “Det vi taler om”
  – David Trads sidder stadig til højbords
  – René Fredensborg fik kun kortvarig karantæne da han smuglede narkotika til Bornholm med Radio24/7’s sendevogn (det forlød ellers at han øjeblikkelig blev fyret, men et par måneder efter kunne radioen godt bruge ham igen)
  – Osv.

  Kommentar by ino — 26. januar 2020 @ 12:46

 7. Surprise, Nørskov kommer fra en stilling i Amnesty og på P1 Arabiske Stemmer https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/ved-gudstjenesten-kan-vi-paa-samme-tid-vaere-alene-og-sammen

  Kommentar by Snaphanen — 26. januar 2020 @ 13:12

 8. Ja, dhimmien Steen Nørskov går formentlig en stor fremtid i møde i dansk MSM.

  Den kulturradikale “journalist” Martin Krasnik begik som bekendt karaktermord for åben skærm på hædersmanden Lars Hedegaard.

  I dag er Krasnik chefredaktør på Weekendavisen…

  Kommentar by Revisoren — 26. januar 2020 @ 13:19

 9. DR (Den Røde) går ikke af vejen for at bruge mere end ufine metoder.

  Her er blot ét eksempel fra 1998:
  https://fremskridtdk.wordpress.com/2012/10/11/efter-deadline-2/

  Kommentar by Karsten Lund — 26. januar 2020 @ 13:26

 10. I det fortsatte forløb håber jeg disse optrin medvirker til debat og ændring af pressestøtten/partistøtten.
  Lad dog markedet bære langt det meste af det, der skal til for at drive pressen/partierne, og lad skatteborgerne beholde flere af deres penge. Tak.

  Kommentar by Peter Buch — 26. januar 2020 @ 13:37

 11. Stor tak til Hans Skovgaard Andersen (og de fleste andre journalistiske figurer på Tanten) for at bekræfte mig i, at jeg gjorde det rigtige, da jeg for flere år siden opsagde mit abonnement på Berlingske!

  Kommentar by T. Flodur — 26. januar 2020 @ 14:16

 12. 6.

  Steen Nørskov
  “For eksempel når troen bruges til at prædike en bestemt intolerant, bitter og frygtsom nationalisme”

  “Det gør mig ked af det, når en person siger, at nu har jeg læst Bibelen og fundet ud af, at antallet af asylansøgere skal være så og så mange”

  Apostelenes gerninger 17:26
  26 Han lod alle racer nedstamme fra det samme menneske og spredte folkeslagene ud over hele jorden. Han har fastsat, hvor længe hvert folkeslag skal bestå, og hvor dets grænser skal gå.

  Jeg tvivler stærk på at Nørskov skulle være troende, ikke ovenpå interviewet med T. Robinson. Det eneste han bruger Biblen til er at banke folk oven i hoved med den og det er der et ord for, farisæer.

  Jeg vil anbefale Steen Nørskov at læse dette Bibel citat og bagefter bruge et par dage på at reflektere over hvad den dybere mening skulle være.

  Steen Nørskov
  “Ethvert sogn må være kirke på den måde, som de bedst synes, fører dem nærmere Gud”

  Matthæus 7:21-23
  Lydhørhed og lydighed frem for ord og mirakler
  21 Det er ikke alle, der omtaler mig som ‚Herre’, der kommer med ind i Guds rige, men kun de, der gør min himmelske Fars vilje. 22 På dommens dag vil mange prøve at forsvare deres handlinger: ‚Herre, Herre, er det da ikke i dit navn, vi har profeteret? Er det da ikke i dit navn, vi har uddrevet onde ånder? Er det da ikke i dit navn, vi har gjort undere?’ 23 Men jeg vil svare: ‚Jeg har aldrig kendt jer. Gå jeres vej, I som handler ondt!’

  Og for resten Steen, Gud hader løgnere, løgne er en synd i Guds øjne.

  Kommentar by Jan Huus — 26. januar 2020 @ 14:19

 13. Når Aia Fog og andre fra højrefløjen optræder på TV, sørger man så ikke for at blive informeret om, hvad man vil blive mødt med? Hun kunne nemt have forberedt et modsvar, hvis hun vidste at Deadline havde den fælde klar til hende.

  Kommentar by Martin — 26. januar 2020 @ 15:38

 14. #11 Martin,

  Boomer højrefløjen tror altid på det bedste i folk, derfor de ikke har rykket sig i 40 år. “Fornuftens Stemme” virker ikke overfor for de uhæderlige ideologer som er modstanderne på venstrefløjen.

  Kommentar by Dennis — 26. januar 2020 @ 15:51

 15. Snebolden ruller hurtigere og hurtigere. Og bliver en lavine, der vælter hele DR TV2 og resten af løgnemafiaen og nasserklanen med.
  Desperationen breder sig, pengene vil forsvinde, på tide for løgnerne at vende kåbe, sidste løgnhals får skylden..!

  Kommentar by Hul igennem? — 26. januar 2020 @ 16:23

 16. Deadline/Nørskov/Tommy Robinson – interviewet er vel den mest ekstreme venstre-snoede vinkling der i lange tider er foregået hos DR.
  Den mest effektive medicin henimod at skabe balance på venstre-højre aksen er at der tildeles f.eks. 30/60 minutters nyhedsudsendelse på DR2 til en redaktion bestående af folk fra Trykkefrihedsselskabet, Uriasposten, Den Korte Avis, Snaphanen o.lign.; denne redaktion skal naturligvis arbejde i.h.t. gældende lovgivning.
  Havde en sådan løsning været gældende i ovennævnte sag havde Deadline været væsentlig mere afbalanceret i vinklingen fordi de så ville have vidst at uhyrlighederne ville være blevet korrigeret med det samme..
  Kom så i gang Pernille Vermund; en sådan løsning – når vælgerne præsenteres for sandhederne – ville sandsynligvis forårsage et væsentlig større antal vælgere til DF og NB.

  Kommentar by frank mathiesen — 26. januar 2020 @ 17:15

 17. #vieralletommyrobinson

  Kommentar by Revisoren — 26. januar 2020 @ 17:25

 18. Når man nu ved, at DRs (og TV2s) målgruppe er rød blok, kan DRs vinkling af Tommy Robinsons besøg i København ikke undre.

  Kommentar by Ole Madsen — 26. januar 2020 @ 17:26

 19. Frank, det lyder som en problematisk lappeløsning, der kommer til at skabe en masse debat om debatten, istedet for en balanceret nyhedsdækning. DR lever af skattekroner, og vi borgere har ikke noget valg. Tænk derimod på CNN, der har mistet enormt mange seere pga. deres konstante løgne og manipulationer. Vi skal, på demokratisk vis, have muligheden for at fravælge løgnerne. Så mister de både deres jobs, deres troværdighed og deres fremtidige karrieremuligheder. Steen Nørskov og de andre forrædere kan nu fortsat hæve +50.000 om måneden, uanset om Deadline taber seere – og deres seertal er sgu ikke imponerende. Lad markedet råde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 17:28

 20. https://www.businessinsider.com/2019-media-layoffs-job-cuts-at-buzzfeed-huffpost-vice-details-2019-2?r=US&IR=T#verizon-yahoo-aol-huffpost-150-jobs-december-800-jobs-january-23-1

  Samtidig klarer Fox og Breitbart sig glimrende. Tucker Carlson er et pragteksempel på en ærlig journalist.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 17:30

 21. Jeg bemærker at Katie Couric er på twitter sammen med venstrekskrementerne:

  “one Katie Couric is about two and a half pounds of excrement”

  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Couric

  Tak til Stone/Parker – gutterne bag South Park.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 17:41

 22. Kommentar til Hr. Snusk.
  Kan ikke se at det skulle blive “en problematisk lappeløsning” selv om jeg ikke tror det er gennemførbart al den stund at DR/politikerne således skulle indrømme at DR er venstresnoet.
  Konceptet skulle ikke være at en sådan løsning skulle være lige så højresnoet som DR er venstresnoet i dag, men at der blev vinklet således at seerne fik en balanceret “sandhed”.
  Løsningen ville indebære at i eksemplet Nørskov/TR ville redaktionen i Deadline være meget mere opmærksom på vinkling og dokumentation fordi de ville vide at eventuelle “fejl” ville blive korrigeret eftertrykkeligt.
  Men desværre kommer det aldrig til at ske og DR fortsætter den hidtidige strategi de næste mange år med opbakning af det røde flertal.

  Kommentar by frank mathiesen — 26. januar 2020 @ 17:45

 23. Frank, hvordan skulle det udføres i praksis?

  Når vi kritiserer islam, så er vi “racister”.
  Nogle opfatter Rad V som borgerlige.
  Skal muslimerne også være repræsenteret?
  “Borgerlige” partier som Venstre og Konservative arbejder konsekvent imod danskernes interesser.

  Hvem skal bestemme, hvem der må korrigere?
  Det kunne være baseret på mandatfordelingen i Folketinget, men så er der satme mange interessegrupper, som slet ikke bliver repræsenteret. F.eks. os der stemte på Stram Kurs, og os der ønsker en dansk etnostat.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. januar 2020 @ 18:15

 24. […] har indtil i dag fundet det svært at finde hoved og hale i den historie, men Uriasposten bringer med fremragende sans for dokumentarisk dynamit de afgørende brikker til puslespillet. Det […]

  Pingback by Sappho-prisen 2020: dokumentation som dynamit – Tankesite — 26. januar 2020 @ 18:58

 25. Det er en pinlig afsløring af Steen Nørskovs og DR’s forfalskning af nyheder.

  Vi er mange, der meget længe har ment, at DR bevidst hjernevasker befolkningen med manipulerede og falske nyheder og undlader væsentlige nyheder, de ikke bryder sig om.

  Det gjorde de dengang, de havde monopol på radio-og tv. Dengang havde de næsten total magt over danskernes nyheder. Men de er fortsat med at hjernevaske befolkningen efter de mistede monopolet – nu suppleret af det ligeså løgnagtige TV2 (som også er ejet af staten). Heldigvis har online nyhedsmedierne i de senere år fået større og større betydning, fordi der er flere og flere, der benytter dem. Dem vil venstrefløjspolitikerne og og deres støtter, DR og TV2, så have begrænset eller helt stoppet.

  Jeg skammer og ærgrer mig også over de mere end 100.000 kr, jeg har været tvunget til at betale til DR. Dem får jeg aldrig igen.

  Kommentar by A-mad — 26. januar 2020 @ 19:01

 26. Det er sannelig nogle usympatiske typer som truer Robinson. Og ham der truer med at skære hans børn i småstykker ligner grangivelig en stjernepsykopat på orlov fra en anstalt. Men er det straffrit at fremsætte den slags trusler i England? Blev han arresteret for det?

  Kommentar by Birthe R — 26. januar 2020 @ 19:13

 27. Nu skal man jo ikke skære alle over én kam. Men efterhånden er jeg så træt af journalister, antifa, politiske korrekte tosser fra hele venstrefløjen o.l.
  Så fremover er de nok alle bare nogle facistiske voldspsykopater i mit verdensbillede.

  Kommentar by Gregers — 26. januar 2020 @ 19:19

 28. Hele venstrefløjen, incl. de radigales 4 fraktioner (Alternativet, Venstre og Konservative + moderpartiet)

  Kommentar by Træt — 26. januar 2020 @ 20:12

 29. 5. Glemte Labil Arrogance

  Kommentar by Træt — 26. januar 2020 @ 20:12

 30. Nu ved jeg hvorfor de psykopater er så bange for plastik poser, man kan ikke ånde i dem.

  Kommentar by Piphans — 26. januar 2020 @ 20:37

 31. Hej. Det her lugter af assurancesvig.

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE11900040/superbil-til-millioner-broed-i-brand-efter-trafikuheld-nu-er-politiet-nysgerrig/
  26.01.2020 KL. 12:11
  Superbil til millioner brød i brand efter trafikuheld – nu er politiet nysgerrig
  Lørdag kørte en ung mand galt i Odense med en McLaren 650s. Politiet ved, hvem føreren er, men søger nu offentlighedens hjælp.

  Kommentar by Charles — 26. januar 2020 @ 22:03

 32. Hvad sker der med links herinde, Kim?

  Nuvel, uden link – Så vil jeg huske på, at se med live fra Senatet mandag den 27. januar 2020 kl. 1900

  The Great Awakening (Den Store Opvågning) begynder nu.
  Find evt. seneste udgave af x22 report, så er du klædt på.

  DARK TO LIGHT.

  Kommentar by Iznogut — 27. januar 2020 @ 01:28

 33. DR: »Vi har simpelthen ikke fundet noget, der peger i den retning«

  Nej – det er klart. Ikke når man leder, med kikkerten for det blinde øje: https://www.berlingske.dk/samfund/soeren-espersen-kaster-sig-ind-i-strid-mellem-hoejrefloejsaktivisten-tommy

  Godt at DF – tilsyneladende – er begyndt at vågne op fra deres dvale gennem de sidste 4 år.

  Kommentar by Realist — 27. januar 2020 @ 07:26

 34. Hovedproblemet er, at vi ikke har et politisk parti som evner eller har overskud til at tage denne sag op omkring Steen Nørskovs og DRs grove manipulering op. Det er jo direkte fake-news.
  Ubegribeligt er det også, da DF havde muligheden, fik de ikke reduceret DR til det halve og fik frataget al statsstøtte til de øvrige medier.

  Kommentar by Erik Skifter — 27. januar 2020 @ 07:46

 35. Da jeg i sin tid så videoen,synej jeg at jeg hørte …meet your… Uanset hvad,er det noget svineri,at anklageren fik en AFArt til at overlevere sigtelsen.

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2020 @ 09:25

 36. synes jeg

  Kommentar by Nielsen — 27. januar 2020 @ 09:25

 37. […] ***Tidligere er Thyregod Skole kommet i fokus, da man lærte 3. klasse-elever at bede til Allah i en dansktime.Se også Punktnedslag i Deadline ‘s angreb på Tommy Robinson (og Aia Fog fra Trykkefrihedsselskabet): … […]

  Pingback by Folkeskolen islamiseres: 4. klasse lærer om islamisk bøn og klæder – Free Speech Blog — 27. januar 2020 @ 10:00

 38. De røde journalister bruger alle midler! Bevist og ubevist.
  Husk samtidig på at journalisten.dk for nogle år tilbage lavede en meningsmåling, hvor man ville undersøge journalisters ståsted. Resultatet var temmelig nedslående, ca. 80% stemte på rød blok, DF og De Konservative fik bare 1% hver! NB og SK eksisterede endnu ikke. Enhedslisten og RV ville kunne danne regering med SF som støtteparti hvis journalisterne skulle bestemme. At tro og mene at det ikke afspejler sig i deres journalistik er himmelråbende naivt! Jeg tror faktisk ikke Steen Nørskov mente han gjorde noget forkert, det er bare sådan snakken går i kantinen, det er simpelthen bare en syg journalistisk kultur. Læg også mærke til at ingen absolut ingen anden journalist har være ude og korrekse Steen Nørskov. Indtil videre har kun Søren Espersen være ude men en fordømmelse. Nej Journalister holder sammen! Det røde broderskab brydes ikke!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. januar 2020 @ 10:59

 39. Realist — 07:26 – Tak for linket Realist!

  Heidi Robdrup, redaktionschef for DR-Deadline, udtaler i Interview bragt i Berlingske: “Jeg har heller ingen dokumentation for, at Elvis ikke lever” – Wow!

  Det er, må vi forstå, den type sprogbrug, en ledende medarbejder i Danmarks Radio, i forbindelse med Deadline-Skandalen, finder det passende at rive seerne i næsen!

  Kommentar by T. Flodur — 27. januar 2020 @ 11:06

 40. […] Simon Andersen vil i hvert fald se beviser. Jeg skal derfor anbefale ham at gå ind på Uriasposten (26.2.), hvor redaktør Kim Møller skriver […]

  Pingback by Fredagsintervjun: Joakim Lamotte « Snaphanen.dk — 27. januar 2020 @ 11:16

 41. Det er et skoleeksempel på dårlig journalistik.
  Steen Nørskov troede han kunne klare Tommy R.- Ak Ak o ve.

  Kommentar by Per K. — 27. januar 2020 @ 12:03

 42. Okay, så guilty by association?
  English Defence League havde også forbindelser til Breivik. Så det er i orden at dræbe dem eller hvad? Prøv at forklar jeres logik.

  Kommentar by Tobias Hvam Mikkelsen — 27. januar 2020 @ 14:59

 43. #42 Tobias

  Bare fordi Breivik skrev at EDL er et sundt foretagende, så betyder det ikke at der var forbindelser.

  Kommentar by Dennis — 27. januar 2020 @ 15:31

 44. 42. Og det betyder heller ikke at man tager parti for nogen af dem, selvom de kan have ret i noget af det de siger.
  Ganske vidst har de ret i noget.!

  Kommentar by Charles — 27. januar 2020 @ 16:12

 45. Søren Espersen er nu blevet til det største problem.

  https://www.bt.dk/politik/soeren-espersen-vil-have-dr-vaert-fyret
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/soeren-espersen-kraever-dr-vaert-fyret-fra-program/7976102
  https://politiken.dk/kultur/medier/art7622238/%C2%BBJeg-tror-jeg-har-sikret-ham-livslang-ans%C3%A6ttelse-i-Danmarks-Radio%C2%AB?ref=eblistermest

  Kommentar by BE — 27. januar 2020 @ 17:20

 46. Enig med ovenstående kritikere af Deadline og dens venstrefascistiske journalist Nørskov og det ræverøde DR.

  Også enig med Peter Buch 13:37, når han skriver “I det fortsatte forløb håber jeg disse optrin medvirker til debat og ændring af pressestøtten /partistøtten. Lad dog markedet bære langt det meste af det, der skal til for at vdrive pressen/partierne, og lad skatteborgerne beholde flere af deres penge.”

  Ja afskaf al mediestøtte! Mediestøtten, der overlever selvom der ikke er brug for den for at danskerne kan få gratis nyheder (og andet gratis tv). Broadcast-tv og papiraviser er overflødige og døende. De er borte indenfor 15-20 år under alle omstændigheder. Man kan se dem dø allerede i dag. Hvis de er på støtten forlænger det blot dødskampen.

  Mediestøtten – herunder tvangslicensen – fortsætter kun fordi den støtter en postsocialistisk-marxistisk ideologi. Det er den ideologi venstrefløjen i folketinget ønsker at fastholde og hjernevaske befolkningen med. Derfor må vi vælge politikere som den amerikanske præsident Donald Trump, der er lykkedes med at vinde over mediernes post socialistisk-marxistiske ideologi (fordi han selv kender medierne og deres pappenheimere:-).

  Nye Borgerlige/Pernille Vermund/Peter Seier Christensen giver håb om, at mediestøtten til mediernes post socialistisk-marxistiske ideologi engang vil blive stoppet. Det kan vi så til den tid fejre, som vi i sin tid fejrede Murens fald i DDR. Alle undtagen gammelkommunister og nogle andre venstrefløjsere fejrede det i hvertfald dengang og de skal ikke have lov til at forhindre fjernelsen af statens propagandasendere.

  Kommentar by A-mad — 27. januar 2020 @ 17:56

 47. #43 Dennis Og bare fordi man har tweetet om Coughlan betyder det ikke at man har forbindelse.
  Desuden er der ikke engang beviser for at Coughlan har truet nogen. Han siger i et videoklip “Tommy. I’m gonna meet your kids, mate”. Men de højreradikale høre hvad de vil høre: “Tommy. I’m gonna mince your kids, mate”, mince kan åbenbart udtales med hårdt t og uden n i de højreradikales verden.

  Kommentar by Tobias Hvam Mikkelsen — 27. januar 2020 @ 19:14

 48. @ #47
  Hvad bliver det næste du finder på? At Dick Coughlan bare gerne ville på legepladsen med ungerne midt om natten? Og måske købe en is i 7-Eleven på vejen?

  Hold op med at genere tænkende mennesker på internettet. Vær nu en god dreng og gå tilbage til dit safe space.

  Kommentar by BE — 27. januar 2020 @ 19:49

 49. Hvordan kan DR bruge en fumlende person som vært der ikke har ordet i sin magt, som nu denne Nørskov, er det mon bevidst valgt alternativ journalistisk som skal fremstå ‘underholdende’ som gonzo kamikaze fjernsyn. Nok dansk TVs største amatør, hvilket ikke siger så lidt, han må dermed kunne få job engang på TV2 hvor de største radigale klovne huserer.

  Kommentar by LarsB — 27. januar 2020 @ 21:03

 50. Tobias, hvordan ville du selv opfatte det, hvis vi to allerede var uvenner, og jeg så sagde til dig, som Coughlan sagde til TR?

  Hold nu op med at spille dum!

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. januar 2020 @ 01:30

 51. […] Mere om Steen Nørskov hos Uriasposten […]

  Pingback by DR-vært kalder 63.537 danskere for ‘racister’ og ‘fascister’ – Free Speech Blog — 28. januar 2020 @ 14:19

 52. Efter genhør med den truende Mike Stuchbery,kan jeg tydeligt høre,at han siger,at han vil lave Tommys børn til hakket kød. Tak til snaphanen.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2020 @ 17:33

 53. SKYND JER AT SE OG EVT. DOWNLOADE DETTE INTERVIEW MED T. inden det bliver fjernet: https://www.youtube.com/watch?v=XhHBjIBTRq0

  Kommentar by M.J. — 28. januar 2020 @ 17:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper