1. marts 2020

Tyrkiet åbner for ny migrationsbølge: Græske kommunister demonstrerer imod migranter på Lesbos…

EU har siden 2016 udliciteret bevogtningen af Europas ydre grænser til Erdogan, men festen er slut, og de senere dage har 18.000 migranter krydset grænsen til Grækenland. Regeringen i Athen har besluttet, at de vil fremskynde etableringen af asyllejre på øen Lesbos og nærtliggende øer. I protest mod planerne demonstrerede øen torsdag under parolen: ‘No camps on the islands, either open or closed’, fortæller Daily Mail. Blandt arrangørerne var den kommunistiske fagforening ‘PAME’ (All-Workers Militant Front). Forsvaret af landets grænser er hinsides ideologi.

Fra TV2 Nyhederne – Erdogan har åbnet grænsen mod Europa – græsk politi i slagsmål med migranter.

“Store grupper af immigranter og flygtninge er nu samlet ved den tyrkisk-græske grænse, hvor Tyrkiet har fjernet sine grænsevagter. Græsk politi brugte lørdag morgen tåregas for at holde grupper af immigranter fra at krydse grænsen fra Tyrkiet til Grækenland.

Immigranterne kastede med sten fra den tyrkiske side af grænsen mod politifolkene, fortæller den græske tv-station Skai TV.

Grupper af immigranter og flygtninge i Tyrkiet har nærmet sig den tyrkisk-græske grænse de seneste dage, efter Tyrkiet torsdag meddelte, at man ikke længere ville forhindre flygtninge og immigranter i at forsøge at krydse grænsen og komme ind i EU.”

(Lesbos, 27. februar 2020; Fotos: Dail Mail)

“The islanders say they will only accept small facilities where asylum-seekers are screened and then either moved to the mainland or sent back to Turkey outright.” (Daily Mail)

“Thousands of people in Turkey rushed to the border with Greece after the government in Ankara announced this week that it will no longer stop them. Athens responded by closing the border crossing and deploying riot police and soldiers to halt the wave.” (Russia Today, 1. marts 2020)

(Kommunistiske fagforeningsaktivister demonstrerer imod asyllejre på Lesbos, 27. februar 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108541/trackback

15 Comments »

 1. Hvor længe skal de bedøvede politisk korrekte danske og europæiske politikere, blive ved med at se det ene bevis efter det andet, på at islam og muslimsk kultur på ingen måde ikke kan integreres i vestlige samfund. Det er utopi og vanvid, ønsker man virkelig at volden skal eskalere, for den følger nemlig naturligt med disse folk. De er programmeret til det, indoktrineret fra barnsben af og det kan dialogkaffe ikke ændre.

  Kommentar by LarsB — 1. marts 2020 @ 18:42

 2. Flygtninge? Hahahahaha!!!

  Kommentar by Lundahl — 1. marts 2020 @ 18:43

 3. A saying still used in Portugal is Anda Moura na costa ( literaly, “there are Moors off the coast” ), It indicates that trouble is afoot, and is something a father might say if he suspects his young daughter is being courted without his knowledge.
  Barry Hatton i Queen of The Sea. A history of Lisbon.

  Kommentar by Peter Buch — 1. marts 2020 @ 19:27

 4. Tulsi Gabard, hvorfor støtter USA Tyrkiets diktator.

  https://youtu.be/foHcgORUiIg

  Kommentar by Jan huus — 1. marts 2020 @ 20:00

 5. https://m.youtube.com/watch?v=WOfwm2wzq34#

  Optagelse fra altid pålidelige RT. Læg mærke til hvad disse unge mænd råber.
  Læg også mærke til den turkisktalende mand med headset, der tilsyneladende hjælper dem.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 1. marts 2020 @ 20:13

 6. Hvis ikke vi passer morderligt på, så bliver dette et voldsomt problem! Jeg tror ikke de europæiske demokratier holder til et nyt 2015! EU vil sikkert gå i opløsning, hvis ikke de finder en løsning her og nu, og lidet savnet vil de blive!
  EU sender 10.000 grænsevagter til Middelhavet! I 2027. Det er rigtigt, det er ikke ironi!
  Læg mærke til vores tendentiøse journalisters dækning, de har næsten alle sammen et billede af en far eller mor med et barn i armene, som illustration til teksten, og så kalder det konsekvent migranterne for flygtninge, selvom de kommer fra et sikkert land, Tyrkiet! Vi bliver groft manipuleret!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. marts 2020 @ 21:13

 7. Sidder i muslimske Egypten lige nu. Lige ved siden af Libyen og ganske tæt på Syrien. Ingen krig. Kun sol og masser af andre danske turister. Tænker at Egyptens militær forsvarer deres grænser med ild. Hvor svært kan det være?

  Kommentar by Fascist — 1. marts 2020 @ 21:17

 8. Ressourcemangel?

  Det er vel bare at købe nok bælter til maskingeværerne, men forinden skal der lige slukkes for mobilsignalet og sjovnalisterne skal interneres langt fra grænsen.

  Kommentar by Træt — 1. marts 2020 @ 22:22

 9. Hvis ikke den danske regering omgående lukker vore grænser og håndterer overløbere efter Dublin-forordningen, kan det ikke undre, hvis nogen/mange går i civilkurage ved grænsen og hilser dem “velkommen” med ornedeo, baconburgere og gyllevogne.

  …..

  UD af EU, forbyd iSalm i Danmark, støt SK og NB!

  Kommentar by M.S. Carstens — 1. marts 2020 @ 22:42

 10. Nåh da, kommunister der demonstrerer imod asyllejre. Ja Ja når det bliver surt nok, så fatter de det også. Grækenland er finito forever.

  Kommentar by Flaskeposten — 1. marts 2020 @ 22:48

 11. Flaskeposten, jeg forestiller mig, at det græske kommunistparti er forankret i temmelig klassisk kommunisme. Derfor undrer det mig ikke at de er at finde i demonstration som denne. I den klassiske øst-kommunisme har der for det meste været et stærkt element af etno-nationalisme. Man talte om den “polske arbejder” om folkets gerninger som aldrig kan dø. Den kommunistiske ideologi var i praksis koblet op på en stærk dyrkelse af det nationale…med et kommunistisk tilsnit selvfølgelig. Og det i en grad vi kun kan være misundelige over i vores vattede del af Europa. Man dyrkedede folkets heltedigtere, det jævne folks folkloristiske traditioner. I Minsk f. eks. er der hele metrostationer udsmykket med stenrelieffer af folkets traditioner, også kongerne og nationale helte. Der går en lige linje fra den traditionelle øst-kommunisme til nutidens robuste nationalfølelse i de fleste østlande. Selvom der helt sikkert er variationer fra sted til sted. Kristendommen og kirken er nok den del af folkets historiske arv der led mest. Endnu idag er der meget store ateistiske dele af befolkningen. (Dem der dyrker kristendommen mener til gengæld virkelig også noget med det).
  Den virkelig rådne kommunistiske/socialistiske arv finder man i det der i Vesten udsprang af ungdomsoprøret, og som af den totalitære kommunisme i Øst aldrig blev anset for andet end nyttige idioter. Det er dem der er blevet til det enhedslisten vi ser idag incl. Div. Ungdomsorganisationer. De har ALDRIG reelt kæmpet for arbejderen og folkets jævne mand og kvinde. Tværtimod.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 2. marts 2020 @ 02:43

 12. @ nr. 11, Fra den yderste kyst:

  Du har ret. Klassisk kommunisme har intet at gøre med nutidens futmælkskommunisme som den findes i Enhedzlizten og tilliggende børnehaver. Et sigende eksempel: de tidligere kommuniststater, f.eks. Sovjetunionen, lagde vægt på at også almindelige folk skulle have adgang til en ordentlig uddannelse, ikke mindst i de naturvidenskabelige (hårde) fag. Sammenlign så med vor tids ‘kommunister’ , hvor undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil virkelig lægger sig i selen for at udrydde kundskaber, viden og almen dannelse. Ud fra devisen Folkets dumhed, min styrke..

  Kommentar by Voldposten — 2. marts 2020 @ 05:05

 13. Sjovt nok er alle flygtninge unge mænd med moderigtige mospude frisure

  Kommentar by redneck — 2. marts 2020 @ 09:19

 14. @ Voldposten — 2. marts 2020 @ 05:05 & Fra den yderste kyst — 2. marts 2020 @ 02:43

  Fuldstændig rigtigt set, vores “kommunister” er i virkeligheden dybt forkælede overklasse piger og tøsedrenge.

  Pernille Skipper har ikke meget til fælles med en russisk kulminearbjeder kvinde, og Rosenkranz-Theil ville med al sandsynlighed blive deporteret til Gulag hvis hun havde levet i sovjettiden.

  Den klassiske nationale kommunisme er stort set ukendt i DK – på nær Preben Møller Hansen og hans projekt “fælles kurs” måske fraregnet.

  Og PMH var faktisk ret fornuftig med mange ting nu jeg tænker efter

  https://danmarkshistorien.dk/leksikon-og-kilder/vis/materiale/faelles-kurs/

  Kommentar by redneck — 2. marts 2020 @ 09:24

 15. Klassisk kommunisme? Som er nationalt forankret og vil/ville arbejderen det godt!

  Det lyder som en relativerende og romantiserende beskrivelse af den modbydelige og morderiske Sovjetkommunisme, som var international, ja imperialistisk i sit udgangspunkt, jfr. slagsangen “Internationale”.

  Der er absolut ingen grund til at sætte ideologien bag et rædselsregime i et falsk rosenrødt skær.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 2. marts 2020 @ 10:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper