4. februar 2020

Beboersammensætningen har ‘ændret sig radikalt’: “… færre af Peders støbning og flere af Adils.”

Berlingske har besøgt Kofoedsminde, en sikret institution i Rødby, hvor hver indsat koster samfundet 7.284 kr. i døgnet. Fra Berlingske.dk – Da Adil var 10 år, blev han sendt på genopdragelse i to år. Nu sidder han på Lolland sammen med Danmarks farligste kriminelle.

“… 22-årige Adil er dømt til anbringelse på ubestemt tid på Kofoedsminde, Danmarks eneste sikrede institution for dømte udviklingshæmmede. … Han er lillebror i en stor børneflok. Opvokset i hovedstadsområdet i en familie med oprindelige rødder i Pakistan. Rundet af et miljø, hvor det at få en lussing af sine mandlige familiemedlemmer kaldes ‘en kærlighedsflad’ og anses for en opkvikker. I hans univers er lillebrødre blevet opdraget af storebrødre.

… Som 15-årig var Adil udmærket klar over, hvordan en pistol føltes. En gammel retssag understøtter, at pistolsnakken ikke er gangsteroverdrivelser fra Adils side. Han har ’skadet mange mennesker rigtig seriøst, og jeg fortjener en straf for vold og røverier’, men han føler sig fejlanbragt på Kofoedsminde. …

Adil viser en video på sin telefon. Optagelsen er fra hans værelse på Kofoedsminde. På optagelsen har han fået lukket en stripper ind på besøg på Kofoedsminde. … I videoen danser en mørkhåret kvinde foran ham i g-streng. Han lægger en streg pulver på hendes ene balle og sniffer stregen i ét sug. Råber til kameraet i manisk begejstring. Klasker stripperen på ballen.

Det er kokain i videoen, siger han. Adil ved godt, at den slags er strengt forbudt på Kofoedsminde. Men der er ingen konsekvens, siger han…

Beboersammensætningen på Kofoedsminde har ændret sig radikalt de sidste ti år, og antallet af beboere er mere end fordoblet i samme periode. Kofoedsminde må ikke sige nej til at modtage nye beboere og kæmper med en belægning på 106 procent. Der er kommet færre af Peders støbning og flere af Adils.

Flere unge med anden baggrund end dansk, flere, som har haft bandetilknytning og har levet forpustede liv i hurtige biler og med narko bankende i blodet. … Den nye gruppe er sværere at håndtere for medarbejdere, fortæller de.”

(Institutionen Kofoedsminde, Rødby; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 01:20 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/107889/trackback

11 Comments »

 1. Dejligt med taberimport. Med en integrationsydelse på 8000 kroner om måneden før børnepenge og boligsikring fra dag 1, er vores taberefterspørgsel markant og udbud fra hele verden vandrer langs motorveje hertil. Vi beder jo selv om det. Vi betaler for det. Det er helt forkert, at der kryber migranter til os. De bliver revet ind.

  Iran og Saudi-Arabien udkæmper nu en krig på vores grund. Vi har intet med den at gøre – udover betalingen af regningen. Skønt med endnu flere ikke-danske konflikter i Danmark.

  Kommentar by Fascist — 4. februar 2020 @ 01:25

 2. Det er indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister og de styrer alle offentlige instanser lige fra bistandskassen til straffeanstalterne, skylden ligger hos dommerne, politikerne og den kaglende klasse, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. februar 2020 @ 02:10

 3. Det kan ikke vaere rigtigt at det Danske samfund skal understoette,saadan noget skrab,vi kan udmaerket selv producere disse typer , vi behoever ikke at importere.Spekulerer paa er stripperen og kokainen includeret i de 7284kr. saa er det maaaske ikke saa slemt et sted at vaere

  Kommentar by dunk — 4. februar 2020 @ 07:14

 4. Jeg genså på YouTube en radiodiskussion mellem Morten Uhrskov og Zenia Stampe, hvor hun bedyrede at det går den rigtige vej med kriminaliteten. Ja cykeltyverierne måske, men vold voldtægt og bandekriminalitet stiger og folk fra Stormellemøsten er voldsomt overrepræsenteret!
  Jeg tror det vil være en ringe trøst for et voldtægtsoffer at få at vide at hendes cykel er ikke er blevet stjålet!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. februar 2020 @ 10:42

 5. mohammedaneres indavlede fætter-kusine børn bliver Danmarks Waterloo

  “Indvandreres indavl koster millioner”

  “14-årige Ali er født som mongol. Hans forældre, der er fætter og kusine, ved ikke hvorfor, men det kan muligvis skyldes en solformørkelse, da hans mor var gravid med ham

  Solformørkelse?? -Idioter!!!

  https://www.bt.dk/nyheder/indvandreres-indavl-koster-millioner

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 4. februar 2020 @ 15:28

 6. Hvorfor sidder han ikke i et pakistansk fængsel? Til Berlingeren kan man sige at de ikke kan stave til småbrødre og balde. Man kunne håndtere dem ved at lukke dem ind i overdækkede bure med adgang til vand og brød. med en kloakrernde i gulvet. Det kan vel ikke koste 2.660.481Kr/år.

  Kommentar by Nielsen — 4. februar 2020 @ 20:19

 7. Tidligere var det psykiatere, som bestemte hvem der skulle bo på institutioner. Det blev ændret for nogle år siden. Nu er det sagsbehandlere, og de har gjort det til et helvede. De fokuserer især på unge narkomaner, som ellers ikke opfylder de lægelige kriterier for udviklingshæmning eller sindssygdom. De sidste grupper har fået et helvede. Forskellen imellem beboerne er blevet astronomisk. I det ene rum sidder en autist og leger med modeljernbanetog på gulvet og har “aldrig kysset”, i rummet ved siden af bor en hårdkogt narkoman, der har ødelagt sin egen hjerne med stoffer, og som modtager besøg af narkopushere, der også har smadret deres egen hjerne fuldstændigt med stoffer og kan finde på at dræbe deres bedstemor for en 100-kroneseddel.

  Kommentar by Hans — 4. februar 2020 @ 21:56

 8. Nielsen — 4. februar 2020 @ 20:19: Balle er i dag ligeså korrekt som balde, “småbrødre” er kun nævnt som en såkaldt “uofficiel” form i Retskrivningsordbogen dvs. slang, lillebrødre er den korrekte betegnelse.

  Kommentar by Odo — 4. februar 2020 @ 22:32

 9. Strippere og kokain på lukkede anstalter? Hører de under kriminalforsorgen eller sygehusvæsenet? I grunden ligemeget, for det hører fandme ingen steder hjemme.

  Afsoning i Rumænien eller et andet land hvor man ikke behandler indsatte som hotelgæster

  Kommentar by redneck — 4. februar 2020 @ 22:50

 10. Tja, 1400 års indavl blandt muhammedanerne sætter sine spor…

  Kommentar by Revisoren — 5. februar 2020 @ 12:36

 11. Enig Revisoren 12:36. “1400 års indavl blandt muhammedanerne sætter sine spor”. Muslimske børn udgør nu mere end halvdelen på institutioner for retarderede børn.

  Kommentar by A-mad — 7. februar 2020 @ 11:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper