13. februar 2020

SAS i mislykket spincontrol: “… begrundet mistanke om, at vi har været udsat for et cyberangreb”

Efter finanskrisen var der bred modstand mod Danske Bank, og mange vil huske 2012-kampagnen ‘A new normal demands New Standards”’, der leflede for den antikapitalistiske venstrefløj. Klimadagsordenen har ikke gjort det nemmere at være SAS, og mon ikke den nye selvhadske reklame er et forsøg på at gøre sig lækker for den globalistiske centrum/venstrefløj.

Kommunikationen gik galt fra starten, og det må i den sammenhæng nævnes, at SAS-pressechefen Kristoffer Meinert indtil for blot to uger siden var journalist for DR. Lønnen er højere, men lussingerne slår hårdere. Reklamen er i øvrigt lavet af bureauet ‘& Co.’, hvis ‘Art Director’ hedder Lea Flodgaard. Ingen overraskelser her, at dømme efter nedenviste opslag.

En opfølgning Fra DR.dk – SAS fjernede reklamevideo fra nettet efter kritik: Mistænker koordineret angreb.

“Flyselskabet SAS fjernede tidligere i dag en reklamevideo fra sine sociale medier, efter at den har affødt kritiske kommentarer fra blandt andet Facebook-brugere.

Selskabet mistænker, at det har været udsat for et koordineret angreb på sociale medier, hvor flyselskabet er blevet mødt af vrede kommentarer til reklamevideoen, der har som budskab, at intet stammer fra Skandinavien.

– Når vi ser på mønsteret og antallet af reaktioner, har vi en begrundet mistanke om, at vi har været udsat for et cyberangreb, og at vores kampagne er blevet taget som gidsel, skriver SAS i en skriftlig kommentar.

– Vi vil ikke stå på mål for andres værdier. Derfor har vi midlertidigt fjernet kampagnen fra vores sociale mediekanaler, mens vi overvejer næste skridt, skriver selskabet.”

(‘Art Director’ Lea Flodgaard på Facebook, 2015)

Blah blah blah

Det er uklart, om angrebet mod SAS er startet på 4chan, men der er ingen tvivl om, at forummet har spillet en betydelig rolle i at blæse det op, vurderer Kevin Shakir, der er journalist med fokus på højreradikal kultur på nettet og en del af organisationen Cybernauterne, der formidler om internetkultur.

– 4chan har gennem flere angreb af lignende karakter været et centralt sted, hvor folk mobiliserer hinanden. Den her form for chikanetaktikker er en meget indgroet del af de her steder på nettet, siger han.

… Hver tråd har flere hundreder kommentarer med højreradikalt og i nogle tilfælde nazistisk indhold, “ (DR.dk, 12. februar 2020)

Oploadet Kl. 00:21 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108105/trackback

26 Comments »

 1. Lea Flodgaard. Amnesty SOS

  https://vimeo.com/162680383

  Kommentar by BB — 13. februar 2020 @ 00:54

 2. Det må være et “koordineret cyber-angreb”, for det kan jo umuligt passe at alle ikke bare elsker reklamer som promoverer den progressive og anti-nationale Globo-Homo Agenda …

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. februar 2020 @ 00:59

 3. Det er nok Putin og nationalisterne, der går efter SAS. Det giver god mening.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. februar 2020 @ 01:04

 4. I morgen vil de røde MSM’ere, i sædvanlig stil, pege på at hele affæren skyldes Trump.

  Man kan jo mistænke, at det at SAS har fjernet videoen er et planlagt reklamestunt, og en del af reklamen? De røde skyr jo ingen midler, så reklamen vender måske tilbage, og under alle omstændigheder vil “mindet” om den blive hængende.
  For mon ikke denne “nye selvhadske reklame” er SAS’ helt bevidste forsøg på på at tiltrække fremtidens kunder.
  Den røde elite skal jo i fremtiden, og i lyset fra den hellige Sct-Greta, afsværge al flyvning når “den grønne bølge” for alvor er slået igennem.
  Og for vi andre almindelige dødelige vil blot det at nærme sig lufthavnen fremover være skamfuldt, næsten som at snige sig ind på Kakadu-Bar efter mørkets frembrud, med hætten trukket ned over hovedet.

  Tilbage af kunder har SAS så “kun alle flygtningene”, som skal hjem og feriere i de hjemlande de er flygtet fra. Og det er her at SAS har luret situationen, for alle disse pengestærke nye rejsende, med alt for meget fritid, bliver der hastigt flere og flere af – takket være politikerne.

  Kommentar by Henning Jensen — 13. februar 2020 @ 02:20

 5. Og den gang den fascistiske/nazistiske/kommunistiske del af venstrefløjen på nettet overfaldt Kims, Den Korte Avis, GF forsikring etc etc…

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 13. februar 2020 @ 03:02

 6. SAS har lagt en revideret udgave af videoen på deres FB side. Uden vikinge afrikaneren. DR er i gang med damage control med fokusflytning til 4chan og den onde onde højrefløj.

  Kommentar by Martin — 13. februar 2020 @ 04:59

 7. Det er da noget skidt at SAS bossen: Chief operating Officer (COO) Simon Pauck Hansen, tilsyneladende ikke er sluppet helskindet gennem den anale fase; I ved den fase hvor barnet leger med- og smører afføring på vægge og møbler!?

  Ja sådan forstår jeg situationen; for hvordan fanden vil SAS bossen ellers forklare os, at han lader et påviseligt inferiørt reklamebureau smøre lort ud i ansigtet på selskabets kunder!?

  05.12.2019 Jyllands-Posten Erhverv: Folk vil flyve mindre næste år. Det forventer Simon Pauck Hansen, koncerndirektør i SAS med ansvar for det danske marked – Tableau!

  Kommentar by T. Flodur — 13. februar 2020 @ 05:09

 8. “Efter finanskrisen var der bred modstand mod Danske Bank, og mange vil huske 2012-kampagnen ‘A new normal demands New Standards”’, der leflede for den antikapitalistiske venstrefløj.”

  Repræsentanter for denne venstrefløj (ungdomshus-segmentet) blev inviteret til møde hos Danske Bank. Bl.a. TV2 News dækkede live udenfor Danske Banks hovedkvarter, og viste de selvretfærdige rebeller træde indenfor i de onde kapitalisters førerbunker. Humøret var højt. Nu skulle der kæmpes for den retfærdige sag. Hvad der egentlig forgik på det møde, har offentligheden aldrig fået at vide, men jeg husker tydeligt billederne, da frihedskæmperne kom ud af bunkeren igen. De lignede små pryglede forskræmte hunde, og ingen af dem havde noget at sige. De havde tydeligvis fået mundkurv på. Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at se optagelserne igen. Hvem der bare havde været en flue på væggen…

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 05:27

 9. Trolls, 4chan, incels, hvide nationalister og hvad de ellers kan finde på. Koordineret angreb? Lader til at der sidder en del konspirationstosser i deres presseteam.
  I morgen ansætter de Thunberg som konsulent i marketing.
  Farvel og tak for denne gang SAS.

  Kommentar by Hagmann — 13. februar 2020 @ 05:41

 10. Tja SAS har jo ikke ligefrem været velfungerende igennem snart 2-3 årtier, så deres nye påfund passer jo meget godt. Det forpligter at være klimakommunist, så fra nu af skal der flyves på havvand med plastikstykker som i udstødningen bliver til ren damp, ellers er det ikke godt nok!!

  Kommentar by Flaskeposten — 13. februar 2020 @ 06:02

 11. Haha, pengeproletarer uden kultur 😂🤮🤮

  Kommentar by Veritas — 13. februar 2020 @ 06:06

 12. SAS har lavet en ny version:

  https://www.youtube.com/watch?v=Ijhh5J48X9k

  379 up, 6.000 down og “Kommentarer slået fra”

  Den såkaldt koordinerede indsats fortsætter, hehe.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 06:07

 13. #9 Hagmann, og russerne! og Trump!

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 06:09

 14. Ang. #11, nu er antallet af down votes faldet! Der skete nøjagtig den samme manipulation med tallene, da Gillette pissede på os hvide mænd for et år siden.

  Jeg gav down vote nr. 6.000. Få sekunder efter var tallet 6.017. Nu, 50 minutter senere er tallet 5.947. Efter 30 sekunder er tallet. 5.991.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 06:59

 15. Jeg har fulgt up/down i en lille times tid nu. Siden 06:59 hvor tallene var 388/5.947 blev down ved med at øge ved hver eneste opdatering af siden til 397/6.355 – altså 9 up og 408 down. Nu er tallene pludselig 402/6.201.

  Om det er SAS eller Youtube, der manipulerer ved jeg ikke. Men der er tydeligvis tale om desperat damage control.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 07:57

 16. Lea er en taaaaaaaaaaber

  Kommentar by Johnson — 13. februar 2020 @ 08:06

 17. Synd, hvis et par enkelte torskehoveder får lagt SAS ned.

  Kommentar by Bastardo — 13. februar 2020 @ 08:45

 18. > Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 07:57

  Godt du holder øje. Jeg ved ikke, om du ved det – men Gillette videon og vistnok to eksempler på “Youtube Rewind” blevet kraftigt manipuleret mht. op/nedstemninger. Der var dengang tale om at flere hundrede tusinde ned-stemmer simpelt hen blev fjernet. Og det kunne ses helt åbenlyst hvis man fx checkede tallene et par gange om dagen: nedstemmer voksede og voksede, men var så pludselig reducerede, hvorefter de voksede igen.

  Kommentar by Quark — 13. februar 2020 @ 09:04

 19. Firmaet bag reklamen får åbenbart bombetrussel. Rent guf for vores modstandere
  https://ekstrabladet.dk/112/trusler-mod-reklamefirma-bag-sas-kampagne/8001330

  Kommentar by Martin — 13. februar 2020 @ 09:51

 20. SAS er bange for at flyskam skal klippe toppen af deres omsætning. Derfor laver de en reklame rettet mod de klimaangste på venstrefløjen, som jo også hader deres egen kultur og favner den multikulturelle kolorit.

  Nu prøver de så at afparere shitstormen ved at udtænke en nazistisk, højreradikal konspirationsteori. Det er en gennemskuelig damage control.

  Shitstormen er fuldt ud fortjent og simpelthen bare en spontan reaktion fra ganske almindelige danskere, der er dødtrætte af elitens nedgøring af danskheden, og dødtrætte af den udskiftning af dansk kultur til fordel for den islamiske, som den regerende magtelite udsætter deres vælgere for.

  Kommentar by JC — 13. februar 2020 @ 09:55

 21. Det lader til at erhvervslivet er ved at blive infiltreret af den yderste venstrefløj. Det gælder SAS, det gælder reklamebranchen, og det bliver måske mere og mere almindeligt. Smart strategi. Når man ikke kan få magten via stemmesedlen, kan man bruge andre metoder. Og så giver det jo også flere penge.

  Kommentar by JC — 13. februar 2020 @ 10:00

 22. JC: “Shitstormen er fuldt ud fortjent og simpelthen bare en spontan reaktion fra ganske almindelige danskere”

  Tror faktisk at det gavner vores sag, at flere bliver opmærksomme på globohomo-dagsordenen. Og jeg tvivler på at det giver SAS flere penge i kassen. Ikke al omtale er gavnlig for salget, hvilket Gillettes bommert sidste år klart viste. Hollywood laver også den ene fiasko efter den anden i disse år af samme årsager.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 10:30

 23. #18 Quark, jo jeg fulgte også med i Gillette-fadæsen. Måtte downvote 6-8 gange før de holdt op med at annullere min holdningstilkendegivelse. Desuden blev der slettet kommentarer i stor stil – mange af dem var virkelig fede. Tallene nu er 810.000/1.580.000 hvilket er grotesk løgnagtigt. De 1.58 mio er reelt nok omkring 10 mio.

  På SAS’ nye udgave forsøger de tilsyneladende at manipulere forholdet til omkring 1:15, men det skal blive sjovt at se i løbet af dagen, hvis ikke den bare bliver slettet ligesom den oprindelige udgave.

  Kommentar by Hr. Snusk — 13. februar 2020 @ 10:51

 24. “Not even Jihad is Danish, it comes from the middle east!”

  Kommentar by Realist2 — 13. februar 2020 @ 12:56

 25. OPROP*
  “På Facebook bliver SAS’ side overdynget af kommentarer fra folk, der opfordrer til boykot af flyselskabet, fordi det håner Skandinavien”
  (DR NYHEDER 12. FEB 2020 KL. 19.59)

  Ja, islamiseringen af Skandinavien forsøges nedkæmpet af modstandsfolk, der er modstandere fredens religions fredsbesættelse* af deres land.

  Men islamiseringen fortsætter alligevel med venstrefløjspolitikerne og massemediernes støtte.
  Statens DR og TV2 er blandt de førende propaganda organer. Venstrefløjen ønsker Skandinavien ændret kulturelt med mere indvandring og mere islamisk kultur i de gamle nordiske kongeriger.

  *”OPROP! var et tysk flyveblad, som blev nedkastet over Danmark under den tyske invasion den 9. april 1940. Flyvebladet var undertegnet af chefen for Operation Weserübung Süd, den tyske flyvergeneral Leonard Kaupisch”(wiki)

  **”Fredsbesættelse, ‘occupatio pacifica’, er et begreb fra Folkeretten der er et retssystem som regulerer forholdet mellem stater. De grundlæggende regler bygger på sædvaneret og aftaler (traktater) indgået direkte mellem to eller flere stater.
  Begrebet fredsbesættelse betyder at en stat besætter en anden stat mod dennes vilje ved anvendelse af ikke-militær, men juridisk magt – måske med trussel om anvendelse af militærmagt.
  Begrebet er ikke klart defineret – men hvis besættelsesmagten vælger en fredsbesættelse, så får den besatte stat nogle muligheder som den ikke ville få ved en krigsbesættelse.
  I praksis er det besættelsesmagten som afgør hvorvidt en besættelse sker som fredsbesættelse. Den besatte stat er jo under alle omstændigheder besat og dermed frataget sin selvstændige ret til at agere”
  (Kilde. BOPA en modstandsorganisation under Danmarks besættelse 1940 – 1945. bopa.modstandskampen.dk)

  Kommentar by A-mad — 14. februar 2020 @ 10:12

 26. PS. Demografi er skæbne. Indenfor 20-25 år kommer svenskerne i mindretal i Sverige. Så bliver SAS sikkert fusioneret med nogle af disse: Air Arabia, Gulf Air, Emirates Airline Dubai, Etihad Airways Abu Dhabi, Royal Brunei Airlines, Sultan’s Flight Brunei, Jazeera Airways Kuwait, Qatar Airways, Saudia Airline eller Turkish Airlines? :-)

  Kommentar by A-mad — 14. februar 2020 @ 10:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper