28. januar 2020

DR-Ekspert om incels er venstreradikal aktivist: Maia K. Lorentzen, ‘rådgiver i firmaet Cybernauterne’

For nogle år siden bloggede jeg om Slut Walk-arrangøren Maia Kalhke Lorerentzen, der på Facebook tilkendegav at der ikke burde være en ‘øvre grænse’ for (islamisk) indvandring. I en nylig artikel bruger DR hende som solo-ekspert i en artikel om ‘incels’ – højreradikale, der hader kvinder, og mener ‘muslimerne er i gang med at udskifte den vestlige befolkning’. Man kalder det public service, men det er intet andet end tvangsfinansieret holdningsmassage for et venstreradikalt verdensbillede.

Fra DR Online – Jomfruer, drab og krav om sex: Sådan voksede kvindehadsk incel-kultur frem (af Laura Marie Sørensen).

“DR har den sidste uge sat fokus på en ny, grov og ydmygende form for afpresning af piger og unge kvinder på nettet. Afdækningen viser, at videoer og billeder af afpresningen er populær i kvindehadske fora på nettet. Fora, hvor incels færdes.

Der findes ingen undersøgelser af, hvor mange der identificerer sig som incels. Men Maia Kalkke Lorerentzen vurderer, at stigende ligestilling paradoksalt nok har været med til at styrke incel-bevægelsen…

… Det er ifølge Maia Kalhke Lorentzen, rådgiver i firmaet Cybernauterne, forklaringen på, at videoer og billeder af kvinder, der bliver afpresset til at ydmyge og mishandle sig selv, hitter i onlinefællesskaber for incels. …

Incels er imod feminisme, fordi de har set, hvordan feminismen har været med til at gøre kvinder økonomisk uafhængige af mænd.

– Incels’ drøm er at have en partner, som de kan kontrollere, som bliver hos dem, og som opfylder deres behov. De mener, at det er feministernes skyld, at det er blevet sværere at få i 2020, siger Maia Kalhke Lorentzen. …

Incel-fællesskabet på nettet er ifølge Maia Kalhke Lorentzen fra Cybernauterne er del af et større netværk på nettet af mænd, der har fokus på maskulinitet og er imod feminisme. … Der er ifølge flere forskningsprojekter et overlap mellem incels og højreradikale grupper. …

– Han troede som flere højreradikale på, at muslimerne er i gang med at udskifte den vestlige befolkning, og at feministerne hjælper til ved at sige til kvinder, at de selv må vælge deres partner og ikke behøver at få så mange børn. Det samme had til kvinder og det samme raseri til feminister deler højreradikale med incels.

(Feministen Maia Kalhke Lorentzen, ekspert om højreorienterede anti-feminister; Foto: Facebook)

Verden ifølge venstreradikale Maia Kalhke Lorentzen…

“Ved en større venstrefløjs-1. maj-demonstration har politiet måtte tage hårdhændede metoder i brug. Flere Antifa-demonstranter er kommet godt op at køre og råber samt rækker fuck-fingre på Israels Plads. Betjentene forsøger at få kontrol med demonstrationen og har bl.a. trukket kniplerne samt valgt at pågribe enkelte demonstranter. Flere politibetjente trækker i læ for eventuelt kasteskyts bag de parkerede mandskabsvogne. Her tager mange af dem hjelme på.” (EB.dk, 1. maj 2019)

“Jeg prøver at skrive noget sammenhængende om, hvor ubehageligt det var at blive mødt af massivt politiopbud i riotgear og 20 salatfade, når man kommer… for at være med i en lovlig, anmeldt og fredelig demonstration på Israels Plads. Og hvor fuldstændig mundlam jeg var over at læse Ekstra Bladets overskrift om at ‘ekstremister’ demonstrerede voldeligt på Israels Plads, mens jeg selv stod på pladsen og slet ikke kunne få det der stod i artiklen til at passe med den fuldstændig fredelige gruppe demonstranter, jeg var en del af. Nu er det åbenbart ekstremisme at være anti-fascist – Og dem der er det behandles som langt farligere og mere voldsparate af politiet end de der nynazister der lavede UANMELDT demo i København for et par uger siden. …” (Maia Kalhke Lorentzen, 1. maj 2019)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107731/trackback

30 Comments »

 1. Cypernauterne har også islamisten Kevin Shakir ansat, som flere gange har været anvendt som “ekspert i højreekstremisme” i Deadline på DR2.

  Så kender vi den røde løgnefabrik DDR igen…

  Kommentar by Revisoren — 28. januar 2020 @ 12:34

 2. Der er vist ingen læsere af Uriasposten , der er i tvivl om den skandaløse slagside i DR. Kim Møller, du er vist ikke populær i det store hus med de høje lønninger! Du gør det godt.

  Kommentar by Anonym — 28. januar 2020 @ 12:51

 3. Var der danske facebookgrupper imellem de væmmelige incels?

  Kommentar by tavsen — 28. januar 2020 @ 12:57

 4. Blandt løgnere og bedragere.

  O.T.
  Corona – en elendig mexikansk øl? Så en FF operation skader ikke, vel?

  https://blog.nomorefakenews.com/2020/01/27/what-are-the-chinese-hiding-in-wuhan/

  Kommentar by Iznogut — 28. januar 2020 @ 13:55

 5. Hvis man mener at ‘Slutwalk’ og Islam harmonerer fint, så er man ikke ekspert i noget som helst.

  Er der nogle psykologer herinde der kan forklare mig, hvad der sker i de her feministers hoveder?

  Kommentar by Realist2 — 28. januar 2020 @ 14:16

 6. Jeg er indehaver af firmaet “Gyngestolsbevægelsen imellem mars og Jupiter” og forlanger selvfølge statsstøtte i den anledning. DR er velkommen til at interviewe mig og min ekspertisme i rumforskning fra den kant, mod et rimeligt vederlag selvfølgelig. Jeg har mange mærkelige teorier og indsigt i kønnet og dets bevægelser nede på jorden, og forskellen imellem hun og hankøn, som vistnok sider i venstre armhule, og nogengange presses der på fra det ene køn til det andet i forskellige sammenhænge. Ikke meget kønt i det. (I en pornofilm fra 1948 kan man se Marilyn Monroe i nogle stivmekaniske sort/hvide optagelser, med en repressentant fra det modsatte køn og massageapparat. Hun blev sikkert presset til mange ting i de bonnerte halvtredsere og starten af 60 erne inden hun begik selvmord-? -Men hendes sang til JFK på hans fødselsdag, tror jeg ikke hun sang frivilligt). Trist at den bonnerte tidsalder med Islam og dens modbydelige kvindeundertrykkelse er genkommet. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. januar 2020 @ 15:23

 7. […] Mere om Steen Nørskov hos Uriasposten Se også DR-ekspert om incels er venstreradikal aktivist: Maia Kahlke Lorentzen, ‘rådgiver i firmaet Cyber… […]

  Pingback by DR-vært kalder 63.537 danskere for ‘racister’ og ‘fascister’ – Free Speech Blog — 28. januar 2020 @ 15:41

 8. Tak for underholdningen. Der er nu intet som feministiske veganske cyklistfascister og andet sjovt.
  Tak for ikke at bringe et nærbillede af hen, da hen sandsynligvis er tatoveret og piercet i hele ansigtet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. januar 2020 @ 15:49

 9. OKCupid (et af de helt store dating sites i USA) udspurgte deres brugere hvem de går efter. Det viste sig at 80% af kvinder går efter de top 20% af mændene på sitet.
  Samtidigt med har den hvide kristne mand været under angreb, og er blevet bombet med den ene smædekampagne efter den anden i årtier.
  Nu skal vi gudhjælpemig også klassificeres som terrorister bare fordi vi eksisterer, og ikke er lige så promiskuøse som mange kvinder. Prøv bare at søge efter incel artikler på google. Eller DR for den sags skyld.

  Kommentar by W — 28. januar 2020 @ 17:13

 10. Nåe en dag i forhåbentlig snarlig fremtid,vi skal til at jævne moskéerne med jorden,skulle vi overveje om ikke det også ville være det fornuftigste at gøre med DR-byen.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2020 @ 17:17

 11. OT
  Japaner smittet i Japan af kineser.
  Den sjette patient er en mand i 60’erne fra det vestlige Japan – og han har ikke rejst i Wuhan. Derimod har han arbejdet som buschauffør og kørt turistgrupper fra den kinesiske by rundt de seneste ni dage.

  Tysker smittet i Tyskland af kineser.
  Tysk corona-smittet var ikke selv i Kina
  Mannen som er smittet med coronavirus i Tyskland skal ikke ha vært i Kina selv, men ha blitt smittet av en kinesisk kollega på jobbreise

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2020 @ 17:46

 12. Den første danske patient er lige nu ved at blive undersøgt for smitte med coronavirus i isolation på Aarhus Universitetshospital.
  Det bekræfter hospitalet over for TV 2.

  Vores inkompetente Sundhedsstyrelse:

  Anbefaler ikke screeninger ved indrejse til Danmark
  Sundhedsstyrelsen oplyser, at man ikke anbefaler, at der indføres screeninger for sygdommen ved indrejse til Danmark.

  Samtidigt vader kinesiske turister rundt på Strøget …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2020 @ 17:47

 13. OT
  Japaner smittet i Japan af kineser.
  Den sjette patient er en mand i 60’erne fra det vestlige Japan – og han har ikke rejst i Wuhan. Derimod har han arbejdet som buschauffør og kørt turistgrupper fra den kinesiske by rundt de seneste ni dage.

  Tysker smittet i Tyskland af kineser.
  Tysk corona-smittet var ikke selv i Kina.
  Manden som er smittet i Tyskland har ikke været i Kina selv, men er blevet smittet af en kinesisk kollega på jobrejse i Tyskland

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2020 @ 17:50

 14. Du kan bare slette
  Mvh.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. januar 2020 @ 17:50

 15. Hvad kalder man kvindelige incels? Tyk-aktivister?

  Hvis kvinder har nogle behov, som ikke i tilstrækkelig grad bliver dækket og imødekommet, så skyldes det gerne nogle syge overleverede samfundsnormer og forfærdelige magtstrukturer. Og vi bør alle være solidariske og føle os forpligtede til at lave om på det hurtigst muligt – med masser af respekt, forståelse og omsorg.

  Mænd kan lukke røven og tage sig sammen.

  Kommentar by BE — 28. januar 2020 @ 18:00

 16. >Jørgen Nielsen 17:47 & 17:50
  Det er der da ingen grund til at slette. Du har en fin pointe deri at du udstiller grænsepolitiets inkompetence,som sandsynligvis har en del at gøre med de ubrugelige idioter,der befolker galeanstalten Christiansborg. Jeg tillader mig at gentage den:

  Den første danske patient er lige nu ved at blive undersøgt for smitte med coronavirus i isolation på Aarhus Universitetshospital.
  Det bekræfter hospitalet over for TV 2.

  Vores inkompetente Sundhedsstyrelse:

  Anbefaler ikke screeninger ved indrejse til Danmark
  Sundhedsstyrelsen oplyser, at man ikke anbefaler, at der indføres screeninger for sygdommen ved indrejse til Danmark.

  Samtidigt vader kinesiske turister rundt på Strøget …
  -Hvis sletningsønsket er et udtryk for at historien er usand,kan Kim så slette os begge.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2020 @ 18:00

 17. Psykiatrien har fejlet – skattekronerne er brugt andetsteds..
  Man står på sidelinjen og observere det, forsøger ikke at tro på det, men det er blevet virkeligheden.
  Skal man grine hysterisk eller flæbe katatonisk i et hjørne?

  Kommentar by Lundahl — 28. januar 2020 @ 18:05

 18. Incels er da mig bekendt ikke nødvendigvis højreorienterede. ‘Højreorienterede’ er jo bare en mærkat venstrefløjserne sætter på alle, de ikke er enige med. I denne forbindelse betyder det bare ikke-feminister.

  Nazister (dss. national_socialister_) er fx. heller ikke en fis højreorienterede, men fordi kommunister endte med at blive uvenner med nazister over operation Barbarossa, må sidstnævnte per definition være højreorienterede (siger kommunisterne).

  Kommentar by Hertz — 28. januar 2020 @ 18:32

 19. Mon ikke det er på venstrefløjen at man skal finde de der Beta-male typer?

  De råber selvfølgelig ikke op og skaber sig når der er potential fisse i farvandet, de gør det i deres mors kælder hvor ingen kan se dem.

  Kommentar by Santor — 28. januar 2020 @ 18:36

 20. >Iznoguts 13:55
  Ganske intreressante betragtninger der i dit link.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2020 @ 18:44

 21. Jeg ser at hun præsenterer sig selv som “queer-feminist”. Altså, hun er tydeligvis en fem-incel, som er pseudo “lesbisk” og hader mænd fordi hun ikke kan få en. Nej, jeg har intet belæg for at sige dette, og hun har heller ikke belæg for hendes pladder.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 28. januar 2020 @ 18:56

 22. Der er ingen ende på unge kvinder, der fosøger at jobbe deres kussepris op.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. januar 2020 @ 19:20

 23. Danmark er verdens mest mandefjendske samfund, befolket af verdens mest underkuede tøffelthelte af nogle nosseløse tabermænd.

  Selv Sverige er bedre for mænd. Der kan man i det mindste flytte ud på en gård og gå på jagt og fiske. I Danmark skal alle sidde i en nederen lille 2 værelses i Sydhavnen.

  Kommentar by Jens — 28. januar 2020 @ 19:30

 24. >Jens
  Danmark er verdens dejligste land,når vi får smidt de fremmede (i alle afskygninger) ud.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2020 @ 20:20

 25. Desuden trænger vi til ærlige penge,som er ideologernes pseudonym for guld og sølv.
  Men vær på vagt.

  Kommentar by Nielsen — 28. januar 2020 @ 20:21

 26. Tja, hun burde have lov at gå en slutwalk helt ned til sine gode venner i mellemøsten og fortælle dem hvor meget hun elsker deres overlegne kultur.

  Kommentar by Kratossen — 28. januar 2020 @ 21:09

 27. jeg tror sgu jeg er i den forkerte branche : et 30-60 minutters foredrag ved cybernauterne = 5000kr +moms. foredrag + workshop 3 timer i alt = 8500kr. heldagsseminar 7 timer = 14500kr. jeg vil også have sådan et snakkejob..

  Kommentar by rune — 28. januar 2020 @ 21:12

 28. Fremtidens fascister vil med sikkerhed kalde sig selv antifascister! Udtalelsen er tillagt Winston Churchill, men er muligvis udtalt af en anden. Rigtigt er det i alle tilfælde.
  I øvrigt kan man udemærket vær stærk modstand af muslimsk indvandring og så elske kvinder! Og det endda hvis man er enlidt ældre, well of, hvid mand!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. januar 2020 @ 23:44

 29. > Nielsen

  Åh ja, Danmark er verdens dejligste land uden fremmede. Altså hvis ikke det var for disse verdens dejligste mennesker der havde inviteret alle de fremmede og som HADER steder som Uriasposten.

  Ja, hvor er de dejlige alle disse ræverøde, mandehadende danske kvinder.

  Kommentar by Jens — 29. januar 2020 @ 01:10

 30. Det var som bekendt også islamisten Kevin Shakir fra Cypernauterne, der efter stort pres fik Youtube til at fjerne nogle videoer produceret af hædersmanden Lars Andersen.

  Kommentar by Revisoren — 29. januar 2020 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper