15. februar 2020

Protestsang 2.0.: “I har ret til jeres mening / Til at støtte slør og stening / Men læg jeres våben ned”

Den yderste venstefløj bliver mere og mere patetiske, og hvis går ind på Konfront.dk kan man se en happening mod ‘gentrificering’ (Læs: udbud/efterspørgsel). I den tilknyttede video kan man se den 56-årige Susanne Dahl, til lejligheden maskeret som de øvrige i ‘Børnemagt’. Fantaster, der virker ved vold, politisk accepteret, kommunalt understøttet. Herunder en skøn perspektiverende video, der sætter de røde gadekrigere i relief. Lagt på Youtube af ‘TheMr-RonQ’.

Forklaring

“Denne sang er til alle jer, der er ofre for de politiske bøller, som den socialdemokratiske overborgmester i København, Frank Jensen, finansierer via skatten og som har tætte bånd til Enhedslisten. Det er forfærdeligt, at vi nu igen har politiske ledere, der finansierer eller på anden måde støtter politisk vold. Vi skal aldrig acceptere det, og vi skal aldrig vende os til det.

Hvis du kender folk, der støtter disse partier, så skal du behandle dem, lige som du ville have gjort med nazisterne i 30’erne. Hold afstand, fortæl dem, at du ikke vil være ven med folk, der støtter vold. Hvis du fornemmer, at de egentlig ikke ønsker at støtte vold, så tal med dem og forsøg at få dem ud af de belastede miljøer. Det kan være en person, der bare har brug for en smule hjælp til at blive afradikaliseret.

Brug din demokratiske ret til at sige fra over for politisk vold. Hvis vi er mange nok, kan vi måske en dag få ændret samfundet, så det ikke længere er acceptabelt at slå på folk, bare fordi man er uenig med dem.”

Tekst

STANDS JERES VOLD
Stands jeres vold
Det avler blot mer’
Brug jeres ord
Forklar os, hvad I ser
Hvorfor vil I slås?
Hvorfra kommer jeres had?
Prøv og lyt til argumenter
Reflekter og tag et bad

I er socialister med sten i hånd
Anarkister, mennesker uden ånd
og I har ret til jeres mening
Til at støtte slør og stening
Men læg jeres våben ned
Vold fører ikke til fred

Når Enhedslistens og Frank Jensens sorte tropper
Spyer had og frygt som pestilens og kopper
Når de som i fordums tid marcherer gennem gaderne
Når støvlerne tramper, stiger frygten bag facaderne

I er socialister med sten i hånd…

Vores skattekroner transformeres til en sag
Neanderthaleres, der byttes rundt på for og bag
Orwels profeti står skrevet, læs den nu!
Folkens stop op og tænk, det ik’ forbudt endnu

I er socialister med sten i hånd…

De er socialister med blod på hånd
Anarkister, mennesker uden ånd
Og de har ret til deres mening
Til at støtte slør og stening
Gid de ville lægge deres våben ned
Vold fører ikke til fred

Oploadet Kl. 10:51 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108177/trackback

14 Comments »

 1. hahaha, tøsedrenge. Først kom venstrefløjen i seng med Lenin og Stalin, så med Mao, Pol Pot, Ceaucescu og Castro. Og nu er de havnet i seng med islam, som de har påduttet alle deres landsmænd, ikke mindst proletariatet. Gud ved hvordan de kommer op af den?

  Kommentar by BB — 15. februar 2020 @ 11:03

 2. Endnu en afdanket, udbanket, falleret kussesælger forsøger at få kunder i butikken med friske slagord og billige tilbud; det er sgu patetisk, som at se Ritt Kræftgård spille vamp.. og ligeså latterligt- hun er , ligesom resten af de rynkede, dobbelthagede, hængerøvede og fladpattede politiske købekvinder- FÆRDIGE!
  Og har spildt hele livet på ingenting og yallahpik, mens andre og smartere sidder i burgøjservillaer, knepper millionærer og kommer til middag hos Dronningen, selv ka de æde en lunken falaffel, go’ rulle, du!

  Kommentar by Hul igennem? — 15. februar 2020 @ 11:12

 3. Den er da fin! Den skal vi da bruge til For Friheds spadsereture!

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 15. februar 2020 @ 11:41

 4. Minder mig om hvorfor jeg sagde op da jeg blev udlørt og gik tilbage på SU. Hver gang jeg savner mit arbejde, besøger jeg Enhedslistens hjemmeside.

  Kommentar by Fascist — 15. februar 2020 @ 13:20

 5. Når nu revolutionære Kommunister skal have kommunale tilskud, skal Nazister så også? I modbydelighed adskiller den ene ideologi sig ikke væsentligt fra den anden og dog! Hvis antallet af ofre kan være et mål for tyranniets størrelse så kommer Kommunismen ud på en klar førsteplads, og med langt over 100 mio. ofre er det den mest modbydelige ideologi menneskeheden har skabt!
  Det er mig en gåde hvorfor vi har haft et ideologisk opgør med Nationalsocialismen (Nazismen), som næsten alle kan bleve enige om at fordømme! Mens et tilsvarende opgør med Kommunismen og den revolutionære Socialisme, skal vi kalde den den internationale socialisme, på det nærmeste er udeblevet! Kommunismen i diverse afskygninger er prøvet i 40 forskellige lande på kloden, og hver eneste gang er det endt i tyranni, forfølgelse, sult og fattigdom endda uhyggelige folkemord!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. februar 2020 @ 16:27

 6. Fed, lige i øjet, tekst der holder hver centimeter.

  Melodien, derimod, må være den største ironi da den er ligeså føles betonet som var det en socialistisk børnesang.

  Godt gået, bliv ved og lad den blive en landeplage!

  Kommentar by Santor — 15. februar 2020 @ 17:32

 7. Ja, den er sgu næsten lige så god som dukken Ejnar med sangen “To muslimer på en strand”…

  Kommentar by Revisoren — 15. februar 2020 @ 19:04

 8. Enhedslisten hævder at partiet nu ikke længere er revolutionært, men går ind for det vestlige demokrati. Enten lyver de for at få stemmer, eller også er partiet totalt overflødigt. Hvad skal vi med 3 socialdemokratiske partier: S, SF og Enhedslisten (4 hvis vi regner Alternativet med).

  Sandheden er jo nok den, at Enhedslisten stadig udgøres af utopiske socialister, som har bevaret sine tråde til de voldelige venstreaktivister. Hertil kommer at de for at opretholde tilslutningen, har omklamret den hastigt voksende gruppe af muslimer, herunder islamister. De to umage, totalitære ideologier, kommunisme og islam, kan nok gensidigt gavne hinanden.

  Kommentar by JC — 15. februar 2020 @ 20:48

 9. Fin sang der der er komponeret. Jeg har selv Tom Angelo i radioen.

  Kommentar by Nielsen — 15. februar 2020 @ 23:00

 10. […] Her er nogle af de fremmede fjender, der laver uroligheder i Albertslund. Migranterne svinger med et sort ‘jihad-flag’. Se også Protestsang 2.0.: “I har ret til jeres mening / Til at støtte slør og stening / Men læg jeres v… […]

  Pingback by Migranter begår gruppeoverfald: 17-årig dansk dreng gennemtæsket på Albertslund Station – Free Speech Blog — 16. februar 2020 @ 10:52

 11. Jeg synes Martin har skrevet en fin sang med gode budskaber. Det er vigtigt i kampen at folk der kan noget med musik og kunst kommer med, det har en anden form for gennemslagskraft end det skrevne ord.

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2020 @ 11:35

 12. Når det så er sagt kunne end skønlitterær forfatter fra højrefløjen også gøre underværker.

  Kommentar by Johnson — 16. februar 2020 @ 11:38

 13. […] De dage er forlængst forbi, hvor man bare kunne fragte kriminelle på bagsædet af en politibil.Se også Protestsang 2.0.: “I har ret til jeres mening / Til at støtte slør og stening / Men læg jeres v… […]

  Pingback by Kriminelle udlændinge bliver fragtet i turistbus til retten – Free Speech Blog — 16. februar 2020 @ 11:57

 14. I gårsdagens Deadline på DR2 havde den kulturradikale Krause Kjær inviteret en “ekspert” i studiet for at debattere Georgia Meloni, der er en ny lysende stjerne på den italienske højrefløj.

  Der gik dog ikke mange minutter før Krause Kjær og den hidkaldte “ekspert” havde stemplet Georgia Meloni, hendes parti og hendes vælgere som rendyrkede fascister.

  I øvrigt tror jeg, at det bliver ganske interessant at følge denne forholdsvis ukendte Georgia Meloni fremover…

  Kommentar by Revisoren — 17. februar 2020 @ 13:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper