13. marts 2020

Pernille Skipper, politisk ordfører Enhedslisten: “Jeg er træt af venstrefløjens debat om islamkritik.”

I seneste udgave af Shitstorm på P1 forklarer Enhedslistens Rosa Lund, at der er behov for lovgivning imod cyberchikane, og ‘det der hedder doxxing, hvor man deler andre menneskers personlige oplysninger’. Sidste år løj hun om et identitært ‘hjemmebesøg’ i et andet P1-program, og denne gang var udgangspunktet had fra højreorienterede der ‘doxxede’ hende.

Rosa Lunds personlige forhold er ikke videre interessant for en politisk blog, men for nogle år siden gik jeg tæt på. Jeg nævnte, at hun delte adresse med en Tue Jakobsen (tidl. Simon Hansen, født 1986), der var sigtet i hackersagen mod Redox. Han blev frikendt, men det er ikke desto mindre interessant at Enhedslistens nuværende retsordfører havde nær tilknytning til et medlem af en anonym gruppe, der blandt andet gør i ‘doxxing’.

Hykleriet er udtalt i hendes parti, omend Pernille Skipper, dog indirekte har lidt ret. Valgkampen sidste år viste, at hun og Enhedslisten bogstavelig talt ikke har ‘berøringsangst’ overfor Islam. Bemærk i øvrigt at hun kalder problemet Islam for en ‘udfordring’, hvad i marxistisk terminologi plejer at betyde ‘Send flere penge’. Herunder lidt fra et interview i Kristeligt Dagblad – Pernille Skipper med advarsel: Venstrefløjen må ikke ‘overtage højrefløjens fortælling om radikal islamisme’.

“En forkert fortælling er ved at bide sig fast, mener Enhedslistens politiske ordfører og de facto nummer ét. Fortællingen om, at der på venstrefløjen stadigvæk findes en særlig berøringsangst over for islam. At man har fløjlshandsker på og ikke tør anerkende de problemer, som dogmatiske udgaver af religionen skaber i minoritetsmiljøer. Social kontrol, manglende ligestilling, voldelige ægteskaber, ekstremisme og mere til.

Jeg er træt af venstrefløjens debat om islamkritik. Der har været både SF’ere og socialdemokrater fremme med en idé om, at venstrefløjen ikke kan finde ud af at kritisere ekstremistisk islam. Og som anklager alle andre på venstrefløjen for ikke at kunne det,’ siger hun. …

‘Det er muligvis rigtigt, at man på venstrefløjen har været så bekymrede for at blive slået i hartkorn med højrefløjen, at man har holdt sig en lille smule tilbage. Men det betyder ikke, at vi ikke har indset problemerne. …’

‘Man skal altid tænke over, hvordan man taler. Særligt i det betændte politiske rum, som udlændingedebatten er i Danmark. Man skal skelne klart mellem ekstremistisk islamisme og langt, langt hovedparten af de danske muslimer, som på ingen måde abonnerer på de holdninger. Højrefløjen forsøger at viske den skelnen ud – vi er som venstrefløj nødt til at kæmpe for, at den er der.'”

(Enhedslistens Pernille Skipper med Kasim Said Ahmed under valgkampen 2019; Foto: Facebook)

“Vi har udfordringer med radikal islam, men du kan ikke kalde de en af de største udfordringer, mens vi står over for en global klimakrise…” (Pernille Skipper)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/108792/trackback

21 Comments »

 1. Hvad skal man snart sige?
  Må alle hendes børn blive født uden lemmer.
  Og må hele hendes familie lide en snarlig død.

  Kommentar by Nielsen — 13. marts 2020 @ 02:59

 2. Nielsen du er ualmindelig ubegavet !!!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 13. marts 2020 @ 04:11

 3. Måske er en betegnelse som komplet idiot mere retvisende.
  Klump

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 13. marts 2020 @ 04:14

 4. Og så gik hun ned for at fodre ænder.

  Kommentar by wilty — 13. marts 2020 @ 05:01

 5. Problemet med Islam er let at forstå. Trods en del mere politisk korrekt fortælling om Islam i bogen “islam” af Jess Asmussen (en orienteringsbog om Islam fra forrige årtusind), så er den faktisk god til at sætte fokus på problemet. Jeg selv plejer altid at betegne Islam, som en – usekulær diktatorreligion med et Førerprofet ideal- (Det man i gamle dage kaldte Muhammedanisme. Det er en præcis betegnelse). Man deler verden op i -rettroende- og -vantro- alskens koranulykker og straffe venter vantro, og dem må man ikke være venner med. De retroende får 72 Jomfruer (ELLER ER DET ROSINER:-)), NÅR DE DØR OG KOMMER OP I PARADIS MED VIN med alskens dejligheder. Derfor er “De rettroende” muslimer bange for at sympatisere med vantro og deres system og politik, fordi de så let kommer til at blive slået i hardkorn med dem. Den sociale kontrol er hård både fysisk og mentalt. Altså en mental spændetrøje. Trusler om æresdrab etc kender I vel.
  Jess Assmussen beskriver at der ikke er megen humor eller sjov, men tilgengæld en inderlighedsfølelse. Hvad er det så der gør -de rettroende- frustreret til Jihad? Jo de hader vores frihed, og vores love og etik, som bygger på menneskelig kærlighed- Ud med frihed, lighed og broderskab- Frihed under ansvar til medmennesket. Vores lovgivning og frihed under medmenneskeligt ansvar er en form for -Legaliseret lovløshed- for dem, fordi den bygger på menneskelig etik. Deres lov bygger på -underkastelse af Guds vilje-. Den såkaldte Sharialov (som betyder Guds vej). Som Imam Wahid Petersen har sagt. – man kan ikke så godt forbyde det Gud tillader, og tillade det som Gud forbyder-. Hvad angår det for mig at se totalt religiøst bizare underkastelsesideal til Deres profet kan udtrykkes med en anden Imams ord “Muhammed var helt syndfri. For hvis han havde syndet havde Gud gjort synden til en pligt”. Historisk set har han nok aldrig eksisteret som person, men nok snarere som en titel. “Den ophøjede” “Apostlen”. Altså en klanleder blandt andre klanledere, hvilket giver mening i forhold til samtlige hadither og den forvirrede koranudlægning, som enstrenget ukritisk tidsløst forsøges tolket ordret til enhver tid- imodsætning til biblen. Det er det der gør Islam totalt uintegrerebart i enhver anden civilisation end den Islamisk domminerende. Der er derfor den skal bekæmpes, hvis vi vil bevare vores frihed til vores medmennesker og vores børn og øvrige efterkommere. Det er derfor jeg opfordre til at vi støtter SIAD, så godt vi kan, men at vi også selv gør hvad vi nu kan for at bekæmpe den religion, så dens modbydeligheder ikke får lov til at overleve, og vi kan skænke vores efterkommere den frihed og kærlighed som Islam ikke kan tolere. God fredag og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. marts 2020 @ 06:39

 6. #1 Nielsen
  Jeg vil snarere sige: gid hun aldrig får nogen børn og gid hendes familie slår hånden af hende.
  Lad hende endelig blive gift med en af hendes kæleperkere så hun kan få “kærligheden”at føle.
  At se hendes tumpede ansigtsudtryk, får mig uvilkårligt til at tænke på de 2 hjernevaskede skandinaviske piger, der i deres bimlende naivitet, tog til marokko og fik skåret deres hoveder af.

  Kommentar by Danskeren — 13. marts 2020 @ 07:43

 7. Jamen herre gud hvor er hun dog naiv.
  Shahamak Rezaei lavede sidste år en undersøgelse hvor han kunne konkluderer at hver fjerde ung muslim sympatiserede med en radikaliseret udgave at islam!
  Rambøll lavede både i 2006 og 2015 en undersøgelse som viste at antallet af radikaliserede muslimer er stærkt stigende på bare 9 år!
  WZB, Policy Exchange og Populus har alle lavede forskellige undersøgelser, som vise en enslydende tendens. Muslimer i Europa bliver mere og mere radikaliserede! Integrationen går baglæns!
  Ca. 75% af muslimer mener at der kun er en fortolkning af koranen!
  65% mener sharia bør stå over sekulære love!
  45% mener ikke man kan stole på en jøde!
  60% afviser at kunne være ven med en homoseksuel
  De unge er mere radikaliserede en de lidt ældre!
  I 2006 mente 44,6% af unge muslimer at piger gør gå tildækket i 2015 var det 66,6%
  I 2006 mente 17,7% af unge muslimer at koranens anvisninger bør følges fuldt ud i 205 var det 28,2%
  Vi må konkluderer at Pernille Skipper overhovet intet belæg har for at sige at langt langt de fleste muslimer ikke er radikaliseret! Tværtimod. Hun skal passe morderligt på med at forveksler det hun ønsker med det som er!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. marts 2020 @ 07:56

 8. Enig. Godt formuleret Michael Unna 06:39.
  Læg mærke til at marxisten Pernille Skipper kun ønsker at diskutere med andre troende dvs andre på venstrefløjen. Dem, der ikke tilhører venstrefløjen, skal blot omvendes til de Marxistiske tro og hvis de ikke vil lade sig omvende skal de udryddes. “Hensigten helliger midlerne”. sådan er den marxistiske tro på den sande vej til himmerige ligesom i islam, fredens religion. Begge religioner bringer fred på jord. Det tror de på.
  Islam og marxisme er begge ‘usekulære diktatorreligioner med Førerprofet idealer’ som Allah og hans profet Muhammed og Karl Marx og hans profet Lenin.

  Kommentar by A-mad — 13. marts 2020 @ 08:03

 9. Gug-Pernille er Danmarks Crazy-Bernie. En vanvittig spydspids på toppen af råddenskaben. Moslems har en brother-in-arms i enhver socialist-kommunist. Men, socialist-kommunisten får krumsablen at smage, når nytteværdien for moslemen aftager i kraft.

  Hvad går Oleg Sohn og sysler med i disse dage?

  Kommentar by Iznogut — 13. marts 2020 @ 08:38

 10. Det mest groteske i disse sager er faktisk at det er Kim der skal grave alle disse sindssyge historier frem om landsforræderne, fordi de medier som vi er stavnsbundet til at betale formuer af skattekroner til(takket være Venstre svinene, de konservative bøsser, DF osv.), gør alt hvad de kan for at skjule disse historier.
  NB + SK minimum 90 mandater eller Danmarks undergang.

  Kommentar by Piphans — 13. marts 2020 @ 08:55

 11. Svindlen med EURABIA-domstolen får vi heller ikke så meget at vide om.
  https://eclj.org/ngos-and-the-judges-of-the-echr

  Kommentar by Iznogut — 13. marts 2020 @ 09:35

 12. # Danskeren

  Den små Pernille Skipper er som bekendt allerede gift med DR-journalisten Oliver Routhe Skov, med hvem hun har avlet en lille ny Antifa-aspirant…

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2020 @ 10:52

 13. Men det var alligevel Pernille Skipper og de radikale der fik taget delen ud om at myndighederne kunne skaffe sig adgang til private boliger under påskud af corona virus?

  Jeg synes NB har været påfaldende tavse omkring nødlovene og i stedet vist “søstersolidaritet” med nede-mette

  Kommentar by redneck — 13. marts 2020 @ 10:54

 14. Lige nu på TV2 Fake News:

  Flere moskéer oplyser, at de aflyser fredagsbønnen af hensyn til smitterisiko.

  Jeg troede Allah beskytter rettroende muhammedanere mod diverse ulykker?

  Kommentar by Revisoren — 13. marts 2020 @ 10:59

 15. Det er dog utroligt hvordan venstrefløjsere er så forhippede på at ligge i ske med islam. Islam som religion – islam som samfundsindretning – islam som kultur – islam som moral – islams rolle historisk set – burde få nogle alarmklokker til at ringe i hovedet på en rigtig progressiv venstrefløjser.

  Men sådan skal det åbenbart ikke være.

  Kommentar by BE — 13. marts 2020 @ 11:08

 16. En røget sild, en kipper
  er klogere end fru Skipper.

  Kommentar by Crass Børsting — 13. marts 2020 @ 12:11

 17. Prøv at se hvor hun stråler som en lille sol. Der er absolut ingen hjemme.

  Kommentar by Johnson — 13. marts 2020 @ 15:03

 18. “Man skal skelne klart mellem ekstremistisk islamisme og langt, langt hovedparten af de danske muslimer, som på ingen måde abonnerer på de holdninger.”

  Selvfølgelig gentager Pernille Skipper myten om “de få muslimer, som ødelægger det for de mange”.

  Som dansker ønsker jeg ikke at danskerne bliver skiftet ud med arabere og afrikanere – uanset hvor hvad de abonnerer på …

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. marts 2020 @ 15:25

 19. #18 Peter Nielsen
  Nemlig ! Som der står i bibelen “landets børn skal nyde landets brød”
  Det er flintrende ligegyldigt hvilken religion de bekender sig til, de skal IKKE være her.

  Kommentar by Danskeren — 13. marts 2020 @ 17:05

 20. #19: Danskeren skrev: “Det er flintrende ligegyldigt hvilken religion de bekender sig til, de skal IKKE være her.”

  Præcis! Danmark tilhører danskerne. Europa tilhører europæerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. marts 2020 @ 22:43

 21. Dumheden lyser ud af hendes naive skolepige blik, det stakkels uvidende barn. Hvis nogen er Morten Korch, er det præcis den godtroende og uoplyste venstrefløj, der krampagtigt holder fast i gammeldags utidigt tankegods.

  Kommentar by LarsB — 14. marts 2020 @ 18:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper