7. marts 2020

Malacinski revser Islamisk Trossamfund: ‘Faktum er, at Stram Kurs har fået ret i sin konspirationsteori’

Det er helt okay at kritisere Islamisk Trossamfund, men løgnen blev altså kun en officiel sandhed fordi Minby.dk, Berlingske og Ritzau ikke gad ødelægge en god historie med almindelig research. Journalister burde i 2020 vide at islamister taler med to tunger. Punktum. Bebrejd ikke den bidende kamphund – bebrejd dem der fortæller dig, at den er harmløs. Kommentar af Leny Malacinski i Weekendavisen – Tom kiste (kræver login).

“… hurtigt bredte en konspirationsteori sig. Det var en falsk begravelse, lød påstanden på de sociale medier, og en grafik cirkulerede med røde og gule pile, der angav, at rustvognen ikke holdt parkeret inde på moskeens eget område som under terroristen Omar el-Huseins begravelse. Jeg blev selv tilsendt billedet og åbnede det ikke engang for at se det i fuldt format. Hvem i alverden ville lyve om en begravelse, parkering eller ej?

Faktum er, at Stram Kurs har fået ret i sin konspirationsteori. Af Berlingskes rekonstruktion fremgår, at Islamisk Trossamfund brugte barnekisten som instrument til at fremme sin egen politiske dagsorden; et stykke fake news så ubegribeligt, at kun de mest mistroiske troede på, at det var løgn.

… Islamisk Trossamfund ønsker ikke at forklare, hvad der er foregået. De havde ellers oplyst, at begravelsen fandt sted samtidig, men da Berlingske ringer, er der pludselig ingen, der ved noget eller husker noget. Det er svært at forstå. Først beder man for barnet, trøster forældrene og sikrer dem en religiøst korrekt ceremoni. Da liget er i jorden, bruger man kisten til at lokke sine politiske modstandere i en fælde.

(Se evt. tidligere post)

Oploadet Kl. 20:22 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108661/trackback

34 Comments »

 1. Jeg var så en af de mest mistroiske.

  Kommentar by Ole Madsen — 7. marts 2020 @ 20:40

 2. Jeg fandt at det var et ret gennemskueligt nummer. Alene den lidet værdige “bedemand” der ikke opførte sig som om han var til begravelse. Så meget mere når man kender muslimerne hang til løgn, hvis det tjener Islams sag. Det er pinligt, at så mange politikere og meningsdannere gik i fælden med begge ben. Det hænger nok sammen med en ønsketænkning, der lammede deres selvstændige tænkeevne, og som lokkede dem til tro at de nu kunne få ram på deres enfant terrible.

  Kommentar by JC — 7. marts 2020 @ 21:13

 3. For folk som orienterer sig lidt bredere end TV2 og DR, er der vel ikke noget nyt i det her ?

  Kommentar by Gregers — 7. marts 2020 @ 21:23

 4. Da historierne i MSM gik på at SK havde forstyrret en muslimsk begravelse, kunne/skulle alle læse med gratis, nu når sandheden er en anden, kræves login og abonnement. Det virker som en meget bekvem måde at undertrykke en historie på, det svarer til at skrive et dementi på side 37 med usynlig blæk..

  Kommentar by Jens — 7. marts 2020 @ 21:42

 5. …hermed er fjendeland og femtekolonne sat, verdenen er ændret til vores fordel på den yderste flanke….engang så jeg for nogle år siden en anden fjendes spor i en skov i Toftlund! Vær beredt!

  Kommentar by Moth — 7. marts 2020 @ 21:53

 6. Der er ikke nogen der er gået i nogen fælde udover kommentatorer, som mener at nogen er gået i en fælde.For enogtyvendemillionte gang: psykopatsocialisterne (nazisterne) er SOM DE ALTID HAR VÆRET, allierede med muslimsvinene,for helvede.

  Kommentar by John — 7. marts 2020 @ 21:57

 7. Muslimer er fulde af lort. Overraskende!
  Iøvrigt er det utroligt at mainstream stadig tror at Islamisk Trossamfund er moderate og respektable. De stod bag Muhammed-krisen, de gav terroristen Omar en statsmandsbegravelse, de har nære forbindelser til det Muslimske Broderskab. De burde forbydes og blive losset ud af landet. Men nej nej, DR og Politiken segmentet behandler dem stadig som om de er muslimernes officielle talsmænd.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 7. marts 2020 @ 22:02

 8. Konspirationsteori! Når de altid lyver er det vel ikke mærkeligt at man bruger viden til at påpege et mønster.

  Kommentar by River — 7. marts 2020 @ 22:03

 9. “… et stykke fake news så ubegribeligt, at kun de mest mistroiske troede på, at det var løgn.”

  Nej, Leny Malacinski. Det hedder realitetssans. Og nu, du er i gang, så kunne du forfatte en række artiklen om, hvordan dine journalistkolleger dækker den igangværende invasion i Sydeuropa. Det er nøjagtig lige så “ubegribeligt”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. marts 2020 @ 23:14

 10. … artikleR

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. marts 2020 @ 23:15

 11. Hvad kalder man en teori der viser sig at være rigtig? Et Bevis.

  Det var dog ikke selve handlingen der, i første omgang, var beviset men blot en elementære forståelse af islams MO.

  Kend dine lus på travet!

  Kommentar by Santor — 7. marts 2020 @ 23:35

 12. Hvem stjal rustvognen? Er det de sædvanlige mistænkte? Eller købte de den på en bilauktion?
  Driver de en nebengeschäft?

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2020 @ 23:39

 13. Hvem stjal rustvognen? Er det de sædvanlige mistænkte? Eller købte de den på en bilauktion?
  Driver de en nebengeschäft?
  Hvem stjal rustvognen? Er det de sædvanlige mistænkte? Eller købte de den på en bilauktion?
  Driver de en nebengeschäft?

  Kommentar by Nielsen — 7. marts 2020 @ 23:40

 14. Utroligt at du gider bruge tiden på noget der er så åbenlyst.
  Nemlig at SK tumperne ganske enkelt har dummet sig.
  Få nogle sunde interesser ud over fuglekiggeri

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. marts 2020 @ 01:20

 15. Sandheden findes ikke ved at lede efter et næsten usynligt hår i suppen

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 8. marts 2020 @ 01:35

 16. #12 P.H.R “Nemelig at …..” Hvordan det?

  Kommentar by dunk — 8. marts 2020 @ 05:44

 17. PHR ved godt selv, han er en redeskidende landssviger og psykopat—faktisk den eneste, der kommer på niveau med salige Niels O—og han kender til min holdning til, hvor PHR burde hænge ud istedet for på Uriasposten, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. marts 2020 @ 07:32

 18. Undertegnede vidste med det samme, at det med en begravelse var løgn.
  OG jeg er ikke mistroisk, men når jeg gennem hele mit liv har set at solen står op i øst, så er jeg rimelig sikker på at det gør den også i morgen.

  Kommentar by Danskeren — 8. marts 2020 @ 08:08

 19. Spørgsmålet er: Var det stadig en “konspirationsteori” når det var den pure sandhed bygget på fornuftige observationer?

  Kommentar by Snaphanen — 8. marts 2020 @ 09:31

 20. Per Henrik Rasmussen perverterede støtte til Fake News, og en -usekulær diktatorreligion med dens Førerprofet- og dens tilhængere, som lyver og bedrager for at få sympati i MSM (Main Stram Mediea) og overfladiske politikere,s fraseidioti. Støt SIAD. God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2020 @ 09:41

 21. OG stor tak til ballet magnifique og alle andre, der gjorde det store arbejde med at få historien (eller fortællingen)arbejdet efter i detaljen , så msm ikke kunne komme udenom.Det er et stort arbejde og vigtigt at gøre og få gjort.
  Taquia skal fremover sikkert forklares og tydeliggøres mere,- det er for danske hjerner simpelthen svært at forstå og begribe.

  Kommentar by Heisahero — 8. marts 2020 @ 10:15

 22. […] Allah har aldrig været større i Danmarks Radio.* Den muslimske grand prix-sanger Isam Bahiri arbejder til dagligt som licensfinansieret radiovært. Mere om sagen her. Se også Lenny Malacinski fra Weekendavisen revser Islamisk Trossamfund: ‘Faktum er, at Stram Kurs har fåe… […]

  Pingback by Islamisk DR-grand prix: Muslim beder til Allah midt på scenen – Free Speech Blog — 8. marts 2020 @ 10:37

 23. #21 Vi har haft ca 40 aar til at faa en forstaaelse af det,men har tilsyneladende ikke gidet,og nu haenger vi paa den.

  Kommentar by dunk — 8. marts 2020 @ 10:44

 24. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 8. marts 2020 @ 10:48

 25. Da jeg så billedet politikeren smed op af grav ceremonien, hvor man kunne tælle op til 6 personer som stod og skralgrinede. Ja så må man sige at det allerede der lugtede fælt af et set-up.

  Kommentar by Jan Huus — 8. marts 2020 @ 11:20

 26. Hvis man ikke har opdaget at dannelsen af ISIS og nedslagtningen af en halv million kristne i Syrien var en socialistisk NATO beslutning beordret af Obama, hillary/bush-dukken med luftstøtte leveret af de sataniske unisont kollektivt i kor lyvende Danske 98.2 % socialistiske dumskere, så enten lyver man eller er mentalt tilbagestående
  Gs

  Kommentar by John — 8. marts 2020 @ 11:21

 27. Har den såkaldte beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard givet Stram Kurs en uforbeholden undskyldning, for uberettiget at kalde dem for svin?

  Nå, ikke?

  Kommentar by Revisoren — 8. marts 2020 @ 11:37

 28. Et strålende eksempel på, at de danske politikere ikke har antydningen af forståelse for hvad Islam er for en størrelse, og heller ikke har nogen interesse i at finde ud af det.
  -Specielt ikke nogen økonomisk interesse…

  Kommentar by Kimski — 8. marts 2020 @ 12:22

 29. Når ønsket om at svine nogen til tager magten, forsvinder interessen for at gendrive løgne.

  For tiden ynkes progressive offentlige kvinder for den tilsvining de oplever på de sociale medier. De påstår, at de ikke kan komme til orde med, hvad de finder sandt og rigtigt, alene fordi de er kvinder. Det tema giver dem meget positiv omtale her i dag på kvindernes internationale kampdag. Eller offerdag?.

  SK og omegn kan heller ikke komme til orde med, hvad de finder sandt og rigtigt pga. tilsvining i offentligheden. Men da de ikke ligesom kvinderne tilhører en offergruppe, må de leve med tilsviningen og løgnehistorierne om dem.

  Kommentar by traveler — 8. marts 2020 @ 12:26

 30. traveler, det er påfaldende med disse offergrupper. Den eneste, som ikke kan defineres som offer, er den hvide heteroseksuelle mand. Og da netop vi er de bedst begavede og mest rationelle, bliver det tåbernes og idioternes holdninger, som kommer til udtryk. Vi andre skal bare holde kæft, lade os latterliggøre og fornedre, OG betale hovedparten af gildet i form af skatter og afgifter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. marts 2020 @ 12:58

 31. Vil lige reklamere for TR-tv “Tommy Robinson” tv. Her har han på telefon optaget, hvad en Britisk Politikommisær svarer (i telefon) til ham, efter han var blevet arresteret, for at holde en voksen mandlig pædofil- som sammen med 2 andre- var taget til børneafdelingen (De havde selv ingen børn med) og havde taget hans 8 årige datter på ballen, sammentidig med at De havde filmet det på mobil.Hun kom til far og fortalte det.
  Politiet som var blevet tilkaldet lod dem gå og anholdte Tommy. Det er altså det perverterede engelske justitsarbejde, som åbenbart indirekte understøtter pædofili og anholder dem som laver en civil anholdelse af Pædofile.

  Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2020 @ 13:03

 32. Kommentar by Michael Unna — 8. marts 2020 @ 13:03

  Han er godt nok verdens mest forfulgte uskyldighed, denne fattige, arbejderklassedreng ved navn Stephen Christopher Yaxley-Lennon, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by NotariusUmulius — 8. marts 2020 @ 13:28

 33. De, der har været mest mistroiske overfor islam, har fået ret i alt, hver gang.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. marts 2020 @ 14:10

 34. Husk også at følge Tommy – og alle de andre bandlyste stemmer – på Telegram.

  Kommentar by Winged Hussar — 8. marts 2020 @ 14:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper